TopTicketshop is opgericht uit oprechte liefde voor het bijwonen van live-evenementen.

Informatie over TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen die vanuit een oprechte liefde voor het bijwonen van evenementen. De doelstelling van TopTicketshop is om mensen een top ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat men de eerste stap in de zaal zet, weet het bedrijf. Het plezier start reeds op het moment dat men op de hoogte is van het evenement. Je gaat uitzoeken of je de mogelijkheid hebt om te gaan zitten waar je wilt, bedenken met wie je naar het evenement wil gaan enzovoort. Deze beslissingen zijn allemaal onderdeel van wat de ervaring geweldig kan maken of juist, frustrerend. TopTicketshop heeft daarom alles uit de kast gehaald om de ervaring van het aanschaffen van kaartjes opnieuw te bedenken. Het bedrijf heeft de beste gereedschappen in de industrie om je op de hoogte te houden van de beste evenementen, je hebt de mogelijkheid om je eigen plaats te kiezen en je evenement ervaring te organiseren. TopTicketshop investeert constant in de functionaliteiten en informatie op hun website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de juiste informatie en heb je vanaf het begin tot eind een fijne ervaring tijdens het evenement. TopTicketshop heeft er hard aan gewerkt om de leider te zijn in het leveren een combinatie van lage prijzen met premium service.


Garantie TopTicketshop

TopTicketshop heeft er voor gezorgd dat hun website zo ontworpen is dat kaartjes op de meest veilige wijze online verkocht worden. De betalingen zijn vergrendeld en het bedrijf steunt alle bestellingen met 100% aankoopgarantie. Het bedrijf heeft geinvesteerd in het bestelproces en de infrastructuur, zodat je zonder zorgen tickets kunt kopen.


Tickets van TopTicketshop

TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van kaartjes die moeilijk te krijgen zijn. Op deze manier kan het bedrijf een breed aanbod aan tickets aanbieden. Dikwijls heeft TopTicketshop goede plaatsen op diverse locaties zoals stadiums en grote zalen. TopTicketshop kan nog wel wel begeerde kaartjes vaak nog aanbieden wanneer een evenement bij concurrenten al geruime tijd is uitverkocht. Op deze manier hoef je niet een jaar vooraf het besluit te namen of je naar dat ene concert of sportwedstrijd wil gaan. Bij TopTicketshop kun je op een later moment ook terecht voor tickets zonder wachtrijen. Je kunt gewoon tickets bestellen wanneer het je uitkomt. Voor de tickets vragen TopTicketshop vrijwel altijd een hogere prijs dan de officiŽle prijs. Maar ook komt het voor dat tickets onder de kostprijs worden aangeboden. Deze aanbiedingen zijn te vinden op de aanbiedingen pagina van website van TopTicketshop.


Betrouwbaarheid TopTicketshop

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. Het bedrijf attendeert in de gebruikersovereenkomst erop dat bij de verkoop van kaartjes de algemene verkoopvoorwaarden van de organisator van het evenement van toepassing kunnen zijn, waarbij de organisator doorverkoop van tickets verbiedt. Een gevolg hiervan kan zijn dat de organisator jouw gekochte tickets annuleert en dat de toegang tot het evenement geweigerd wordt. In zo'n geval vergoed TopTicketshop 100% van de overeengekomen prijs, inclusief verzendkosten. Tevens attendeert het bedrijf dat zij tickets duurder verkopen van de originele prijs.


Artikelen over TopTicketshop

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook [...]

Tickets kopen op TicketTack

Ben je op zoek naar een website waar je veilig online tickets kunt kopen? Dan ben je bij TicketTack op het juiste adres. Want TicketTack zorgt ervoor dat je op een simpele, maar vooral veilige manier online je tickets kunt kopen, maar ook verkopen! Het bedrijf controleert de tickets op meerdere p [...]

Kaartjes kopen bij Ticket Tribune

Ticket Tribune is wederverkoper van toegangskaarten. Het bedrijf koopt dus kaartjes van (sport)evenementen, concerten, feesten, wedstrijden noem maar op. Ticket Tribune stelt vervolgens deze (gekochte) toegangskaarten beschikbaar op de website. Bij de verkoop van de kaartjes attendeert Ticket Trib [...]

