ViaGoGo.nl is een online kaartenbeurs waar iedereen op een veilige en gegarandeerde wijze zijn kaarten voor live evenementen (concerten, musicals, theatervoorstellingen, sportwedstrijden en festivals) kan kopen en verkopen. ViaGoGo.nl is de grootste ticketmarktplaats ter wereld. Kaarten

Informatie over ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaat ter wereld. Het is de missie van ViaGoGo om een platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om tickets kunnen te kopen en te verkopen. De kaartjes die worden aangeboden bij ViaGoGo zijn voor evenementen over de hele wereld en de websites is beschikbaar in diverse talen, je hebt de mogelijkheid om te betalen in valuta naar keuze en op verschillende apparaten. Er zijn tegenwoordig meer dan vier miljoen kaartjes beschikbaar via het ViaGoGo netwerk van zo'n 60 websites. De consumenten zijn verdeeld over 160 landen en hebben de diensten inmiddels gebruikt om toegang te verkrijgen tot fantastische sport- en muziekevenementen en theatervoorstellingen wereldwijd. ViaGoGo biedt garant voor elke transactie die gemaakt wordt. Dit doen zij door alle transacties te controleren. Op deze manier garanderen dat de tickets door de verkopers geleverd worden. ViaGoGo levert tickets met behulp van eersteklas koeriersdiensten. Tevens worden verkopers van tickets alleen door ViaGoGo uitbetaald als de koper het het evenement heeft bijgewoond. Op deze manier zijn kopers gegarandeerd dat hun tickets op tijd worden geleverd voor het evenement waarvoor zij hebben betaald. In geval van problemen zal ViaGoGo ingrijpen en zoeken naar vervangende tickets. Verkopers zijn gegarandeerd van uitbetaling door ViaGoGo voor de kaarten die ze verkopen.


Betrouwbaarheid ViaGoGo

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. ViaGoGo is dus geen primair voorverkooppunt. Desondanks controleert de websites wel dat alle kaartjes daadwerkelijk bij de kopers terecht komen. Tevens betaald ViaGoGo verkopers alleen uit wanneer de kopers toegang hebben gehad tot het evenement. Het kopen van een tickets van niet primaire voorverkooppunten is geheel op eigen risico. Tevens moet je er rekening mee houden dat de tickets een stuk duurder kunnen zijn dan de originele prijs en de bijkomende administratieve- en verzendkosten.


Artikelen over ViaGoGo

Tickets kopen bij ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die [...]

ViaGoGo Reviews

 • Oplichters !! Trap er niet in !!!
  Doe geen zaken met deze onderneming. Moest kaarten ophalen in Dorrmund, was niemand aanwezig, telefoon werd niet opgenomen....€ 248 kwijt en geen wedstrijd!! Bij klachten zijn ze niet thuis, en lossen niets op. KIJK UIT DUS!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  Door R.Berendsen op 13 januari 2020 Reageer
 • Ik bestel nooit meer bij Viagogo omdat je teveel betaald voor de goedkope ticket plaats achteraf en als je hierover informeert krijg je als antwoord, dat kan dus pech gehad !

  Sterke punten
  x

  Zwakke punten
  Je wordt belazerd door de organisatie Viagogo

  Door Rob op 11 december 2019 Reageer
 • kaarten gekocht bij viagogo ca 80 euro per stuk. We kregen slechte zitplaatsen die 30 euro kosten. Dit stond op de bevestiging van mojo.
  zeer slecht

  Sterke punten
  dat er zitplaatsen waren

  Zwakke punten
  slecht zicht en goedkope plaatsen voor de hoofdprijs.

  Door jan op 24 november 2019 Reageer
 • De website doet voorkomen alsof er geen tickets meer beschikbaar zijn en dat viagogo de enige is met kaarten. Dit is pertinent onjuist. Buiten dat betaal je meer per ticket en is de handling fee belachelijk hoog. Eén keer de vergissing gemaakt, nooit meer.

  Door Joppie op 20 juni 2019 Reageer
 • Ik was naar Shakira in Nederland geweest en vond het zo gaaf dat ik nog een keer wou gaan.
  Viagogo kaartjes bested voor Barcelona waren een stukje duurder maar wist dit van te voren al (met een beetje gezond verstand weet je dat dit een door verkoop site is)

  Kaartjes kreeg ik gelijk na betaling alles was perfect in Barcelona.

