Ticketmaster.nl staat garant voor optimale dienstverlening en service met een zo laag mogelijke drempel voor de consument. Hiervoor maakt Ticketmaster.nl gebruik van een uitgebalanceerd netwerk van directe en indirecte voorverkoopkanalen. De marktpositie van Ticketmaster.nl zal verder versterken door verbreding en verdieping van het assortiment en door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met gelieerde partijen in binnen en buitenland.

TicketMaster Reviews

  Oplichting

  Slecht je koop tickets en je betaald het dubbele bedrag en als je vraagt om informatie wordt je uitgemaakt voor rotte vis.

  Heel onbeleefd en vervelend

  Ik voelde me heel dom en minderwaardig.

  Totaal geen respect

  Nooit weer

  Zwakke punten
  Geen respect

  Monopolist maakt misbruik

  Zogenaamd om doorverkoop te ontmoedigen biedt Ticketmaster een doorverkoopservice aan. Tickets voor Madonna in december 2023 zijn nu in januari voor reguliere prijzen vanaf 40 euro al niet meer te krijgen, en worden nu al voor 170 euro via deze website doorverkocht. Hoezo eerlijke handel? Bovendien moet ik een onbekend bedrag aan servicekosten betalen oplopend tot 40 euro. Waarom? Omdat ze het kunnen. Overheid, politie, grijp toch eens in. Artiesten zien niets terug van het geld van deze oplichtersbende, en muziekliefhebbers kunnen hun concertkaartjes niet betalen. Walgelijk.

  Sterke punten
  Doen alsof ze betrouwbaar zijn

  Zwakke punten
  Half criminele oplichtersbende

  Geen enkel contact mogelijk  Probeer al twee maanden een BTW-factuur te krijgen. 0,0 contactmogelijkheden. De Belastingdienst is 600x beter bereikbaar

  Oplichters

  Scammed us for paid parking. No spaces left and we had to park on a public street. They said it was unexpected and they're sorry however there was toilet facilities and snack bars on this 'unexpected' parking terrain. Refuse to refund and blame the organiser. Neither responds to emails.

  Sterke punten
  Nothing stands out

  Zwakke punten
  Communication and honesty

  website en contact

  Ik kon met mijn normale emailadres niet inloggen of een nieuw wachtwoord aanmaken, het tijdelijk wachtwoord werkte ook niet. Na via het contactformulier mijn klacht uiteen gezet te hebben kreeg ik wel het verzoek om hun afhandeling te raten, maar ik heb geen afhandeling/antwoord gehad. Ook het overzicht van mijn bestellingen werkt niet. Waardeloos dus.

  Sterke punten
  eerste indruk

  Zwakke punten
  alle andere indrukken

  slecht heel slecht

  iets met uitsluiting.

  Behandeld als vuil en kapotte core business.

  Het enige wat dit bedrijf moet doen is kaartjes verkopen. En laat dat nou precies fout gaan.  ik heb 2018 of 19 weet ik veel. al kaartjes gekocht voor billie eilish. die is door corona geannuleerd. nu kreeg ik geld terug. maar op mijn account.. dus ik dat bewaard voor de presale moment van de nieuwe show vanochtend. dus ik met mijn code daarin. 10 minuten van de voren. netjes aan de beurt. ik log in. doe me code. 2 staanplaatsen geselecteerd.  Krijg ik een bij het gedeelte waar ik moet inloggen nadat ik me wachtwoord en email heb ingevoerd. een melding dat ik 'alle velden moet invullen' om door te gaan. En ik had dus beide velden netjes ingevuld.

