WeTicket | Verkoop tickets via je eigen website

Verkoop tickets, bespaar kosten en geef bezoekers met een unieke ticket ervaring.


WeTicket Reviews

  Prima en eenvoudig

  We hebben het systeem gekozen voor maandelijkse Jazz concerten met max 125 bezoekers. Het aanmaken van tickets voor een concert is eenvoudig. De integratie met het Mollie betaal systeem is met een muisklik klaar en werkt feilloos. Betaalde tickets worden met een zelf samengestelde email bericht verstuurd. Gecancelde tickets kunnen eenvoudig naar keuze met een refund worden terugbetaald. De deurcontrole gaat met de ticketview app feilloos. Prima functies om bij het boeken vragen te laten beantwoorden,

  Sterke punten
  Eenvoud om tickets aan te maken. Entree controle van tickets met de Ticketview app.

  Helpdesk ondersteuning telefonisch en via email snel bereikbaar en adequaat.

  Een misverstand bij het aanmaken van tickets werd snel ontdekt en direct opgelost.

  Zwakke punten
  De export van geboekte tickets is mogelijk naar een CSV bestand, omzetten naar een Excel sheet is iets omslachtig. Het bestand bevat ook kolommen met antwoorden op gestelde vragen bij het boeken, maar

  per evenement worden steeds kolommen van de vragen toegevoegd aan die van vorige evenementen.

  Communicatieve meedenkers!

  Tickets voor het schoolfeest via Weticket georganiseerd. Super snelle, vriendelijke en effectieve communicatie en zeer makkelijk te bereiken via de telefoon. Ze denken goed mee met je en de prijzen zijn bijzonder laag vergeleken met andere aanbieders. Zou volgende keer zo weer mijn tickets via Weticket regelen.

  Sterke punten
  Communicatie, meedenken, prijs

  Gemak dient de mens

  Fantastische tool om te gebruiken voor optredens. Ook de support is 5 sterren bij de eerste keer

  Sterke punten
  Commercieel heel goed en acceptabele kosten

  Zwakke punten
  De aansluiting met Molly vraagt wel aandacht

  Gemak en vetrouwd

  De achterliggende systemen werken perfect. Het persoonlijke contact en de goede bereikbaarheid zijn zeer welkom vooral als je voor het eerst met dereglijke systemen werkt.

  Zwakke punten
  Het zou handig zijn als WeTicket standaard algemene voorwaarden voor specifiek ticketverkoop zou kunnen aanbieden.

  Koppeling Mollie en WeTicket👌

  Weticket maakt het mogelijk om via Mollie gemakkelijk tickets te verkopen voor onze organisatie. Een fijne toevoeging

  Goede ondersteuning

  Kocht tickets voor het SkateCafe. Had mijn verkeerde e-mail ingevuld. Werd snel geholpen. Thanks 🔝

  Blij met Weticket

  Wij hebben een positieve ervaring met Weticket gehad! De ticketverkoop voor onze shows verliep erg goed, het inrichten van de site en het gebruik is erg praktisch. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed!

  Amsterdam Gay Men's Chorus (www.amsgmc.nl)

  Zeer tevreden

  Laatst een productlancering via WeTicket geregeld. Het was sowieso de goedkoopste én ook super stabiel en betrouwbaar. Ook contact gehad met de klantenservice, dat ging mega snel. Niet uitbesteed naar een goedkope partij in het verre oosten volgens mij!

  Sterke punten
  design, gemak, prijs, gebruiksvriendelijkheid

  Zwakke punten
  zelf ontwerpen kan wat tijd kosten

  Een tevreden klant!!

  Ik schrijf niet vaak reviews maar ben hier zo over te spreken dat ik het niet kon laten toch even mijn zegje te doen. Na met verschillende ticket platformen te hebben gewerkt heb ik op aanraden van een vriend de overstap gemaakt naar Weticket. Het eerste wat mij meteen opviel was dat het systeem heel gebruiksvriendelijk is en vooral heel overzichtelijk, doormiddel van het desboard heb je duidelijk overzicht in al je verkoopcijfers. Het allerfijnste en de voornaamste rede dat ik ben overgestapt is dat dit plaform mij hetzelfde (misschien nog wel meer) kan bieden voor een veel lagere prijs. Met andere woorden ik ben een zeer tevreden klant! Ps Jesse is echt een top gozer :)

  Heel plezierig om mee te werken!

