Say farewell to ticket fraud and disgraceful secondary ticket prices. GUTS is a ticketing system which uses blockchain technology to register ownership of SMART-tickets. GUTS makes ticket fraud impossible. The ticket can only be (re)sold at a fixed price, so no more disgraceful prices for secondary tickets.

Guts Tickets Reviews

  • Samenwerken met oplichters van audio obscura. Slecht systeem wat niet werkt en schijnbaar alleen maar uit is op winst en geen enkele service achteraf. Nooit gebruiken!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen service. Slecht systeem. Onbetrouwbaar.

    Door Dennis op 14 november 2019 Reageer
  • Koop je tickets, krijg je die niet in beheer. Mocht je deze willen verkopen, gaat dit via het drama systeem van GUTS. Hierdoor is het vaak onmogelijk de tickets te verkopen, met als gevolg dat je je geld kwijt bent. Mochten zij ze wel verkopen, verhogen zij de prijs zelf nog om extra winst te behalen voor henzelf.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Lees mijn beoordeling en oordeel

    Door T op 29 oktober 2019 Reageer
  • Kaartjes gekocht met ADE feestje. Vriendin was ziek geworden en dus besloten om helaas niet te gaan. Jouw kaarten worden dan weer in roulatie gebracht via GUTS, echter heb je er zelf totaal geen zeggenschap meer over. Doorverkopen aan vrienden kan dus simpelweg niet. De kaarten werden niet verkocht en dus weg 95 euro (2 kaartjes) en ziek thuis.
    Het niet kunnen doorverkopen komt omdat je de kaartjes 'live' aan iemand moet overdragen, of dus te koop laten zetten door de (zeer slechte) GUTS organisatie. Als je ziek bent wil je natuurlijk maar 1 ding en dat is in bed liggen en niet naar een potentiële koper reizen of die thuis ontvangen.
    Kaartjes kan je ook niet te koop zetten via TicketSwap; want je krijgt de tickets niet in PDF en een prinsscreen van de QR-code werkt niet bij de ingang (mocht je die doorsturen). Kortom, 200 mensen zochten een kaartje via TicketSwap omdat ze iets minder hoopten te betalen en zij en wij hebben uiteindelijk niets.
    Als ik geen sterren hier zou kunnen geven dan zou ik dat doen.

    #nooitmeerGUTStickets #GUTSticketsslecht #kloteGUTStickets

    Sterke punten
    Ze zeggen voor iedereen eerlijke tickets. Het klopt dat handelaren op deze manier niet veel meer kunnen met 100 tickets om die dan via TicketSwap door te verkopen. Maar nu wordt de particulier, de echte feestganger, daarin zwaar benadeeld door bovenstaand verhaal.

    Zwakke punten
    Heb je even..
    - Grootste is het niet ZELF in beheer hebben van je eigen gekochte tickets.
    - Je bent overgeleverd aan de 'verkoop(mis)kunsten' van GUTS (waarin ze zwaar falen).
    - App geeft onvoldoende info op alle fronten
    - Zeer ongebruiksvriendelijk

    Door Michael op 28 oktober 2019 Reageer
  • Tickets gekocht voor Audio Obscura en vanwege een overledene in familie niet kunnen gaan. 3 tickets uiteindelijk niet door kunnen verkopen vanwege het wanbeleid die ze voeren. Ik ga nooit meer tickets kopen bij events die via dit systeem tickets verkopen!

    Zwakke punten
    Alleen de organisator rijk maken, Geen ticketswap koppeling, niet kunnen delen van tickets.

