Reviews over Ticketaanbieders


  Slechte service - Review over TicketSwap

  Had 2 tickets gekocht voor een concert, door corona ging het niet door ik moest contact opnemen met de eigenaar die antwoorden niet. Uiteindelijk heeft ticketswap hen kunnen bereiken hij zei alleen . K geef geen geld terug. Ik heb ticketswap gehaald dat ik niet zo netjes vind en dat ik toch graag een deel terug wil na 6 MAANDEN van het kastje naar muur werden gestuurd heeft een collega toegezegd op een vergoeding en ze zou nog contact met mij opnemen dat is nooit gebeurt. Uitendelink mail ik daarover word er tegen mij gezegd dat de enigste optie is dat ik 20 euro uitgeef aan een incasso bureau en dat hun gaan KIJKEN of ze het geld terug voor mij kunnen krijgen. Heel slechte service ik koop hier NOOIT MEER TICKETS.

  Zwakke punten
  Service en communicatie

  zeer gebruiksvriendelijk - Review over FlexTickets

  Het gebruik van Flextickets heb ik als zeer positief ervaren! Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. de portal hebben we nu gebruikt ivm het goed kunnen inrichten van verschillende Christmas Drive Thru's en dat werkte erg goed. Ik heb met zeer veel verschillende eventportals gewerkt maar deze was qua gebruiksgemak bij far de meest makkelijke. Ook de mogelijkheid voor het gebruik van de app is erg prettig. Het systeem is niet altijd helemaal stabiel maar wanneer je de app weer opnieuw opstart werkt het eigenlijk voortreffelijk.

  Sterke punten
  Gebruiksgemak & goede prijs kwalikteit!

  Zwakke punten
  Geen

  Smooth deal - Review over Eventix

  Zeer gebruiksvriendelijk

  Sterke punten
  Gebruiksgemak

  Zwakke punten
  Geen

  Ticketveiling geeft wederom niet thuis - Review over TicketVeiling.nl

  Ticketveiling is handig voor een korte termijn aankoop. Maar pas op wanneer door Corona pretparken dichtgaan en je er niet naar toe kan. Dan geeft Ticketveiling niet thuis en kun je fluiten naar je centen, ondanks toezeggingen van de klantenservice. Bij FQA staaat mooi dat er naar een oplossing wordt gezocht, niets is minder waar. Bah, wat een tegenvaller

  Sterke punten
  Geen

  Gemakkelijk! - Review over Eventix

  Heel gemakkelijk om mee te werken. Binnen 5minuten was alles geregeld.

  Is voor de entertainment business wat kanker is voor de mens - Review over TicketMaster

  Geen goed woord voor over. Veel te duur en slechte service.

  Sterke punten
  Die zijn er niet.

  Zwakke punten
  Bloedzuigers. Hebben eigenlijk geen bestaansrecht meer met hun exorbitante servicekosten, maar sommige bands en zalen zijn nou eenmaal zo dom geweest met Ticketmaster in zee te gaan. En welke service eigenlijk? Want alles is geautomatiseerd en het excuus dat de IT veel kost gaat helaas niet op, want hun systeem werkt alles behalve feilloos. Wat de verschillende keren dat de site gehacked is en alle persoonsgegevens gestolen werden ook nog eens duidelijk onderstreept.

  Superfijn om kaarten te kopen - Review over Eventgoose

  Kon kiezen tussen een mobiel ticket en a4 ticket. Alles ging supersnel en ticket direct te downloaden

  te dure tickets - Review over ViaGoGo

  kwam te laat achter dat dit bedrijf alleen tickets doorverkoopt. Ik heb voor twee tickets het dubbele betaald.

  Sterke punten
  Geen sterke kanten

  Zwakke punten
  Geen specificatie bij de tickets verkoop.