  Dit betreft een door verkoop site je kan als je kaartjes verkoopt zelf een prijs aan de kaartjes hangen dus dan mag je het als verkoper zo duur maken als je wilt op zich niet erg maar je verziekt het voor andere maar aan de andere kant het is aan de klant de keus of ze het er voor over hebben om er zoveel geld aan uit te geven.

  Sterke punten
  snel

  Zwakke punten
  prijs is hoger

  Door Dejee op 7 mei 2019 Reageer
 • Eindelijk twee kaarten weten te bemachten voor concert van BTS in stade de France op 8 juni 2019. Via diverse aanbieders geprobeert om s-morgens kaarten te krijgen. Uiteindelijk kon je alleen maar kaarten krijgen via viagogo. Je kon op dat moment niet voor vaste plaatsen kiezen alleen voor categorie 2. Er werd wel goed zicht beloofd. Nu de kaarten via e-ticket ontvangen. We zitten echt op afstand van podium. Zal het concert alleen goed zien via scherm. Volgens de tickets is de Normale prijs €100,50 . Wij hebben voor de 2 tickets 397.60 betaald daar kwam ook nog eens administratiekosten van €117.36 bij plus btw €22,30.
  Je wordt echt opgelicht. Diverse malen hirrover gemaild met Viagogo. Krijgen wel steeds een reactie maar zijn volgens eigen zeggen zelf nergens verantwoordelijk voor. Zijn maar een tussen persoon. Ik vind het triest dat je alleen via zo'n bureau aan kaarten kunt komen en gewoon wordt opgelicht. Er zou niemand meer via viagogo moeten kopen zodat dit bureau op de fles gaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Het zijn oplichters.
  Je betaald veel te veel voor je tickets.
  Er komen ook nog administratie en btw bij. Dat zie je pas op het einde als je de kaarten besteld hebt.

  Door Bons op 5 mei 2019 Reageer
 • Gisteren, naar Semino Rossi geweest in Duisburg. Blijkt dat mijn twee buurvrouwen naast mij voor de zelfde twee tickets €127,78 minder hebben betaald voor precies de zelfde tickets.
  Nou mijn uitje was goed verpest.
  Probeer contact te krijgen met Viagogo, tot nu toe geen respons!
  Ellie

  Door Slecht op 29 april 2019 Reageer
 • JE BETAALT DRIE KEER DE NORMALE PRIJS!!!! VIA EEN SLIMME AANPAK WAARBIJ JE OPGEJAAGD WORDT OM BINNEN EEN BEPAALDE TIJD TE BESTELLEN WORD JE GECONFRONTEERD MET VEEL EXTRA KOSTEN. VOORDAT JE HET WEET ZIT JE ERAAN VAST. LEES OOK TRUSTPILOT! VIAGOGO = VIANONO

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Via slinkse wijze ben je in No-time veel te veel geld kwijt.
  Je kunt niemand spreken.
  Standaard antwoorden als het toch lukt om te mailen.

  Door Jo op 11 april 2019 Reageer
 • 4 tickets Barca-Atletico gekocht westrijd 5 april bij Viagogo €850! Helaas werden de tickets niet geleverd. Dacht dat ik was opgelicht door alle negatieve berichten. Week voor de wedstrijd elke dag gemaild. . Werd netjes op geantwoord. Ook werd ik door hun gebeld met info over de afwikkeling. Ik had binnen 2 dagen mijn geld weer op de rekening en kreeg een voucher terwaarde vh aankoopbedrag.

  Door Soohia op 9 april 2019 Reageer (2 reacties)
 • De aankoop van kaarten via Viagogo voor de opera Tosca in Rome bleken per slot van rekening 3 x zo duur te zijn als de eigenlijke aankoopprijs. Je reinste bedrog.

  Bovendien kregen wij een begeleidende brief waarin stond dat de opera aanving om 20:00. In realiteit startte de vertoning om 18:00 !

  Wij kunnen u alleen maar aanraden nooit beroep te doen op de diensten van deze malafide organisatie.

  Door Janssens L op 21 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wat een afgrijselijk bedrijf is dit. Ik heb deze week, vanaf mijn vakantie aan de andere kant van de wereld, geprobeerd een festival ticket te verkopen via hen. Het werd verkocht, maar mijn ticket bleek niet goed geupload zijn. Prima, kan gebeuren.Er zat een link in de mail die ik daarover ontving, die ik kon gebruiken om het e-ticket opnieuw te uploaden.
  Maar toen... het uploaden werkte niet. Tot 20 keer geprobeerd de PDF te uploaden, kreeg telkens een error. Contactformulier(en) geprobeerd in te vullen, werkte niet - telefoonnummer online gevonden, werkte ook niet - op de mail die ik ontving gereageerd, bleek een no-reply. Zelf wat op Twitter gegooid zodat ze met mij contact op konden nemen en we dit konden fiksen voor de koper, ook niks!

