ViaGoGo - 46 Reviews

Last updated: 20 juni 2018
ViaGoGo Logo

17.1% aanbevolen, 46 Reviews

  1. ViaGoGo
  2. Informatie over ViaGoGo
  3. Betrouwbaarheid ViaGoGo
  4. ViaGoGo Reviews
  5. Schrijf ook een review over ViaGoGo

ViaGoGo

ViaGoGo.nl is een online kaartenbeurs waar iedereen op een veilige en gegarandeerde wijze zijn kaarten voor live evenementen (concerten, musicals, theatervoorstellingen, sportwedstrijden en festivals) kan kopen en verkopen. ViaGoGo.nl is de grootste ticketmarktplaats ter wereld.

Kaarten

ViaGoGo Details

Hits: 2423

URL: http://www.viagogo.nl/

Categorieën: Ticket Marktplaatsen

Reviews: 46

Informatie over ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaat ter wereld. Het is de missie van ViaGoGo om een platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om tickets kunnen te kopen en te verkopen. De kaartjes die worden aangeboden bij ViaGoGo zijn voor evenementen over de hele wereld en de websites is beschikbaar in diverse talen, je hebt de mogelijkheid om te betalen in valuta naar keuze en op verschillende apparaten.

Er zijn tegenwoordig meer dan vier miljoen kaartjes beschikbaar via het ViaGoGo netwerk van zo'n 60 websites. De consumenten zijn verdeeld over 160 landen en hebben de diensten inmiddels gebruikt om toegang te verkrijgen tot fantastische sport- en muziekevenementen en theatervoorstellingen wereldwijd.

ViaGoGo biedt garant voor elke transactie die gemaakt wordt. Dit doen zij door alle transacties te controleren. Op deze manier garanderen dat de tickets door de verkopers geleverd worden. ViaGoGo levert tickets met behulp van eersteklas koeriersdiensten.

Tevens worden verkopers van tickets alleen door ViaGoGo uitbetaald als de koper het
het evenement heeft bijgewoond. Op deze manier zijn kopers gegarandeerd dat hun tickets op tijd worden geleverd voor het evenement waarvoor zij hebben betaald.

In geval van problemen zal ViaGoGo ingrijpen en zoeken naar vervangende tickets. Verkopers zijn gegarandeerd van uitbetaling door ViaGoGo voor de kaarten die ze verkopen.

Betrouwbaarheid ViaGoGo

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement.

Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen.

Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen.

ViaGoGo is dus geen primair voorverkooppunt. Desondanks controleert de websites wel dat alle kaartjes daadwerkelijk bij de kopers terecht komen. Tevens betaald ViaGoGo verkopers alleen uit wanneer de kopers toegang hebben gehad tot het evenement.

Het kopen van een tickets van niet primaire voorverkooppunten is geheel op eigen risico. Tevens moet je er rekening mee houden dat de tickets een stuk duurder kunnen zijn dan de originele prijs en de bijkomende administratieve- en verzendkosten.


ViaGoGo Acties & Nieuws

  • 7 februari 2017 Tickets kopen bij ViaGoGo
    ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die je kan kopen bij ViaGoGo, zijn voor evenementen over de hele wereld. De website van ViaGoGo is beschi Lees verder

ViaGoGo reviews (45):

ViaGoGo - De truc van Viagogo: lees want leerzaam

0

Review:
De truc van Viagogo:
Op zoek naar een kaartje voor het optreden van Paul Simon doorloop je een aantal schermen op de site van Viagogo. Er wordt regelmatig een bedrag van ca. € 220 getoond.
Je geeft de gegevens van je kaart in en dan gebeurt het:
Er verschijnt ineens een veel hoger bedrag - ca. € 300 – met als onderbouwing o.a. BTW. Op consumenten sites moet overigens altijd het bedrag inkl. BTW worden genoemd!!!!
Onder deze verrassende prijsverhoging verschijnen twee knoppen “Accepteer” of “Vraag om assistentie”; er is geen optie “Alsnog niet accoord” (want prijs ineens veel hoger).
Ik heb dus maar gekozen voor “Vraag om Assistentie” ...et voila.... de transactie blijkt dan toch geboekt.
Viagogo heeft een site waarop je als klant kunt inloggen – wat me na flink wat moeite is gelukt. Maar daar bestaat geen mogelijkheid om een Email te versturen of op een andere manier een klacht in te dienen, laat staan de optie om met ze te bellen.
Met Visa bezig om transactie terug te draaien. Visa had deze boeven al veel eerder er uit moeten gooien

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Regelrechte oplichterij, met kleine zweem van nog ietsje slim

Bart Velte beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Oplichtersbende

0

Review:
Vandaag kaarten gekocht voor Pearl Jam maar bij het stadion bleken ze niet geldig!