Tickets kopen bij TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen met een oprechte passie voor het bijwonen van evenementen. Het doel van TopTicketshop is om mensen een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat je de eerste stap in de zaal zet, weten de mensen [...]

Tickets kopen bij ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die [...]

Ticketmaster SeatWave

SeatWave is een ticketmaster bedrijf, een online marktplaats waar mensen terecht kunnen voor toegangskaartjes voor (sport)evenementen, concerten, comedy shows, festivals, theater, attracties en allerlei andere soort live evenementen. Mensen hebben de mogelijkheid om bij SeatWave een ticket te kope [...]

The Ticket Enterprise dupeert 6000 Formule 1-fans

Minstens 6000 autosportfans die een ticket hebben gekocht voor de Grote Prijs Formule 1 in het Belgische Spa-Francorchamps zijn hun ticket kwijt. Dat zou de schuld zijn van The Ticket Enterprise dat de tickets verkocht. Volgens de berichten staat het bedrijf The Ticket Enterprise dat kaartjes on [...]

Reviews over TopTicketshop

  • Een goed bedrijf. Betrouwbare bron en altijd correct. Makkelijke afwerking via Etickets en een goed overzicht van alle events. Ook een goed email systeem om op de hoogte te blijven. Niet te veel maar precies goed. Thumbs up

    Sterke punten
    Email systeem

    Zwakke punten
    Lange website naam. Maar wel handig te onthouden

    Door Glenn op 22 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik bestel vaak kaartjes via Top Ticketshop, het gaat makkelijk, zonder problemen,
    Duidelijke invullijst, geen overbodige vragen, gewoon simpel Top

    Sterke punten
    eenvoudig, betrouwbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jolanda op 16 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geweldig goed geregeld mooie plaatsen gekregen

    Sterke punten
    vriendelijk te woord gestaan ,aan hun afspraak gehouden .TOP

    Zwakke punten
    geen

    Door de winter op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij TopTicketshop bestel je eenvoudig kaartjes voor evenementen. Voor een eerlijke prijs! Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Ongeveer 2 weken voor het event krijg je de tickets per mail toegestuurd. Wij zijn zeer tevreden en bestellen hier zeker weer!

    Sterke punten
    Eerlijke prijs, afhandeling (toesturen tickets / betrouwbaar)

    Door Anneke op 4 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben kaartjes voor Harrie Jekkers en Jeroen via topticketsshop geboekt. ging super handig, kregen direct goede informatie terug, de tickets waren duidelijk en mooi op tijd. Goed geregeld

    Sterke punten
    Verstrekken van informatie, terug koppeling na de show

    Zwakke punten
    Niet meegemaakt

    Door marco op 26 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Uitverkocht....Een volle zaal is de wens van de artiest , een mooie plaats voor een fantastische avond met je kinderen is de wens van ons als texelse bezoeker. Alle partijen tevreden, geweldig, bedankt, erna

    Sterke punten
    mogelijkheid tot aankoop kaarten,ook al ben je niet als eerste bok op de haver.

    Zwakke punten
    plaatsen vooraan niet meer beschikbaar,maar ja kleinigheidje hou je

    Door Erna Drijver op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben 6 tickets besteld op topticketshop.nl. Na de recenties gelezen te hebben zijn wij bang dat de kaarten niet betrouwbaar zijn en dus dat we bij de entree niet binnenkomen. Heeft iemand hier wel ervaring mee?

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    De prijs is vele malen duurder dan de officiŽle prijs.

    Door Mandy op 15 december 2015 Reageer (32 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kon op hun site makkelijk de show vinden, de plaatse kiezen met hulp van de plattegrond en snel de tickets bestellen.

    Had gebeld met een vraag, deze werd goed in behandeling genomen en de klantenservice was super vriendelijk.

    Sterke punten
    - makkelijke site
    - goede klantenservice
    - plattegrond

    Zwakke punten
    - hoge servicekosten

    Door Marianne Bal op 15 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Duidelijke site en ik heb niet het idee dat ik teveel heb betaald.
    Het was me meer dan waard.

