Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. TicketSwap is tegen woekerprijzen. Je kan daarom niet meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je niet te veel betaalt voor een kaartje. TicketSwap is eind 2012 opgericht door Ruud, Hans & Frank. De drie oprichters ondervonden zelf alle problemen rond het kopen en verkopen van e-tickets en wilden dit voor eens en voor altijd opgelost hebben! Verkopers zijn zeker van hun geld en kopers zijn zeker dat ze een e-ticket ontvangen. Kopers rekenen namelijk direct af met iDeal, waarna zij het e-ticket per mail ontvangen.

Over TicketSwap

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk online afrekenen. Nadat je hebt betaald, ontvang je direct je tickets.


Veilig en eerlijk kaartjes kopen

Ticket Swap is tegen woekerprijzen. Het is daarom niet mogelijk om meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je nooit te veel betaalt voor een kaartje. Door de strenge controles van Ticket Swap en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. Ticket Swap is veilig te gebruiken. Verkopers zijn verzekerd van hun geld, kopers ontvangen gegarandeerd hun gekochte kaartjes. Ticket Swap controleert namelijk de verkopers en de tickets op verschillende punten. Tevens kun je zien van wie je koopt, omdat het verplicht is om je als verkoper met jouw Facebook account aan te melden. Iedere moet inloggen met zijn Facebook account. Op deze manier kun je duidelijk hoeveel vrienden iemand heeft en een indruk krijgen van wie je eigenlijk koopt. Wanneer een verkoper vaker zonder problemen tickets heeft verkocht via Ticket Swap, wordt dit eveneens vertoond (in aantal) bij de advertentie van de verkoper. Betaal snel en eenvoudig online en ontvang direct na betaling jouw tickets. Verkopers zijn verplicht het kaartje naar Ticket Swap sturen voordat het beschikbaar op de website staat. Zodra jij betaald hebt, wordt jouw bestelling door TicketSwap opgestuurd. TicketSwap werkt samen met veel verschillende organisaties, waardoor je met Secure Swap 100% zeker bent van een geldige ticket.


Promoot je advertentie op Facebook

Vanzelfsprekend wil je natuurlijk jouw tickets zo snel mogelijk verkopen. Ticket Swap heeft het daarom erg gemakkelijk voor je gemaakt, door je te mogelijkheid te geven jouw advertentie te promoten op Facebook! Uiteraard kun je zelf bepalen wat wel en niet gedeeld wordt op Facebook. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen om je ticket te verkopen aan een koper die je zelf hebt gevonden. Zodra je ticket verkocht is, ontvang je een e-mail en SMS van Ticket Swap. De volgende werkdag wordt het geld direct overgemaakt. Ticket Swap heeft trouwens ook een handige app waar je gebruik van kunt maken. Met deze app heb je de mogelijkheid om overal tickets te kopen en verkopen. De Ticket Swap app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android. Download de app gratis in de Appstore of Google Playstore.


Artikelen over TicketSwap

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook [...]

Tickets kopen op TicketTack

Ben je op zoek naar een website waar je veilig online tickets kunt kopen? Dan ben je bij TicketTack op het juiste adres. Want TicketTack zorgt ervoor dat je op een simpele, maar vooral veilige manier online je tickets kunt kopen, maar ook verkopen! Het bedrijf controleert de tickets op meerdere p [...]

Kaartjes kopen bij Ticket Tribune

Ticket Tribune is wederverkoper van toegangskaarten. Het bedrijf koopt dus kaartjes van (sport)evenementen, concerten, feesten, wedstrijden noem maar op. Ticket Tribune stelt vervolgens deze (gekochte) toegangskaarten beschikbaar op de website. Bij de verkoop van de kaartjes attendeert Ticket Trib [...]

Tickets kopen bij TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen met een oprechte passie voor het bijwonen van evenementen. Het doel van TopTicketshop is om mensen een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat je de eerste stap in de zaal zet, weten de mensen [...]

Tickets kopen bij ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die [...]

Ticketmaster SeatWave

SeatWave is een ticketmaster bedrijf, een online marktplaats waar mensen terecht kunnen voor toegangskaartjes voor (sport)evenementen, concerten, comedy shows, festivals, theater, attracties en allerlei andere soort live evenementen. Mensen hebben de mogelijkheid om bij SeatWave een ticket te kope [...]

