Bij TICKETTACK koop of verkoop je toegangsbewijzen voor vrijwel alle spraakmakende feesten en festivals. Zoek je een ticket of wil je die van JOU verkopen? Dan doe je dat hier snel, veilig en eenvoudig.

Hoe werkt het?

Bij TicketTack kun je online tickets kopen en verkopen. Dat is mogelijk op een veilige en transparante werkwijze en erg snel. Het bedrijf werkt er voortdurend aan om betalingen via de website veilig te laten verlopen. Als je tickets wilt verkopen, dan upload de tickets op de server van TicketTack. De tickets mag je voor maximaal 130 % van de originele aankoopprijs inclusief de servicekosten bieden op de website van TicketTack. Zodra de betaling door de koper is afgerond, wordt hierna de ticket verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Nadat TicketTack het geld het ontvangen op haar rekening, zal het bedrijf de volgende werkdag het het bedrag uitbetalen en storten op het rekeningnummer van de verkoper.


Tickets verkopen op TicketTack

Tickets verkopen via TicketTack is erg gemakkelijk en veilig. Als verkoper moet je je aanmelden met jouw Facebook account. Dit wordt vervolgens gecontroleerd door TicketTack. Je moet vervolgens de gegevens invullen die worden gevraagd bij de aanmelding. Na het aanmelden heb je de mogelijkheid om het originele pdf bestand (van de ticket) op de server van TicketTack te uploaden. Het moet een pdf bestand zijn. Scans of kopieën worden niet geaccepteerd. Bestaat het pdf-bestand uit meerdere tickets? Dan wordt dit automatisch gesplitst in losse tickets. Nadat je hebt besloten welke tickets je gaat verkopen, kun je het bedrag aangeven waarvoor je de tickets wil verkopen. Het bedrag mag niet hoger zijn dan 130 % van de originele verkoopprijs, inclusief servicekosten. Jouw tickets verkopen op de website van TicketTack is helemaal gratis. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden. Er worden alleen 5% transactiekosten in rekening gebracht wanneer je tickets zijn verkocht. Wanneer je ticket(s) zijn verkocht, krijg je hiervan meteen een bevestiging hiervan via de e-mail. Zodra het geld op de rekening van TicketTack staat, wordt het bedrag direct de eerstvolgende werkdag, met inhouding van de 5% transactiekosten, op het opgegeven rekeningnummer uitbetaald. Het ticket dat je te koop aanbiedt via TicketTack, mag niet op andere websites te koop worden aangeboden. De kans bestaan anders dat je ticket tegelijkertijd aan meerdere personen wordt verkocht. Wanneer je je hieraan schuldig maakt, kan dit leiden tot een blokkade van je account op TicketTack.


Tickets kopen op TicketTack

Overweeg je om online tickets te kopen? Kies dan voor TicketTack, want hier kun je eenvoudig en veilig kaartjes kopen. Bij TicketTack betaal je geen belachelijke hoge tarieven voor een ticket. Want op TicketTack mag een verkoper mag maximaal 130 % van de originele verkoopprijs, inclusief de servicekosten vragen. De maximale prijs van een ticket wordt tevens vastgezet in het systeem van TicketTack. Hierdoor kunnen verkopers ook echt niet meer vragen voor een ticket. Op TicketTack zie je de naam van de verkoper. Je hebt de mogelijkheid om op Facebook de pagina van de verkoper te bekijken. Alle verkopers en tickets die worden aangeboden op de website, worden op alle mogelijke manieren gecontroleerd. Je kunt zelf ook nog een controle doen van de verkoper. Tickets kopen op TicketTack doe je binnen slechts een paar eenvoudige stappen: - Je maakt een keuze uit de tickets die te koop worden aangeboden. - Inloggen met je Facebook account. - Afrekenen met IDEAL of met een van de andere betaalmogelijkheden (kosten staan hierbij vermeld). - Je betaalt de vraagprijs van het ticket, inclusief 5 % bemiddelingskosten. - Na betaling kun je de tickets direct downloaden. Het gekochte ticket is ook vanuit je TicketTack account te downloaden. Betalingen op TicketTack kunnen uitsluitend via de aangeboden betalingswijze op de website worden gedaan. Het kan zijn dat bij gebruik van alle aangeboden betaalmethodes er extra kosten worden gerekend. Dit wordt dan duidelijk vermeld bij het afrekenen.


