Tickets4U - 41 Reviews

Last updated: 16 januari 2019
Tickets4U Logo

17.5% aanbevolen, 41 Reviews

  1. Tickets4U
  2. Over Tickets4U
  3. Geen primair verkooppunt
  4. Duurdere tickets
  5. Geldigheid toegangsbewijs
  6. Tickets4U Reviews
  7. Schrijf ook een review over Tickets4U

Niet tevreden over Tickets4U? Probeer dan eens Ticket Tribune.

Tickets4U

Tickets4U is een professioneel ticket master bedrijf, die gespecialiseerd is in het verkopen van toegangsbewijzen voor sport, theater, concerten en andere evenementen. Het bedrijf is voornamelijk gericht op concerten en/of evenementen die overal zijn uitverkocht.

Tickets4U is bedoeld voor particulier gebruik, maar ook voor groepen en bedrijven. Waarschijnlijk was u al enige tijd op zoek naar kaartjes voor dat ene evenement dat al zo lang en zo snel was uitverkocht, dat probleem is voorbij.

Tickets4U Details

Hits: 1366

URL: http://www.tickets4u.nl/

Categorieën: Algemene Ticketaanbieders

Reviews: 41

Over Tickets4U

Tickets4U is een wederverkoper van tickets en is lid van branchevereniging EUSTA. Tickets4U is een online ticketmarktplaats waar je terecht kan om kaartjes te kopen, maar ook om te verkopen. Het doel van Tickets4U is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangsbewijzen die je kunt kopen bij Tickets4U zijn voor sport, theater, concerten en andere evenementen.

Geen primair verkooppunt

Er zijn veel verschillende bedrijven en particulieren die reeds gekochte toegangskaarten beschikbaar stellen voor verkoop. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Het is echter wel verstandig om je te realiseren dat altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een ticket dat jou toegang geeft tot een evenement, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen.

Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators en artiesten willen tevens graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen.

Duurdere tickets

Wanneer je besluit tickets te kopen van niet primair voorverkooppunt, is dat geheel op eigen risico. Ook dien je er rekening mee te houden dat de tickets die je via een particulier of ticketmaster bedrijf vaker duurder worden verkocht dan de oorspronkelijke prijs van het kaartje. Daar komen ook nog eens de bijkomende administratieve- en verzendkosten bij.

Geldigheid toegangsbewijs

In de algemene voorwaarden staat vermeld dat Tickets4U een niet officiële verkoper van entreebewijzen is. Voordat je besluit de tickets te kopen moet je dus verklaren dat je bekend bent met het feit dat organisatoren van een evenement en/of de officiële aanbieders van de entreebewijzen er toe kunnen overgaan de door een wederverkoper aangeboden entreebewijzen te blokkeren of anderszins ongeldig te maken.

Wanneer je tickets via dit bedrijf koopt, komen beide partijen dus overeen dat in een dergelijke situatie Tickets4U het aankoopbedrag van het entreebewijs zal restitueren of het betreffende entreebewijs zal vervangen voor een ander entreebewijs tenzij de blokkering van de tickets door toedoen van de kopende partij is gekomen. Bijvoorbeeld door het delen van informatie op de ticket met derden.


Tickets4U reviews (41):

Tickets4U - Tickets4U Oplichting

0

Review:
Ook ik heb 4 kaartjes besteld voor 'Vrienden van Amstel live' aankomende zondag. Tot op heden nog niets ontvangen. Na diverse keren gebeld en gemaild, geen gehoor. Krijg niemand aan de lijn. Wat nu te doen? Gaat om €491,-

