Bij TICKETTACK koop of verkoop je toegangsbewijzen voor vrijwel alle spraakmakende feesten en festivals. Zoek je een ticket of wil je die van JOU verkopen? Dan doe je dat hier snel, veilig en eenvoudig.

Hoe werkt het?

Bij TicketTack kun je online tickets kopen en verkopen. Dat is mogelijk op een veilige en transparante werkwijze en erg snel. Het bedrijf werkt er voortdurend aan om betalingen via de website veilig te laten verlopen. Als je tickets wilt verkopen, dan upload de tickets op de server van TicketTack. De tickets mag je voor maximaal 130 % van de originele aankoopprijs inclusief de servicekosten bieden op de website van TicketTack. Zodra de betaling door de koper is afgerond, wordt hierna de ticket verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Nadat TicketTack het geld het ontvangen op haar rekening, zal het bedrijf de volgende werkdag het het bedrag uitbetalen en storten op het rekeningnummer van de verkoper.


Tickets verkopen op TicketTack

Tickets verkopen via TicketTack is erg gemakkelijk en veilig. Als verkoper moet je je aanmelden met jouw Facebook account. Dit wordt vervolgens gecontroleerd door TicketTack. Je moet vervolgens de gegevens invullen die worden gevraagd bij de aanmelding. Na het aanmelden heb je de mogelijkheid om het originele pdf bestand (van de ticket) op de server van TicketTack te uploaden. Het moet een pdf bestand zijn. Scans of kopien worden niet geaccepteerd. Bestaat het pdf-bestand uit meerdere tickets? Dan wordt dit automatisch gesplitst in losse tickets. Nadat je hebt besloten welke tickets je gaat verkopen, kun je het bedrag aangeven waarvoor je de tickets wil verkopen. Het bedrag mag niet hoger zijn dan 130 % van de originele verkoopprijs, inclusief servicekosten. Jouw tickets verkopen op de website van TicketTack is helemaal gratis. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden. Er worden alleen 5% transactiekosten in rekening gebracht wanneer je tickets zijn verkocht. Wanneer je ticket(s) zijn verkocht, krijg je hiervan meteen een bevestiging hiervan via de e-mail. Zodra het geld op de rekening van TicketTack staat, wordt het bedrag direct de eerstvolgende werkdag, met inhouding van de 5% transactiekosten, op het opgegeven rekeningnummer uitbetaald. Het ticket dat je te koop aanbiedt via TicketTack, mag niet op andere websites te koop worden aangeboden. De kans bestaan anders dat je ticket tegelijkertijd aan meerdere personen wordt verkocht. Wanneer je je hieraan schuldig maakt, kan dit leiden tot een blokkade van je account op TicketTack.


Tickets kopen op TicketTack

Overweeg je om online tickets te kopen? Kies dan voor TicketTack, want hier kun je eenvoudig en veilig kaartjes kopen. Bij TicketTack betaal je geen belachelijke hoge tarieven voor een ticket. Want op TicketTack mag een verkoper mag maximaal 130 % van de originele verkoopprijs, inclusief de servicekosten vragen. De maximale prijs van een ticket wordt tevens vastgezet in het systeem van TicketTack. Hierdoor kunnen verkopers ook echt niet meer vragen voor een ticket. Op TicketTack zie je de naam van de verkoper. Je hebt de mogelijkheid om op Facebook de pagina van de verkoper te bekijken. Alle verkopers en tickets die worden aangeboden op de website, worden op alle mogelijke manieren gecontroleerd. Je kunt zelf ook nog een controle doen van de verkoper. Tickets kopen op TicketTack doe je binnen slechts een paar eenvoudige stappen: - Je maakt een keuze uit de tickets die te koop worden aangeboden. - Inloggen met je Facebook account. - Afrekenen met IDEAL of met een van de andere betaalmogelijkheden (kosten staan hierbij vermeld). - Je betaalt de vraagprijs van het ticket, inclusief 5 % bemiddelingskosten. - Na betaling kun je de tickets direct downloaden. Het gekochte ticket is ook vanuit je TicketTack account te downloaden. Betalingen op TicketTack kunnen uitsluitend via de aangeboden betalingswijze op de website worden gedaan. Het kan zijn dat bij gebruik van alle aangeboden betaalmethodes er extra kosten worden gerekend. Dit wordt dan duidelijk vermeld bij het afrekenen.


Artikelen over Tickettack

Tickets kopen op TicketTack

Ben je op zoek naar een website waar je veilig online tickets kunt kopen? Dan ben je bij TicketTack op het juiste adres. Want TicketTack zorgt ervoor dat je op een simpele, maar vooral veilige manier online je tickets kunt kopen, maar ook verkopen! Het bedrijf controleert de tickets op meerdere p [...]

