Nieuwste Reviews

Tickettack - Oneerlijk

0

Review:
Ze zeggen dat de aangeboden tickets niet meer dan 130% mogen zijn van de originele prijs. Er blijken genoeg kaarten aanwezig te zijn die 160% en meer kosten. Dit telefonisch gemeld en ze zouden het aanpassen. Wat blijkt, er verschijnen kaarten die nog duurder zijn dan al aangeboden was. Vandaar dat aangeboden tickets daar lang blijven staan. Op ticketswap weten ze wel hoe het moet. Daar zie je voor dezelfde feesten bijna of geen kaarten staan, omdat daar wel een eerlijke prijs wordt gehandhaafd.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
prijs: de maximale waarde van 130% wordt zwaar overschreden!

Karel beveelt Tickettack NIET aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - Aanmaning voovoor kaarten die nooit geleverd zijn

1

Review:
Vorig jaar april 2017 6 kaarten voor Awakening proberen te bestellen. Betaling mislukte op website, dus via andere website besteld.

Een jaar later april 2018 een aanmaning t.h.v. €324,- voor die bestelling. Nooit kaarten gehad en mail van Tickets4u (juni 2017) in spam dat de bestelling wel geannuleerd moet worden indien je niet meer wil bestellen. Mail nooit gezien uiteraard omdat het in spam zit. Bellen met tickets4U en dan te horen krijgen dan de incasso afdeling per mail te bereiken is. Kansloze organisatie!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Melanie beveelt Tickets4U NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - pure diefstal

0

Review:
Koop geen kaartjes via deze site (viagogo) Is pure diefstal. Kaartjes voor concert van Hans Zimmer in Oberhausen gekocht. Kosten € 59,90. Hebben hier helaas € 85,- plus nog € 25,- boekingskosten en nog wat vage kosten PER kaartje voor betaald. De reinste oplichterij, helaas met beide voeten vol erin getrapt !! 3x € 59,90= afgerond € 180,-. Wij betaalden € 325,- !!!!! Dom dom dom, maar een gewaarschuwd mens telt voor 3 denk hieraan alvorens via deze site te bestellen. En inderdaad tijdens het boeken constant dat irritante 'haast je er hebben veel mensen interesse'... ja ja . Dit was één maal en nooit niet meer !!!!!! duur lesgeld.

T.Lenssen beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Onbeschoft en ballentent

0

Review:
2 tickets gekocht voor Ed Sheeran. Tickets staan op naam. 1 Persoon kan niet mee, gevraagd of de naam op het ticket veranderd kan worden, het antwoord: nee absoluut niet mogelijk, heeft u pech, bedankt en tot ziens ! Dus met andere woorden, gooi ze maar in de kliko ! Wat een ballentent !!!!! Niet meer bij hun kopen !!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Paul beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

Eventim - Perfect

0

Review:
Gisteravond de tickets besteld voor Soldaat van Oranje, vanochtend voor 09.00 uur stonden ze al op de mail met een begeleidend schrijven omtrent het reilen en zeilen met betrekking tot de voorstelling zoals parkeerkosten etc etc
Ik kan niet anders als waardering voor dit bedrijf uitspreken !

Sterke punten:
Maken waar wat ze beloven en geven informatie waar je wat aan hebt !

Zwakke punten:
Ik zou het niet kunnen bedenken !

Roelf beveelt Eventim aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - Tickets4u oplichters!!!!

0

Review:
Wat een oplichters bij Tickets4u!! Volgens hen is er door mijn zoon vorig jaar een ticket besteld. Mijn zoon heeft uitgelegd dat hij nooit iets besteld heeft en heeft het vermoeden dat zijn mailadres is misbruikt. ( dat vermoeden is natuurlijk wel ergens op gebasseerd).Dat was onmogelijk, volgens Tickets4u, veel gebruikte smoes. Je moest veel te veel gegevens invullen, dat kan een ander niet blabla. Als ik kon laten zien dat het heel makkelijk is om onder een valse naam te bestellen, kon mijn zoon de aanmaning als niet verzonden beschouwen. ( ik heb de mailtjes!)Ik heb hen heel simpel met printscreens laten zien, dat het heel erg makkelijk is op hun site om met valse gegevens de hele site leeg te kopen. Een beetje basiskennis van de mensen om je heen en je hebt een account. Dat hun werkwijze op het internet al vele onschuldige slachtoffers heeft gekost. Google maar een op tickets4u. Zelden een bedrijf opgezocht, waar zulke slechte recenties op zijn. Ze blijven dreigen en vinden zichzelf ontzettend in hun recht staan. Ongelofelijk dat een bedrijf als Tickets4U, waar zo veel klachten over zijn, bij Opgelicht, Radar en DWDD bekend staat als oplichters, zolang zijn gang kan gaan. Ik wil iedereen waarschuwen voor deze oplichters. Ga alsjeblieft niet eens op hun site kijken. Lees eerst alle waarschuwingen en berichten op Google. Dit bespaart je een hoop ergernis en een mailwisseling met een dom kuiken met 2 hersencellen.
Dit bericht zul je op meer sites tegenkomen, in de hoop dat er iemand deze oplichters kan stoppen.
Alle mailtjes heb ik bewaard en kan deze ook zo inkopiëren.

