Tickets4U is een professioneel ticket master bedrijf, die gespecialiseerd is in het verkopen van toegangsbewijzen voor sport, theater, concerten en andere evenementen. Het bedrijf is voornamelijk gericht op concerten en/of evenementen die overal zijn uitverkocht. Tickets4U is bedoeld voor particulier gebruik, maar ook voor groepen en bedrijven. Waarschijnlijk was u al enige tijd op zoek naar kaartjes voor dat ene evenement dat al zo lang en zo snel was uitverkocht, dat probleem is voorbij.

Over Tickets4U

Tickets4U is een wederverkoper van tickets en is lid van branchevereniging EUSTA. Tickets4U is een online ticketmarktplaats waar je terecht kan om kaartjes te kopen, maar ook om te verkopen. Het doel van Tickets4U is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangsbewijzen die je kunt kopen bij Tickets4U zijn voor sport, theater, concerten en andere evenementen.


Geen primair verkooppunt

Er zijn veel verschillende bedrijven en particulieren die reeds gekochte toegangskaarten beschikbaar stellen voor verkoop. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Het is echter wel verstandig om je te realiseren dat altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een ticket dat jou toegang geeft tot een evenement, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators en artiesten willen tevens graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen.


Duurdere tickets

Wanneer je besluit tickets te kopen van niet primair voorverkooppunt, is dat geheel op eigen risico. Ook dien je er rekening mee te houden dat de tickets die je via een particulier of ticketmaster bedrijf vaker duurder worden verkocht dan de oorspronkelijke prijs van het kaartje. Daar komen ook nog eens de bijkomende administratieve- en verzendkosten bij.


Geldigheid toegangsbewijs

In de algemene voorwaarden staat vermeld dat Tickets4U een niet officiŽle verkoper van entreebewijzen is. Voordat je besluit de tickets te kopen moet je dus verklaren dat je bekend bent met het feit dat organisatoren van een evenement en/of de officiŽle aanbieders van de entreebewijzen er toe kunnen overgaan de door een wederverkoper aangeboden entreebewijzen te blokkeren of anderszins ongeldig te maken. Wanneer je tickets via dit bedrijf koopt, komen beide partijen dus overeen dat in een dergelijke situatie Tickets4U het aankoopbedrag van het entreebewijs zal restitueren of het betreffende entreebewijs zal vervangen voor een ander entreebewijs tenzij de blokkering van de tickets door toedoen van de kopende partij is gekomen. Bijvoorbeeld door het delen van informatie op de ticket met derden.


Reviews over Tickets4U

  • Ook ik heb 4 kaartjes besteld voor 'Vrienden van Amstel live' aankomende zondag. Tot op heden nog niets ontvangen. Na diverse keren gebeld en gemaild, geen gehoor. Krijg niemand aan de lijn. Wat nu te doen? Gaat om Ä491,-

    Sterke punten
    Oplichting

    Zwakke punten
    Geen gehoor

    Door Jolanda op 16 januari 2019 Reageer
  • BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U: OPLICHTING!
    BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U.
    Kaartjes besteld voor Level42 in Alkmaar, Victorie. Nooit gehad, geen geld terug, ondanks mailen, sms, bellen, tientallen malen. Onbereikbaar bedrijf.
    Opeens mail met belofte terugbetaling. Nooit gebeurd. En jawel, op 31-12 word gebeld met uitleg: 'Druk druk druk!' Begin dan geen eigen bedrijf denk ik dan. Weer belofte terug betalen als ik klacht verwijderd van klacht.nl. Dat is eigenlijk chantage, maar alla. Klacht verwijderd. Weer niet nakomen belofte door Tickets4u. Geen geld terug.
    Zou fijn zijn als Tickets4u eens failliet gaat. Moet toch niet zoveel moeite zijn voor een of ander consumentenprogramma? Het barst van de klachten van berooide klanten. Tickets4u=oplichting.

    Sterke punten
    sterk in oplichting

    Zwakke punten
    Nou, eigenlijk algehele bedrijfsvoering: geen service, niet nakomen belofte, niet bereikbaar, geen waar voor geld, geen compensatie

    Door Coen van Str op 11 januari 2019 Reageer
  • Vorig jaar april 2017 6 kaarten voor Awakening proberen te bestellen. Betaling mislukte op website, dus via andere website besteld.