The Ticket Enterprise dupeert 6000 Formule 1-fans

Minstens 6000 autosportfans die een ticket hebben gekocht voor de Grote Prijs Formule 1 in het Belgische Spa-Francorchamps zijn hun ticket kwijt. Dat zou de schuld zijn van The Ticket Enterprise dat de tickets verkocht. Volgens de berichten staat het bedrijf The Ticket Enterprise dat kaartjes on [...]

TicketSwap Reviews

 • Dit is gewoon een organisatie die zonder enige vorm van controle op de geldigheid van kaarten of een grondige ID controle van verkopers geld aan het verdienen is.

  Zelf net via Ticketswap 2 kaarten voor Graspop gekocht die alletwee vervalst waren, daarvan heb ik er later eentje doorverkocht via Ticketswap (een vriend ging op het laatst toch niet) en die werd dus ook voor de tweede keer probleemloos geaccepteerd door Ticketswap. Geen enkele controle op echtheid dus.

  Ook degene van wie ik ze gekocht had konden ze op geen enkele manier traceren dus ook qua ID-controle zijn ze bij Ticketswap een stel amateurs.

  Uiteindelijk sta je dan dus met een vervalste kaart voor de deur, en dat je dan je geld terugkrijgt is leuk, maar daar heb je op dat moment niks aan natuurlijk. Dus voor mij never nooit meer Ticketswap, geen enkele garantie op echtheid van de kaarten en een ID-controle die nergens op slaat.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  waardeloze ID controle verkoper en geen enkele garantie op echtheid van de kaarten

  Door Rob Zwaan op 12 juli 2019 Reageer
 • Door 1 of andere reden is mijn account geblokkeerd. Elke keer als ik contact met ze opneem. Krijg ik onprofessioneel antwoord die niet onderbouwd word en gelijk ook afgekapt. Lijken wel tieners die een reactie geven. Helemaal klaar met deze applicatie.

  Sterke punten
  Dat ze 't snel afrekenen.

  Zwakke punten
  Onprofessioneel, kinderachtig, zwak personeel of wie dat ook zijn.
  Onervaren.

  Door Diablo op 11 juli 2019 Reageer
 • Tickets gekocht op ticketswap. Geld werd afgeschreven, maar tickets niet geleverd. Klantenservice gebeld. Moest tickets opnieuw betalen, dan zou de dag erna het bedrag terug gestort worden. Is niet gebeurd. Weer gebeld. Terugstorting kan tien werkdagen duren. Als ik heb dan nog niet heb, mag ik bellen.
  Heb geprobeerd een negatieve testimonial op de site van Ticketswap te krijgen maar dat lukt niet.

  Door Hilde op 10 april 2019 Reageer
 • 2 tickets te koop gezet die ik via een hoofdsponsor van het evenement had gekregen en vrij snel verkocht.

  Melding koper 13:53: tickets werken niet
  Reactie van mij 13:57: Balen, laten we het oplossen en even contact opnemen met de betreffende sponsor.
  (mijn ervaring leert dat dit dan direct opgelost kan worden)

  Melding koper: Ik heb maar zelf kaartjes ter plekke gekocht, hier een betaalbewijs.

  Had ondertussen wel al via Ticketswap mijn geld gehad.

  Nu blijkt dat ik het volledige bedrag moet terugbetalen, omdat de kaartjes niet werkten en omdat ze gratis zouden zijn.
  (vind ik persoonlijk erg raar want iemand heeft er gewoon voor betaald)

  Als ik dat van tevoren had geweten had ik wel iemand anders blij gemaakt met de kaartjes.

  Los van het feit dat de koper ook nog de boel beduveld zou kunnen hebben wil ik met deze review dus even waarschuwen. Verkoop niet gratis verkregen tickets.

  Na ook nog kinderachtig dreigen met de politie als ik niet terug zou betalen was ik wel klaar met deze site.

  Zwakke punten
  Communicatie
  Te weinig bescherming voor verkopers
  Constant schermen met algemene voorwaarden waar je akkoord mee bent gegaan.

  Door R. Boer op 16 maart 2019 Reageer
 • Ideaal als je 013 om de hoek hebt zitten en je wilt niet de volle mep betalen voor een kaartje. Tegenwoordig zijn concerten van 50euro of meer niet vreemd meer, duur dus. Maar als er iemand niet meer kan, door wat voor omstandigheden ook, neem ik het kaartje voor een leuk prijsje over. De verkopende partij blijft niet met het kaartje zitten en ik heb een leuke avond met nog wat geld in mijn zak.
  Zo heb ik al verschillende concerten bezocht met kaartjes via ticketswap, Prodigy, Undeclinable Ambuscade, Machine Head, etc.