Sterke punten:
Niets!

Zwakke punten:
Baggerbende!

Hollenberg beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Kaartjes as roma

0

Review:
Half jaar geleden tickets as Roma tegen Juventus gekocht. Nu 2 dagen voor vertrek een berichtje dat ze niet kunnen leveren!,
OPLICHTERS PRAKTIJKEN er is geen telefoon of mailadres bereikbaar, hele grote bende!!

Sterke punten:
Helemaal geen

Zwakke punten:
Niet bereikbaar
Onbetrouwbaar
Heel heel slecht

Verriet beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Dom, dom!

0

Review:
Deze zaterdag naar Hans Zimmer in Keulen. Kaartjes op internet gekocht bij Viagogo, wist niet wat het was. Wilde er graag heen dus was een gewillig slachtoffer voor hun taktiek van opjagen want bijna uitverkocht. Nominale waarde per kaartje was 39,90 euro betaald 86 euro door dubieuse toeslagen. Dit en de vraag of we wel binnenkomen zaterdag met deze kaartjes die duidelijk op naam staan van iemand anders, tempert de voorpret flink. Normaal koop ik mijn kaarten altijd bij de bonafide verkopers dus ik ben verbaasd over mijn eigen stommiteit. Hopelijk kunnen we nog genieten van een mooie show zaterdag en zo niet wie zijn billen brand ......

Zwakke punten:
Veels te duur

John beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - pure diefstal

1

Review:
Koop geen kaartjes via deze site (viagogo) Is pure diefstal. Kaartjes voor concert van Hans Zimmer in Oberhausen gekocht. Kosten € 59,90. Hebben hier helaas € 85,- plus nog € 25,- boekingskosten en nog wat vage kosten PER kaartje voor betaald. De reinste oplichterij, helaas met beide voeten vol erin getrapt !! 3x € 59,90= afgerond € 180,-. Wij betaalden € 325,- !!!!! Dom dom dom, maar een gewaarschuwd mens telt voor 3 denk hieraan alvorens via deze site te bestellen. En inderdaad tijdens het boeken constant dat irritante 'haast je er hebben veel mensen interesse'... ja ja . Dit was één maal en nooit niet meer !!!!!! duur lesgeld.

T.Lenssen beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Geloof niet meteen alle negatieve reviews

0

Review:
Ik zag 2 weken geleden op instagram dat er nieuwe datums waren voor Harry Styles. Ik ben toen meteen gaan zoeken naar tickets en zag boven aan de pagina Viagogo en klikte snel. Na het bestellen van 2 tickets voor alleen maar 62 euro ben ik gaan kijken naar reviews over Viagogo. Ik las alle slechte berichten over Viagogo en schrok enorm, ik voelde me heel stom dat ik er in was getrapt. Ik ben alsnog woensdag naar het concert gegaan. Mijn hart ging tekeer tijdens het scannen van mijn kaartje. Het was gelukkig gewoon geldig. Viagogo stuurt je ook nog een email 2 dagen voor het concert met een telefoon nummer die je kan bellen als er problemen zijn. Dankzij Viagogo had ik een top avond met mijn beste vriendin voor alleen maar 62 euro.

