Reviews over Ticketaanbieders


  Uitstekend

  Review over FlexTickets

  We hebben nu meerdere jaren ervaring met FlexTickets voor verschillende evenementen. Destijds hiervoor gekozen vanwege de kosten per boeking in plaats van per ticket, maar sindsdien ook een goede service, persoonlijke aanpak en een heleboel flexibiliteit mogen ervaren. Er wordt met je meegedacht, niet alleen binnen de opties die FlexTickets al kan bieden maar ook in termen van toekomstige ontwikkeling. En een keertje wat last-minute wijzigingen: Is nooit moeilijk over gedaan! Super.

  Sterke punten
  Flexibiliteit

  Snel, vlot en persoonlijk!

  Review over FlexTickets

  We maken nu bijna een jaartje gebruik van Flextickets als bedrijf en we zijn echt heel tevreden. We hebben gemakkelijk en direct contact met Marc die altijd heel snel reageert, ons helpt en meedenkt. En het ziet er ook nog eens mooi uit!

  Goede site, fijne klantenservice

  Review over FlexTickets

  We gebruiken Flextickets om leerlingen van groep 8 afspraken te kunnen maken voor kennismakingsactiviteiten. Evenementen zijn altijd in korte tijd opgezet en vragen worden snel beantwoord. Een fijne partij om mee samen te werken.

  Sterke punten
  Snelle service, snelle reactie, klantvriendelijk, denkt mee.

  oplichters

  Review over ViaGoGo

  Kaartjes gekocht voor festival Woo Hah! Festival werd gecanceld, na 40 mailtjes weigeren nog steeds het geld terug te betalen. Ik heb er een advocaat op gezet, maar omdat ze hoofdkantoor in Zwitserland hebben en nooit reageren, kun je ze niet eens aanklagen. Grote Oplichters!!!

  Zwakke punten
  oplichters

  Tickets Kensington

  Review over ViaGoGo

  Voor de show van Kensington voor 4 december 2021 kaarten gekocht. Deze show werd in eerste instantie verplaatst en later toch geannuleerd. Deze kaarten hebben mij ruim 200 euro gekost. Dit is al ver boven de normale prijs. Nu heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Als ik mail krijg ik alleen een bericht waarin staat dat ze contact met mij op zullen nemen hoe en wanneer ze het geld terug zullen storten. Dit is al bijna 2 maanden geleden. Ik vrees dat ze failliet zijn of gaan en dat ik kan fluit naar mijn geld. Ik baal als een stekker. Heb ze de tijd gegeven tot 30 januari om het geld over te maken. Doen ze dat niet, zal ik andere stappen moeten nemen. Hier koop ik nooit meer!!

  Sterke punten
  Klanten afschepen met zoethoudertjes

  Zwakke punten
  Geld niet terugsturen na niet geleverde diensten

  Super tool Weticket

  Review over WeTicket

  Wij gebruikte Weticket voor het maken van winkel afspraken. Hele eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor het beheren en maken van winkelafspraken. Zowel de klant, als de winkelmanager en de website beheerder vind makkelijk zijn weg in dit systeem. Zeker aanrader!

  Sterke punten
  Prijs Eenvoud

  Snel en makkelijk tickets kopen

  Review over Eventix

  Snel gefixt

  Rots in de branding

  Review over Eventix

  In een wereld waarin zo veel zaken waardeloos zijn geregeld, geeft het een gerust gevoel om zonder problemen tickets te kunnen bestellen via Eventix.

  Samenwerking met STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam)

  Review over WeTicket

  Vanuit Studenten Toneelvereniging Amsterdam waren wij op zoek naar een nieuwe ticket verkoper en we kwamen bij Weticket uit. De samenwerking was uitstekend, vragen werden goed beantwoord en als we zelf verzoeken hadden waren ze ook bereid om daar nog aanpassingen in te maken. Het is een heel fijn systeem waar ook veel ruimte is voor eigen beheer. Wij raden Weticket aan aan andere bedrijven of toneelgroepen die een manier zoeken om hun eigen tickets te verkopen.

  Sterke punten
  Goede, snelle en bovenal duidelijke communicatie, + ze staan open voor suggesties en aanpassingen.

  Dat was makkelijk

  Review over WeTicket

  Ik kon helaas niet komen door Corona. Gelijk werd ik geholpen door een WeTicket medewerker en konden mijn tickets worden geannuleerd. Bedankt!

