Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. TicketSwap is tegen woekerprijzen. Je kan daarom niet meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je niet te veel betaalt voor een kaartje. TicketSwap is eind 2012 opgericht door Ruud, Hans & Frank. De drie oprichters ondervonden zelf alle problemen rond het kopen en verkopen van e-tickets en wilden dit voor eens en voor altijd opgelost hebben! Verkopers zijn zeker van hun geld en kopers zijn zeker dat ze een e-ticket ontvangen. Kopers rekenen namelijk direct af met iDeal, waarna zij het e-ticket per mail ontvangen.

Over TicketSwap

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk online afrekenen. Nadat je hebt betaald, ontvang je direct je tickets.


Veilig en eerlijk kaartjes kopen

Ticket Swap is tegen woekerprijzen. Het is daarom niet mogelijk om meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je nooit te veel betaalt voor een kaartje. Door de strenge controles van Ticket Swap en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. Ticket Swap is veilig te gebruiken. Verkopers zijn verzekerd van hun geld, kopers ontvangen gegarandeerd hun gekochte kaartjes. Ticket Swap controleert namelijk de verkopers en de tickets op verschillende punten. Tevens kun je zien van wie je koopt, omdat het verplicht is om je als verkoper met jouw Facebook account aan te melden. Iedere moet inloggen met zijn Facebook account. Op deze manier kun je duidelijk hoeveel vrienden iemand heeft en een indruk krijgen van wie je eigenlijk koopt. Wanneer een verkoper vaker zonder problemen tickets heeft verkocht via Ticket Swap, wordt dit eveneens vertoond (in aantal) bij de advertentie van de verkoper. Betaal snel en eenvoudig online en ontvang direct na betaling jouw tickets. Verkopers zijn verplicht het kaartje naar Ticket Swap sturen voordat het beschikbaar op de website staat. Zodra jij betaald hebt, wordt jouw bestelling door TicketSwap opgestuurd. TicketSwap werkt samen met veel verschillende organisaties, waardoor je met Secure Swap 100% zeker bent van een geldige ticket.


Promoot je advertentie op Facebook

Vanzelfsprekend wil je natuurlijk jouw tickets zo snel mogelijk verkopen. Ticket Swap heeft het daarom erg gemakkelijk voor je gemaakt, door je te mogelijkheid te geven jouw advertentie te promoten op Facebook! Uiteraard kun je zelf bepalen wat wel en niet gedeeld wordt op Facebook. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen om je ticket te verkopen aan een koper die je zelf hebt gevonden. Zodra je ticket verkocht is, ontvang je een e-mail en SMS van Ticket Swap. De volgende werkdag wordt het geld direct overgemaakt. Ticket Swap heeft trouwens ook een handige app waar je gebruik van kunt maken. Met deze app heb je de mogelijkheid om overal tickets te kopen en verkopen. De Ticket Swap app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android. Download de app gratis in de Appstore of Google Playstore.


Artikelen over TicketSwap

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk ... [...]

TicketSwap Reviews

  SO DON'T SELL TICKETS VIA TICK

  Sold a ticket via Ticketswap, 5 months later received a message that the ticket didn't work and I needed to pay back the amount of money???

  Ticketswap is pretending to the most safe platform to selle and buy tickets but that's just the case when Ticketswap has a agreement with other companies to share information, with Ticketmaster (biggest ticket company) that's not the case! And Ticketmaster doesn't give a warning that there is a big risk because of that. They just say that de person that's selling is always responsible??? The buyer can do everything like selling and say that the ticket didn't work...

  SO DON'T SELL TICKETS VIA TICKETSWAP AND SAVE MONEY AND A FINANCIAL AND EMOTIONAL HEADACHE!

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  Sold a ticket via Ticketswap, 5 months later received a message that the ticket didn't work and I needed to pay back the amount of money???