    Een jaar later april 2018 een aanmaning t.h.v. Ä324,- voor die bestelling. Nooit kaarten gehad en mail van Tickets4u (juni 2017) in spam dat de bestelling wel geannuleerd moet worden indien je niet meer wil bestellen. Mail nooit gezien uiteraard omdat het in spam zit. Bellen met tickets4U en dan te horen krijgen dan de incasso afdeling per mail te bereiken is. Kansloze organisatie!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Melanie op 19 april 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een oplichters bij Tickets4u!! Volgens hen is er door mijn zoon vorig jaar een ticket besteld. Mijn zoon heeft uitgelegd dat hij nooit iets besteld heeft en heeft het vermoeden dat zijn mailadres is misbruikt. ( dat vermoeden is natuurlijk wel ergens op gebasseerd).Dat was onmogelijk, volgens Tickets4u, veel gebruikte smoes. Je moest veel te veel gegevens invullen, dat kan een ander niet blabla. Als ik kon laten zien dat het heel makkelijk is om onder een valse naam te bestellen, kon mijn zoon de aanmaning als niet verzonden beschouwen. ( ik heb de mailtjes!)Ik heb hen heel simpel met printscreens laten zien, dat het heel erg makkelijk is op hun site om met valse gegevens de hele site leeg te kopen. Een beetje basiskennis van de mensen om je heen en je hebt een account. Dat hun werkwijze op het internet al vele onschuldige slachtoffers heeft gekost. Google maar een op tickets4u. Zelden een bedrijf opgezocht, waar zulke slechte recenties op zijn. Ze blijven dreigen en vinden zichzelf ontzettend in hun recht staan. Ongelofelijk dat een bedrijf als Tickets4U, waar zo veel klachten over zijn, bij Opgelicht, Radar en DWDD bekend staat als oplichters, zolang zijn gang kan gaan. Ik wil iedereen waarschuwen voor deze oplichters. Ga alsjeblieft niet eens op hun site kijken. Lees eerst alle waarschuwingen en berichten op Google. Dit bespaart je een hoop ergernis en een mailwisseling met een dom kuiken met 2 hersencellen.
    Dit bericht zul je op meer sites tegenkomen, in de hoop dat er iemand deze oplichters kan stoppen.
    Alle mailtjes heb ik bewaard en kan deze ook zo inkopiŽren.

    Sterke punten
    Helemaal geen een sterk punt te vinden.

    Zwakke punten
    Asociaal, onprofessioneel en niet bijzonder administratief onderlegd. Wat een slecht bedrijf. Moet je alle reviews eens lezen op internet!! Ga alsjeblieft niet met deze oplichters in zee.

    Door Edith op 30 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prima alles geregeld door Tickets4U. Normale prijzen maar wel zelf de kaarten opgehaald in Zaandam en de kaarten daar betaald. Wel zo veilig!!

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Geen

    Door Dick op 26 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bought 4 Tickets for 650Ä on their Website. I cancelled the tickets while the money was on the way and they will not refund the money. Do not buy tickets here, this is SCAM!

    Zwakke punten
    Scam. Never buy here

    Door Christoph op 14 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • op 11 mei tickets besteld ťn betaald
    tickets nooit ontvangen ondanks de vele telefoontjes en mails
    nu nog proberen het geld terug te krijgen

    Sterke punten
    oplichten

    Zwakke punten
    geen tickets geleverd

    Door van Aalst op 19 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goedendag allemaal, bij deze wil ik jullie waarschuwen voor ticket4u. Ik had afgelopen zaterdag een vrijgezellen feest, en ze hebben ons avond echt verpest. We hadden bij ticket4u 16 rippassen besteld, we hebben 10 werkdagen gewacht maar we hebben niks binnen gekregen, dus we hebben ze gebeld zeggen ze ze zijn nog niet binnen bel morgen terug en de volgende dag weer gebeld zeggen ze weer niet binnen bel morgen weer terug. En weer gebeld en dat een dag voor de vrijgezellen feest, zeggen ze ze zijn nog niet binnen maar we kunnen ze omzetten naar haunted house kaarten, dus we moeten het wel omzetten omdat ze de rip kaarten niet hebben terwijl wij twee weken geleden ze besteld hadden. Dus zaterdag op de dag van de vrijgezellen feest kijk ik op me e-mail, krijg ik maar 8 haunted house kaarten terwijl wij met ze 16 zijn, dus ze hebben ons hele avond verpest maandag na het vrijgezellen feest gebeld zeggen ze we hebben alles gestuurd en ik zeg tegen hun we hebben bewijs dat jullie er maar 8 hebben gestuurd maar ze wouden ons niet geloven. En mij gaat het echt niet om het geld maar vond het niet leuk dat ze ons avond hebben verpest en dan nog alles ontkennen. Dus bij deze kijk uit mensen want ze lichten je op waar je bij sta. Vriendelijke groeten Wilco. M

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alleen maar zwakke punten om eerlijk te zijn. Denk alstublieft 2 keer na voordat je bij tickets4u besteld, want ze zijn echt oplichters. En ze doet alles volgende het wet volgens hun.

    Door walibi op 16 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Week van te voren kaartjes besteld voor het uitverkochte mysteryland, volgende dag in huis.ze waren wel 20,-duurder als normaal en Hield wel mn hart vast bij het scannen aan de ingang maar ze waren echt en heb een superdikke dag gehad!

