TopTicketshop is opgericht uit oprechte liefde voor het bijwonen van live-evenementen.

Informatie over TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen die vanuit een oprechte liefde voor het bijwonen van evenementen. De doelstelling van TopTicketshop is om mensen een top ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat men de eerste stap in de zaal zet, weet het bedrijf. Het plezier start reeds op het moment dat men op de hoogte is van het evenement. Je gaat uitzoeken of je de mogelijkheid hebt om te gaan zitten waar je wilt, bedenken met wie je naar het evenement wil gaan enzovoort. Deze beslissingen zijn allemaal onderdeel van wat de ervaring geweldig kan maken of juist, frustrerend. TopTicketshop heeft daarom alles uit de kast gehaald om de ervaring van het aanschaffen van kaartjes opnieuw te bedenken. Het bedrijf heeft de beste gereedschappen in de industrie om je op de hoogte te houden van de beste evenementen, je hebt de mogelijkheid om je eigen plaats te kiezen en je evenement ervaring te organiseren. TopTicketshop investeert constant in de functionaliteiten en informatie op hun website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de juiste informatie en heb je vanaf het begin tot eind een fijne ervaring tijdens het evenement. TopTicketshop heeft er hard aan gewerkt om de leider te zijn in het leveren een combinatie van lage prijzen met premium service.


Garantie TopTicketshop

TopTicketshop heeft er voor gezorgd dat hun website zo ontworpen is dat kaartjes op de meest veilige wijze online verkocht worden. De betalingen zijn vergrendeld en het bedrijf steunt alle bestellingen met 100% aankoopgarantie. Het bedrijf heeft geinvesteerd in het bestelproces en de infrastructuur, zodat je zonder zorgen tickets kunt kopen.


Tickets van TopTicketshop

TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van kaartjes die moeilijk te krijgen zijn. Op deze manier kan het bedrijf een breed aanbod aan tickets aanbieden. Dikwijls heeft TopTicketshop goede plaatsen op diverse locaties zoals stadiums en grote zalen. TopTicketshop kan nog wel wel begeerde kaartjes vaak nog aanbieden wanneer een evenement bij concurrenten al geruime tijd is uitverkocht. Op deze manier hoef je niet een jaar vooraf het besluit te namen of je naar dat ene concert of sportwedstrijd wil gaan. Bij TopTicketshop kun je op een later moment ook terecht voor tickets zonder wachtrijen. Je kunt gewoon tickets bestellen wanneer het je uitkomt. Voor de tickets vragen TopTicketshop vrijwel altijd een hogere prijs dan de officiële prijs. Maar ook komt het voor dat tickets onder de kostprijs worden aangeboden. Deze aanbiedingen zijn te vinden op de aanbiedingen pagina van website van TopTicketshop.


Betrouwbaarheid TopTicketshop

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. Het bedrijf attendeert in de gebruikersovereenkomst erop dat bij de verkoop van kaartjes de algemene verkoopvoorwaarden van de organisator van het evenement van toepassing kunnen zijn, waarbij de organisator doorverkoop van tickets verbiedt. Een gevolg hiervan kan zijn dat de organisator jouw gekochte tickets annuleert en dat de toegang tot het evenement geweigerd wordt. In zo'n geval vergoed TopTicketshop 100% van de overeengekomen prijs, inclusief verzendkosten. Tevens attendeert het bedrijf dat zij tickets duurder verkopen van de originele prijs.


Artikelen over TopTicketshop

Tickets kopen bij TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen met een oprechte passie voor het bijwonen van evenementen. Het doel van TopTicketshop is om mensen een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat je de eerste stap in de zaal zet, weten de mensen bij TopTicketshop. Het plezier start al op het moment dat men op de hoogte is van het aankomend eve ... [...]

TopTicketshop Reviews

  Oplichters

  Koop hier niks, de tickets worden voor het dubbele aangeboden. oplichters geven ook nooit geld terug.

  Zwakke punten
  oplichters

  Oplichters !!!!!!!

  Waardeloos tenaanzien van terugbetaling of verstrekken van voucher. Alleen maar smoesjes aan de foon en per mail. Leugenachtige honden zijn het!!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Alles

  Konzertkarten

  Hatte Konzertkarten für André Rieu,leider durch Corona abgesagt.Karten werden nicht zurück genommen , wegen „höherer Gewalt“, sondern nur für nächstes Jahr gutgeschrieben , obwohl ich den Preis erstattet bekommen wollte. Leider ist Rechtsanwalt schon aktiv

  Schande

  Voorstelling wordt vanwege Corona afgezegd. Overmacht, kan gebeuren. Vervolgens wordt de voorstelling meer dan een jaar later geprogrammeerd. Op een datum die mij niet schikt. Vervolgens kan ik naar mijn geld fluiten. Want u begrijpt....NEE. Ik wil mijn geld terug. Dit is diefstal.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Volkomen onbetrouwbaar

  geld teruggave

  Door Corona kon onze voorstelling van Lazarus niet doorgaan, helaas is mijn man in april overleden maar krijg na herhaaldelijk bellen en mailen gewoon geen antwoord meer zo ook geen geld terug terwijl ik dit toch n gegronde reden vindt. Andere theaters geven wel geld terug als je dit wenst, vindt top tickets n hele slechte service hebben.

