Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. TicketSwap is tegen woekerprijzen. Je kan daarom niet meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je niet te veel betaalt voor een kaartje. TicketSwap is eind 2012 opgericht door Ruud, Hans & Frank. De drie oprichters ondervonden zelf alle problemen rond het kopen en verkopen van e-tickets en wilden dit voor eens en voor altijd opgelost hebben! Verkopers zijn zeker van hun geld en kopers zijn zeker dat ze een e-ticket ontvangen. Kopers rekenen namelijk direct af met iDeal, waarna zij het e-ticket per mail ontvangen.

Over TicketSwap

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk online afrekenen. Nadat je hebt betaald, ontvang je direct je tickets.


Veilig en eerlijk kaartjes kopen

Ticket Swap is tegen woekerprijzen. Het is daarom niet mogelijk om meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je nooit te veel betaalt voor een kaartje. Door de strenge controles van Ticket Swap en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. Ticket Swap is veilig te gebruiken. Verkopers zijn verzekerd van hun geld, kopers ontvangen gegarandeerd hun gekochte kaartjes. Ticket Swap controleert namelijk de verkopers en de tickets op verschillende punten. Tevens kun je zien van wie je koopt, omdat het verplicht is om je als verkoper met jouw Facebook account aan te melden. Iedere moet inloggen met zijn Facebook account. Op deze manier kun je duidelijk hoeveel vrienden iemand heeft en een indruk krijgen van wie je eigenlijk koopt. Wanneer een verkoper vaker zonder problemen tickets heeft verkocht via Ticket Swap, wordt dit eveneens vertoond (in aantal) bij de advertentie van de verkoper. Betaal snel en eenvoudig online en ontvang direct na betaling jouw tickets. Verkopers zijn verplicht het kaartje naar Ticket Swap sturen voordat het beschikbaar op de website staat. Zodra jij betaald hebt, wordt jouw bestelling door TicketSwap opgestuurd. TicketSwap werkt samen met veel verschillende organisaties, waardoor je met Secure Swap 100% zeker bent van een geldige ticket.


Promoot je advertentie op Facebook

Vanzelfsprekend wil je natuurlijk jouw tickets zo snel mogelijk verkopen. Ticket Swap heeft het daarom erg gemakkelijk voor je gemaakt, door je te mogelijkheid te geven jouw advertentie te promoten op Facebook! Uiteraard kun je zelf bepalen wat wel en niet gedeeld wordt op Facebook. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen om je ticket te verkopen aan een koper die je zelf hebt gevonden. Zodra je ticket verkocht is, ontvang je een e-mail en SMS van Ticket Swap. De volgende werkdag wordt het geld direct overgemaakt. Ticket Swap heeft trouwens ook een handige app waar je gebruik van kunt maken. Met deze app heb je de mogelijkheid om overal tickets te kopen en verkopen. De Ticket Swap app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android. Download de app gratis in de Appstore of Google Playstore.


Artikelen over TicketSwap

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk ... [...]

TicketSwap Reviews

  Top

  Gebruik al jaren ticketswap en nog nooit 1 probleem gehad. Ik koop er wel eens tickets en verkoop er ook wel eens, vrienden van mij ook en gaat altijd helemaal prima . Beter dan die oplichters van Ticketmaster als je daar een kaart wil doorverkopen ..

  Sterke punten
  Duidelijk, werkt goed en soepel .. Als je verkoopt snel je geld op je rekening.

  Zwakke punten
  Het is natuurlijk altijd wel een beetje spannend maar nu al zo vaak gekocht en verkocht daar dat ik er niet zo’n probleem mee heb

  Onterecht beschuldigd

  Er wordt geen gedegen onderzoek gedaan naar kopers die claimen dat tickets niet geldig zijn. Er wordt vanuit gegaan dat kopers waarheid spreken en dus kan je zomaar onterecht beschuldigd worden van de verkoop van een ongeldig ticket. Terwijl dit pertinent niet het geval is. Ze onderzoeken de kant van de verkoper niet eens. Schandalige gang van zaken.

