TicketSwap

Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. TicketSwap is tegen woekerprijzen. Je kan daarom niet meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je niet te veel betaalt voor een kaartje. TicketSwap is eind 2012 opgericht door Ruud, Hans & Frank. De drie oprichters ondervonden zelf alle problemen rond het kopen en verkopen van e-tickets en wilden dit voor eens en voor altijd opgelost hebben! Verkopers zijn zeker van hun geld en kopers zijn zeker dat ze een e-ticket ontvangen. Kopers rekenen namelijk direct af met iDeal, waarna zij het e-ticket per mail ontvangen.

Over TicketSwap

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk online afrekenen. Nadat je hebt betaald, ontvang je direct je tickets.


Veilig en eerlijk kaartjes kopen

Ticket Swap is tegen woekerprijzen. Het is daarom niet mogelijk om meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je nooit te veel betaalt voor een kaartje. Door de strenge controles van Ticket Swap en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. Ticket Swap is veilig te gebruiken. Verkopers zijn verzekerd van hun geld, kopers ontvangen gegarandeerd hun gekochte kaartjes. Ticket Swap controleert namelijk de verkopers en de tickets op verschillende punten. Tevens kun je zien van wie je koopt, omdat het verplicht is om je als verkoper met jouw Facebook account aan te melden. Iedere moet inloggen met zijn Facebook account. Op deze manier kun je duidelijk hoeveel vrienden iemand heeft en een indruk krijgen van wie je eigenlijk koopt. Wanneer een verkoper vaker zonder problemen tickets heeft verkocht via Ticket Swap, wordt dit eveneens vertoond (in aantal) bij de advertentie van de verkoper. Betaal snel en eenvoudig online en ontvang direct na betaling jouw tickets. Verkopers zijn verplicht het kaartje naar Ticket Swap sturen voordat het beschikbaar op de website staat. Zodra jij betaald hebt, wordt jouw bestelling door TicketSwap opgestuurd. TicketSwap werkt samen met veel verschillende organisaties, waardoor je met Secure Swap 100% zeker bent van een geldige ticket.


Promoot je advertentie op Facebook

Vanzelfsprekend wil je natuurlijk jouw tickets zo snel mogelijk verkopen. Ticket Swap heeft het daarom erg gemakkelijk voor je gemaakt, door je te mogelijkheid te geven jouw advertentie te promoten op Facebook! Uiteraard kun je zelf bepalen wat wel en niet gedeeld wordt op Facebook. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen om je ticket te verkopen aan een koper die je zelf hebt gevonden. Zodra je ticket verkocht is, ontvang je een e-mail en SMS van Ticket Swap. De volgende werkdag wordt het geld direct overgemaakt. Ticket Swap heeft trouwens ook een handige app waar je gebruik van kunt maken. Met deze app heb je de mogelijkheid om overal tickets te kopen en verkopen. De Ticket Swap app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android. Download de app gratis in de Appstore of Google Playstore.


Artikelen over TicketSwap

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk ... [...]

TicketSwap Reviews

  Prima initiatief en werkt goed

  Ideaal als je 013 om de hoek hebt zitten en je wilt niet de volle mep betalen voor een kaartje. Tegenwoordig zijn concerten van 50euro of meer niet vreemd meer, duur dus. Maar als er iemand niet meer kan, door wat voor omstandigheden ook, neem ik het kaartje voor een leuk prijsje over. De verkopende partij blijft niet met het kaartje zitten en ik heb een leuke avond met nog wat geld in mijn zak. Zo heb ik al verschillende concerten bezocht met kaartjes via ticketswap, Prodigy, Undeclinable Ambuscade, Machine Head, etc. Ook de verkoop van een ticket verliep prima!

  Sterke punten
  Redelijk goede controle op de verkopende partij, je kan ook zien of hij/zij al vaker tickets verkocht heeft en of dit goed gegaan is. Dit geeft een vertrouwen.

  Zwakke punten
  100% garantie kan je niet krijgen, maar dat zal nooit gaan met de doorverkoop van tickets.

  aantal kaartjes gekocht en verkocht

  een drietal goede ervaringen met het kopen en verkopen via Ticketswap aan te bevelen is om de facebooksite van de aanbieder ook te checken.

  Sterke punten
  doet wat ze beloven snelle service

  Zwakke punten
  weet zelf nog niet of het 100% waterdicht is. Op basis van de andere reviews zou je verwachten dat er wel eens wat fout gaat. Of komt dat door de grote omzet aan kaartjes die ze hebben? (er gaat overal wel eens wat fout...)

  Alleen maar goede ervaringen

  Al vele malen kaarten gekocht via ticketswap, oa Fleetwood Mac, Beth Hart, Paul McCartney, Paul Simon en Sting en nog nooit een keer een probleem.Werkt vlekkeloos, betalen en 10 seconden later je tickets downloaden, die dan ook bij het concert echt blijken te zijn. Nog NOOIT een probleem gehad !!

  Sterke punten
  fantastische concertagenda Transparant over de prijzen van eerder verkochte kaartjes Transparant over vraag en aanbod Gecontroleerde kaartjes en verkopers, waardoor oplichters en handelaren buiten de deur gehouden worden. Supergedelegeerden werkende website, die er ook nog helemaal top uitziet

  Zwakke punten
  Nog niet 100 procent waterdicht maar met 99,5 procent een verademing ten opzichte van Marktplaats en een oplichterssite als Via-go-go.

  top site ga zo door!!!!

  Top site kwam er even niet uit even op ticketswap chat gedrukt en had gelijk nick aan de chat die heel duidelijk en geduldig mij heeft geholpen binnen paar uur me etickets verkocht super handige site thnx toppie ga zo door.

  Sterke punten
  veel bezoekers tickets binnen paar uur verkocht, chat waar direct op wordt gereageerd ,enz enz enz

  Zwakke punten
  geen

  Goede en betrouwbare site

  Het is een erg duidelijke simpele site. werkt goed en logisch. Ik heb meerdere tickets verkocht en een ticket gekocht. Dit is altijd probleemloos en erg snel verlopen. Bij het verkopen had ik de volgende dag al het geld iedere keer op mijn rekening staan en werd ik goed op de hoogte gehouden van hoeveel en welke tickets ik had verkocht. Bij het kopen had iemand mij een ticket aangeboden omdat ik een oproep had geplaatst. Ik kreeg een mailtje met de melding dat er een ticket was aangeboden voor dat feest, toen kon ik m zo kopen. Ticket werkte ook gewoon zoals het hoort.

  Sterke punten
  geld ontvang je zeker en snel na het verkopen Ticket wordt pas opgestuurd als iemand al betaald heeft geen berichtjes en gezeur over de prijs heen en weer

Bezoek TicketSwap

Schrijf je eigen review