Reviews over Ticketaanbieders


  nieuwe systeem is gewelddig - Review over Eventgoose

  Vooruitstrevend en toch

  Sterke punten
  §

  Zorgt ervoor dat je IBAN nummer op straat ligt! - Review over TicketCounter

  Helaas zijn de volgende gegevens van u aanwezig in het gelekte bestand: Datum laatst gewijzigd 22 juni 2020 Taal Nederlands Mailadres *** Voornaam *** Achternaam *** Bankrekeningnummer *** (het bankrekeningnummer in het bestand bevat wel uw volledige IBAN nummer, wij tonen hier enkel een deel daarvan)

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lekt al je persoonlijke gegevens!

  Lekt gegevens - Review over TicketCounter

  Krijg via het uitje waar we heen zijn geweest dat door een foutje bij Ticketcounter gegevens zijn gelekt, waaronder bijv bankrekening. Het ging om tickets die ik anderhalfjaar geleden heb gekocht. Hoe kan het dat die gegevens nog volledig in het systeem staan? Verder geen mailtje van Ticketcounter zelf, geen verantwoording wat er is gebeurd, enkel de waarschuwing wat beter op te passen voor phissing. Waardeloos!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lekt prive gegevens

  Schandalig bedrijf - Review over Tele TicketService

  Inmiddels wacht ik al maanden op de terugbetaling van 2 tickets van een geannulleerd concert. Geen reacties op mail enkel dat ik nog even geduld moet hebben.

  Zwakke punten
  Asociaal bedrijf wat je geld niet teruggeeft.

  Altijd een event met Eventix - Review over Eventix

  Eventix werkt simpel en snel. Vriendelijke klantenservice en altijd op de hoogte van de events in de buurt.

  Top - Review over Eventix

  Super snelle en duidelijke bestelling!

  Sterke punten
  Snel en duidelijk

  winkel hier nooit! - Review over TicketVeiling.nl

  Ik raad het zeker niet aan. Klantenservice helpt helemaal niet en zodra uw betaling is vertraagd, wordt u rechtstreeks doorverwezen naar het incassobureau en zij zullen zeer veel geld van u opnemen.

  Zwakke punten
  - late terugkeer - niet-ondersteunende klantenservice - verplichte betaling -als je de veiling niet betaald, direct naar incassa bureau

  Snel een kaartje - Review over Eventix

  Gebruikersvriendelijk! Snel betaald :)!

  Overzichtelijk - Review over Eventix

  Snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

  Sterke punten
  Gebruiksvriendelijk Overzichtelijk Snel

  Overzichtelijk - Review over Eventix

  Overzichtelijke wachttijd, je weet waar je aan toe bent. Order goed verlopen.

  Slechte service - Review over TicketSwap

  Had 2 tickets gekocht voor een concert, door corona ging het niet door ik moest contact opnemen met de eigenaar die antwoorden niet. Uiteindelijk heeft ticketswap hen kunnen bereiken hij zei alleen . K geef geen geld terug. Ik heb ticketswap gehaald dat ik niet zo netjes vind en dat ik toch graag een deel terug wil na 6 MAANDEN van het kastje naar muur werden gestuurd heeft een collega toegezegd op een vergoeding en ze zou nog contact met mij opnemen dat is nooit gebeurt. Uitendelink mail ik daarover word er tegen mij gezegd dat de enigste optie is dat ik 20 euro uitgeef aan een incasso bureau en dat hun gaan KIJKEN of ze het geld terug voor mij kunnen krijgen. Heel slechte service ik koop hier NOOIT MEER TICKETS.

  Zwakke punten
  Service en communicatie

  zeer gebruiksvriendelijk - Review over FlexTickets

  Het gebruik van Flextickets heb ik als zeer positief ervaren! Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. de portal hebben we nu gebruikt ivm het goed kunnen inrichten van verschillende Christmas Drive Thru's en dat werkte erg goed. Ik heb met zeer veel verschillende eventportals gewerkt maar deze was qua gebruiksgemak bij far de meest makkelijke. Ook de mogelijkheid voor het gebruik van de app is erg prettig. Het systeem is niet altijd helemaal stabiel maar wanneer je de app weer opnieuw opstart werkt het eigenlijk voortreffelijk.

  Sterke punten
  Gebruiksgemak & goede prijs kwalikteit!

  Zwakke punten
  Geen

  Smooth deal - Review over Eventix

  Zeer gebruiksvriendelijk

  Sterke punten
  Gebruiksgemak

  Zwakke punten
  Geen

  Ticketveiling geeft wederom niet thuis - Review over TicketVeiling.nl

  Ticketveiling is handig voor een korte termijn aankoop. Maar pas op wanneer door Corona pretparken dichtgaan en je er niet naar toe kan. Dan geeft Ticketveiling niet thuis en kun je fluiten naar je centen, ondanks toezeggingen van de klantenservice. Bij FQA staaat mooi dat er naar een oplossing wordt gezocht, niets is minder waar. Bah, wat een tegenvaller

  Sterke punten
  Geen

  Gemakkelijk! - Review over Eventix

  Heel gemakkelijk om mee te werken. Binnen 5minuten was alles geregeld.