  Slechste bedrijf wat ik ken! - Review over ViaGoGo

  De beloofde 360,00 euro na meer dan een half jaar nog steeds niet terug gestort. Als je mailt zeggen ze dood leuk dat je geduld moet hebben. Bijna lachwekkend

  Sterke punten
  Makkelijk bestellen en betalen

  Zwakke punten
  Betrouwbaarheid

  Duurt veel te lang - Review over Eventim

  April is het concert van Danny Vera ivm Corona gecanceld en verplaatst naar sept 2020, als je niet kon op die datum dan zou je binnen een maand na die datum het geld op je rekening hebben. Helaas niet dus nu weer een mail dat het nog 30 werkdagen kan duren, wij werken allebei in de horeca en kunnen nu het geld goed gebruiken, ik vrees dat we het niet meer terug gaan zien.

  Zwakke punten
  Terugbetalen duurt te lang

  Niet te geloven - Review over ViaGoGo

  En toch...ja, ik was niet slim om mijn kaartjes voor Hello Dolly (maart in Enschede) bij Viagogo te bestellen, althans dat las ik naderhand in reviews. Ik werd ook misleid toen ik kaartjes wilde kopen.De voorstelling werd afgelast en is nu zelfs helemaal vervallen. Nadat onze voorstelling was afgelast heb ik Viagogo kunnen contacten per mail. Het wordt je zeker niet gemakkelijk gemaakt en correspondentie van hun kant komt soms in het Nederlands en soms in het Engels. Ik liet me niet uit het veld slaan, nodige mails gezonden, ik bedoel dan antwoordformulieren ingevuld. Steeds antwoord in de trant van \\\"wij zijn druk bezig met verwerking\\\"en zovoorts. \\r\\nNiet te geloven twee weken geleden bericht dat mijn betaling teruggeboekt zou worden. Moest wel Iban en andere banknummers doorgeven en met behulp van mijn bank alle gegevens en adres doorgegeven. En nu een dag geleden is het gehele bedrag op mijn bankrekening terecht gekomen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden. Het duurde ruim een half jaar. Hoop dat andere \\\"gedupeerden\\\" ook volhouden en succes hebben. Bij alle negatieve en trieste verhalen vond ik toch dat ik dit moest vertellen.\\r\\n

  Geen refund - Review over Tickettack

  Meerdere keren heb ik gepoogd Tickettack te contacteren over mijn ticket voor een gecancelled event. Helaas heb ik nooit reactie gekregen. Ik zit nu met een ticket waar ik niks meer mee kan, hopeloos!

  Zwakke punten
  Geen reactie op mail aangaande refund

  TOP - Review over Eventix

  super snel en makkelijk geregeld

  Sterke punten
  gemak

  Zwakke punten
  geen

  Top site - Review over Eventix

  Goede service

  Sterke punten
  Makkelijj

  Zwakke punten
  Geen

  Slechte service - Review over TicketCounter

  Gisteren 2 tickets voor het arsenaal in vlissingen. Deze moest ik reserveren via ticketcounter. Vervolgens 1 bevestiging en ticket in de mail gehad en de 2de bevestiging niet ontvangen. Ik had dus maar in gereserveerde ticket. Aangezien de reservering smorgens om 10 uur al was heb ik een derde ticket moeten kopen om als nog een 2de reservering te kunnen maken. Een mail gestuurd met mijn verhaal krijg ik vandaag om 3 uur een standaard mail met dit zijn uw tickets. Die zijn uw tickets die zijn inmiddels verlopen Dus wat moet ik er mee? En niks over sorry er is vast iets mis gegaan. Ik vroeg geen geld terug of iets ik wou alleen attenderen dat hun reserverings systeem niet werkt!!! Hier nooit tickets reserveren of anders dagen van te voren want hun mail systeem werkt niet en zonder reserverings mail kom je er niet in en heb je je geld weggegooid

  Sterke punten
  Geen waardeloos systeem

  Zwakke punten
  Trage reactie, nemen niet de moeite om mail te lezen sturen standaard reactie

  Oplichters - Review over TopTicketshop

  Koop hier niks, de tickets worden voor het dubbele aangeboden. oplichters geven ook nooit geld terug.