  Met weinig moeite tickets in je eigen huisstijl aanmaken en delen met je doelgroep, dat wil jij ook! WeTicket werkt eenvoudig, je vind heel gemakkelijk je weg in het programma. Tegelijk biedt het verrassend veel mogelijkheden om bijvoorbeeld donaties mogelijk te maken of wat onderzoeksvragen mee te laten lopen. Tickets nasturen of wijzigen is ook geen probleem. En zo prettig betaalbaar! Echt een mooie ondersteuning voor iedereen die liever zijn tijd en geld besteedt aan het organiseren van evenementen waar we gezond en gelukkig van worden.

  Sterke punten
  Gemakkelijk om mee te werken en toch een heel compleet programma.

  Klantvriendelijk en betaalbaar een echte aanrader!

  Hier weten ze echt wat klantvriendelijkheid betekent. Stap voor stap en met geduld is mij uitgelegd hoe ik alles in werking kon zettenI. Ik heb tips gekregen om de teksten nog beter te maken en met vragen kan ik steeds bij ze tierecht. Een echte aanrader.

  k ben blij dat ik Weticket gevonden heb.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk

  Eenvoudig

  Betaalbaar

  deskundig

  sinds kort werk ik samen met WeTicket. Zij hebben voor mij echt maatwerk geleverd op het gebied van online ticket verkoop en zichtbaarheid door middel van een eigen website. Alles is stap voor stap persoonlijk doorgenomen om zo de beste oplossing voor ons bedrijf te zoeken.

  Sterke punten
  Persoonlijk \\r\\nprofessioneel \\r\\ndeskundig \\r\\nkwaliteit

  Super tool Weticket

  Wij gebruikte Weticket voor het maken van winkel afspraken. Hele eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor het beheren en maken van winkelafspraken.

  Zowel de klant, als de winkelmanager en de website beheerder vind makkelijk zijn weg in dit systeem. Zeker aanrader!

  Sterke punten
  Prijs

  Eenvoud

  Samenwerking met STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam)

  Vanuit Studenten Toneelvereniging Amsterdam waren wij op zoek naar een nieuwe ticket verkoper en we kwamen bij Weticket uit. De samenwerking was uitstekend, vragen werden goed beantwoord en als we zelf verzoeken hadden waren ze ook bereid om daar nog aanpassingen in te maken.

  Het is een heel fijn systeem waar ook veel ruimte is voor eigen beheer. Wij raden Weticket aan aan andere bedrijven of toneelgroepen die een manier zoeken om hun eigen tickets te verkopen.

  Sterke punten
  Goede, snelle en bovenal duidelijke communicatie, + ze staan open voor suggesties en aanpassingen.

  Dat was makkelijk

  Ik kon helaas niet komen door Corona. Gelijk werd ik geholpen door een WeTicket medewerker en konden mijn tickets worden geannuleerd. Bedankt!

  Quick and easy to use

  It was a great experience, not just the payment was sorted very well, it gave a statistical review of the total number of tickets purchased, people who bought the ticket, people who checked in and many other really handy features. I didn't have to create a seperate google form to know who purchased the ticket. I personally really like it. Additionally, it's relatively little cheaper than other similar websites I know.

  Sterke punten
  Very user friendly

  Top !!

  In september voor de eerste keer van start gegaan met de online verkoop van onze tickets voor een evenement en al snel bij We Tickets uitgekomen. Vanaf het begin tot eind heel enthousiast geholpen en bijgestaan door Jesse, top! Goed bereikbaar bij eventuele vragen en/of opmerkingen.

  Kortom, een aanrader!!

  Sterke punten
  Goede prijs en goed bereikbaar, denkt mee over mogelijkheden. Heel fijn dat je niet aan een abonnement vast zit.

  Wat een vooruitgang

  Deze zomer heb ik de overstap gemaakt naar WeTicket. Het team is te gek en denken altijd met ons mee. Het platform is eenvoudig ingebruik en tegelijkertijd lekker geavanceerd. Een aanrader!

