• Super snel en easy aan je tickets komen gebeurd bij eventix. Top!!

    Door Amber op 20 februari 2020 Reageer

  • Fijne service

    Door Nicoline Van Dolder op 20 februari 2020 Reageer

  • Super snel geregeld, kaarten meteen binnen!

    Door I op 20 februari 2020 Reageer

  • 2 tickets verkocht via hun site, geen geld ontvangen, geen toegang meer tot account!

    " Hi Paulina,

    Both buyers send us an claim that your tickets were not valid. Do please check what went wrong. Maybe you used the wrong tickets accidentally or you sold them on another site also?

    Kind regards,


    TicketTack.nl"


    Mensen niet doen, niet verkopen via die site!!!!!!!!!

    Door Paulina op 18 februari 2020 Reageer

  • Ik had even mijn twijfels door een paar reviews hieronder. Wat ben ik blij dat ik mijn tickets toch besteld heb! Na het het betalen waren de tickets direct in mijn postvak. En kwam ik zonder moeite naar binnen.

    Sterke punten
    Op tickettack nog kaartjes kunnen vinden waar elders geen aanbod was. En voor goedkoper dan de officiële kaartverkoop.

    Zwakke punten
    Weinig mensen kennen de site.

    Door Mona op 18 februari 2020 Reageer

  • Op dezelfde dag van de festival nog kaartjes kunnen vinden. En worden ze een stuk goedkoper aangeboden dan op Ticketswap!

    Sterke punten
    Weinig concurrentie. Meer kans om goedkope tickets te scoren

    Door Rob op 12 februari 2020 Reageer

  • Binnen 30 seconde kaartjes voor de leukste feestjes met eventix

    Sterke punten
    Snel, makkelijk en simpel

    Door Marit op 12 februari 2020 Reageer

  • Door een bruiloft konden we helaas op onze 1ste datum niet naar de voorstelling van "soldaat van oranje". We werden fantastisch geholpen door een medewerker en konden we het uitstellen naar de 2de optie. Was geen probleem en we hadden goede zitplaatsen.

    Sterke punten
    klantvriendelijk en geen lange telefonische wachtlijst.

    Door Doortje op 10 februari 2020 Reageer

  • Werkt prima!

    Sterke punten
    Gemakkelijk kopen

    Door Timothy op 10 februari 2020 Reageer

  • Enthousiast over een concert van greenday en fall out boy in Groningen direct geboekt bij viagogo. Zie een paar minuten later dat deze 30 euro per stuk duurder zijn dan op tickets.nl schandalig z’on prijs verschil. Natuurlijk dom dat ik dat niet eerst check maar z’on prijs verschil verwacht je niet. Nooit meer bij via gogo boeken !!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Belachelijk prijs verschil met tickets.nl

    Door Peter op 9 februari 2020 Reageer

  • Heb via de Viagogo site kaartjes voor “Boss time” in Bonn gekocht.
    De originele prijs, bleek later €25 per stuk. Ik heb ze bij Viagogo gekocht voor €100 per stuk.
    Ben ontzettend bij de benen genomen en zal Viagogo nooit aanbevelen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te dure kaarten😤, bij de benen genomen

    Door Jans op 8 februari 2020 Reageer

  • If I could rate Viagogo with -10 stars I’d do it without hesitation and with certainty!
    Worst service ever, they literally tripled the price of concert and showed it for sale as it were the last tickets online! Which obviously was a LIE, I ended up paying a crazy sum of money for tickets that were WAYYYYY(!!!) cheaper on other websites...
    AVOID VIAGOGO

    Door Leopold op 5 februari 2020 Reageer

  • Alles top, tickets netjes op tijd in mijn mailbox, alle benodigde uitleg/ bijzonderheden er bij. Alles klopt, je kunt met een gerust hart naar je avondje uit.