  na enkele pogingen op een knop die niks deed. heb ik het geprobeerd met een fout wachtwoord. en dan kreeg ik de 'uw wachtwoord klopt niet' melding. dus dat was het probleem niet.  toen heb ik de pagina / me plek in de wachtrij ververst en was ik nog op tijd voor tickets. maar kreeg ik de zelfde error. toen met nog 12 minuten op de reservatie klok uit noodzaak maar geprobeerd bij het tabje 'nieuw account' een nieuw account te maken. het nieuwe account werd gemaakt maar ik kreeg de error 'er ging iets mis het lijkt erop dat je sessie is verlopen'  Bij een derde poging voor de kaarten wachtrij waren alle tickets uitverkocht en kreeg ik een 'er is een fout opgetreden waardoor we jou tickets niet konden reserveren'  Ik leg dit hele verhaal uit via facebook en krijg na uren een antwoord waar ze mij (haast aanvallend) proberen te beschuldigen van het foutief invoeren van me wachtwoord. maar omdat ik van elk scherm een plaatje heb gemaakt kon ik bewijzen dat die niet zo was. Ik heb zelfs mijn wachtrij sessie-id opgeslagen.  nadat ik mijn screenshots stuurt zegt de service desk dat ik het maar nog een keer moet proberen. maar de tickets zijn allang weg. Ik vraag de service desk of ze niet voor mij twee kaartjes kunnen reserveren voor de normale sale die morgen begint. omdat ik vind dat ik daar wel recht op heb omdat ik al heel lang wacht en een saldo tegoed heb van het annuleren van vorige concert (die trouwens nergens op de site in te zien is?)  De servicedesk heeft mijn toen gewoon totaal negeert. tot de dag erna waar ik als 18280ste in de wachtrij geplaatst werd. ze hebben me gewoon zacht uitgedrukt opgelicht nadat ik originele kaartjes had en 2 jaar heb lopen wachten. Ik heb nu nog steeds geen antwoord van de servicedesk. Jullie moeten eens weten hoe ik me voel.

  Zwakke punten
  respectloze servicedesk, slechte website

  Is voor de entertainment business wat kanker is voor de mens

  Geen goed woord voor over. Veel te duur en slechte service.

  Sterke punten
  Die zijn er niet.

  Zwakke punten
  Bloedzuigers. Hebben eigenlijk geen bestaansrecht meer met hun exorbitante servicekosten, maar sommige bands en zalen zijn nou eenmaal zo dom geweest met Ticketmaster in zee te gaan. En welke service eigenlijk? Want alles is geautomatiseerd en het excuus dat de IT veel kost gaat helaas niet op, want hun systeem werkt alles behalve feilloos. Wat de verschillende keren dat de site gehacked is en alle persoonsgegevens gestolen werden ook nog eens duidelijk onderstreept.

  Schandalig bedrijf

  concert gecanceld ivm Corona, ben vanaf eind maart bezig om 185 euro van de 5 kaarten terug te krijgen. Er komt geen vervangend concert. Wordt afgescheept dat het heeeeel druk is en dat er geen zicht is op wanneer en of terugbetaling komt. Onbetrouwbaar bedrijf.

  Sterke punten
  Geld vasthouden wat niet van Ticketmaster zelf is.

  Zwakke punten
  Extreme doorlooptijden, geen service, men houdt je geld achter als concert gecanceld is, geeft hiervoor geen juridisch geldige reden, profiteurs van de 1e orde

  OPLICHTERS...!!!

  OPLICHTERS - OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS  Ticketmasters is een onderdeel van een oplichters circuit die massaal tickets inkoopt en dan met woekerwinst door verkoopt. Ze verkopen ook dezelfde ticket aan meerdere mensen zodat alleen degene die eerst komt en gescand wordt binnen komt en de rest blijft buiten met ongeldige tickets. Klachten worden afgescheept en je kan fluiten naar je geld. Politie doet niets met aangifte.  KOOP DUS NOOIT JE TICKET BIJ DEZE OPLICHTERS.  OPLICHTERS - OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Alles

  TicketMaster klantenservice

  De albekende 18e verjaardag kwam voor mij eraan en mijn lieftallige vriendin had me verrast me een geweldig cadeu namelijk 2 tickets naar Post Malone. Ik was ongeloofelijk blij maar helaas had ik I.V.M. mijn carrière bij Defensie een oefening op die datum. Mijn vriendin had haar hard verdiende geld verspild en onze gelukkig bui kwam snel tot een eind. Ik heb tot op de bodem uitgezocht hoe we een weg hierdoor heen konden vinden en de enige was door de kaartjes weer voor dezelfde waarde zien terug te krijgen. Met behulp van de geweldige werknemer genaamd Reinout hebben mijn vriendin en ik een geweldige oplossing gekregen. De organisatie heeft ons een grote dienst bewezen en daar zullen we erg dankbaar voor zijn. (Reinout, je verdient een flink schouderklopje) Ik wens de organisatie nog veel voorspoed en succes. Bedankt TM.