  Quick and easy to use

  Review over WeTicket

  It was a great experience, not just the payment was sorted very well, it gave a statistical review of the total number of tickets purchased, people who bought the ticket, people who checked in and many other really handy features. I didn't have to create a seperate google form to know who purchased the ticket. I personally really like it. Additionally, it's relatively little cheaper than other similar websites I know.

  Sterke punten
  Very user friendly

  Easy peasy

  Review over Eventix

  Snel overzichtelijk en gemakkelijk

  Easy peasy

  Review over Eventix

  Snel overzichtelijk en gemakkelijk

  WARNING! SCAM!

  Review over ViaGoGo

  We bought tickets for a play on viagogo. We drove 6h back and forth. But the play wasn't. They don't want to reimburse us now. They ask us for proof there was no play and now they don't answer to us. Please don't book with them or you will lose your money.

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  scammers. you buy but you get nothing

  Top !!

  Review over WeTicket

  In september voor de eerste keer van start gegaan met de online verkoop van onze tickets voor een evenement en al snel bij We Tickets uitgekomen. Vanaf het begin tot eind heel enthousiast geholpen en bijgestaan door Jesse, top! Goed bereikbaar bij eventuele vragen en/of opmerkingen. Kortom, een aanrader!!

  Sterke punten
  Goede prijs en goed bereikbaar, denkt mee over mogelijkheden. Heel fijn dat je niet aan een abonnement vast zit.

  Wat een vooruitgang

  Review over WeTicket

  Deze zomer heb ik de overstap gemaakt naar WeTicket. Het team is te gek en denken altijd met ons mee. Het platform is eenvoudig ingebruik en tegelijkertijd lekker geavanceerd. Een aanrader!

  Sterke punten
  Alles in mijn eigen huisstijl

  snel, gemakkelijk, duidelijk

  Review over Eventix

  Chille site, alles stond duidelijk aangegeven en het was gewoon goed geregeld

  Niets bestellen, klantonvriendelijk bedrijf

  Review over Eventim

  Je kunt 4 mails sturen, of contactformulieren invullen, Eventim reageert nergens op. Ook als je belt, voor 60 cent per minuut, krijg je niemand aan de telefoon. Ik ga hier nooit meer iets bestellen!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice

  Absurd

  Review over TicketSwap

  Eerste x tickets gekocht. In de tijd dat er nog GEEN covid 'safe' ticket nodig was. Enkel testen. Nu het dus wel verplicht is en wij niet meer kunnen gaan omdat wij niet gevaccineerd zijn krijgen we ons geld doodleuk niet terug! Schandalig

  Zwakke punten
  Zeer onvriendelijk

  Top

  Review over Eventix

  Super geregeld, geen problemen

  Sterke punten
  Snel en makkelijk

  Zwakke punten
  Nvt

  We-Ticket staat voor goede user experience

  Review over WeTicket

  ESN Twente faciliteert de sociale en persoonlijke integratie van internationale student en international-minded locals. We-Ticket helpt ons om o.a. toegang te organiseren voor onze activiteiten. De gebruikers ervaring zo veel of functioneel en technische gebied is subliem. Dat wordt sterk gewaardeerd. Applicaties doen precies waar ze voor bedoeld zijn en dat zorgt ervoor dat ieder zonder ervaring zich binnen enkele minuten kan oriënteren. We zijn heel erg blij met ons samenwerking!

  Sterke punten
  - persoonlijk aanpak - meetings buiten standaard kantooruren - luisteren naar de klant - ondersteuning bij problemen - scherpe prijs p.s. Ik kan ze bellen!

  Leuk!!!

  Review over Eventix

  Goed initiatief

  Leuk!!!

  Review over Eventix

  Goed initiatief

  Gemakkelijk en professioneel

  Review over WeTicket

  Hele fijne ervaring met WeTicket. Goede prijs en goede communicatie met het team. Heel blij mee!

  Ongelooflijke goede en persoonlijke service

  Review over WeTicket

  WeTicket levert de oplossing waarnaar ik opzoek was voor onze workshops.Het is een gebruiksvriendelijk en snel te implementeren systeem. Wat WeTicket echter echt speciaal maakt is de ongelooflijk goede en persoonlijke service. Het is prettig om te weten dat vragen snel beantwoord en problemen snel opgelost worden.

  Sterke punten
  - Goede en persoonlijke service - Eenvoudig in het gebruik - Het platform wordt continue verbeterd - Prijs

  Zwakke punten
  - Integratie op bestaande website via iframe / wat beperkt - Geen mogelijkheid om facturen te genereren / mee te sturen - Geen custom URL mogelijk - Nog geen Android app