Sterke punten:
- goedkopere tickets (sommige events)
- ze sturen meteen de tickets via email (e-tickets)
- een paar dagen van tevoren sturen ze een email met een telefoon nummer mocht er iets mis gaan. Mijn buurvrouw kwam er een keer niet in met haar kaartje besteld bij Viagogo, ze belde en ze hadden er voor gezorgd dat er wel naar binnen kon

Zwakke punten:
- slechte klantenservice
- ze doen alsof alle tickets aan het uitverkopen zijn zodat je het snel gaat kopen

ViaGoGo - Oplichters

1

Review:1 beoordeling

Gepubliceerd 70 seconden geleden

Vuile vieze smerige oplichters

Vuile vieze smerige oplichters. Eerst ff snel tickets gekocht bij deze dieven 2 tickets voor de Helling in April (haast is ALTIJD stom). Daarna ff rustig gekeken bij de Helling zelf en om het zeker te weten even daadwerkelijk tickets gekocht. Volgens de popups van deze oplichter (Mitchel van Hamersveld staat ook op de ticket en vond ik het eerste sein dat dit een doorschuiver is) waren ze bijna uitverkocht en de Helling heeft er gewoon genoeg!!! Prijverschil?? Schrik niet voor 2 tickets Viagogo : € 216,24 rechtstreeks bij de Helling : € 30,- inclusief servicekosten. Een hele dure wijze les!!!! leer ervan.

Sterke punten:
Geen verlakkerij met popups alsof elke ticket van de evenementen bijna zijn uitverkocht betaling maar liefst 6 a 7 maal de reguliere prijs!!

Zwakke punten:
Zie boven. Nooit kopen bij deze verkopers

Henk beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Oplichters

0

Review:
Ik dacht dat ik op een officiële site kaarten aan het kopen was. Maar ik ben er dus ook ingestonken. Pas na betalen zag ik de extra kosten. BTW en boekingskosten zijn echt vreselijk hoog en zitten niet bij de prijs in, zoals normaal.

Sterke punten:
Geld verdienen over de rug van gewone mensen en alles op het scherpst van de snede juridisch dicht timmeren.

Zwakke punten:
Treffend: Viagogo beseft niet wat voor leed ze veroorzaken!!!

Tineke beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Sounds good and ends badly

0

Review:
Bought three tickets to the Netherlands - Sweden football match, got decent seats which were a little overpriced for what I got but had invited two Swedish friends to watch together with me so thought it worth the experience.

Unfortunately I got a note three days before the game that the tickets had been cancelled and I got terrible replacement tickets. They were all the way up to the back on the curved side and cost significantly less then the ones I bought. There was no suggestion from viagogo though to reimburse me and when I asked they offered a voucher for E15.- This would cover only a third in the difference in pricing and since I have no intention to buy through viagogo again is rather pointless.

Bad company - don't use!

Sterke punten:
They respond pretty quickly to mails and requests.

Zwakke punten:
You don't get what you pay for
No problem if something goes wrong - but they don't offer realistic compensation if it does
No phone number on which you can reach them.

Erik beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

ViaGoGo - Nooit meer Viagogo

0

Review:
Helaas ook ik ben er ingetrapt. In mei kwam de aankondiging de Stones naar Amsterdam. Jippie eindelijk gaat het dan toch een keer gebeuren. Alle ander keren zat ik er naast of kwam er wat tussen.
Mijn sterke wens zorgde dat ook ik er in trapte. Viagogo bod een kaart aan voor 187.55 euro. Ik dacht wel wat duur maar dit wordt misschien wel de laatste keer. Dus een kaartje besteld. De bevestiging kwam in mei met de vermelding dat de kaartjes drie dagen voor aanvang gemaild zouden worden. En ja hoor dat klopte de mail met de aankondiging kwam en zat alleen geen kaartje bij. Daarvoor moets je nog even inloggen op zich ook geen probleem. En ja hoor daar was mijn langverwachte kaartje voor schrik niet 95 euro plus 9.50 service kosten. Verbazing alom, ik heb dus bijna via Viagogo het dubbele betaald. En was dit wel het kaartje waar ik mee binnen kon komen?
Gelukkig was dit verder geen probleem en ik heb een geweldig concert van de Stones meegemaakt, maar het mag duidelijk zijn nooit meer Viagogo. Ik vraag me ook af of deze praktijk niet strafbaar is en ga dat ook een uitzoeken.

Sterke punten:
In het belazeren van klanten scoren ze hoog.

Zwakke punten:

Note:
Ik ga mijn vrienden kring waarschuwen voor dit nep bedrijf

F.Top beveelt ViaGoGo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ViaGoGo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ViaGoGo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ViaGoGo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ViaGoGo


Andere websites in de categorie 'Ticket Marktplaatsen'

Home » Ticket Marktplaatsen » ViaGoGo