WeTicket | Verkoop tickets via je eigen website

Verkoop tickets, bespaar kosten en geef bezoekers met een unieke ticket ervaring.


WeTicket Reviews

  Super tool Weticket

  Wij gebruikte Weticket voor het maken van winkel afspraken. Hele eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor het beheren en maken van winkelafspraken. Zowel de klant, als de winkelmanager en de website beheerder vind makkelijk zijn weg in dit systeem. Zeker aanrader!

  Sterke punten
  Prijs Eenvoud

  Samenwerking met STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam)

  Vanuit Studenten Toneelvereniging Amsterdam waren wij op zoek naar een nieuwe ticket verkoper en we kwamen bij Weticket uit. De samenwerking was uitstekend, vragen werden goed beantwoord en als we zelf verzoeken hadden waren ze ook bereid om daar nog aanpassingen in te maken. Het is een heel fijn systeem waar ook veel ruimte is voor eigen beheer. Wij raden Weticket aan aan andere bedrijven of toneelgroepen die een manier zoeken om hun eigen tickets te verkopen.

  Sterke punten
  Goede, snelle en bovenal duidelijke communicatie, + ze staan open voor suggesties en aanpassingen.

  Dat was makkelijk

  Ik kon helaas niet komen door Corona. Gelijk werd ik geholpen door een WeTicket medewerker en konden mijn tickets worden geannuleerd. Bedankt!

  Quick and easy to use

  It was a great experience, not just the payment was sorted very well, it gave a statistical review of the total number of tickets purchased, people who bought the ticket, people who checked in and many other really handy features. I didn't have to create a seperate google form to know who purchased the ticket. I personally really like it. Additionally, it's relatively little cheaper than other similar websites I know.

  Sterke punten
  Very user friendly

  Top !!

  In september voor de eerste keer van start gegaan met de online verkoop van onze tickets voor een evenement en al snel bij We Tickets uitgekomen. Vanaf het begin tot eind heel enthousiast geholpen en bijgestaan door Jesse, top! Goed bereikbaar bij eventuele vragen en/of opmerkingen. Kortom, een aanrader!!

  Sterke punten
  Goede prijs en goed bereikbaar, denkt mee over mogelijkheden. Heel fijn dat je niet aan een abonnement vast zit.

  Wat een vooruitgang

  Deze zomer heb ik de overstap gemaakt naar WeTicket. Het team is te gek en denken altijd met ons mee. Het platform is eenvoudig ingebruik en tegelijkertijd lekker geavanceerd. Een aanrader!

  Sterke punten
  Alles in mijn eigen huisstijl

  We-Ticket staat voor goede user experience

  ESN Twente faciliteert de sociale en persoonlijke integratie van internationale student en international-minded locals. We-Ticket helpt ons om o.a. toegang te organiseren voor onze activiteiten. De gebruikers ervaring zo veel of functioneel en technische gebied is subliem. Dat wordt sterk gewaardeerd. Applicaties doen precies waar ze voor bedoeld zijn en dat zorgt ervoor dat ieder zonder ervaring zich binnen enkele minuten kan oriënteren. We zijn heel erg blij met ons samenwerking!

  Sterke punten
  - persoonlijk aanpak - meetings buiten standaard kantooruren - luisteren naar de klant - ondersteuning bij problemen - scherpe prijs p.s. Ik kan ze bellen!

  Gemakkelijk en professioneel

  Hele fijne ervaring met WeTicket. Goede prijs en goede communicatie met het team. Heel blij mee!

  Ongelooflijke goede en persoonlijke service

  WeTicket levert de oplossing waarnaar ik opzoek was voor onze workshops.Het is een gebruiksvriendelijk en snel te implementeren systeem. Wat WeTicket echter echt speciaal maakt is de ongelooflijk goede en persoonlijke service. Het is prettig om te weten dat vragen snel beantwoord en problemen snel opgelost worden.

  Sterke punten
  - Goede en persoonlijke service - Eenvoudig in het gebruik - Het platform wordt continue verbeterd - Prijs

  Zwakke punten
  - Integratie op bestaande website via iframe / wat beperkt - Geen mogelijkheid om facturen te genereren / mee te sturen - Geen custom URL mogelijk - Nog geen Android app

  Gemakkelijk, prima service en goede prijs

  Voor ons evenement zochten we een ticketplatform. We kwamen uit op We Ticket. Dit kwam mede door de prijs. Na aanmelding werd ik de volgende dag gebeld. Ze stelden zich voor en er werd gelijk gevraagd of ik hulp nodig had. Geen vraag was te veel en communicatie verliep makkelijk via app of telefonisch. Tijdens het opzetten en de verkoop van tickets liepen processen soms net anders dan gepland of vond je een kleine bug. Nadat je hier melding van maakt gaat het bedrijf gelijk voor je aan de slag. Kan het niet gelijk opgelost worden dan houden ze je op de hoogte of komen met een alternatief. Ze denken in ieder geval altijd met je mee en staan open voor de feedback van klanten. Het scannen van tickets kan onder andere met de iOS app. Het is een simpele app, maar in mijn ogen hoeft het ook niet meer te zijn dan dat. Je wilt je orders zien en je moet tickets kunnen scannen. Het scannen van tickets werkt lekker vlot. Het refreshen van orders en het handmatig inchecken werkt, maar mag wat makkelijker gaan. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden voor wie een ticketplatform nodig heeft. De schoonheidsfoutjes worden ruimschoots gecompenseerd door de prijs, de ondersteuning en het persoonlijke contact die het bedrijf biedt! Succes gewenst en bedankt voor de samenwerking!

