TicketSwap - 18 Reviews

Last updated: 10 april 2019
TicketSwap Logo

33.3% aanbevolen, 18 Reviews

 1. TicketSwap
 2. Over TicketSwap
 3. Veilig en eerlijk kaartjes kopen
 4. Promoot je advertentie op Facebook
 5. TicketSwap Reviews
 6. Schrijf ook een review over TicketSwap

TicketSwap

Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen.

TicketSwap is tegen woekerprijzen. Je kan daarom niet meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je niet te veel betaalt voor een kaartje. TicketSwap is eind 2012 opgericht door Ruud, Hans & Frank. De drie oprichters ondervonden zelf alle problemen rond het kopen en verkopen van e-tickets en wilden dit voor eens en voor altijd opgelost hebben!

Verkopers zijn zeker van hun geld en kopers zijn zeker dat ze een e-ticket ontvangen. Kopers rekenen namelijk direct af met iDeal, waarna zij het e-ticket per mail ontvangen.

TicketSwap Details

Hits: 1626

URL: http://www.ticketswap.nl/

CategorieŽn: Ticket Marktplaatsen

Reviews: 18

Over TicketSwap

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk online afrekenen. Nadat je hebt betaald, ontvang je direct je tickets.

Veilig en eerlijk kaartjes kopen

Ticket Swap is tegen woekerprijzen. Het is daarom niet mogelijk om meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je nooit te veel betaalt voor een kaartje. Door de strenge controles van Ticket Swap en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. Ticket Swap is veilig te gebruiken. Verkopers zijn verzekerd van hun geld, kopers ontvangen gegarandeerd hun gekochte kaartjes. Ticket Swap controleert namelijk de verkopers en de tickets op verschillende punten. Tevens kun je zien van wie je koopt, omdat het verplicht is om je als verkoper met jouw Facebook account aan te melden. Iedere moet inloggen met zijn Facebook account. Op deze manier kun je duidelijk hoeveel vrienden iemand heeft en een indruk krijgen van wie je eigenlijk koopt. Wanneer een verkoper vaker zonder problemen tickets heeft verkocht via Ticket Swap, wordt dit eveneens vertoond (in aantal) bij de advertentie van de verkoper.

Betaal snel en eenvoudig online en ontvang direct na betaling jouw tickets. Verkopers zijn verplicht het kaartje naar Ticket Swap sturen voordat het beschikbaar op de website staat. Zodra jij betaald hebt, wordt jouw bestelling door TicketSwap opgestuurd. TicketSwap werkt samen met veel verschillende organisaties, waardoor je met Secure Swap 100% zeker bent van een geldige ticket.

Promoot je advertentie op Facebook

Vanzelfsprekend wil je natuurlijk jouw tickets zo snel mogelijk verkopen. Ticket Swap heeft het daarom erg gemakkelijk voor je gemaakt, door je te mogelijkheid te geven jouw advertentie te promoten op Facebook! Uiteraard kun je zelf bepalen wat wel en niet gedeeld wordt op Facebook. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen om je ticket te verkopen aan een koper die je zelf hebt gevonden. Zodra je ticket verkocht is, ontvang je een e-mail en SMS van Ticket Swap. De volgende werkdag wordt het geld direct overgemaakt.

Ticket Swap heeft trouwens ook een handige app waar je gebruik van kunt maken. Met deze app heb je de mogelijkheid om overal tickets te kopen en verkopen. De Ticket Swap app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android. Download de app gratis in de Appstore of Google Playstore.


TicketSwap Acties & Nieuws

 • 27 maart 2017 Tweedehandse tickets kopen en verkopen
  Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk on Lees verder

TicketSwap reviews (18):

TicketSwap - Twee keer betaald

0

Review:
Tickets gekocht op ticketswap. Geld werd afgeschreven, maar tickets niet geleverd. Klantenservice gebeld. Moest tickets opnieuw betalen, dan zou de dag erna het bedrag terug gestort worden. Is niet gebeurd. Weer gebeld. Terugstorting kan tien werkdagen duren. Als ik heb dan nog niet heb, mag ik bellen.
Heb geprobeerd een negatieve testimonial op de site van Ticketswap te krijgen maar dat lukt niet.