  Sterke punten
  Snelle service

  Duidelijke aanwijzingen

  Vriendelijk

  Erg begripvol

  Zwakke punten
  Geen, de werknemer die ons heeft geholpen heeft uitstekend zijn baan uitgevoerd.

  Kaarten proberen te bestellen

  Ticketmaster is de grootse oplichterij wat er maar bestaat kaarten voor bts vanaf vandaag bestellen nou heb ik twee pubers wilde er graag heen dus papa gaat dat wel ff regelen vanaf 6.30 online op die site netjes gewacht in de wachtrij tot 9.00 gaat ie naar een vervolg scherm wacht tijd 0/30 minuten ik dacht dat ik al in de rij stond maar ja dus weer gewacht geen probleem nog totdat ik eindelijk op het vervolg scherm kom alles wat ik maar wilde bestellen op sorry geen tickets maakte niet uit wat ik deed 1 of 3 duurste of goedkoopste nee hoor geen kaarten dan ga je bellen krijg je een of ander domwicht aan de telefoon met wij kunnen je niet verder helpen na ticketmaster jullie besodemieteren de boel

  Sterke punten
  Totaal geen

  Zwakke punten
  Alles misschien is slim om mensen te plaatsen aan de telefoon die hersens hebben

  Onbeschoft en ballentent

  2 tickets gekocht voor Ed Sheeran. Tickets staan op naam. 1 Persoon kan niet mee, gevraagd of de naam op het ticket veranderd kan worden, het antwoord: nee absoluut niet mogelijk, heeft u pech, bedankt en tot ziens ! Dus met andere woorden, gooi ze maar in de kliko ! Wat een ballentent !!!!! Niet meer bij hun kopen !!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Onbeschoft

  Vandaag kreeg ik een jongedame aan de lijn die mij constant tutoyeerde. Vroeg of ze dit liever niet wilde doen aangezien wij geen twintigers meer zijn. Zij bleef maar doorgaan met tutoyeren en werd ook nog boos toen ik haar tutoyeerde. Mag het iets beleefder?

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Onbeschoft en niet luisteren.

  Dure tickets niet ontvangen

  Zeker geen aanrader 252,80 € kwijt voor concert Hazes , zou met speciaal pasje zijn , jammer maar nooit meer hopelijk trekken anderen hun lesje hieruit.

  Sterke punten
  geen

  Ticketmaster is onbetrouwbaar

  Op de een of andere manier denk ik dat ticketmaster weet wat je ooit hebt besteld. Net als bij vliegtickets.

  Ik zit klaar en ben toch altijd te laat of ik krijg hele dure tickets aangeboden. duurder dan als mijn man op een andere locatie voor mij inlogt. Ik krijg altijd staplaatsen toegewezen terwijl ik graag wil zitten.

  ik heb het gevoel dat er iets niet klopt op de site van ticketmaster. Je moet niet kiezen voor best beschikbaar en je doet er goed aan om steeds op een andere computer in te loggen.

  Als ze weten dat je toch zwicht voor een dure kaart via de doorverkoopwebsite van ticketmaster dan krijg je geen goede tickets aangeboden.

  Oplichters zijn het.

  Sterke punten
  geen.

  Ik verlang terug naar het systeem van de VVV-verkoop.

  Dat was nog eens echt eerlijk. Gewoon op tijd bij de VVV langs en je had altijd de kaarten die je wilde.

  Zwakke punten
  heel veel

  waardeloos systeem!

  Voor mijn zoons geprobeerd tickets te bestellen voor concert van Ed Sheeran. Vanaf 8 uur in de wachtrij gestaan met het bericht dat ik vooraan in de wachtrij sta. Om 11 uur startte de verkoop en vervolgens gebeurt er niets. Uiteindelijk het bericht dat de kaarten zijn uitverkocht.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Bestellen kan niet op basis van hier het eerst komt het eerst maalt. Dat zou veel eerlijker zijn voor mensen die al uren van tevoren hebben ingelogd.

