Guts Tickets - 13 Reviews

Last updated: 8 oktober 2018
Guts Tickets Logo

42.9% aanbevolen, 13 Reviews

  1. Guts Tickets
  2. Guts Tickets Reviews
  3. Schrijf ook een review over Guts Tickets

Niet tevreden over Guts Tickets? Probeer dan eens Ticket Tribune.

Guts Tickets

Say farewell to ticket fraud and disgraceful secondary ticket prices.

GUTS is a ticketing system which uses blockchain technology to register ownership of SMART-tickets. GUTS makes ticket fraud impossible. The ticket can only be (re)sold at a fixed price, so no more disgraceful prices for secondary tickets.

Guts Tickets Details

Hits: 156

URL: https://guts.tickets/

CategorieŽn: Algemene Ticketaanbieders

Reviews: 13


Guts Tickets reviews (13):

Guts Tickets - Geen stoelen te reserveren

1

Review:
Via de schouwburg kaartjes besteld en bij het betalen kom je bij guts terecht. Ik had mooie plekken gereserveerd en een dag van te voren, wordt je op een totaal andere plek gezet. Ergens achteraan. Mail gestuurd en dit is hun werkwijze blijkbaar. Alleen jammer dat dat bij de betaling niet duidelijk gecommuniceerd wordt. Voor mij de eerste en laatste keer dat ik bij Guts kaartjes bestel. Misschien beter voor de doorverkoop, maar als ik een stoel reserveer wil ik die ook hebben en niet ergens in een hoekje gezet worden.

Sterke punten:
geen doorverkoop

Zwakke punten:
Je kunt zelf geen stoel reserveren, dus houdt er rekening mee dat je achteraan geplaatst wordt.

Jolly beveelt Guts Tickets NIET aan bij vrienden/bekenden

Guts Tickets - Wachttijd 1066 minuten ???????

0

Review:
Afgelopen zaterdag 10.00 uur ingelogd. Direct 223 min. wachttijd. Daarna pauze. Vervolgens werd de wachttijd 1066!!!!minuten. He nog 17 uur wachten...Ö. Nog wel grote kans op kaartjes.???? Volgende 57 minuten wachttijd met minimale kans op kaartjes. Daarna 3 minuten met een grote kans op kaartjes. Eind in zicht, met kans op kaartjes jippie , maar helaas na 3 minuten toch volledig uitverkocht. Dit na 3,5 uur wachten en zeer vreemde wachttijden, niet echt super.

Sterke punten:
Niet gevonden.

Zwakke punten:
Zeer wisselende berichtgeving over de wachttijden en de kans op kaartjes.

Els Kop beveelt Guts Tickets NIET aan bij vrienden/bekenden

Guts Tickets - Vlot en makkelijk

0

Review:
Voor de vroege vogels show van Jochem Myjer kaarten gekocht. Geen opdringerige opties hoeven aanklikken, gewoon kaarten selecteren en prima. Kan ticketmaster nog een hoop van leren

Sterke punten:
- proberen je geen onzin te verkopen
- vlot systeem

Ellen Vleu beveelt Guts Tickets aan bij vrienden/bekenden

Guts Tickets - Werkt goed tegen fraude en handelaren

0

Review:
Ik heb kaartjes gekocht voor de shows van Jochem Meyjer in Carre. Op wat probleemjes met de wachtrij na, een prima ervaring gehad. De support was vriendelijk en duidelijk toen ik wat vragen had over de wachtrij. Ik ben blij dat er eindelijk een oplossing is om het prijsopdrijvende effect van tussenhandelaren te voorkomen.

