FlexTickets

FlexTickets - Zelf tickets verkopen. Laagste kosten per boeking! Organiseert u een event, beurs, feest en wilt zelf de kaartverkoop online regelen? Dan is FlexTickets een ideale ticketshop. U betaalt slechts per boeking!

FlexTickets Reviews

  De flex van Flextixets werkt!

  Wij regelen al onze evenementen via de ticketservice van Flextickets. Snel geregeld, eenvoudig in te voeren en snel geplaatst. Kom je er even niet meer uit of heb je een kleine aanpassing, vaak wordt het dezelfde dag nog opgelost. Lekker flexibel dus.

  Sterke punten
  Eenvoudig, snelle correcties en lage kosten

  Zwakke punten
  Geen ervaren nog

  Fijn systeem + samenwerking

  Wok gebruiken FlexTickets al jaren voor de verkoop van kaarten voor ons festival en dat bevalt heel goed. Naast dat het een fijn en overzichtelijk systeem is, verloopt ook de samenwerking altijd prettig.

  Sterke punten
  Overzichtelijk systeem, betaling per boeking.

  Fijn samenwerken

  Flextickets werkt erg goed en er is heel fijn contact. Als ik iets bedenk dat wordt er meegedacht en heel snel gereageerd. Dat werkt erg prettig.

  Sterke punten
  Snel contact en er wordt meegedacht

  Zwakke punten
  Geen

  Top werk!

  We maken sinds de coronaperiode gebruik van Flextickets. Het is heel erg fijn dat op emailtjes snel gereageerd wordt. Ze helpen je met het inplannen van ons ticketsysteem. Super dus.

  Sterke punten
  Snelle en behulpzame helpdesk.

  Zwakke punten
  Geen

  Erg prettig ticketsysteem

  Voor het organiseren van een dorpsfeest hebben wij Flextickets gebruikt. Van begin tot eind verliep het erg soepel. In het dashboard zijn veel nuttige opties waar wij veel gebruik van hebben gemaakt. Wat ons met name tevreden maakte was het makkelijke contact bij het hebben van vragen. Een aanrader!

  geweldige ticket service

  Flextickets is behulpzaam in het opzetten en uitwerken van je programma's.

  Marc, staat altijd klaar en helpt met oplossen van problemen.

  is dus heel gebruiksvriendelijk wat door ons zeer positief wordt ervaren!

  Een echte aanrader!

  Sterke punten
  Snelle reactie, super ondersteuning

  Zwakke punten
  Geen

  Fijne samenwerking

  Prettige persoonlijke samenwerking. Site ziet er mooi uit! Werkt allemaal goed.

  Sterke punten
  Communicatie met de klant. Reageert snel en dat is prettig

  Zwakke punten
  Misschien nog iets beter toelichten wanneer je welke factuur/betaling krijgt. Je hebt te maken met Molly en Flextickets. Dat kun je snel door elkaar halen.

  Uitstekend

  We hebben nu meerdere jaren ervaring met FlexTickets voor verschillende evenementen. Destijds hiervoor gekozen vanwege de kosten per boeking in plaats van per ticket, maar sindsdien ook een goede service, persoonlijke aanpak en een heleboel flexibiliteit mogen ervaren. Er wordt met je meegedacht, niet alleen binnen de opties die FlexTickets al kan bieden maar ook in termen van toekomstige ontwikkeling. En een keertje wat last-minute wijzigingen: Is nooit moeilijk over gedaan! Super.

  Sterke punten
  Flexibiliteit

  Snel, vlot en persoonlijk!

  We maken nu bijna een jaartje gebruik van Flextickets als bedrijf en we zijn echt heel tevreden. We hebben gemakkelijk en direct contact met Marc die altijd heel snel reageert, ons helpt en meedenkt. En het ziet er ook nog eens mooi uit!

  Goede site, fijne klantenservice

  We gebruiken Flextickets om leerlingen van groep 8 afspraken te kunnen maken voor kennismakingsactiviteiten. Evenementen zijn altijd in korte tijd opgezet en vragen worden snel beantwoord. Een fijne partij om mee samen te werken.

  Sterke punten
  Snelle service, snelle reactie, klantvriendelijk, denkt mee.

  zeer gebruiksvriendelijk

  Het gebruik van Flextickets heb ik als zeer positief ervaren! Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. de portal hebben we nu gebruikt ivm het goed kunnen inrichten van verschillende Christmas Drive Thru's en dat werkte erg goed.  Ik heb met zeer veel verschillende eventportals gewerkt maar deze was qua gebruiksgemak bij far de meest makkelijke. Ook de mogelijkheid voor het gebruik van de app is erg prettig. Het systeem is niet altijd helemaal stabiel maar wanneer je de app weer opnieuw opstart werkt het eigenlijk voortreffelijk.

