Tickettack - 7 Reviews

Last updated: 2 november 2018
Tickettack Logo

66.7% aanbevolen, 7 Reviews

 1. Tickettack
 2. Hoe werkt het?
 3. Tickets verkopen op TicketTack
 4. Tickets kopen op TicketTack
 5. Tickettack Reviews
 6. Schrijf ook een review over Tickettack

Niet tevreden over Tickettack? Probeer dan eens Ticket Tribune.

Tickettack

Bij TICKETTACK koop of verkoop je toegangsbewijzen voor vrijwel alle spraakmakende feesten en festivals. Zoek je een ticket of wil je die van JOU verkopen? Dan doe je dat hier snel, veilig en eenvoudig.

Tickettack Details

Hits: 676

URL: https://www.tickettack.nl/nl

CategorieŽn: Algemene Ticketaanbieders

Reviews: 7

Hoe werkt het?

Bij TicketTack kun je online tickets kopen en verkopen. Dat is mogelijk op een veilige en transparante werkwijze en erg snel. Het bedrijf werkt er voortdurend aan om betalingen via de website veilig te laten verlopen. Als je tickets wilt verkopen, dan upload de tickets op de server van TicketTack. De tickets mag je voor maximaal 130 % van de originele aankoopprijs inclusief de servicekosten bieden op de website van TicketTack. Zodra de betaling door de koper is afgerond, wordt hierna de ticket verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Nadat TicketTack het geld het ontvangen op haar rekening, zal het bedrijf de volgende werkdag het het bedrag uitbetalen en storten op het rekeningnummer van de verkoper.

Tickets verkopen op TicketTack

Tickets verkopen via TicketTack is erg gemakkelijk en veilig. Als verkoper moet je je aanmelden met jouw Facebook account. Dit wordt vervolgens gecontroleerd door TicketTack. Je moet vervolgens de gegevens invullen die worden gevraagd bij de aanmelding. Na het aanmelden heb je de mogelijkheid om het originele pdf bestand (van de ticket) op de server van TicketTack te uploaden. Het moet een pdf bestand zijn. Scans of kopieën worden niet geaccepteerd. Bestaat het pdf-bestand uit meerdere tickets? Dan wordt dit automatisch gesplitst in losse tickets. Nadat je hebt besloten welke tickets je gaat verkopen, kun je het bedrag aangeven waarvoor je de tickets wil verkopen. Het bedrag mag niet hoger zijn dan 130 % van de originele verkoopprijs, inclusief servicekosten.

Jouw tickets verkopen op de website van TicketTack is helemaal gratis. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden. Er worden alleen 5% transactiekosten in rekening gebracht wanneer je tickets zijn verkocht. Wanneer je ticket(s) zijn verkocht, krijg je hiervan meteen een bevestiging hiervan via de e-mail. Zodra het geld op de rekening van TicketTack staat, wordt het bedrag direct de eerstvolgende werkdag, met inhouding van de 5% transactiekosten, op het opgegeven rekeningnummer uitbetaald.

Het ticket dat je te koop aanbiedt via TicketTack, mag niet op andere websites te koop worden aangeboden. De kans bestaan anders dat je ticket tegelijkertijd aan meerdere personen wordt verkocht. Wanneer je je hieraan schuldig maakt, kan dit leiden tot een blokkade van je account op TicketTack.

Tickets kopen op TicketTack

Overweeg je om online tickets te kopen? Kies dan voor TicketTack, want hier kun je eenvoudig en veilig kaartjes kopen. Bij TicketTack betaal je geen belachelijke hoge tarieven voor een ticket. Want op TicketTack mag een verkoper mag maximaal 130 % van de originele verkoopprijs, inclusief de servicekosten vragen. De maximale prijs van een ticket wordt tevens vastgezet in het systeem van TicketTack. Hierdoor kunnen verkopers ook echt niet meer vragen voor een ticket. Op TicketTack zie je de naam van de verkoper. Je hebt de mogelijkheid om op Facebook de pagina van de verkoper te bekijken. Alle verkopers en tickets die worden aangeboden op de website, worden op alle mogelijke manieren gecontroleerd. Je kunt zelf ook nog een controle doen van de verkoper.

Tickets kopen op TicketTack doe je binnen slechts een paar eenvoudige stappen:

- Je maakt een keuze uit de tickets die te koop worden aangeboden.
- Inloggen met je Facebook account.
- Afrekenen met IDEAL of met een van de andere betaalmogelijkheden (kosten staan hierbij vermeld).
- Je betaalt de vraagprijs van het ticket, inclusief 5 % bemiddelingskosten.
- Na betaling kun je de tickets direct downloaden. Het gekochte ticket is ook vanuit je TicketTack account te downloaden.

Betalingen op TicketTack kunnen uitsluitend via de aangeboden betalingswijze op de website worden gedaan. Het kan zijn dat bij gebruik van alle aangeboden betaalmethodes er extra kosten worden gerekend. Dit wordt dan duidelijk vermeld bij het afrekenen.


