FlexTickets

FlexTickets - Zelf tickets verkopen. Laagste kosten per boeking! Organiseert u een event, beurs, feest en wilt zelf de kaartverkoop online regelen? Dan is FlexTickets een ideale ticketshop. U betaalt slechts per boeking!

FlexTickets Reviews

  De flex van Flextixets werkt!

  Wij regelen al onze evenementen via de ticketservice van Flextickets. Snel geregeld, eenvoudig in te voeren en snel geplaatst. Kom je er even niet meer uit of heb je een kleine aanpassing, vaak wordt het dezelfde dag nog opgelost. Lekker flexibel dus.

  Sterke punten
  Eenvoudig, snelle correcties en lage kosten

  Zwakke punten
  Geen ervaren nog

  Fijn systeem + samenwerking

  Wok gebruiken FlexTickets al jaren voor de verkoop van kaarten voor ons festival en dat bevalt heel goed. Naast dat het een fijn en overzichtelijk systeem is, verloopt ook de samenwerking altijd prettig.

  Sterke punten
  Overzichtelijk systeem, betaling per boeking.

  Fijn samenwerken

  Flextickets werkt erg goed en er is heel fijn contact. Als ik iets bedenk dat wordt er meegedacht en heel snel gereageerd. Dat werkt erg prettig.

  Sterke punten
  Snel contact en er wordt meegedacht

  Zwakke punten
  Geen

  Werkt erg gemakkelijk

  Wij gebruiken nu al ruim 3 jaar FlexTickets na alle tevredenheid voor onze evenementen. Het is erg gemakkelijk om een evenement aan te melden. Kom je er niet uit altijd snel hulp per e-mail. En betaling per boeking is erg prettig is omdat er veel gezinnen bij ons komen.

  Sterke punten
  Betaling per boeking. Makkelijk evenement opgeven.

  Top werk!

  We maken sinds de coronaperiode gebruik van Flextickets. Het is heel erg fijn dat op emailtjes snel gereageerd wordt. Ze helpen je met het inplannen van ons ticketsysteem. Super dus.

  Sterke punten
  Snelle en behulpzame helpdesk.

  Zwakke punten
  Geen

  Festivalproof tickets scannen

  Flextickets is de ideale partner om mee samen te werken als je op een makkelijke manier tickets wil verkopen. Wij organiseerden een grootschalig festival met verschillende partijen en hadden meerdere ticketpagina's nodig. Flextickets is flexibel en past zich graag aan je wensen aan. De app werkt ook heel goed en gemakkelijk.

  Sterke punten
  flexibel
  goed contact
  snel

  Zwakke punten
  niet alle teksten kunnen aangepast worden

  Erg prettig ticketsysteem

  Voor het organiseren van een dorpsfeest hebben wij Flextickets gebruikt. Van begin tot eind verliep het erg soepel. In het dashboard zijn veel nuttige opties waar wij veel gebruik van hebben gemaakt. Wat ons met name tevreden maakte was het makkelijke contact bij het hebben van vragen. Een aanrader!

  geweldige ticket service

  Flextickets is behulpzaam in het opzetten en uitwerken van je programma's.
  Marc, staat altijd klaar en helpt met oplossen van problemen.
  is dus heel gebruiksvriendelijk wat door ons zeer positief wordt ervaren!
  Een echte aanrader!

  Sterke punten
  Snelle reactie, super ondersteuning

  Zwakke punten
  Geen

  Fijne samenwerking

  Prettige persoonlijke samenwerking. Site ziet er mooi uit! Werkt allemaal goed.

  Sterke punten
  Communicatie met de klant. Reageert snel en dat is prettig

  Zwakke punten
  Misschien nog iets beter toelichten wanneer je welke factuur/betaling krijgt. Je hebt te maken met Molly en Flextickets. Dat kun je snel door elkaar halen.