Sterke punten:
Oplichting

Zwakke punten:
Geen gehoor

Tickets4U - BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U

0

Review:
BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U: OPLICHTING!
BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U.
Kaartjes besteld voor Level42 in Alkmaar, Victorie. Nooit gehad, geen geld terug, ondanks mailen, sms, bellen, tientallen malen. Onbereikbaar bedrijf.
Opeens mail met belofte terugbetaling. Nooit gebeurd. En jawel, op 31-12 word gebeld met uitleg: 'Druk druk druk!' Begin dan geen eigen bedrijf denk ik dan. Weer belofte terug betalen als ik klacht verwijderd van klacht.nl. Dat is eigenlijk chantage, maar alla. Klacht verwijderd. Weer niet nakomen belofte door Tickets4u. Geen geld terug.
Zou fijn zijn als Tickets4u eens failliet gaat. Moet toch niet zoveel moeite zijn voor een of ander consumentenprogramma? Het barst van de klachten van berooide klanten. Tickets4u=oplichting.

Sterke punten:
sterk in oplichting

Zwakke punten:
Nou, eigenlijk algehele bedrijfsvoering: geen service, niet nakomen belofte, niet bereikbaar, geen waar voor geld, geen compensatie

Coen van S beveelt Tickets4U NIET aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - Aanmaning voovoor kaarten die nooit geleverd zijn

1

Review:
Vorig jaar april 2017 6 kaarten voor Awakening proberen te bestellen. Betaling mislukte op website, dus via andere website besteld.

Een jaar later april 2018 een aanmaning t.h.v. €324,- voor die bestelling. Nooit kaarten gehad en mail van Tickets4u (juni 2017) in spam dat de bestelling wel geannuleerd moet worden indien je niet meer wil bestellen. Mail nooit gezien uiteraard omdat het in spam zit. Bellen met tickets4U en dan te horen krijgen dan de incasso afdeling per mail te bereiken is. Kansloze organisatie!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Melanie beveelt Tickets4U NIET aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - Tickets4u oplichters!!!!

0

Review:
Wat een oplichters bij Tickets4u!! Volgens hen is er door mijn zoon vorig jaar een ticket besteld. Mijn zoon heeft uitgelegd dat hij nooit iets besteld heeft en heeft het vermoeden dat zijn mailadres is misbruikt. ( dat vermoeden is natuurlijk wel ergens op gebasseerd).Dat was onmogelijk, volgens Tickets4u, veel gebruikte smoes. Je moest veel te veel gegevens invullen, dat kan een ander niet blabla. Als ik kon laten zien dat het heel makkelijk is om onder een valse naam te bestellen, kon mijn zoon de aanmaning als niet verzonden beschouwen. ( ik heb de mailtjes!)Ik heb hen heel simpel met printscreens laten zien, dat het heel erg makkelijk is op hun site om met valse gegevens de hele site leeg te kopen. Een beetje basiskennis van de mensen om je heen en je hebt een account. Dat hun werkwijze op het internet al vele onschuldige slachtoffers heeft gekost. Google maar een op tickets4u. Zelden een bedrijf opgezocht, waar zulke slechte recenties op zijn. Ze blijven dreigen en vinden zichzelf ontzettend in hun recht staan. Ongelofelijk dat een bedrijf als Tickets4U, waar zo veel klachten over zijn, bij Opgelicht, Radar en DWDD bekend staat als oplichters, zolang zijn gang kan gaan. Ik wil iedereen waarschuwen voor deze oplichters. Ga alsjeblieft niet eens op hun site kijken. Lees eerst alle waarschuwingen en berichten op Google. Dit bespaart je een hoop ergernis en een mailwisseling met een dom kuiken met 2 hersencellen.
Dit bericht zul je op meer sites tegenkomen, in de hoop dat er iemand deze oplichters kan stoppen.
Alle mailtjes heb ik bewaard en kan deze ook zo inkopiëren.

Sterke punten:
Helemaal geen een sterk punt te vinden.

Zwakke punten:
Asociaal, onprofessioneel en niet bijzonder administratief onderlegd. Wat een slecht bedrijf. Moet je alle reviews eens lezen op internet!! Ga alsjeblieft niet met deze oplichters in zee.

