Say farewell to ticket fraud and disgraceful secondary ticket prices. GUTS is a ticketing system which uses blockchain technology to register ownership of SMART-tickets. GUTS makes ticket fraud impossible. The ticket can only be (re)sold at a fixed price, so no more disgraceful prices for secondary tickets.

Guts Tickets Reviews

  Guts :Alles behalve Groots!

  Terwijl Guus M zijn nieuwe huis, seizoenskaart van PSV van mijn geld financiert is het bijna onmogelijk om bij Guts mijn zuurverdiende geld terug te krijgen voor een geannuleerd concert in 2020!

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Communicatie

  Top service !

  Inmiddels 2 x advies gevraagd ivm 2 verschillende concerten. Beide keren kreeg ik binnen enkele minuten een vriendelijk antwoord waar ik ook wat aan had. Ik ben in ieder geval heel blij met de service.

  Sterke punten
  De snelle en vriendelijke terugkoppeling. Top bijkomstigheid is dat de Life streaming concerten ook vanuit het buitenland kunnen worden bekeken. Althans dat hoop ik binnenkort. Zo niet dan zal ik een nieuwe reactie plaatsen; maar ik ben optimistisch 😀

  Zwakke punten
  Niets; ik ben tot nu toe heel tevreden.

  Misleidend, oneerlijk en onbehulpzame klantenservice.

  'Eerlijke tickets' ...deze tekst van Guts is net zo slecht als de vroegere slogan van de politie; die bleek namelijk toch niet je beste vriend te zijn. Zo blijken de tickets namelijk helemaal niet zo eerlijk als Guts je doet geloven. Het systeem liet mij zien dat ik twee kaarten kocht, maar het blijkt er één te zijn – voor de prijs van twee. Restitutie of toch een tweede ticket aanmaken is niet mogelijk. Klantenservice komt op geen enkele wijze tegemoet. Kortom: misleidende informatie bij aanschaf van tickets en een vreselijk onbehulpzame klantenservice. Ongelooflijk onbetrouwbaar. Zie tevens bericht over valse vijfsterren reviews hieronder. Schandalig!

  Sterke punten
  Mooie praatjes

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice

  Fijn systeem

  Onlangs hier tickets gekocht. Fijne overzichtelijke interface, scannen met mobiel ging makkelijk.

  Sterke punten
  Gebruiksgemak

  Top systeem

  Heel tevreden over het systeem. Het aankopen van tickets ging heel snel en gemakkelijk en de livestream van DI-RECT was prachtig om te volgen.

  support

  Heel prettig, betrouwbaar bedrijf met ontzettend behulpzame en vriendelijke medewerkers! Iedere vraag wordt razendsnel van een antwoord voorzien. ABSOLUUT aan te raden! DANK GUTS!!!

  waardeloos

  nooit meer je krijg pas op de dag te horen waar je komt te zitten bij guus meeuws nu het concert niet door gaat zoden wij heel graag ons geld terug willen ik kan ze niet verkopen omdat we ze allen betaald hebben maar nog geen tickets hebben bij deze ticket verkoper bij je gewoon je geld kwijt

  Sterke punten
  die zijn er geen

  Zwakke punten
  waarde loos ga hier niet mee in zee je bet gewoon je geld kwijt je kunt de tickets niet aan iemand anders geven

  De 5 sterren reviews die op de laatste pagina’s staan zijn fake!

  Alle 5 sterren reviews op de laatste pagina’s hebben een andere naam, maar dezelfde user id (7194). Daarnaast is het de meest klantontvriendelijke ticketservice allertijden (voor de bezoeker dan, voor de artiest zal het ideaal zijn).

  Top service, en snel reactie!

  Had wat vragen met betrekking op een voorstelling. En dat werd snel en duidelijk beantwoord. Wat ook super fijn is, is dat er zo min mogelijk fraude gepleegd kan worden, en dat je je tickets zo weer kan (ver)kopen voor de normale prijs. Voor mij is Guts een dikke 10 waard!

  Sterke punten
  Geen fraude en dure doorverkoop.

  Zwakke punten
  Niet van toepassing.

  Oerrock tickets kunnen ze niet eens aan 🤮

  Sta je om 8.00 uur in de wachtrij 13 min wachten geeft ie aan en telt af .... Staat in eens 1 uur in beeldscherm Half uur later wachtrij gepauzeerd ..... Kaarten kun je niet doorverkopen aan vrienden....

  Waardeloos bedrij!

  Waardeloos en onprofessioneel bedrijf! Er zat een storing in de app, waardoor ik mijn ticket die ik kado had gegeven niet kon delen, wat normaal via de app wel kan. Klacht ingediend via de klantenservice, hier wordt laat op gereageerd. Het zou opgelost worden door hun, maar dat is uiteindelijk nooit gebeurd. Waardoor ik dus met een probleem zat. Waardeloze service, ik heb nog nooit zo’n onprofessioneel ticket bedrijf meegemaakt! Dit is de laatste keer dat ik hier kaarten koop, Het bedrijf is telefonisch bereikbaar en het weekend gesloten.