  Tot de volgende dag: ik kreeg een mail dat de verkoop niet succesvol was en dat ze me EUR120+ hiervoor gingen chargen!! Belachelijk. Op alle manieren weer contact gezocht, geen gehoor. Tot ik toch een mail en een Twitter reactie kreeg. Vandaag belden ze mij: totaal niet behulpzaam 'we trust our systems' - alsof ik zit te liegen, en of ik bewijs kon sturen dat het systeem niet werkte. Hoe dan?! Ik weet dat de persoon aan de telefoon er niks aan doen, maar ik was (en ben!) woest! Geen stap verder gekomen dus. NOOIT MEER VIAGOGO

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles: systemen, communicatie, gebrek aan flexbiliteit en behulpzaamheid, vertrouwen in de klant en klant voorop stellen hebben ze nog nooit van gehoord.

  Door Eve op 19 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Afgelopen week kaarten gekocht voor een festival in Leeuwarden.
  Ten eerste veelste duur maar ja je wilt graag.
  Dagelijks een paar keer inloggen om te kijken wat de status is. Uur van te voren waren ze nog niet binnen en nu een dag later nog niet.
  Ik snap niet dat zoiets kan en bestaat. Pure oplichting WE HEBEBN NIETS ONTVANGEN EN WEL 220 euro betaald.

  Dag welkom to the village. Triest heel triest.

  Zwakke punten
  Alles

  Door Ocram sum op 22 juli 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • De truc van Viagogo:
  Op zoek naar een kaartje voor het optreden van Paul Simon doorloop je een aantal schermen op de site van Viagogo. Er wordt regelmatig een bedrag van ca. € 220 getoond.
  Je geeft de gegevens van je kaart in en dan gebeurt het:
  Er verschijnt ineens een veel hoger bedrag - ca. € 300 – met als onderbouwing o.a. BTW. Op consumenten sites moet overigens altijd het bedrag inkl. BTW worden genoemd!!!!
  Onder deze verrassende prijsverhoging verschijnen twee knoppen “Accepteer” of “Vraag om assistentie”; er is geen optie “Alsnog niet accoord” (want prijs ineens veel hoger).
  Ik heb dus maar gekozen voor “Vraag om Assistentie” ...et voila.... de transactie blijkt dan toch geboekt.
  Viagogo heeft een site waarop je als klant kunt inloggen – wat me na flink wat moeite is gelukt. Maar daar bestaat geen mogelijkheid om een Email te versturen of op een andere manier een klacht in te dienen, laat staan de optie om met ze te bellen.
  Met Visa bezig om transactie terug te draaien. Visa had deze boeven al veel eerder er uit moeten gooien

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Regelrechte oplichterij, met kleine zweem van nog ietsje slim

  Door Bart Veltena op 20 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Vandaag kaarten gekocht voor Pearl Jam maar bij het stadion bleken ze niet geldig!

  Sterke punten
  Niets!

  Zwakke punten
  Baggerbende!

  Door Hollenberg op 14 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Half jaar geleden tickets as Roma tegen Juventus gekocht. Nu 2 dagen voor vertrek een berichtje dat ze niet kunnen leveren!,
  OPLICHTERS PRAKTIJKEN er is geen telefoon of mailadres bereikbaar, hele grote bende!!

  Sterke punten
  Helemaal geen

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar
  Onbetrouwbaar
  Heel heel slecht

  Door Verriet op 9 mei 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Deze zaterdag naar Hans Zimmer in Keulen. Kaartjes op internet gekocht bij Viagogo, wist niet wat het was. Wilde er graag heen dus was een gewillig slachtoffer voor hun taktiek van opjagen want bijna uitverkocht. Nominale waarde per kaartje was 39,90 euro betaald 86 euro door dubieuse toeslagen. Dit en de vraag of we wel binnenkomen zaterdag met deze kaartjes die duidelijk op naam staan van iemand anders, tempert de voorpret flink. Normaal koop ik mijn kaarten altijd bij de bonafide verkopers dus ik ben verbaasd over mijn eigen stommiteit. Hopelijk kunnen we nog genieten van een mooie show zaterdag en zo niet wie zijn billen brand ......

