ViaGoGo - 51 Reviews

Last updated: 11 april 2019
ViaGoGo Logo

15.2% aanbevolen, 51 Reviews

  1. ViaGoGo
  2. Informatie over ViaGoGo
  3. Betrouwbaarheid ViaGoGo
  4. ViaGoGo Reviews
  5. Schrijf ook een review over ViaGoGo

ViaGoGo

ViaGoGo.nl is een online kaartenbeurs waar iedereen op een veilige en gegarandeerde wijze zijn kaarten voor live evenementen (concerten, musicals, theatervoorstellingen, sportwedstrijden en festivals) kan kopen en verkopen. ViaGoGo.nl is de grootste ticketmarktplaats ter wereld.

Kaarten

ViaGoGo Details

Hits: 2667

URL: http://www.viagogo.nl/

Categorieën: Ticket Marktplaatsen

Reviews: 51

Informatie over ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaat ter wereld. Het is de missie van ViaGoGo om een platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om tickets kunnen te kopen en te verkopen. De kaartjes die worden aangeboden bij ViaGoGo zijn voor evenementen over de hele wereld en de websites is beschikbaar in diverse talen, je hebt de mogelijkheid om te betalen in valuta naar keuze en op verschillende apparaten.

Er zijn tegenwoordig meer dan vier miljoen kaartjes beschikbaar via het ViaGoGo netwerk van zo'n 60 websites. De consumenten zijn verdeeld over 160 landen en hebben de diensten inmiddels gebruikt om toegang te verkrijgen tot fantastische sport- en muziekevenementen en theatervoorstellingen wereldwijd.

ViaGoGo biedt garant voor elke transactie die gemaakt wordt. Dit doen zij door alle transacties te controleren. Op deze manier garanderen dat de tickets door de verkopers geleverd worden. ViaGoGo levert tickets met behulp van eersteklas koeriersdiensten.

Tevens worden verkopers van tickets alleen door ViaGoGo uitbetaald als de koper het
het evenement heeft bijgewoond. Op deze manier zijn kopers gegarandeerd dat hun tickets op tijd worden geleverd voor het evenement waarvoor zij hebben betaald.

In geval van problemen zal ViaGoGo ingrijpen en zoeken naar vervangende tickets. Verkopers zijn gegarandeerd van uitbetaling door ViaGoGo voor de kaarten die ze verkopen.

Betrouwbaarheid ViaGoGo

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement.

Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen.

Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen.

ViaGoGo is dus geen primair voorverkooppunt. Desondanks controleert de websites wel dat alle kaartjes daadwerkelijk bij de kopers terecht komen. Tevens betaald ViaGoGo verkopers alleen uit wanneer de kopers toegang hebben gehad tot het evenement.

Het kopen van een tickets van niet primaire voorverkooppunten is geheel op eigen risico. Tevens moet je er rekening mee houden dat de tickets een stuk duurder kunnen zijn dan de originele prijs en de bijkomende administratieve- en verzendkosten.


ViaGoGo Acties & Nieuws

  • 7 februari 2017 Tickets kopen bij ViaGoGo
    ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die je kan kopen bij ViaGoGo, zijn voor evenementen over de hele wereld. De website van ViaGoGo is beschi Lees verder

ViaGoGo reviews (50):

ViaGoGo - Oplichters

0

Review:
JE BETAALT DRIE KEER DE NORMALE PRIJS!!!! VIA EEN SLIMME AANPAK WAARBIJ JE OPGEJAAGD WORDT OM BINNEN EEN BEPAALDE TIJD TE BESTELLEN WORD JE GECONFRONTEERD MET VEEL EXTRA KOSTEN. VOORDAT JE HET WEET ZIT JE ERAAN VAST. LEES OOK TRUSTPILOT! VIAGOGO = VIANONO

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Via slinkse wijze ben je in No-time veel te veel geld kwijt.
Je kunt niemand spreken.
Standaard antwoorden als het toch lukt om te mailen.

Jo beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Teleurgesteld maar wel geld terug

0

Review:
4 tickets Barca-Atletico gekocht westrijd 5 april bij Viagogo €850! Helaas werden de tickets niet geleverd. Dacht dat ik was opgelicht door alle negatieve berichten. Week voor de wedstrijd elke dag gemaild. . Werd netjes op geantwoord. Ook werd ik door hun gebeld met info over de afwikkeling. Ik had binnen 2 dagen mijn geld weer op de rekening en kreeg een voucher terwaarde vh aankoopbedrag.

Soohia beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Viagogo, je reinste bedrog

0

Review:
De aankoop van kaarten via Viagogo voor de opera Tosca in Rome bleken per slot van rekening 3 x zo duur te zijn als de eigenlijke aankoopprijs. Je reinste bedrog.

Bovendien kregen wij een begeleidende brief waarin stond dat de opera aanving om 20:00. In realiteit startte de vertoning om 18:00 !

Wij kunnen u alleen maar aanraden nooit beroep te doen op de diensten van deze malafide organisatie.

Janssens L beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Belachelijk bedrijf is dit - nooit meer!

0

Review:
Wat een afgrijselijk bedrijf is dit. Ik heb deze week, vanaf mijn vakantie aan de andere kant van de wereld, geprobeerd een festival ticket te verkopen via hen. Het werd verkocht, maar mijn ticket bleek niet goed geupload zijn. Prima, kan gebeuren.Er zat een link in de mail die ik daarover ontving, die ik kon gebruiken om het e-ticket opnieuw te uploaden.
Maar toen... het uploaden werkte niet. Tot 20 keer geprobeerd de PDF te uploaden, kreeg telkens een error. Contactformulier(en) geprobeerd in te vullen, werkte niet - telefoonnummer online gevonden, werkte ook niet - op de mail die ik ontving gereageerd, bleek een no-reply. Zelf wat op Twitter gegooid zodat ze met mij contact op konden nemen en we dit konden fiksen voor de koper, ook niks!

