Reviews over Ticketaanbieders


  Achterlijk platform - Review over Guts Tickets

  Je tickets verkopen, ho maar. \\r\\n\\r\\nJe kunt je tickets niet exporteren en verkopen via bijvoorbeeld TicketSwap. Wat wel een bekende aanbieder is van tickets en waar doorgaans meer vraag is naar kaartjes (via de \\\'kaartjes gezocht\\\' zie je een grote vraag die kennelijk niet op GUTS bestaat). \\r\\n\\r\\nDaarnaast kan letterlijk elke prijs gezet worden voor een ticket en daardoor ontstaat er een run op \\\'wie kan zijn tickets er het goedkoopst op slingeren om er nog maar van af te komen\\\' mentaliteit.\\r\\n\\r\\nJe zit dus en met een kaartje wat je nauwelijks kan slijten, en als je zo gelukkig mag zijn dat het je lukt dan krijg je nog eens peanuts terug. \\r\\n\\r\\nIk zal nooit meer kopen via GUTS.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  - Niet mogelijk van doorverkoop kaarten via andere platforms.\\r\\n- Geen %-cap boven of onder de prijs van de originele aankoop prijs van het ticket\\r\\n- Te weinig reikwijdte voor het doorverkopen van tickets.

  Topper - Review over WeTicket

  Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Goed bereikbaar en sympathiek bedrijf! Een absolute aanrader en kostenbesparing in vergelijk met andere aanbieders

  Sterke punten
  Goede ondersteuning

  Top bedrijf! - Review over WeTicket

  Persoonlijke service voor een betaalbare prijs! Echte aanrader!

  Sterke punten
  Persoonlijk Prijs Bereikbaarheid

  viagogo biedt kaarten aan van concerten die niet doorgaan! - Review over ViaGoGo

  Doe Maar kaarten gekocht van Doe Maar terwijl op hun site ze nog steeds hiermee adverteren terwijl maand terug al bekend bleek dat het niet door zou gaan! Misleiden kopers en nu krijg je niets terug totdat zij hun site aanpassen...Ondertussen kun je dus nog kaarten kopen!

  Sterke punten
  aan het lijntje houden en misleiding!.

  Zwakke punten
  Slap telefoontje mederwerker

  Net als iedereen ben ook ik opgelicht - Review over ViaGoGo

  Net als iedereen ben ook ik opgelicht. Vreselijk gevoel geeft dit. Hulpeloos en nergens terecht kunnen. Had ik maar eerder opgezocht wat voor slecht bedrijf het is. Koop hier geen tickets, ook al wil je ze graag. Trap er niet in! En dan kom je erachter dat je doorverkochte tickets krijgt. De originele tickets zijn 50 euro ik heb er 150 euro voor betaald. Ik voel mij erg dom en bedrogen. Nu nog hopen dat we binnen komen...

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  3 x duurder Doorverkocht kaarten Geen contact gegevens. Komt niet binnen bij evenement.

  OPGELICHT DOOR EVENTIM - Review over Eventim

  Ik had op 22 oktober 2019 een voucher 8935258971517626 gekocht bij EVENTIM. Op 15-3-2020 had ik tickets geregeld, maar toen werd het door corona en door uw EVENTIM gecanceld, Onze vouchers zouden geldig blijven uiteraard. Nu heb ik geboekt bij EVENTIM voor zondag 3 oktober om 14.00 uur in Utrecht. Na het reserveren word ik naar een betaalpagina via i-deal gestuurd om de rekening te betalen. Ik heb voor mijn voucher aan EVENTIM betaald en heb hier natuurlijk niet nogmaals betaald aan EVENTIM. Echter nu is de procedure niet afgerond en heb ik ook geen kaartjes. Nadat ik op de site gekeken heb, word ik verwezen naar een chatsite , die na heel lang zoeken gevonden werd, maar niet werkt. Op mailen wordt niet gereageerd en bellen kost 0.60 euro per minuut. Na de vele klachten gelezen hebbende en over EVENTIM is mij wel duidelijk dat dit bedrijf niet van goede wil is. Ik voel me OPGELICHT en ga ook aangifte doen. Het staat bol op internet RADAR, GOOGLE MAPS van dit soort verhalen over EVENTIM. De goede reviews zijn door mensen erop gezet die door het bedrijf zo goed als zeker aangestuurd worden. De klachten die ik lees gaan al gauw richting de 100000 euro die het bedrijf zichzelf toe eigent. Zo is de omzet van 1.4 miljoen al snel gerealiseerd. Een mooi verdienmodel, maar in mijn optiek is dit OPLICHTING. Slecht ,slecht slecht -misbruik maken van het goede vertrouwen van de consument. Nooit meer EVENTIM. 1 STER IS NOG TEVEEL