  Zwakke punten
  Veels te duur

  Door John op 30 april 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Koop geen kaartjes via deze site (viagogo) Is pure diefstal. Kaartjes voor concert van Hans Zimmer in Oberhausen gekocht. Kosten € 59,90. Hebben hier helaas € 85,- plus nog € 25,- boekingskosten en nog wat vage kosten PER kaartje voor betaald. De reinste oplichterij, helaas met beide voeten vol erin getrapt !! 3x € 59,90= afgerond € 180,-. Wij betaalden € 325,- !!!!! Dom dom dom, maar een gewaarschuwd mens telt voor 3 denk hieraan alvorens via deze site te bestellen. En inderdaad tijdens het boeken constant dat irritante 'haast je er hebben veel mensen interesse'... ja ja . Dit was één maal en nooit niet meer !!!!!! duur lesgeld.

  Door T.Lenssen op 10 april 2018 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik zag 2 weken geleden op instagram dat er nieuwe datums waren voor Harry Styles. Ik ben toen meteen gaan zoeken naar tickets en zag boven aan de pagina Viagogo en klikte snel. Na het bestellen van 2 tickets voor alleen maar 62 euro ben ik gaan kijken naar reviews over Viagogo. Ik las alle slechte berichten over Viagogo en schrok enorm, ik voelde me heel stom dat ik er in was getrapt. Ik ben alsnog woensdag naar het concert gegaan. Mijn hart ging tekeer tijdens het scannen van mijn kaartje. Het was gelukkig gewoon geldig. Viagogo stuurt je ook nog een email 2 dagen voor het concert met een telefoon nummer die je kan bellen als er problemen zijn. Dankzij Viagogo had ik een top avond met mijn beste vriendin voor alleen maar 62 euro.

  Sterke punten
  - goedkopere tickets (sommige events)
  - ze sturen meteen de tickets via email (e-tickets)
  - een paar dagen van tevoren sturen ze een email met een telefoon nummer mocht er iets mis gaan. Mijn buurvrouw kwam er een keer niet in met haar kaartje besteld bij Viagogo, ze belde en ze hadden er voor gezorgd dat er wel naar binnen kon

  Zwakke punten
  - slechte klantenservice
  - ze doen alsof alle tickets aan het uitverkopen zijn zodat je het snel gaat kopen

  Door bruna smeja op 16 maart 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • 1 beoordeling

  Gepubliceerd 70 seconden geleden

  Vuile vieze smerige oplichters

  Vuile vieze smerige oplichters. Eerst ff snel tickets gekocht bij deze dieven 2 tickets voor de Helling in April (haast is ALTIJD stom). Daarna ff rustig gekeken bij de Helling zelf en om het zeker te weten even daadwerkelijk tickets gekocht. Volgens de popups van deze oplichter (Mitchel van Hamersveld staat ook op de ticket en vond ik het eerste sein dat dit een doorschuiver is) waren ze bijna uitverkocht en de Helling heeft er gewoon genoeg!!! Prijverschil?? Schrik niet voor 2 tickets Viagogo : € 216,24 rechtstreeks bij de Helling : € 30,- inclusief servicekosten. Een hele dure wijze les!!!! leer ervan.

  Sterke punten
  Geen verlakkerij met popups alsof elke ticket van de evenementen bijna zijn uitverkocht betaling maar liefst 6 a 7 maal de reguliere prijs!!

  Zwakke punten
  Zie boven. Nooit kopen bij deze verkopers

  Door Henk op 7 december 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik dacht dat ik op een officiële site kaarten aan het kopen was. Maar ik ben er dus ook ingestonken. Pas na betalen zag ik de extra kosten. BTW en boekingskosten zijn echt vreselijk hoog en zitten niet bij de prijs in, zoals normaal.

  Sterke punten
  Geld verdienen over de rug van gewone mensen en alles op het scherpst van de snede juridisch dicht timmeren.

  Zwakke punten
  Treffend: Viagogo beseft niet wat voor leed ze veroorzaken!!!

  Door Tineke op 4 december 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Bought three tickets to the Netherlands - Sweden football match, got decent seats which were a little overpriced for what I got but had invited two Swedish friends to watch together with me so thought it worth the experience.

  Unfortunately I got a note three days before the game that the tickets had been cancelled and I got terrible replacement tickets. They were all the way up to the back on the curved side and cost significantly less then the ones I bought. There was no suggestion from viagogo though to reimburse me and when I asked they offered a voucher for E15.- This would cover only a third in the difference in pricing and since I have no intention to buy through viagogo again is rather pointless.