  Zwakke punten
  Waardeloos bedrijf!

  Geld weg

  Tickets voor toomler gekocht en dat moest blijkbaar via GUTS tickets. Helaas konden wij niet meer gaan, dus ik wilde de kaarten verkopen. Toomler is al maanden uitverkocht en een kaartje moet je ver van te voren kopen. Nu moet ik het via GUTS tickets verkopen en dat lukt niet. Je kan de tickets ook niet downloaden en via ticketswap bijvoorbeeld verkopen (wat wel heel goed werkt). Heel erg balen, geld gewoon weg.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gewoon echt slecht

  Top service

  Wat een goede service! Vanwege operatie tickets kunnen om boeken zodat ik toch mee kan. Echt super behulpzaam en meedenkend. Heel erg blij en tevreden. Wat een super service!

  Sterke punten
  Service

  Een eerlijk en werkend systeem, eindelijk!

  Wekte super. Alles snel, alles digitaal. Een ticketsysteem dat goed werkt en eerlijk is. Geen woekerprijzen, tickets kunnen niet gedupliceerd of vervalst worden en geen opkopers. De klachten over het niet kunnen doorverkopen of doorgeven kan ik begrijpen. Dit was echter een tijdelijk probleem. De toekomstige tickets kunnen wel doorgegeven of doorverkocht worden. Maar alleen onder een bepaalde prijs (boven aankoop prijs). Waardoor je dus wel alle gemakken hebt als koper, maar niet de ellende hebt van opkopers en oplichters. Ook alle muntjes etc. kun je via je tel gebruiken. Dit gaat de ticketing industrie op zijn kop zetten. Simpelweg geniaal!

  Sterke punten
  - Beschermde tickets (onmogelijk voor oplichters) - Geen woekerprijzen - Beschermd tegen opkopers en dus makkelijker om kaartjes te krijgen voordat ze uitverkocht zijn. - Extra functionaliteiten app

  Onbetrouwbare oplichters

  Samenwerken met oplichters van audio obscura. Slecht systeem wat niet werkt en schijnbaar alleen maar uit is op winst en geen enkele service achteraf. Nooit gebruiken!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen service. Slecht systeem. Onbetrouwbaar.

  Drama

  Koop je tickets, krijg je die niet in beheer. Mocht je deze willen verkopen, gaat dit via het drama systeem van GUTS. Hierdoor is het vaak onmogelijk de tickets te verkopen, met als gevolg dat je je geld kwijt bent. Mochten zij ze wel verkopen, verhogen zij de prijs zelf nog om extra winst te behalen voor henzelf.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Lees mijn beoordeling en oordeel

  Mocht je niet kunnen, geld kwijt!

  Kaartjes gekocht met ADE feestje. Vriendin was ziek geworden en dus besloten om helaas niet te gaan. Jouw kaarten worden dan weer in roulatie gebracht via GUTS, echter heb je er zelf totaal geen zeggenschap meer over. Doorverkopen aan vrienden kan dus simpelweg niet. De kaarten werden niet verkocht en dus weg 95 euro (2 kaartjes) en ziek thuis. Het niet kunnen doorverkopen komt omdat je de kaartjes 'live' aan iemand moet overdragen, of dus te koop laten zetten door de (zeer slechte) GUTS organisatie. Als je ziek bent wil je natuurlijk maar 1 ding en dat is in bed liggen en niet naar een potentiële koper reizen of die thuis ontvangen. Kaartjes kan je ook niet te koop zetten via TicketSwap; want je krijgt de tickets niet in PDF en een prinsscreen van de QR-code werkt niet bij de ingang (mocht je die doorsturen). Kortom, 200 mensen zochten een kaartje via TicketSwap omdat ze iets minder hoopten te betalen en zij en wij hebben uiteindelijk niets. Als ik geen sterren hier zou kunnen geven dan zou ik dat doen. #nooitmeerGUTStickets #GUTSticketsslecht #kloteGUTStickets

  Sterke punten
  Ze zeggen voor iedereen eerlijke tickets. Het klopt dat handelaren op deze manier niet veel meer kunnen met 100 tickets om die dan via TicketSwap door te verkopen. Maar nu wordt de particulier, de echte feestganger, daarin zwaar benadeeld door bovenstaand verhaal.

  Zwakke punten
  Heb je even.. - Grootste is het niet ZELF in beheer hebben van je eigen gekochte tickets. - Je bent overgeleverd aan de 'verkoop(mis)kunsten' van GUTS (waarin ze zwaar falen). - App geeft onvoldoende info op alle fronten - Zeer ongebruiksvriendelijk

  Nooit meer!

  Tickets gekocht voor Audio Obscura en vanwege een overledene in familie niet kunnen gaan. 3 tickets uiteindelijk niet door kunnen verkopen vanwege het wanbeleid die ze voeren. Ik ga nooit meer tickets kopen bij events die via dit systeem tickets verkopen!

  Zwakke punten
  Alleen de organisator rijk maken, Geen ticketswap koppeling, niet kunnen delen van tickets.