  Ticketswap is pretending to the most safe platform to selle and buy tickets but that's just the case when Ticketswap has a agreement with other companies to share information, with Ticketmaster (biggest ticket company) that's not the case! And Ticketmaster doesn't give a warning that there is a big risk because of that. They just say that de person that's selling is always responsible??? The buyer can do everything like selling and say that the ticket didn't work...

  SO DON'T SELL TICKETS VIA TICKETSWAP AND SAVE MONEY AND A FINANCIAL AND EMOTIONAL HEADACHE!

  Ongeldige kaart

  Ik heb al jaren gehoord dat gescande kaarten of kaartjes die ongeldig zijn niet verkocht konden worden via Ticketswap.

  Nu ben ik er achter gekomen dat je blijkbaar je gescande kaart gewoon weer door kan verkopen..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar dus!

  Super gierig

  Ik was een listing aan het maken, om een kaartje te verkopen, maar bedacht me halverwege dat proces en annuleerde de listing. Een minuut later krijg ik een push melding dat mijn kaartje verkocht is tegen een prijs die ik nooit heb ingevoerd (namelijk de koopprijs en niet 120% daarvan). Dus de ticketswap app verkoopt mijn kaartje zomaar zonder mijn toestemming (want ben halverwege het proces gestopt) en weigert vervolgens het verschil van 20% te vergoeden. Erg teleurstelling van een bedrijf dat zich profileert als 'eerlijk'. Helemaal als je bedenkt dat ze mega veel winst maken per kaartje. Wees gewoon eerlijk en herstel je fouten.

  Oneerlijk en onveilig

  TicketSwap beweert eerlijk en veilig te zijn, maar dat zijn ze zeker niet. Vandaag blijk ik de dupe te zijn van fraude via TicketSwap. Geen toegang tot Pearl Jam met de tickets die ik via hun heb gekocht.

  Oftewel: oneerlijk en onveilig.

  Sterke punten
  Je bent snel van je geld af.

  Het ziet er betrouwbaar uit.

  Zwakke punten
  Nemen hun verantwoording niet.

  Beweren onterecht dat het eerlijk en veilig is.

  Zware oplichters

  Criminele organisatie! Verkopen verlopen en geannuleerde tickets 😡😡.
  Bij de ingang van welk event dan ook, wordt de toegang geweigerd en sta je met lege handen. Met mij tientallen gedupeerden! Dit keer Ziggo Dome, concert Tom Jones.

  Sterke punten
  Maffiapraktijken

  Zwakke punten
  Ook maffiapraktijken

  0 klantenservice

  Ticket gekocht op ticketswap --> ticket was reeds gebruikt & ik kon hiermee dus niet meer binnen. 0 Reactie van ticketswap, niemand die je daar bij helpt. Geen controle v/d tickets, ik kon m'n ticket erna zelfs direct terug verkopen (EEN ONGELDIG TICKET), dus deze business is vrij louche & niet te vertrouwen.

  Ik zou ticketswap nooit meer gebruiken en vraag me af waarom dit zelfs nog online staat. Meerdere mensen hadden tijdens dit event ook tickets via ticketswap gekocht & deze waren ook niet geldig. Is dus een gekende methode van oplichting!

  Zwakke punten
  0 reactie
  Geen controle
  0 klantenservice

  Schandalig veel servicekosten

  Ze geven aan de prijzen voor iedereen eerlijk te houden, door maximaal 120% boven de originele prijs te mogen vragen. Ze zeggen er echter niet bij dat ze zelf daar nog 8% boven op gooien voor de koper (5% service + 3% transactie) EN er 5% afhalen (5% service). Oftewel: van het bedrag dat de koper betaalt gaat bijna 13% naar Ticketswap. Dat vind ik echt schandalig veel.

  Je kan maximaal 120% boven de originele prijs vragen. Zo houden we het voor iedereen eerlijk.