  Zwakke punten
  Onzorgvuldig, oneerlijk, profiteurs, onprofessioneel

  Perfect

  Drie kaarten binnen een uur verkocht!

  TicketSwap benadeelt VERKOPERS

  Ik heb volledig te goeder trouw 6 tickets verkocht via TicketSwap aan 2 kopers. Volgende dag claimt 1 koper dat alle 3 mijn tickets niet geldig waren, bovendien meldt hij dat de 3 tickets die hij van een ander heeft gekocht ook niet geldig waren. Vervolgens wordt ik behandeld als fraudeur, moet het geld terug betalen. Wanneer ik bewijs van Ticketmaster ontvang dat 1 van mijn kaarten bij verkeerde deur is aangeboden en de ander 2 niet zijn gebruikt. Blijft TicketSwap volhouden dat ik fout zit. Ondanks diverse mails, bellen etc.... TicketSwap is asociaal bezig!!!! NOOIT MEER TICKETSWAP.

  Ik ontvang graag reacties en tips hoe ik hier verder mee om kan gaan.

  Sterke punten
  Ze doen voorkomen dat het veilig is voor koper en verkoper

  Zwakke punten
  Gevoelig voor fraude en lossen de problemen niet netjes op. Je blijft chatten met een bot en op klachtenmails wordt niet goed gereageerd.

  Ticketswap wat een ellende !

  Kaartjes gedeeld via Ticketswap, konden later de deling niet meer ongedaan maken waardoor de kaartjes onbruikbaar waren. Ondersteuning om dit euvel te verhelpen is er niet. Kortom een zeer slechte site met geen ondersteuning.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Totaal geen ondersteuning

  Zo lek als een mandje

  Zo lek als een mandje!!!
  Ze zeggen dat ze de barcodes controleren. Onzin!

  Risico voor de koper: de verkoper print alsnog de kaartjes en zorgt vóór jou de zaal in te gaan. Je kan niks bewijzen. Hooguit een formulier ophalen en aangeven dat je kaartjes niet te scannen waren. TS start een discussie tussen beiden om het samen uit te zoeken….
  Daarna begint Ticketswap dan de verkoper de schuld te geven en te dreigen met sms en mails om het geld terug te storten. Maar misschien heb jij (de koper) de boel wel opgelicht. (Maar let op hieronder!)

  Risico voor verkoper: (In principe als verkoop jij je kaartjes door aan TS en zij worden de nieuwe eigenaar. TS probeert altijd zijn geld bij jou te halen).
  De koper print de kaartjes twee keer. Gaat naar binnen. Haar/zijn kennis komt daarna en zijn/haar kaartjes zijn niet te scannen omdat ze al gebruikt zijn. Zij/hij haalt een formulier op en stuurt het zonder handtekening en stempel naar ticketswap. TS gaat vervolgens de verkoper bombarderen met sms en mails met dreigementen om het geld terug te betalen.

  Kortom, zo lek als het maar kan. Officiële aanbieders zoals ticketmaster en Mojo erkennen TS niet dus ze kunnen je niet helpen.

  Scenario 2 is mij overkomen. De koper, Kelly, was een oplichtster. Mevrouw had zich vergist dat het concert van Chris Brown, waarvoor zij m’n kaartjes gekocht had, op 6maart was en niet op 7. Ze claimde dat m’n kaartjes al gebruikt waren. Domme Suki van TS trapte erin en gaf vervolgens mij de schuld. Terwijl ticketmaster bewijs leverde waaruit bleek dat de door mij verkochtekaartjes nooit gescand waren. Kelly had wrs nooit de kaartje aangeboden bij de scanner. TS stopte pas met dreig mails en sms pas toen ik mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelde. En ik had heel eerlijk gehandeld. Ticketmaster bevestigde dat ook in m’n voordeel.