TicketSwap - Geen geld en geen tickets

0

Review:
2 tickets te koop gezet die ik via een hoofdsponsor van het evenement had gekregen en vrij snel verkocht.

Melding koper 13:53: tickets werken niet
Reactie van mij 13:57: Balen, laten we het oplossen en even contact opnemen met de betreffende sponsor.
(mijn ervaring leert dat dit dan direct opgelost kan worden)

Melding koper: Ik heb maar zelf kaartjes ter plekke gekocht, hier een betaalbewijs.

Had ondertussen wel al via Ticketswap mijn geld gehad.

Nu blijkt dat ik het volledige bedrag moet terugbetalen, omdat de kaartjes niet werkten en omdat ze gratis zouden zijn.
(vind ik persoonlijk erg raar want iemand heeft er gewoon voor betaald)

Als ik dat van tevoren had geweten had ik wel iemand anders blij gemaakt met de kaartjes.

Los van het feit dat de koper ook nog de boel beduveld zou kunnen hebben wil ik met deze review dus even waarschuwen. Verkoop niet gratis verkregen tickets.

Na ook nog kinderachtig dreigen met de politie als ik niet terug zou betalen was ik wel klaar met deze site.

Zwakke punten:
Communicatie
Te weinig bescherming voor verkopers
Constant schermen met algemene voorwaarden waar je akkoord mee bent gegaan.

R. Boer beveelt TicketSwap NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketSwap - Prima initiatief en werkt goed

0

Review:
Ideaal als je 013 om de hoek hebt zitten en je wilt niet de volle mep betalen voor een kaartje. Tegenwoordig zijn concerten van 50euro of meer niet vreemd meer, duur dus. Maar als er iemand niet meer kan, door wat voor omstandigheden ook, neem ik het kaartje voor een leuk prijsje over. De verkopende partij blijft niet met het kaartje zitten en ik heb een leuke avond met nog wat geld in mijn zak.
Zo heb ik al verschillende concerten bezocht met kaartjes via ticketswap, Prodigy, Undeclinable Ambuscade, Machine Head, etc.

Ook de verkoop van een ticket verliep prima!

Sterke punten:
Redelijk goede controle op de verkopende partij, je kan ook zien of hij/zij al vaker tickets verkocht heeft en of dit goed gegaan is. Dit geeft een vertrouwen.

Zwakke punten:
100% garantie kan je niet krijgen, maar dat zal nooit gaan met de doorverkoop van tickets.

Toby Hazen beveelt TicketSwap aan bij vrienden/bekenden

TicketSwap - Nooit meer TicketSwap

0

Review:
Ticketswap lijkt in eerste instantie handig, je koopt een ticket die van te voren beoordeeld is op echtheid, en die word vervolgens door verkocht. Maar schijn bedriegt.

Ik had een ticket gekocht via Ticketswap voor een optreden op 17-02. De naam van deze persoon was nog steeds zichtbaar op de ticket, dus het is sowieso NIET zo dat je een authentieke ticket krijgt zoals zij beweren.

Eenmaal aangekomen die zaterdag van het even werd mij aan de deur verteld dat de optreden was gecanceld. Ik was natuurlijk behoorlijk teleurgesteld, om het maar netjes te zeggen. Ik had reiskosten gemaakt, tijd vrij genomen, en niemand.. NIEMAND die mij van te voren heeft aangegeven dat deze optreden was geannuleerd. Je hoeft dus niet te rekenen bij Ticketswap dat zij jou gaan inlichten mocht er iets mis gaan met het optreden. Zij vullen hun zakken met transactiekosten.. 5% van het gekochte ticketbedrag, maar als er iets gebeurt waardoor het misgaat laten ze niks horen.. Heel apart..

