Say farewell to ticket fraud and disgraceful secondary ticket prices. GUTS is a ticketing system which uses blockchain technology to register ownership of SMART-tickets. GUTS makes ticket fraud impossible. The ticket can only be (re)sold at a fixed price, so no more disgraceful prices for secondary tickets.

Guts Tickets Reviews

  GUTS Ticketmarkt werkt niet

  Als je kaarten koopt voor een concert via GUTS, zorg dan dat je 100% zeker weet dat je gaat. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan kan je met geen mogelijkheid je ticket verkopen omdat ze ticketswap weren, ook al is het al maanden uitverkocht en zoeken duizenden mensen een kaartje.

  Sterke punten
  Niets.

  Zwakke punten
  De website: allemaal waardeloze faq pagina's, geen link naar ticketmarkt. De app: geen toegang tot ticketmarkt. Kaarten lastig overdraagbaar, iedere keer inloggen met telefoonnummer en code via SMS. Wat moet het marketing- en ux team in godsnaam hebben gedacht.

  Verplicht telefoon nummer geve

  Vreselijke hekel aan als ik kaartjes voor het theater wil kopen dat ik dan verplicht mijn telefoonnummer moet geven. En dat moet dat ook og eerst geverifieerd worden. Ik wil niet overal mijn nummer voor geven. Zeker niet om naar een theatershow te kunnen gaan

  Fijn alternatief

  Onlangs naar Di-rect geweest en het werkte perfect. Fijn dat er een eerlijk ticketing alternatief is vs Ticketmaster

  Waardeloze app

  Kan alleen daar de kaartjes weer doorverkopen maar ze hebben helemaal geen ticketshop. Kortom 500 willen hun kaartjes verkopen. Maar geen enkel kaartje wordt verkocht. Laatste keer

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Je krijgt je eigen kaartjes niet

  Geld kwijt

  Konden door omstandigheden niet naar het concert van Bløf. Tickets kunnen alleen via de app verkocht worden niet via ticketswap (waar al meer dan 400x was gezocht naar kaartjes voor Bløf). Al het geld kwijt.

  geen stoel te boeken

  Je kunt geen stoel kiezen, alleen een vak (Ahoy). Tja, ik ga echt de gok niet nemen achteraan aan de zijkant terecht te komen. Als eerste rij niet lukt dan wil ik dat tevoren weten, voor ik de kaarten betaal, niet 24 uur voor het concert begint

  Zwakke punten
  geen stoel te kiezen bij concert met vaste zitplaatsen

  Waardeloos

  Waardeloze bende
  Houden je voortdurend aan het lijntje met de belofte dat er veel vraag is naar het ticket dat je wilt verkopen maar je raakt hem nooit kwijt
  Enige reaktie die je krijgt is : Wij zijn niet verantwoordelijk.
  Waardeloos systeem wat in principe mioi is maar in praktijk niet werkt bij enig probleem
  Veel negatieve reviews op diverse sites..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  valse beloftes

  Achterlijk platform

  Je tickets verkopen, ho maar. \\r\\n\\r\\nJe kunt je tickets niet exporteren en verkopen via bijvoorbeeld TicketSwap. Wat wel een bekende aanbieder is van tickets en waar doorgaans meer vraag is naar kaartjes (via de 'kaartjes gezocht' zie je een grote vraag die kennelijk niet op GUTS bestaat). \\r\\n\\r\\nDaarnaast kan letterlijk elke prijs gezet worden voor een ticket en daardoor ontstaat er een run op 'wie kan zijn tickets er het goedkoopst op slingeren om er nog maar van af te komen' mentaliteit.\\r\\n\\r\\nJe zit dus en met een kaartje wat je nauwelijks kan slijten, en als je zo gelukkig mag zijn dat het je lukt dan krijg je nog eens peanuts terug. \\r\\n\\r\\nIk zal nooit meer kopen via GUTS.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  - Niet mogelijk van doorverkoop kaarten via andere platforms.\\r\\n- Geen %-cap boven of onder de prijs van de originele aankoop prijs van het ticket\\r\\n- Te weinig reikwijdte voor het doorverkopen van tickets.

  Guts :Alles behalve Groots!

  Terwijl Guus M zijn nieuwe huis, seizoenskaart van PSV van mijn geld financiert is het bijna onmogelijk om bij Guts mijn zuurverdiende geld terug te krijgen voor een geannuleerd concert in 2020!

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Communicatie

  Top service !

  Inmiddels 2 x advies gevraagd ivm 2 verschillende concerten. Beide keren kreeg ik binnen enkele minuten een vriendelijk antwoord waar ik ook wat aan had.
  Ik ben in ieder geval heel blij met de service.