  Kortom. Geen zaken doen met TS zou ik zeggen. Gelukkig zijn er eerlijke verkopers en kopers. Maar als je 100% zeker wil zijn dan beter geen ticketswap.

  Sterke punten
  Non

  Zwakke punten
  Aftersales is knudde

  Be careful. Tricky

  Be careful. In case the event is cancelled, you are only entitled for a refund in the amount of the original price of the ticket which the seller paid. Also the service fee taken by ticketswap is non-refundable. I had a good experience with one of the sellers which refunded me the amount she received from me, but the other one only refunded the original amount she paid which was of course lower than what I paid her. So I ended up losing more than 40€. I won’t be using their services for buying tickets anymore. Only for selling, as apparently the seller has more rights than the buyer.

  Waardeloos

  Waardeloos, niet kunnen bellen en een e-mail sturen na 3 dagen die je naar een link stuurt die niet werkt. Eerst en laatste keer.

  Werkt niet goed

  L’application indique que si le PDF chargé contient plusieurs tickets ils seront splités. Ce qui ne s’est pas fait, j’ai donc vendu trois tickets sur la même page pour le prix de un. Le support fuit ses responsabilités , Refuse d’intervenir, ils disent qu’il fallait les contacter pour que eux puisse réaliser la division de la page. Ce n’est indiqué nulle part sur le site ou sur l’application. À utiliser avec méfiance

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen support

  Zeer slecht!

  Voor het eerst gebruik gemaakt van ticketswap. Dit omdat wij van de 8 kaartjes 1 overhadden voor het concert van Nightwish i.v.m. ziekte. Dit ging allemaal prima en het kaartje was snel verkocht. So far so good. Wij zijn leuk met 7 man er naar toe geweest. Krijg ik de volgende dag een melding van de betreffende koper dat die geen niet naar binnen kon omdat het kaartje wellicht vals was of reeds gescand. Om een lang verhaal even wat korter te maken wordt ik krijg ik mijn geld niet, en houd ticketswap dit vast. Ik moet het allemaal maar bewijzen door contact op te nemen met ticketmaster om te bewijzen wanneer die kaarten zijn gescand etc. Ik ga altijd van de eerlijkheid uit van de mens, maar wellicht heeft dit persoon een leuk feestje gehad en gewoon gezegd dat het kaartje het niet deed. Ticketswap brengt veel kosten in rekening brengen voor de service, maar service geven ho maar! Het systeem van hun is gewoon zeer slecht en blijkt dus in de praktijk niet te werken!

  Sterke punten
  Niet een!

  Zwakke punten
  Alleen maar!

  Zever gezever

  Niet correct. Wie gratis naar een concert wilt gaan: zoek tickets waar geen extra informatie bijstaat en vraag nadien je geld terug. Ondanks hun procedure correct gevolgd ge hebben, diende ik de verkochte tickets NA het concert terug te betalen.

  Koop geen Ticket via ticketswa

  0. ik zit boven op de meldingen over beschikbare tickets en er worden constant tickets aangeboden, maar telkens als ik er direct op klik zijn de tickets al verkocht. Zeer oneerlijk en irritant. Ik koop nooooit meer tickets via ticketswap.

  Fout in showtijden

  We hebben via ticketswap kaartjes gekocht voor een middag voorstelling omdat we 's avonds verhinderd waren. Door een fout van ticketswap hebben we tickets voor de avond voorstelling gekregen. Ticketswap was niet meer te bereiken voor een oplossing. Daarop hebben we extra kosten gemaakt en zo toch geregeld dat we 's avonds konden gaan.

  Omdat we gebruik hebben kunnen maken van de tickets worden we op geen enkele manier gecompenseerd. We hoefden niet ons volledige bedrag terug, maar wilden wel wat korting voor het ongemak en extra onkosten, ook omdat voor de avond voorstelling nog reguliere tickets voor 20 % minder te koop waren.

