WeTicket | Verkoop tickets via je eigen website

Verkoop tickets, bespaar kosten en geef bezoekers met een unieke ticket ervaring.


WeTicket Reviews

  TOP

  Heel eenvoudige webtool voor ticketverkoop aan lage kosten met een TOP service (zelfs buiten de kantooruren). Ik ben heel erg tevreden!

  Sterke punten
  Service

  Zwakke punten
  Ticket pdf zelf niet aanpasbaar

  Duidelijk uitgelegd

  Door de bomen het bos niet kunnen vinden. Na mail contact en toegezonden instructie film, nooit meer verder zoeken. Hartelijk dank.

  Sterke punten
  Duidelijke comunicatie

  Zwakke punten
  Niet te vinden.

  Heel goed team en systeem

  Ik ben superblij met We ticket voor mijn festival .
  Het is een fijn systeem , gemakkelijk , ook voor een leek.
  Ze reageren snel en met goede oplossingen bij vragen of problemen.
  Vriendelijk , persoonlijk , niet duur
  Top mensen en fijn om mee samen te werken

  Sterke punten
  Werkt goed
  Eenvoud
  Ziet er goed uit
  Vriendelijk en behulpzaam
  Heel goede bereikbaarheid

  Zwakke punten
  Nog geen kortingscodes in te voeren maar dat komt eraan ,
  Wat problemen ondervonden met scannen voor meerdaags event maar dat kan ook aan onervarenheid onze kant liggen

  Fijne service makkelijke app

  Erg blij met we ticket voor mijn events.
  Makkelijk in gebruik en toegankelijke fijne service.
  Makkelijk een mooie pagina aan te maken .

  Sterke punten
  Gebruik vriendelijk

  Zwakke punten
  Nog geen optie voor korting codes
  Maar die komt snel begreep ik

  Eenvoudig en doelmatig

  Gebruikersvriendelijk, doet wat het moet doen en nog iets meer. Prima prijs-kwaliteitverhouding. En...een geweldige support.
  Concertcommissie van Leiden English Choir blij, webmaster blij, penningmeester blij en bezoekers blij.

  Sterke punten
  Eenvoud van het programma en de ondersteuning.

  Zwakke punten
  Daar gaan we naar op zoek....

  als goud voor mij als zzp-er

  Als kleine ondernemer zoek je 100% vertrouwen en voor de beste prijs mogelijk. Het was mij meteen duidelijk dat ik hierin ging slagen met WeTicket uit Amsterdam. Bel ze maar eens op, dan weet je het meteen, dit zit goed! Dat is een absolute voorwaarde. Het gaat over de inkomsten van mijn onderneming en die zijn de basis voor al die beloften die ik heb gedaan aan zo veel mensen: 7 muzikanten, een geluidstechnicus en een zaaleigenaar (om precies te zijn).

  Vanuit mijn Muziekstudio begon ik aan artiestenbegeleiding, shows boeken in theaters, en het was te danken aan de steun van Jesse en zijn mensen van WeTicket dat ik mij zonder financiële zorgen op dit nieuwe terrein kon begeven. Van begin tot eind mijn vertrouwen waard en hard gemaakt. Bij WeTicket ga ik dus ook nooit meer weg!

  Sterke punten
  WeTicket is buitengewoon goed bereikbaar en benaderbaar en dan hebben zij ook nog eens onnatuurlijk veel geduld met mij. Vergeleken bij andere ticketverkopers zijn de tarieven van WeTicket verreweg het laagste. De website en de systemen van WeTicket zijn zelfs voor een analoog iemand, zoals ik, in korte tijd te leren en te gebruiken.

  Zwakke punten
  Ik ben in 5 maanden tijd nog geen minpunten of wanklanken tegengekomen, raar maar waar.

  Ticket service

  Super fijn zoals WeTicket met ons meedenkt! Het basisproduct is heel goed? maar daar bovenop hebben we divers maatwerk laten verrichten.

  Top systeem!