  Sterke punten
  Gebruiksgemak & goede prijs kwalikteit!

  Zwakke punten
  Geen

  Doet wat het moet doen voor een scherpe prijs.

  Samenwerken met Flextickets bevalt ons uitstekend. Aanpassingen worden snel gedaan en er wordt actief meegedacht om met oplossingen te komen voor zaken die (nog) niet kunnen.

  Het doet wat het moet doen: tickets verkopen op een makkelijke manier tegen het scherpste tarief. Op deze manier wordt de klant niet onnodig opgezadeld met hoge administratiekosten.

  Sterke punten
  Snel

  Goedkoop

  Oplossingsgericht

  Simpel systeem

  Top aanbieder!

  Onwijs blij dat ik voor flextickets gekozen heb! Altijd snelle reacties gekregen op mijn emails en prettige mensen om mee te werken. Website stond in no-time online en werkt uitstekend. Ook door mijn eigen klanten werd de service altijd positief ontvangen Absolute aanrader voor parken en/of evenementen.

  Sterke punten
  Snelle reacties

  Flexibel

  Klantvriendelijk

  Goedkoop

  Gebruiksvriendelijke smartphone app

  Zwakke punten
  Geen

  Perfect!!

  FlexTickets werkt perfect, goede ondersteuning vanuit het bedrijf. Het kopen van tickets door klanten gaat makkelijk en is duidelijk. In je persoonlijke omgeving kan je de verkoop goed in de gaten houden. En het is nog vootdelig ook! Het was voor ons de eerste keer dat we hier gebruik van hebben gemaakt, en dat is zeker voor herhaling vatbaar!

  Sterke punten
  Gemak, goed overzicht, proffesioneel, kosten per boeking

  Zwakke punten
  De app om te scannen is nog niet beschikbaar voor android.

  Geweldige ticketservice

  Prettig contact vooraf met de makers van deze site. Alle hulp werd geboden bij de opzet, voor zover nodig. Makkelijk zelf te bedienen en inzichtelijk programma. Prijs per boeking zeer redelijk en naar behoefte door te berekenen aan de klant. Wij gebruiken de dienst nu voor enkele dansshows van onze school en zijn 100% tevreden.

  Sterke punten
  Vriendelijke klantenservice

  Transparante prijsstelling

  Inzichtelijk programma

  Zwakke punten
  X

  Prima ticketshop

  Voor een theatervoorstelling van ongeveer 200 bezoekers op 3 verschillende tijden hebben we Flextickets gebruikt voor het verkopen van tickets. Dit is prima verlopen. Persoonlijke service.

  Sterke punten
  Persoonlijke service

  Gratis scannen met iPhone

  Goedkoop

  Tickets verkopen via website en facebook

  Zwakke punten
  -

  Uitkomst

  Ook voor relatief kleine projecten is flextickets een uitkomst! Snelle reactietijd ook.

  Sterke punten
  Betaalbaar

  Snelle reactie op vragen

  Flexibel

  Zwakke punten
  nvt

  Kosten per boeking

  FlexTickets is een prettige partner om mee samen te werken. Wij organiseren diverse evenementen met verschillende soorten tickets. Alles is mogelijk. Ze denken met je mee. Voorwaarde was voor ons dat klanten alleen per boeking betalen. Eenmalige kosten waar de betaalkosten bij in zitten en los van het feit hoeveel tickets iemand wil hebben. Daarnaast werken we met veel timeslots. Een maximaal aantal per tijdstip dat kan komen. Ook hier hebben ze een prima oplossing voor en hoef je dit niet handmatig bij te houden. Jeroen Giezenaar - www.mediavent.nl

  Sterke punten
  Mogelijkheid om met timeslots te werken

  Flexibele opstelling en goed bereikbaar

  Alleen kosten per boeking en niet per ticket

  Transparante werkwijze

  Overzichtelijk dashboard

  Snel reactie en oplossingen

  Zwakke punten
  NVT

  Flexibele samenwerking

  Als consument heb ik er een hekel aan dat ik voor elk ticket opnieuw ticketkosten moet betalen. Een voorwaarde was dan ook dat mijn bezoekers alleen een bedrag per boeking betalen. Of ze nu 1 of 10 tickets kopen. Dat kan bij FlexTickets. Ze denken met je mee en doen hun naam eer aan.

  Sterke punten
  Bedrag per boeking

  Overzichtelijk dashboard

  Snelle service en reactie

  Denkt mee in oplossingen

  Zwakke punten
  Ze moeten nog groeien en werken aan naamsbekendheid.

Bezoek FlexTickets

Schrijf een review