Tickets4U is een professioneel ticket master bedrijf, die gespecialiseerd is in het verkopen van toegangsbewijzen voor sport, theater, concerten en andere evenementen. Het bedrijf is voornamelijk gericht op concerten en/of evenementen die overal zijn uitverkocht. Tickets4U is bedoeld voor particulier gebruik, maar ook voor groepen en bedrijven. Waarschijnlijk was u al enige tijd op zoek naar kaartjes voor dat ene evenement dat al zo lang en zo snel was uitverkocht, dat probleem is voorbij.

Over Tickets4U

Tickets4U is een wederverkoper van tickets en is lid van branchevereniging EUSTA. Tickets4U is een online ticketmarktplaats waar je terecht kan om kaartjes te kopen, maar ook om te verkopen. Het doel van Tickets4U is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangsbewijzen die je kunt kopen bij Tickets4U zijn voor sport, theater, concerten en andere evenementen.


Geen primair verkooppunt

Er zijn veel verschillende bedrijven en particulieren die reeds gekochte toegangskaarten beschikbaar stellen voor verkoop. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Het is echter wel verstandig om je te realiseren dat altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een ticket dat jou toegang geeft tot een evenement, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators en artiesten willen tevens graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen.


Duurdere tickets

Wanneer je besluit tickets te kopen van niet primair voorverkooppunt, is dat geheel op eigen risico. Ook dien je er rekening mee te houden dat de tickets die je via een particulier of ticketmaster bedrijf vaker duurder worden verkocht dan de oorspronkelijke prijs van het kaartje. Daar komen ook nog eens de bijkomende administratieve- en verzendkosten bij.


Geldigheid toegangsbewijs

In de algemene voorwaarden staat vermeld dat Tickets4U een niet officiële verkoper van entreebewijzen is. Voordat je besluit de tickets te kopen moet je dus verklaren dat je bekend bent met het feit dat organisatoren van een evenement en/of de officiële aanbieders van de entreebewijzen er toe kunnen overgaan de door een wederverkoper aangeboden entreebewijzen te blokkeren of anderszins ongeldig te maken. Wanneer je tickets via dit bedrijf koopt, komen beide partijen dus overeen dat in een dergelijke situatie Tickets4U het aankoopbedrag van het entreebewijs zal restitueren of het betreffende entreebewijs zal vervangen voor een ander entreebewijs tenzij de blokkering van de tickets door toedoen van de kopende partij is gekomen. Bijvoorbeeld door het delen van informatie op de ticket met derden.


Tickets4U Reviews

  Niet doen

  Kaart besteld en betaald maar niks ontvangen. Geprobeerd om in contact te komen om geld terug te krijgen maar lukt niet. Dus niet aan beginnen!

  Sterke punten
  Misleidende

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar

  Tickets4U Oplichting

  Ook ik heb 4 kaartjes besteld voor 'Vrienden van Amstel live' aankomende zondag. Tot op heden nog niets ontvangen. Na diverse keren gebeld en gemaild, geen gehoor. Krijg niemand aan de lijn. Wat nu te doen? Gaat om €491,-

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Geen gehoor

  BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U

  BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U: OPLICHTING!
  BESTEL NIETS BIJ TICKETS4U.
  Kaartjes besteld voor Level42 in Alkmaar, Victorie. Nooit gehad, geen geld terug, ondanks mailen, sms, bellen, tientallen malen. Onbereikbaar bedrijf.
  Opeens mail met belofte terugbetaling. Nooit gebeurd. En jawel, op 31-12 word gebeld met uitleg: 'Druk druk druk!' Begin dan geen eigen bedrijf denk ik dan. Weer belofte terug betalen als ik klacht verwijderd van klacht.nl. Dat is eigenlijk chantage, maar alla. Klacht verwijderd. Weer niet nakomen belofte door Tickets4u. Geen geld terug.
  Zou fijn zijn als Tickets4u eens failliet gaat. Moet toch niet zoveel moeite zijn voor een of ander consumentenprogramma? Het barst van de klachten van berooide klanten. Tickets4u=oplichting.

  Sterke punten
  sterk in oplichting

  Zwakke punten
  Nou, eigenlijk algehele bedrijfsvoering: geen service, niet nakomen belofte, niet bereikbaar, geen waar voor geld, geen compensatie

  Aanmaning voovoor kaarten die nooit geleverd zijn

  Vorig jaar april 2017 6 kaarten voor Awakening proberen te bestellen. Betaling mislukte op website, dus via andere website besteld.