  Wij hebben WeTicket gebruikt voor ons eerste evenement en zijn uitermate tevreden! Het systeem is erg gebruiksvriendelijk, makkelijk in te richten en voldoet aan al onze wensen. Ook zijn we verrast door de betrokkenheid van de organisatie en hun goede service!

  Kaarten ziggo battle of the ba

  Geweldig goed geholpen door jullie!! Ik had mijn mail voor de kaarten uit te printen per ongeluk verwijderd.. uiteindelijk heb ik ze toch gemaild gekregen.. top!

  Sterke punten
  Ze doen er alles aan om je te helpen.

  Zwakke punten
  Niet van toepassing

  Prima en eenvoudig

  We hebben het systeem gekozen voor maandelijkse Jazz concerten met max 125 bezoekers. Het aanmaken van tickets voor een concert is eenvoudig. De integratie met het Mollie betaal systeem is met een muisklik klaar en werkt feilloos. Betaalde tickets worden met een zelf samengestelde email bericht verstuurd. Gecancelde tickets kunnen eenvoudig naar keuze met een refund worden terugbetaald. De deurcontrole gaat met de ticketview app feilloos. Prima functies om bij het boeken vragen te laten beantwoorden,

  Sterke punten
  Eenvoud om tickets aan te maken. Entree controle van tickets met de Ticketview app.
  Helpdesk ondersteuning telefonisch en via email snel bereikbaar en adequaat.
  Een misverstand bij het aanmaken van tickets werd snel ontdekt en direct opgelost.

  Zwakke punten
  De export van geboekte tickets is mogelijk naar een CSV bestand, omzetten naar een Excel sheet is iets omslachtig. Het bestand bevat ook kolommen met antwoorden op gestelde vragen bij het boeken, maar
  per evenement worden steeds kolommen van de vragen toegevoegd aan die van vorige evenementen.

  Communicatieve meedenkers!

  Tickets voor het schoolfeest via Weticket georganiseerd. Super snelle, vriendelijke en effectieve communicatie en zeer makkelijk te bereiken via de telefoon. Ze denken goed mee met je en de prijzen zijn bijzonder laag vergeleken met andere aanbieders. Zou volgende keer zo weer mijn tickets via Weticket regelen.

  Sterke punten
  Communicatie, meedenken, prijs

  Gemak dient de mens

  Fantastische tool om te gebruiken voor optredens. Ook de support is 5 sterren bij de eerste keer

  Sterke punten
  Commercieel heel goed en acceptabele kosten

  Zwakke punten
  De aansluiting met Molly vraagt wel aandacht

  Gemak en vetrouwd

  De achterliggende systemen werken perfect. Het persoonlijke contact en de goede bereikbaarheid zijn zeer welkom vooral als je voor het eerst met dereglijke systemen werkt.

  Zwakke punten
  Het zou handig zijn als WeTicket standaard algemene voorwaarden voor specifiek ticketverkoop zou kunnen aanbieden.

  Koppeling Mollie en WeTicket👌

  Weticket maakt het mogelijk om via Mollie gemakkelijk tickets te verkopen voor onze organisatie. Een fijne toevoeging

  Goede ondersteuning

  Kocht tickets voor het SkateCafe. Had mijn verkeerde e-mail ingevuld. Werd snel geholpen. Thanks 🔝

  Blij met Weticket

  Wij hebben een positieve ervaring met Weticket gehad! De ticketverkoop voor onze shows verliep erg goed, het inrichten van de site en het gebruik is erg praktisch. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed!
  Amsterdam Gay Men's Chorus (www.amsgmc.nl)

  Zeer tevreden

  Laatst een productlancering via WeTicket geregeld. Het was sowieso de goedkoopste én ook super stabiel en betrouwbaar. Ook contact gehad met de klantenservice, dat ging mega snel. Niet uitbesteed naar een goedkope partij in het verre oosten volgens mij!

  Sterke punten
  design, gemak, prijs, gebruiksvriendelijkheid

  Zwakke punten
  zelf ontwerpen kan wat tijd kosten

  Een tevreden klant!!