  Voor ons nooit meer iets kopen via ticketswap!

  Sterke punten
  Geen!!!

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, te laat reageren, geen begrip en oplossingsgerichtheid.

  Onjuiste informatie TicketSwap

  Bij ticketswap twee kaartjes gekocht voor Cirque Du Soleil. Op de site en op de bevestiging van de aankoop staat dat het om 17:00 uur begint. Bij aankomst om 16:55 blijkt dat de voorstelling om 16:00 begonnen was. Heerlijk! Dit staat wel op de kaartjes die ik als bijlage in de mail heb ontvangen. Ticketswap betaalt niets terug zo blijkt nu. Ze nemen nergens verantwoording voor. Niet meer kopen bij deze toko is het beste! Ik hoop mensen hiermee te waarschuwen. 2 kaartjes kostte 151,- euro.

  Sterke punten
  Lijkt handig kopen via deze link

  Zwakke punten
  Onbetrouwbare informatie, geen meeleven, alleen maar uit op winstmaken, verder interesseert t ze geen klote

  SO DON'T SELL TICKETS VIA TICK

  Sold a ticket via Ticketswap, 5 months later received a message that the ticket didn't work and I needed to pay back the amount of money???

  Ticketswap is pretending to the most safe platform to selle and buy tickets but that's just the case when Ticketswap has a agreement with other companies to share information, with Ticketmaster (biggest ticket company) that's not the case! And Ticketmaster doesn't give a warning that there is a big risk because of that. They just say that de person that's selling is always responsible??? The buyer can do everything like selling and say that the ticket didn't work...

  SO DON'T SELL TICKETS VIA TICKETSWAP AND SAVE MONEY AND A FINANCIAL AND EMOTIONAL HEADACHE!

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  Sold a ticket via Ticketswap, 5 months later received a message that the ticket didn't work and I needed to pay back the amount of money???

  Ticketswap is pretending to the most safe platform to selle and buy tickets but that's just the case when Ticketswap has a agreement with other companies to share information, with Ticketmaster (biggest ticket company) that's not the case! And Ticketmaster doesn't give a warning that there is a big risk because of that. They just say that de person that's selling is always responsible??? The buyer can do everything like selling and say that the ticket didn't work...

  SO DON'T SELL TICKETS VIA TICKETSWAP AND SAVE MONEY AND A FINANCIAL AND EMOTIONAL HEADACHE!

  Ongeldige kaart

  Ik heb al jaren gehoord dat gescande kaarten of kaartjes die ongeldig zijn niet verkocht konden worden via Ticketswap.

  Nu ben ik er achter gekomen dat je blijkbaar je gescande kaart gewoon weer door kan verkopen..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar dus!

  Super gierig

  Ik was een listing aan het maken, om een kaartje te verkopen, maar bedacht me halverwege dat proces en annuleerde de listing. Een minuut later krijg ik een push melding dat mijn kaartje verkocht is tegen een prijs die ik nooit heb ingevoerd (namelijk de koopprijs en niet 120% daarvan). Dus de ticketswap app verkoopt mijn kaartje zomaar zonder mijn toestemming (want ben halverwege het proces gestopt) en weigert vervolgens het verschil van 20% te vergoeden. Erg teleurstelling van een bedrijf dat zich profileert als 'eerlijk'. Helemaal als je bedenkt dat ze mega veel winst maken per kaartje. Wees gewoon eerlijk en herstel je fouten.

  Oneerlijk en onveilig

  TicketSwap beweert eerlijk en veilig te zijn, maar dat zijn ze zeker niet. Vandaag blijk ik de dupe te zijn van fraude via TicketSwap. Geen toegang tot Pearl Jam met de tickets die ik via hun heb gekocht.
  Oftewel: oneerlijk en onveilig.