Sterke punten:
Helemaal geen een sterk punt te vinden.

Zwakke punten:
Asociaal, onprofessioneel en niet bijzonder administratief onderlegd. Wat een slecht bedrijf. Moet je alle reviews eens lezen op internet!! Ga alsjeblieft niet met deze oplichters in zee.

Edith beveelt Tickets4U NIET aan bij vrienden/bekenden

Tennis Ticket Service - Goede ervaring met Tennis Ticket Service

0

Review:
Toegeveven, de prijs is wat aan de hoge kant. Maar echt goede service tot aan en tijdens het toernooi. Kreeg zelfs betere tickets dan ik had besteld. Aanrader!

Sterke punten:
Service, aanbod, gebruiksvriendelijk

Zwakke punten:
Toch dan de prijs

Hans de gr beveelt Tennis Ticket Service aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Geloof niet meteen alle negatieve reviews

0

Review:
Ik zag 2 weken geleden op instagram dat er nieuwe datums waren voor Harry Styles. Ik ben toen meteen gaan zoeken naar tickets en zag boven aan de pagina Viagogo en klikte snel. Na het bestellen van 2 tickets voor alleen maar 62 euro ben ik gaan kijken naar reviews over Viagogo. Ik las alle slechte berichten over Viagogo en schrok enorm, ik voelde me heel stom dat ik er in was getrapt. Ik ben alsnog woensdag naar het concert gegaan. Mijn hart ging tekeer tijdens het scannen van mijn kaartje. Het was gelukkig gewoon geldig. Viagogo stuurt je ook nog een email 2 dagen voor het concert met een telefoon nummer die je kan bellen als er problemen zijn. Dankzij Viagogo had ik een top avond met mijn beste vriendin voor alleen maar 62 euro.

Sterke punten:
- goedkopere tickets (sommige events)
- ze sturen meteen de tickets via email (e-tickets)
- een paar dagen van tevoren sturen ze een email met een telefoon nummer mocht er iets mis gaan. Mijn buurvrouw kwam er een keer niet in met haar kaartje besteld bij Viagogo, ze belde en ze hadden er voor gezorgd dat er wel naar binnen kon

Zwakke punten:
- slechte klantenservice
- ze doen alsof alle tickets aan het uitverkopen zijn zodat je het snel gaat kopen

TopTicketshop - Ervaring

0

Review:
Een boeking regelen via TopTicketshop is een fluitje van een cent.
Zij bewerkstelligen en regelen, dat je zorgeloos kunt uitkijken naar het moment van een voorstelling.
Je hebt ook altijd hele goede plaatsen.

Ik raad eenieder aan om via deze site te boeken.

Sterke punten:
Gemakkelijk, Simpel, Helder maar vooral HEEL GOED.

Zwakke punten:
Geen

Piet Beers beveelt TopTicketshop aan bij vrienden/bekenden

TicketSwap - Prima initiatief en werkt goed

0

Review:
Ideaal als je 013 om de hoek hebt zitten en je wilt niet de volle mep betalen voor een kaartje. Tegenwoordig zijn concerten van 50euro of meer niet vreemd meer, duur dus. Maar als er iemand niet meer kan, door wat voor omstandigheden ook, neem ik het kaartje voor een leuk prijsje over. De verkopende partij blijft niet met het kaartje zitten en ik heb een leuke avond met nog wat geld in mijn zak.
Zo heb ik al verschillende concerten bezocht met kaartjes via ticketswap, Prodigy, Undeclinable Ambuscade, Machine Head, etc.

Ook de verkoop van een ticket verliep prima!

Sterke punten:
Redelijk goede controle op de verkopende partij, je kan ook zien of hij/zij al vaker tickets verkocht heeft en of dit goed gegaan is. Dit geeft een vertrouwen.

Zwakke punten:
100% garantie kan je niet krijgen, maar dat zal nooit gaan met de doorverkoop van tickets.

Toby Hazen beveelt TicketSwap aan bij vrienden/bekenden