  Sterke punten
  De snelle en vriendelijke terugkoppeling.
  Top bijkomstigheid is dat de Life streaming concerten ook vanuit het buitenland kunnen worden bekeken. Althans dat hoop ik binnenkort. Zo niet dan zal ik een nieuwe reactie plaatsen; maar ik ben optimistisch 😀

  Zwakke punten
  Niets; ik ben tot nu toe heel tevreden.

  Misleidend, oneerlijk en onbehulpzame klantenservice.

  'Eerlijke tickets' ...deze tekst van Guts is net zo slecht als de vroegere slogan van de politie; die bleek namelijk toch niet je beste vriend te zijn. Zo blijken de tickets namelijk helemaal niet zo eerlijk als Guts je doet geloven.

  Het systeem liet mij zien dat ik twee kaarten kocht, maar het blijkt er één te zijn – voor de prijs van twee. Restitutie of toch een tweede ticket aanmaken is niet mogelijk. Klantenservice komt op geen enkele wijze tegemoet.

  Kortom: misleidende informatie bij aanschaf van tickets en een vreselijk onbehulpzame klantenservice. Ongelooflijk onbetrouwbaar. Zie tevens bericht over valse vijfsterren reviews hieronder. Schandalig!

  Sterke punten
  Mooie praatjes

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice

  Fijn systeem

  Onlangs hier tickets gekocht. Fijne overzichtelijke interface, scannen met mobiel ging makkelijk.

  Sterke punten
  Gebruiksgemak

  Top systeem

  Heel tevreden over het systeem. Het aankopen van tickets ging heel snel en gemakkelijk en de livestream van DI-RECT was prachtig om te volgen.

  support

  Heel prettig, betrouwbaar bedrijf met ontzettend behulpzame en vriendelijke medewerkers!
  Iedere vraag wordt razendsnel van een antwoord voorzien.
  ABSOLUUT aan te raden!
  DANK GUTS!!!

  waardeloos

  nooit meer je krijg pas op de dag te horen waar je komt te zitten bij guus meeuws nu het concert niet door gaat zoden wij heel graag ons geld terug willen ik kan ze niet verkopen omdat we ze allen betaald hebben maar nog geen tickets hebben bij deze ticket verkoper bij je gewoon je geld kwijt

  Sterke punten
  die zijn er geen

  Zwakke punten
  waarde loos ga hier niet mee in zee je bet gewoon je geld kwijt je kunt de tickets niet aan iemand anders geven

  De 5 sterren reviews die op de laatste pagina’s staan zijn fake!

  Alle 5 sterren reviews op de laatste pagina’s hebben een andere naam, maar dezelfde user id (7194). Daarnaast is het de meest klantontvriendelijke ticketservice allertijden (voor de bezoeker dan, voor de artiest zal het ideaal zijn).

  Top service, en snel reactie!

  Had wat vragen met betrekking op een voorstelling. En dat werd snel en duidelijk beantwoord.
  Wat ook super fijn is, is dat er zo min mogelijk fraude gepleegd kan worden, en dat je je tickets zo weer kan (ver)kopen voor de normale prijs.
  Voor mij is Guts een dikke 10 waard!

  Sterke punten
  Geen fraude en dure doorverkoop.

  Zwakke punten
  Niet van toepassing.

  Oerrock tickets kunnen ze niet eens aan 🤮

  Sta je om 8.00 uur in de wachtrij
  13 min wachten geeft ie aan en telt af ....
  Staat in eens 1 uur in beeldscherm
  Half uur later wachtrij gepauzeerd .....
  Kaarten kun je niet doorverkopen aan vrienden....

  Waardeloos bedrij!

  Waardeloos en onprofessioneel bedrijf!

  Er zat een storing in de app, waardoor ik mijn ticket die ik kado had gegeven niet kon delen, wat normaal via de app wel kan.
  Klacht ingediend via de klantenservice, hier wordt laat op gereageerd. Het zou opgelost worden door hun, maar dat is uiteindelijk nooit gebeurd. Waardoor ik dus met een probleem zat.

  Waardeloze service, ik heb nog nooit zo’n onprofessioneel ticket bedrijf meegemaakt!
  Dit is de laatste keer dat ik hier kaarten koop,

  Het bedrijf is telefonisch bereikbaar en het weekend gesloten.

  Zwakke punten
  Waardeloos bedrijf!