Tickettack Reviews

 • Tickets gekocht voor een event die is afgelast door corona dus niet verplaatst. Meerdere keren gemaild om mijn geld terug te vragen. Geen reactie niks!! Hele slechte service en ze zijn nergens op te bereiken.

  Door Lisa van Spronsen op 14 juli 2020 Reageer
 • In maart 2020 heb ik 4 tickets verkocht via Tickettack, heeft feest is al geweest. Nog steeds geen betaling ontvangen!!! Tickettack is niet te bereiken via e-mail, niet via Facebook, ze nemen telefoonnummer 020-7700262 niet op!!! Misschien maar ens langsgaan op de Achillesstraat 55-1 in Amsterdam of bij 't Zand 6 in Geldrop!!!

  Sterke punten
  Niet!

  Door Jimmy op 16 april 2020 Reageer
 • Ticket gekocht van 46 euro, i.v.m het coronavirus is het feest afgelast. Op de website staat vermeld dat alle tickets worden terug betaald na de datum waarop het feest gegeven zou worden. Inmiddels 2 weken veder en TicketTack is op geen één manier te bereiken Telefoon/Mail/Facebook en de chat op hun website is niemand te bereiken.

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid heel slecht

  Door Zoë Phoenix op 1 april 2020 Reageer
 • Twee tickets verkocht via Tickettack twv 160 euro. Daarop een mail gekregen met o.a. de tekst: "Verkopers die vijf of meer tickets of boven een bedrag van 150 euro verkopen of ". Dit in tegenstelling wat op de website staat! Afijn, alle papieren waarom verzocht werd opgestuurd en toen was het stil. Nu 5 dagen later probeer ik ze mailen, geen response. Te bellen, wordt niet opgenomen. Te chatten, is niemand aanwezig. Kortom, ik krijg een unheimisch gevoel bij dit bedrijf.

  Sterke punten
  Vrij te bepalen prijs. dit in tegenstelling tot de concurrent die het meeste verdient aan een ticketverkoop.

  Zwakke punten
  - Totaal geen communicatie mogelijk. - Regels worden gewijzigd ten opzichte wat er op de website staat.

  Door Michael op 5 maart 2020 Reageer
 • Karnaval festival ticket verkocht. Inmiddels is het 2 weken later en nog steeds geen geld ontvangen en geen reacties op mail/bellen/facebook.

  Door Rick op 4 maart 2020 Reageer
 • Ik koop vaak via TicketTack, zeker wanner er een te grote wachtrij is op ticketswap.

  Sterke punten
  Veilig

  Zwakke punten
  Platform kan wat beter

  Door Arnaud op 2 maart 2020 Reageer
 • Voor de eerste keer TicketTack gebruikt, en zeer tevreden over de werking!

  Sterke punten
  Snel Betrouwbaar Goedkoop

  Zwakke punten
  Geen

  Door Bianca op 26 februari 2020 Reageer
 • 2 tickets verkocht via hun site, geen geld ontvangen, geen toegang meer tot account! " Hi Paulina, Both buyers send us an claim that your tickets were not valid. Do please check what went wrong. Maybe you used the wrong tickets accidentally or you sold them on another site also? Kind regards, TicketTack.nl" Mensen niet doen, niet verkopen via die site!!!!!!!!!

  Door Paulina op 18 februari 2020 Reageer
 • Ik had even mijn twijfels door een paar reviews hieronder. Wat ben ik blij dat ik mijn tickets toch besteld heb! Na het het betalen waren de tickets direct in mijn postvak. En kwam ik zonder moeite naar binnen.

  Sterke punten
  Op tickettack nog kaartjes kunnen vinden waar elders geen aanbod was. En voor goedkoper dan de officiële kaartverkoop.

  Zwakke punten
  Weinig mensen kennen de site.

  Door Mona op 18 februari 2020 Reageer
 • Op dezelfde dag van de festival nog kaartjes kunnen vinden. En worden ze een stuk goedkoper aangeboden dan op Ticketswap!

  Sterke punten
  Weinig concurrentie. Meer kans om goedkope tickets te scoren

  Door Rob op 12 februari 2020 Reageer
 • Door de reviews op deze site had ik erg mijn twijfels. Toch mijn kaartjes te koop gezet. Binnen een uur verkocht netjes een mail en nu na het weekend het geld op mijn rekening!

  Door Andy op 27 januari 2020 Reageer
 • Ticket bijna 10 dagen geleden verkocht en nog geen betaling ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen en op mail niet gereageerd.

  Door JP op 16 januari 2020 Reageer
 • Mijn tickets verkocht en zijn nu 10 dagen verder en geen geld binnen. Telefoon wordt niet opgenomen en via mail geen respons. Schandalig.