  Een jaar later april 2018 een aanmaning t.h.v. €324,- voor die bestelling. Nooit kaarten gehad en mail van Tickets4u (juni 2017) in spam dat de bestelling wel geannuleerd moet worden indien je niet meer wil bestellen. Mail nooit gezien uiteraard omdat het in spam zit. Bellen met tickets4U en dan te horen krijgen dan de incasso afdeling per mail te bereiken is. Kansloze organisatie!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Tickets4u oplichters!!!!

  Wat een oplichters bij Tickets4u!! Volgens hen is er door mijn zoon vorig jaar een ticket besteld. Mijn zoon heeft uitgelegd dat hij nooit iets besteld heeft en heeft het vermoeden dat zijn mailadres is misbruikt. ( dat vermoeden is natuurlijk wel ergens op gebasseerd).Dat was onmogelijk, volgens Tickets4u, veel gebruikte smoes. Je moest veel te veel gegevens invullen, dat kan een ander niet blabla. Als ik kon laten zien dat het heel makkelijk is om onder een valse naam te bestellen, kon mijn zoon de aanmaning als niet verzonden beschouwen. ( ik heb de mailtjes!)Ik heb hen heel simpel met printscreens laten zien, dat het heel erg makkelijk is op hun site om met valse gegevens de hele site leeg te kopen. Een beetje basiskennis van de mensen om je heen en je hebt een account. Dat hun werkwijze op het internet al vele onschuldige slachtoffers heeft gekost. Google maar een op tickets4u. Zelden een bedrijf opgezocht, waar zulke slechte recenties op zijn. Ze blijven dreigen en vinden zichzelf ontzettend in hun recht staan. Ongelofelijk dat een bedrijf als Tickets4U, waar zo veel klachten over zijn, bij Opgelicht, Radar en DWDD bekend staat als oplichters, zolang zijn gang kan gaan. Ik wil iedereen waarschuwen voor deze oplichters. Ga alsjeblieft niet eens op hun site kijken. Lees eerst alle waarschuwingen en berichten op Google. Dit bespaart je een hoop ergernis en een mailwisseling met een dom kuiken met 2 hersencellen.
  Dit bericht zul je op meer sites tegenkomen, in de hoop dat er iemand deze oplichters kan stoppen.
  Alle mailtjes heb ik bewaard en kan deze ook zo inkopiëren.

  Sterke punten
  Helemaal geen een sterk punt te vinden.

  Zwakke punten
  Asociaal, onprofessioneel en niet bijzonder administratief onderlegd. Wat een slecht bedrijf. Moet je alle reviews eens lezen op internet!! Ga alsjeblieft niet met deze oplichters in zee.

  Concert Blof

  Prima alles geregeld door Tickets4U. Normale prijzen maar wel zelf de kaarten opgehaald in Zaandam en de kaarten daar betaald. Wel zo veilig!!

  Sterke punten
  Prijs

  Zwakke punten
  Geen

  Ticket bought, cancelled and they kept the money

  Bought 4 Tickets for 650€ on their Website. I cancelled the tickets while the money was on the way and they will not refund the money. Do not buy tickets here, this is SCAM!

  Zwakke punten
  Scam. Never buy here

  concert rolling stones

  op 11 mei tickets besteld én betaald
  tickets nooit ontvangen ondanks de vele telefoontjes en mails
  nu nog proberen het geld terug te krijgen

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  geen tickets geleverd

  Opgelicht met kaarten van Walibi

  Goedendag allemaal, bij deze wil ik jullie waarschuwen voor ticket4u. Ik had afgelopen zaterdag een vrijgezellen feest, en ze hebben ons avond echt verpest. We hadden bij ticket4u 16 rippassen besteld, we hebben 10 werkdagen gewacht maar we hebben niks binnen gekregen, dus we hebben ze gebeld zeggen ze ze zijn nog niet binnen bel morgen terug en de volgende dag weer gebeld zeggen ze weer niet binnen bel morgen weer terug. En weer gebeld en dat een dag voor de vrijgezellen feest, zeggen ze ze zijn nog niet binnen maar we kunnen ze omzetten naar haunted house kaarten, dus we moeten het wel omzetten omdat ze de rip kaarten niet hebben terwijl wij twee weken geleden ze besteld hadden. Dus zaterdag op de dag van de vrijgezellen feest kijk ik op me e-mail, krijg ik maar 8 haunted house kaarten terwijl wij met ze 16 zijn, dus ze hebben ons hele avond verpest maandag na het vrijgezellen feest gebeld zeggen ze we hebben alles gestuurd en ik zeg tegen hun we hebben bewijs dat jullie er maar 8 hebben gestuurd maar ze wouden ons niet geloven. En mij gaat het echt niet om het geld maar vond het niet leuk dat ze ons avond hebben verpest en dan nog alles ontkennen. Dus bij deze kijk uit mensen want ze lichten je op waar je bij sta. Vriendelijke groeten Wilco. M

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten om eerlijk te zijn. Denk alstublieft 2 keer na voordat je bij tickets4u besteld, want ze zijn echt oplichters. En ze doet alles volgende het wet volgens hun.

