TicketMaster

Ticketmaster.nl staat garant voor optimale dienstverlening en service met een zo laag mogelijke drempel voor de consument. Hiervoor maakt Ticketmaster.nl gebruik van een uitgebalanceerd netwerk van directe en indirecte voorverkoopkanalen. De marktpositie van Ticketmaster.nl zal verder versterken door verbreding en verdieping van het assortiment en door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met gelieerde partijen in binnen en buitenland.

TicketMaster Reviews

  Schandalig bedrijf

  concert gecanceld ivm Corona, ben vanaf eind maart bezig om 185 euro van de 5 kaarten terug te krijgen. Er komt geen vervangend concert. Wordt afgescheept dat het heeeeel druk is en dat er geen zicht is op wanneer en of terugbetaling komt. Onbetrouwbaar bedrijf.

  Sterke punten
  Geld vasthouden wat niet van Ticketmaster zelf is.

  Zwakke punten
  Extreme doorlooptijden, geen service, men houdt je geld achter als concert gecanceld is, geeft hiervoor geen juridisch geldige reden, profiteurs van de 1e orde

  OPLICHTERS...!!!

  OPLICHTERS - OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS Ticketmasters is een onderdeel van een oplichters circuit die massaal tickets inkoopt en dan met woekerwinst door verkoopt. Ze verkopen ook dezelfde ticket aan meerdere mensen zodat alleen degene die eerst komt en gescand wordt binnen komt en de rest blijft buiten met ongeldige tickets. Klachten worden afgescheept en je kan fluiten naar je geld. Politie doet niets met aangifte. KOOP DUS NOOIT JE TICKET BIJ DEZE OPLICHTERS. OPLICHTERS - OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Alles

  TicketMaster klantenservice

  De albekende 18e verjaardag kwam voor mij eraan en mijn lieftallige vriendin had me verrast me een geweldig cadeu namelijk 2 tickets naar Post Malone. Ik was ongeloofelijk blij maar helaas had ik I.V.M. mijn carrière bij Defensie een oefening op die datum. Mijn vriendin had haar hard verdiende geld verspild en onze gelukkig bui kwam snel tot een eind. Ik heb tot op de bodem uitgezocht hoe we een weg hierdoor heen konden vinden en de enige was door de kaartjes weer voor dezelfde waarde zien terug te krijgen. Met behulp van de geweldige werknemer genaamd Reinout hebben mijn vriendin en ik een geweldige oplossing gekregen. De organisatie heeft ons een grote dienst bewezen en daar zullen we erg dankbaar voor zijn. (Reinout, je verdient een flink schouderklopje) Ik wens de organisatie nog veel voorspoed en succes. Bedankt TM.

  Sterke punten
  Snelle service Duidelijke aanwijzingen Vriendelijk Erg begripvol

  Zwakke punten
  Geen, de werknemer die ons heeft geholpen heeft uitstekend zijn baan uitgevoerd.

  Kaarten proberen te bestellen

  Ticketmaster is de grootse oplichterij wat er maar bestaat kaarten voor bts vanaf vandaag bestellen nou heb ik twee pubers wilde er graag heen dus papa gaat dat wel ff regelen vanaf 6.30 online op die site netjes gewacht in de wachtrij tot 9.00 gaat ie naar een vervolg scherm wacht tijd 0/30 minuten ik dacht dat ik al in de rij stond maar ja dus weer gewacht geen probleem nog totdat ik eindelijk op het vervolg scherm kom alles wat ik maar wilde bestellen op sorry geen tickets maakte niet uit wat ik deed 1 of 3 duurste of goedkoopste nee hoor geen kaarten dan ga je bellen krijg je een of ander domwicht aan de telefoon met wij kunnen je niet verder helpen na ticketmaster jullie besodemieteren de boel

  Sterke punten
  Totaal geen

  Zwakke punten
  Alles misschien is slim om mensen te plaatsen aan de telefoon die hersens hebben