  Sterke punten
  Verzekerde overdracht

  Zwakke punten
  Hele hoge servicekosten.
  Oneerlijke marketing over 'eerlijke prijzen'

  Doe het niet

  Ik heb 1 ticket van mijn 3 tickets te koop aangeboden. Dit was verkocht en later kreeg ik reactie dat de koper niet binnen raakte. Blijkbaar hebben zij het verkeerde ticket uit de ticketapp gekocht. Ik kan aantonen dat ik het juiste ticket heb geüpload en heb verkocht. Zij geven de koper gelijk, nemen niet hun verantwoordelijkheid en dreigen nu met extra stappen. Hun klantendienst antwoord niet of pas na weken . Bende oplichters. Doe jezelf een plezier en verkoop op een ander platform

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel heel veel

  Geen antwoord op vragen

  Ik hoorde vaker over ticketswap en nog nooit eerder gebruikt, omdat ik het nooit nodig had. Omdat ik zo graag een band op pinkpop wil zien, besloot ik dus om op ticketswap te kijken voor tickets voor de betreffende dag gezien het om een uitverkochte dag ging. Ik twijfelde, mede door vele slechte reviews maar er zaten ook positieve bij, waaronder dat men een keer een ticket via Ticketswap had overgekocht, maar uiteindelijk het festival of concert niet kon bijwonen omdat het ticket al gebruikt was. Dus ik twijfelde sterk, maar mijn wil om mijn favoriete band te zien die al niet vaak in de buurt optreedt was sterker dan de twijfel en dus kocht ik de tickets over van de persoon.

  Besluitend om het zekere voor het onzekere te nemen, zocht ik ook contact met ticketswap. Ze geven aan een dag reactietijd, en gezien mijn vraag in het weekend kwam, dacht ik wel ergens in de week erna een antwoord te krijgen. Niet dus. Mijn vraag is op 21 april gesteld, maar een week later nog steeds geen antwoord. Er staat in de chat letterlijk dat ze het nog niet eens gezien hebben. Prima dat het vanwege drukte wat later is, maar het is inmiddels mei en ik heb nog steeds geen antwoord. Dat is zeer slecht voor een servicebedrijf, helemaal als het om een callcenter gaat die vragen moet beantwoorden.

  Naar wat ik begrepen heb uit andere reviews komen reacties van ticketswap vaak pas wanneer het niet meer nodig is, en het evenement al voorbij is. Ik hoop niet dat ze dat bij mij gaan doen, al ben ik er wel bang voor. Ik heb hen opnieuw bericht, en laten blijken dat ik woedend ben dat ze geen moeite doen. Als ik het terrein niet op kan terwijl ik wel netjes een ticket heb overgekocht van iemand die niet meer kan, dan gaat er een klacht komen over ticketswap. Als ik op tijd - drie maanden voor het festival - de vraag gesteld, dan verwacht ik ook ruim voor het festival antwoord te krijgen.

  Al met al, nu al een zeer slechte service. Bij het niet kunnen opkomen van het festival terrein zijn zij de schuldige en zal er niet alleen een tweede slechte review komen, maar ook een klacht ingediend worden én ik wil dan ook mijn geld terug. Ik wil niet weten hoe slecht de service zal zijn als je echt een probleem zou hebben met je ticket. Als ze al geen service verlenen bij wat simpele vragen, dan krijg je vast en zeker ook geen service als je echt met een probleem zit. Kortom, dit is de eerste en meteen de laatste keer dat ik via ticketswap een duur ticket bestel.

  Overigens opvallend: als je hen nog een bericht stuurt met dreigement dat je aangifte of een klacht gaat indienen en hen stuurt dat ze oplichters zijn, geven ze deels antwoord op je vraag en een andere vraag negeren ze, om vervolgens geen antwoord te geven als je meer duidelijkheid wil. Daarvoor zal je mogelijk weer maanden moeten wachten.

  Sterke punten
  Klanten en klantvragen negeren

  Zwakke punten
  (Goede) service verlenen

  Zeer slecht

  Bij vragen krijg je geen andwoord.
  Op de site worden vermoedelijk bots gebruikt om kaarten op te kopen

  Sterke punten
  Op dit moment kan ik geen positieve reactie geven

  Zwakke punten
  Heel veel

  Oplichters!

