• Eerste keer, maar zeker laatste keer dat ik bij GUTS tickets heb gekocht! Voor evenement Sudbeat, maar helaas verhinderd, onmogelijk om m’n tickets te kunnen verkopen, terwijl ze op TicketSwap wel verkocht werden. Dit omdat GUTS bepaald of jouw 2e hands tickets wel worden aangeboden of niet.. het feit dat zij eigenaar claimen te blijven van de tickets, wat ik dubieus vind. Nu dus bij de eerste maal GUTS gelijk 98,00 verlies aan kaartjes! Dus nooit maar dan ook nooit meer GUTS!!!

    Door Jolanda op 19 oktober 2019 Reageer

  • Ongelooflijk wat een afzetters. men (waaronder mijn vrienden en ik) raakt hun tickets niet kwijt via guts terwijl er op ticketswap 400 man een kaart zoekt voor het betreffende feest. Daarbij doen ze alsof ze ‘eerlijk’ kaarten verkopen maar zetten ze nu zelf mijn early bird van 44 euro te koop voor 54 euro. Nooit meer!!!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Alles

    Door Ayla Hendriks op 19 oktober 2019 Reageer

  • Snel, ik vind het concept super! Te vaak veel teveel betaald voor een ticket. Nu hoeft dat niet meer. Ik zou wel graag zien dat ik de prijs van mijn ticket kan aanpassen naar beneden als ik deze weer wil verkopen. Als het event niet uitverkoopt.

    Sterke punten
    Snel, geen te dure prijzen betalen

    Zwakke punten
    Geen mogelijkheden om de prijs naar beneden aan te passen. Om mijn kans op verkoop te vergroten.

    Door Gerard op 19 oktober 2019 Reageer

  • verschrikkelijk systeem! Ik heb kaarten gehaald voor mijn vrienden, maar kon op het laatste moment niet mee. Op de dag zelf om 8 uur in de avond kwamen de kaartjes maar zichtbaar in de Guts App, waarbij ik tot mijn verbazing de kaartjes alleen aan mijn vrienden kan geven als ik bij ze in de buurt ben. Daarnaast hebben 2 kaartjes ongeveer 1,5 week te koop gestaan en is er niks mee gebeurt. Je hebt totaal geen invloed op de prijs, want mijn kaartjes hadden wel voor de helft van de prijs weg gemogen...

    Sterke punten
    Helemaal niks, dit nooit meer!

    Zwakke punten
    Alles is slecht aan het systeem

    Door Dennis op 19 oktober 2019 Reageer

  • Als je onverhoopt niet kan, dan kan je niet zelf je ticket verkopen. Ik was meteen de eerste keer mijn geld kwijt. Je kan deze tickets niet op Ticketswap verkopen, waar tickets voor hetzelfde event wel allemaal werden verkocht. Dus koop geen tickets via GUTS! Facebook staat vol met slechte ervaringen van gebruikers.

    Door Roy op 18 oktober 2019 Reageer

  • Wanneer je van je kaartje af wilt maakt guts dit zo moeilijk mogelijk, een kaartje (op een eerlijke wijze) doorverkopen is totaal onmogelijk. 1 keer per ongeluk gebruik van gemaakt. Dure les geweest.

    Zwakke punten
    Verkoop tickets onmogelijk

    Door Denis op 18 oktober 2019 Reageer

  • Koop jij een ticket bij Guts, dan is het niet echt je eigendom. Je ziet pas de ticket een paar uur voor het evenement. Je kan hem niet verkopen via ticketswap. Alleen via hun eigen systeem. Dit systeem prefereert alleen nieuwe verkoop boven de her-verkoop van jouw ticket. Ben je ziek en kan je niet gaan? Waarschijnlijk ben je je geld kwijt. Heb je een early bird en verkoop je hem terug aan Guts? Zij rekenen er weer de volle prijs voor.