  Mysteryland tickets

  Week van te voren kaartjes besteld voor het uitverkochte mysteryland, volgende dag in huis.ze waren wel 20,-duurder als normaal en Hield wel mn hart vast bij het scannen aan de ingang maar ze waren echt en heb een superdikke dag gehad!

  Sterke punten
  Kaartjes leveren voor een uitverkocht festival

  Zwakke punten
  slechte reviews waardoor je ze niet vertrouwd

  Geen ticket en geen geld terug! Oplichters!

  Ticket voor Lowlands gekocht en betaald. Een week voor Lowlands geen ticket ontvangen dus eindeloos achteraan moeten bellen. Uiteindelijk bleken ze geen ticket te kunnen leveren. En heb ik tot op heden geen cent terug gezien. Ik voel me hopeloos opgelicht en ga nu de strijd pas echt aan om mijn geld terug te krijgen: KOOP GEEN TICKETS BIJ DIT BEDRIJF!!!

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Afspraken nakomen

  Oplichters

  Onlangs 3 kaarten verkocht voor latin village nadat ik op google had gezocht voor tickets latin village. Ik heb 71,50 betaald voor een kaartje (3 kaartjes in totaal!) terwijl het feest niet uitverkocht is en een regulier kaartje €55,- kost! Ik heb ze gelijk gebeld maar ze komen je helemaal niet tegemoet!

  Was het uitverkocht, vind ik het niet erg om extra te betalen maar nu ben je gewoon echt opgelicht!

  Dus niet kopen bijdeze maatschappij!

  Zwakke punten
  Duurdere tickets terwijl tickets gewoon nog te koop zijn plus een waardeloze klantenservice!

  Andre Rieu

  Anderhalve maand geleden 2 kaarten voor Andre Rieu gekocht voor 198 euro. Ook een overnachting geregeld in de buurt van Maastricht. Deze week 2 x gebeld waar de kaarten blijven. "We zijn er mee bezig." Waardeloos dat ze geen open kaart spelen. Wij staan voor niets in Maastricht.

  Sterke punten
  "Lucht" verkopen!

  Zwakke punten
  Klant niet op de hoogte brengen als de beloofde en betaalde tickets niet te leveren zijn.

  Nooit doen

  Het verdienmodel van organisaties als ticket4you wordt in stand gehouden door de consument zelf. Zolang mensen van hun 'diensten' gebruik maken, is het aantrekkelijk voor ze om kaartjes in te kopen om ze met woekerprijzen door te verkopen. Als nou iedereen bij de officiele ticketverkopers zijn kaartje koopt, dan stopt dit systeem vanzelf. In het begin is het misschien pijnlijk omdat je een kaartje misloopt, maar beseft, voor de wederverkopers is het nog pijnlijker omdat zij met met niet-verkoopbare kaartjes blijven zitten. Geen verdienmodel maar een verliesmodel dus. Kortom, doorbreek de vicieuze cirkel en koop geen kaartjes bij wederverkopers. Het is in je eigen belang!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te duur.

  Tickets4U misleidt op marktplaats: doet zich voor als particuliere verkoper

  Op markt plaats wil ik een kaartje kopen voor een uitverkocht evenement. Eene Noah biedt een kaartje aan voor 76 euro. Je denkt dat dit een particulier is, maar als je reageert krijg je een PM en wordt je doorverwezen naar Tickets4U.nl. Daar kost het kaartje dan 79 + 8,50 service kosten, dus 87,50.

  Dit is ronduit misleidend

  Zwakke punten
  Commercieel bedrijf vermomt zich als particulier op marktplaats.

  Open air

  Na het lezen van alle slechte reverenties had ik mijn twijfels over tickets4u na gebeld te hebben met de organisatie gaf hij me de voordeel van de twijfel maar eenmaal aangekomen bij de ingang was toegangsbewijs geldig en heb ik genoten van het geweldige open air festival

  Groetjes anoniem

  Ladies of soul

  Wij hadden kaarten gekocht voor de Ladies of Soul voor de zondag, was niet mogelijk er waren geen kaarten verstuurd naar dit bedrijf voor de zondag, alleen de zaterdag. Nu konden we het omboeken of geld terug. (12 personen).