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES

  Ze storten mijn geld niet - Review over TicketSwap

  Ik heb goede tickets verkocht. Vervolgens krijg ik mijn geld niet. Na weken krijg ik een bericht met het smoesje dat ik de tijdstip van het evenement niet had ingevuld en dat ik daarom mijn geld niet krijg. Onzin natuurlijk want tijdens het maken van een advertentie moet je een tijdstip opgeven en dat heb ik gedaan. Ik heb zelfs mijn link naar mijn oude advertentie gestuurd waarin duidelijk een tijdstip staat. Als dat al niet genoeg was dan staan zelfs op de kaartjes de tijdstip. Dieven dus! Ik ben mijn kaartjes + geld nu kwijt en sta machteloos want wie gaat nou een rechtszaak aanspannen voor 100 euro. Dat weten ze zelfs dondersgoed en daarom doen ze dit.

  Zwakke punten
  Ze stelen je geld en zijn moeilijk bereikbaar

  Oplichters en dieven - Review over ViaGoGo

  We kochten tickets voor een festival. Toen het festival gecanceld werd door Corona weigerde ze het geld terug te storten. Ze reageren niet op onze verzoeken

  Sterke punten
  Geen, pure oplichting.

  Zwakke punten
  Dieven zijn het! En ze komen er nog mee weg ook!

  Ontzettend Genaaid!!! - Review over ViaGoGo

  Hoi, Ik kocht enthousiast via viagogo kaartjes voor een concert (ze stonden boven aan de zoekmachine), ik heb niet veel ervaring met poptickets, niet wetende dat ik via een andere site gewoon 3x minder voor tickets zou betalen! Voel me echt enorm genaaid door Viagogo. Het concert was leuk maar wie stopt al mijn zuur verdiende geld in zijn zak? Wat een ontzettende domper. Als zij mij geld terug geven zal ik overwegen een andere recentie aan te leveren. Wat een rotstreek over de rug van anderen

  Sterke punten
  Vallen allemaal weg

  Zwakke punten
  Steken 90 euro in eigen zak naast 60 euro die het ticket ergens anders kostte

  Slechte service, geen restitutie - Review over Eventim

  Pauze arrangement besteld en betaald. vervolgens de hele pauze lopen zoeken naar waar we het arrangement konden vinden. Geen van de medewerkers kon ons helpen, niemand wist er iets van. Uiteindelijk zijn we weer naar de zaal gegaan zonder het arrangement gebruikt te hebben. Na een klacht nooit restitutie gekregen; de klantenservice is totaal niet service gericht.

  Sterke punten
  Niet ontdenkt

  Zwakke punten
  Krenterig Slechte service, niet klantgericht overdosis aan spam

  Simpel - Review over Eventix

  Simpel en snel kaartjes bestellen en betalen. Top!

  slecht heel slecht - Review over TicketMaster

  iets met uitsluiting.

  Toppers - Review over WeTicket

  Erg fijn systeem. Gemakkelijk in gebruik. Voor bezoekers en ons team!

  Erg blij! - Review over WeTicket

  Nooit problemen gehad en als ik een vraag had waren ze altijd erg behulpzaam.

  Sterke punten
  Prijs-kwaliteitverhouding

  Oplichters - Review over ViaGoGo

  Kaarten besteld voor glory vragen ze 12 uur voor aanvang om allerlei onzin gegevens zwaar waardeloos ook geven ze me 235.00 euro niet terug oplichters

  Zwakke punten
  Alleen via email te bereiken dn duurt lang voordat je reactie krijgt

  Snel en makkelijk - Review over Eventix

  Lekker snel m’n tickets op m’n telefoon easy peasy lemon squeezy👏🏼

  Super - Review over Eventix

  Het werkt echt mega chill. Binnen 1 minuut de kaartjes in je mailbox!

  Te duur en slechte communicatie - Review over ViaGoGo

  Wilde naar de grtandprix in beligie. Naar 5 uur bellen en 23 berichten gestuurd te hebben. Geen kaartjes terwijl elke keer werd gezegd dat de kaarten gegarandeerd zijn. De betaling was wel binnen drie dagen terug gestort. Belngrijk is wel dat je van alles een sreenshot maakt.

  Sterke punten
  klantenservice blijft rustig

  Zwakke punten
  slechte communicatie in het nederlands, als je belt er nooit iemand beschikbaar in het nederlands. Terwijl als viagogo je belt, dit altijd in het nederlands is.

  Oplichters - Review over OnlineTicketshop

  Wow. Ze verkopen je tickets die zogenaamd €95 kosten, en je krijgt tickets van €49. Oplichterij! Ik vind het niet erg om extra te betalen voor hun service maar dit is oplichterij. En ze claimen in een standaard antwoord 'transparant' te zijn zodat je een 'eerlijk besluit' kan nemen! Wow. Oplichters!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oneerlijk, oplichterij.