  Geld weg

  Tickets voor toomler gekocht en dat moest blijkbaar via GUTS tickets. Helaas konden wij niet meer gaan, dus ik wilde de kaarten verkopen. Toomler is al maanden uitverkocht en een kaartje moet je ver van te voren kopen. Nu moet ik het via GUTS tickets verkopen en dat lukt niet. Je kan de tickets ook niet downloaden en via ticketswap bijvoorbeeld verkopen (wat wel heel goed werkt). Heel erg balen, geld gewoon weg.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gewoon echt slecht

  Top service

  Wat een goede service! Vanwege operatie tickets kunnen om boeken zodat ik toch mee kan. Echt super behulpzaam en meedenkend. Heel erg blij en tevreden. Wat een super service!

  Sterke punten
  Service

  Een eerlijk en werkend systeem, eindelijk!

  Wekte super. Alles snel, alles digitaal.

  Een ticketsysteem dat goed werkt en eerlijk is. Geen woekerprijzen, tickets kunnen niet gedupliceerd of vervalst worden en geen opkopers.

  De klachten over het niet kunnen doorverkopen of doorgeven kan ik begrijpen. Dit was echter een tijdelijk probleem. De toekomstige tickets kunnen wel doorgegeven of doorverkocht worden. Maar alleen onder een bepaalde prijs (boven aankoop prijs).

  Waardoor je dus wel alle gemakken hebt als koper, maar niet de ellende hebt van opkopers en oplichters. Ook alle muntjes etc. kun je via je tel gebruiken. Dit gaat de ticketing industrie op zijn kop zetten. Simpelweg geniaal!

  Sterke punten
  - Beschermde tickets (onmogelijk voor oplichters)
  - Geen woekerprijzen
  - Beschermd tegen opkopers en dus makkelijker om kaartjes te krijgen voordat ze uitverkocht zijn.
  - Extra functionaliteiten app

  Onbetrouwbare oplichters

  Samenwerken met oplichters van audio obscura. Slecht systeem wat niet werkt en schijnbaar alleen maar uit is op winst en geen enkele service achteraf. Nooit gebruiken!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen service. Slecht systeem. Onbetrouwbaar.

  Drama

  Koop je tickets, krijg je die niet in beheer. Mocht je deze willen verkopen, gaat dit via het drama systeem van GUTS. Hierdoor is het vaak onmogelijk de tickets te verkopen, met als gevolg dat je je geld kwijt bent. Mochten zij ze wel verkopen, verhogen zij de prijs zelf nog om extra winst te behalen voor henzelf.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Lees mijn beoordeling en oordeel

  Mocht je niet kunnen, geld kwijt!

  Kaartjes gekocht met ADE feestje. Vriendin was ziek geworden en dus besloten om helaas niet te gaan. Jouw kaarten worden dan weer in roulatie gebracht via GUTS, echter heb je er zelf totaal geen zeggenschap meer over. Doorverkopen aan vrienden kan dus simpelweg niet. De kaarten werden niet verkocht en dus weg 95 euro (2 kaartjes) en ziek thuis.
  Het niet kunnen doorverkopen komt omdat je de kaartjes 'live' aan iemand moet overdragen, of dus te koop laten zetten door de (zeer slechte) GUTS organisatie. Als je ziek bent wil je natuurlijk maar 1 ding en dat is in bed liggen en niet naar een potentiële koper reizen of die thuis ontvangen.
  Kaartjes kan je ook niet te koop zetten via TicketSwap; want je krijgt de tickets niet in PDF en een prinsscreen van de QR-code werkt niet bij de ingang (mocht je die doorsturen). Kortom, 200 mensen zochten een kaartje via TicketSwap omdat ze iets minder hoopten te betalen en zij en wij hebben uiteindelijk niets.
  Als ik geen sterren hier zou kunnen geven dan zou ik dat doen.

  #nooitmeerGUTStickets #GUTSticketsslecht #kloteGUTStickets

  Sterke punten
  Ze zeggen voor iedereen eerlijke tickets. Het klopt dat handelaren op deze manier niet veel meer kunnen met 100 tickets om die dan via TicketSwap door te verkopen. Maar nu wordt de particulier, de echte feestganger, daarin zwaar benadeeld door bovenstaand verhaal.

  Zwakke punten
  Heb je even..
  - Grootste is het niet ZELF in beheer hebben van je eigen gekochte tickets.
  - Je bent overgeleverd aan de 'verkoop(mis)kunsten' van GUTS (waarin ze zwaar falen).
  - App geeft onvoldoende info op alle fronten
  - Zeer ongebruiksvriendelijk


Bezoek Guts Tickets

Schrijf een review