Sterke punten:
Eerlijke tickets (geen tussenhandelaren)
Goede support

Zwakke punten:
Onduidelijkheden over de wachtrij

Thomas beveelt Guts Tickets aan bij vrienden/bekenden

Guts Tickets - Telefoon kwijt, tickets weg

1

Review:
In de voorwaarden staat op hun site dat je gemakkelijk van telefoon nummer wisselen kan als er iets mis is. Dit blijkt valselijk. Ik ben verhinderd en ik heb 2 kaarten, mijn partner gaat nu met een ander naar het optreden.
Het blijkt echter niet mogelijk dit te regelen, ik moet facebook screenshots van connecties van enkele maanden terug regelen, beiden moeten telefooncontracten overleggen (ik heb geen fb en gebruik prepaid) en moet volledige voor en achternamen overleggen.
Guts is telefonisch onbereikbaar, via de Telegram groep wordt je bij een negatief bericht gelijk geschoren en geknipt en de helpdesk adviseerde mij e.e.a. op afstand te regelen.
Ook komen de tickets pas enkele uren voor aanvang optreden op de app. Wat nu als er een server uitvalt? Guts is telefonisch niet bereikbaar en via de support heb ik vandaag plm 4-5 uur op antwoord moeten wachten omdat het afgelopen weekend druk voor ze geweest is. Wat het afgelopen weekend met een maandag te maken zou hebben weet ik niet, en als alles digitaal gaat via een blockchain zou er eigenlijk geen werk aan moeten zitten.
Als er een volgende keer komt neem ik wel een simkaart mee bij de benzinepomp.
Hoe dit systeem dan woekerverkoop moet voorkomen is mij een raadsel, en wat die blockchain verder toevoegt is mij ook niet duidelijk.
Ik zou het in ieder geval niet aanbevelen. Via de andere ticketproviders kan je ook "op het sportveld" boeken zoals hierbovenaan triomfantelijk vermeld staat dus hiermee is er niet iets nieuws bijgekomen.

Sterke punten:
Uiteindelijk krijgen de meeste mensen hun kaartje wel denk ik.

Zwakke punten:
Tickets zijn pas enkele uren voor aanvang optreden zichtbaar in de app.
Wat als het internet hapert, vlak voor aanvang van een concert staan er vele mensen op 1 plek waardoor verbindingen terugschalen, er een server uitvliegt, de bevestiging via het Ethereumnetwerk hapert (dit is wel eens enkele dagen geweest....google dat maar!) of je telefoon valt stuk?
"Enkele uren voor aanvang" is een geweldig risico voor Guts.
Een "single point of faillure" zogegezegd
Er is geen telefoonnummer, geen backup via mail, en de support moet je nog maar afwachten, de capaciteit is beperkt.
En ticketfraude wordt hier niet mee voorkomen. Dat hebben andere providers dan veel beter op orde.
Probleem is ook gewoon, het is geen trui die je op internet besteld, en dat die een dagje later komt.
Het product is een artikel met een deadline. En waar je een reis voor moet organiseren met wellicht meerdere mensen en misschien slaapplaats en dergelijke. Kortom een kritisch product met een datum en een tijd waarna het product vervalt.
Dan moet je als bedrijf in staat zijn ieder mogelijk scenario af te kunnen handelen. Guts is daar volgens mijn mening niet toe in staat.

Yellow beveelt Guts Tickets NIET aan bij vrienden/bekenden

Guts Tickets - Eindelijk een systeem wat werkt

0

Review:
Om 10.00 uur ging afgelopen zaterdag Jochem Myjer in Carré in de verkoop. Ik kon gewoon heel eenvoudig vanaf mijn mobiel tickets kopen terwijl ik op een sportveld stond :-) En het zijn ook nog tickets die je niet voor een hogere prijs kan doorverkopen, moeten meer providers doen.

Sterke punten:
Snel
Eenvoudig
Niet voor een hogere prijs doorverkopen
Geen ticketfraude meer

Zwakke punten:
Geen

Tijs v Dij beveelt Guts Tickets aan bij vrienden/bekenden

Guts Tickets - Waardeloos systeem

0

Review:
Geprobeerd kaarten te kopen voor Jochem Myjer in Carre, netjes om 10:00 klaar zitten met het bericht dat de wachttijd circa 17 minuten is.

