• Topticketshop weigerd mijn geld terug te geven ivm afgelast concert Celine Dion, wie heeft dezelfde ervaring en wil meedoen aan een rechtszaak tegen hen?

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Ze neppen de boel daar en dat moet gestopt worden, wie helpt er mee? Ik ben van plan met zoveel mogelijk mensen een zaak aan te spannen.

    Door Nino op 1 juni 2020 Reageer

  • nooit meer je krijg pas op de dag te horen waar je komt te zitten bij guus meeuws nu het concert niet door gaat zoden wij heel graag ons geld terug willen ik kan ze niet verkopen omdat we ze allen betaald hebben maar nog geen tickets hebben bij deze ticket verkoper bij je gewoon je geld kwijt

    Sterke punten
    die zijn er geen

    Zwakke punten
    waarde loos ga hier niet mee in zee je bet gewoon je geld kwijt je kunt de tickets niet aan iemand anders geven

    Door frits op 22 april 2020 Reageer

  • concert gecanceld ivm Corona, ben vanaf eind maart bezig om 185 euro van de 5 kaarten terug te krijgen. Er komt geen vervangend concert. Wordt afgescheept dat het heeeeel druk is en dat er geen zicht is op wanneer en of terugbetaling komt. Onbetrouwbaar bedrijf.

    Sterke punten
    Geld vasthouden wat niet van Ticketmaster zelf is.

    Zwakke punten
    Extreme doorlooptijden, geen service, men houdt je geld achter als concert gecanceld is, geeft hiervoor geen juridisch geldige reden, profiteurs van de 1e orde

    Door Sjoerd op 22 april 2020 Reageer

  • In maart 2020 heb ik 4 tickets verkocht via Tickettack, heeft feest is al geweest.
    Nog steeds geen betaling ontvangen!!!
    Tickettack is niet te bereiken via e-mail, niet via Facebook, ze nemen telefoonnummer 020-7700262 niet op!!!
    Misschien maar ens langsgaan op de Achillesstraat 55-1 in Amsterdam of bij 't Zand 6 in Geldrop!!!

    Sterke punten
    Niet!

    Door Jimmy op 16 april 2020 Reageer

  • Ticket gekocht van 46 euro, i.v.m het coronavirus is het feest afgelast.
    Op de website staat vermeld dat alle tickets worden terug betaald na de datum waarop het feest gegeven zou worden.
    Inmiddels 2 weken veder en TicketTack is op geen één manier te bereiken Telefoon/Mail/Facebook en de chat op hun website is niemand te bereiken.

    Zwakke punten
    Bereikbaarheid heel slecht

    Door Zoë Phoenix op 1 april 2020 Reageer

  • Ik wacht al 3 weken op mijn geld na verkoop - betalingstermijn is 5 tot 8 werkdagen - en krijg nu het volgende bericht van ze;

    "Omdat we als gevolg van het coronavirus momenteel ongebruikelijk veel annuleringen hebben, kan het tot wel 30 dagen duren om je uitbetaling te verwerken nadat deze is goedgekeurd"

    Hoe dan? Lijkt me niet dat ze elke betaling met de hand moeten verwerken toch?? Ik maak hieruit op dat ze ernstig misbruik maken van deze situatie...: betalingstermijn 30 dagen!
    WAARSCHUWING: Ik wacht al bijna 2 weken op mijn geld na verkoop - betalingstermijn is 5 tot 8 werkdagen - en krijg nu het volgende bericht van ze;

    "Omdat we als gevolg van het coronavirus momenteel ongebruikelijk veel annuleringen hebben, kan het tot wel 30 dagen duren om je uitbetaling te verwerken nadat deze is goedgekeurd"

    Hoe dan? Lijkt me niet dat ze elke betaling met de hand moeten verwerken toch?? Ik maak hieruit op dat ze ernstig misbruik maken van deze situatie...: betalingstermijn 30 dagen!
    WAARSCHUWING: Ik wacht al bijna 2 weken op mijn geld na verkoop - betalingstermijn is 5 tot 8 werkdagen - en krijg nu het volgende bericht van ze;

    "Omdat we als gevolg van het coronavirus momenteel ongebruikelijk veel annuleringen hebben, kan het tot wel 30 dagen duren om je uitbetaling te verwerken nadat deze is goedgekeurd"

    Hoe dan? Lijkt me niet dat ze elke betaling met de hand moeten verwerken toch?? Ik maak hieruit op dat ze ernstig misbruik maken van deze situatie...

    Sterke punten
    Tickets snel verkocht

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Jacco op 27 maart 2020 Reageer (1 reactie)

  • goed systeem heel fijn en snel ga zo door

    Sterke punten
    snel en makkelijk

    Zwakke punten
    misschien wat meer informatie over de tickets zelf

    Door kevin op 22 maart 2020 Reageer

  • Top geregeld en overzichtelijk!

    Door Ro op 20 maart 2020 Reageer

  • Voor grote evenementen absoluut geen goede partij!
    Na 3 jaar samenwerken gingen nog steeds veel zaken mis: Ons evenement kwam te laat online, kaarten waren tijdelijk uitverkocht, monitoren en aanpassen van kaarten aantallen was niet mogelijk, en als laatste klopte de factuur ook nog eens niet.
    We kregen simpelweg te horen dat we met ons evenement te veel keuzes hadden in verschillende kaartsoorten. Geef dan in het begin aan dat het niet mogelijk is wat we willen en niet midden in de verkoop.
    Ook is het erg slecht dat we 3 jaar geleden al de belofte hebben gekregen van een android app maar deze was er nog steeds niet.

