ViaGoGo.nl is een online kaartenbeurs waar iedereen op een veilige en gegarandeerde wijze zijn kaarten voor live evenementen (concerten, musicals, theatervoorstellingen, sportwedstrijden en festivals) kan kopen en verkopen. ViaGoGo.nl is de grootste ticketmarktplaats ter wereld. Kaarten

Informatie over ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaat ter wereld. Het is de missie van ViaGoGo om een platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om tickets kunnen te kopen en te verkopen. De kaartjes die worden aangeboden bij ViaGoGo zijn voor evenementen over de hele wereld en de websites is beschikbaar in diverse talen, je hebt de mogelijkheid om te betalen in valuta naar keuze en op verschillende apparaten. Er zijn tegenwoordig meer dan vier miljoen kaartjes beschikbaar via het ViaGoGo netwerk van zo'n 60 websites. De consumenten zijn verdeeld over 160 landen en hebben de diensten inmiddels gebruikt om toegang te verkrijgen tot fantastische sport- en muziekevenementen en theatervoorstellingen wereldwijd. ViaGoGo biedt garant voor elke transactie die gemaakt wordt. Dit doen zij door alle transacties te controleren. Op deze manier garanderen dat de tickets door de verkopers geleverd worden. ViaGoGo levert tickets met behulp van eersteklas koeriersdiensten. Tevens worden verkopers van tickets alleen door ViaGoGo uitbetaald als de koper het het evenement heeft bijgewoond. Op deze manier zijn kopers gegarandeerd dat hun tickets op tijd worden geleverd voor het evenement waarvoor zij hebben betaald. In geval van problemen zal ViaGoGo ingrijpen en zoeken naar vervangende tickets. Verkopers zijn gegarandeerd van uitbetaling door ViaGoGo voor de kaarten die ze verkopen.


Betrouwbaarheid ViaGoGo

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. ViaGoGo is dus geen primair voorverkooppunt. Desondanks controleert de websites wel dat alle kaartjes daadwerkelijk bij de kopers terecht komen. Tevens betaald ViaGoGo verkopers alleen uit wanneer de kopers toegang hebben gehad tot het evenement. Het kopen van een tickets van niet primaire voorverkooppunten is geheel op eigen risico. Tevens moet je er rekening mee houden dat de tickets een stuk duurder kunnen zijn dan de originele prijs en de bijkomende administratieve- en verzendkosten.


Artikelen over ViaGoGo

Tickets kopen bij ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die je kan kopen bij ViaGoGo, zijn voor evenementen over de hele wereld. De website van ViaGoGo is besc ... [...]

ViaGoGo Reviews

  Geen zaken met Viagogo doen

  Viagogo vindt zichzelf een marktplaats, geen verkoper. Je kunt een gesloten koop bij hen dus niet binnen 14 dagen annuleren, wat voor een internetaankoop wet is. Viagogo geeft de verkoper tot en met de dag van het evenement de tijd om de kaartjes te uploaden. Als je ver moet reizen loop je het risico uiteindelijk zonder kaartjes bij het concert te staan.
  Ik had hier vragen over en probeerde het Nederlandse telefoonnummer dat op hun site staat te bellen: buiten gebruik. Chatten kan wel, maar ik kreeg een Engelse reactie. Ik weet genoeg. Eens maar nooit weer.

  Zwakke punten
  Leveringsvoorwaarden
  Bereikbaarheid
  Chatten in het Engels

  Belazerd!

  Belazerd!
  In december de tickets gekocht, €100 per stuk. Afgelopen vrijdag wij naar Ziggo Amsterdam afgereisd. In de auto alleen maar gebeld en gebeld, de 4 tickets 1e rang zitplaatsen voor Battle of the Bands waren nog steeds niet binnen.
  Om 16.43 ontvangen we eindelijk een e-mail. NIET met de tickets maar de mededeling dat de verkoper de tickets niet heeft kunnen bemachtigen… maar we “mogen” ze vervangen met floor tickets.
  Maar we hadden juist zitplaatsen gekocht (fybriomyalgie, ontstekingen spieren-gewrichten) vanwege één van ons.
  Dus staanplaatsen zijn niet oké!
  Maar ondanks 3 belletjes is het antwoord ‘take the refund’. Maar we waren er al, maar dat weten zij ook!
  De avond was kort, we moesten al na 2e band weg. Daar kan mijn schoonzus niets aan doen. Maar VIAGOGO wel!
  We voelen ons flink belazerd!

