TopTicketshop is opgericht uit oprechte liefde voor het bijwonen van live-evenementen.

Informatie over TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen die vanuit een oprechte liefde voor het bijwonen van evenementen. De doelstelling van TopTicketshop is om mensen een top ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat men de eerste stap in de zaal zet, weet het bedrijf. Het plezier start reeds op het moment dat men op de hoogte is van het evenement. Je gaat uitzoeken of je de mogelijkheid hebt om te gaan zitten waar je wilt, bedenken met wie je naar het evenement wil gaan enzovoort. Deze beslissingen zijn allemaal onderdeel van wat de ervaring geweldig kan maken of juist, frustrerend. TopTicketshop heeft daarom alles uit de kast gehaald om de ervaring van het aanschaffen van kaartjes opnieuw te bedenken. Het bedrijf heeft de beste gereedschappen in de industrie om je op de hoogte te houden van de beste evenementen, je hebt de mogelijkheid om je eigen plaats te kiezen en je evenement ervaring te organiseren. TopTicketshop investeert constant in de functionaliteiten en informatie op hun website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de juiste informatie en heb je vanaf het begin tot eind een fijne ervaring tijdens het evenement. TopTicketshop heeft er hard aan gewerkt om de leider te zijn in het leveren een combinatie van lage prijzen met premium service.


Garantie TopTicketshop

TopTicketshop heeft er voor gezorgd dat hun website zo ontworpen is dat kaartjes op de meest veilige wijze online verkocht worden. De betalingen zijn vergrendeld en het bedrijf steunt alle bestellingen met 100% aankoopgarantie. Het bedrijf heeft geinvesteerd in het bestelproces en de infrastructuur, zodat je zonder zorgen tickets kunt kopen.


Tickets van TopTicketshop

TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van kaartjes die moeilijk te krijgen zijn. Op deze manier kan het bedrijf een breed aanbod aan tickets aanbieden. Dikwijls heeft TopTicketshop goede plaatsen op diverse locaties zoals stadiums en grote zalen. TopTicketshop kan nog wel wel begeerde kaartjes vaak nog aanbieden wanneer een evenement bij concurrenten al geruime tijd is uitverkocht. Op deze manier hoef je niet een jaar vooraf het besluit te namen of je naar dat ene concert of sportwedstrijd wil gaan. Bij TopTicketshop kun je op een later moment ook terecht voor tickets zonder wachtrijen. Je kunt gewoon tickets bestellen wanneer het je uitkomt. Voor de tickets vragen TopTicketshop vrijwel altijd een hogere prijs dan de officiële prijs. Maar ook komt het voor dat tickets onder de kostprijs worden aangeboden. Deze aanbiedingen zijn te vinden op de aanbiedingen pagina van website van TopTicketshop.


Betrouwbaarheid TopTicketshop

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. Het bedrijf attendeert in de gebruikersovereenkomst erop dat bij de verkoop van kaartjes de algemene verkoopvoorwaarden van de organisator van het evenement van toepassing kunnen zijn, waarbij de organisator doorverkoop van tickets verbiedt. Een gevolg hiervan kan zijn dat de organisator jouw gekochte tickets annuleert en dat de toegang tot het evenement geweigerd wordt. In zo'n geval vergoed TopTicketshop 100% van de overeengekomen prijs, inclusief verzendkosten. Tevens attendeert het bedrijf dat zij tickets duurder verkopen van de originele prijs.


Artikelen over TopTicketshop

Tickets kopen bij TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen met een oprechte passie voor het bijwonen van evenementen. Het doel van TopTicketshop is om mensen een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat je de eerste stap in de zaal zet, weten de mensen bij TopTicketshop. Het plezier start al op het moment dat men op de hoogte is van het aankomend eve ... [...]

TopTicketshop Reviews

  Niets kopen bij Toptickets

  Je betaald hier schandalig veel voor kaarten!!! Dit soort praktijken zouden verboden moeten worden! Echt een schofterig bedrijf zonder een enkele vorm van service! Moet helaas een ster geven

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je betaald hier minstens 2x zoveel als bij de originele aanbieder

  3x zo duur als een kaartje

  Het kaartje was 3x zo duur als rechtstreeks en ook nog eens op een veel slechtere plaats (voor zover hij al zou gelden omdat het ticket op een andere naam stond. ik heb het niet uitgeprobeerd)

  Sterke punten
  Niets behoudens geld voor henzelf regelen

  Zwakke punten
  TE duur en niet open over de kosten. Bij betaling is het ineens nog veel duurder.