  Onbeschoft en ballentent

  2 tickets gekocht voor Ed Sheeran. Tickets staan op naam. 1 Persoon kan niet mee, gevraagd of de naam op het ticket veranderd kan worden, het antwoord: nee absoluut niet mogelijk, heeft u pech, bedankt en tot ziens ! Dus met andere woorden, gooi ze maar in de kliko ! Wat een ballentent !!!!! Niet meer bij hun kopen !!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Onbeschoft

  Vandaag kreeg ik een jongedame aan de lijn die mij constant tutoyeerde. Vroeg of ze dit liever niet wilde doen aangezien wij geen twintigers meer zijn. Zij bleef maar doorgaan met tutoyeren en werd ook nog boos toen ik haar tutoyeerde. Mag het iets beleefder?

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Onbeschoft en niet luisteren.

  Dure tickets niet ontvangen

  Zeker geen aanrader 252,80 € kwijt voor concert Hazes , zou met speciaal pasje zijn , jammer maar nooit meer hopelijk trekken anderen hun lesje hieruit.

  Sterke punten
  geen

  Ticketmaster is onbetrouwbaar

  Op de een of andere manier denk ik dat ticketmaster weet wat je ooit hebt besteld. Net als bij vliegtickets. Ik zit klaar en ben toch altijd te laat of ik krijg hele dure tickets aangeboden. duurder dan als mijn man op een andere locatie voor mij inlogt. Ik krijg altijd staplaatsen toegewezen terwijl ik graag wil zitten. ik heb het gevoel dat er iets niet klopt op de site van ticketmaster. Je moet niet kiezen voor best beschikbaar en je doet er goed aan om steeds op een andere computer in te loggen. Als ze weten dat je toch zwicht voor een dure kaart via de doorverkoopwebsite van ticketmaster dan krijg je geen goede tickets aangeboden. Oplichters zijn het.

  Sterke punten
  geen. Ik verlang terug naar het systeem van de VVV-verkoop. Dat was nog eens echt eerlijk. Gewoon op tijd bij de VVV langs en je had altijd de kaarten die je wilde.

  Zwakke punten
  heel veel

  waardeloos systeem!

  Voor mijn zoons geprobeerd tickets te bestellen voor concert van Ed Sheeran. Vanaf 8 uur in de wachtrij gestaan met het bericht dat ik vooraan in de wachtrij sta. Om 11 uur startte de verkoop en vervolgens gebeurt er niets. Uiteindelijk het bericht dat de kaarten zijn uitverkocht.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Bestellen kan niet op basis van hier het eerst komt het eerst maalt. Dat zou veel eerlijker zijn voor mensen die al uren van tevoren hebben ingelogd.

  Één grote scam

  Om 09.30 in de zogenaamde 'tijdelijke' wachtrij geplaatst voor U2. Om 10.00 zou deze ververst worden en kom je in de definitieve wachtrij te staan. Dit is dus helemaal niet het geval!! De 'tijdelijke' wachtrij bleef gewoon doorlopen en dit werd de definitieve wachtrij, terwijl de FAQ op hun site heel anders doet vermoeden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Kijk uit voor deze kwakzalverij. Het zijn grote oplichters.

  kuddedieren

  De meeste mensen zijn kuddedieren en als de media in koor roept dat een artiest goed is dan wordt men direct fan van de artiest. Als die artiest dan een concert geeft moet men niet gek op kijken dat het heel snel is uitverkocht en dat er op doorverkoopsites de tickets voor een veel te hoge prijs worden verkocht. Nog te veel mensen trappen daar in en kopen de veel te ure tickets. Ik loop niet achter de massa aan en ik heb een kaart gekocht voor een concert van Alan Parsons Project in Oldenburg bij ticketmaster. De voorverkoop is al maanden aan de gang en de kaarten zijn nog niet uitverkocht. Ik kreeg heel op tijd mijn kaart voor de originele prijs en ben dus zeer tevreden over ticketmaster.

