TopTicketshop is opgericht uit oprechte liefde voor het bijwonen van live-evenementen.

Informatie over TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen die vanuit een oprechte liefde voor het bijwonen van evenementen. De doelstelling van TopTicketshop is om mensen een top ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat men de eerste stap in de zaal zet, weet het bedrijf. Het plezier start reeds op het moment dat men op de hoogte is van het evenement. Je gaat uitzoeken of je de mogelijkheid hebt om te gaan zitten waar je wilt, bedenken met wie je naar het evenement wil gaan enzovoort. Deze beslissingen zijn allemaal onderdeel van wat de ervaring geweldig kan maken of juist, frustrerend. TopTicketshop heeft daarom alles uit de kast gehaald om de ervaring van het aanschaffen van kaartjes opnieuw te bedenken. Het bedrijf heeft de beste gereedschappen in de industrie om je op de hoogte te houden van de beste evenementen, je hebt de mogelijkheid om je eigen plaats te kiezen en je evenement ervaring te organiseren. TopTicketshop investeert constant in de functionaliteiten en informatie op hun website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de juiste informatie en heb je vanaf het begin tot eind een fijne ervaring tijdens het evenement. TopTicketshop heeft er hard aan gewerkt om de leider te zijn in het leveren een combinatie van lage prijzen met premium service.


Garantie TopTicketshop

TopTicketshop heeft er voor gezorgd dat hun website zo ontworpen is dat kaartjes op de meest veilige wijze online verkocht worden. De betalingen zijn vergrendeld en het bedrijf steunt alle bestellingen met 100% aankoopgarantie. Het bedrijf heeft geinvesteerd in het bestelproces en de infrastructuur, zodat je zonder zorgen tickets kunt kopen.


Tickets van TopTicketshop

TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van kaartjes die moeilijk te krijgen zijn. Op deze manier kan het bedrijf een breed aanbod aan tickets aanbieden. Dikwijls heeft TopTicketshop goede plaatsen op diverse locaties zoals stadiums en grote zalen. TopTicketshop kan nog wel wel begeerde kaartjes vaak nog aanbieden wanneer een evenement bij concurrenten al geruime tijd is uitverkocht. Op deze manier hoef je niet een jaar vooraf het besluit te namen of je naar dat ene concert of sportwedstrijd wil gaan. Bij TopTicketshop kun je op een later moment ook terecht voor tickets zonder wachtrijen. Je kunt gewoon tickets bestellen wanneer het je uitkomt. Voor de tickets vragen TopTicketshop vrijwel altijd een hogere prijs dan de officiŽle prijs. Maar ook komt het voor dat tickets onder de kostprijs worden aangeboden. Deze aanbiedingen zijn te vinden op de aanbiedingen pagina van website van TopTicketshop.


Betrouwbaarheid TopTicketshop

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. Het bedrijf attendeert in de gebruikersovereenkomst erop dat bij de verkoop van kaartjes de algemene verkoopvoorwaarden van de organisator van het evenement van toepassing kunnen zijn, waarbij de organisator doorverkoop van tickets verbiedt. Een gevolg hiervan kan zijn dat de organisator jouw gekochte tickets annuleert en dat de toegang tot het evenement geweigerd wordt. In zo'n geval vergoed TopTicketshop 100% van de overeengekomen prijs, inclusief verzendkosten. Tevens attendeert het bedrijf dat zij tickets duurder verkopen van de originele prijs.


Artikelen over TopTicketshop

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook [...]

Tickets kopen op TicketTack

Ben je op zoek naar een website waar je veilig online tickets kunt kopen? Dan ben je bij TicketTack op het juiste adres. Want TicketTack zorgt ervoor dat je op een simpele, maar vooral veilige manier online je tickets kunt kopen, maar ook verkopen! Het bedrijf controleert de tickets op meerdere p [...]

Kaartjes kopen bij Ticket Tribune

Ticket Tribune is wederverkoper van toegangskaarten. Het bedrijf koopt dus kaartjes van (sport)evenementen, concerten, feesten, wedstrijden noem maar op. Ticket Tribune stelt vervolgens deze (gekochte) toegangskaarten beschikbaar op de website. Bij de verkoop van de kaartjes attendeert Ticket Trib [...]

