Ticketmaster.nl staat garant voor optimale dienstverlening en service met een zo laag mogelijke drempel voor de consument. Hiervoor maakt Ticketmaster.nl gebruik van een uitgebalanceerd netwerk van directe en indirecte voorverkoopkanalen. De marktpositie van Ticketmaster.nl zal verder versterken door verbreding en verdieping van het assortiment en door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met gelieerde partijen in binnen en buitenland.

TicketMaster Reviews

  Oplichters in het kwadraat.

  Voor een beurs 4 kaarten gekocht, op de dag zelf nog 2 kaarten bijgekocht welke ik veel te laat kreeg, ticketmaster weigert een terugbetaling. Je besteld via de app maar krijgt geen bevestiging. Ik ga voortaan wel gewoon in de rij staan met mijn rollator. Ben ik sneller en beter geholpen dan via deze oplichters.

  Sterke punten
  Smoesjes verzinnen om niet terug te hoeven betalen, daar zijn ze kampioen in.

  Zwakke punten
  Fouten erkennen en klantvriendelijkheid. Dat kunnen ze niet!!

  Oplichters in het kwadraat.

  Voor een beurs 4 kaarten gekocht, op de dag zelf nog 2 kaarten bijgekocht welke ik veel te laat kreeg, ticketmaster weigert een tterugbetaling. Je besteld via de app maar krijgt geen bevestiging. Ik ga voortaan wel gewoon in de rij staan met mijn rollager. Ben ik sneller en beter geholpen dan via deze oplichters.

  Sterke punten
  Smoesjes verzinnen om niet terug te hoeven betalen, daar zijn ze kampioen in.

  Zwakke punten
  Fouten erkennen en klantvriendelijkheid. Dat kunnen ze niet!!

  veel te dure tickets

  kocht een ticket voor ACDC A'dam aan 315 euro ipv 185 euro. Was platinum ticket, dus dacht zal golden circle zijn ofzo, niets van dat, was gewoon hetzelfde, oplichters, de stewards bevestigden dat verhaal. Is altijd zo met ticketmaster. never again...

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichters

  Schande van een bedrijf

  Ik begin hier even mee:
  "We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 12.00 uur - 14.00 uur"\

  Ik kan niet eens mijn gegevens veranderen binnen de website, mail adres wijzigen, MAG NIET. postcode wijzigen. MAG NIET. Account verwijdering "aangevraagd" VERWIJDER GEWOON MIJN ACCOUNT STELLETJE GRAAIERS.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  HEEL VEEL.

  Te slecht voor woorden

  Ik kocht een uur voor aanvang een kaart voor het concert van Anouk via Ticketmaster. De betaling bleef hangen, mijn telefoon bleef laden. Dat duurde zo lang dat ik uitlogde en via TicketSwap een kaart bemachtigde. De volgende dag zag ik de afschrijving van Ticketmaster. Via email keurig uitgelegd wat er gebeurd was. Zij weigeren een restitutie of een tegoed. Boven hun bericht staat \\\"Kaarten van deze order annuleren\\\". Met andere woorden: Ticketmaster doet geen afdracht, steekt het geld in hun zak, en betaald mij als klant niet terug. Waar een groot bedrijf klein in kan zijn.Als je de recensies over Ticketmaster leest, ben ik niet de enige met slechte ervaringen.

  Zwakke punten
  App werkt slecht. Klantvriendelijkheid nog slechter.

  Te slecht voor woorden

  Ik kocht een uur voor aanvang een kaart voor het concert van Anouk via Ticketmaster. De betaling bleef hangen, mijn telefoon bleef laden. Dat duurde zo lang dat ik uitlogde en via TicketSwap een kaart bemachtigde. De volgende dag zag ik de afschrijving van Ticketmaster. Via email keurig uitgelegd wat er gebeurd was. Zij weigeren een restitutie of een tegoed. Boven hun bericht staat "Kaarten van deze order annuleren". Met andere woorden: Ticketmaster doet geen afdracht, steekt het geld in hun zak, en betaald mij als klant niet terug. Waar een groot bedrijf klein in kan zijn.Als je de recensies over Ticketmaster leest, ben ik niet de enige met slechte ervaringen.

  Zwakke punten
  App werkt slecht. Klantvriendelijkheid nog slechter.

