Eventix - Kaartverkoopsysteem voor alle soorten evenementen Een compleet kaartverkoop systeem voor alle type evenementen. Verkoop je tickets via het uitbegreide Eventix ticketing systeem

Eventix Reviews

  • goed systeem heel fijn en snel ga zo door

    Sterke punten
    snel en makkelijk

    Zwakke punten
    misschien wat meer informatie over de tickets zelf

    Door kevin op 22 maart 2020 Reageer
  • Top geregeld en overzichtelijk!

    Door Ro op 20 maart 2020 Reageer
  • TOP

    heel handig!!!

    Door Eef op 9 maart 2020 Reageer
  • super snelle handeling topppie

    Door angelica op 5 maart 2020 Reageer
  • Super snel en easy aan je tickets komen gebeurd bij eventix. Top!!

    Door Amber op 20 februari 2020 Reageer
  • Top

    Fijne service

    Door Nicoline Van Dolder op 20 februari 2020 Reageer
  • Super snel geregeld, kaarten meteen binnen!

    Door I op 20 februari 2020 Reageer
  • Binnen 30 seconde kaartjes voor de leukste feestjes met eventix

    Sterke punten
    Snel, makkelijk en simpel

    Door Marit op 12 februari 2020 Reageer
  • Werkt prima!

    Sterke punten
    Gemakkelijk kopen

    Door Timothy op 10 februari 2020 Reageer
  • makkelijk en snel!

    Door madelief op 24 januari 2020 Reageer
  • Wat een handige implementatie op klantensites.
    Superhandig en makkelijk betalen!

    Sterke punten
    Simpel en goed.

    Door Hensie op 18 januari 2020 Reageer
  • Een site die snel en gemakkelijk in gebruik is, met een klik op de knop heb je zo je tickets en huis.
    Ook de betaal mogelijkheden zijn prima waaronder ideal, geen gedoe en zo geregeld!

    Sterke punten
    Snel en gemakkelijk

    Door Vanety op 15 januari 2020 Reageer
  • Eventix is een fijne en gemakkelijke site waar je direct je tickets kan downloaden.

    Sterke punten
    Ideal is gratis, het is snel, gemakkelijk en betrouwbaar

    Door Ana-Marija Tolov op 11 januari 2020 Reageer
  • Chille site, geen gedoe, snel je ticket en dansen maar.

    Sterke punten
    Duidelijk

    Zwakke punten
    Mag nóg mooier.

    Door Beau op 4 december 2019 Reageer
  • Goede, simpele werkende ticketsite.

    Sterke punten
    Simpel

    Door Judy op 4 december 2019 Reageer
  • Erg mooi dat je relatief eenvoudig je tickets kunt bestellen!

    Sterke punten
    Gebruiksvriendelijk!

    Zwakke punten
    -

    Door Jan Peter Baaijens op 3 december 2019 Reageer
  • Top

    Snel gevonden en makkelijk betaald!

    Sterke punten
    snel en makkelijk

    Door Nicole op 2 december 2019 Reageer
  • het bestellen van mijn ticket ging nog nooit zo snel! super handig ook om mij via facebook aan te melden.

    in tegenstelling tot andere aanbieders meteen mijn ticket in mijn inbox!

    Sterke punten
    snelle bestelling van mijn kaarten

    Door tim hoffmann op 30 november 2019 Reageer
  • Top

    Hele fijne manier om snel en service gericht aan je kaarten te komen. Na betaling is de levering snel gedaan oer e-mail.

    Door Jelena op 28 november 2019 Reageer
  • Kaartjes bestellen ging makkelijk en snel. Prima ervaring!

    Door Liza op 23 november 2019 Reageer
  • Handig, snel en makkelijk

    Door Moene op 22 november 2019 Reageer
  • Super gemakkelijk en snel kaarten te bestellen. Kaartjes binnen enkele seconden in je mail box, makkelijk te openen!

    Sterke punten
    Snelle service, gemakkelijk in gebruik, betrouwbaar.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Diewertje op 22 november 2019 Reageer
  • Zeer gemakkelijke manier van tickets bestellen ! Top !

    Door Sandra op 15 november 2019 Reageer
  • Na een flinke tijd tickets te hebben verkocht bij CM ben ik overgestapt naar Eventix en dit bevalt ongelofelijk goed. Fijn overzichtelijk systeem, een overzichtelijke service fee van €1,- en daarnaast een goede, snelle service. Top! Absoluut een aanrader.

    Door Lennard Groenenboom op 11 november 2019 Reageer
  • Een fijn en betrouwbaar systeem! Je koopt heel snel een kaartje en met iDeal betaal je gelukkig geen extra kosten.

    Door Kinda op 29 oktober 2019 Reageer

Bezoek Eventix

Schrijf je eigen review