Tickets kopen bij TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen met een oprechte passie voor het bijwonen van evenementen. Het doel van TopTicketshop is om mensen een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat je de eerste stap in de zaal zet, weten de mensen [...]

Tickets kopen bij ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die [...]

Ticketmaster SeatWave

SeatWave is een ticketmaster bedrijf, een online marktplaats waar mensen terecht kunnen voor toegangskaartjes voor (sport)evenementen, concerten, comedy shows, festivals, theater, attracties en allerlei andere soort live evenementen. Mensen hebben de mogelijkheid om bij SeatWave een ticket te kope [...]

The Ticket Enterprise dupeert 6000 Formule 1-fans

Minstens 6000 autosportfans die een ticket hebben gekocht voor de Grote Prijs Formule 1 in het Belgische Spa-Francorchamps zijn hun ticket kwijt. Dat zou de schuld zijn van The Ticket Enterprise dat de tickets verkocht. Volgens de berichten staat het bedrijf The Ticket Enterprise dat kaartjes on [...]

Reviews over TopTicketshop

  • Zelf keurig in de wacht gestaan bij ticketmaster, waarbij je eigenlijk ook geen idee hebt waarom de een er wel door komt en de ander niet, maar goed ondertussen kregen we een bericht: ik heb ze hoor, de tickets. Ja inderdaad, wel zo'n 50% er boven op. Ik ben zeker niet voor dat principe. Maar de kaartjes en de plaatsen waren prima, niks geweigerd of vals. Genoten van ons concert.

    Sterke punten
    Eerlijk, ze geven duidelijk aan dat ze kaarten doorverkopen. Ze komen na wat ze af spreken.

    Zwakke punten
    De prijs en het principe, het idee dat zo'n bedrijf je de kans ontneemt om zelf kaartjes op je eigen naam te kopen.

    Door Gvb op 14 juni 2019 Reageer
  • Via google kwam ik bij deze lui terecht voor kaarten voor Guus meewis. Ik vond het prijzig maar dacht dat guus het wel waard was.

    Maar later kwam ik er achter dat ze gewoon veel goedkoper op grootsmetzachteg.nl staan, het is gewoon een nepwinkel

    Sterke punten
    niks!

    Zwakke punten
    veel te dure kaarten
    niks excusief
    lelijke site

    Door Henny Koeman op 24 mei 2019 Reageer
  • 27 april 2019 met mijn man naar soldaat van oranje geweest.
    Daar er voor deze dag via de originele site geen kaartjes meer te krijgen waren uitgeweken naar Topticketshop bij hun had ik nog wel de kans om deze bewuste dag te gaanĒ
    En dat de kaartjes duurder zijn is normaal dat is hun bestaan ď en uiteindelijk beslist je dat zelf of je dit er voor over heb of niet. Dit geeft Topticketshop ook duidelijk aan het zijn E tickets Tickets van personen die eerder deze kaartjes gekocht hebben en waarschijnlijk hebben geannuleerd vandaar dat er een andere naam op het ticket kan staan ook dit wordt netjes vermeld ..
    kortom ik kreeg de tickets via mijn mail netjes verzonden ongeveer een week voor de voorstelling deze uitgeprint . En deze meegenomen als entreebewijs ook daar stond een andere naam op zonder problemen binnen gekomen
    Ook een paar dagen voor de voorstelling kreeg ik van hun een mail met wat tips en ze wenste ons veel plezier met de voorstelling
    Het was een geweldige musical en we hebben genoten.... ďbedanktĒ. team Topticketshop zonder jullie was ik daar niet die dag niet gekomen

    Sterke punten
    Tot in de puntjes goed geregeld

    Zwakke punten
    Geen

    Door C. Achten op 1 mei 2019 Reageer
  • Kaartjes voor Tineke Schouten gekocht. Normaliter kosten de kaartjes 36 euro pp. Wij hebben 75 pp!!!! betaald!

    Kaartjes als cadeau gekocht voor iemand op leeftijd. Ruim van te voren geprobeerd de kaarten te annuleren wegens ziekte.. kan niet, je krijgt geen gehoor, geen oplossing, tegoedbon, niets!!
    Nu ga ik met iemand waarvan het ook niet de favoriete show is.. 150 euro.. weg.