  Één grote scam

  Om 09.30 in de zogenaamde 'tijdelijke' wachtrij geplaatst voor U2. Om 10.00 zou deze ververst worden en kom je in de definitieve wachtrij te staan. Dit is dus helemaal niet het geval!! De 'tijdelijke' wachtrij bleef gewoon doorlopen en dit werd de definitieve wachtrij, terwijl de FAQ op hun site heel anders doet vermoeden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Kijk uit voor deze kwakzalverij. Het zijn grote oplichters.

  kuddedieren

  De meeste mensen zijn kuddedieren en als de media in koor roept dat een artiest goed is dan wordt men direct fan van de artiest. Als die artiest dan een concert geeft moet men niet gek op kijken dat het heel snel is uitverkocht en dat er op doorverkoopsites de tickets voor een veel te hoge prijs worden verkocht. Nog te veel mensen trappen daar in en kopen de veel te ure tickets.

  Ik loop niet achter de massa aan en ik heb een kaart gekocht voor een concert van Alan Parsons Project in Oldenburg bij ticketmaster. De voorverkoop is al maanden aan de gang en de kaarten zijn nog niet uitverkocht. Ik kreeg heel op tijd mijn kaart voor de originele prijs en ben dus zeer tevreden over ticketmaster.

  Sterke punten
  Eerlijk adres en originele prijzen

  Snelle levering van kaarten

  Betrouwbaar

  Ruime keuze aan concerten (bij buitenlandse concerten even bij de collega's in het betreffende land kaarten kopen)

  Zwakke punten
  Hoge verzendkosten

  TicketMaster: teleurstellend

  Vanmorgen 09.30 uur ingelogd op de website van TicketMaster om klokslag 10.00 uur 3 kaarten voor het concert van Shawn Mendes in het Ziggo Dome voor onze dochter en haar twee vriendinnen te kopen. Na enkele minuten was het reeds mogelijk om een bestelling te plaatsen en....daar bleef het gedurende 45 minuten bij. De melding dat de kaarten niet meer verkrijgbaar waren (welke rang ik ook selecteerde) bleven maar te voorschijn komen tot uiteindelijk de melding kwam dat er helemaal geen kaarten meer beschikbaar waren. Resultaat: drie teleurgestelde meiden en een ouder die bijna anderhalf uur voor niets moeite deed om kaarten te kunnen aanschaffen. Conclusie: een frustrerende en een mij met een zeer onbevredigend gevoel achterlatende website. Jammer.

  Sterke punten
  Zoekfunctie.

  Inloggen.

  Zwakke punten
  Website is traag.

  Website lijkt niet real-time te functioneren.

  Te veel foutboodschappen.

  Onduidelijkheid betreffende de status van de bestelling.

  Slechte helpdesk en spam

  Kaarten besteld voor Kenny Rogers voor nov-2016. Ging op zich prima, maar al snel kreeg ik reclame via de e-mail. Ingelogd op mijn account en dit uitgezet. Is op zich al niet netjes, want dit hoort 'opt-in' te zijn en niet 'opt-out'.

  Tot mijn irritatie en verbazing blijf ik zeker wekelijks reclame emails krijgen voor andere evenementen.

  Ik heb een klacht per e-mail ingediend, waarop gezegd werd dat er binnen 5 dagen een reactie zou komen....mooi niet dus !!

  Na 2 weken of zo wel de melding dat het erg druk was en dat het daarom wel langer kon duren. We zijn inmiddels ruim een maand verder en ook op een tweede klacht nog steeds geen inhoudelijke reactie.

  Toen maar gebeld naar het € 0,60 / minuut kostende klantenservicenummer (en dan beweren ze een 'zo laagdrempelig mogelijke service' te bieden....

  U raadt het al: "het is momenteel te druk om u in de wachtrij te zetten...'

  Zwakke punten
  Zeer slechte klantenservice response tijd en schandalig dat ze voor een klantenservice € 0,60 / minuut durven te vragen.  NOOIT MEER een kaartje bij dit amateuristische bedrijfje....