  Zwakke punten
  oplichters

  Corona blijft de smoes om geld niet te retourneren - Review over Eventim

  Eventim houdt betaald geld maximaal vast. Ik had kaarten voor een evenement op 8 mei 2020. Dat het evenement niet door ging, ligt buiten de invloed van Eventim. Echter, ik heb nog steeds geen geld retour. Daarvoor nemen ze de tijd tot drie maanden nadat het opnieuw gepland is. Intussen sturen ze wel mail voor nieuwe evenementen. Grapjassen. Kortom, boycotten dus!

  Oplichters !!!!!!! - Review over TopTicketshop

  Waardeloos tenaanzien van terugbetaling of verstrekken van voucher. Alleen maar smoesjes aan de foon en per mail. Leugenachtige honden zijn het!!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Alles

  Top service ! - Review over Guts Tickets

  Inmiddels 2 x advies gevraagd ivm 2 verschillende concerten. Beide keren kreeg ik binnen enkele minuten een vriendelijk antwoord waar ik ook wat aan had. Ik ben in ieder geval heel blij met de service.

  Sterke punten
  De snelle en vriendelijke terugkoppeling. Top bijkomstigheid is dat de Life streaming concerten ook vanuit het buitenland kunnen worden bekeken. Althans dat hoop ik binnenkort. Zo niet dan zal ik een nieuwe reactie plaatsen; maar ik ben optimistisch 😀

  Zwakke punten
  Niets; ik ben tot nu toe heel tevreden.

  Doet wat het moet doen voor een scherpe prijs. - Review over FlexTickets

  Samenwerken met Flextickets bevalt ons uitstekend. Aanpassingen worden snel gedaan en er wordt actief meegedacht om met oplossingen te komen voor zaken die (nog) niet kunnen. Het doet wat het moet doen: tickets verkopen op een makkelijke manier tegen het scherpste tarief. Op deze manier wordt de klant niet onnodig opgezadeld met hoge administratiekosten.

  Sterke punten
  Snel Goedkoop Oplossingsgericht Simpel systeem

  Top aanbieder! - Review over FlexTickets

  Onwijs blij dat ik voor flextickets gekozen heb! Altijd snelle reacties gekregen op mijn emails en prettige mensen om mee te werken. Website stond in no-time online en werkt uitstekend. Ook door mijn eigen klanten werd de service altijd positief ontvangen Absolute aanrader voor parken en/of evenementen.

  Sterke punten
  Snelle reacties Flexibel Klantvriendelijk Goedkoop Gebruiksvriendelijke smartphone app

  Zwakke punten
  Geen

  Misleidend, oneerlijk en onbehulpzame klantenservice. - Review over Guts Tickets

  'Eerlijke tickets' ...deze tekst van Guts is net zo slecht als de vroegere slogan van de politie; die bleek namelijk toch niet je beste vriend te zijn. Zo blijken de tickets namelijk helemaal niet zo eerlijk als Guts je doet geloven. Het systeem liet mij zien dat ik twee kaarten kocht, maar het blijkt er één te zijn – voor de prijs van twee. Restitutie of toch een tweede ticket aanmaken is niet mogelijk. Klantenservice komt op geen enkele wijze tegemoet. Kortom: misleidende informatie bij aanschaf van tickets en een vreselijk onbehulpzame klantenservice. Ongelooflijk onbetrouwbaar. Zie tevens bericht over valse vijfsterren reviews hieronder. Schandalig!

  Sterke punten
  Mooie praatjes

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice

  very awful experience. - Review over TicketVeiling.nl

  Not very cheap compared to other websites.

  Zwakke punten
  Customers service are very slow

  Oplichters - Review over ViaGoGo

  Wacht al maanden op refund

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Noem maar op, alles is raak

  Konzertkarten - Review over TopTicketshop

  Hatte Konzertkarten für André Rieu,leider durch Corona abgesagt.Karten werden nicht zurück genommen , wegen „höherer Gewalt“, sondern nur für nächstes Jahr gutgeschrieben , obwohl ich den Preis erstattet bekommen wollte. Leider ist Rechtsanwalt schon aktiv