  Ook de verkoop van een ticket verliep prima!

  Sterke punten
  Redelijk goede controle op de verkopende partij, je kan ook zien of hij/zij al vaker tickets verkocht heeft en of dit goed gegaan is. Dit geeft een vertrouwen.

  Zwakke punten
  100% garantie kan je niet krijgen, maar dat zal nooit gaan met de doorverkoop van tickets.

  Door Toby Hazenbe op 28 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ticketswap lijkt in eerste instantie handig, je koopt een ticket die van te voren beoordeeld is op echtheid, en die word vervolgens door verkocht. Maar schijn bedriegt.

  Ik had een ticket gekocht via Ticketswap voor een optreden op 17-02. De naam van deze persoon was nog steeds zichtbaar op de ticket, dus het is sowieso NIET zo dat je een authentieke ticket krijgt zoals zij beweren.

  Eenmaal aangekomen die zaterdag van het even werd mij aan de deur verteld dat de optreden was gecanceld. Ik was natuurlijk behoorlijk teleurgesteld, om het maar netjes te zeggen. Ik had reiskosten gemaakt, tijd vrij genomen, en niemand.. NIEMAND die mij van te voren heeft aangegeven dat deze optreden was geannuleerd. Je hoeft dus niet te rekenen bij Ticketswap dat zij jou gaan inlichten mocht er iets mis gaan met het optreden. Zij vullen hun zakken met transactiekosten.. 5% van het gekochte ticketbedrag, maar als er iets gebeurt waardoor het misgaat laten ze niks horen.. Heel apart..

  Ik ging dus weer teleurgesteld terug naar huis. De volgende dag begon ik te mailen met ticketswap. Al snel werd duidelijk dat er in een geval als de mijne, zij geen ene verantwoording op zich nemen. Sterker nog, ze doen nog niet eens de moeite om je te helpen. Nog sterker... Ze helpen je TEGEN om je te helpen want na gesproken te hebben met ticketmaster, de originele verkoper van de ticket, was het enige wat ticketswap hoefde te doen is een verzoek bij hun aanvragen om mij de ticket en of reiskosten terug te betalen maar ook dit deden zij niet voor mij.

  Ik had de ticket gekocht. Dus ik was de originele nieuwe eigenaar, maar, volgens ticketswap zelf, was de vorige eigenaar de tickethouder en moest alles volgens hem gedaan worden.. Ik kreeg niet eens de prijs van de ticket die op ticket stond terug. Ik heb contact proberen te maken met de verkoper maar die had mij al snel geblokkeerd toen die door had hoe hij WINST kon maken op mijn geleden verlies.. Ik had namelijk, reiskosten, dag weggooid, tijd vrij genomen, frustraties. Maar hij die alleen een ticket aangeboden had kreeg al zijn geld terug.

  Ik heb zoveel moeite gedaan, zoveel contact gehad.. Ze praten elkaar allemaal tegen bij ticketswap. Zo had mijn vriendin 1 keer naar hun gemailt. 1 KEER. En toen werd haar al verteld dat zij geen mail contact meer mocht maken met Ticketswap. Is dit nou klantenservice..?

  Ticketswap heeft echt de slechste klantenservice die ik ooit van heb gehoord. Ik zal ook nooit meer gebruik van ze maken. Een waarschuwing voor iedereen die hier van plan is een ticket te kopen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Slechste klantenservice ooit

  Door David op 22 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Originele ticket verkocht via ticketswap
  4 andere tickets in de sectie verkocht via een andere website waren geen problemen mee
  Behalve de 2 op ticketswap

  Koper zegt dat het stoelnummer niet bestond op de ticket
  Echter heb ik navraag gedaan bij de officiële ticketshop en de voetbalclub van het stadion en wat blijkt hij bestaat wel degelijk

  De koper vertelde dat hij uiteindelijk in een ander vak heeft gezeten
  Ik wilde nog 50 procent terug geven waar koper mee akkoord ging maar ticketswap heeft het hele bedrag terug gestort

  Het verhaal is sowieso raar want zonder geldig ticket kom je echt geen stadion in

  Ticketswap wil nergens naar luisteren terwijl ik al 3 bewijsstukken heb overlegt maar ze blijven de koper gelieve op haar verhaal

  Door Marco op 24 juli 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Is de site 100% zeker betrouwbaar? Wij wilde graag een kaartje kopen voor het 538 festival en wilde weten of het betrouwbaar is.