    Dit bedrijf is alles behalve eerlijk. En het ‘ouderwetse systeem’ met potentiele doorverkoop dmv Ticketswap is vele malen beter.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet eerlijk
    Geen doorverkoop

    Door Thijs op 18 oktober 2019 Reageer

  • Compleet ondoorzichtig, je bent niet de eigenaar van je eigen kaartjes.
    Je kunt de kaartjes niet delen met mensen tenzij je naast elkaar staat (letterlijk!)

    Enorme scam dit onder het mom van ticketfraude tegen te gaan. Ticketswap werkt normaliter prima. Dit is gewoon een scam!

    Door Barry op 18 oktober 2019 Reageer

  • Indien een evenement niet volledig is uitverkocht, is het mogelijk je ticket te kunnen verkopen en het is ook niet mogelijk je ticket voor een lager bedrag aan te bieden. Voor een dienst die pretendeert woekerprijzen tegen te gaan is dit redelijk absurd! Als je dus om welke reden niet kan gaan, grote kans dat je je geld kwijt bent. Dus alleen voordelen voor de organisatie die altijd de hoogste prijs voor een ticket blijven vragen.

    Door M. op 18 oktober 2019 Reageer

  • Mooi idee dat je tickets als het ware pas zichtbaar zijn op de dag van het event en voorkomt het doorverkopen van tickets voor de jackpot..echter als je dus niet kan en wel van je tickets af wil kan dit dus niet, alleen via hun eigen systeem en ben je feitelijk aan 'de goden overgeleverd'. Zij hebben NOOIT het bereik van een ticketswap, waar veel mensen eerlijke tickets kopen voor eerlijke prijzen, dus maak een koppeling naar Ticketswap en opgelost, maar dan krijg je het argument: wij hebben een speciale QR code en kan je niet uploaden bij ticketswap...ze reageren wel snel, dat dan weer wel, maar zou hier nooit meer tickets kopen!

    Sterke punten
    goede communicatie

    Zwakke punten
    gewoon een zwak concept en je hebt als koper dus GEEN tickets tot de dag zelf! dus als je niet kan, ziek bent, of welke reden dan ook...dan heb je er compleet NIKS aan!

    Door NCO op 17 oktober 2019 Reageer

  • ik wil van mijn ticket af maar kan die alleen via hun site verkopen. Terwijl ik goede ervaringen heb met ticketswap. Kaart doorgegeven kan wel, maar is heel veel gedoe met telefoons die dan elkaar moeten scannen om binnen te komen. Als ik dit had geweten had ik geen kaart gekocht. Totaal geen overzicht of je kaartje wordt verkocht en ze verkopen je early bird ticket ook verder voor de reguliere prijs...Hoezo hebberig? Ik raad ze niet aan!

    Door todd op 16 oktober 2019 Reageer

  • OPLICHTERS - OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS

    Ticketmasters is een onderdeel van een oplichters circuit die massaal tickets inkoopt en dan met woekerwinst door verkoopt. Ze verkopen ook dezelfde ticket aan meerdere mensen zodat alleen degene die eerst komt en gescand wordt binnen komt en de rest blijft buiten met ongeldige tickets. Klachten worden afgescheept en je kan fluiten naar je geld. Politie doet niets met aangifte.

    KOOP DUS NOOIT JE TICKET BIJ DEZE OPLICHTERS.

    OPLICHTERS - OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS -OPLICHTERS

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Alles

    Door Nico op 16 oktober 2019 Reageer

  • NOOIT KAARTEN KOPEN HIER....!!!! Het zijn oplichters die kaarten 50% tot 100% duurder doorverkopen en veelal geen geldige toegangsbewijzen zijn. Klachten worden niet behandeld en geen geld retour.
    Het zijn OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS !!!!!!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Nico op 15 oktober 2019 Reageer

  • Zoals ze zelf op de site zeggen ‘De organisator van het event bepaalt wanneer de 2e hands tickets worden aangeboden’ als het event dus niet is uitverkocht kan je je kaartje niet verkopen.... Daarnaast blijft het kaartje in eigendom van GUTS en is het niet makkelijk te delen met vrienden of familie omdat je gedwongen wordt een app te downloaden waarin je tickets pas een paar uur voor het event beschikbaar zijn. Waardeloos systeem voor de ticket houder en gunstig voor organisaties die niet willen dat er via Ticketswap tweede hands tickets worden verkocht voordat ze zelf zijn uitverkocht...