  Bij Ticketmaster bestel ik niet meer

  The Cure aanstaande november, natuurlijk wilden wij daar heen. Benieuwd of er nog kaarten waren dus hop meteen naar de meeste bekende en vertrouwde (dat dacht ik dan) verkoopsite gegaan, Ticketmaster. Helaas, geen kaarten meer, linksom rechtsom, niets meer te koop maar....wel op seatwave. Ik kijken en ja hoor daar waren genoeg kaarten te koop, helemaal blij maar toen ik de verschillende flink uiteenlopende prijzen zag van minimaal 3x tot 10x meer dan de normale prijs met nog eens extra 60 euro (voor 3 kaarten) servicekosten voor staanplaatsen voelde ik me vreselijk opgelicht. Drie keer op het punt gestaan om bijna 400 euro uit te geven...Toch verder gaan googlen en daar zag ik Topticketshop.nl en ik kon het niet geloven want zij hadden wel genoeg kaarten waar ik uit kon kiezen. Misschien een tientje? meer dan de oorspronkelijke prijs maar dat heb ik er heel graag voor over. Deze site was heel overzichtelijk en de afhandeling en op de hoogte houden per mail ging erg goed. Ik krijg de kaarten 2 weken voor het concert thuisgestuurd dus ik verwacht geen problemen. Kortom, ik ga door alle bad news nooit meer bij Ticketmaster bestellen en al helemaal geen moeite meer doen om via hun bij seatwave terecht te komen, hun monopolytijd is voorbij, dat is wel duidelijk.

  Sterke punten
  dat was vroeger...

  Zwakke punten
  geen kaarten aanbieden (zogenaamd uitverkocht) sowieso voor de normale ticketprijs maar meteen doorlinken naar seatwave. Een zwarte markt site (sorry maar ik kan het niet anders zien) waar de kaarten voor minimaal het dubbele worden verkocht met belachelijk veel servicekosten...dat kan echt niet.

  oplichters

  IK HEB 2 DURE TICKETS GEKOCHT VOOR CHARLES AZNAVOUR IN DE BLACK BOX RIJ 8 KAART 63 64

  WE ZATEN TE KIJKEN TEGEN EEN ZWART GORDIJN MET VEEL MOEITE , EN IN ALLERLEI BOCHTEN WRINGEN KONDEN WIJ CIRCA 30 PROCENT VAN HET PODIUM ZIEN HIERVOOR HEBBEN WIJ 158 EURO PER TICKET BETAALD SCHANDALIG DIT RIEK NAAR OPLICHTRIJ

  MEN HEEFT ONS IN FEITE ONVERKOOPBARE PLAATSEN VERKOCHT HET PODIUM ZAT RECHTS EN WIJ ZATEN LINKS 23_01_2°16 CHARLES AZNAOUR

  IEDERREN OM ONS HEEN ZAT HIEROVER TE KLAGEN

  TICKETMASTER WEET DONDERSGOED DAT ZIJ DE TICKETS VAN BLACKBOX NIET HADDEN MOGENVERKOPEN

  WIJ HEBBEN GENOTEN VAN AZNAOUR OP DEZE MANIER HADDEN WIJ OOK THUIS EEN CD KUNNEN AFSPELEN ZONDER NEKPLIJN

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  verkoopt tickets zijn genadeloos

  klotebedrijf dat Ticketmasters

  Ook ik ben vorige week en vandaag ik weet niet hoe vroeg al ingelogd en net als meerderen al schreven wordt je, als je bijna aan de beurt bent, zo weer achteraan in de rij gezet. Dan kan je het vergeten. Klopt GEEN DONDER VAN!!!

  Echt een vet klotebedrijf!!!

  Ik geloof ook zeer zeker dat ze goeie zaken doen met SEATWAVE. Vreemd dat je daar nog geen 10 seconden na de officiele verkoop tickets kan kopen die gewoon 10 x!!! zo duur zijn.

  Nee, sodemieter maar een eind op!

  oplichters

  Oplichters zijn het. Sta je nog 0 tot 30 minuten in de wacht wordt je vervolgens na 30 minuten op meer dan een uur gezet. Schande dat deze maarschappij bestaat

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  gooien je na 30 minuten gewoon weer achteraan. OPLICHTERS!!!!!


Bezoek TicketMaster

Schrijf een review