    Sterke punten
    Betrouwbaar
    Op tijd
    Kloppende info

    Door Peter Beijering op 3 februari 2020 Reageer

  • Had wat vragen met betrekking op een voorstelling. En dat werd snel en duidelijk beantwoord.
    Wat ook super fijn is, is dat er zo min mogelijk fraude gepleegd kan worden, en dat je je tickets zo weer kan (ver)kopen voor de normale prijs.
    Voor mij is Guts een dikke 10 waard!

    Sterke punten
    Geen fraude en dure doorverkoop.

    Zwakke punten
    Niet van toepassing.

    Door Anja op 3 februari 2020 Reageer

  • Eerste keer gebruikt gemaakt van topticketservice. Dat ga ik zeker nog een keer doen.

    Sterke punten
    Grote keuze en snelle levering.

    Zwakke punten
    Prijzen zijn wel iets duurder dan bij de kassa. Maar nog steeds waar voor je geld.

    Door Victor Swellengrebel op 30 januari 2020 Reageer

  • Ongelofelijke slechte service, koop nooit iets hier. Jammer dat ik 1 ster moet geven.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Geen communicatie

    Door Fred op 28 januari 2020 Reageer

  • Door de reviews op deze site had ik erg mijn twijfels.
    Toch mijn kaartjes te koop gezet.
    Binnen een uur verkocht netjes een mail en nu na het weekend het geld op mijn rekening!


    Door Andy op 27 januari 2020 Reageer

  • makkelijk en snel!

    Door madelief op 24 januari 2020 Reageer

  • Wat een handige implementatie op klantensites.
    Superhandig en makkelijk betalen!

    Sterke punten
    Simpel en goed.

    Door Hensie op 18 januari 2020 Reageer

  • Ticket bijna 10 dagen geleden verkocht en nog geen betaling ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen en op mail niet gereageerd.

    Door JP op 16 januari 2020 Reageer

  • Mijn tickets verkocht en zijn nu 10 dagen verder en geen geld binnen. Telefoon wordt niet opgenomen en via mail geen respons. Schandalig.

    Door Robin van lochem op 15 januari 2020 Reageer

  • Een site die snel en gemakkelijk in gebruik is, met een klik op de knop heb je zo je tickets en huis.
    Ook de betaal mogelijkheden zijn prima waaronder ideal, geen gedoe en zo geregeld!

    Sterke punten
    Snel en gemakkelijk

    Door Vanety op 15 januari 2020 Reageer

  • Sta je om 8.00 uur in de wachtrij
    13 min wachten geeft ie aan en telt af ....
    Staat in eens 1 uur in beeldscherm
    Half uur later wachtrij gepauzeerd .....
    Kaarten kun je niet doorverkopen aan vrienden....

    Door Hinko Klooster op 15 januari 2020 Reageer

  • Oplichters !! Trap er niet in !!!
    Doe geen zaken met deze onderneming. Moest kaarten ophalen in Dorrmund, was niemand aanwezig, telefoon werd niet opgenomen....€ 248 kwijt en geen wedstrijd!! Bij klachten zijn ze niet thuis, en lossen niets op. KIJK UIT DUS!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel

    Door R.Berendsen op 13 januari 2020 Reageer (1 reactie)

  • Waardeloos en onprofessioneel bedrijf!

    Er zat een storing in de app, waardoor ik mijn ticket die ik kado had gegeven niet kon delen, wat normaal via de app wel kan.
    Klacht ingediend via de klantenservice, hier wordt laat op gereageerd. Het zou opgelost worden door hun, maar dat is uiteindelijk nooit gebeurd. Waardoor ik dus met een probleem zat.

    Waardeloze service, ik heb nog nooit zo’n onprofessioneel ticket bedrijf meegemaakt!
    Dit is de laatste keer dat ik hier kaarten koop,

    Het bedrijf is telefonisch bereikbaar en het weekend gesloten.

    Zwakke punten
    Waardeloos bedrijf!

    Door Claudia op 11 januari 2020 Reageer