Ik ging dus weer teleurgesteld terug naar huis. De volgende dag begon ik te mailen met ticketswap. Al snel werd duidelijk dat er in een geval als de mijne, zij geen ene verantwoording op zich nemen. Sterker nog, ze doen nog niet eens de moeite om je te helpen. Nog sterker... Ze helpen je TEGEN om je te helpen want na gesproken te hebben met ticketmaster, de originele verkoper van de ticket, was het enige wat ticketswap hoefde te doen is een verzoek bij hun aanvragen om mij de ticket en of reiskosten terug te betalen maar ook dit deden zij niet voor mij.

Ik had de ticket gekocht. Dus ik was de originele nieuwe eigenaar, maar, volgens ticketswap zelf, was de vorige eigenaar de tickethouder en moest alles volgens hem gedaan worden.. Ik kreeg niet eens de prijs van de ticket die op ticket stond terug. Ik heb contact proberen te maken met de verkoper maar die had mij al snel geblokkeerd toen die door had hoe hij WINST kon maken op mijn geleden verlies.. Ik had namelijk, reiskosten, dag weggooid, tijd vrij genomen, frustraties. Maar hij die alleen een ticket aangeboden had kreeg al zijn geld terug.

Ik heb zoveel moeite gedaan, zoveel contact gehad.. Ze praten elkaar allemaal tegen bij ticketswap. Zo had mijn vriendin 1 keer naar hun gemailt. 1 KEER. En toen werd haar al verteld dat zij geen mail contact meer mocht maken met Ticketswap. Is dit nou klantenservice..?

Ticketswap heeft echt de slechste klantenservice die ik ooit van heb gehoord. Ik zal ook nooit meer gebruik van ze maken. Een waarschuwing voor iedereen die hier van plan is een ticket te kopen.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Slechste klantenservice ooit

David beveelt TicketSwap NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketSwap - Geen bescherming als verkoper

0

Review:
Originele ticket verkocht via ticketswap
4 andere tickets in de sectie verkocht via een andere website waren geen problemen mee
Behalve de 2 op ticketswap

Koper zegt dat het stoelnummer niet bestond op de ticket
Echter heb ik navraag gedaan bij de officiële ticketshop en de voetbalclub van het stadion en wat blijkt hij bestaat wel degelijk

De koper vertelde dat hij uiteindelijk in een ander vak heeft gezeten
Ik wilde nog 50 procent terug geven waar koper mee akkoord ging maar ticketswap heeft het hele bedrag terug gestort

Het verhaal is sowieso raar want zonder geldig ticket kom je echt geen stadion in

Ticketswap wil nergens naar luisteren terwijl ik al 3 bewijsstukken heb overlegt maar ze blijven de koper gelieve op haar verhaal

Marco beveelt TicketSwap NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketSwap - Betrouwbaarheid

0

Review:
Is de site 100% zeker betrouwbaar? Wij wilde graag een kaartje kopen voor het 538 festival en wilde weten of het betrouwbaar is.

TicketSwap - Twijfelachtig

2

Review:
In principe natuurlijk een heel goed idee deze website, maar de uitvoering kan veel beter. Het lijkt erop dat je zowel als koper als verkoper betaald voor schijn veiligheid. Ik lees hier veel verhalen over de risicos voor de kopers met slechte ervaringen, maar zelf heb ik dit als verkoper. Mijn kaartjes werden erg snel verkocht. Echter aan iemand waarvan z'n account meteen is geblokkeerd (dus geen naam) door Ticketswap. Ik navragen; en jahoor de persoon voldeed niet aan de eisen en is naar alle waarschijnlijkheid iemand met slechte intenties. Lees: hij/zij zal het e-ticket meerdere keren verkopen.

PROBLEEM is dat het ticket reeds verkocht is; dus geen check voordat de verkoop rond is maar daarna. Nu heeft dus iemand mijn ticket, met mijn naam erop; die vervolgens dat ticket 10 x gaat verkopen.......het kan dus dat ik vervolgens benaderd zal worden door iemand met een vervelende ervaring terwijl ik niks aan het verkoop process kan doen.....niet echt een fijn gevoel. Zeker niet als je juist je ticket via deze site wilde verkopen om misbruik te voorkomen. Dan toch maar weer marktplaats de volgende keer, zodat ik zelf kan inschatten of de koper oprecht naar het concert wilt.