  Waardeloos

  Kan helaas geen 0 sterren geven.

  Tickets zijn ruim 2x zo duur als normaal. Dat was een weloverwogen keus. Het is alleen niet ok als je twee kaartjes koopt ze niet naast elkaar of niet eens op de zelfde rij zijn.

  Vervolgens zeggen dat dit in de orderbevestiging heeft gestaan terwijl ik die nooit heb gehad. Toen ik op de website ging kijken stond er dat je de tickets paar weken van te voren zou krijgen. Eenmaal die tickets binnen bijna een half jaar later schrik ik me rot.

  Gebeld en een hele vriendelijke manier zei dat hij niets voor mij kon doen. Dat het in de orderbevestiging zou hebben gestaan, en dat hun er niets aan . Mooi verhaal. Ik krijg wel elke ongevraagde reclame van jullie netjes in mijn mail, ook de kaarten, maar die bestelbevestiging waar nogal cruciale informatie in stond is nooit aangekomen.

  Kaartjes met veel verlies weer moeten verkopen helaas.

  Oneerlijke handelspraktijk

  Domme fout van mij bij TopTicketShop te bestellen. Ze rekenen veel te dure prijzen en de tickets die ze doorverkopen zijn niet geldig.

  Het blijkt dat op de website van de concert organisatie ( royalparklife ) staat: "Koop geen tickets op websites zoals Viagogo, TopTicketShop, Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, etc. Deze tickets zijn ongeldig en geven geen toegang tot het terrein".

  Artikel 3 van de algemene voorwaarden van royalparklive bevat verder een verbod op 1) wederverkoop, 2) het maken van reclame en 3) het opgeven van valse of onjuiste persoonsgegevens bij bestellen. TopTicketShop overtreed alle drie deze bepalingen. (Overigens riskeren ze daarmee de boeteclausule van 10.000 euro en dwangsom van 5000 euro per dag)

  Artikel 5 van de algemene voorwaarden van TopTicketShop zegt dat "Als (...) een toegangsbewijs buiten de schuld van de koper geen toegang verschaft tot het evenement, dan is de koper gerechtigd tot ontbinding van de koopovereenkomst en kan hij/zij terugbetaling vorderen".

  De praktijken zijn te kwalificeren als oneerlijke handelspraktijken. Van toepassing is:

  Burgerlijk Wetboek
  Boek 6. Algemeen gedeelte van het verbintenissenrecht
  Titel 3. Onrechtmatige daad
  Afdeling 3A. Oneerlijke handelspraktijken
  Artikel 193b, artikel 193c en 193d
  De koop kan derhalve worden ontbonden ingevolge artikel 193j lid 3.

  Dus ik heb ze maar een brief gestuurd om de koop te onbinden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel

  Juridische tip

  Oplichters die dubbele prijzen rekenen. Domme fout van mij bij TopTicketShop te bestellen.

  Het blijkt dat op de website van de concert organisatie staat: "Koop geen tickets op websites zoals Viagogo, TopTicketShop, Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, etc. Deze tickets zijn ongeldig en geven geen toegang tot het terrein".

  En artikel 5 van de algemene voorwaarden van topticketshop zegt dat "Als (...) een toegangsbewijs buiten de schuld van de koper geen toegang verschaft tot het evenement, dan is de koper gerechtigd tot ontbinding van de koopovereenkomst en kan hij/zij terugbetaling vorderen".

  Dus ik heb ze maar een brief gestuurd om de koop te onbinden. Mochten ze een onverstandig besluit nemen dan zal ik ze dagvaardigen en hier een voorbeeldbrief delen voor dit soort situaties, want ik hou niet van dit soort praktijken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Spreekt voor zich.

  de firma List en Bedrog

  Per ongeluk tickets via deze site besteld, op het moment dat ik de betaalknop ingedrukt had, realiseerde ik me mijn fout: € 140 voor 2 tickets die normaal €34 kosten. Direct gebeld met hun klanten"sevice" maar ik kan fluiten naar het geld. Er bestaat toch een wet kopen op afstand? Geldt dat dan niet voor dit soort malfide sites? Mijn avondje uit heeft nu al een bittere smaak.Ik kan niet een beoordeling geven van 0 sterren, dus noordgedwongen 1.