    Nooit meer, je wordt belazerd!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door Anoniem op 3 april 2019 Reageer
  • 2 kaartjes voor Marco Borsato
    Wat. Leek 2 verschillende kaartjes 2 verschillende plaatsen en vreemde namen erop
    Veel te duur en we zijn niet de enige denk met deze kaartjes dus kans op concert ...NOT
    OPLICHTERS VAN BOVENSTE PLANK
    MENSEN NOOIT DOEN

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Alles van mails tot service alleen app verkeer maar zo onbetrouwbaar

    Door Joke op 2 februari 2019 Reageer
  • Wat een prettige manier waarop de Topticketshop ons in okt'18 nog mooie zitplaatsen kon aanbieden.
    Wat een geweldige avond, en wat hebben wij genoten vanaf onze zitplaatsen, ook dichtbij bar en patat tentje en toilet.
    Iedereen zingt en danst, wat een ervaring "saamhorigheidsgevoel"
    Waar maak je dat nog mee...?
    Top......Bedankt Topticketshop

    Sterke punten
    Duidelijke en goede communicatie

    Zwakke punten
    Weinig beenruimte

    Door Gerdien op 29 januari 2019 Reageer
  • Het is een verademing als je op zoek bent naar een theateruitvoering en je ziet dat het overal is uitverkocht. Wie lost het voor je op? Bij toptickets regelen ze het voor je.
    Het erg blij dat ik alsnog naar de voorstelling kon, ook al moest ik er voor naar Hilversum.

    Sterke punten
    Gemakkelijke site en prima service

    Zwakke punten
    De kaartjes zijn wel wat aan de dure kant!

    Door Ada van Exel op 29 januari 2019 Reageer
  • Ä72,50 extra op kaartjes terwijl achteraf bleek dat ze gewoon nog te koop zijn. Geven zich uit als officiŽle site ! voel me echt belazerd. Haal alsjeblieft deze site uit de lucht!!!!!

    Zwakke punten
    Je wordt belazerd!

    Door Anoniem op 24 januari 2019 Reageer
  • Top , echt super alles zeer goed geregeld

    Sterke punten
    Goed geregeld, prima verzorging

    Zwakke punten
    Geen

    Door Spek op 7 januari 2019 Reageer
  • Ik heb twee kaartjes gekocht op 3 november voor de Freek vonk show van 28 december. Ruim op tijd dus.
    Kosten per kaartje 24,95 betaald aan topticketshop 130 euro .
    Ik voel me bekocht.
    Topticketshop is de eerste zoekhit bij Google. Natuurlijk dom. Maar ik wilde toch graag gaan omdat mijn kind het super leuk vindt. Waarom kan dit nog?

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    De topticketshop laat je veel en veel te veel betalen.

    Door C.v.breugel op 28 december 2018 Reageer
  • Topticketshop verdubbelt zonder pardon de officiŽle prijzen. De schijn wordt gewekt dat je met het officiŽle verkooppunt te maken hebt, maar schijn BEDRIEGT! En bedriegen doen ze dus. Mensen trap er niet in...Ö...

    Zwakke punten
    OPLICHTING!

    Door Iwan op 23 december 2018 Reageer
  • Ik wilde graag met de 2 kaartjes naast elkaar en dat is gelukt.

    Sterke punten
    Duidelijk en snel geregeld.

    Zwakke punten
    geen

    Door B. Kerssies op 16 november 2018 Reageer
  • leuke show, goed geregeld met drankje al klaar staand in de pauze. Fijn dat de prijs inclusief drankje/ garderobe is.

    Sterke punten
    kaarten + beschrijving keurig op tijd.

    Zwakke punten
    heel bijzonder dat je een kaart krijgt op iemand anders zijn/haar naam. Tevens is het bedrag afwijkend ( lees lager) dan het bedrag wat ik betaald heb.

    Door marcella op 14 november 2018 Reageer
  • Al meerdere keren gebruik gemaakt van topticketshop en ook dit keer geboekt voor Ton Kas. Boeking via mijn telefoon en is zeer makkelijk en overzichtelijk te boeken. Bevestiging kwam binnen een paar minuten binnen en tickets via internet een kleine 20 minuten later. Kan toch niet beter!! Volgende event al weer geboekt en ook via TopTicketshop.