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Dat ze geen geld teruggeven indien men daar goede reden voor heeft, hebben geen fatsoen hoe ze met klanten omgaan

  Geen geld terug Celine Dion wie wil samen een rechtszaak aanspannen?

  Topticketshop weigerd mijn geld terug te geven ivm afgelast concert Celine Dion, wie heeft dezelfde ervaring en wil meedoen aan een rechtszaak tegen hen?

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Ze neppen de boel daar en dat moet gestopt worden, wie helpt er mee? Ik ben van plan met zoveel mogelijk mensen een zaak aan te spannen.

  Fantastisch geholpen

  Door een bruiloft konden we helaas op onze 1ste datum niet naar de voorstelling van "soldaat van oranje". We werden fantastisch geholpen door een medewerker en konden we het uitstellen naar de 2de optie. Was geen probleem en we hadden goede zitplaatsen.

  Sterke punten
  klantvriendelijk en geen lange telefonische wachtlijst.

  Top geregeld

  Alles top, tickets netjes op tijd in mijn mailbox, alle benodigde uitleg/ bijzonderheden er bij. Alles klopt, je kunt met een gerust hart naar je avondje uit.

  Sterke punten
  Betrouwbaar Op tijd Kloppende info

  Prima service!

  Eerste keer gebruikt gemaakt van topticketservice. Dat ga ik zeker nog een keer doen.

  Sterke punten
  Grote keuze en snelle levering.

  Zwakke punten
  Prijzen zijn wel iets duurder dan bij de kassa. Maar nog steeds waar voor je geld.

  Kickboxing wedstrijd Badr vs Rico

  Ondanks mijn auditieve beperking is telefonisch contact niet mogelijk, maar ze bieden uitstekende service via email. Verder hadden Topticketshop hun geduld aan mij getoond om mij als een klant tevreden te stellen, petje af!

  Sterke punten
  Op tijdig reageren op mijn email.

  Zwakke punten
  Geen enkele, maar whatsapp of chat contact zou wel fijn geweest.

  Betrouwbaar

  een goed betrouwbare site om tickets te boeken. Netjes e-tickets gemaild gekregen.

  Sterke punten
  Fijne site

  Goed geregeld, geen gedoe en geen verassingen

  We waren onze kaartjes kwijt omdat ik niet zo handig ben met de computer. Gelukkig geen probleem bij de ingang van Ahoy. Naar de balie en met het tonen van de afschrijving op de bank kregen we toegangsbewijzen. Geen gedoe, geen lastige vragen gewoon begrip en hoppa: naar binnen. Bedankt

  goed geregeld

  ik heb een keer gebeld ivm met een vraag ben heel vriendelijk geholpen. en de kaarten zijn op tijd binnen wat een prettig gevoel geeft

  Sterke punten
  vriendelijke telefooniste kaarten op tijd binnen

  Zwakke punten
  zijn wel duurder als de rest

  Duidelijk en to the point

  De bevestiging komt snel en later krijg je nog mail voor de laatste mededelingen en uitdraai voor je rickets.

  Sterke punten
  duidelijk, makkelijk, gewoon goed.

  Zwakke punten
  geen.

  OPLICHTERS...!!!

  NOOIT KAARTEN KOPEN HIER....!!!! Het zijn oplichters die kaarten 50% tot 100% duurder doorverkopen en veelal geen geldige toegangsbewijzen zijn. Klachten worden niet behandeld en geen geld retour. Het zijn OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS !!!!!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Misleidend

  Niet transparant, achteraf bij de mail die maanden na je bestelling volgt schrik ik omdat ik een spotprijs op de 2 tickets zie staan; 34,50 p/ticket Ik heb een bedrag van 150 euro betaald! Dat is toch buiten proportioneel. Het is grof schandalig dat je je gewoon berooft voelt en dit n.b een kado was. Hopelijk worden ze binnen gelaten met de kaartjes.

  Sterke punten
  Geen transparantie in het feit een doorverkoopsite te zijn.

  Zwakke punten
  Dat de originele prijs níet wordt vermeldt. Dan gaat er wel een lampje branden, maar dát willen ze natuurlijk niet.

  Niks mis mee

  Zelf keurig in de wacht gestaan bij ticketmaster, waarbij je eigenlijk ook geen idee hebt waarom de een er wel door komt en de ander niet, maar goed ondertussen kregen we een bericht: ik heb ze hoor, de tickets. Ja inderdaad, wel zo'n 50% er boven op. Ik ben zeker niet voor dat principe. Maar de kaartjes en de plaatsen waren prima, niks geweigerd of vals. Genoten van ons concert.