  Onlangs plaatste ik 2 tickets voor een show op 18 maart om 18 uur op Ticketswap. Op 10/03 (ruil 8 dagen op voorhand) kreeg ik bericht dat de tickets verkocht zijn. De uitbetaling gebeurde. Op 18 maart bood de koper zich om 21u aan met de tickets ipv om 18u... Hij meldde dat de tickets niet in orde waren. In de bevestigingsmail die ik kreeg bij het plaatsen van het zoekertje, stond nergens vermeld dat ik de tickets online zou geplaatst hebben voor de show van 21u ipv 18u. De koper had ruim een week om naar de tickets te kijken, waarop duidelijk vermeld stond dat ze voor 18u zijn, én niet voor 21u. Ik nam op 10/03 contact op met Ticketswap via Messenger met de vraag om in contact te komen met de koper en kreeg hier pas op 24/03 (6 dagen na het evenement) reactie op. Ticketswap geeft de koper nu gelijk terwijl ik al deze zaken kan aantonen? Ik ga niet akkoord met een terugbetaling. Indien de koper tijdig had laten weten dat hij niet aanwezig kon zijn, probeerde ik de kaarten verder te verkopen, of ging ik zelf naar de show.. In dit geval ligt de fout niet bij mij en is Ticketswap allesbehalve professioneel. Een eerste, maar zeker ook laatste ervaring met deze zakkenvullers!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Oplichters, allesbehalve professioneel, niet correct, traag

  Absurd

  Eerste x tickets gekocht. In de tijd dat er nog GEEN covid 'safe' ticket nodig was. Enkel testen. Nu het dus wel verplicht is en wij niet meer kunnen gaan omdat wij niet gevaccineerd zijn krijgen we ons geld doodleuk niet terug! Schandalig

  Zwakke punten
  Zeer onvriendelijk

  WAARDELOOS BEDRIJF DOE HET NIET !!!

