Reviews over Ticketaanbieders


  Fijn en makkelijk platform - Review over WeTicket

  Well done! Goed systeem en lekker makkelijk om mee te werken. Ga zo door!

  Sterke punten
  Het systeem is heel makkelijk te implementeren Goede hulp bij de opstart

  Super fijne manier om tickets te bestellen! - Review over WeTicket

  Ik moest tickets bestellen voor een grote groep en dit ging allemaal super gemakkelijk! het bestelproces is heel duidelijk en snel.

  Super fijne manier om tickets te bestellen! - Review over WeTicket

  Ik moest tickets bestellen voor een grote groep en dit ging allemaal super gemakkelijk! het bestelproces is heel duidelijk en snel.

  Super fijn om met WeTicket te werken - Review over WeTicket

  Begin dit jaar heb ik intensief met het WeTicket samengewerkt. Het is indrukwekkend om te zien hoe snel deze organisatie groeit. De gebruikers zijn diep onder de indruk van de "plug and play" opbouw van het systeem, de probleemloze en snelle implementatie en de super prijs kwaliteitsverhouding. Top!!!

  Sterke punten
  Zie mijn review! Aardige mensen met een zeer klant- en oplossingsgerichte focus.

  Zwakke punten
  New kid in town. Ze zijn nog niet zo bekend als de grote spelers.

  Schandalig bedrijf - Review over TicketSwap

  Bedrijf probeert nog steeds winst te draaien tijdens het annuleren van alle evenementen en laat alle gebruikers hiervoor opdraaien. Bieden ook geen hulp aan wanneer het evenement is geannuleerd, die zorgen zijn enkel voor de gebruikers. Kunt beter een van de alternatieven opzoeken!

  Gemakkelijk, goede prijs en top service - Review over WeTicket

  Helemaal fan van Weticket! Het is een makkelijk en goed overzichtelijk programma waar alsmaar nieuwe updates voor worden gemaakt. Toen wij een nieuwe functionaliteit nodig hadden voor onze ticketverkoop konden we daar gemakkelijk met hen over in contact, ze denken graag met je mee. Kortom zeer goede en flexibele services.

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik, goede prijs, vriendelijk personeel dat met je meedenkt.

  Top service - Review over WeTicket

  Deze maand van start gegaan met WeTicket en het was fantastisch. Lekker makkelijk, mooi ontworpen en een stuk goedkoper dan andere providers! Ga zo door (:

  Sterke punten
  Het bestel proces kon ik zelf stylen en makkelijk integreren op mijn website! Daarnaast hanteren ze veel lagere service kosten dan gebruikelijk.

  Oplichters - Review over ViaGoGo

  Oplichters

  Zwakke punten
  Oplichters

  Snel en top - Review over Eventix

  Alles werkt snel en goed mee! Geen vertragingen op de site.

  Sterke punten
  Snel

  Zwakke punten
  Alleen met code geldig

  Fraudeurs - Review over TicketSwap

  Behoorlijk slechte service Reageren niet. Agressief om je weg te jagen zodat je niks meer gaat vragen. Voor mij nooit meer. Kan heel lang doorgaan maar de 1ster zegt genoeg.

  Geen restitutie bij eventim - Review over Eventim

  Mail gekregen voor restitutie. Aan eventim laten weten dat we van bank veranderd waren en of ze op ons nieuwe nr wilden storten. Dat weigerden ze te doen. Nu enkele maanden later zeggen ze (geen idee of dat waar is want wij kunnen dat niet controleren) dat zij het geld hebben overgemaakt aan visa, maar vermits wij van bank veranderde en dus geen visa meer hebben, wij - dus niet zij - maar zelf met visa contact moeten opnemen om alles uit te zoeken. Geen bewijs dat zij iets hebben gestort naar visa, geen datum of overschrijvings nr ofzo, niets om mee te werken, enkel onze boekingsnummers en de tickets van eventim. Meer dan 200€, wat een erbarmelijke service is me dat.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen klantenservice