  Uitstekend

  We hebben nu meerdere jaren ervaring met FlexTickets voor verschillende evenementen. Destijds hiervoor gekozen vanwege de kosten per boeking in plaats van per ticket, maar sindsdien ook een goede service, persoonlijke aanpak en een heleboel flexibiliteit mogen ervaren. Er wordt met je meegedacht, niet alleen binnen de opties die FlexTickets al kan bieden maar ook in termen van toekomstige ontwikkeling. En een keertje wat last-minute wijzigingen: Is nooit moeilijk over gedaan! Super.

  Sterke punten
  Flexibiliteit

  Snel, vlot en persoonlijk!

  We maken nu bijna een jaartje gebruik van Flextickets als bedrijf en we zijn echt heel tevreden. We hebben gemakkelijk en direct contact met Marc die altijd heel snel reageert, ons helpt en meedenkt. En het ziet er ook nog eens mooi uit!

  Goede site, fijne klantenservice

  We gebruiken Flextickets om leerlingen van groep 8 afspraken te kunnen maken voor kennismakingsactiviteiten. Evenementen zijn altijd in korte tijd opgezet en vragen worden snel beantwoord. Een fijne partij om mee samen te werken.

  Sterke punten
  Snelle service, snelle reactie, klantvriendelijk, denkt mee.

  Erg behulpzaam

  Reageren altijd snel op de mail en werd goed geholpen bij alle gestelde vragen. Was de eerste keer dat ik gebruik maakte van zo'n soort service dus het was fijn dat het een makkelijk systeem was.

  Sterke punten
  Betalen per boeking en niet per ticket. Handige app & dashboard.

  Zwakke punten
  De app om te scannen werkte niet goed op Android telefoons

  zeer gebruiksvriendelijk

  Het gebruik van Flextickets heb ik als zeer positief ervaren! Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. de portal hebben we nu gebruikt ivm het goed kunnen inrichten van verschillende Christmas Drive Thru's en dat werkte erg goed.

  Ik heb met zeer veel verschillende eventportals gewerkt maar deze was qua gebruiksgemak bij far de meest makkelijke. Ook de mogelijkheid voor het gebruik van de app is erg prettig. Het systeem is niet altijd helemaal stabiel maar wanneer je de app weer opnieuw opstart werkt het eigenlijk voortreffelijk.

  Sterke punten
  Gebruiksgemak & goede prijs kwalikteit!

  Zwakke punten
  Geen

  Doet wat het moet doen voor een scherpe prijs.

  Samenwerken met Flextickets bevalt ons uitstekend. Aanpassingen worden snel gedaan en er wordt actief meegedacht om met oplossingen te komen voor zaken die (nog) niet kunnen.
  Het doet wat het moet doen: tickets verkopen op een makkelijke manier tegen het scherpste tarief. Op deze manier wordt de klant niet onnodig opgezadeld met hoge administratiekosten.

  Sterke punten
  Snel
  Goedkoop
  Oplossingsgericht
  Simpel systeem

  Top aanbieder!

  Onwijs blij dat ik voor flextickets gekozen heb! Altijd snelle reacties gekregen op mijn emails en prettige mensen om mee te werken. Website stond in no-time online en werkt uitstekend. Ook door mijn eigen klanten werd de service altijd positief ontvangen Absolute aanrader voor parken en/of evenementen.

  Sterke punten
  Snelle reacties
  Flexibel
  Klantvriendelijk
  Goedkoop
  Gebruiksvriendelijke smartphone app

  Zwakke punten
  Geen

  Slechte communicatie en beperkte mogelijkheden

  Voor grote evenementen absoluut geen goede partij!
  Na 3 jaar samenwerken gingen nog steeds veel zaken mis: Ons evenement kwam te laat online, kaarten waren tijdelijk uitverkocht, monitoren en aanpassen van kaarten aantallen was niet mogelijk, en als laatste klopte de factuur ook nog eens niet.
  We kregen simpelweg te horen dat we met ons evenement te veel keuzes hadden in verschillende kaartsoorten. Geef dan in het begin aan dat het niet mogelijk is wat we willen en niet midden in de verkoop.
  Ook is het erg slecht dat we 3 jaar geleden al de belofte hebben gekregen van een android app maar deze was er nog steeds niet.