Artikelen over Tickettack

Tickets kopen op TicketTack

Ben je op zoek naar een website waar je veilig online tickets kunt kopen? Dan ben je bij TicketTack op het juiste adres. Want TicketTack zorgt ervoor dat je op een simpele, maar vooral veilige manier online je tickets kunt kopen, maar ook verkopen! Het bedrijf controleert de tickets op meerdere punten. Tevens zorgt het bedrijf ervoor dat alle kopers en verkopers via Facebook gescreend zijn en T ... [...]

Tickettack Reviews

  Goede, betrouwbare site

  Op Tickettack tickets gekocht voor Fiesta Macumba. Was eerst wel voorzichtig. Maar na betaling werd het kaartje gelijk gemaild en er waren geen problemen bij de ingang met binnenkomen. Goede, betrouwbare site.

  Sterke punten
  Na betaling krijg je snel de goede tickets gemaild

  Zwakke punten
  Geen

  Top en betrouwbaar

  Goeie en snelle service, betrouwbaar! Geld word snel overgemaakt.

  Altijd feest garantie!

  Hier is altijd nog een ticket te krijgen. Gegarandeerd succes en het mag daarom iets duurder zijn! Tickets meteen in je bezit en normale kosten.

  Service is slecht

  Bedenk je 2 keer voor je op deze site kaarten koopt. Er zitten aardig wat haken en ogen aan. Voor 160 euro aan tickets gekocht. Van alles fout gegaan en geen passende oplossing gezocht. Erg jammer

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Service is slecht

  Persoonlijke hulp

  Ontzettend fijne ervaring gehad met Vincent van de klantenservice. Altijd snel en vriendelijke reacties en er wordt altijd gezocht naar een persoonlijke oplossing. Ik had per ongeluk dezelfde ticket geüpload, iets waarvoor je bij grote partijen verbannen zou worden. In plaats van mij te verbannen, wordt elke aanvraag handmatig gecheckt en ben ik daarna geholpen met het uploaden van de juiste bestanden. Top service!

  Zwakke punten
  Niet heel bekend, waardoor er weinig ticket verkeer is.

  nette klantenservice tevreden

  Ondanks dat ik het kaartje geruime tijd geleden gekocht had en ik het eigenlijk al vergeten was dat ik hem had heeft tickettak me netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van het event. Super service.

  Sterke punten
  nette klanten service

  Zwakke punten
  niet gevonden

  totaal onbetrouwbaar

  Waardeloze klantenservice, nauwelijks antwoord, niet in gaan op aangekaarte problemen. Dit was eens maar nooit meer.

  Tering bende

  Koop hier GEEN tickets! Ik had 2020 een ticket gekocht voor een evenement dat hetzelfde jaar plaats zou vinden, maar niet doorging door corona. Omdat de desbetreffende datum voorbij is gegaan (zonde event) is het zogenaamd al geweest. De ticket is verdwenen van mijn account. Of het ticket nog geldig is of de oorspronkelijke eigenaar het geld heeft teruggevraagd bij de organisatoren is een raadsel. Hierover wilde ik contact opnemen met Tickettack maar helaas ben ik 3 e-mails, 2 telefoontjes en 2 berichten verder zonder reactie. Kort samengevat; een grote tering zooi!

  Sterke punten
  De telefoon opnemen of e-mails beantwoorden duidelijk niet.

  Zwakke punten
  Alles

  Vriendelijke bemiddeling bij issue

  Een event waar ik via tickettack kaartjes voor heb gekocht werd gecancelld.
  De orginele koper kreeg hierna het geld uitgekeerd en Tickettack heeft goed geholpen bij het bemiddelen tussen mij en de verkopers. Het geld heb ik teruggekregen. Ik werd ook nog even gebeld door Tickettack en gevraagd ze op de hoogte te houden. Erg netjes!

  Niet kopen of verkopen

  Hier niet je tickets kopen of verkopen. Betalen niet uit. Oplichters!

  Geen refund

  Meerdere keren heb ik gepoogd Tickettack te contacteren over mijn ticket voor een gecancelled event. Helaas heb ik nooit reactie gekregen. Ik zit nu met een ticket waar ik niks meer mee kan, hopeloos!

  Zwakke punten
  Geen reactie op mail aangaande refund

  Corona?

  Tickets gekocht voor een event die is afgelast door corona dus niet verplaatst. Meerdere keren gemaild om mijn geld terug te vragen. Geen reactie niks!! Hele slechte service en ze zijn nergens op te bereiken.

