TicketKantoor

Ticketkantoor is voor iedereen beschikbaar die graag toegangskaartjes wil doorverkopen. Van evenementenbureau tot sportvereniging, voor zowel grote als kleinere evenementen. Als particulier kan je met Ticketkantoor ook aan de slag. Verkoop daarom je tickets bij Ticketkantoor.

Over Ticket Kantoor

Bij Ticket Kantoor heb je de mogelijkheid om als particulier kaartjes te kopen en verkopen. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen terecht bij Ticket Kantoor. Online tickets verkopen is erg eenvoudig bij Ticket Kantoor. Een online verkoop opzetten is bij Ticket Kantoor is zo gedaan. Binnen slechts een aantal klikken, heb je een gratis account hebt aangemaakt. Hierna heb je direct al de mogelijkheid om een event aan te maken. Een eigen enkele ticketshop heb je ook snel gemaakt op de website. Doordat alles geautomatiseerd verloopt kun je de kaartverkoop ook direct starten. 1. Vul de gegevens over jouw evenement in 2. Geef op hoeveel je tickets kosten 3. Kies de stijl van je ticketshop Het maakt niet uit of je nu een groot of klein evenement organiseert, regelmatig of éénmalig. Iedereen kan de diensten gebruiken van Ticket Kantoor.


Lage servicekosten

Het maakt niet uit of je nu een groot of klein evenement organiseert, regelmatig of éénmalig. Iedereen kan de diensten gebruiken van Ticket Kantoor. Ticket Kantoor werkt met lage servicekosten. Dat is fijn als je vaak tickets verkoopt. Het bedrijf biedt iDeal als primaire betaalmethode voor Nederland. Daarnaast biedt Ticket Kantoor tevens internationale betaalmethoden zoals Bancontact, KBC/CBC en Belfius voor betalen via een bank vanuit België en Sofort voor onder andere de landen Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Zwitserland. Tevens ondersteund het bedrijf betalingen via Bitcoins voor wereldwijd geaccepteerde betalingen!


Mobile Ticket

Alle tickets worden automatisch en direct na de betaling verzonden naar de koper. Op de tickets staat altijd een unieke barcode, elk ticket is daarmee dus vanzelfsprekend ook uniek. De tickets worden via de mail verzonden. Dat doet doet Ticket Kantoor in twee formaten: A4, zodat de koper het ticket kan uitprinten, en het ticket op mobiel formaat. Dat laatste wordt een 'Mobile Ticket' genoemd en is speciaal ontworpen om je ticket op je smartphone mee te nemen. De barcode van het ticket kan dus ook vanaf een scherm van een smartphone worden gescand. Dat bespaard ook weer printpapier en dat is beter voor het milieu!


Scan App Ticket Kantoor

Alle gekochte tickets kun je gemakkelijk controleren op geldigheid met de online software van Ticket Kantoor voor computers met een scanner of de Ticket Kantoor Scan App voor iPhone en Android smartphones. Binnen enkele seconden na het scannen van het ticket kun je zien of het ticket nog geldig is of niet. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om een ticket twee keer te gebruiken en er moet natuurlijk eerst betaald zijn voor de tickets. Het grote voordeel aan de Scan App is dat dit heel gemakkelijk te gebruiken is. Het is onbeperkt inzetbaar, gratis en je hebt geen dure apparatuur nodig. Je gebruikt namelijk gewoon je smartphone!


TicketKantoor Reviews

  Precies wat we nodig hadden

  Met de musicalschool hadden we een uitvoering. Dat is altijd veel gedoe, maar nu alles online gedaan. Natuurlijk eerst even zoeken, maar vervolgens ging het allemaal heel makkelijk. Volgende keer weer. Toppie!

  Laagdrempelig en goedkoop

  Ik heb een feest georganiseerd en wou een eenvoudig en goedkoop kaartjes online verkopen. Dat heb ik met ticket kantoor gedaan en is goed bevallen.

  Sterke punten
  Makkelijk om mee te starten

  Zwakke punten
  De afbeelding zelf plaatsen lukte niet in 1 keer

  Goede service

  Ik had een typefoutje gemaakt in mijn email adres bij het bestellen. Daar kwam ik later achter en heb contact opgenomen met Ticketkantoor. Ze waren heel behulpzaam en vrijwel direct werden de tickets alsnog toegestuurd.

  Sterke punten
  vlot, vriendelijk, prima service

  Zwakke punten
  geen

Bezoek TicketKantoor

Schrijf een review