Edith beveelt Tickets4U NIET aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - Concert Blof

0

Review:
Prima alles geregeld door Tickets4U. Normale prijzen maar wel zelf de kaarten opgehaald in Zaandam en de kaarten daar betaald. Wel zo veilig!!

Sterke punten:
Prijs

Zwakke punten:
Geen

Dick beveelt Tickets4U aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - Ticket bought, cancelled and they kept the money

0

Review:
Bought 4 Tickets for 650€ on their Website. I cancelled the tickets while the money was on the way and they will not refund the money. Do not buy tickets here, this is SCAM!

Zwakke punten:
Scam. Never buy here

Christoph beveelt Tickets4U NIET aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - concert rolling stones

0

Review:
op 11 mei tickets besteld én betaald
tickets nooit ontvangen ondanks de vele telefoontjes en mails
nu nog proberen het geld terug te krijgen

Sterke punten:
oplichten

Zwakke punten:
geen tickets geleverd

van Aalst beveelt Tickets4U NIET aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - Opgelicht met kaarten van Walibi

0

Review:
Goedendag allemaal, bij deze wil ik jullie waarschuwen voor ticket4u. Ik had afgelopen zaterdag een vrijgezellen feest, en ze hebben ons avond echt verpest. We hadden bij ticket4u 16 rippassen besteld, we hebben 10 werkdagen gewacht maar we hebben niks binnen gekregen, dus we hebben ze gebeld zeggen ze ze zijn nog niet binnen bel morgen terug en de volgende dag weer gebeld zeggen ze weer niet binnen bel morgen weer terug. En weer gebeld en dat een dag voor de vrijgezellen feest, zeggen ze ze zijn nog niet binnen maar we kunnen ze omzetten naar haunted house kaarten, dus we moeten het wel omzetten omdat ze de rip kaarten niet hebben terwijl wij twee weken geleden ze besteld hadden. Dus zaterdag op de dag van de vrijgezellen feest kijk ik op me e-mail, krijg ik maar 8 haunted house kaarten terwijl wij met ze 16 zijn, dus ze hebben ons hele avond verpest maandag na het vrijgezellen feest gebeld zeggen ze we hebben alles gestuurd en ik zeg tegen hun we hebben bewijs dat jullie er maar 8 hebben gestuurd maar ze wouden ons niet geloven. En mij gaat het echt niet om het geld maar vond het niet leuk dat ze ons avond hebben verpest en dan nog alles ontkennen. Dus bij deze kijk uit mensen want ze lichten je op waar je bij sta. Vriendelijke groeten Wilco. M

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alleen maar zwakke punten om eerlijk te zijn. Denk alstublieft 2 keer na voordat je bij tickets4u besteld, want ze zijn echt oplichters. En ze doet alles volgende het wet volgens hun.

walibi beveelt Tickets4U NIET aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - Mysteryland tickets

0

Review:
Week van te voren kaartjes besteld voor het uitverkochte mysteryland, volgende dag in huis.ze waren wel 20,-duurder als normaal en Hield wel mn hart vast bij het scannen aan de ingang maar ze waren echt en heb een superdikke dag gehad!

Sterke punten:
Kaartjes leveren voor een uitverkocht festival

Zwakke punten:
slechte reviews waardoor je ze niet vertrouwd

Rob beveelt Tickets4U aan bij vrienden/bekenden

Tickets4U - Geen ticket en geen geld terug! Oplichters!

0

Review:
Ticket voor Lowlands gekocht en betaald. Een week voor Lowlands geen ticket ontvangen dus eindeloos achteraan moeten bellen. Uiteindelijk bleken ze geen ticket te kunnen leveren. En heb ik tot op heden geen cent terug gezien. Ik voel me hopeloos opgelicht en ga nu de strijd pas echt aan om mijn geld terug te krijgen: KOOP GEEN TICKETS BIJ DIT BEDRIJF!!!

Sterke punten:
Oplichten

Zwakke punten:
Afspraken nakomen

Narhalie beveelt Tickets4U NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tickets4U

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tickets4U aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tickets4U aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tickets4U