    Door JB op 28 oktober 2019 Reageer
  • Ik dacht dat Guts een goed systeem zou zijn maar ik denk niet dat ik nog een keer kaarten zal kopen als ze via Guts verkocht worden.
    Ik heb netjes de tickets met vrienden gedeeld omdat ze later naar binnen zouden komen, toen ik bij de deur kwam bleek dat dit niet mogelijk was. Er was 1 QR code en we moesten tegelijk naar binnen, waarom zou ik dan tickets willen delen...? Terwijl ik steeds bozer werd sloten er steeds meer mensen aan met hetzelfde probleem. Na 20 minuten gezeik heeft de organisatie eindelijk de namen van mijn vrienden opgeschreven. Er was niemand aanwezig of bereikbaar van Guts, dit vind ik bizar aangezien het systeem vrij nieuw is.
    Kaarten verkopen voor een evenement is ook vrijwel onmogelijk aangezien je geen invloed hebt op de prijs, je kan een ticket niet voor een lagere prijs aanbieden.

    Sterke punten
    Geen opkopers meer
    Geen woekerprijzen

    Zwakke punten
    Kaarten delen werkt niet
    Verkoopprijs niet zelf (naar beneden) in te stellen.
    Early birds worden verkocht tegen reguliere tarieven

    Door Rutger op 23 oktober 2019 Reageer
  • GUTS werkt volgens een waterdicht blokchain-systeem dat de gebruiker op vrijwel alle fronten benadeelt. Mocht je na aankoop van een ticket geen kans meer zien om het evenement bij te wonen, dan biedt GUTS niet de optie het ticket weer te verkopen. Pas nadat het desbetreffende evenement is uitverkocht, gaan jouw tickets in de verkoop voor een prijs die GUTS zelf bepaalt. Enkele vrienden van mij en ikzelf zijn op deze manier voor meerdere evenementen gedupeerd. We konden de tickets niet verkopen voor een prijs die wij zelf wilden, waardoor deze uiteindelijk ook niet zijn verkocht en wij ettelijke euro's verloren zijn door deze belabberde manier van werken.
    Kortom: Een waardeloos bedrijf dat door te pretenderen eerlijk te zijn, rijk wordt over de ruggen van haar gebruikers.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - Geeft na aankoop geen eigendomsrecht over het ticket
    - Is van tevoren allesbehalve transparant over de manier van werken
    - Verstrekt desinformatie na het indienen van een klacht
    - Komt op geen enkele manier tegemoet op de wensen van de gebruikers

    Door Peter op 22 oktober 2019 Reageer
  • Werkt snel, makkelijk en je kan je ticket te koop zetten. Nee het gaat niet via Ticketswap, maar wel voor de eerlijke prijs.
    Liever dat er extra geld naar de organisatie gaat dan naar random mensen die er winst op maken.

    Door D op 21 oktober 2019 Reageer
  • Eerste keer, maar zeker laatste keer dat ik bij GUTS tickets heb gekocht! Voor evenement Sudbeat, maar helaas verhinderd, onmogelijk om m’n tickets te kunnen verkopen, terwijl ze op TicketSwap wel verkocht werden. Dit omdat GUTS bepaald of jouw 2e hands tickets wel worden aangeboden of niet.. het feit dat zij eigenaar claimen te blijven van de tickets, wat ik dubieus vind. Nu dus bij de eerste maal GUTS gelijk 98,00 verlies aan kaartjes! Dus nooit maar dan ook nooit meer GUTS!!!

    Door Jolanda op 19 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ongelooflijk wat een afzetters. men (waaronder mijn vrienden en ik) raakt hun tickets niet kwijt via guts terwijl er op ticketswap 400 man een kaart zoekt voor het betreffende feest. Daarbij doen ze alsof ze ‘eerlijk’ kaarten verkopen maar zetten ze nu zelf mijn early bird van 44 euro te koop voor 54 euro. Nooit meer!!!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Alles

    Door Ayla Hendriks op 19 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • Snel, ik vind het concept super! Te vaak veel teveel betaald voor een ticket. Nu hoeft dat niet meer. Ik zou wel graag zien dat ik de prijs van mijn ticket kan aanpassen naar beneden als ik deze weer wil verkopen. Als het event niet uitverkoopt.