  Sterke punten
  Alles in mijn eigen huisstijl

  We-Ticket staat voor goede user experience

  ESN Twente faciliteert de sociale en persoonlijke integratie van internationale student en international-minded locals. We-Ticket helpt ons om o.a. toegang te organiseren voor onze activiteiten. De gebruikers ervaring zo veel of functioneel en technische gebied is subliem. Dat wordt sterk gewaardeerd. Applicaties doen precies waar ze voor bedoeld zijn en dat zorgt ervoor dat ieder zonder ervaring zich binnen enkele minuten kan oriënteren. We zijn heel erg blij met ons samenwerking!

  Sterke punten
  - persoonlijk aanpak<br />

  - meetings buiten standaard kantooruren<br />

  - luisteren naar de klant<br />

  - ondersteuning bij problemen<br />

  - scherpe prijs<br />

  <br />

  p.s. Ik kan ze bellen!<br />

  Gemakkelijk en professioneel

  Hele fijne ervaring met WeTicket. Goede prijs en goede communicatie met het team. Heel blij mee!

  Ongelooflijke goede en persoonlijke service

  WeTicket levert de oplossing waarnaar ik opzoek was voor onze workshops.Het is een gebruiksvriendelijk en snel te implementeren systeem. Wat WeTicket echter echt speciaal maakt is de ongelooflijk goede en persoonlijke service. Het is prettig om te weten dat vragen snel beantwoord en problemen snel opgelost worden.

  Sterke punten
  - Goede en persoonlijke service<br />

  - Eenvoudig in het gebruik<br />

  - Het platform wordt continue verbeterd <br />

  - Prijs

  Zwakke punten
  - Integratie op bestaande website via iframe / wat beperkt<br />

  - Geen mogelijkheid om facturen te genereren / mee te sturen<br />

  - Geen custom URL mogelijk<br />

  - Nog geen Android app

  Gemakkelijk, prima service en goede prijs

  Voor ons evenement zochten we een ticketplatform. We kwamen uit op We Ticket. Dit kwam mede door de prijs. Na aanmelding werd ik de volgende dag gebeld. Ze stelden zich voor en er werd gelijk gevraagd of ik hulp nodig had. Geen vraag was te veel en communicatie verliep makkelijk via app of telefonisch.  Tijdens het opzetten en de verkoop van tickets liepen processen soms net anders dan gepland of vond je een kleine bug. Nadat je hier melding van maakt gaat het bedrijf gelijk voor je aan de slag. Kan het niet gelijk opgelost worden dan houden ze je op de hoogte of komen met een alternatief. Ze denken in ieder geval altijd met je mee en staan open voor de feedback van klanten.  Het scannen van tickets kan onder andere met de iOS app. Het is een simpele app, maar in mijn ogen hoeft het ook niet meer te zijn dan dat. Je wilt je orders zien en je moet tickets kunnen scannen. Het scannen van tickets werkt lekker vlot. Het refreshen van orders en het handmatig inchecken werkt, maar mag wat makkelijker gaan.  Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden voor wie een ticketplatform nodig heeft. De schoonheidsfoutjes worden ruimschoots gecompenseerd door de prijs, de ondersteuning en het persoonlijke contact die het bedrijf biedt! Succes gewenst en bedankt voor de samenwerking!

  Sterke punten
  Prijs, klantvriendelijk, oplossingsgericht en makkelijk in gebruik

  Zwakke punten
  Schoonheidsfoutjes, maar met de instelling van dit bedrijf neem je dat op de koop toe

  Top ervaring

  Wat een fijne samenwerking! Allemaal erg soepel verlopen. Een absolute aanrader.

  Sterke punten
  Professionaliteit

  Zeer professionele ervaring

  Onlangs heb ik samengewerkt met WeTicket. Super fijne ervaring gehad. Professionele en persoonlijke service. Er werd snel en daadkrachtig gehandeld. Alles verliep erg soepel. Ik zou hen iedereen adviseren.

  Sterke punten
  Snel handelen, to the point, persoonlijke service.

  Topper

  Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Goed bereikbaar en sympathiek bedrijf! Een absolute aanrader en kostenbesparing in vergelijk met andere aanbieders

  Sterke punten
  Goede ondersteuning


Bezoek WeTicket

Schrijf een review