  Door Laura op 24 april 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • In principe natuurlijk een heel goed idee deze website, maar de uitvoering kan veel beter. Het lijkt erop dat je zowel als koper als verkoper betaald voor schijn veiligheid. Ik lees hier veel verhalen over de risicos voor de kopers met slechte ervaringen, maar zelf heb ik dit als verkoper. Mijn kaartjes werden erg snel verkocht. Echter aan iemand waarvan z'n account meteen is geblokkeerd (dus geen naam) door Ticketswap. Ik navragen; en jahoor de persoon voldeed niet aan de eisen en is naar alle waarschijnlijkheid iemand met slechte intenties. Lees: hij/zij zal het e-ticket meerdere keren verkopen.

  PROBLEEM is dat het ticket reeds verkocht is; dus geen check voordat de verkoop rond is maar daarna. Nu heeft dus iemand mijn ticket, met mijn naam erop; die vervolgens dat ticket 10 x gaat verkopen.......het kan dus dat ik vervolgens benaderd zal worden door iemand met een vervelende ervaring terwijl ik niks aan het verkoop process kan doen.....niet echt een fijn gevoel. Zeker niet als je juist je ticket via deze site wilde verkopen om misbruik te voorkomen. Dan toch maar weer marktplaats de volgende keer, zodat ik zelf kan inschatten of de koper oprecht naar het concert wilt.

  Sterke punten
  Snelle verkoop (te snel dus eigenlijk)
  makkelijke site
  slikke app

  Zwakke punten
  Geen controle op aan wie er wordt verkocht
  niks zeggende feedback als je dit meld
  schijnveiligheid voor beide partijen

  Door Nelis op 12 februari 2016 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • een drietal goede ervaringen met het kopen en verkopen via Ticketswap

  aan te bevelen is om de facebooksite van de aanbieder ook te checken.

  Sterke punten
  doet wat ze beloven
  snelle service

  Zwakke punten
  weet zelf nog niet of het 100% waterdicht is.
  Op basis van de andere reviews zou je verwachten dat er wel eens wat fout gaat.
  Of komt dat door de grote omzet aan kaartjes die ze hebben? (er gaat overal wel eens wat fout...)

  Door geestmer op 30 juli 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Al vele malen kaarten gekocht via ticketswap, oa Fleetwood Mac, Beth Hart, Paul McCartney, Paul Simon en Sting en nog nooit een keer een probleem.Werkt vlekkeloos, betalen en 10 seconden later je tickets downloaden, die dan ook bij het concert echt blijken te zijn. Nog NOOIT een probleem gehad !!

  Sterke punten
  fantastische concertagenda
  Transparant over de prijzen van eerder verkochte kaartjes
  Transparant over vraag en aanbod
  Gecontroleerde kaartjes en verkopers, waardoor oplichters en handelaren buiten de deur gehouden worden.
  Supergedelegeerden werkende website, die er ook nog helemaal top uitziet

  Zwakke punten
  Nog niet 100 procent waterdicht maar met 99,5 procent een verademing ten opzichte van Marktplaats en een oplichterssite als Via-go-go.

  Door Jan willem op 26 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Al meer dan 30 tickets verkocht voor mijn vriendengroep. Weekje terug weer een hele zooi verkocht en kreeg een melding dat er eentje niet geldig zou zijn geweest. Aangezien ik de enige was die de tickets in handen had gekregen, gereageerd dat dit sowieso niet door een fout van mij gebeurd kon zijn. Deze ticket zat in een pdf file met nog drie andere tickets, die wel hadden gewerkt.

  Ineens bleek er nog een ticket geweigerd te zijn, maar die persoon kon wel naar binnen, na een goed gesprek met de beveiliging.
  Sterk verhaal. Heb zelf meerdere malen tickets gescand bij grote evenementen en zonder geldig ticket, kom je echt niet naar binnen.
  Uiteindelijk met de persoon die geklaagd had, overeengekomen dat wede schade zouden delen. Maar Ticketswap ging hier niet mee akkoord. Nadat ik mijn frustratie hierover uitsprak blokkeerde Ticketswap mijn account en gaf aan dat zij de klagende koper adviseerde aangfifte te doen van internetfraude.

