• Snel - Review over Eventix

  snel en makkelijk tickets gekocht.TOPP!!

  Door Ursila op 1 augustus 2020 Reageer
 • Bij terugvordering van online tickets die wij voor Burgers Zoo hadden gekocht, hebben 2x via de site een mail gestuurd, bij telefonisch navraag was dit in behandeling, duurde ruim een week,nog geen teruggave, nog een keer gebeld, gaven aan dat bij Burgers Zoo geen bevestiging hadden gekregen , bij navraag Burgers Zoo gaven ze aan dat ze van ticket Counter alles in behandeling hadden genomen! dus waar ligt de stagnatie! Bij de 4-de keer telefonisch contact gehad te hebben (waar je een half uur in de wacht staat) gaven ze aan dat de contactformulier niet bij hun op de mail komt....dus TIP!! ALTIJD VIA JE EIGEN MAIL STUREN, kun je ook natraceren wat er gestuurd is. Nu nog ïn "behandelin", ben benieuwd. Ga hier nóóít meer tickets bestellen.

  Sterke punten
  Wel netjes te woord gestaan, mensen achter de telefoon kunnen er ook (weinig) aan doen

  Zwakke punten
  Geen goede info welke vorderingen er zijn. Mail die naar hoofd kantoor word gestrrurd (via de site) komt niet aan en je krijgt nóóit een bevestiging. Ook al heb je altijd een bestelnummer in de mail verwerkt, weten niet waar het over gaat.

  Door Wilma Meurs op 23 juli 2020 Reageer
 • In de week van 6 juli zouden wij naar de Apenheul, helaas ziek geworden en we moesten de tickets annuleren. Ik heb meerdere malen contact opgenomen betreffend de tickets en krijg een dikke week later reactie van ticketcounter dat ze mijn tickets mogen annuleren maar ze brengen wel 2,50 in rekening voor de admin kosten. Ik heb er niet voor gekozen om het systeem op te zetten met het reserveren van een tijdslot en nu mag ik 2,50 betalen omdat mijn man en dochter ziek zijn geworden en wij niet konden gaan. Het is heel makkelijk om geld te verdienen op deze manier, helemaal in Corona tijd. Als je ziek bent mag je het park namelijk niet bezoeken. Nu gaat het niet om de 2,50 maar het hele feit dat je geld durft te vragen als tickets geannuleerd moeten worden wegens ziekte. De optie van het niet betalen is er niet want je krijgt je tickets niet terug. Hele slechte services en totaal niet vriendelijk. Ik hoop dat jullie een ijsje kopen van de 2,50!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Laat reageren op mails 2,50 admin durven vragen Geen antwoord op vragen krijgen

  Door Anneke op 17 juli 2020 Reageer
 • WAARDELOZE afhandeling van evenement wat niet plaatsvond! Geld terug met extra kosten (10 - 14%) of een tegoedbon. Geen contact mogelijk. Een EXTRA VERZEKERING is NUTTELOOS! Men meent dat niet zij, maar de uitvoerder van het evenement de contractpartner is....... GEEN STER WAARD!

  Zwakke punten
  NIET bereikbaar, GEEN fatsoenlijke tegemoetkoming bij annulering evenement, EXTRA kosten wanneer evenement geannuleerd wordt of een tegoedbon.....

  Door E. op 16 juli 2020 Reageer
 • Fijn systeem - Review over Guts Tickets

  Onlangs hier tickets gekocht. Fijne overzichtelijke interface, scannen met mobiel ging makkelijk.

  Sterke punten
  Gebruiksgemak

  Door Jeroenvdk op 15 juli 2020 Reageer
 • Schande - Review over TopTicketshop

  Voorstelling wordt vanwege Corona afgezegd. Overmacht, kan gebeuren. Vervolgens wordt de voorstelling meer dan een jaar later geprogrammeerd. Op een datum die mij niet schikt. Vervolgens kan ik naar mijn geld fluiten. Want u begrijpt....NEE. Ik wil mijn geld terug. Dit is diefstal.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Volkomen onbetrouwbaar

  Door Ron Visser op 14 juli 2020 Reageer
 • Door Corona kon onze voorstelling van Lazarus niet doorgaan, helaas is mijn man in april overleden maar krijg na herhaaldelijk bellen en mailen gewoon geen antwoord meer zo ook geen geld terug terwijl ik dit toch n gegronde reden vindt. Andere theaters geven wel geld terug als je dit wenst, vindt top tickets n hele slechte service hebben.

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Dat ze geen geld teruggeven indien men daar goede reden voor heeft, hebben geen fatsoen hoe ze met klanten omgaan

  Door Jolilike op 14 juli 2020 Reageer
 • Corona? - Review over Tickettack

  Tickets gekocht voor een event die is afgelast door corona dus niet verplaatst. Meerdere keren gemaild om mijn geld terug te vragen. Geen reactie niks!! Hele slechte service en ze zijn nergens op te bereiken.