Tickettack Acties & Nieuws

 • 24 maart 2017 Tickets kopen op TicketTack
  Ben je op zoek naar een website waar je veilig online tickets kunt kopen? Dan ben je bij TicketTack op het juiste adres. Want TicketTack zorgt ervoor dat je op een simpele, maar vooral veilige manier online je tickets kunt kopen, maar ook verkopen! Het bedrijf controleert  de tickets op meerdere punten. Tevens zorgt het bedrijf ervoor dat alle kopers en verkopers via Facebook gescreend zijn e Lees verder

Tickettack reviews (7):

Tickettack - Slecht!

0

Review:
Vind het erg asociaal dat je hier zoveel geld voor je kaartje kunt vragen. Het is allemaal al zo duur. Daarnaast als je zelf wilt verkopen kan het zijn dat je kaartjes de hele avond op gereserveerd staan door iemand die probeert te betalen, maar hier kun je dus niet met een hotmail account in een paypal account betalen waardoor niemand mijn kaartje kon kopen omdat er meerdere mensen waren die problemen hadden met betalen en hij dus constant op gereserveerd stond. Uiteindelijk gewoon weer bij Ticketswap verkocht dat werkt gewoon goed.

Sterke punten:
geen

Lis beveelt Tickettack NIET aan bij vrienden/bekenden

Tickettack - Goede garantie

0

Review:
Eerste ticket bij tickettack besteld maar toch maar eens gebeld hoe ze garanderen dat er niet al iemand met m'n ticket naar binnen is. Ze gaven aan dat er bij nieuwe aanbieders pas wordt uitbetaald als het feest is geweest en je anders dus je geld terug krijgt. Lijkt me een goede garantie dat er niet zomaar gesjoemeld wordt met de tickets. Daarna een top 7th Sunday gehad!

Sterke punten:
Handige site, lekker snel

Zwakke punten:
Geen

Rolf beveelt Tickettack aan bij vrienden/bekenden

Tickettack - Oneerlijk

0

Review:
Ze zeggen dat de aangeboden tickets niet meer dan 130% mogen zijn van de originele prijs. Er blijken genoeg kaarten aanwezig te zijn die 160% en meer kosten. Dit telefonisch gemeld en ze zouden het aanpassen. Wat blijkt, er verschijnen kaarten die nog duurder zijn dan al aangeboden was. Vandaar dat aangeboden tickets daar lang blijven staan. Op ticketswap weten ze wel hoe het moet. Daar zie je voor dezelfde feesten bijna of geen kaarten staan, omdat daar wel een eerlijke prijs wordt gehandhaafd.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
prijs: de maximale waarde van 130% wordt zwaar overschreden!

Karel beveelt Tickettack NIET aan bij vrienden/bekenden

Tickettack - 7th sunday

0

Review:
2 kaarten gekocht laat op de dag zelf, voor een mooie prijs. Met beide binnen gekomen. Verkoper was mandy vd berg.

Sterke punten:
Betrouwbaar

Zwakke punten:
Oogt onbetrouwbaar. Zou de originele verkoper al binnen zijn. Hoe wordt dit gecontroleerd?

Ruud beveelt Tickettack aan bij vrienden/bekenden

Tickettack - TicketTack Toppers!!!!

0

Review:
Kaartje gekocht voor Time Warp op Tickettack bijna nergens te krijgen, maar hier gelukkig wel.
Had al veel gehoord van de site maar vond het toch spannend zo de eerste keer. Na aankoop ticket
kreeg ik geen mailtje met mijn ticket. Ik bellen (half 1 snachts) en kreeg zowaar een medewerker aan de lijn die me Perfect geholpen heeft. SJAPPOOOO!!!!
Tickettack TOPPERS BEDANKT het was geweldig Time warp.

Sterke punten:
Perfecte service
Zeer klantvriendelijk

Zwakke punten:
Nog niet heel Nederland kent deze website

madelief beveelt Tickettack aan bij vrienden/bekenden

Tickettack - Tevreden

0

Review:
Na dat de tickets niet bleken te werken meteen contact opgenomen met de tickettack. Ze hebben meteen uitgezocht wat er mis was en binnen een halve week hadden we ons geld terug.

Sterke punten:
Goed contact
Snel geld weer terug

Maarten beveelt Tickettack aan bij vrienden/bekenden

Tickettack - Aanrader

0

Review:
Ik ben echt ontzettend tevreden over Tickettack. Nadat er wat mis bleek te zijn met mijn gekochte e-ticket, heeft de eigenaar dit echt geweldig opgelost. Ik ben erg te spreken over Tickettack!

Sterke punten:
Klantvriendelijk, bereikbaar, eenvoudig

Zwakke punten:
Geen

Sarah Yoha beveelt Tickettack aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tickettack

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tickettack aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tickettack aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tickettack