  Ik twijfelde al over ticketswap en over de nieuwe regels max 500 man een feest. Dus ik had van te voren via Messenger contact opgenomen op facebook of het wel door ging ? Ik hoorde maar niks en wachten en wachtte Uiteindelijk zei mijn zoon mam ticketswap en gaat het niet door krijg jij je geld terug ! Nou dus toch maar op 4 okt tickets gekocht en 5 okt krijg eindelijk via messenger een bericht terug ! Feest was ineens geannuleerd !! Had ik nu toch maar mijn intuitie vertrouwd maar goed. We hadden voor 4 man tickets gekocht a gemiddeld 37 euro per stuk voor strandfeest in Scheveningen op 4 aug gekocht. En 1 dag later werd feest geanuleerd. Mar er zou een ander feest met en andere naam ook op 13 aug maar daar moest je dan weer nieuwe tickets voor kopen !! Daar had ik dus geen zin gemaild en gebeld of we dan niet naar dat feest konden die tickets waren ook nog goedkoper maar dat was dan prima voor ons. NIKS HOORDE NIKS werd niet gebeld niet gemaild. Feest zou 13 aug plaatsvinden, wij waren in Scheveningen op vakantie dus was ik eigenlijk wel benieuwd naar dat feest dus wij koffie drinken bij Club WIJ aan het strand waar het feest zou plaatsvinden !! Daar kregen we te horen dat ook dit extra feest ineens was geannuleerd. Ik zei nog tegen mijn man en kinderen wat een oplichting eerst weet ik hoeveel mensen opgelicht met het feest "Happy Feelings Beach Festival," en vervolgens een tweede feest verkocht aan tickets : nieuwe feest Nederlandse "Freedom Day", op 14 aug bij Strandclub Wij in Scheveningen" WAT DUS OOK NIET DOORGING ! Hoeveel honderden mensen hebben ze daar niet mee opgelicht ??? Maar goed in oktober zou het feest alsnog plaatsvinden. Dus geld terug kon niet , dan moest ik de tickets maar weer te koop aanbieden op Ticketswap. Want er kwam wel nog een feest al was het dan twee maanden later !! We waren natuurlijk in oktober niet meer op vakantie in Scheveningen. Maar toch afgewacht tot het feest in oktober! 1 dag voor het feest weer een annulering! Toen kwam Happy Feelings via de mail ertussen daar werken ze mee samen! Of ik dan niet ter compensatie 16 euro per ticket terug wilde ! En anders moest ik weer wachten op een volgend feest ! Prima "what ever" dan maar 16 euro per ticket terug want een volgend feest komt er waarschijnlijk toch ook niet. Voor mij bijna een verlies van 20 euro per ticket..(80 euro dus) maar ja dacht ik nog ..beter iets dan niets... Nou het grappige is ze hadden waarschijnlijk niet verwacht dat ik daarmee akkoord zou gaan...Dus ook d 4 x 16 euro = 64 euro compensatie Heb ik tot op vandaag nog NOOIT ontvangen! Op e-mails word ineens niet meer gereageerd als ook op de telefoon word niet geregeerd, die haast nooit bereikbaar is. Als ze wel opnemen zeggen ze we gaan het oplossen, maar dat gebeurd dus nooit !! Ik ben er nu dus al vanaf 13 aug mee bezig en nog geen euro terug ontvangen. Maar wel bijna 160 euro aan kosten gehad ! Waardeloos bedrijf Ticketswap werken samen met strandtent WIJ in Scheveningen en met HappyFeelings / Je word van kastje van de muur gestuurd en niemand neemt zijn verantwoording en geld krijg je niet terug !! En hoeveel mensen hebben ze niet samen met hun 3 bedrijven al opgelicht !! want hoeveel tickets zullen er daadwerkelijk al verkocht zijn voor de drie feesten die alle drie niet doorgingen maar wel steeds opnieuw tickets aanbieden !! Schandalig gewoon ! DUS MENSEN DOE HET NIET ! Het zijn oplichters je krijgt niks ! Geen feest geen geld terug het kost je uren aan tijd aan mails en telefoontjes waar nooit op gereageerd word !!

  Sterke punten
  GEEN waardeloze organisatie die samen werkt strandtent WIJ in Scheveningen en Happy Feelings je word van kastje naar de muur gestuurd en niemand die je helpt !

  Zwakke punten
  Ze nemen nooit op reageren niet op mails. Krijgt nooit je geld terug. En als ze al opnemen allemaal beloftes die ze nooit nakomen !!

  Ze storten mijn geld niet

  Ik heb goede tickets verkocht. Vervolgens krijg ik mijn geld niet. Na weken krijg ik een bericht met het smoesje dat ik de tijdstip van het evenement niet had ingevuld en dat ik daarom mijn geld niet krijg.

  Onzin natuurlijk want tijdens het maken van een advertentie moet je een tijdstip opgeven en dat heb ik gedaan. Ik heb zelfs mijn link naar mijn oude advertentie gestuurd waarin duidelijk een tijdstip staat. Als dat al niet genoeg was dan staan zelfs op de kaartjes de tijdstip.

  Dieven dus! Ik ben mijn kaartjes + geld nu kwijt en sta machteloos want wie gaat nou een rechtszaak aanspannen voor 100 euro. Dat weten ze zelfs dondersgoed en daarom doen ze dit.

  Zwakke punten
  Ze stelen je geld en zijn moeilijk bereikbaar

  Slechte communicatie en autoritair

  Aftersales mailadres is onbestaande, ook al verwijzen ze ernaar in hun communicatie
  -Had discussie met koper over communicatie, medewerkster Lizz van Ticketswap beslist autoritair en eenzijdig om geld terug te storten naar de koper (die dus gratis naar het concert geweest is), ook al vroeg de koper nooit achter een compensatie (want naar concert geweest), maar wou die enkel iets aankaarten.
  - reageren niet op mails of berichten via messenger. Als ze het te druk hebben om te reageren, ligt dit dan aan te veel ontvangen klachten, of de klant hun niets schelen. Een andere uitleg mogen ze me altijd geven.