  Sterke punten
  - Goedkoop

  Zwakke punten
  - Kleine partij (eenmanszaak)
  - Lastig om meerdere kaarttypes te verkopen
  - Verkooppagina is onoverzichtelijk voor klanten. Kunt te veel velden invullen, leidt ook tot verkeerd gekochte tickets.
  - Warrige communicatie

  Perfect!!

  FlexTickets werkt perfect, goede ondersteuning vanuit het bedrijf. Het kopen van tickets door klanten gaat makkelijk en is duidelijk. In je persoonlijke omgeving kan je de verkoop goed in de gaten houden. En het is nog vootdelig ook! Het was voor ons de eerste keer dat we hier gebruik van hebben gemaakt, en dat is zeker voor herhaling vatbaar!

  Sterke punten
  Gemak, goed overzicht, proffesioneel, kosten per boeking

  Zwakke punten
  De app om te scannen is nog niet beschikbaar voor android.

  Geweldige ticketservice

  Prettig contact vooraf met de makers van deze site. Alle hulp werd geboden bij de opzet, voor zover nodig. Makkelijk zelf te bedienen en inzichtelijk programma. Prijs per boeking zeer redelijk en naar behoefte door te berekenen aan de klant. Wij gebruiken de dienst nu voor enkele dansshows van onze school en zijn 100% tevreden.

  Sterke punten
  Vriendelijke klantenservice
  Transparante prijsstelling
  Inzichtelijk programma

  Zwakke punten
  X

  Prima ticketshop

  Voor een theatervoorstelling van ongeveer 200 bezoekers op 3 verschillende tijden hebben we Flextickets gebruikt voor het verkopen van tickets. Dit is prima verlopen. Persoonlijke service.

  Sterke punten
  Persoonlijke service
  Gratis scannen met iPhone
  Goedkoop
  Tickets verkopen via website en facebook

  Zwakke punten
  -

  Uitkomst

  Ook voor relatief kleine projecten is flextickets een uitkomst! Snelle reactietijd ook.

  Sterke punten
  Betaalbaar
  Snelle reactie op vragen
  Flexibel

  Zwakke punten
  nvt

  Kosten per boeking

  FlexTickets is een prettige partner om mee samen te werken. Wij organiseren diverse evenementen met verschillende soorten tickets. Alles is mogelijk. Ze denken met je mee. Voorwaarde was voor ons dat klanten alleen per boeking betalen. Eenmalige kosten waar de betaalkosten bij in zitten en los van het feit hoeveel tickets iemand wil hebben. Daarnaast werken we met veel timeslots. Een maximaal aantal per tijdstip dat kan komen. Ook hier hebben ze een prima oplossing voor en hoef je dit niet handmatig bij te houden. Jeroen Giezenaar - www.mediavent.nl

  Sterke punten
  Mogelijkheid om met timeslots te werken
  Flexibele opstelling en goed bereikbaar
  Alleen kosten per boeking en niet per ticket
  Transparante werkwijze
  Overzichtelijk dashboard
  Snel reactie en oplossingen

  Zwakke punten
  NVT

  Flexibele samenwerking

  Als consument heb ik er een hekel aan dat ik voor elk ticket opnieuw ticketkosten moet betalen. Een voorwaarde was dan ook dat mijn bezoekers alleen een bedrag per boeking betalen. Of ze nu 1 of 10 tickets kopen. Dat kan bij FlexTickets. Ze denken met je mee en doen hun naam eer aan.

  Sterke punten
  Bedrag per boeking
  Overzichtelijk dashboard
  Snelle service en reactie
  Denkt mee in oplossingen

  Zwakke punten
  Ze moeten nog groeien en werken aan naamsbekendheid.

Bezoek FlexTickets

Schrijf een review