  Sterke punten
  Eerlijk adres en originele prijzen Snelle levering van kaarten Betrouwbaar Ruime keuze aan concerten (bij buitenlandse concerten even bij de collega's in het betreffende land kaarten kopen)

  Zwakke punten
  Hoge verzendkosten

  TicketMaster: teleurstellend

  Vanmorgen 09.30 uur ingelogd op de website van TicketMaster om klokslag 10.00 uur 3 kaarten voor het concert van Shawn Mendes in het Ziggo Dome voor onze dochter en haar twee vriendinnen te kopen. Na enkele minuten was het reeds mogelijk om een bestelling te plaatsen en....daar bleef het gedurende 45 minuten bij. De melding dat de kaarten niet meer verkrijgbaar waren (welke rang ik ook selecteerde) bleven maar te voorschijn komen tot uiteindelijk de melding kwam dat er helemaal geen kaarten meer beschikbaar waren. Resultaat: drie teleurgestelde meiden en een ouder die bijna anderhalf uur voor niets moeite deed om kaarten te kunnen aanschaffen. Conclusie: een frustrerende en een mij met een zeer onbevredigend gevoel achterlatende website. Jammer.

  Sterke punten
  Zoekfunctie. Inloggen.

  Zwakke punten
  Website is traag. Website lijkt niet real-time te functioneren. Te veel foutboodschappen. Onduidelijkheid betreffende de status van de bestelling.

  Slechte helpdesk en spam

  Kaarten besteld voor Kenny Rogers voor nov-2016. Ging op zich prima, maar al snel kreeg ik reclame via de e-mail. Ingelogd op mijn account en dit uitgezet. Is op zich al niet netjes, want dit hoort 'opt-in' te zijn en niet 'opt-out'. Tot mijn irritatie en verbazing blijf ik zeker wekelijks reclame emails krijgen voor andere evenementen. Ik heb een klacht per e-mail ingediend, waarop gezegd werd dat er binnen 5 dagen een reactie zou komen....mooi niet dus !! Na 2 weken of zo wel de melding dat het erg druk was en dat het daarom wel langer kon duren. We zijn inmiddels ruim een maand verder en ook op een tweede klacht nog steeds geen inhoudelijke reactie. Toen maar gebeld naar het € 0,60 / minuut kostende klantenservicenummer (en dan beweren ze een 'zo laagdrempelig mogelijke service' te bieden.... U raadt het al: "het is momenteel te druk om u in de wachtrij te zetten...'

  Zwakke punten
  Zeer slechte klantenservice response tijd en schandalig dat ze voor een klantenservice € 0,60 / minuut durven te vragen. NOOIT MEER een kaartje bij dit amateuristische bedrijfje....

  Bij Ticketmaster bestel ik niet meer

  The Cure aanstaande november, natuurlijk wilden wij daar heen. Benieuwd of er nog kaarten waren dus hop meteen naar de meeste bekende en vertrouwde (dat dacht ik dan) verkoopsite gegaan, Ticketmaster. Helaas, geen kaarten meer, linksom rechtsom, niets meer te koop maar....wel op seatwave. Ik kijken en ja hoor daar waren genoeg kaarten te koop, helemaal blij maar toen ik de verschillende flink uiteenlopende prijzen zag van minimaal 3x tot 10x meer dan de normale prijs met nog eens extra 60 euro (voor 3 kaarten) servicekosten voor staanplaatsen voelde ik me vreselijk opgelicht. Drie keer op het punt gestaan om bijna 400 euro uit te geven...Toch verder gaan googlen en daar zag ik Topticketshop.nl en ik kon het niet geloven want zij hadden wel genoeg kaarten waar ik uit kon kiezen. Misschien een tientje? meer dan de oorspronkelijke prijs maar dat heb ik er heel graag voor over. Deze site was heel overzichtelijk en de afhandeling en op de hoogte houden per mail ging erg goed. Ik krijg de kaarten 2 weken voor het concert thuisgestuurd dus ik verwacht geen problemen. Kortom, ik ga door alle bad news nooit meer bij Ticketmaster bestellen en al helemaal geen moeite meer doen om via hun bij seatwave terecht te komen, hun monopolytijd is voorbij, dat is wel duidelijk.