  Sterke punten
  Niet geleverd wat beloofd, geen passende oplossing!

  Zwakke punten
  Niet geleverd wat beloofd, geen passende oplossing!

  komen afspraken totaal niet na

  Tickets niet ontvangen en komen afspraken totaal niet na.
  Super slecht bedrijf. nooit zaken mee doen

  geld weg

  300 euro betaald voor Sting Afas Live vorig jaar. Sting stopte na 5 minuten wegens stemproblemen. Contact opgenomen met ViaGoGo. Nooit antwoord gehad, geen geld terug, geen nieuwe kaart. Gister na het eerste succes wel mailtje gehad - hoe was je concert? - schandalig, slecht geregeld, geen contact mogelijkheden, oplichters als er iets mis gaat. 300 euro down the drain.

  Madonna kaarten - Oplichters

  Let op bij het bestellen van Madonna kaartjes in Amsterdam.

  Ik heb 1600 euro betaald voor 3 kaarten en tot mijn verbazing wordt aangegeven dat ik ze pas op 1 december kan bekijken. Het concert is ook op 1 december. Ik heb geprobeerd om contact met hen op te nemen via de chat, maar deze werd abrupt beëindigd. Dit wekt sterke vermoedens van oplichting, aangezien ik geen enkele mail heb ontvangen via de mail. Op hun website hebben ze een geautomatiseerde bot actief, wat de schijn wekt dat de kaartverkoop razendsnel gaat. Er wordt bijvoorbeeld aangegeven dat er 151 kaarten beschikbaar zijn en dat deze snel worden verkocht. Echter, een uur later zijn dezelfde kaarten nog steeds beschikbaar. Wees dus gewaarschuwd en let op !!!!

  Zwakke punten
  Niet te bereiken

  SCAM!

  Complete scam company - selling tickets with wrong name for concert where named tickets are required. STAY AWAY!!!
  I have 2 friends flying in that have bought plane tickets and accommodation to then find out we will not be able to go.
  “Tickets” only delivered 48h in advance to then find out they have the wrong names and even gender.
  These scammers have been ripping people off for years, have been sued by many artists, consumer organisations and even the European Commission and yet are still the top result when looking for tickets online.
  This is of course our fault for not checking too. I only asked my friend for the exact tickets a few days ago when I noticed he hadn’t received parking and transportation options unlike when I got the tickets a year ago.

  Zwakke punten
  Scam

  scammer

  I'm still waiting for support. No ticket refund and not even the possibility to sell them.SCAMMER

  Sterke punten
  scammer

  Zwakke punten
  scammer

  Oplichters 2.0

  Oplichters !! , niet meer of minder .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Welke niet ?

  OPGELICHT.

  Wat een gezellige avond Andre Rieu moest worden eindigde in een grote teleurstelling. De van Viagogo gekochte kaarten bleken twee keer verkocht te zijn waardoor wij niet naar binnen konden. Het is nog niet bekend of er terugbetaald gaat worden, maar het hele weekend is natuurlijk verpest.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Vele

  oplichters

  Helaas kan ik geen 0 sterren geven. Er werden kaarten aangeboden voor Walter Trout op 18 november in Hengelo. Blijkt op 30 augustus dat Trout niet in Hengelo maar in Enschede speelt. De "kaarten" zou ik pas op 11 november ontvangen. De verkoper heeft dus foutieve informatie gegeven omtrent het concert. VIAGOGO weigert nu het aankoopbedrag terug te betalen. Inmiddels al anderhalve maand hierover aan het bekvechten. Het enige wat ze sturen zijn standaard tekstblokken met onzin redenen. Na hun vraag om bewijsmateriaal over het concert te sturen, deze opgevraagd bij Metropool, gestuurd naar VIAGOGO om vervolgens weer met het bekende kluitje in het riet gestuurd te worden. NIETS HIER BESTELLEN...SLECHTE SERVICE...!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Geen zaken doen mee doen !