    Sterke punten
    Kaartjes leveren voor een uitverkocht festival

    Zwakke punten
    slechte reviews waardoor je ze niet vertrouwd

    Door Rob op 2 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ticket voor Lowlands gekocht en betaald. Een week voor Lowlands geen ticket ontvangen dus eindeloos achteraan moeten bellen. Uiteindelijk bleken ze geen ticket te kunnen leveren. En heb ik tot op heden geen cent terug gezien. Ik voel me hopeloos opgelicht en ga nu de strijd pas echt aan om mijn geld terug te krijgen: KOOP GEEN TICKETS BIJ DIT BEDRIJF!!!

    Sterke punten
    Oplichten

    Zwakke punten
    Afspraken nakomen

    Door Narhalie op 1 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onlangs 3 kaarten verkocht voor latin village nadat ik op google had gezocht voor tickets latin village. Ik heb 71,50 betaald voor een kaartje (3 kaartjes in totaal!) terwijl het feest niet uitverkocht is en een regulier kaartje Ä55,- kost! Ik heb ze gelijk gebeld maar ze komen je helemaal niet tegemoet!

    Was het uitverkocht, vind ik het niet erg om extra te betalen maar nu ben je gewoon echt opgelicht!

    Dus niet kopen bijdeze maatschappij!

    Zwakke punten
    Duurdere tickets terwijl tickets gewoon nog te koop zijn plus een waardeloze klantenservice!

    Door Kim op 3 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Anderhalve maand geleden 2 kaarten voor Andre Rieu gekocht voor 198 euro. Ook een overnachting geregeld in de buurt van Maastricht. Deze week 2 x gebeld waar de kaarten blijven. "We zijn er mee bezig." Waardeloos dat ze geen open kaart spelen. Wij staan voor niets in Maastricht.

    Sterke punten
    "Lucht" verkopen!

    Zwakke punten
    Klant niet op de hoogte brengen als de beloofde en betaalde tickets niet te leveren zijn.

    Door Teleurgestel op 22 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het verdienmodel van organisaties als ticket4you wordt in stand gehouden door de consument zelf. Zolang mensen van hun 'diensten' gebruik maken, is het aantrekkelijk voor ze om kaartjes in te kopen om ze met woekerprijzen door te verkopen. Als nou iedereen bij de officiele ticketverkopers zijn kaartje koopt, dan stopt dit systeem vanzelf. In het begin is het misschien pijnlijk omdat je een kaartje misloopt, maar beseft, voor de wederverkopers is het nog pijnlijker omdat zij met met niet-verkoopbare kaartjes blijven zitten. Geen verdienmodel maar een verliesmodel dus. Kortom, doorbreek de vicieuze cirkel en koop geen kaartjes bij wederverkopers. Het is in je eigen belang!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te duur.

    Door Frans Vliegenberg op 5 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op markt plaats wil ik een kaartje kopen voor een uitverkocht evenement. Eene Noah biedt een kaartje aan voor 76 euro. Je denkt dat dit een particulier is, maar als je reageert krijg je een PM en wordt je doorverwezen naar Tickets4U.nl. Daar kost het kaartje dan 79 + 8,50 service kosten, dus 87,50.

    Dit is ronduit misleidend

    Zwakke punten
    Commercieel bedrijf vermomt zich als particulier op marktplaats.

    Door Joost op 20 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na het lezen van alle slechte reverenties had ik mijn twijfels over tickets4u na gebeld te hebben met de organisatie gaf hij me de voordeel van de twijfel maar eenmaal aangekomen bij de ingang was toegangsbewijs geldig en heb ik genoten van het geweldige open air festival

    Groetjes anoniem

    Door Anoniem op 6 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hadden kaarten gekocht voor de Ladies of Soul voor de zondag, was niet mogelijk er waren geen kaarten verstuurd naar dit bedrijf voor de zondag, alleen de zaterdag. Nu konden we het omboeken of geld terug. (12 personen).

    Zeer slecht geregeld. Ik heb ervan geleerd, vanaf nu alleen nog via de officiŽle kanalen mijn kaarten kopen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Louche business

    Door JTG op 18 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • The worst Ticket company I have ever used. The tickets never arrived after they promised me they would. Flew from the UK which cost several hundred pounds. A complete waste of time and money

    Sterke punten
    Ripping people off

    Zwakke punten
    Everything

    Door Nigel Lewin op 13 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Oplichters die op basis van mistige voorwaarden een incassoburo inschakelen om nooit geleverde tickets te verhalen.

    Nooit ticket bij bestellen en hopen dat ze snel failliet gaan.