  Sterke punten
  oplichting en misleiding

  Zwakke punten
  sneue mensen die daar werken

  Vreselijk!!

  Waardeloos!!
  110 euro voor 2 tickets betaald!!
  Terwijl ze maar 21 euro per stuk waren
  NOOOOOOIT meer kaartjes van topticket shop!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Vreselijk!!

  Waardeloos!!
  110 euro voor 2 tickets betaald!!
  Terwijl ze maar 21 euro per stuk waren
  NOOOOOOIT meer kaartjes van topticket shop!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Walgelijk

  Per ongeluk heeft mijn vriendin bij deze website tickets gekocht, omdat hij bovenaan Google stond. Tickets zijn echter 2x zo duur, en niet op de gewenste datum. Dezelfde dag nog gereageerd dat we de aankoop willen annuleren, maar dat doet het bedrijf niet, omdat het doorverkochte tickets zijn. Duidelijk misselijk verdienmodel. Dat mensen zo hun geld willen verdienen is pijnlijk.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichterij

  oplichters

  Zelfs nog geen een ster waard eigelijk.
  Vorig jaar tickets voor andre rieu gekocht voor Vrijthof dit jaar.
  Zou afgelopen dinsdag de tickets krijgen maar niets gehad.
  Naar klanten'service' gebeld, blijkt dat ik een vak en rij had maar geen stoelnummers. Oh oeps sorry technisch foutje geweest. Ik kon wel een andere dag gaan als ik wilde.
  Tuurlijk, ff 1wk van te voren switchen we gewoon ff, hotels zijn niet meer te boeken en ik werk gewoon ook nog he.
  Ze beloven me het geld terug te storten, ben benieuwd. Ik blijf iig zeuren en bellen tot ik het heb.
  Voor mij echt nooit meer topticketshop, stelletje oplichters en afpersers!!🤬

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  alles, geen tickets levereren en wel de hoofdprijs vragen

  Another bad review

  Here we go... another bad review on top of the others. Please read all the bad reviews before using this website to buy anything. I purchased two tickets to the Justin Bieber concert in Amsterdam 7 months from now.

  It's obvious that the company takes advantage of their position - they obviously try to hide the fact that they sell resale tickets as well as don't offer any refunds. The only place you're informed about their "resale tickets" is on the very top of the website with small letters, "You are visiting the Netherlands' most valued reseller of resold tickets. Prices may be higher or lower than the printed value".- bear in mind the website is also in Dutch only. Now, the prices on their resale tickets are indeed higher than the original prices (50% higher exactly) and they don't guarantee the seats that you paid extra for (they most likely give you cheaper ones). When you are on the checkout page, they give you a 15 min. reservation time to purchase your tickets. Obviously, another way to pressure the buyer to purchase the tickets as fast as possible, because there are no reason for this when they sell resale tickets. During the entire checkout process, they don't mention once about the fact that you are about to purchase resale tickets. Instead, they make it look like you are buying original tickets. Only after you purchase the tickets, you are sent an email with your confirmation informing you that they are looking for your tickets and will send them approximately 10 days before the concert or later... not anywhere do they mention this on their website or checkout except for their terms and condition, which their customer service happily refer you to after you have purchased the tickets and attempted to get a refund. I tried to get a refund the minute after I purchased the tickets, because I was unaware of the ticket conditions, but obviously they will keep your money.

  Now, the company knows about these complains among their customers. It has been stated multiple times in their reviews... so why don't they do anything about it? Why don't they try to better inform the customer when they enter the website or checkout page? Well, they take advantage of the situation and don't feel the need to change anything to better inform you, because they make money and it compensates for the unhappy customers. Obviously, they wont call it a scam and believe they have provided substantial information about the ticket conditions, but fortunately that is up to you to decide. Nevertheless, I would not recommend purchasing anything from this website.

  Sterke punten
  Nothing

  Zwakke punten
  Little information about their ticket conditions on their website.

  oplichterij!

  Herman van Veen 2 kaartjes via deze organisatie dubbel zo duur zijn als direct bij het theater!!! En dan is dat 100 euro teveel!!! Zelfde rij in de zaal! Gelukkig op tijd achter gekomen! Niet eens 1 ster waard.

  Oplichters

  Koop hier niks, de tickets worden voor het dubbele aangeboden. oplichters geven ook nooit geld terug.