  Behandeld als vuil en kapotte core business. - Review over TicketMaster

  Het enige wat dit bedrijf moet doen is kaartjes verkopen. En laat dat nou precies fout gaan. ik heb 2018 of 19 weet ik veel. al kaartjes gekocht voor billie eilish. die is door corona geannuleerd. nu kreeg ik geld terug. maar op mijn account.. dus ik dat bewaard voor de presale moment van de nieuwe show vanochtend. dus ik met mijn code daarin. 10 minuten van de voren. netjes aan de beurt. ik log in. doe me code. 2 staanplaatsen geselecteerd. Krijg ik een bij het gedeelte waar ik moet inloggen nadat ik me wachtwoord en email heb ingevoerd. een melding dat ik 'alle velden moet invullen' om door te gaan. En ik had dus beide velden netjes ingevuld. na enkele pogingen op een knop die niks deed. heb ik het geprobeerd met een fout wachtwoord. en dan kreeg ik de 'uw wachtwoord klopt niet' melding. dus dat was het probleem niet. toen heb ik de pagina / me plek in de wachtrij ververst en was ik nog op tijd voor tickets. maar kreeg ik de zelfde error. toen met nog 12 minuten op de reservatie klok uit noodzaak maar geprobeerd bij het tabje 'nieuw account' een nieuw account te maken. het nieuwe account werd gemaakt maar ik kreeg de error 'er ging iets mis het lijkt erop dat je sessie is verlopen' Bij een derde poging voor de kaarten wachtrij waren alle tickets uitverkocht en kreeg ik een 'er is een fout opgetreden waardoor we jou tickets niet konden reserveren' Ik leg dit hele verhaal uit via facebook en krijg na uren een antwoord waar ze mij (haast aanvallend) proberen te beschuldigen van het foutief invoeren van me wachtwoord. maar omdat ik van elk scherm een plaatje heb gemaakt kon ik bewijzen dat die niet zo was. Ik heb zelfs mijn wachtrij sessie-id opgeslagen. nadat ik mijn screenshots stuurt zegt de service desk dat ik het maar nog een keer moet proberen. maar de tickets zijn allang weg. Ik vraag de service desk of ze niet voor mij twee kaartjes kunnen reserveren voor de normale sale die morgen begint. omdat ik vind dat ik daar wel recht op heb omdat ik al heel lang wacht en een saldo tegoed heb van het annuleren van vorige concert (die trouwens nergens op de site in te zien is?) De servicedesk heeft mijn toen gewoon totaal negeert. tot de dag erna waar ik als 18280ste in de wachtrij geplaatst werd. ze hebben me gewoon zacht uitgedrukt opgelicht nadat ik originele kaartjes had en 2 jaar heb lopen wachten. Ik heb nu nog steeds geen antwoord van de servicedesk. Jullie moeten eens weten hoe ik me voel.

  Zwakke punten
  respectloze servicedesk, slechte website

  Doe het niet - Review over ViaGoGo

  Veel gezeik voor veel geld.

  Guts :Alles behalve Groots! - Review over Guts Tickets

  Terwijl Guus M zijn nieuwe huis, seizoenskaart van PSV van mijn geld financiert is het bijna onmogelijk om bij Guts mijn zuurverdiende geld terug te krijgen voor een geannuleerd concert in 2020!

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Communicatie

  Geen geld terug - Review over ViaGoGo

  Voor de 3e x concert andre hazes verplaatst naar november! Deze kaartjes heb ik in 2019 gekocht voor de kerst. Vele malen gebeld en gemaild. Ik kan ze alleen te koop zetten maar krijg mijn 160 euro niet terug! Eer het concert ooit s plaats vind is het andre senior 2 !

  opgelicht - Review over ViaGoGo

  wat een fucking slecht bedrijf!!!!!! ik krijg geen antwoord meer terug, helemaal niks en nu kan ik niet naar songfestival. waar ik al mijn hele leven naar heb gedroomd.

  Misbruik - Review over ViaGoGo

  Erg sneu om geld te verdienen met doorverkopen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Flauw geld verdienen

  nieuwe systeem is gewelddig - Review over Eventgoose

  Vooruitstrevend en toch

  Sterke punten
  §

  Zorgt ervoor dat je IBAN nummer op straat ligt! - Review over TicketCounter

  Helaas zijn de volgende gegevens van u aanwezig in het gelekte bestand: Datum laatst gewijzigd 22 juni 2020 Taal Nederlands Mailadres *** Voornaam *** Achternaam *** Bankrekeningnummer *** (het bankrekeningnummer in het bestand bevat wel uw volledige IBAN nummer, wij tonen hier enkel een deel daarvan)

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lekt al je persoonlijke gegevens!

  Lekt gegevens - Review over TicketCounter

  Krijg via het uitje waar we heen zijn geweest dat door een foutje bij Ticketcounter gegevens zijn gelekt, waaronder bijv bankrekening. Het ging om tickets die ik anderhalfjaar geleden heb gekocht. Hoe kan het dat die gegevens nog volledig in het systeem staan? Verder geen mailtje van Ticketcounter zelf, geen verantwoording wat er is gebeurd, enkel de waarschuwing wat beter op te passen voor phissing. Waardeloos!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lekt prive gegevens

  Schandalig bedrijf - Review over Tele TicketService

  Inmiddels wacht ik al maanden op de terugbetaling van 2 tickets van een geannulleerd concert. Geen reacties op mail enkel dat ik nog even geduld moet hebben.

  Zwakke punten
  Asociaal bedrijf wat je geld niet teruggeeft.

  Altijd een event met Eventix - Review over Eventix

  Eventix werkt simpel en snel. Vriendelijke klantenservice en altijd op de hoogte van de events in de buurt.

  Top - Review over Eventix

  Super snelle en duidelijke bestelling!

  Sterke punten
  Snel en duidelijk

  winkel hier nooit! - Review over TicketVeiling.nl

  Ik raad het zeker niet aan. Klantenservice helpt helemaal niet en zodra uw betaling is vertraagd, wordt u rechtstreeks doorverwezen naar het incassobureau en zij zullen zeer veel geld van u opnemen.

  Zwakke punten
  - late terugkeer - niet-ondersteunende klantenservice - verplichte betaling -als je de veiling niet betaald, direct naar incassa bureau

  Snel een kaartje - Review over Eventix

  Gebruikersvriendelijk! Snel betaald :)!