    Sterke punten
    Snel, geen te dure prijzen betalen

    Zwakke punten
    Geen mogelijkheden om de prijs naar beneden aan te passen. Om mijn kans op verkoop te vergroten.

    Door Gerard op 19 oktober 2019 Reageer
  • verschrikkelijk systeem! Ik heb kaarten gehaald voor mijn vrienden, maar kon op het laatste moment niet mee. Op de dag zelf om 8 uur in de avond kwamen de kaartjes maar zichtbaar in de Guts App, waarbij ik tot mijn verbazing de kaartjes alleen aan mijn vrienden kan geven als ik bij ze in de buurt ben. Daarnaast hebben 2 kaartjes ongeveer 1,5 week te koop gestaan en is er niks mee gebeurt. Je hebt totaal geen invloed op de prijs, want mijn kaartjes hadden wel voor de helft van de prijs weg gemogen...

    Sterke punten
    Helemaal niks, dit nooit meer!

    Zwakke punten
    Alles is slecht aan het systeem

    Door Dennis op 19 oktober 2019 Reageer
  • Als je onverhoopt niet kan, dan kan je niet zelf je ticket verkopen. Ik was meteen de eerste keer mijn geld kwijt. Je kan deze tickets niet op Ticketswap verkopen, waar tickets voor hetzelfde event wel allemaal werden verkocht. Dus koop geen tickets via GUTS! Facebook staat vol met slechte ervaringen van gebruikers.

    Door Roy op 18 oktober 2019 Reageer
  • Wanneer je van je kaartje af wilt maakt guts dit zo moeilijk mogelijk, een kaartje (op een eerlijke wijze) doorverkopen is totaal onmogelijk. 1 keer per ongeluk gebruik van gemaakt. Dure les geweest.

    Zwakke punten
    Verkoop tickets onmogelijk

    Door Denis op 18 oktober 2019 Reageer
  • Koop jij een ticket bij Guts, dan is het niet echt je eigendom. Je ziet pas de ticket een paar uur voor het evenement. Je kan hem niet verkopen via ticketswap. Alleen via hun eigen systeem. Dit systeem prefereert alleen nieuwe verkoop boven de her-verkoop van jouw ticket. Ben je ziek en kan je niet gaan? Waarschijnlijk ben je je geld kwijt. Heb je een early bird en verkoop je hem terug aan Guts? Zij rekenen er weer de volle prijs voor.

    Dit bedrijf is alles behalve eerlijk. En het ‘ouderwetse systeem’ met potentiele doorverkoop dmv Ticketswap is vele malen beter.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet eerlijk
    Geen doorverkoop

    Door Thijs op 18 oktober 2019 Reageer
  • Compleet ondoorzichtig, je bent niet de eigenaar van je eigen kaartjes.
    Je kunt de kaartjes niet delen met mensen tenzij je naast elkaar staat (letterlijk!)

    Enorme scam dit onder het mom van ticketfraude tegen te gaan. Ticketswap werkt normaliter prima. Dit is gewoon een scam!

    Door Barry op 18 oktober 2019 Reageer
  • Indien een evenement niet volledig is uitverkocht, is het mogelijk je ticket te kunnen verkopen en het is ook niet mogelijk je ticket voor een lager bedrag aan te bieden. Voor een dienst die pretendeert woekerprijzen tegen te gaan is dit redelijk absurd! Als je dus om welke reden niet kan gaan, grote kans dat je je geld kwijt bent. Dus alleen voordelen voor de organisatie die altijd de hoogste prijs voor een ticket blijven vragen.

