Bij TICKETTACK koop of verkoop je toegangsbewijzen voor vrijwel alle spraakmakende feesten en festivals. Zoek je een ticket of wil je die van JOU verkopen? Dan doe je dat hier snel, veilig en eenvoudig.

Hoe werkt het?

Bij TicketTack kun je online tickets kopen en verkopen. Dat is mogelijk op een veilige en transparante werkwijze en erg snel. Het bedrijf werkt er voortdurend aan om betalingen via de website veilig te laten verlopen. Als je tickets wilt verkopen, dan upload de tickets op de server van TicketTack. De tickets mag je voor maximaal 130 % van de originele aankoopprijs inclusief de servicekosten bieden op de website van TicketTack. Zodra de betaling door de koper is afgerond, wordt hierna de ticket verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Nadat TicketTack het geld het ontvangen op haar rekening, zal het bedrijf de volgende werkdag het het bedrag uitbetalen en storten op het rekeningnummer van de verkoper.


Tickets verkopen op TicketTack

Tickets verkopen via TicketTack is erg gemakkelijk en veilig. Als verkoper moet je je aanmelden met jouw Facebook account. Dit wordt vervolgens gecontroleerd door TicketTack. Je moet vervolgens de gegevens invullen die worden gevraagd bij de aanmelding. Na het aanmelden heb je de mogelijkheid om het originele pdf bestand (van de ticket) op de server van TicketTack te uploaden. Het moet een pdf bestand zijn. Scans of kopien worden niet geaccepteerd. Bestaat het pdf-bestand uit meerdere tickets? Dan wordt dit automatisch gesplitst in losse tickets. Nadat je hebt besloten welke tickets je gaat verkopen, kun je het bedrag aangeven waarvoor je de tickets wil verkopen. Het bedrag mag niet hoger zijn dan 130 % van de originele verkoopprijs, inclusief servicekosten. Jouw tickets verkopen op de website van TicketTack is helemaal gratis. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden. Er worden alleen 5% transactiekosten in rekening gebracht wanneer je tickets zijn verkocht. Wanneer je ticket(s) zijn verkocht, krijg je hiervan meteen een bevestiging hiervan via de e-mail. Zodra het geld op de rekening van TicketTack staat, wordt het bedrag direct de eerstvolgende werkdag, met inhouding van de 5% transactiekosten, op het opgegeven rekeningnummer uitbetaald. Het ticket dat je te koop aanbiedt via TicketTack, mag niet op andere websites te koop worden aangeboden. De kans bestaan anders dat je ticket tegelijkertijd aan meerdere personen wordt verkocht. Wanneer je je hieraan schuldig maakt, kan dit leiden tot een blokkade van je account op TicketTack.


Tickets kopen op TicketTack

Overweeg je om online tickets te kopen? Kies dan voor TicketTack, want hier kun je eenvoudig en veilig kaartjes kopen. Bij TicketTack betaal je geen belachelijke hoge tarieven voor een ticket. Want op TicketTack mag een verkoper mag maximaal 130 % van de originele verkoopprijs, inclusief de servicekosten vragen. De maximale prijs van een ticket wordt tevens vastgezet in het systeem van TicketTack. Hierdoor kunnen verkopers ook echt niet meer vragen voor een ticket. Op TicketTack zie je de naam van de verkoper. Je hebt de mogelijkheid om op Facebook de pagina van de verkoper te bekijken. Alle verkopers en tickets die worden aangeboden op de website, worden op alle mogelijke manieren gecontroleerd. Je kunt zelf ook nog een controle doen van de verkoper. Tickets kopen op TicketTack doe je binnen slechts een paar eenvoudige stappen: - Je maakt een keuze uit de tickets die te koop worden aangeboden. - Inloggen met je Facebook account. - Afrekenen met IDEAL of met een van de andere betaalmogelijkheden (kosten staan hierbij vermeld). - Je betaalt de vraagprijs van het ticket, inclusief 5 % bemiddelingskosten. - Na betaling kun je de tickets direct downloaden. Het gekochte ticket is ook vanuit je TicketTack account te downloaden. Betalingen op TicketTack kunnen uitsluitend via de aangeboden betalingswijze op de website worden gedaan. Het kan zijn dat bij gebruik van alle aangeboden betaalmethodes er extra kosten worden gerekend. Dit wordt dan duidelijk vermeld bij het afrekenen.


Artikelen over Tickettack

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook [...]