  Sterke punten
  Digitaal

  Zwakke punten
  Autoritair, onpersoonlijk, slechte communicatie, onbestaande aftersales

  Geen feedback na telefonisch contact over ticketprobleem

  Het plaatsen van een advertentie voor 2 tickets was niet mogelijk wegens een probleem met 1 van de tickets (ook al wisselde het zogezegde probleem van ticket 1 naar ticket 2 en omgekeerd, bij meerdere uploadpogingen). Nu ja, even de hulplijn bellen en dan zou het wel in orde komen. Zou volgens de vriendelijke medewerkster binnen een uurtje antwoord krijgen. Uiteraard niets ontvangen, dus na een uurtje of 2 zelf nogmaals gebeld. Volgens haar was de technische dienst er nog mee bezig en zou ik binnen een uurtje antwoord krijgen. Ra ra, wederom geen feedback ontvangen. Wanneer ik dan iets voor 5 terug probeerde bellen, bleek de lijn afgesloten te zijn. Resultaat, er zijn volgens de website 2 personen op zoek naar een ticket voor het optreden vanavond en wij blijven met 2 tickets zitten voor datzelfde optreden.

  Sterke punten
  Vriendelijke medewerksters

  Zwakke punten
  Aan het lijntje houden / Geen feedback geven over een vastgesteld probleem of de oplossing / Geen alternatieve manier aangeven om in contact te komen met de personen die tickets zoeken (waarvoor ik er verkocht) / En dan nog eens 5% kosten willen aanrekenen voor "service"!

  Schandalig bedrijf

  Bedrijf probeert nog steeds winst te draaien tijdens het annuleren van alle evenementen en laat alle gebruikers hiervoor opdraaien.
  Bieden ook geen hulp aan wanneer het evenement is geannuleerd, die zorgen zijn enkel voor de gebruikers.
  Kunt beter een van de alternatieven opzoeken!

  Fraudeurs

  Behoorlijk slechte service
  Reageren niet. Agressief om je weg te jagen zodat je niks meer gaat vragen.
  Voor mij nooit meer. Kan heel lang doorgaan maar de 1ster zegt genoeg.

  Slechte service

  Had 2 tickets gekocht voor een concert, door corona ging het niet door ik moest contact opnemen met de eigenaar die antwoorden niet. Uiteindelijk heeft ticketswap hen kunnen bereiken hij zei alleen . K geef geen geld terug.
  Ik heb ticketswap gehaald dat ik niet zo netjes vind en dat ik toch graag een deel terug wil na 6 MAANDEN van het kastje naar muur werden gestuurd heeft een collega toegezegd op een vergoeding en ze zou nog contact met mij opnemen dat is nooit gebeurt. Uitendelink mail ik daarover word er tegen mij gezegd dat de enigste optie is dat ik 20 euro uitgeef aan een incasso bureau en dat hun gaan KIJKEN of ze het geld terug voor mij kunnen krijgen. Heel slechte service ik koop hier NOOIT MEER TICKETS.

  Zwakke punten
  Service en communicatie

  TICKETSWAP BETAALD NIET UIT ONDANKS GOEDE KAARTEN!!

  Ik heb meer dan 700 euro verkocht op ticketswap.nl maar ze betalen mij niet uit!

  Sterke punten
  geen!

  Zwakke punten
  ze betalen niet!

  Ticketswap helemaal niet veilig

  Mijn eerste en meteen de laatste ervaring met Ticketswap. Ik dacht dat ze betrouwbaar waren, op hun homepage knalt de claim "veilig e-tickets kopen en verkopen", maar daar is niks van waar. Ticket die ik kocht voor een festival werd aan de deur niet geaccepteerd, omdat die al eerder was gebruikt, na wat gedoe heb ik een nieuwe ticket moeten kopen om naar binnen te gaan. Volgende dag contact opgenomen met Ticketswap, werd gerustgesteld en beloofd dat ik binnen twee weken een oplossing zou krijgen. Ben nu bijna vier weken en een hoop berichten tussen mij en de verkoper verder maar nul oplossing van Ticketswap. Onbetrouwbaar, onveilig en komen hun beloftes niet na... is mijn ervaring.