  Door Robin van lochem op 15 januari 2020 Reageer
 • eerste verkoop ging goed. Maar nu? bijna twee weken geleden kaartje verkocht maar nog altijd gen geld gehad.

  Zwakke punten
  geen betaling

  Door nick schenk op 11 januari 2020 Reageer
 • This is a really bad company, when i get a little problem with them, they sold my ticket and they dont give me the money of the ticket, including they block me without any answer, I tried to contact them with several email and phone calls and they just ignore me with any answer. so they steal and they block the accounts, thats why it is a really bad company

  Door sebastian op 10 januari 2020 Reageer
 • Verkopen best wel dure kaarten en dan stadje uiteindelijk aan de deur en dan wordt je geweigerd omdat het ticket al binnen zou zijn. En je wordt dringend verzocht zsm te vertrekken . Tickettack biedt geen compensatie, wil alleen telefonisch contact, op mails wordt niet gereageerd. Daarna reageren ze helemaal niet meer . En je moet schijnbaar screenshots maken van het scan apparaat terwijl je weg wordt gestuurd omdat er een mega rij staat .

  Door Rob op 6 januari 2020 Reageer
 • 2 Tickets gehaald voor snakepit & een top avond gehad!

  Door Sylvana op 8 december 2019 Reageer
 • Gisteren een ticket gekocht voor Ohm festival. Ik was eerst wat sceptisch omdat ik nog nooit had gehoord van TicketTack. Kaartje gescand en ik kon gewoon naar binnen! Dankjewel TicketTack you saved my day!

  Zwakke punten
  Nog niet heel erg bekend

  Door Rianne op 1 december 2019 Reageer
 • Oplichters, kaartje gekocht voor Thunderdome. Bleek niet geldig te zijn.

  Door Marvin op 28 oktober 2019 Reageer
 • I emailed Ticket Tack prior to the event as I suspected my ticket was fake. I bought from a certified reseller on the site, but could not find the person on Facebook, or any person with that name at all - which is the system they rely on... you purchase a ticket and you can view the sellers social media to judge their profile legitimacy for yourself. I was assured the ticket would be fine. The ticket did not work on the day, as predicted. Ticket Tack attempted to work with the festival team to see what happened - it’s now been 6 weeks and I’ve sent 7 emails, which have not been replied to. DO NOT BUY FROM THIS SITE. IT IS UNSAFE. Their customer service approach is to ignore any potential refunds and hope the person will go away. I’d give this review a negative star rating if I could.

  Door Olivia op 24 juli 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Had een kaartje gekocht met Paypal. Blijkbaar doen ze nog allerlei checks om zeker te zijn dat je echt bent wie je zegt dat je bent, dus het duurde even voor ik het kaartje had. Maar ik had na een uurtje contact opgenomen en toen was het ticket er binnen 10 minuten.

  Door Emily op 20 juni 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Een aantal jaren geleden met succes gebruik gemaakt van Tickettack.nl. Onlangs voor een festival 4 tickets aangeschaft. Ik moet zeggen dat het opvalt dat bij populaire evenementen er op Tickettack.nl vaak een groot aanbod is terwijl het aanbod op Ticketswap weer echt NUL is en je aanmelden als zoekende vaak ook weinig kans van slagen heeft. Het was even spannend maar al met al werkte alle 4 de kaartjes prima. Je betaald soms wat meer, maar je weet in ieder geval wel dat je kaartjes in orde zijn!

  Door Dasmine op 31 mei 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • I bought two tickets on here and it turns out it was only one ticket. The user experience was extremely misleading and I paid double the price for 1 ticket. I called immediately when I noticed the issue and sent an email. The customer service representative said it was my fault and they wouldn't refund me for 1 of the tickets despite the unethical practices of its seller. My receipt confirmation shows two tickets yet I only received one ticket with a membership card.

  Door Mara op 19 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Eerste keer dat ik iets heb gekocht via Tickettack. Ik heb wel wat meer betaald dan normaal maar de tickets werkte prima. Hele leuke avond gehad en gelukkig toch nog kaartjes kunnen kopen terwijl het eigenlijk al was uitverkocht!

  Sterke punten
  Betrouwbaar Toch nog kaartjes beschikbaar terwijl het was uitverkocht!

  Zwakke punten
  Je betaald meer dan de originele prijs.

  Door Rick op 11 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik was de verkoper van een kaartje en de persoon die hem had overgekocht beweerde daarna dat mijn kaartje nep was. Hierna ben ik flink aan de tand gevoeld door tickettack, maar uiteindelijk bleek het om een oplichter te gaan die er een slaatje uit wou slaan. Top dat ze het hebben uitgezocht, dus als er iets niet schijnt te kloppen, gaan ze er wel achteraan.

  Door M. op 31 maart 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.Bezoek Tickettack

Schrijf je eigen review