Tickets kopen op TicketTack

Ben je op zoek naar een website waar je veilig online tickets kunt kopen? Dan ben je bij TicketTack op het juiste adres. Want TicketTack zorgt ervoor dat je op een simpele, maar vooral veilige manier online je tickets kunt kopen, maar ook verkopen! Het bedrijf controleert de tickets op meerdere p [...]

Kaartjes kopen bij Ticket Tribune

Ticket Tribune is wederverkoper van toegangskaarten. Het bedrijf koopt dus kaartjes van (sport)evenementen, concerten, feesten, wedstrijden noem maar op. Ticket Tribune stelt vervolgens deze (gekochte) toegangskaarten beschikbaar op de website. Bij de verkoop van de kaartjes attendeert Ticket Trib [...]

Tickets kopen bij TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen met een oprechte passie voor het bijwonen van evenementen. Het doel van TopTicketshop is om mensen een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat je de eerste stap in de zaal zet, weten de mensen [...]

Tickets kopen bij ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die [...]

Ticketmaster SeatWave

SeatWave is een ticketmaster bedrijf, een online marktplaats waar mensen terecht kunnen voor toegangskaartjes voor (sport)evenementen, concerten, comedy shows, festivals, theater, attracties en allerlei andere soort live evenementen. Mensen hebben de mogelijkheid om bij SeatWave een ticket te kope [...]

The Ticket Enterprise dupeert 6000 Formule 1-fans

Minstens 6000 autosportfans die een ticket hebben gekocht voor de Grote Prijs Formule 1 in het Belgische Spa-Francorchamps zijn hun ticket kwijt. Dat zou de schuld zijn van The Ticket Enterprise dat de tickets verkocht. Volgens de berichten staat het bedrijf The Ticket Enterprise dat kaartjes on [...]

Tickettack Reviews

 • I emailed Ticket Tack prior to the event as I suspected my ticket was fake.
  I bought from a certified reseller on the site, but could not find the person on Facebook, or any person with that name at all - which is the system they rely on... you purchase a ticket and you can view the sellers social media to judge their profile legitimacy for yourself.
  I was assured the ticket would be fine.
  The ticket did not work on the day, as predicted.
  Ticket Tack attempted to work with the festival team to see what happened - it’s now been 6 weeks and I’ve sent 7 emails, which have not been replied to.
  DO NOT BUY FROM THIS SITE. IT IS UNSAFE.
  Their customer service approach is to ignore any potential refunds and hope the person will go away.
  I’d give this review a negative star rating if I could.

  Door Olivia op 24 juli 2019 Reageer
 • Had een kaartje gekocht met Paypal. Blijkbaar doen ze nog allerlei checks om zeker te zijn dat je echt bent wie je zegt dat je bent, dus het duurde even voor ik het kaartje had. Maar ik had na een uurtje contact opgenomen en toen was het ticket er binnen 10 minuten.

  Door Emily op 20 juni 2019 Reageer
 • Een aantal jaren geleden met succes gebruik gemaakt van Tickettack.nl. Onlangs voor een festival 4 tickets aangeschaft. Ik moet zeggen dat het opvalt dat bij populaire evenementen er op Tickettack.nl vaak een groot aanbod is terwijl het aanbod op Ticketswap weer echt NUL is en je aanmelden als zoekende vaak ook weinig kans van slagen heeft. Het was even spannend maar al met al werkte alle 4 de kaartjes prima. Je betaald soms wat meer, maar je weet in ieder geval wel dat je kaartjes in orde zijn!

  Door Dasmine op 31 mei 2019 Reageer
 • I bought two tickets on here and it turns out it was only one ticket. The user experience was extremely misleading and I paid double the price for 1 ticket. I called immediately when I noticed the issue and sent an email. The customer service representative said it was my fault and they wouldn't refund me for 1 of the tickets despite the unethical practices of its seller. My receipt confirmation shows two tickets yet I only received one ticket with a membership card.

  Door Mara op 19 april 2019 Reageer
 • Eerste keer dat ik iets heb gekocht via Tickettack. Ik heb wel wat meer betaald dan normaal maar de tickets werkte prima. Hele leuke avond gehad en gelukkig toch nog kaartjes kunnen kopen terwijl het eigenlijk al was uitverkocht!

  Sterke punten
  Betrouwbaar
  Toch nog kaartjes beschikbaar terwijl het was uitverkocht!

  Zwakke punten
  Je betaald meer dan de originele prijs.