  Is voor de entertainment business wat kanker is voor de mens - Review over TicketMaster

  Geen goed woord voor over. Veel te duur en slechte service.

  Sterke punten
  Die zijn er niet.

  Zwakke punten
  Bloedzuigers. Hebben eigenlijk geen bestaansrecht meer met hun exorbitante servicekosten, maar sommige bands en zalen zijn nou eenmaal zo dom geweest met Ticketmaster in zee te gaan. En welke service eigenlijk? Want alles is geautomatiseerd en het excuus dat de IT veel kost gaat helaas niet op, want hun systeem werkt alles behalve feilloos. Wat de verschillende keren dat de site gehacked is en alle persoonsgegevens gestolen werden ook nog eens duidelijk onderstreept.

  Superfijn om kaarten te kopen - Review over Eventgoose

  Kon kiezen tussen een mobiel ticket en a4 ticket. Alles ging supersnel en ticket direct te downloaden

  te dure tickets - Review over ViaGoGo

  kwam te laat achter dat dit bedrijf alleen tickets doorverkoopt. Ik heb voor twee tickets het dubbele betaald.

  Sterke punten
  Geen sterke kanten

  Zwakke punten
  Geen specificatie bij de tickets verkoop.

  Slechste bedrijf wat ik ken! - Review over ViaGoGo

  De beloofde 360,00 euro na meer dan een half jaar nog steeds niet terug gestort. Als je mailt zeggen ze dood leuk dat je geduld moet hebben. Bijna lachwekkend

  Sterke punten
  Makkelijk bestellen en betalen

  Zwakke punten
  Betrouwbaarheid

  Duurt veel te lang - Review over Eventim

  April is het concert van Danny Vera ivm Corona gecanceld en verplaatst naar sept 2020, als je niet kon op die datum dan zou je binnen een maand na die datum het geld op je rekening hebben. Helaas niet dus nu weer een mail dat het nog 30 werkdagen kan duren, wij werken allebei in de horeca en kunnen nu het geld goed gebruiken, ik vrees dat we het niet meer terug gaan zien.

  Zwakke punten
  Terugbetalen duurt te lang

  Niet te geloven - Review over ViaGoGo

  En toch...ja, ik was niet slim om mijn kaartjes voor Hello Dolly (maart in Enschede) bij Viagogo te bestellen, althans dat las ik naderhand in reviews. Ik werd ook misleid toen ik kaartjes wilde kopen.De voorstelling werd afgelast en is nu zelfs helemaal vervallen. Nadat onze voorstelling was afgelast heb ik Viagogo kunnen contacten per mail. Het wordt je zeker niet gemakkelijk gemaakt en correspondentie van hun kant komt soms in het Nederlands en soms in het Engels. Ik liet me niet uit het veld slaan, nodige mails gezonden, ik bedoel dan antwoordformulieren ingevuld. Steeds antwoord in de trant van \\\"wij zijn druk bezig met verwerking\\\"en zovoorts. \\r\\nNiet te geloven twee weken geleden bericht dat mijn betaling teruggeboekt zou worden. Moest wel Iban en andere banknummers doorgeven en met behulp van mijn bank alle gegevens en adres doorgegeven. En nu een dag geleden is het gehele bedrag op mijn bankrekening terecht gekomen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden. Het duurde ruim een half jaar. Hoop dat andere \\\"gedupeerden\\\" ook volhouden en succes hebben. Bij alle negatieve en trieste verhalen vond ik toch dat ik dit moest vertellen.\\r\\n

  Geen refund - Review over Tickettack

  Meerdere keren heb ik gepoogd Tickettack te contacteren over mijn ticket voor een gecancelled event. Helaas heb ik nooit reactie gekregen. Ik zit nu met een ticket waar ik niks meer mee kan, hopeloos!

  Zwakke punten
  Geen reactie op mail aangaande refund

  TOP - Review over Eventix

  super snel en makkelijk geregeld

  Sterke punten
  gemak

  Zwakke punten
  geen

  Top site - Review over Eventix

  Goede service

  Sterke punten
  Makkelijj

  Zwakke punten
  Geen

  Slechte service - Review over TicketCounter

  Gisteren 2 tickets voor het arsenaal in vlissingen. Deze moest ik reserveren via ticketcounter. Vervolgens 1 bevestiging en ticket in de mail gehad en de 2de bevestiging niet ontvangen. Ik had dus maar in gereserveerde ticket. Aangezien de reservering smorgens om 10 uur al was heb ik een derde ticket moeten kopen om als nog een 2de reservering te kunnen maken. Een mail gestuurd met mijn verhaal krijg ik vandaag om 3 uur een standaard mail met dit zijn uw tickets. Die zijn uw tickets die zijn inmiddels verlopen Dus wat moet ik er mee? En niks over sorry er is vast iets mis gegaan. Ik vroeg geen geld terug of iets ik wou alleen attenderen dat hun reserverings systeem niet werkt!!! Hier nooit tickets reserveren of anders dagen van te voren want hun mail systeem werkt niet en zonder reserverings mail kom je er niet in en heb je je geld weggegooid

  Sterke punten
  Geen waardeloos systeem

  Zwakke punten
  Trage reactie, nemen niet de moeite om mail te lezen sturen standaard reactie