  Sterke punten
  dat was vroeger...

  Zwakke punten
  geen kaarten aanbieden (zogenaamd uitverkocht) sowieso voor de normale ticketprijs maar meteen doorlinken naar seatwave. Een zwarte markt site (sorry maar ik kan het niet anders zien) waar de kaarten voor minimaal het dubbele worden verkocht met belachelijk veel servicekosten...dat kan echt niet.

  oplichters

  IK HEB 2 DURE TICKETS GEKOCHT VOOR CHARLES AZNAVOUR IN DE BLACK BOX RIJ 8 KAART 63 64 WE ZATEN TE KIJKEN TEGEN EEN ZWART GORDIJN MET VEEL MOEITE , EN IN ALLERLEI BOCHTEN WRINGEN KONDEN WIJ CIRCA 30 PROCENT VAN HET PODIUM ZIEN HIERVOOR HEBBEN WIJ 158 EURO PER TICKET BETAALD SCHANDALIG DIT RIEK NAAR OPLICHTRIJ MEN HEEFT ONS IN FEITE ONVERKOOPBARE PLAATSEN VERKOCHT HET PODIUM ZAT RECHTS EN WIJ ZATEN LINKS 23_01_2°16 CHARLES AZNAOUR IEDERREN OM ONS HEEN ZAT HIEROVER TE KLAGEN TICKETMASTER WEET DONDERSGOED DAT ZIJ DE TICKETS VAN BLACKBOX NIET HADDEN MOGENVERKOPEN WIJ HEBBEN GENOTEN VAN AZNAOUR OP DEZE MANIER HADDEN WIJ OOK THUIS EEN CD KUNNEN AFSPELEN ZONDER NEKPLIJN

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  verkoopt tickets zijn genadeloos

  klotebedrijf dat Ticketmasters

  Ook ik ben vorige week en vandaag ik weet niet hoe vroeg al ingelogd en net als meerderen al schreven wordt je, als je bijna aan de beurt bent, zo weer achteraan in de rij gezet. Dan kan je het vergeten. Klopt GEEN DONDER VAN!!! Echt een vet klotebedrijf!!! Ik geloof ook zeer zeker dat ze goeie zaken doen met SEATWAVE. Vreemd dat je daar nog geen 10 seconden na de officiele verkoop tickets kan kopen die gewoon 10 x!!! zo duur zijn. Nee, sodemieter maar een eind op!

  oplichters

  Oplichters zijn het. Sta je nog 0 tot 30 minuten in de wacht wordt je vervolgens na 30 minuten op meer dan een uur gezet. Schande dat deze maarschappij bestaat

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  gooien je na 30 minuten gewoon weer achteraan. OPLICHTERS!!!!!

  Waardeloze grafsite...

  Het is niet te geloven hoe het er tegenwoordig aan toe gaat met de kaartverkoop van grote concerten via Ticketmaster. Dat je er is een keer langs grijpt kan altijd natuurlijk maar dit GRAFBEDRIJF zorgt er voor dat je gewoon altijd pech hebt! 4 concerten van Muse: 2 in Nederland en 2 in België via Ticketmaster.be en je kunt er gewoon naar fluiten... Op tijd ingelogt, vrij vooraan in de wachtrij en zodra de verkoop start word je weer teruggeflikkert naar het einde van de rij en je kunt het maar bekijken netals altijd. Wat mij betreft kunnen jullie bij Ticketmaster allemaal de tering krijgen!!! Marktplaats staat weer lekker vol met kaartjes tegen prijzen waar je je hond nog niet overheen laat gaan!! Jullie hebben aan iedereen gewoon het schijt en laten de fans een dikke krijgen. Dit is ook gelijk de laatste keer dat ik kaartjes probeer te krijgen bij deze oplichters!