  Door Rick op 11 april 2019 Reageer
 • Ik was de verkoper van een kaartje en de persoon die hem had overgekocht beweerde daarna dat mijn kaartje nep was. Hierna ben ik flink aan de tand gevoeld door tickettack, maar uiteindelijk bleek het om een oplichter te gaan die er een slaatje uit wou slaan. Top dat ze het hebben uitgezocht, dus als er iets niet schijnt te kloppen, gaan ze er wel achteraan.

  Door M. op 31 maart 2019 Reageer
 • Aangezien ik niet zie hoe ik mijn vorige review kan verwijderen, wil ik graag erop terugkomen. Ik ben gebeld en de betaling is binnen. Al met al, het heeft even geduurd maar het is wel netjes opgelost!

  Door Inge op 21 maart 2019 Reageer
 • Gewoon waardeloos. Een ticket al een maand geleden verkocht maar totaal geen betaling ontvangen en geen enkele response op mijn vraag.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Al m es

  Door Inge op 9 maart 2019 Reageer
 • Vind het erg asociaal dat je hier zoveel geld voor je kaartje kunt vragen. Het is allemaal al zo duur. Daarnaast als je zelf wilt verkopen kan het zijn dat je kaartjes de hele avond op gereserveerd staan door iemand die probeert te betalen, maar hier kun je dus niet met een hotmail account in een paypal account betalen waardoor niemand mijn kaartje kon kopen omdat er meerdere mensen waren die problemen hadden met betalen en hij dus constant op gereserveerd stond. Uiteindelijk gewoon weer bij Ticketswap verkocht dat werkt gewoon goed.

  Sterke punten
  geen

  Door Lis op 2 november 2018 Reageer
 • Eerste ticket bij tickettack besteld maar toch maar eens gebeld hoe ze garanderen dat er niet al iemand met m'n ticket naar binnen is. Ze gaven aan dat er bij nieuwe aanbieders pas wordt uitbetaald als het feest is geweest en je anders dus je geld terug krijgt. Lijkt me een goede garantie dat er niet zomaar gesjoemeld wordt met de tickets. Daarna een top 7th Sunday gehad!

  Sterke punten
  Handige site, lekker snel

  Zwakke punten
  Geen

  Door Rolf op 10 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ze zeggen dat de aangeboden tickets niet meer dan 130% mogen zijn van de originele prijs. Er blijken genoeg kaarten aanwezig te zijn die 160% en meer kosten. Dit telefonisch gemeld en ze zouden het aanpassen. Wat blijkt, er verschijnen kaarten die nog duurder zijn dan al aangeboden was. Vandaar dat aangeboden tickets daar lang blijven staan. Op ticketswap weten ze wel hoe het moet. Daar zie je voor dezelfde feesten bijna of geen kaarten staan, omdat daar wel een eerlijke prijs wordt gehandhaafd.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  prijs: de maximale waarde van 130% wordt zwaar overschreden!

  Door Karel op 26 april 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • 2 kaarten gekocht laat op de dag zelf, voor een mooie prijs. Met beide binnen gekomen. Verkoper was mandy vd berg.

  Sterke punten
  Betrouwbaar

  Zwakke punten
  Oogt onbetrouwbaar. Zou de originele verkoper al binnen zijn. Hoe wordt dit gecontroleerd?

  Door Ruud op 5 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Kaartje gekocht voor Time Warp op Tickettack bijna nergens te krijgen, maar hier gelukkig wel.
  Had al veel gehoord van de site maar vond het toch spannend zo de eerste keer. Na aankoop ticket
  kreeg ik geen mailtje met mijn ticket. Ik bellen (half 1 snachts) en kreeg zowaar een medewerker aan de lijn die me Perfect geholpen heeft. SJAPPOOOO!!!!
  Tickettack TOPPERS BEDANKT het was geweldig Time warp.

  Sterke punten
  Perfecte service
  Zeer klantvriendelijk

  Zwakke punten
  Nog niet heel Nederland kent deze website

  Door madelief op 3 april 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Na dat de tickets niet bleken te werken meteen contact opgenomen met de tickettack. Ze hebben meteen uitgezocht wat er mis was en binnen een halve week hadden we ons geld terug.

  Sterke punten
  Goed contact
  Snel geld weer terug

  Door Maarten op 30 september 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben echt ontzettend tevreden over Tickettack. Nadat er wat mis bleek te zijn met mijn gekochte e-ticket, heeft de eigenaar dit echt geweldig opgelost. Ik ben erg te spreken over Tickettack!

  Sterke punten
  Klantvriendelijk, bereikbaar, eenvoudig

  Zwakke punten
  Geen

  Door Sarah Yohana op 23 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Tickettack

Schrijf je eigen review over Tickettack