  Zeer slecht geregeld. Ik heb ervan geleerd, vanaf nu alleen nog via de officiële kanalen mijn kaarten kopen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Louche business

  Absolutely Appalling

  The worst Ticket company I have ever used. The tickets never arrived after they promised me they would. Flew from the UK which cost several hundred pounds. A complete waste of time and money

  Sterke punten
  Ripping people off

  Zwakke punten
  Everything

  Oplichters

  Oplichters die op basis van mistige voorwaarden een incassoburo inschakelen om nooit geleverde tickets te verhalen.

  Nooit ticket bij bestellen en hopen dat ze snel failliet gaan.

  Sterke punten
  Oplichting, incasso's, vage voorwaarden

  Niets geleverd toch betalen

  Beste mensen, ik kan u alleen maar komt nooit tickets bij Ticket4U. De dames die hier achter zitten willen snel rijk worden over andermans rug, leveren doen ze nooit. Ze moeten eens goed aangepakt worden het zijn gewoon oplichters.

  Sterke punten
  Dreigen met incasso

  Zwakke punten
  Leveren nooit alleen geld aftroggelen van een hardwerkende man.

  Tickets4U - Kinderen voor kinderen

  Deze organisatie laat kinderen in de kou staan. Mijn vrouw heeft drie maanden geleden kaarten voor Kinderen voor Kinderen (6/1) besteld en direct betaald. Deze zouden per mail geleverd worden. Nadat zij een week voor voorstelling nog geen kaarten had heeft zij gebeld en werd zij tot 2 uur voor voorstelling aan lijntje gehouden. Uiteindelijk geen kaarten en twee meisjes van 7 jaar met dikke tranen. Dit was niet alleen voor vrijdag, maar ook voor donderdag voorstelling. NIETS BESTELLEN!

  Zwakke punten
  Kan niet leveren!

  Positief

  Afgelopen oud & nieuw heb ik samen met mijn vriendin en een stel vrienden doorgebracht bij de Freaqshow, wat plaatsvond in het Ziggodome te Amsterdam. Aangezien de reguliere kaartverkoop al uitverkocht was heb ik besloten om via tickets4u in totaal vijf kaarten te bestellen. Deze kaarten kostten meer dan de oorspronkelijke vraagprijs, maar dat is logisch gezien het vraag en aanbod. Dit stond dan ook wel degelijk aangegeven op de site zelf. Door de slechte recensies met betrekking tot tickets4u werd ik toch argwanend over het feit of ik er wel slim aan had gedaan om via hun deze tickets te kopen. Echter, mijn ongerustheid werd weggenomen door de snelle klantenservice, via de mail en de telefoon, waarin ik met veel tekst en uitleg de garantie kreeg dat alles zou kloppen. Om een lang verhaal kort te maken: Bij Freaqshow aangekomen WERKTEN de tickets gewoon en we hebben het oud & nieuw van ons leven gehad. Bedankt tickets4u!!! Vriendelijke groeten van iemand die de moeite neemt om een positieve recensie te schrijven!

  Sterke punten
  - Klantenservice
  - Overzichtelijkheid website
  - Snelle levering order

  Aanmaning

  Tickets4u zijn OPLICHTERS?
  Sturen een aanmaning terwijl ik nooit kaartjes besteld heb. Dreigen zelfs met een gerechtsdeurwaarder.
  BESTEL HIER NOOIT KAARTJES.

  Sterke punten
  GEEN ENKELE.....VIEZERIKKEN ZIJN HET..

  Zwakke punten
  ALLES. GROTE OPLICHTERS

  avoid - they are scammers!

  If you try to do incomplete order (not proceeding to pay, event cancelled), they take it as a full order and demand money from you including legal action. AVOID!

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  ALL

  OPLICHTERS

  In augustus al kaarten gekocht voor het kickboksgala Badr Hari tegen Rico Verhoeven (10-12).
  Ik zou een week voor de wedstrijd mijn kaartjes online verstuurd krijgen. Ik heb meerdere malen op diverse wijze contact met ze opgenomen. Maar ze houden je tot op de laatste dag aan het lijntje en uiteindelijk mailen ze me dat de kaartjes niet meer in het assortiment zijn. Ik heb mij kaartjes nooit gekregen. En mijn geld (tot nu toe) ook niet.
  Tot mijn verbazing zie ik de kaartjes wel nog steeds op hun website staan. Echt een teleurstelling

  KOOP UW KAARTEN AUB ERGENS ANDERS. DIT ZIJN ECHT AMATEURS EN OPLICHTERS.

  Sterke punten
  Mensen misleiden

  Zwakke punten
  misleidende website
  moeilijk bereikbaar


Bezoek Tickets4U

Schrijf een review