  Te slecht voor woorden

  Ik kocht een uur voor aanvang een kaart voor het concert van Anouk via Ticketmaster. De betaling bleef hangen, mijn telefoon bleef laden. Dat duurde zo lang dat ik uitlogde en via TicketSwap een kaart bemachtigde. De volgende dag zag ik de afschrijving van Ticketmaster. Via email keurig uitgelegd wat er gebeurd was. Zij weigeren een restitutie of een tegoed. Boven hun bericht staat "Kaarten van deze order annuleren". Met andere woorden: Ticketmaster doet geen afdracht, steekt het geld in hun zak, en betaald mij als klant niet terug. Waar een groot bedrijf klein in kan zijn.
  Als je de recensies over Ticketmaster leest, ben ik niet de enige met slechte ervaringen.

  Zwakke punten
  App werkt slecht. Klantvriendelijkheid nog slechter.

  Jammer voor de muziekindustrie

  De informatie voorziening bij Ticketmaster is zeer slecht, als het druk is kost het erg veel moeite en stres om een kaartje te kopen. Vaak is niet zichtbaar welke kaartjes er beschikbaar zijn. Op het moment dat je de kaartjes is het moeilijk in te zien wat de locatie is van je zit/sta plek. Zeer onprettig en chaotisch. Ook krijg je je geld niet terug als je er later achter komt dat er beter plekken beschikbaar waren. Een bedrijf dat zo veel mogelijk probeert te verdienen en ik merk niet dat ze ook maar iets om de klant geven. Erg jammer dat zij monopolie hebben op de kaartjes verkoop.

  Sterke punten
  Kan er geen noemen

  Zwakke punten
  Te veel om te benoemen, komt dicht bij oplichterij.

  Helpdesk heeft geen idee hoe a

  Sinds vrijdag geprobeerd om een kaartje te kopen. Lukt niet omdat dubbele verificatie op account nodig schijnt te zijn. Uiteraard probeer ik dat te regelen...
  Allereerst stuit ik op bevestigingscodes die niet of niet tijdig verzonden worden, dus bij herhaling om nieuwe code verzocht.
  Uiteindelijk lukt het om daar doorheen te komen, dan de verificatie van een telefoonnummer waarop het helemaal fout loopt. Account raakt geblokkeerd en ook resetten van wachtwoord door helpdesk werkt niet. Ik ontvang zelfs helemaal geen bevestigingscodes meer. Wijs helpdesk daarop, maar helpdesk wil perse dat ik hetzelfde met een nieuw wachtwoord blijf proberen. Heeft alles bijelkaar een paar uur geduurd en tenslotte de handoek mbt die ballentent helemaal in de ring gegooid. Een professionele helpdesk is in staat zo'n probleem in een paar minuten op te lossen... Verzoek ingediend mijn account en alle data te verwijderen.

  Bij zo'n onprofessionele toko wil je geen klant zijn.

  Zwakke punten
  Ondeskundige helpdesk waarvoor Nederlands lezen/begrijpen te moeilijk is.

  OPLICHTERS VAN DE BOVENSTE PLA

  Wat een oplichters! Kaartjes voor Bouke gekocht, € 190,00. Is veel geld, weet ik, maar ja... je moet er wat voor over hebben.
  Echter: tickets kosten maar €44,56 + € 5,34 servicekosten????!!!!
  Ticketmasteroplichters hebben er dus 100% opgelegd!!!
  Over asociaal gesproken. Heb ik ze ook gezegd maar de man a d telefoon kan er ook niks aan doen...
  Echt dus NOOIT MEER TICKETMASTER

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Alles! Zijn oplichters, heel zwak dus.

  Waardeloos bedrijf

  1 dag voor aanvang van een evenement andere plaatsen toegewezen gekregen, zogenaamd omdat dat moest van de organisatie. Tijdens het evenement bleken er toch mensen te zitten en vlakbij waren er nog voldoende plaatsen beschikbaar, maar nee helemaal achterin de zaal gezet. Ondanks aangeleverde foto's als bewijs blijven ze zich verschuilen achter de organisatie van het evenement en krijgen we geen percentage van de tickets terug.

  Zwakke punten
  Nauwelijks te bereiken voor informatie of reacties

  Misgunnerij

  Ik had het Lauv concert gemist, omdat het hele OV stil lag en ticketmaster gundenmij mijn geld niet terug. Ik snap het als een concert is uitverkocht, maar dit concert was verre van uitverkocht.