Tot de volgende dag: ik kreeg een mail dat de verkoop niet succesvol was en dat ze me EUR120+ hiervoor gingen chargen!! Belachelijk. Op alle manieren weer contact gezocht, geen gehoor. Tot ik toch een mail en een Twitter reactie kreeg. Vandaag belden ze mij: totaal niet behulpzaam 'we trust our systems' - alsof ik zit te liegen, en of ik bewijs kon sturen dat het systeem niet werkte. Hoe dan?! Ik weet dat de persoon aan de telefoon er niks aan doen, maar ik was (en ben!) woest! Geen stap verder gekomen dus. NOOIT MEER VIAGOGO

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles: systemen, communicatie, gebrek aan flexbiliteit en behulpzaamheid, vertrouwen in de klant en klant voorop stellen hebben ze nog nooit van gehoord.

Eve beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Geen kaarten wel betaald

0

Review:
Afgelopen week kaarten gekocht voor een festival in Leeuwarden.
Ten eerste veelste duur maar ja je wilt graag.
Dagelijks een paar keer inloggen om te kijken wat de status is. Uur van te voren waren ze nog niet binnen en nu een dag later nog niet.
Ik snap niet dat zoiets kan en bestaat. Pure oplichting WE HEBEBN NIETS ONTVANGEN EN WEL 220 euro betaald.

Dag welkom to the village. Triest heel triest.

Zwakke punten:
Alles

Ocram sum beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - De truc van Viagogo: lees want leerzaam

0

Review:
De truc van Viagogo:
Op zoek naar een kaartje voor het optreden van Paul Simon doorloop je een aantal schermen op de site van Viagogo. Er wordt regelmatig een bedrag van ca. € 220 getoond.
Je geeft de gegevens van je kaart in en dan gebeurt het:
Er verschijnt ineens een veel hoger bedrag - ca. € 300 – met als onderbouwing o.a. BTW. Op consumenten sites moet overigens altijd het bedrag inkl. BTW worden genoemd!!!!
Onder deze verrassende prijsverhoging verschijnen twee knoppen “Accepteer” of “Vraag om assistentie”; er is geen optie “Alsnog niet accoord” (want prijs ineens veel hoger).
Ik heb dus maar gekozen voor “Vraag om Assistentie” ...et voila.... de transactie blijkt dan toch geboekt.
Viagogo heeft een site waarop je als klant kunt inloggen – wat me na flink wat moeite is gelukt. Maar daar bestaat geen mogelijkheid om een Email te versturen of op een andere manier een klacht in te dienen, laat staan de optie om met ze te bellen.
Met Visa bezig om transactie terug te draaien. Visa had deze boeven al veel eerder er uit moeten gooien

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Regelrechte oplichterij, met kleine zweem van nog ietsje slim

Bart Velte beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Oplichtersbende

0

Review:
Vandaag kaarten gekocht voor Pearl Jam maar bij het stadion bleken ze niet geldig!

Sterke punten:
Niets!

Zwakke punten:
Baggerbende!

Hollenberg beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Kaartjes as roma

0

Review:
Half jaar geleden tickets as Roma tegen Juventus gekocht. Nu 2 dagen voor vertrek een berichtje dat ze niet kunnen leveren!,
OPLICHTERS PRAKTIJKEN er is geen telefoon of mailadres bereikbaar, hele grote bende!!

Sterke punten:
Helemaal geen

Zwakke punten:
Niet bereikbaar
Onbetrouwbaar
Heel heel slecht

Verriet beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Dom, dom!

0

Review:
Deze zaterdag naar Hans Zimmer in Keulen. Kaartjes op internet gekocht bij Viagogo, wist niet wat het was. Wilde er graag heen dus was een gewillig slachtoffer voor hun taktiek van opjagen want bijna uitverkocht. Nominale waarde per kaartje was 39,90 euro betaald 86 euro door dubieuse toeslagen. Dit en de vraag of we wel binnenkomen zaterdag met deze kaartjes die duidelijk op naam staan van iemand anders, tempert de voorpret flink. Normaal koop ik mijn kaarten altijd bij de bonafide verkopers dus ik ben verbaasd over mijn eigen stommiteit. Hopelijk kunnen we nog genieten van een mooie show zaterdag en zo niet wie zijn billen brand ......

Zwakke punten:
Veels te duur

John beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - pure diefstal

1

Review:
Koop geen kaartjes via deze site (viagogo) Is pure diefstal. Kaartjes voor concert van Hans Zimmer in Oberhausen gekocht. Kosten € 59,90. Hebben hier helaas € 85,- plus nog € 25,- boekingskosten en nog wat vage kosten PER kaartje voor betaald. De reinste oplichterij, helaas met beide voeten vol erin getrapt !! 3x € 59,90= afgerond € 180,-. Wij betaalden € 325,- !!!!! Dom dom dom, maar een gewaarschuwd mens telt voor 3 denk hieraan alvorens via deze site te bestellen. En inderdaad tijdens het boeken constant dat irritante 'haast je er hebben veel mensen interesse'... ja ja . Dit was één maal en nooit niet meer !!!!!! duur lesgeld.

T.Lenssen beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ViaGoGo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ViaGoGo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ViaGoGo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ViaGoGo


Andere websites in de categorie 'Ticket Marktplaatsen'

Home » Ticket Marktplaatsen » ViaGoGo