    Sterke punten
    Geen idee wat dit platform toevoegt ten opzichten van andere ticketproviders. Fraude is tegenwoordig minimaal als je via de juiste tweedehands ticketingsites aanbiedt/koopt

    Door Anoniem op 7 oktober 2019 Reageer

  • je krijgt pas paar uur tevoren je rij en stoelnummers te horen maar we hadden prima plaatsen, het werkte perfect! Zorg wel voor opgeladen telefoon.

    Door Josien op 14 september 2019 Reageer

  • Je krijgt je kaarten pas heel laat van te voren, printen niet mogelijk vanaf een laptop. Totaal afhankelijk van je telefoon. Gewoon waardeloos.

    Door Mark op 8 september 2019 Reageer

  • Ik weet dat mijn ticket voor Audio Obscura niet fake kan zijn, ff gelezen hoe het systeem dan echt werkt en het is duidelijk en transparant. Gewoon makkelijk, overzichtelijk en top dat ik mijn kaart weer zonder moeite terug in de verkoop kan doen (ga ik natuurlijk doen, want ik moet erbij zijn met Audio Obscura!!!!)

    Sterke punten
    Betrouwbaar
    Overzichtelijk
    Via zelfde systeem weer kunnen verkopen

    Zwakke punten
    Weinig naamsbekendheid nog = een kleine partij

    Door Louise op 28 augustus 2019 Reageer

  • Niet transparant, achteraf bij de mail die maanden na je bestelling volgt schrik ik omdat ik een spotprijs op de 2 tickets zie staan; 34,50 p/ticket
    Ik heb een bedrag van 150 euro betaald! Dat is toch buiten proportioneel.
    Het is grof schandalig dat je je gewoon berooft voelt en dit n.b een kado was.
    Hopelijk worden ze binnen gelaten met de kaartjes.

    Sterke punten
    Geen transparantie in het feit een doorverkoopsite te zijn.

    Zwakke punten
    Dat de originele prijs níet wordt vermeldt.
    Dan gaat er wel een lampje branden, maar dát willen ze natuurlijk niet.

    Door Gwen op 27 augustus 2019 Reageer

  • I emailed Ticket Tack prior to the event as I suspected my ticket was fake.
    I bought from a certified reseller on the site, but could not find the person on Facebook, or any person with that name at all - which is the system they rely on... you purchase a ticket and you can view the sellers social media to judge their profile legitimacy for yourself.
    I was assured the ticket would be fine.
    The ticket did not work on the day, as predicted.
    Ticket Tack attempted to work with the festival team to see what happened - it’s now been 6 weeks and I’ve sent 7 emails, which have not been replied to.
    DO NOT BUY FROM THIS SITE. IT IS UNSAFE.
    Their customer service approach is to ignore any potential refunds and hope the person will go away.
    I’d give this review a negative star rating if I could.

    Door Olivia op 24 juli 2019 Reageer

  • Very smooth ticket purchase experience

    Sterke punten
    Works well on mobile

    Zwakke punten
    No paypal

    Door Marc Canter op 22 juli 2019 Reageer

  • In minder dan 5 minuten laten kunnen komen, top

    Sterke punten
    Snel

    Zwakke punten
    .

    Door Simone op 21 juli 2019 Reageer

  • Prima dienst

    Door javet s op 21 juli 2019 Reageer

  • Helaas waren we verhinderd en konden we niet naar Youp gaan. 's Ochtends kaarten te koop gezet, 's middags berichtje dat ze verkocht waren. Super

    Door Hanny Roeken op 18 juli 2019 Reageer

  • Ordered tickets for Audio Obscura - went very smooth. Impressed!

    Sterke punten
    friendly website
    fair price

    Door Silja op 18 juli 2019 Reageer

  • Betrouwbaar!

    Door John S op 15 juli 2019 Reageer