  Heeft potentie maar werkt gewoon (nog) niet

  Ik dacht dat Guts een goed systeem zou zijn maar ik denk niet dat ik nog een keer kaarten zal kopen als ze via Guts verkocht worden. Ik heb netjes de tickets met vrienden gedeeld omdat ze later naar binnen zouden komen, toen ik bij de deur kwam bleek dat dit niet mogelijk was. Er was 1 QR code en we moesten tegelijk naar binnen, waarom zou ik dan tickets willen delen...? Terwijl ik steeds bozer werd sloten er steeds meer mensen aan met hetzelfde probleem. Na 20 minuten gezeik heeft de organisatie eindelijk de namen van mijn vrienden opgeschreven. Er was niemand aanwezig of bereikbaar van Guts, dit vind ik bizar aangezien het systeem vrij nieuw is. Kaarten verkopen voor een evenement is ook vrijwel onmogelijk aangezien je geen invloed hebt op de prijs, je kan een ticket niet voor een lagere prijs aanbieden.

  Sterke punten
  Geen opkopers meer Geen woekerprijzen

  Zwakke punten
  Kaarten delen werkt niet Verkoopprijs niet zelf (naar beneden) in te stellen. Early birds worden verkocht tegen reguliere tarieven

  Scam

  GUTS werkt volgens een waterdicht blokchain-systeem dat de gebruiker op vrijwel alle fronten benadeelt. Mocht je na aankoop van een ticket geen kans meer zien om het evenement bij te wonen, dan biedt GUTS niet de optie het ticket weer te verkopen. Pas nadat het desbetreffende evenement is uitverkocht, gaan jouw tickets in de verkoop voor een prijs die GUTS zelf bepaalt. Enkele vrienden van mij en ikzelf zijn op deze manier voor meerdere evenementen gedupeerd. We konden de tickets niet verkopen voor een prijs die wij zelf wilden, waardoor deze uiteindelijk ook niet zijn verkocht en wij ettelijke euro's verloren zijn door deze belabberde manier van werken. Kortom: Een waardeloos bedrijf dat door te pretenderen eerlijk te zijn, rijk wordt over de ruggen van haar gebruikers.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Geeft na aankoop geen eigendomsrecht over het ticket - Is van tevoren allesbehalve transparant over de manier van werken - Verstrekt desinformatie na het indienen van een klacht - Komt op geen enkele manier tegemoet op de wensen van de gebruikers

  Fijn, goed, top!

  Werkt snel, makkelijk en je kan je ticket te koop zetten. Nee het gaat niet via Ticketswap, maar wel voor de eerlijke prijs. Liever dat er extra geld naar de organisatie gaat dan naar random mensen die er winst op maken.

  Never again!

  Eerste keer, maar zeker laatste keer dat ik bij GUTS tickets heb gekocht! Voor evenement Sudbeat, maar helaas verhinderd, onmogelijk om m’n tickets te kunnen verkopen, terwijl ze op TicketSwap wel verkocht werden. Dit omdat GUTS bepaald of jouw 2e hands tickets wel worden aangeboden of niet.. het feit dat zij eigenaar claimen te blijven van de tickets, wat ik dubieus vind. Nu dus bij de eerste maal GUTS gelijk 98,00 verlies aan kaartjes! Dus nooit maar dan ook nooit meer GUTS!!!

  NOOIT MEER

  Ongelooflijk wat een afzetters. men (waaronder mijn vrienden en ik) raakt hun tickets niet kwijt via guts terwijl er op ticketswap 400 man een kaart zoekt voor het betreffende feest. Daarbij doen ze alsof ze ‘eerlijk’ kaarten verkopen maar zetten ze nu zelf mijn early bird van 44 euro te koop voor 54 euro. Nooit meer!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Alles

  prima

  Snel, ik vind het concept super! Te vaak veel teveel betaald voor een ticket. Nu hoeft dat niet meer. Ik zou wel graag zien dat ik de prijs van mijn ticket kan aanpassen naar beneden als ik deze weer wil verkopen. Als het event niet uitverkoopt.

  Sterke punten
  Snel, geen te dure prijzen betalen

  Zwakke punten
  Geen mogelijkheden om de prijs naar beneden aan te passen. Om mijn kans op verkoop te vergroten.

  Waardeloos systeem, afzetters

  verschrikkelijk systeem! Ik heb kaarten gehaald voor mijn vrienden, maar kon op het laatste moment niet mee. Op de dag zelf om 8 uur in de avond kwamen de kaartjes maar zichtbaar in de Guts App, waarbij ik tot mijn verbazing de kaartjes alleen aan mijn vrienden kan geven als ik bij ze in de buurt ben. Daarnaast hebben 2 kaartjes ongeveer 1,5 week te koop gestaan en is er niks mee gebeurt. Je hebt totaal geen invloed op de prijs, want mijn kaartjes hadden wel voor de helft van de prijs weg gemogen...

  Sterke punten
  Helemaal niks, dit nooit meer!

  Zwakke punten
  Alles is slecht aan het systeem


Bezoek Guts Tickets

Schrijf je eigen review