  Terwijl ik urenlang huilend op Utrecht Centraal stond, denkend dat ik nooit meer thuis zou komen, maakte het idee dat ik 50 euro gewoon zo heb weggegooid mijn ervaring niet per se beter.

  ticketmaster service sucks

  Tried to buy Coldplay tickets was thrown out because the system thought I was a bot. Well I'm not. Now I'm blocked. I called service desk and then you get this bitchy girl.....Why bitchy???
  Ticketmaster should honor more its clients/the consumers. The company has a monopoly and the people on the servicedesk have the attitude accordingly. If you call Germany they are so much nicer as the people here in the Netherlands. Maybe its a Dutch thing. Please stop with your attitude and be more friendly its not of this time to be bitchy.

  Sterke punten
  none it has a monopoly and consumers dont have a choice.

  Zwakke punten
  Its a monopoly and acts accordingly.
  The Its system sucks on top of that

  WAARDELOOS !

  IK probeer al MAANDEN per mail of telefoon conctact te krijgen want kan de ticket voor mijn vriend niet aan hem doorsturen per mail. Wel 2 tickets en de 3e ticket dus niet, HOE DAN ???!!\\\\\\\\r\\\\\\\\nEn NIEMAND die je kan bereiken !

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  ALLES !

  WAARDELOOS !

  IK probeer al MAANDEN per mail of telefoon conctact te krijgen want kan de ticket voor mijn vriend niet aan hem doorsturen per mail. Wel 2 tickets en de 3e ticket dus niet, HOE DAN ???!!
  En NIEMAND die je kan bereiken !

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  ALLES !

  Klote systeem!

  Voor het eerst dat ik geen tickets kon kopen via ticketswap, wat altijd goed is gegaan en nu doorverkoop via ticketmaster omdat die klootzakken ticketswap buiten spel hebben gezet. Betaling gedaan en geen kaarten ontvangen. Niemand aanwezig op zondag op de klantenservice weg 200 eur.... kutbedrif laat mensen zelf bepalen waar en hoe ze tickets doorverkopen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles kut bedrijf

  Oplichting

  Slecht je koop tickets en je betaald het dubbele bedrag en als je vraagt om informatie wordt je uitgemaakt voor rotte vis.
  Heel onbeleefd en vervelend
  Ik voelde me heel dom en minderwaardig.
  Totaal geen respect
  Nooit weer

  Zwakke punten
  Geen respect

  Monopolist maakt misbruik

  Zogenaamd om doorverkoop te ontmoedigen biedt Ticketmaster een doorverkoopservice aan. Tickets voor Madonna in december 2023 zijn nu in januari voor reguliere prijzen vanaf 40 euro al niet meer te krijgen, en worden nu al voor 170 euro via deze website doorverkocht. Hoezo eerlijke handel? Bovendien moet ik een onbekend bedrag aan servicekosten betalen oplopend tot 40 euro. Waarom? Omdat ze het kunnen. Overheid, politie, grijp toch eens in. Artiesten zien niets terug van het geld van deze oplichtersbende, en muziekliefhebbers kunnen hun concertkaartjes niet betalen. Walgelijk.

  Sterke punten
  Doen alsof ze betrouwbaar zijn

  Zwakke punten
  Half criminele oplichtersbende

  Geen enkel contact mogelijk

  Probeer al twee maanden een BTW-factuur te krijgen. 0,0 contactmogelijkheden. De Belastingdienst is 600x beter bereikbaar

  Oplichters

  Scammed us for paid parking. No spaces left and we had to park on a public street. They said it was unexpected and they're sorry however there was toilet facilities and snack bars on this 'unexpected' parking terrain. Refuse to refund and blame the organiser. Neither responds to emails.

  Sterke punten
  Nothing stands out

  Zwakke punten
  Communication and honesty

  website en contact

  Ik kon met mijn normale emailadres niet inloggen of een nieuw wachtwoord aanmaken, het tijdelijk wachtwoord werkte ook niet. Na via het contactformulier mijn klacht uiteen gezet te hebben kreeg ik wel het verzoek om hun afhandeling te raten, maar ik heb geen afhandeling/antwoord gehad. Ook het overzicht van mijn bestellingen werkt niet. Waardeloos dus.

  Sterke punten
  eerste indruk

  Zwakke punten
  alle andere indrukken

  slecht heel slecht

  iets met uitsluiting.