  Slechte communicatie en autoritair - Review over TicketSwap

  Aftersales mailadres is onbestaande, ook al verwijzen ze ernaar in hun communicatie -Had discussie met koper over communicatie, medewerkster Lizz van Ticketswap beslist autoritair en eenzijdig om geld terug te storten naar de koper (die dus gratis naar het concert geweest is), ook al vroeg de koper nooit achter een compensatie (want naar concert geweest), maar wou die enkel iets aankaarten. - reageren niet op mails of berichten via messenger. Als ze het te druk hebben om te reageren, ligt dit dan aan te veel ontvangen klachten, of de klant hun niets schelen. Een andere uitleg mogen ze me altijd geven.

  Sterke punten
  Digitaal

  Zwakke punten
  Autoritair, onpersoonlijk, slechte communicatie, onbestaande aftersales

  Service van MOJO - Review over Mojo

  In 2020 tickets besteld voor het concert van Floor Janssen. Omdat mijn echtgenoot onverwacht na een ongeval in het ziekenhuis ligt kan hij niet mee naar het concert. Al 4 emails verzonden (voor restitutie of een ander persoon meenemen) naar MOJO en 2 referentienummers ontvangen blijft het stil. Dit alle 5 werkdagen voor aanvang van het concert. Nooit verdere antwoord gehad en bellen niet mogelijk. Mij is wel gevraagd om geduld te hebben omdat het concert werd uitgesteld i.v.m.corona maar nu een antwoord geven zit er niet in en kan ik fluiten naar mijn ticketgeld. Had ik toen maar geëist dat mijn geld teruggestort werd dan had ik het nu tenminste gehad. Wat een service. Zakken vullen dat kunnen ze wel. Dat zo'n organisatie overgenomen is begrijp ik wel.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  de klant laten verrekken en geen antwoord geven

  Blamage - Review over TicketCounter

  Het is dat ik geen keus heb, de bestelling en annulering wordt nu eenmaal verwerkt door dit bedrijf ticketcounter. 2,50 administratiekosten bij een annulering, en voor dat geld duurt het ZES WEKEN om die administratie te doen!! digitaal overboeken is eenvoudig, een annulering administratietarief met zulke verwerkingstijd is ontzettend slechte dienstverlening

  Sterke punten
  De bestelling was makkelijk en snel online af te handelen. Ik verwacht ook niet anders. Dit is normaal, niet speciaal.

  Zwakke punten
  Administratiekosten voor een digitale annulering is al twijfelachtig, een annulering kan prima net zo online en net zo snel digitaal verwerkt worden als de bestelling word verwerkt! Maar goed, cest la vie, eigen schuld, had ik maar niet moeten bestellen en daarna willen annuleren. Die 2,50 is wel erg makkelijk verdient, voor hooguit een paar minuten tikken en klikken, als iemand het daadwerkelijk handmatig moet doen, maar er dan ZES weken over doen is een onbeschrijfelijk slechte prestatie!

  Geen feedback na telefonisch contact over ticketprobleem - Review over TicketSwap

  Het plaatsen van een advertentie voor 2 tickets was niet mogelijk wegens een probleem met 1 van de tickets (ook al wisselde het zogezegde probleem van ticket 1 naar ticket 2 en omgekeerd, bij meerdere uploadpogingen). Nu ja, even de hulplijn bellen en dan zou het wel in orde komen. Zou volgens de vriendelijke medewerkster binnen een uurtje antwoord krijgen. Uiteraard niets ontvangen, dus na een uurtje of 2 zelf nogmaals gebeld. Volgens haar was de technische dienst er nog mee bezig en zou ik binnen een uurtje antwoord krijgen. Ra ra, wederom geen feedback ontvangen. Wanneer ik dan iets voor 5 terug probeerde bellen, bleek de lijn afgesloten te zijn. Resultaat, er zijn volgens de website 2 personen op zoek naar een ticket voor het optreden vanavond en wij blijven met 2 tickets zitten voor datzelfde optreden.

  Sterke punten
  Vriendelijke medewerksters

  Zwakke punten
  Aan het lijntje houden / Geen feedback geven over een vastgesteld probleem of de oplossing / Geen alternatieve manier aangeven om in contact te komen met de personen die tickets zoeken (waarvoor ik er verkocht) / En dan nog eens 5% kosten willen aanrekenen voor "service"!

  Top platform - Review over WeTicket

  Ik heb nu enkele maanden met WeTicket mogen werken en mijn ervaring is gewoon super!. Verkoop gaat als een zonnetje en alles is supermakkelijk in te stellen. Ook is er een helpdesk die je supergoed helpt. Wij hadden laatst een kleine bug gevonden en dat werd dezelfde dag nog door ze opgelost!

  Sterke punten
  Simpel Overzichtelijk Geweldige helpdesk

  Overzichtelijk boeken - Review over Eventix

  Lekker snelle en makkelijke manier van reserveren