  Bad company - don't use!

  Sterke punten
  They respond pretty quickly to mails and requests.

  Zwakke punten
  You don't get what you pay for
  No problem if something goes wrong - but they don't offer realistic compensation if it does
  No phone number on which you can reach them.

  Door Erik op 12 oktober 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Helaas ook ik ben er ingetrapt. In mei kwam de aankondiging de Stones naar Amsterdam. Jippie eindelijk gaat het dan toch een keer gebeuren. Alle ander keren zat ik er naast of kwam er wat tussen.
  Mijn sterke wens zorgde dat ook ik er in trapte. Viagogo bod een kaart aan voor 187.55 euro. Ik dacht wel wat duur maar dit wordt misschien wel de laatste keer. Dus een kaartje besteld. De bevestiging kwam in mei met de vermelding dat de kaartjes drie dagen voor aanvang gemaild zouden worden. En ja hoor dat klopte de mail met de aankondiging kwam en zat alleen geen kaartje bij. Daarvoor moets je nog even inloggen op zich ook geen probleem. En ja hoor daar was mijn langverwachte kaartje voor schrik niet 95 euro plus 9.50 service kosten. Verbazing alom, ik heb dus bijna via Viagogo het dubbele betaald. En was dit wel het kaartje waar ik mee binnen kon komen?
  Gelukkig was dit verder geen probleem en ik heb een geweldig concert van de Stones meegemaakt, maar het mag duidelijk zijn nooit meer Viagogo. Ik vraag me ook af of deze praktijk niet strafbaar is en ga dat ook een uitzoeken.

  Sterke punten
  In het belazeren van klanten scoren ze hoog.

  Zwakke punten

  Note:
  Ik ga mijn vrienden kring waarschuwen voor dit nep bedrijf

  Door F.Top op 2 oktober 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik dacht dat ik op het officiele gamesom kanaal zat voor kaarten.

  Dus ik heb ze te duur gekocht, en ik moest ze laten op sturen. Dus ook nog weer verzendkosten. Raar in deze tijd normaal krijg je een pdf.

  Na 3 dagen wel de tickets binnen maar er staat een andere naam op.

  Pas op dat moment kwam ik er achter dat dit een handelaars site is. Ja ik weet het, dom. Maar ik bestel bijna nooit tickets online en die vorige keer had de orignisator het ook via een andere partij lopen.

  Wat andere zeggen pas na het boeken en invullen van je creditcard info zie je in eens de extra kosten. Dan kan je niet meer terug. Erg vies uiteindelijk 70 euro betaald (geboekt voor 40) voor een ticket van 25 die niet eens uitverkocht was.

  Daarnaast ging het om een pdf die ze hadden kunnen mailen.

  Dus een erg nette site is het niet maar eerlijk is eerlijk de tickets wel gekregen en we konden naar binnen.


  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Idiote bestel druk.
  Niet erg duidelijk dat ze niet het officiele kanaal zijn.
  Sneaky de extra kosten pas laten zien na het invullen van de creditcard gevens.

  Door Hans op 28 augustus 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • 12 januari 2017 kaartje verkocht van u2 krijg ik ineens een bericht dat het bedrag 5 tot 8 dagen na het evenement naar je wordt overgemaakt. 12 januari verkocht 29 juli was het concert ruim 6 1/2 maand op mijn geld wachten terwijl viagogo dit allang van de koper heeft geïncasseerd. Lekker rente trekken over de rug van anderen..
  Net toevallig een mailtje gehad dat de betaling is voldaan het zou nu 3 tot 5 werkdagen duren voordat het op mijn rekening staat.. dit doe ik dus niet meer he ..

  Sterke punten
  Snel verkocht

  Zwakke punten
  Houden geld vast tot ruim een week of langer nadat het evenement heeft plaatsgevonden.

  Door Danny op 8 augustus 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • VIP tickets van Sensation the Final besteld. De kaarten direct per mail gekregen. Ze waren iets duurder dan de normale prijs. Maar ik zou het voor geen goud willen missen. Dankbaar want het feest was natuurlijk al direct uitverkocht. Top feest! Kaartjes waren goed! Prima!

  Sterke punten
  Direct per mail de tickets gekregen.

  Zwakke punten
  Geen.

  Door Nance op 15 juli 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.Bezoek ViaGoGo

Schrijf je eigen review