  Ticket doorverkocht maar nooit het bedrag ontvangen. Blijven vragen om persoonlijke gegevens inclusief
  telefoonnummers en bankgegegevens. DIT ZIJN OPLICHTERS.

  geen seat nummers

  De kaartjes voor de GP zandvoort 2022 bleken geen stoel nummer te hebben, terwijl dit wel nodig was. Het enige dat viagogo deed was melden dat de tickets geldig waren. Gelukkig kon ik na een paar uur op het circuit het stoel nummer achterhalen, maar nooit meer zal ik iets bestellen via dit bedrijf

  Oplichters

  Eerste keer kaartjes voor een concert gekocht, Viagogo staat bovenaan in google, 45 euro per kaartje teveel betaald en daarop ook nog eens bijna 40 euro service/behandelingskosten. Opluchtersbende! Snap niet dat er geen organisatie is die dit aanpakt!

  Sterke punten
  Je kunt bijna geen contactkrijgen met ze

  Zwakke punten
  Oplichters

  Report them to the police

  I have similar experiences as the others, purchased tickets, never delivered (cancelled immediately by viagogo) and never got my money back. I advice people with the same experience to report it to the police since Viagogo surprisingly have a Dutch bank account and it's not clear to the police that they are a scam!
  By having more complaints, they will be listed as fraud and the money will be transferred back by your bank.

  Zwakke punten
  Scam

  DO NOT BUY HERE

  Do not ever think about buying tickets here! I paid over 700 euros for Rammstein tickets and they were completely fake. If I could give zero stars, I would

  Zwakke punten
  Everything

  Super goed gegaan

  De beste concert ooit!
  Ik heb super genoten van het concert van Queen & Adam Lambert.
  Twee en half jaar geleden een ticket gekocht voor de uitverkochte concert.
  Dat je 2-3-4 keer meer betaald weet je van tevoren en niemand dwingt je om dat te doen, is je eigen keuze.
  Bij de aankoop was de ticket gelijk klaar om te downloaden. Een paar maanden voor het concert sturde ze mij een nieuwe ticket met de nieuwe datum erop. Verder geen problemen gehad.
  Dat was het concert van mijn leven, geen woorden voor, Once-in-a-lifetime experience.
  Superbedankt Viagogo, My Dream Came True.

  Sterke punten
  ticket geleverd zoals beloofd

  Ongeldige en dure tickets

  Ik heb bij Viagogo twee tickets besteld voor Queen in de Ziggo Dome voor een behoorlijk bedrag, meer dan 500 euro.
  De tickets bleken ongeldig. Ik ben nu al meer dan twee weken bezig met Viagogo om mijn geld terug te vragen. Viagogo houdt me aan het lijntje met termijnen waarbinnen ze zullen reageren die ze niet nakomen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De tickets die Viagogo verkoopt zijn niet geldig, je komt er niet mee binnen. Wij waren met een groep van minstens 100 mensen met hetzelfde probleem bij Queen in de Ziggo Dome 2-7-2022. De klanten service reageert elke keer snel maar niets concreets, je wordt aan het lijntje gehouden. Deze tickets waren duurder dan 250 euro per stuk!

  Prima geregeld

  Keurige communicatie. Kaartjes op tijd binnen via de app. Mooie plekken, zoals genoemd bij de aankoop. Geweldig concert gehad!! En ja het is een stuk duurder dan het originele kaartje , ik vond het meer dan de moeite waard. (Tom Jones).

  Oplichters

  Woekerprijzen en waardeloze service, wat een losers

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Elk aspect van hun bedrijfsvoering

  Viagogo betaalt geen refund

  We hadden kaarten gekocht voor Andrea Bocelli. Ruim 400€.
  Kaarten bleken uiteindelijk niet leverbaar.
  Bericht van Viagogo ontvangen dat ze volledig bedrag terug storten.
  Dat hebben ze niet gedaan, en ze zijn praktisch onbereikbaar.
  Erg lelijk verdienmodel, om het mild te zeggen.

  Sterke punten
  Commercie

  Zwakke punten
  Betrouwbaarheid

  Scam company!!!!

  I can't even give any star for this ridiculous company. I bought Trevor Noah 2 tickets a year ago (2021), and the show was postponed. So, I re-sold both tickets last year but apparently I have to send the tickets via post to the new buyer. The show is going to happen on 21 May 2022 instead of 27 May 2022 as planned. Until today, one day before the show, I never received my tickets. I had been sending email to this company customer service for the last month but only received stupid answers and still no tickets. Today, one day before the show, I received email that my tickets are cancelled but I have to pay them a compensation of Euro 153.88. What is ridiculous company that charging me a cost while I never even received the tickets and I had sent so many email asked for it. They only promised to send but never sent anything. I will never buy any tickets from this company and I advise you to do the same!!! My lawyer will take care of this situation so they can learn that this company threats people unfair and have to pay me instead for all the stress I received.