  Zwakke punten
  oplichters

  Oplichters !!!!!!!

  Waardeloos tenaanzien van terugbetaling of verstrekken van voucher.
  Alleen maar smoesjes aan de foon en per mail.
  Leugenachtige honden zijn het!!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Alles

  Konzertkarten

  Hatte Konzertkarten für André Rieu,leider durch Corona abgesagt.Karten werden nicht zurück genommen , wegen „höherer Gewalt“, sondern nur für nächstes Jahr gutgeschrieben , obwohl ich den Preis erstattet bekommen wollte.
  Leider ist Rechtsanwalt schon aktiv

  Schande

  Voorstelling wordt vanwege Corona afgezegd. Overmacht, kan gebeuren. Vervolgens wordt de voorstelling meer dan een jaar later geprogrammeerd. Op een datum die mij niet schikt. Vervolgens kan ik naar mijn geld fluiten. Want u begrijpt....NEE. Ik wil mijn geld terug. Dit is diefstal.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Volkomen onbetrouwbaar

  geld teruggave

  Door Corona kon onze voorstelling van Lazarus niet doorgaan, helaas is mijn man in april overleden maar krijg na herhaaldelijk bellen en mailen gewoon geen antwoord meer zo ook geen geld terug terwijl ik dit toch n gegronde reden vindt. Andere theaters geven wel geld terug als je dit wenst, vindt top tickets n hele slechte service hebben.

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Dat ze geen geld teruggeven indien men daar goede reden voor heeft, hebben geen fatsoen hoe ze met klanten omgaan

  Geen geld terug Celine Dion wie wil samen een rechtszaak aanspannen?

  Topticketshop weigerd mijn geld terug te geven ivm afgelast concert Celine Dion, wie heeft dezelfde ervaring en wil meedoen aan een rechtszaak tegen hen?

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Ze neppen de boel daar en dat moet gestopt worden, wie helpt er mee? Ik ben van plan met zoveel mogelijk mensen een zaak aan te spannen.

  Fantastisch geholpen

  Door een bruiloft konden we helaas op onze 1ste datum niet naar de voorstelling van "soldaat van oranje". We werden fantastisch geholpen door een medewerker en konden we het uitstellen naar de 2de optie. Was geen probleem en we hadden goede zitplaatsen.

  Sterke punten
  klantvriendelijk en geen lange telefonische wachtlijst.

  Top geregeld

  Alles top, tickets netjes op tijd in mijn mailbox, alle benodigde uitleg/ bijzonderheden er bij. Alles klopt, je kunt met een gerust hart naar je avondje uit.

  Sterke punten
  Betrouwbaar
  Op tijd
  Kloppende info

  Prima service!

  Eerste keer gebruikt gemaakt van topticketservice. Dat ga ik zeker nog een keer doen.

  Sterke punten
  Grote keuze en snelle levering.

  Zwakke punten
  Prijzen zijn wel iets duurder dan bij de kassa. Maar nog steeds waar voor je geld.

  Kickboxing wedstrijd Badr vs Rico

  Ondanks mijn auditieve beperking is telefonisch contact niet mogelijk, maar ze bieden uitstekende service via email. Verder hadden Topticketshop hun geduld aan mij getoond om mij als een klant tevreden te stellen, petje af!

  Sterke punten
  Op tijdig reageren op mijn email.

  Zwakke punten
  Geen enkele, maar whatsapp of chat contact zou wel fijn geweest.

  Betrouwbaar

  een goed betrouwbare site om tickets te boeken. Netjes e-tickets gemaild gekregen.

  Sterke punten
  Fijne site

  Goed geregeld, geen gedoe en geen verassingen

  We waren onze kaartjes kwijt omdat ik niet zo handig ben met de computer. Gelukkig geen probleem bij de ingang van Ahoy. Naar de balie en met het tonen van de afschrijving op de bank kregen we toegangsbewijzen.
  Geen gedoe, geen lastige vragen gewoon begrip en hoppa: naar binnen.
  Bedankt

  goed geregeld

  ik heb een keer gebeld ivm met een vraag ben heel vriendelijk geholpen. en de kaarten zijn op tijd binnen wat een prettig gevoel geeft

  Sterke punten
  vriendelijke telefooniste kaarten op tijd binnen

  Zwakke punten
  zijn wel duurder als de rest


Bezoek TopTicketshop

Schrijf een review