FlexTickets

FlexTickets - Zelf tickets verkopen. Laagste kosten per boeking! Organiseert u een event, beurs, feest en wilt zelf de kaartverkoop online regelen? Dan is FlexTickets een ideale ticketshop. U betaalt slechts per boeking!

FlexTickets Reviews

  zeer gebruiksvriendelijk

  Het gebruik van Flextickets heb ik als zeer positief ervaren! Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. de portal hebben we nu gebruikt ivm het goed kunnen inrichten van verschillende Christmas Drive Thru's en dat werkte erg goed. Ik heb met zeer veel verschillende eventportals gewerkt maar deze was qua gebruiksgemak bij far de meest makkelijke. Ook de mogelijkheid voor het gebruik van de app is erg prettig. Het systeem is niet altijd helemaal stabiel maar wanneer je de app weer opnieuw opstart werkt het eigenlijk voortreffelijk.

  Sterke punten
  Gebruiksgemak & goede prijs kwalikteit!

  Zwakke punten
  Geen

  Doet wat het moet doen voor een scherpe prijs.

  Samenwerken met Flextickets bevalt ons uitstekend. Aanpassingen worden snel gedaan en er wordt actief meegedacht om met oplossingen te komen voor zaken die (nog) niet kunnen. Het doet wat het moet doen: tickets verkopen op een makkelijke manier tegen het scherpste tarief. Op deze manier wordt de klant niet onnodig opgezadeld met hoge administratiekosten.

  Sterke punten
  Snel Goedkoop Oplossingsgericht Simpel systeem

  Top aanbieder!

  Onwijs blij dat ik voor flextickets gekozen heb! Altijd snelle reacties gekregen op mijn emails en prettige mensen om mee te werken. Website stond in no-time online en werkt uitstekend. Ook door mijn eigen klanten werd de service altijd positief ontvangen Absolute aanrader voor parken en/of evenementen.

  Sterke punten
  Snelle reacties Flexibel Klantvriendelijk Goedkoop Gebruiksvriendelijke smartphone app

  Zwakke punten
  Geen

  Slechte communicatie en beperkte mogelijkheden

  Voor grote evenementen absoluut geen goede partij! Na 3 jaar samenwerken gingen nog steeds veel zaken mis: Ons evenement kwam te laat online, kaarten waren tijdelijk uitverkocht, monitoren en aanpassen van kaarten aantallen was niet mogelijk, en als laatste klopte de factuur ook nog eens niet. We kregen simpelweg te horen dat we met ons evenement te veel keuzes hadden in verschillende kaartsoorten. Geef dan in het begin aan dat het niet mogelijk is wat we willen en niet midden in de verkoop. Ook is het erg slecht dat we 3 jaar geleden al de belofte hebben gekregen van een android app maar deze was er nog steeds niet.

  Sterke punten
  - Goedkoop

  Zwakke punten
  - Kleine partij (eenmanszaak) - Lastig om meerdere kaarttypes te verkopen - Verkooppagina is onoverzichtelijk voor klanten. Kunt te veel velden invullen, leidt ook tot verkeerd gekochte tickets. - Warrige communicatie

  Perfect!!

  FlexTickets werkt perfect, goede ondersteuning vanuit het bedrijf. Het kopen van tickets door klanten gaat makkelijk en is duidelijk. In je persoonlijke omgeving kan je de verkoop goed in de gaten houden. En het is nog vootdelig ook! Het was voor ons de eerste keer dat we hier gebruik van hebben gemaakt, en dat is zeker voor herhaling vatbaar!

  Sterke punten
  Gemak, goed overzicht, proffesioneel, kosten per boeking

  Zwakke punten
  De app om te scannen is nog niet beschikbaar voor android.

  Geweldige ticketservice

  Prettig contact vooraf met de makers van deze site. Alle hulp werd geboden bij de opzet, voor zover nodig. Makkelijk zelf te bedienen en inzichtelijk programma. Prijs per boeking zeer redelijk en naar behoefte door te berekenen aan de klant. Wij gebruiken de dienst nu voor enkele dansshows van onze school en zijn 100% tevreden.

  Sterke punten
  Vriendelijke klantenservice Transparante prijsstelling Inzichtelijk programma

  Zwakke punten
  X

  Prima ticketshop

  Voor een theatervoorstelling van ongeveer 200 bezoekers op 3 verschillende tijden hebben we Flextickets gebruikt voor het verkopen van tickets. Dit is prima verlopen. Persoonlijke service.

  Sterke punten
  Persoonlijke service Gratis scannen met iPhone Goedkoop Tickets verkopen via website en facebook

  Zwakke punten
  -

  Uitkomst

  Ook voor relatief kleine projecten is flextickets een uitkomst! Snelle reactietijd ook.

  Sterke punten
  Betaalbaar Snelle reactie op vragen Flexibel

  Zwakke punten
  nvt

  Kosten per boeking

  FlexTickets is een prettige partner om mee samen te werken. Wij organiseren diverse evenementen met verschillende soorten tickets. Alles is mogelijk. Ze denken met je mee. Voorwaarde was voor ons dat klanten alleen per boeking betalen. Eenmalige kosten waar de betaalkosten bij in zitten en los van het feit hoeveel tickets iemand wil hebben. Daarnaast werken we met veel timeslots. Een maximaal aantal per tijdstip dat kan komen. Ook hier hebben ze een prima oplossing voor en hoef je dit niet handmatig bij te houden. Jeroen Giezenaar - www.mediavent.nl

  Sterke punten
  Mogelijkheid om met timeslots te werken Flexibele opstelling en goed bereikbaar Alleen kosten per boeking en niet per ticket Transparante werkwijze Overzichtelijk dashboard Snel reactie en oplossingen

  Zwakke punten
  NVT

  Flexibele samenwerking

  Als consument heb ik er een hekel aan dat ik voor elk ticket opnieuw ticketkosten moet betalen. Een voorwaarde was dan ook dat mijn bezoekers alleen een bedrag per boeking betalen. Of ze nu 1 of 10 tickets kopen. Dat kan bij FlexTickets. Ze denken met je mee en doen hun naam eer aan.

  Sterke punten
  Bedrag per boeking Overzichtelijk dashboard Snelle service en reactie Denkt mee in oplossingen

  Zwakke punten
  Ze moeten nog groeien en werken aan naamsbekendheid.

Bezoek FlexTickets

Schrijf je eigen review