  Zwakke punten
  Scam company charging me cost for the tickets I never received!!!! Their customer service is full with stupid people who don't know how to handle anything!!!!!

  Vreselijk bedrijf

  Vreselijke praktijken. Ik wilde naar een voetbalwedstrijd in Turkije, heb al betaald en moet door 1000 hoepels springen voordat ik de kaarten überhaupt kan krijgen. Zo heb ik bijvoorbeeld een Turkse ID kaart en een Turkse QR code nodig om mijn kaarten online op te halen. Dit hadden ze op z'n minst van tevoren kunnen vermelden. Ik heb er gewoon voor betaald dus verwacht de tickets ook te ontvangen. Tot nu toe waardeloze service. Steeds als ik denk dat ik er bijna ben, is er weer een horde om te nemen. Tevens word ik hier niet effectief bij geholpen.

  Sterke punten
  geen sterke kanten

  Zwakke punten
  Alles is waardeloos

  Tickets Peter Bence

  Wat een BOEVEN! Deze website staat bovenaan in Google om tickets te kopen voor oa. het concert van Peter Bence in Carré voor oktober 2022. Tickets Te Koop Nu Beschikbaar. Ze hebben het op die pagina niet over “een marktplaats”, anders had ik daar sowieso niet op geklikt. Het concert is immers pas over een half jaar, dus nog lang niet uitverkocht. In eerste instantie denk je dat zal dan vast een prima website zijn.

  Op zondag 1 mei om 11:30 uur koop ik twee kaartjes van €244,00 bij het bedrijf. De volgende dag ontvang ik tickets waar €59,95 per ticket op staat met een andere naam vermeld. Op de website van Carré staat €59,95 per ticket. Ik voel gelijk dat ik ben opgelicht en na een korte zoektocht op het internet weet ik genoeg.

  Het bedrijf is onbereikbaar per telefoon en ik ontvang standaard mails terug.

  Ik heb vervolgens Carré gebeld om te vragen wanneer de tickets met mijn ordernummer bij hen zijn besteld. Op maandag 2 mei om 11:56 uur.

  Dat betekent dat Viagogo geen marktplaats is voor kopers en verkopers, zoals ze in kleine letters op de website pretenderen. Dat betekent dat zij na een bestelling pas de kaartjes inkopen bij de desbetreffende partij en hun "winst" pakken.

  Ze hebben geen KVK en staan geregistreerd in Zwitserland. Dat betekent dat zij niet tot de EU behoren mbt de Europese wetgeving. Ze kunnen dus door blijven gaan met deze oplichtingspraktijken. Dit bedrijf is wereldwijd actief. Ongelooflijk dat Viagogo sinds 2006 bestaat en dat er niet wordt ingegrepen.

  Koop nooit via Viagogo!!!!!!!!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Oplichters

  oplichters

  Kaartjes gekocht voor festival Woo Hah! Festival werd gecanceld, na 40 mailtjes weigeren nog steeds het geld terug te betalen. Ik heb er een advocaat op gezet, maar omdat ze hoofdkantoor in Zwitserland hebben en nooit reageren, kun je ze niet eens aanklagen. Grote Oplichters!!!

  Zwakke punten
  oplichters

  Tickets Kensington

  Voor de show van Kensington voor 4 december 2021 kaarten gekocht. Deze show werd in eerste instantie verplaatst en later toch geannuleerd. Deze kaarten hebben mij ruim 200 euro gekost. Dit is al ver boven de normale prijs. Nu heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Als ik mail krijg ik alleen een bericht waarin staat dat ze contact met mij op zullen nemen hoe en wanneer ze het geld terug zullen storten. Dit is al bijna 2 maanden geleden. Ik vrees dat ze failliet zijn of gaan en dat ik kan fluit naar mijn geld. Ik baal als een stekker. Heb ze de tijd gegeven tot 30 januari om het geld over te maken. Doen ze dat niet, zal ik andere stappen moeten nemen. Hier koop ik nooit meer!!

  Sterke punten
  Klanten afschepen met zoethoudertjes

  Zwakke punten
  Geld niet terugsturen na niet geleverde diensten


Bezoek ViaGoGo

Schrijf een review