  Geen enkele controle op echtheid kaarten of ID van de verkoper

  Dit is gewoon een organisatie die zonder enige vorm van controle op de geldigheid van kaarten of een grondige ID controle van verkopers geld aan het verdienen is.

  Zelf net via Ticketswap 2 kaarten voor Graspop gekocht die alletwee vervalst waren, daarvan heb ik er later eentje doorverkocht via Ticketswap (een vriend ging op het laatst toch niet) en die werd dus ook voor de tweede keer probleemloos geaccepteerd door Ticketswap. Geen enkele controle op echtheid dus.

  Ook degene van wie ik ze gekocht had konden ze op geen enkele manier traceren dus ook qua ID-controle zijn ze bij Ticketswap een stel amateurs.

  Uiteindelijk sta je dan dus met een vervalste kaart voor de deur, en dat je dan je geld terugkrijgt is leuk, maar daar heb je op dat moment niks aan natuurlijk. Dus voor mij never nooit meer Ticketswap, geen enkele garantie op echtheid van de kaarten en een ID-controle die nergens op slaat.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  waardeloze ID controle verkoper en geen enkele garantie op echtheid van de kaarten

  Onprofessioneel

  Door 1 of andere reden is mijn account geblokkeerd. Elke keer als ik contact met ze opneem. Krijg ik onprofessioneel antwoord die niet onderbouwd word en gelijk ook afgekapt. Lijken wel tieners die een reactie geven. Helemaal klaar met deze applicatie.

  Sterke punten
  Dat ze 't snel afrekenen.

  Zwakke punten
  Onprofessioneel, kinderachtig, zwak personeel of wie dat ook zijn.
  Onervaren.

  Twee keer betaald

  Tickets gekocht op ticketswap. Geld werd afgeschreven, maar tickets niet geleverd. Klantenservice gebeld. Moest tickets opnieuw betalen, dan zou de dag erna het bedrag terug gestort worden. Is niet gebeurd. Weer gebeld. Terugstorting kan tien werkdagen duren. Als ik heb dan nog niet heb, mag ik bellen.
  Heb geprobeerd een negatieve testimonial op de site van Ticketswap te krijgen maar dat lukt niet.

  Geen geld en geen tickets

  2 tickets te koop gezet die ik via een hoofdsponsor van het evenement had gekregen en vrij snel verkocht.

  Melding koper 13:53: tickets werken niet
  Reactie van mij 13:57: Balen, laten we het oplossen en even contact opnemen met de betreffende sponsor.
  (mijn ervaring leert dat dit dan direct opgelost kan worden)

  Melding koper: Ik heb maar zelf kaartjes ter plekke gekocht, hier een betaalbewijs.

  Had ondertussen wel al via Ticketswap mijn geld gehad.

  Nu blijkt dat ik het volledige bedrag moet terugbetalen, omdat de kaartjes niet werkten en omdat ze gratis zouden zijn.
  (vind ik persoonlijk erg raar want iemand heeft er gewoon voor betaald)

  Als ik dat van tevoren had geweten had ik wel iemand anders blij gemaakt met de kaartjes.

  Los van het feit dat de koper ook nog de boel beduveld zou kunnen hebben wil ik met deze review dus even waarschuwen. Verkoop niet gratis verkregen tickets.

  Na ook nog kinderachtig dreigen met de politie als ik niet terug zou betalen was ik wel klaar met deze site.

  Zwakke punten
  Communicatie
  Te weinig bescherming voor verkopers
  Constant schermen met algemene voorwaarden waar je akkoord mee bent gegaan.


Bezoek TicketSwap

Schrijf je eigen review