  Sterke punten
  Je bent snel van je geld af.
  Het ziet er betrouwbaar uit.

  Zwakke punten
  Nemen hun verantwoording niet.
  Beweren onterecht dat het eerlijk en veilig is.

  Zware oplichters

  Criminele organisatie! Verkopen verlopen en geannuleerde tickets 😡😡.
  Bij de ingang van welk event dan ook, wordt de toegang geweigerd en sta je met lege handen. Met mij tientallen gedupeerden! Dit keer Ziggo Dome, concert Tom Jones.

  Sterke punten
  Maffiapraktijken

  Zwakke punten
  Ook maffiapraktijken

  0 klantenservice

  Ticket gekocht op ticketswap --> ticket was reeds gebruikt & ik kon hiermee dus niet meer binnen. 0 Reactie van ticketswap, niemand die je daar bij helpt. Geen controle v/d tickets, ik kon m'n ticket erna zelfs direct terug verkopen (EEN ONGELDIG TICKET), dus deze business is vrij louche & niet te vertrouwen.

  Ik zou ticketswap nooit meer gebruiken en vraag me af waarom dit zelfs nog online staat. Meerdere mensen hadden tijdens dit event ook tickets via ticketswap gekocht & deze waren ook niet geldig. Is dus een gekende methode van oplichting!

  Zwakke punten
  0 reactie
  Geen controle
  0 klantenservice

  Schandalig veel servicekosten

  Ze geven aan de prijzen voor iedereen eerlijk te houden, door maximaal 120% boven de originele prijs te mogen vragen. Ze zeggen er echter niet bij dat ze zelf daar nog 8% boven op gooien voor de koper (5% service + 3% transactie) EN er 5% afhalen (5% service). Oftewel: van het bedrag dat de koper betaalt gaat bijna 13% naar Ticketswap. Dat vind ik echt schandalig veel.

  Je kan maximaal 120% boven de originele prijs vragen. Zo houden we het voor iedereen eerlijk.

  Sterke punten
  Verzekerde overdracht

  Zwakke punten
  Hele hoge servicekosten.
  Oneerlijke marketing over 'eerlijke prijzen'

  Doe het niet

  Ik heb 1 ticket van mijn 3 tickets te koop aangeboden. Dit was verkocht en later kreeg ik reactie dat de koper niet binnen raakte. Blijkbaar hebben zij het verkeerde ticket uit de ticketapp gekocht. Ik kan aantonen dat ik het juiste ticket heb geüpload en heb verkocht. Zij geven de koper gelijk, nemen niet hun verantwoordelijkheid en dreigen nu met extra stappen. Hun klantendienst antwoord niet of pas na weken . Bende oplichters. Doe jezelf een plezier en verkoop op een ander platform

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel heel veel

  Geen antwoord op vragen

  Ik hoorde vaker over ticketswap en nog nooit eerder gebruikt, omdat ik het nooit nodig had. Omdat ik zo graag een band op pinkpop wil zien, besloot ik dus om op ticketswap te kijken voor tickets voor de betreffende dag gezien het om een uitverkochte dag ging. Ik twijfelde, mede door vele slechte reviews maar er zaten ook positieve bij, waaronder dat men een keer een ticket via Ticketswap had overgekocht, maar uiteindelijk het festival of concert niet kon bijwonen omdat het ticket al gebruikt was. Dus ik twijfelde sterk, maar mijn wil om mijn favoriete band te zien die al niet vaak in de buurt optreedt was sterker dan de twijfel en dus kocht ik de tickets over van de persoon.

  Besluitend om het zekere voor het onzekere te nemen, zocht ik ook contact met ticketswap. Ze geven aan een dag reactietijd, en gezien mijn vraag in het weekend kwam, dacht ik wel ergens in de week erna een antwoord te krijgen. Niet dus. Mijn vraag is op 21 april gesteld, maar een week later nog steeds geen antwoord. Er staat in de chat letterlijk dat ze het nog niet eens gezien hebben. Prima dat het vanwege drukte wat later is, maar het is inmiddels mei en ik heb nog steeds geen antwoord. Dat is zeer slecht voor een servicebedrijf, helemaal als het om een callcenter gaat die vragen moet beantwoorden.