OK prima je moet er wat voor over hebben. Na meerdere keren de que op pauze te hebben gezet en dus ruim een uur verder (en niks anders te kunnen doen) eindelijk mijn kans om kaarten te kopen.

Kan ik niet eens een dag selecteren en zullen we het moeten doen met een maandag. OK prima ik schik wel want zover vooruit plan ik (normaliter) niet.

Kan het niet!!! Welke hoeveelheid kaarten ik ook invoer of het nou 1,2 of 3 kaarten zijn vanaf eerste rang tot buiten op de parkeerplaats zit ik over het maximale aantal heen, na 15X proberen de handdoek in de ring gegooid. Eeuwig zonde van mijn tijd en degene die niet ook nog de energie hebben om EN te wachten EN dan niet meer de energie hebben hierover te klagen.

Nou had ik het niet eens zo erg gevonden als er nog een fatsoenlijke manier was om snel support te krijgen bij dit bedrijf waar je gebruik kan van maken zolang je de claim nog hebt op de kaarten echter helaas niks van dit alles is van toepassing.

Eens maar dan ook nooit meer voor mij....

Sterke punten:
Schijnbaar eerlijk systeem (als het werkt).

Zwakke punten:
Ontbrekende support, slecht uitgewerkt systeem , lange wachttijden, wachttijden alles behalve accuraat.

Vince de W beveelt Guts Tickets NIET aan bij vrienden/bekenden

Guts Tickets - Guts no Glory

0

Review:
Direct om tien uur wachtrij openen en dan al gelijk 50 minuten wachttijd. Guts geeft aan op de website dat de wachtrij net zo werkt als bij de bakker......nou bij zo een bakker koop ik dus niets.
Na drie kwartier wachtrn staat nog steeds dat ik nog drie kwartier wachttijd heb ???.
Dan pauzeerd de wachtrij, want het is druk boehoe.... en verassing: 196 minuten wachttijd, hoeveel kabouters zijn er nu ineens voorgedrongen???

Na anderhalf uur veranderde de wachttijd ineens en leek het eindelijk sneller te gaan. Uiteindelijk na 2 uur (!) kon ik alsnog kaarten kopen, maar nog steeds begrijp ik niet hoe dit allemaal kan.

Sterke punten:
Helemaal geen. Ze pretenderen eerlijk te zijn, maar daar lijkt geen enkele sprake van te zijn

Zwakke punten:
Alles.
Onduidelijke wachtrij tijden .
Geen enkele support.
Chat werkt niet, er wordt gewoon niet gereageerd.
Regelrechte aanfluiting.
Maken al hun beloftes niet waar.

Guts Tickets - Jochem Myjer 595 minuten wachten

2

Review:
Guts...dit werkt niet! Mijn vrouw en ik zijn beiden direct om 10:00 op de verkoopdag gestart. Zij heeft 595 minuten wachttijd en ik 108. Regelmatig gaat de wachtrij op een pauzestand doordat het zo druk is. We hebben dezelfde favoriete evenementen. Rara hoe kan dat. Ben benieuwd of er over 2 uur nog kaarten zijn. Wat een flop!

Edit: na 1 uur en 50 minuten wachten hebben we dan uiteindelijk 3 kaartjes kunnen scoren.

Sterke punten:
Nog geen ontdekt

Zwakke punten:
Zie review

Marco beveelt Guts Tickets NIET aan bij vrienden/bekenden

Guts Tickets - Goeie service

0

Review:
Ik had kaarten gekocht voor de F1 show. Dat ging prima maar toch even kontakt gehad om te vragen of ik bij het gangpat kon zitten en dat was geen probleem. Prima geholpen!

Sterke punten:
goeie suport
leuke show

Jan de Jon beveelt Guts Tickets aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Guts Tickets

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Guts Tickets aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Guts Tickets aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Guts Tickets


Home Ľ Algemene Ticketaanbieders Ľ Guts Tickets