  Echt een stelletje honden daar bij Ticketswap. Je wordt als verkoper niet geloofd. Als twee kopers bij eenzelfde verkoper tickets kopen en dan gaan klagen, hebben ze dus altijd gelijk volgens Ticketswap. Erg krom en kortzichtig.

  Nee aan mij verdienen ze geen cent meer en adviseer iedereen ook deze site te mijden!

  Sterke punten
  - kortzichtigheid

  Zwakke punten
  - luisteren niet
  - oordelen erg snel zonder uit te zoeken of het verhaal van een koper wel klopt
  - ronduit asociaal in contact met de klant

  Door Anne op 1 mei 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb in mijn onschuld 2 tickets (samen) te koop gezet op TicketSwap (plaatsen in de Ziggo dome op de eerste ring, netjes naast elkaar). Maar wat blijkt nu? TicketSwap staat gewoon toe dat iemand 1 ticket koopt, waardoor ik met 1 ticket ben blijven zitten. Niemand wil natuurlijk 1 ticket kopen dus ik raak het niet meer kwijt. Ik heb mijn beklag gedaan maar het antwoord was 'wat jammer dat je onze algemene voorwaarden niet goed gelezen hebt, want daarin staat dat wij de tickets per stuk mogen verkopen..' . Ik heb de algemene voorwaarden er nog eens op nagelezen maar daar staat nergens iets genoemd over het apart verkopen van tickets. Ze hebben het in de algemene voorwaarden wel over al over 'het ticket' (enkelvoudig). Ze zullen het juridisch gezien wel hard kunnen maken, maar ik vind het op zijn minst zeer slechte service, ik heb het idee dat ze hier opzettelijk vaag over zijn. Er zou een waarschuwing gegeven moeten worden bij het te koop zetten van de tickets als je er meer dan 1 wilt verkopen. Maar dat doen ze niet, want zij cashen lekker hun aanzienlijke transactiekosten en het kan ze niets schelen dat jij met een ticket blijft zitten.

  Dus: verkoop nooit je tickets via TicketSwap, gelukkig hebben we nog het goeie ouwe Marktplaats!

  Zwakke punten
  Zonder toestemming een enkel ticket verkopen terwijl ik ze per 2 te koop heb gezet, en allles wat je krijgt als je klaagt is een plichtmatig emailtje. Deze mensen zijn erop uit om snel geld te verdienen zonder zich verder druk te maken om hun 'klanten'.

  Door Eva op 6 februari 2015 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Top site kwam er even niet uit even op ticketswap chat gedrukt en had gelijk nick aan de chat die heel duidelijk en geduldig mij heeft geholpen binnen paar uur me etickets verkocht super handige site thnx toppie ga zo door.

  Sterke punten
  veel bezoekers tickets binnen paar uur verkocht, chat waar direct op wordt gereageerd ,enz enz enz

  Zwakke punten
  geen

  Door yasmin op 26 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Onlangs via Ticketswap kaartjes gekocht, blijkt dus dat de Ziggodome bij een onuitverkocht concert een reset zet op de kaarten?! Nog nooit van gehoord overigens, maar iedere koper krijgt dus de kaarten opnieuw in zijn mailbox. Via ticketswap dus niet, want die nieuwe kaarten heeft de originele koper... STA JE DAAR VOOR NIETS...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Eigenlijk zou TicketSwap veel meer priveegegevens moeten delen tussen de verkoper en koper.
  Ik heb uiteindelijk aangifte gedaan bij de politie voor een Facebook Profiel...

  Door swapper op 24 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Dit jaar voor een fikse prijs 90eu een ticket gekocht via ticketswap, blijkt mijn kaartje aan de deur nep te zijn, er staat letterlijk op de website; wij controleren de tickets voor upload, pas op koop niet via ticketswap! !! Bespaard je een hoop elende

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet naar binnen bij festival
  Lege portomonee
  Slechte communicatie

  Door Dennis op 4 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ten eerste: Het is belachelijk dat je een maximaal percentage bovenop de originele aankoopprijs mag vragen voor verkoop van het ticket. Ik heb met de maximale vraagprijs precies €1 winst gemaakt, ze vragen verdomme €5,50 aan kosten, ronduit debiel.