    Door M. op 18 oktober 2019 Reageer
  • Mooi idee dat je tickets als het ware pas zichtbaar zijn op de dag van het event en voorkomt het doorverkopen van tickets voor de jackpot..echter als je dus niet kan en wel van je tickets af wil kan dit dus niet, alleen via hun eigen systeem en ben je feitelijk aan 'de goden overgeleverd'. Zij hebben NOOIT het bereik van een ticketswap, waar veel mensen eerlijke tickets kopen voor eerlijke prijzen, dus maak een koppeling naar Ticketswap en opgelost, maar dan krijg je het argument: wij hebben een speciale QR code en kan je niet uploaden bij ticketswap...ze reageren wel snel, dat dan weer wel, maar zou hier nooit meer tickets kopen!

    Sterke punten
    goede communicatie

    Zwakke punten
    gewoon een zwak concept en je hebt als koper dus GEEN tickets tot de dag zelf! dus als je niet kan, ziek bent, of welke reden dan ook...dan heb je er compleet NIKS aan!

    Door NCO op 17 oktober 2019 Reageer
  • ik wil van mijn ticket af maar kan die alleen via hun site verkopen. Terwijl ik goede ervaringen heb met ticketswap. Kaart doorgegeven kan wel, maar is heel veel gedoe met telefoons die dan elkaar moeten scannen om binnen te komen. Als ik dit had geweten had ik geen kaart gekocht. Totaal geen overzicht of je kaartje wordt verkocht en ze verkopen je early bird ticket ook verder voor de reguliere prijs...Hoezo hebberig? Ik raad ze niet aan!

    Door todd op 16 oktober 2019 Reageer
  • Zoals ze zelf op de site zeggen ‘De organisator van het event bepaalt wanneer de 2e hands tickets worden aangeboden’ als het event dus niet is uitverkocht kan je je kaartje niet verkopen.... Daarnaast blijft het kaartje in eigendom van GUTS en is het niet makkelijk te delen met vrienden of familie omdat je gedwongen wordt een app te downloaden waarin je tickets pas een paar uur voor het event beschikbaar zijn. Waardeloos systeem voor de ticket houder en gunstig voor organisaties die niet willen dat er via Ticketswap tweede hands tickets worden verkocht voordat ze zelf zijn uitverkocht...

    Sterke punten
    Geen idee wat dit platform toevoegt ten opzichten van andere ticketproviders. Fraude is tegenwoordig minimaal als je via de juiste tweedehands ticketingsites aanbiedt/koopt

    Door Anoniem op 7 oktober 2019 Reageer
  • je krijgt pas paar uur tevoren je rij en stoelnummers te horen maar we hadden prima plaatsen, het werkte perfect! Zorg wel voor opgeladen telefoon.

    Door Josien op 14 september 2019 Reageer
  • Je krijgt je kaarten pas heel laat van te voren, printen niet mogelijk vanaf een laptop. Totaal afhankelijk van je telefoon. Gewoon waardeloos.

    Door Mark op 8 september 2019 Reageer
  • Ik weet dat mijn ticket voor Audio Obscura niet fake kan zijn, ff gelezen hoe het systeem dan echt werkt en het is duidelijk en transparant. Gewoon makkelijk, overzichtelijk en top dat ik mijn kaart weer zonder moeite terug in de verkoop kan doen (ga ik natuurlijk doen, want ik moet erbij zijn met Audio Obscura!!!!)

    Sterke punten
    Betrouwbaar
    Overzichtelijk
    Via zelfde systeem weer kunnen verkopen

    Zwakke punten
    Weinig naamsbekendheid nog = een kleine partij

    Door Louise op 28 augustus 2019 Reageer
  • Very smooth ticket purchase experience

    Sterke punten
    Works well on mobile

    Zwakke punten
    No paypal

    Door Marc Canter op 22 juli 2019 Reageer
  • In minder dan 5 minuten laten kunnen komen, top

    Sterke punten
    Snel

    Zwakke punten
    .

    Door Simone op 21 juli 2019 Reageer
  • ok

    Prima dienst

    Door javet s op 21 juli 2019 Reageer

Bezoek Guts Tickets

Schrijf je eigen review over Guts Tickets