  Door Lisa van Spronsen op 14 juli 2020 Reageer
 • Top systeem - Review over Guts Tickets

  Heel tevreden over het systeem. Het aankopen van tickets ging heel snel en gemakkelijk en de livestream van DI-RECT was prachtig om te volgen.

  Door Adnan op 6 juli 2020 Reageer
 • viagogo weigert tickets te vergoeden voor de basketbalwedstrijd fc barcelona - real madrid. Dit evenement is door fc barcelona geannuleerd ivm Covid-19. Staat ook vermeld op de website van fc barcelona. \\r\\n\\r\\nEchter blijft viagogo hardnekkig volhouden dat dit event \\\"postponed\\\" is en ze dus niet vergoeden. Schandalige organisatie, geheel tegen hun eigen beleid in vergoeden ze geannuleerde tickets dus niet.

  Sterke punten
  geen sterke punten

  Zwakke punten
  reageren zeer stroperig met louter standaard reacties. Houden zichzelf niet aan hun eigen beleid. Ondanks dat ik hun bewijs laat zien op de website van fc barcelona (voor het annuleren van de wedstrijd) houden ze stug vol dat de wedstrijd slechts postponed is

  Door Jorden op 11 juni 2020 Reageer
 • support - Review over Guts Tickets

  Heel prettig, betrouwbaar bedrijf met ontzettend behulpzame en vriendelijke medewerkers! Iedere vraag wordt razendsnel van een antwoord voorzien. ABSOLUUT aan te raden! DANK GUTS!!!

  Door j.h. tesselaar op 11 juni 2020 Reageer (1 reactie)
 • Topticketshop weigerd mijn geld terug te geven ivm afgelast concert Celine Dion, wie heeft dezelfde ervaring en wil meedoen aan een rechtszaak tegen hen?

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Ze neppen de boel daar en dat moet gestopt worden, wie helpt er mee? Ik ben van plan met zoveel mogelijk mensen een zaak aan te spannen.

  Door Nino op 1 juni 2020 Reageer
 • waardeloos - Review over Guts Tickets

  nooit meer je krijg pas op de dag te horen waar je komt te zitten bij guus meeuws nu het concert niet door gaat zoden wij heel graag ons geld terug willen ik kan ze niet verkopen omdat we ze allen betaald hebben maar nog geen tickets hebben bij deze ticket verkoper bij je gewoon je geld kwijt

  Sterke punten
  die zijn er geen

  Zwakke punten
  waarde loos ga hier niet mee in zee je bet gewoon je geld kwijt je kunt de tickets niet aan iemand anders geven

  Door frits op 22 april 2020 Reageer
 • concert gecanceld ivm Corona, ben vanaf eind maart bezig om 185 euro van de 5 kaarten terug te krijgen. Er komt geen vervangend concert. Wordt afgescheept dat het heeeeel druk is en dat er geen zicht is op wanneer en of terugbetaling komt. Onbetrouwbaar bedrijf.

  Sterke punten
  Geld vasthouden wat niet van Ticketmaster zelf is.

  Zwakke punten
  Extreme doorlooptijden, geen service, men houdt je geld achter als concert gecanceld is, geeft hiervoor geen juridisch geldige reden, profiteurs van de 1e orde

  Door Sjoerd op 22 april 2020 Reageer
 • In maart 2020 heb ik 4 tickets verkocht via Tickettack, heeft feest is al geweest. Nog steeds geen betaling ontvangen!!! Tickettack is niet te bereiken via e-mail, niet via Facebook, ze nemen telefoonnummer 020-7700262 niet op!!! Misschien maar ens langsgaan op de Achillesstraat 55-1 in Amsterdam of bij 't Zand 6 in Geldrop!!!

  Sterke punten
  Niet!

  Door Jimmy op 16 april 2020 Reageer
 • Geen geld terug - Review over Tickettack

  Ticket gekocht van 46 euro, i.v.m het coronavirus is het feest afgelast. Op de website staat vermeld dat alle tickets worden terug betaald na de datum waarop het feest gegeven zou worden. Inmiddels 2 weken veder en TicketTack is op geen één manier te bereiken Telefoon/Mail/Facebook en de chat op hun website is niemand te bereiken.