    Sterke punten
    Doen wat ze beloven en bevestiging zeer snel.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Sylvia op 14 november 2018 Reageer
  • Ik had de tickets op de datum dat ook in de mail werd aan gegeven. We hadden geweldige plaatsen. Ben er zeer tevreden over. In de toekomst bestel ik zeker weer bij Top Ticketshop.

    Sterke punten
    Doen wat ze zeggen

    Door F vd Tuuk op 12 november 2018 Reageer
  • Prima boekingsite. Was wel even onduidelijk of er zitplaatsen beschikbaar zouden zijn en de kaartjes kwamen pas erg laat in de mailbox. Verder geen opmerkingen.

    Sterke punten
    Netjes, betrouwbaar.

    Zwakke punten
    Onduidelijke informatie over zit-/staanplaatsen, tickets kwamen erg laat.

    Door Ivo Eradus op 28 oktober 2018 Reageer
  • Top

    Top wordt netjes op de hoogte gehouden en alles verloopt altijd voorspoedig en zonder problemen en ontvang de tickets met uitleg altijd mooi op tijd !!! geeft een gerust gevoel.

    Sterke punten
    makkelijk, snel en volledig op de hoogte gehouden

    Zwakke punten
    geen in mijn opinie

    Door Greetje Fuhl op 24 oktober 2018 Reageer
  • Goede aanbiedingen voor redelijke prijzen en volledige informatie over het event en de locatie

    Sterke punten
    Duidelijk, transparant, goede info vooraf

    Zwakke punten
    Geen

    Door Wolter Meije op 16 oktober 2018 Reageer
  • Alles verliep heel soepeltjes en daarbij werd ik niet verrast met achterlijk hoge bedragen nadat ik op de bestel knop klikte. Dit had ik namelijk wel op een andere site meegemaakt (... Kuch Viagogo...). Nee ik ben zeer tevreden over hoe de transactie was verlopen. Dat de ticket zelf duur was is natuurlijk niet TopTicketshops schuld.

    Sterke punten
    Overzichtelijk, duidelijke prijzen, snelle transactie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Victor op 14 oktober 2018 Reageer
  • Alles is perfect verlopen.

    Door mirijam ween op 19 september 2018 Reageer
  • na bestelling tickets krijg je gelijk een mail met ontvangstbevestiging.
    vervolgens de tickets ruim op tijd
    benodigde beschrijving / extra informatie omtrent het evenement in de week voorafgaand aan het evenement.
    Keurig geregeld. Complimenten.

    Sterke punten
    alles keurig op tijd geregeld / verzonden.

    Door marcella op 9 september 2018 Reageer
  • keurig, en duidelijke communicatie, alles goed geregeld

    Sterke punten
    duidelijke communicatie

    Zwakke punten
    duidelijk duurder

    Door Boek op 30 augustus 2018 Reageer
  • Tickets besteld voor Imagine Dragons,, was de eerste keer, duurde wel lang voordat we de tickets kregen

    Sterke punten
    Tickets ontvangen zoals was doorgegeven.
    En de mail ontvangen met informatie

    Zwakke punten
    duurt mij iets te lang voordat je de kaartjes krijgt, en dat er een veel lager bedrag en andere naam op staat is heel vreemd.

    Door Margret op 29 augustus 2018 Reageer
  • Ik kende de organisatie eigenlijk nog niet.
    Was ook een beetje huiverig over het "re-sellen".
    Maar de organisatie is betrouwbaar en duidelijk in de spelregels.

    Sterke punten
    Duidelijke spelregels waarop je kunt vertrouwen.

    Zwakke punten
    N.v.t.
    (in mijn geval waren de tickets bij de TTS goedkoper dan het origineel)

    Door Wim Heuts op 28 augustus 2018 Reageer
  • Top tickets van Topticketshop!

    Sterke punten
    Goeie website, updates wanneer nodig!

    Zwakke punten
    Waar te parkeren in geval Ziggo niet erg duidelijk

    Door Michiel op 17 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek TopTicketshop

Schrijf je eigen review over TopTicketshop