  Naar wat ik begrepen heb uit andere reviews komen reacties van ticketswap vaak pas wanneer het niet meer nodig is, en het evenement al voorbij is. Ik hoop niet dat ze dat bij mij gaan doen, al ben ik er wel bang voor. Ik heb hen opnieuw bericht, en laten blijken dat ik woedend ben dat ze geen moeite doen. Als ik het terrein niet op kan terwijl ik wel netjes een ticket heb overgekocht van iemand die niet meer kan, dan gaat er een klacht komen over ticketswap. Als ik op tijd - drie maanden voor het festival - de vraag gesteld, dan verwacht ik ook ruim voor het festival antwoord te krijgen.

  Al met al, nu al een zeer slechte service. Bij het niet kunnen opkomen van het festival terrein zijn zij de schuldige en zal er niet alleen een tweede slechte review komen, maar ook een klacht ingediend worden én ik wil dan ook mijn geld terug. Ik wil niet weten hoe slecht de service zal zijn als je echt een probleem zou hebben met je ticket. Als ze al geen service verlenen bij wat simpele vragen, dan krijg je vast en zeker ook geen service als je echt met een probleem zit. Kortom, dit is de eerste en meteen de laatste keer dat ik via ticketswap een duur ticket bestel.

  Overigens opvallend: als je hen nog een bericht stuurt met dreigement dat je aangifte of een klacht gaat indienen en hen stuurt dat ze oplichters zijn, geven ze deels antwoord op je vraag en een andere vraag negeren ze, om vervolgens geen antwoord te geven als je meer duidelijkheid wil. Daarvoor zal je mogelijk weer maanden moeten wachten.

  Sterke punten
  Klanten en klantvragen negeren

  Zwakke punten
  (Goede) service verlenen

  Zeer slecht

  Bij vragen krijg je geen andwoord.
  Op de site worden vermoedelijk bots gebruikt om kaarten op te kopen

  Sterke punten
  Op dit moment kan ik geen positieve reactie geven

  Zwakke punten
  Heel veel

  Oplichters!

  Onlangs plaatste ik 2 tickets voor een show op 18 maart om 18 uur op Ticketswap. Op 10/03 (ruil 8 dagen op voorhand) kreeg ik bericht dat de tickets verkocht zijn. De uitbetaling gebeurde. Op 18 maart bood de koper zich om 21u aan met de tickets ipv om 18u... Hij meldde dat de tickets niet in orde waren. In de bevestigingsmail die ik kreeg bij het plaatsen van het zoekertje, stond nergens vermeld dat ik de tickets online zou geplaatst hebben voor de show van 21u ipv 18u. De koper had ruim een week om naar de tickets te kijken, waarop duidelijk vermeld stond dat ze voor 18u zijn, én niet voor 21u. Ik nam op 10/03 contact op met Ticketswap via Messenger met de vraag om in contact te komen met de koper en kreeg hier pas op 24/03 (6 dagen na het evenement) reactie op. Ticketswap geeft de koper nu gelijk terwijl ik al deze zaken kan aantonen? Ik ga niet akkoord met een terugbetaling. Indien de koper tijdig had laten weten dat hij niet aanwezig kon zijn, probeerde ik de kaarten verder te verkopen, of ging ik zelf naar de show.. In dit geval ligt de fout niet bij mij en is Ticketswap allesbehalve professioneel. Een eerste, maar zeker ook laatste ervaring met deze zakkenvullers!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Oplichters, allesbehalve professioneel, niet correct, traag


Bezoek TicketSwap

Schrijf een review