  Sterke punten
  Mensen oplichten...

  Zwakke punten
  Stelletje honden zijn het!

  Betaald en nooit iets gekregen

  Ticket besteld via de website, betaald met Ideal, niets ontvangen. Geheel volgens instructie mail gestuurd met betalingsbewijs, ontvangstmail gekregen, maar inhoudelijk geen enkele reactie. Nummer opgezocht, gebeld, antwoordmachine verwijst door naar 0900 nummer. 0900 nummer gebeld (kosten max. € 30,-), antwoordmachine meldt dat je via dat nummer nieuwe tickets kunt bestellen, maar verder niets. Tientallen euro's kwijt, geen tickets, niemand bereikbaar, diefstal. Ik ga aangifte doen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Indien dit uberhaupt een legale onderneming is hebben ze volstrekt maling aan hun klanten.

  Annuleringsverzekering

  Ik heb een paar weken geleden kaartjes gekocht voor een concert in Eindhoven, ik woon in Nijmegen. Deze kaartjes waren voor de verjaardag van mijn vader, waar ik hem een groot plezier mee heb gedaan. Nu komt dezelfde band in Nijmegen optreden, en had bij mijn kaartjes een annuleringsverzekering aangeschaft, a 2,50 per stuk. Maar ik kan mijn kaartjes niet annuleren, want je kunt alleen annuleren als een direct familielid in het ziekenhuis ligt, of dood is. Dit is behoorlijke onzin. Ze laten niet duidelijk hun voorwaarden blijken, en bij een annuleringsverzekering denk je wel aan wat anders.

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Alles.

  Niet ontvangen kaartjes abn

  Kaartjes wel betaald niet ontvangen. Bellen en dan krijg je 2 opties waar dit onderwerp niet gekozen kan worden. (Mail maar dan krijgt u binnen 5 werkdagen of voor het evenement begint een reactie.) ik heb toen gewoon een optie gekozen omdat ik iemand wilde spreken en tot mijn grote verbazing werd ik keurig te woord gestaan en geholpen. Moest daarna toch nog mailen en bestandje van het bankafschrift bijvoegen maar uiteindelijk smiddags had ik de tickets binnen. De service vd de dames was uitstekend !

  Sterke punten
  Makkelijk en snel te bestellen.

  Zwakke punten
  Bij problemen niet makkelijk toegangkelijk. Bellen is absurt duur en je hebt ze zomaar 20 min ad telefoon (9,00 euro. Het is klant onvriendelijk om geen optie aan te bieden in het tel. Menu wat overige vragen betreft.

  Ticketmaster niet doen

  Ik heb 2 kaarten besteld, tegen het einde van de bestelling krijg ik een error, geld is wel afgeschreven natuurlijk. Slechteste klantenservice ooit. Niet telefonische beschikbaar, contactformulier werkt niet.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De site werkt voor geen meter.