  Sterke punten
  Eerlijk, ze geven duidelijk aan dat ze kaarten doorverkopen. Ze komen na wat ze af spreken.

  Zwakke punten
  De prijs en het principe, het idee dat zo'n bedrijf je de kans ontneemt om zelf kaartjes op je eigen naam te kopen.

  Oplichters!

  Via google kwam ik bij deze lui terecht voor kaarten voor Guus meewis. Ik vond het prijzig maar dacht dat guus het wel waard was. Maar later kwam ik er achter dat ze gewoon veel goedkoper op grootsmetzachteg.nl staan, het is gewoon een nepwinkel

  Sterke punten
  niks!

  Zwakke punten
  veel te dure kaarten niks excusief lelijke site

  Topticketshop niks verkeerd

  27 april 2019 met mijn man naar soldaat van oranje geweest. Daar er voor deze dag via de originele site geen kaartjes meer te krijgen waren uitgeweken naar Topticketshop bij hun had ik nog wel de kans om deze bewuste dag te gaan” En dat de kaartjes duurder zijn is normaal dat is hun bestaan “ en uiteindelijk beslist je dat zelf of je dit er voor over heb of niet. Dit geeft Topticketshop ook duidelijk aan het zijn E tickets Tickets van personen die eerder deze kaartjes gekocht hebben en waarschijnlijk hebben geannuleerd vandaar dat er een andere naam op het ticket kan staan ook dit wordt netjes vermeld .. kortom ik kreeg de tickets via mijn mail netjes verzonden ongeveer een week voor de voorstelling deze uitgeprint . En deze meegenomen als entreebewijs ook daar stond een andere naam op zonder problemen binnen gekomen Ook een paar dagen voor de voorstelling kreeg ik van hun een mail met wat tips en ze wenste ons veel plezier met de voorstelling Het was een geweldige musical en we hebben genoten.... “bedankt”. team Topticketshop zonder jullie was ik daar niet die dag niet gekomen

  Sterke punten
  Tot in de puntjes goed geregeld

  Zwakke punten
  Geen

  NOOIT DOEN

  Kaartjes voor Tineke Schouten gekocht. Normaliter kosten de kaartjes 36 euro pp. Wij hebben 75 pp!!!! betaald! Kaartjes als cadeau gekocht voor iemand op leeftijd. Ruim van te voren geprobeerd de kaarten te annuleren wegens ziekte.. kan niet, je krijgt geen gehoor, geen oplossing, tegoedbon, niets!! Nu ga ik met iemand waarvan het ook niet de favoriete show is.. 150 euro.. weg. Nooit meer, je wordt belazerd!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Opgelicht

  2 kaartjes voor Marco Borsato Wat. Leek 2 verschillende kaartjes 2 verschillende plaatsen en vreemde namen erop Veel te duur en we zijn niet de enige denk met deze kaartjes dus kans op concert ...NOT OPLICHTERS VAN BOVENSTE PLANK MENSEN NOOIT DOEN

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles van mails tot service alleen app verkeer maar zo onbetrouwbaar

  Geweldige avond VVA door tickets via Topticketshop

  Wat een prettige manier waarop de Topticketshop ons in okt'18 nog mooie zitplaatsen kon aanbieden. Wat een geweldige avond, en wat hebben wij genoten vanaf onze zitplaatsen, ook dichtbij bar en patat tentje en toilet. Iedereen zingt en danst, wat een ervaring "saamhorigheidsgevoel" Waar maak je dat nog mee...? Top......Bedankt Topticketshop

  Sterke punten
  Duidelijke en goede communicatie

  Zwakke punten
  Weinig beenruimte

  Topsite voor teleurgestelde mensen

  Het is een verademing als je op zoek bent naar een theateruitvoering en je ziet dat het overal is uitverkocht. Wie lost het voor je op? Bij toptickets regelen ze het voor je. Het erg blij dat ik alsnog naar de voorstelling kon, ook al moest ik er voor naar Hilversum.

  Sterke punten
  Gemakkelijke site en prima service

  Zwakke punten
  De kaartjes zijn wel wat aan de dure kant!

  Nooit meer

  €72,50 extra op kaartjes terwijl achteraf bleek dat ze gewoon nog te koop zijn. Geven zich uit als officiële site ! voel me echt belazerd. Haal alsjeblieft deze site uit de lucht!!!!!

  Zwakke punten
  Je wordt belazerd!

  Bezoek Andre roeu

  Top , echt super alles zeer goed geregeld

  Sterke punten
  Goed geregeld, prima verzorging

  Zwakke punten
  Geen


Bezoek TopTicketshop

Schrijf je eigen review