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid heel slecht

  Door Zoë Phoenix op 1 april 2020 Reageer
 • Ik wacht al 3 weken op mijn geld na verkoop - betalingstermijn is 5 tot 8 werkdagen - en krijg nu het volgende bericht van ze; "Omdat we als gevolg van het coronavirus momenteel ongebruikelijk veel annuleringen hebben, kan het tot wel 30 dagen duren om je uitbetaling te verwerken nadat deze is goedgekeurd" Hoe dan? Lijkt me niet dat ze elke betaling met de hand moeten verwerken toch?? Ik maak hieruit op dat ze ernstig misbruik maken van deze situatie...: betalingstermijn 30 dagen! WAARSCHUWING: Ik wacht al bijna 2 weken op mijn geld na verkoop - betalingstermijn is 5 tot 8 werkdagen - en krijg nu het volgende bericht van ze; "Omdat we als gevolg van het coronavirus momenteel ongebruikelijk veel annuleringen hebben, kan het tot wel 30 dagen duren om je uitbetaling te verwerken nadat deze is goedgekeurd" Hoe dan? Lijkt me niet dat ze elke betaling met de hand moeten verwerken toch?? Ik maak hieruit op dat ze ernstig misbruik maken van deze situatie...: betalingstermijn 30 dagen! WAARSCHUWING: Ik wacht al bijna 2 weken op mijn geld na verkoop - betalingstermijn is 5 tot 8 werkdagen - en krijg nu het volgende bericht van ze; "Omdat we als gevolg van het coronavirus momenteel ongebruikelijk veel annuleringen hebben, kan het tot wel 30 dagen duren om je uitbetaling te verwerken nadat deze is goedgekeurd" Hoe dan? Lijkt me niet dat ze elke betaling met de hand moeten verwerken toch?? Ik maak hieruit op dat ze ernstig misbruik maken van deze situatie...

  Sterke punten
  Tickets snel verkocht

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Door Jacco op 27 maart 2020 Reageer (1 reactie)
 • top geregeld - Review over Eventix

  goed systeem heel fijn en snel ga zo door

  Sterke punten
  snel en makkelijk

  Zwakke punten
  misschien wat meer informatie over de tickets zelf

  Door kevin op 22 maart 2020 Reageer
 • Top! - Review over Eventix

  Top geregeld en overzichtelijk!

  Door Ro op 20 maart 2020 Reageer
 • Voor grote evenementen absoluut geen goede partij! Na 3 jaar samenwerken gingen nog steeds veel zaken mis: Ons evenement kwam te laat online, kaarten waren tijdelijk uitverkocht, monitoren en aanpassen van kaarten aantallen was niet mogelijk, en als laatste klopte de factuur ook nog eens niet. We kregen simpelweg te horen dat we met ons evenement te veel keuzes hadden in verschillende kaartsoorten. Geef dan in het begin aan dat het niet mogelijk is wat we willen en niet midden in de verkoop. Ook is het erg slecht dat we 3 jaar geleden al de belofte hebben gekregen van een android app maar deze was er nog steeds niet.

  Sterke punten
  - Goedkoop

  Zwakke punten
  - Kleine partij (eenmanszaak) - Lastig om meerdere kaarttypes te verkopen - Verkooppagina is onoverzichtelijk voor klanten. Kunt te veel velden invullen, leidt ook tot verkeerd gekochte tickets. - Warrige communicatie

  Door Robert op 16 maart 2020 Reageer (1 reactie)
 • TOP - Review over Eventix

  heel handig!!!

  Door Eef op 9 maart 2020 Reageer
 • Alle 5 sterren reviews op de laatste pagina’s hebben een andere naam, maar dezelfde user id (7194). Daarnaast is het de meest klantontvriendelijke ticketservice allertijden (voor de bezoeker dan, voor de artiest zal het ideaal zijn).

  Door Sjoerd op 9 maart 2020 Reageer
 • pillar - Review over Eventix

  super snelle handeling topppie

  Door angelica op 5 maart 2020 Reageer
 • Unheimisch - Review over Tickettack

  Twee tickets verkocht via Tickettack twv 160 euro. Daarop een mail gekregen met o.a. de tekst: "Verkopers die vijf of meer tickets of boven een bedrag van 150 euro verkopen of ". Dit in tegenstelling wat op de website staat! Afijn, alle papieren waarom verzocht werd opgestuurd en toen was het stil. Nu 5 dagen later probeer ik ze mailen, geen response. Te bellen, wordt niet opgenomen. Te chatten, is niemand aanwezig. Kortom, ik krijg een unheimisch gevoel bij dit bedrijf.

  Sterke punten
  Vrij te bepalen prijs. dit in tegenstelling tot de concurrent die het meeste verdient aan een ticketverkoop.

  Zwakke punten
  - Totaal geen communicatie mogelijk. - Regels worden gewijzigd ten opzichte wat er op de website staat.

  Door Michael op 5 maart 2020 Reageer
 • Oplichters - Review over Tickettack

  Karnaval festival ticket verkocht. Inmiddels is het 2 weken later en nog steeds geen geld ontvangen en geen reacties op mail/bellen/facebook.

  Door Rick op 4 maart 2020 Reageer