    Sterke punten
    - Goedkoop

    Zwakke punten
    - Kleine partij (eenmanszaak)
    - Lastig om meerdere kaarttypes te verkopen
    - Verkooppagina is onoverzichtelijk voor klanten. Kunt te veel velden invullen, leidt ook tot verkeerd gekochte tickets.
    - Warrige communicatie

    Door Robert op 16 maart 2020 Reageer (1 reactie)

  • heel handig!!!

    Door Eef op 9 maart 2020 Reageer

  • Alle 5 sterren reviews op de laatste pagina’s hebben een andere naam, maar dezelfde user id (7194). Daarnaast is het de meest klantontvriendelijke ticketservice allertijden (voor de bezoeker dan, voor de artiest zal het ideaal zijn).

    Door Sjoerd op 9 maart 2020 Reageer

  • super snelle handeling topppie

    Door angelica op 5 maart 2020 Reageer

  • Twee tickets verkocht via Tickettack twv 160 euro. Daarop een mail gekregen met o.a. de tekst: "Verkopers die vijf of meer tickets of boven een bedrag van 150 euro verkopen of ". Dit in tegenstelling wat op de website staat! Afijn, alle papieren waarom verzocht werd opgestuurd en toen was het stil. Nu 5 dagen later probeer ik ze mailen, geen response. Te bellen, wordt niet opgenomen. Te chatten, is niemand aanwezig. Kortom, ik krijg een unheimisch gevoel bij dit bedrijf.

    Sterke punten
    Vrij te bepalen prijs. dit in tegenstelling tot de concurrent die het meeste verdient aan een ticketverkoop.

    Zwakke punten
    - Totaal geen communicatie mogelijk.
    - Regels worden gewijzigd ten opzichte wat er op de website staat.

    Door Michael op 5 maart 2020 Reageer

  • Karnaval festival ticket verkocht. Inmiddels is het 2 weken later en nog steeds geen geld ontvangen en geen reacties op mail/bellen/facebook.

    Door Rick op 4 maart 2020 Reageer

  • Ik heb meer dan 700 euro verkocht op ticketswap.nl maar ze betalen mij niet uit!

    Sterke punten
    geen!

    Zwakke punten
    ze betalen niet!

    Door Mo isse op 3 maart 2020 Reageer

  • Ik koop vaak via TicketTack, zeker wanner er een te grote wachtrij is op ticketswap.

    Sterke punten
    Veilig

    Zwakke punten
    Platform kan wat beter

    Door Arnaud op 2 maart 2020 Reageer

  • Voor de eerste keer TicketTack gebruikt, en zeer tevreden over de werking!

    Sterke punten
    Snel
    Betrouwbaar
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bianca op 26 februari 2020 Reageer

  • Super snel en easy aan je tickets komen gebeurd bij eventix. Top!!

    Door Amber op 20 februari 2020 Reageer

  • Fijne service

    Door Nicoline Van Dolder op 20 februari 2020 Reageer

  • Super snel geregeld, kaarten meteen binnen!

    Door I op 20 februari 2020 Reageer

  • 2 tickets verkocht via hun site, geen geld ontvangen, geen toegang meer tot account!

    " Hi Paulina,

    Both buyers send us an claim that your tickets were not valid. Do please check what went wrong. Maybe you used the wrong tickets accidentally or you sold them on another site also?

    Kind regards,


    TicketTack.nl"


    Mensen niet doen, niet verkopen via die site!!!!!!!!!

    Door Paulina op 18 februari 2020 Reageer

  • Ik had even mijn twijfels door een paar reviews hieronder. Wat ben ik blij dat ik mijn tickets toch besteld heb! Na het het betalen waren de tickets direct in mijn postvak. En kwam ik zonder moeite naar binnen.

    Sterke punten
    Op tickettack nog kaartjes kunnen vinden waar elders geen aanbod was. En voor goedkoper dan de officiële kaartverkoop.

    Zwakke punten
    Weinig mensen kennen de site.

    Door Mona op 18 februari 2020 Reageer

  • Op dezelfde dag van de festival nog kaartjes kunnen vinden. En worden ze een stuk goedkoper aangeboden dan op Ticketswap!

    Sterke punten
    Weinig concurrentie. Meer kans om goedkope tickets te scoren

    Door Rob op 12 februari 2020 Reageer

  • Binnen 30 seconde kaartjes voor de leukste feestjes met eventix

    Sterke punten
    Snel, makkelijk en simpel

    Door Marit op 12 februari 2020 Reageer

  • Door een bruiloft konden we helaas op onze 1ste datum niet naar de voorstelling van "soldaat van oranje". We werden fantastisch geholpen door een medewerker en konden we het uitstellen naar de 2de optie. Was geen probleem en we hadden goede zitplaatsen.

    Sterke punten
    klantvriendelijk en geen lange telefonische wachtlijst.

    Door Doortje op 10 februari 2020 Reageer