  Sterke punten
  Prijs, klantvriendelijk, oplossingsgericht en makkelijk in gebruik

  Zwakke punten
  Schoonheidsfoutjes, maar met de instelling van dit bedrijf neem je dat op de koop toe

  Top ervaring

  Wat een fijne samenwerking! Allemaal erg soepel verlopen. Een absolute aanrader.

  Sterke punten
  Professionaliteit

  Zeer professionele ervaring

  Onlangs heb ik samengewerkt met WeTicket. Super fijne ervaring gehad. Professionele en persoonlijke service. Er werd snel en daadkrachtig gehandeld. Alles verliep erg soepel. Ik zou hen iedereen adviseren.

  Sterke punten
  Snel handelen, to the point, persoonlijke service.

  Topper

  Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Goed bereikbaar en sympathiek bedrijf! Een absolute aanrader en kostenbesparing in vergelijk met andere aanbieders

  Sterke punten
  Goede ondersteuning

  Top bedrijf!

  Persoonlijke service voor een betaalbare prijs! Echte aanrader!

  Sterke punten
  Persoonlijk Prijs Bereikbaarheid

  Toppers

  Erg fijn systeem. Gemakkelijk in gebruik. Voor bezoekers en ons team!

  Erg blij!

  Nooit problemen gehad en als ik een vraag had waren ze altijd erg behulpzaam.

  Sterke punten
  Prijs-kwaliteitverhouding

  Top platform

  Ik heb nu enkele maanden met WeTicket mogen werken en mijn ervaring is gewoon super!. Verkoop gaat als een zonnetje en alles is supermakkelijk in te stellen. Ook is er een helpdesk die je supergoed helpt. Wij hadden laatst een kleine bug gevonden en dat werd dezelfde dag nog door ze opgelost!

  Sterke punten
  Simpel Overzichtelijk Geweldige helpdesk

  Gemakkelijk voor bezoekers

  Vandaag tickets besteld voor Ontdekstation013 en het bestellen van een ticket was heel gemakkelijk. Dank!!

  Sterke punten
  Ik kon tickets bestellen direct vanaf de website van Ontdekstation en het was allemaal heel gemakkelijk!

  Fijn en makkelijk platform

  Well done! Goed systeem en lekker makkelijk om mee te werken. Ga zo door!

  Sterke punten
  Het systeem is heel makkelijk te implementeren Goede hulp bij de opstart

  Super fijne manier om tickets te bestellen!

  Ik moest tickets bestellen voor een grote groep en dit ging allemaal super gemakkelijk! het bestelproces is heel duidelijk en snel.

  Super fijne manier om tickets te bestellen!

  Ik moest tickets bestellen voor een grote groep en dit ging allemaal super gemakkelijk! het bestelproces is heel duidelijk en snel.

  Super fijn om met WeTicket te werken

  Begin dit jaar heb ik intensief met het WeTicket samengewerkt. Het is indrukwekkend om te zien hoe snel deze organisatie groeit. De gebruikers zijn diep onder de indruk van de "plug and play" opbouw van het systeem, de probleemloze en snelle implementatie en de super prijs kwaliteitsverhouding. Top!!!

  Sterke punten
  Zie mijn review! Aardige mensen met een zeer klant- en oplossingsgerichte focus.

  Zwakke punten
  New kid in town. Ze zijn nog niet zo bekend als de grote spelers.

  Gemakkelijk, goede prijs en top service

  Helemaal fan van Weticket! Het is een makkelijk en goed overzichtelijk programma waar alsmaar nieuwe updates voor worden gemaakt. Toen wij een nieuwe functionaliteit nodig hadden voor onze ticketverkoop konden we daar gemakkelijk met hen over in contact, ze denken graag met je mee. Kortom zeer goede en flexibele services.

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik, goede prijs, vriendelijk personeel dat met je meedenkt.

  Top service

  Deze maand van start gegaan met WeTicket en het was fantastisch. Lekker makkelijk, mooi ontworpen en een stuk goedkoper dan andere providers! Ga zo door (:

  Sterke punten
  Het bestel proces kon ik zelf stylen en makkelijk integreren op mijn website! Daarnaast hanteren ze veel lagere service kosten dan gebruikelijk.

Bezoek WeTicket

Schrijf je eigen review