    Sterke punten
    Oplichting, incasso's, vage voorwaarden

    Door Remko op 11 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste mensen, ik kan u alleen maar komt nooit tickets bij Ticket4U. De dames die hier achter zitten willen snel rijk worden over andermans rug, leveren doen ze nooit. Ze moeten eens goed aangepakt worden het zijn gewoon oplichters.

    Sterke punten
    Dreigen met incasso

    Zwakke punten
    Leveren nooit alleen geld aftroggelen van een hardwerkende man.

    Door Eric op 9 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze organisatie laat kinderen in de kou staan. Mijn vrouw heeft drie maanden geleden kaarten voor Kinderen voor Kinderen (6/1) besteld en direct betaald. Deze zouden per mail geleverd worden. Nadat zij een week voor voorstelling nog geen kaarten had heeft zij gebeld en werd zij tot 2 uur voor voorstelling aan lijntje gehouden. Uiteindelijk geen kaarten en twee meisjes van 7 jaar met dikke tranen. Dit was niet alleen voor vrijdag, maar ook voor donderdag voorstelling. NIETS BESTELLEN!

    Zwakke punten
    Kan niet leveren!

    Door Robert op 6 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen oud & nieuw heb ik samen met mijn vriendin en een stel vrienden doorgebracht bij de Freaqshow, wat plaatsvond in het Ziggodome te Amsterdam. Aangezien de reguliere kaartverkoop al uitverkocht was heb ik besloten om via tickets4u in totaal vijf kaarten te bestellen. Deze kaarten kostten meer dan de oorspronkelijke vraagprijs, maar dat is logisch gezien het vraag en aanbod. Dit stond dan ook wel degelijk aangegeven op de site zelf. Door de slechte recensies met betrekking tot tickets4u werd ik toch argwanend over het feit of ik er wel slim aan had gedaan om via hun deze tickets te kopen. Echter, mijn ongerustheid werd weggenomen door de snelle klantenservice, via de mail en de telefoon, waarin ik met veel tekst en uitleg de garantie kreeg dat alles zou kloppen. Om een lang verhaal kort te maken: Bij Freaqshow aangekomen WERKTEN de tickets gewoon en we hebben het oud & nieuw van ons leven gehad. Bedankt tickets4u!!! Vriendelijke groeten van iemand die de moeite neemt om een positieve recensie te schrijven!

    Sterke punten
    - Klantenservice
    - Overzichtelijkheid website
    - Snelle levering order

    Door John Borsboo op 1 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tickets4u zijn OPLICHTERS?
    Sturen een aanmaning terwijl ik nooit kaartjes besteld heb. Dreigen zelfs met een gerechtsdeurwaarder.
    BESTEL HIER NOOIT KAARTJES.

    Sterke punten
    GEEN ENKELE.....VIEZERIKKEN ZIJN HET..

    Zwakke punten
    ALLES. GROTE OPLICHTERS

    Door Monique Seeb op 28 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • If you try to do incomplete order (not proceeding to pay, event cancelled), they take it as a full order and demand money from you including legal action. AVOID!

    Sterke punten
    none

    Zwakke punten
    ALL

    Door Artur Loza op 19 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In augustus al kaarten gekocht voor het kickboksgala Badr Hari tegen Rico Verhoeven (10-12).
    Ik zou een week voor de wedstrijd mijn kaartjes online verstuurd krijgen. Ik heb meerdere malen op diverse wijze contact met ze opgenomen. Maar ze houden je tot op de laatste dag aan het lijntje en uiteindelijk mailen ze me dat de kaartjes niet meer in het assortiment zijn. Ik heb mij kaartjes nooit gekregen. En mijn geld (tot nu toe) ook niet.
    Tot mijn verbazing zie ik de kaartjes wel nog steeds op hun website staan. Echt een teleurstelling

    KOOP UW KAARTEN AUB ERGENS ANDERS. DIT ZIJN ECHT AMATEURS EN OPLICHTERS.

    Sterke punten
    Mensen misleiden

    Zwakke punten
    misleidende website
    moeilijk bereikbaar

    Door Hassan op 10 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In Mei heb ik een ticket aangeschaft voor een feest in Amsterdam. De ticket heb ik afgerekend met Ideal. Alles was in het eerste opzicht een prima deal... Maar na een paar maanden ontving ik een aanmaning waar op stond dat er nog een geldbedrag open stond bij hun in het systeem en dwingen zij mij dit te betalen of anders sturen ze een deurwaarder op mij af. De ticket is in zijn volledigheid betaald en Ticket4u beweert dat ik nog een ticket zou hebben gereserveerd en niet zou hebben betaald. Echt belachelijk dat dit bedrijf zo geld van je probeert af te troggelen. Denk na voordat je bij deze firma besteld. In een woord: walgelijk...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Service, klantgerichtheid, eerlijkheid, aftersales.

    Door Sylvester op 9 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Tickets4U

Schrijf je eigen review over Tickets4U