  Nog steeds geen uitbetaling ontvangen!!!

  In maart 2020 heb ik 4 tickets verkocht via Tickettack, heeft feest is al geweest.
  Nog steeds geen betaling ontvangen!!!
  Tickettack is niet te bereiken via e-mail, niet via Facebook, ze nemen telefoonnummer 020-7700262 niet op!!!
  Misschien maar ens langsgaan op de Achillesstraat 55-1 in Amsterdam of bij 't Zand 6 in Geldrop!!!

  Sterke punten
  Niet!

  Geen geld terug

  Ticket gekocht van 46 euro, i.v.m het coronavirus is het feest afgelast.
  Op de website staat vermeld dat alle tickets worden terug betaald na de datum waarop het feest gegeven zou worden.
  Inmiddels 2 weken veder en TicketTack is op geen één manier te bereiken Telefoon/Mail/Facebook en de chat op hun website is niemand te bereiken.

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid heel slecht

  Unheimisch

  Twee tickets verkocht via Tickettack twv 160 euro. Daarop een mail gekregen met o.a. de tekst: "Verkopers die vijf of meer tickets of boven een bedrag van 150 euro verkopen of ". Dit in tegenstelling wat op de website staat! Afijn, alle papieren waarom verzocht werd opgestuurd en toen was het stil. Nu 5 dagen later probeer ik ze mailen, geen response. Te bellen, wordt niet opgenomen. Te chatten, is niemand aanwezig. Kortom, ik krijg een unheimisch gevoel bij dit bedrijf.

  Sterke punten
  Vrij te bepalen prijs. dit in tegenstelling tot de concurrent die het meeste verdient aan een ticketverkoop.

  Zwakke punten
  - Totaal geen communicatie mogelijk.
  - Regels worden gewijzigd ten opzichte wat er op de website staat.

  Oplichters

  Karnaval festival ticket verkocht. Inmiddels is het 2 weken later en nog steeds geen geld ontvangen en geen reacties op mail/bellen/facebook.

  Prima website

  Ik koop vaak via TicketTack, zeker wanner er een te grote wachtrij is op ticketswap.

  Sterke punten
  Veilig

  Zwakke punten
  Platform kan wat beter

  Super leuke avond gehad

  Voor de eerste keer TicketTack gebruikt, en zeer tevreden over de werking!

  Sterke punten
  Snel
  Betrouwbaar
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Geen

  OPLICHTERS!!!

  2 tickets verkocht via hun site, geen geld ontvangen, geen toegang meer tot account!

  " Hi Paulina,

  Both buyers send us an claim that your tickets were not valid. Do please check what went wrong. Maybe you used the wrong tickets accidentally or you sold them on another site also?

  Kind regards,


  TicketTack.nl"


  Mensen niet doen, niet verkopen via die site!!!!!!!!!

  Top Site!

  Ik had even mijn twijfels door een paar reviews hieronder. Wat ben ik blij dat ik mijn tickets toch besteld heb! Na het het betalen waren de tickets direct in mijn postvak. En kwam ik zonder moeite naar binnen.

  Sterke punten
  Op tickettack nog kaartjes kunnen vinden waar elders geen aanbod was. En voor goedkoper dan de officiële kaartverkoop.

  Zwakke punten
  Weinig mensen kennen de site.

  Beter dan Ticketswap!!

  Op dezelfde dag van de festival nog kaartjes kunnen vinden. En worden ze een stuk goedkoper aangeboden dan op Ticketswap!

  Sterke punten
  Weinig concurrentie. Meer kans om goedkope tickets te scoren

  Verkocht via Tickettack

  Door de reviews op deze site had ik erg mijn twijfels.
  Toch mijn kaartjes te koop gezet.
  Binnen een uur verkocht netjes een mail en nu na het weekend het geld op mijn rekening!

  Waardeloos

  Ticket bijna 10 dagen geleden verkocht en nog geen betaling ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen en op mail niet gereageerd.

  Ontevreden

  Mijn tickets verkocht en zijn nu 10 dagen verder en geen geld binnen. Telefoon wordt niet opgenomen en via mail geen respons. Schandalig.

  betaling

  eerste verkoop ging goed. Maar nu? bijna twee weken geleden kaartje verkocht maar nog altijd gen geld gehad.

  Zwakke punten
  geen betaling


Bezoek Tickettack

Schrijf een review