Sterke punten:
Snelle verkoop (te snel dus eigenlijk)
makkelijke site
slikke app

Zwakke punten:
Geen controle op aan wie er wordt verkocht
niks zeggende feedback als je dit meld
schijnveiligheid voor beide partijen

Nelis beveelt TicketSwap NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketSwap - aantal kaartjes gekocht en verkocht

0

Review:
een drietal goede ervaringen met het kopen en verkopen via Ticketswap

aan te bevelen is om de facebooksite van de aanbieder ook te checken.

Sterke punten:
doet wat ze beloven
snelle service

Zwakke punten:
weet zelf nog niet of het 100% waterdicht is.
Op basis van de andere reviews zou je verwachten dat er wel eens wat fout gaat.
Of komt dat door de grote omzet aan kaartjes die ze hebben? (er gaat overal wel eens wat fout...)

geestmer beveelt TicketSwap aan bij vrienden/bekenden

TicketSwap - Alleen maar goede ervaringen

0

Review:
Al vele malen kaarten gekocht via ticketswap, oa Fleetwood Mac, Beth Hart, Paul McCartney, Paul Simon en Sting en nog nooit een keer een probleem.Werkt vlekkeloos, betalen en 10 seconden later je tickets downloaden, die dan ook bij het concert echt blijken te zijn. Nog NOOIT een probleem gehad !!

Sterke punten:
fantastische concertagenda
Transparant over de prijzen van eerder verkochte kaartjes
Transparant over vraag en aanbod
Gecontroleerde kaartjes en verkopers, waardoor oplichters en handelaren buiten de deur gehouden worden.
Supergedelegeerden werkende website, die er ook nog helemaal top uitziet

Zwakke punten:
Nog niet 100 procent waterdicht maar met 99,5 procent een verademing ten opzichte van Marktplaats en een oplichterssite als Via-go-go.

Jan willem beveelt TicketSwap aan bij vrienden/bekenden

TicketSwap - Kijk uit voor deze oplichters!

0

Review:
Al meer dan 30 tickets verkocht voor mijn vriendengroep. Weekje terug weer een hele zooi verkocht en kreeg een melding dat er eentje niet geldig zou zijn geweest. Aangezien ik de enige was die de tickets in handen had gekregen, gereageerd dat dit sowieso niet door een fout van mij gebeurd kon zijn. Deze ticket zat in een pdf file met nog drie andere tickets, die wel hadden gewerkt.

Ineens bleek er nog een ticket geweigerd te zijn, maar die persoon kon wel naar binnen, na een goed gesprek met de beveiliging.
Sterk verhaal. Heb zelf meerdere malen tickets gescand bij grote evenementen en zonder geldig ticket, kom je echt niet naar binnen.
Uiteindelijk met de persoon die geklaagd had, overeengekomen dat wede schade zouden delen. Maar Ticketswap ging hier niet mee akkoord. Nadat ik mijn frustratie hierover uitsprak blokkeerde Ticketswap mijn account en gaf aan dat zij de klagende koper adviseerde aangfifte te doen van internetfraude.

Echt een stelletje honden daar bij Ticketswap. Je wordt als verkoper niet geloofd. Als twee kopers bij eenzelfde verkoper tickets kopen en dan gaan klagen, hebben ze dus altijd gelijk volgens Ticketswap. Erg krom en kortzichtig.

Nee aan mij verdienen ze geen cent meer en adviseer iedereen ook deze site te mijden!

Sterke punten:
- kortzichtigheid

Zwakke punten:
- luisteren niet
- oordelen erg snel zonder uit te zoeken of het verhaal van een koper wel klopt
- ronduit asociaal in contact met de klant

Anne beveelt TicketSwap NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over TicketSwap

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou TicketSwap aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou TicketSwap aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek TicketSwap


Andere websites in de categorie 'Ticket Marktplaatsen'

Home Ľ Ticket Marktplaatsen Ľ TicketSwap