  Ik schrijf niet vaak reviews maar ben hier zo over te spreken dat ik het niet kon laten toch even mijn zegje te doen. Na met verschillende ticket platformen te hebben gewerkt heb ik op aanraden van een vriend de overstap gemaakt naar Weticket. Het eerste wat mij meteen opviel was dat het systeem heel gebruiksvriendelijk is en vooral heel overzichtelijk, doormiddel van het desboard heb je duidelijk overzicht in al je verkoopcijfers. Het allerfijnste en de voornaamste rede dat ik ben overgestapt is dat dit plaform mij hetzelfde (misschien nog wel meer) kan bieden voor een veel lagere prijs. Met andere woorden ik ben een zeer tevreden klant! Ps Jesse is echt een top gozer :)

  Heel plezierig om mee te werken!

  Met weinig moeite tickets in je eigen huisstijl aanmaken en delen met je doelgroep, dat wil jij ook! WeTicket werkt eenvoudig, je vind heel gemakkelijk je weg in het programma. Tegelijk biedt het verrassend veel mogelijkheden om bijvoorbeeld donaties mogelijk te maken of wat onderzoeksvragen mee te laten lopen. Tickets nasturen of wijzigen is ook geen probleem. En zo prettig betaalbaar! Echt een mooie ondersteuning voor iedereen die liever zijn tijd en geld besteedt aan het organiseren van evenementen waar we gezond en gelukkig van worden.

  Sterke punten
  Gemakkelijk om mee te werken en toch een heel compleet programma.

  Klantvriendelijk en betaalbaar een echte aanrader!

  Hier weten ze echt wat klantvriendelijkheid betekent. Stap voor stap en met geduld is mij uitgelegd hoe ik alles in werking kon zettenI. Ik heb tips gekregen om de teksten nog beter te maken en met vragen kan ik steeds bij ze tierecht. Een echte aanrader.


  k ben blij dat ik Weticket gevonden heb.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk
  Eenvoudig
  Betaalbaar

  deskundig

  sinds kort werk ik samen met WeTicket. Zij hebben voor mij echt maatwerk geleverd op het gebied van online ticket verkoop en zichtbaarheid door middel van een eigen website. Alles is stap voor stap persoonlijk doorgenomen om zo de beste oplossing voor ons bedrijf te zoeken.

  Sterke punten
  Persoonlijk \\r\\nprofessioneel \\r\\ndeskundig \\r\\nkwaliteit

  Super tool Weticket

  Wij gebruikte Weticket voor het maken van winkel afspraken. Hele eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor het beheren en maken van winkelafspraken.
  Zowel de klant, als de winkelmanager en de website beheerder vind makkelijk zijn weg in dit systeem. Zeker aanrader!

  Sterke punten
  Prijs
  Eenvoud

  Samenwerking met STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam)

  Vanuit Studenten Toneelvereniging Amsterdam waren wij op zoek naar een nieuwe ticket verkoper en we kwamen bij Weticket uit. De samenwerking was uitstekend, vragen werden goed beantwoord en als we zelf verzoeken hadden waren ze ook bereid om daar nog aanpassingen in te maken.
  Het is een heel fijn systeem waar ook veel ruimte is voor eigen beheer. Wij raden Weticket aan aan andere bedrijven of toneelgroepen die een manier zoeken om hun eigen tickets te verkopen.

  Sterke punten
  Goede, snelle en bovenal duidelijke communicatie, + ze staan open voor suggesties en aanpassingen.

  Dat was makkelijk

  Ik kon helaas niet komen door Corona. Gelijk werd ik geholpen door een WeTicket medewerker en konden mijn tickets worden geannuleerd. Bedankt!

  Quick and easy to use

  It was a great experience, not just the payment was sorted very well, it gave a statistical review of the total number of tickets purchased, people who bought the ticket, people who checked in and many other really handy features. I didn't have to create a seperate google form to know who purchased the ticket. I personally really like it. Additionally, it's relatively little cheaper than other similar websites I know.

  Sterke punten
  Very user friendly


Bezoek WeTicket

Schrijf een review