  Behandeld als vuil en kapotte core business.

  Het enige wat dit bedrijf moet doen is kaartjes verkopen. En laat dat nou precies fout gaan.

  ik heb 2018 of 19 weet ik veel. al kaartjes gekocht voor billie eilish. die is door corona geannuleerd. nu kreeg ik geld terug. maar op mijn account.. dus ik dat bewaard voor de presale moment van de nieuwe show vanochtend. dus ik met mijn code daarin. 10 minuten van de voren. netjes aan de beurt. ik log in. doe me code. 2 staanplaatsen geselecteerd.

  Krijg ik een bij het gedeelte waar ik moet inloggen nadat ik me wachtwoord en email heb ingevoerd. een melding dat ik 'alle velden moet invullen' om door te gaan. En ik had dus beide velden netjes ingevuld.
  na enkele pogingen op een knop die niks deed. heb ik het geprobeerd met een fout wachtwoord. en dan kreeg ik de 'uw wachtwoord klopt niet' melding. dus dat was het probleem niet.

  toen heb ik de pagina / me plek in de wachtrij ververst en was ik nog op tijd voor tickets. maar kreeg ik de zelfde error. toen met nog 12 minuten op de reservatie klok uit noodzaak maar geprobeerd bij het tabje 'nieuw account' een nieuw account te maken. het nieuwe account werd gemaakt maar ik kreeg de error 'er ging iets mis het lijkt erop dat je sessie is verlopen'

  Bij een derde poging voor de kaarten wachtrij waren alle tickets uitverkocht en kreeg ik een 'er is een fout opgetreden waardoor we jou tickets niet konden reserveren'

  Ik leg dit hele verhaal uit via facebook en krijg na uren een antwoord waar ze mij (haast aanvallend) proberen te beschuldigen van het foutief invoeren van me wachtwoord. maar omdat ik van elk scherm een plaatje heb gemaakt kon ik bewijzen dat die niet zo was. Ik heb zelfs mijn wachtrij sessie-id opgeslagen.

  nadat ik mijn screenshots stuurt zegt de service desk dat ik het maar nog een keer moet proberen. maar de tickets zijn allang weg. Ik vraag de service desk of ze niet voor mij twee kaartjes kunnen reserveren voor de normale sale die morgen begint. omdat ik vind dat ik daar wel recht op heb omdat ik al heel lang wacht en een saldo tegoed heb van het annuleren van vorige concert (die trouwens nergens op de site in te zien is?)

  De servicedesk heeft mijn toen gewoon totaal negeert. tot de dag erna waar ik als 18280ste in de wachtrij geplaatst werd. ze hebben me gewoon zacht uitgedrukt opgelicht nadat ik originele kaartjes had en 2 jaar heb lopen wachten. Ik heb nu nog steeds geen antwoord van de servicedesk. Jullie moeten eens weten hoe ik me voel.

  Zwakke punten
  respectloze servicedesk, slechte website

  Is voor de entertainment business wat kanker is voor de mens

  Geen goed woord voor over. Veel te duur en slechte service.

  Sterke punten
  Die zijn er niet.

  Zwakke punten
  Bloedzuigers. Hebben eigenlijk geen bestaansrecht meer met hun exorbitante servicekosten, maar sommige bands en zalen zijn nou eenmaal zo dom geweest met Ticketmaster in zee te gaan. En welke service eigenlijk? Want alles is geautomatiseerd en het excuus dat de IT veel kost gaat helaas niet op, want hun systeem werkt alles behalve feilloos. Wat de verschillende keren dat de site gehacked is en alle persoonsgegevens gestolen werden ook nog eens duidelijk onderstreept.

  Schandalig bedrijf

  concert gecanceld ivm Corona, ben vanaf eind maart bezig om 185 euro van de 5 kaarten terug te krijgen. Er komt geen vervangend concert. Wordt afgescheept dat het heeeeel druk is en dat er geen zicht is op wanneer en of terugbetaling komt. Onbetrouwbaar bedrijf.

  Sterke punten
  Geld vasthouden wat niet van Ticketmaster zelf is.

  Zwakke punten
  Extreme doorlooptijden, geen service, men houdt je geld achter als concert gecanceld is, geeft hiervoor geen juridisch geldige reden, profiteurs van de 1e orde


Bezoek TicketMaster

Schrijf een review