  Geen teruggave servicekosten bij annulering optreden

  Ik had 3 tickets besteld voor Reincarnatus in de De Effenaar te Eindhoven. Dit optreden is uiteindelijk gecancelled en ik heb het geld voor de tickets terug gevraagd. De 3x € 12,50 per ticket is inderdaad netjes terug geboekt maar niet de 3x € 1,80 aan servicekosten. Op email werd niet gereageerd ik had geen zin om een betaalnummer voor € 0,45 per minuut te bellen, dus dan maar geprobeerd om via hun Facebook pagina contact te krijgen. Ticketmaster stelde dat: "Of de service- en administratiekosten worden terugbetaald, wordt bepaald door de promotor of organisator van een evenement. Hiermee worden namelijk de kosten die al zijn gemaakt om het evenement aan te kunnen bieden gedekt, waaronder de kosten voor de dienst die wij leveren aan de organisator of promotor (het faciliteren van de verkoop van de tickets)." Voor een niet geleverd product, ongeacht wie er verantwoordelijk is voor de kosten, vind ik dat ik gewoon een volledige terugboeking van mijn geld moet krijgen. Aangezien ik mijn geld naar Ticketmaster heb gestuurd, verwacht ik dan ook van hun het volledige bedrag terug gestort te krijgen. Het kan toch niet zo zijn dat zij de lusten hebben als er iemand een ticket koopt en dat de lasten bij de klant liggen als er iets mis gaat?!! Om zich er dan vervolgens vanaf te maken met de mededeling "Voor meer informatie of een vraag stellen aan onze klantenservice kun je terecht op www.ticketmaster.nl/help/index.html" is COMPLEET BELACHELIJK! Ook al staat het in hun voorwaarden (die waarschijnlijk door een gemiddelde klant nauwelijks gelezen worden), blijf ik erbij dat het geen stijl is om wel de lusten te hebben maar de lasten gewoon bij de klant te dumpen. Dat is wel heel erg gemakkelijk geld verdienen! Ticketmaster heeft een monopolie op de verkoop van bepaalde tickets, dus ik kan er helaas niet omheen om ze bij hun te kopen. Misschien komt het hierdoor dat ze in staat zijn om op deze manier te opereren. Het zou ze sieren als ze wat klantvriendelijker worden: Een "normaal nummer voor klachten/vragen ipv. € 0,45 per minuut, binnen normale tijd reageren op e-mail, maar vooral gewoon het GEHELE bedrag terug betalen in geval van annulering door de organisator... Het gaat me niet eens om die € 5,40 maar om hoe Ticketmaster met hun klanten omgaat.

  Ticket parkeerkaart

  Ik heb net een parkeerkaart besteld. Het ging allemaal vrij makkelijk en voor €5,65 meer (€18,15 normaal €12,50 (extra kosten is sws 5 euro meer en 65 cent via ideal verder kon je ook nog kiezen voor annuleringsverzekering van ongeveer €3,50 maar dat heb ik niet gedaan)) ben ik verzekerd van een parkeerplaats bij de show van peter pan. Ik heb totaal geen problemen gehad met bestelling en had de ticket letterlijk binnen 10 minuten (misschien zelfs minder) in me mail staan als pdf.

  Sterke punten
  Heel snel de tickets binnen en voor een als je een parkeerkaart besteld is de prijs nog prima te doen. Ik heb eigenlijk niks te klagen

  Zwakke punten
  Van wat ik kwa reviews heb gelezen moet je het wel allemaal in 1 keer goed doen want fouten zijn niet op te lossen

  Gereserveerd voor de Moody Blues, ging goed

  Ik heb net gereserveerd voor de Moody Blues. Dit is een concert met zitplaatsen, het was makkelijk om de betreffende zitplaatsen te selecteren en ter reserveren. je kan gratis de kaartjes uitprinten. Op laten sturen kost 3,- extra, en aangetekend verzenden 11 euro extra De prijs voor eerste rang was 59, ook kon je een annuleringsverzekering nemen, er staat dan niet de prijs met annuleringsverzekering bij alleen ook 59,- met annuleringsverzekering. Pas aan het einde zie je dat de annuleringsverzekering iets van 3 euro en nog wat per persoon kost (dus als je met 3 personen gaat 3 x 3 euro aan kosten). Dus ik ben weer terug gegaan en eheb de kaartjes daarna zonder annulerings verzekering besteld. Servicekosten vind ik vrij hoog meer dan 5 euro en dat dan 3x als je voor 3 personen reserveert. Beter is dat dan om dit bij de prijs in te calculeren. Dan is het schrikeffect voor mensen minder groot. reken dan 64,- bijvoorbeeld zonder steeds overal kosten extra voor te berekenen.

  Sterke punten
  Je kan snel reserveren, als je ze zelf uitprint heb je de kaartjes dezelfde dag nog in huis

  Zwakke punten
  hoge bijkomende kosten, annuleringsverzekering, service kosten en eventueel het opsturen van de kaartjes


Bezoek TicketMaster

Schrijf je eigen review