  Ten tweede: Ik had het idee om simpelweg te kijken of er mensen geïnteresseerd waren in mijn ticket, en voordat ik het wist was mijn ticket verkocht door ticketswap.nl en kon ik dus zelf niet bepalen of ik het daadwerkelijk wilde verkopen.

  Daarna probeerde ik dus de chat uit van ticketswap.nl en kreeg ik een meneer die mij vertelde dat ik akkoord was gegaan met deze voorwaarde. Uhm, ja, dat klopt, anders kan ik mijn ticket niet op de site zetten, hoe anders moet ik het doen?
  Hij bevestigde eigenlijk alleen maar dingen die ik al wist en kwam niet met bruikbare informatie.
  Alles goed en wel, ticket verkocht van Dominator een dag vantevoren. Ik wilde weten wanneer ik mijn geld voor dit ticket zou ontvangen, dit blijkt een werkdag na verkoop van het ticket te zijn.
  Laat ik even duidelijk zijn, 18 juli 2014 rond 12:00 heb ik dus mijn ticket verkocht, deze review schrijf ik op 24 juli 2014 om 13:44 en ik heb nogsteeds niks ontvangen op mijn rekening. Nu ben ik weer een chat gestart met een andere werknemer die op een nogal onprofessionele manier aan het praten is met mij, msn afkortingen die men liever niet ziet als het om een aanzienlijk bedrag gaat wat dus al 3 dagen te laat is.

  Sterke punten
  Simpele layout, makkelijk te gebruiken website en het zoeken naar tickets is heel makkelijk.

  Zwakke punten
  Slechte service, debiele 5% aan bemiddelingskosten, achterlijke voorwaarden, betaling duurt belachelijk lang, als ik er zelf niet achteraan was gegaan, had het waarschijnlijk nog veel langer geduurd voordat ik betaald zou worden.

  Door Connor op 24 juli 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ook ik ben opgelicht via ticketswap. Uit pure nood had ik een kaartje gekocht via Ticketswap. Bij het inchecken bleek het kaartje echter al gebruikt te zijn. Na contact te hebben gezocht via ticketswap bood Ticketswap niets meer dan een flut anoniem chatkanaal waar je achteraf aan de verkoper kunt vragen of je asjebliehiehieft je geld terug mag, wat uiteraard niet gaat gebeuren. Het kan ze verder geen zak interesseren.

  Ticketswap is een farce. Mocht je net zoals ik ook voor de praatjes van Ticketswap gevallen zijn, deel dan je slechte ervaringen op review sites en waarschuw anderen via Facebook en overige social media!

  Zwakke punten
  Ticketswap is fout bezig; het probeert hard te cashen op neppe kaarten en profileert zich als het fout gaat als een onschuldig doorgeefluik.

  Door michielh op 31 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ten eerste laat Ticketswap zowel de koper als de verkoper een flink bedrag aan transactiekosten betalen. Ten tweede voeren ze een zogenaaamde controle uit op de tickets maar dit voorkwam niet dat mijn ticket het niet deed. vervolgens doet Ticketswap niets anders dan mij de waardeloze (nep) gegevens verstrekken van de verkoper. Ben m'n geld dus kwijt en Ticketswap geeft niet thuis!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  -onbetrouwbaar
  -kosten voor zowel koper als verkoper
  -slechte klantenservice

  Door Otto op 21 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Het is een erg duidelijke simpele site. werkt goed en logisch.
  Ik heb meerdere tickets verkocht en een ticket gekocht. Dit is altijd probleemloos en erg snel verlopen.
  Bij het verkopen had ik de volgende dag al het geld iedere keer op mijn rekening staan en werd ik goed op de hoogte gehouden van hoeveel en welke tickets ik had verkocht.
  Bij het kopen had iemand mij een ticket aangeboden omdat ik een oproep had geplaatst. Ik kreeg een mailtje met de melding dat er een ticket was aangeboden voor dat feest, toen kon ik m zo kopen. Ticket werkte ook gewoon zoals het hoort.

  Sterke punten
  geld ontvang je zeker en snel na het verkopen
  Ticket wordt pas opgestuurd als iemand al betaald heeft
  geen berichtjes en gezeur over de prijs heen en weer

  Door Freek op 20 maart 2013 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek TicketSwap

Schrijf je eigen review over TicketSwap