    Door Martine haar op 14 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gemakkelijk en snel je kaartjes vanaf de bank bestellen. Ideale manier en wijst zich zelf!

    Sterke punten
    Overzichtelijk en gemakkelijk

    Zwakke punten
    Duur maar dat zal op elke site wel zijn.

    Door Stijn van de op 10 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestellen bij TopTicketShop.nl was eenvoudig. Alles wordt duidelijk en overzichtelijk aangeboden en het is makkelijk voor iedereen om te bestellen.

    Sterke punten
    Duidelijk, overzichtelijk, eenvoudig.

    Door Silvia op 30 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zocht kaartjes voor Caro Emerald. Vond ze via TopTicketshop. Direct besteld en 1 week voor aanvang werden ze geleverd. Prima ervaring

    Sterke punten
    Doen wat ze beloven

    Zwakke punten
    Geen

    Door J.Herfst op 17 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tickets komen een week voor aanvang concert, volgens afspraak.

    Door Sonja op 17 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de eerste keer via ticketshop kaarten besteld.
    Makkelijk bestellen, betalen en tot in de puntjes afgewerkt.
    Op deze manier is het een genot om een concert of evenement te bezoeken, want binnen 5 minuten heb je alles geregeld en hoef je je geen zorgen te maken over de afhandeling, die is namelijk perfect.

    Sterke punten
    Heel overzichtelijk, makkelijk bestellen en betalen, betrouwbaar en correct afgewerkt.
    Kaarten waren ruim ťťn week voor het concert thuis.

    Zwakke punten
    Ik weet er geen enkele op te noemen.

    Door Piet Sangers op 17 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag kaarten voor Symphonica in Rosso weten te vinden bij topticketshop, goede plekken namelijk 1e ring vak 111. Ik heb uiteraard eerst de officiŽle site die werd geadviseerd door het evenement bezocht, maar via Ticketmaster waren er alleen nog kaarten met beperkt zicht in de 2e ring beschikbaar.
    Bij topticketshop dus toch maar besloten twee kaarten te bestellen a 119,- per stuk. Het geld is het me waard, is ook een bewuste keuze geweest, maar door verschillende slechte verhalen ben ik nu bang dat ik dat hele ziggo Dome niet in ga komen straks!

    Sterke punten
    Veel aanbod

    Zwakke punten
    Woekerprijzen
    Kaarten worden pas 10 dagen voor aanvang opgestuurd?!

    Door Rick op 31 oktober 2015 Reageer (11 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben nu twee concerten gedaan met Top Ticketshop,beide zeer goed verlopen en betrouwbaar .

    Zeer aan te bevelen om een fijn avondje te ontspannen , wij hebben in ieder geval twee fantastische avonden gehad .

    We zullen in de toekomst zeker gebruik blijven maken van Top Ticketshop en zeker aanbevelen bij iedereen.

    Dank u voor de fijne avonden.

    Sterke punten
    Betrouwbaar en makkelijk te bestellen .

    Zwakke punten
    Geen , voor ons niet.

    Door Leo v/d Lee op 24 oktober 2015 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden voor de eerste keer via TOP ticketshop gekocht maar was super verlopen en goed gecommuniceerd

    Sterke punten
    Overzichtelijk
    Doen wat beloofd is

    Zwakke punten
    Prijs?

    Door Harry Huisma op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super geweldig concert in de Ziggo Dome

    Sterke punten
    goed georganiseerd. geweldig geluid.

    Zwakke punten
    erg druk

    Door anita op 14 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • prijs gaat x 3, wederverkooppartij die consumenenten financieel benadeelt

    Zwakke punten
    Zeer, maar dan ook zeer hoge prijs

    Door Ticketflop op 3 oktober 2015 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • TopTicketshop hartelijk dank voor uw keurige levering van de kaarten, op tijd, zodat we daar niet over in hoefden te zitten.

    Sterke punten
    alles keurig afgehandeld

    Zwakke punten
    niet gevonden

    Door D. de Rijk op 24 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij het zoeken naar tickets voor een concert waar ik naartoe wilde gaan kwam ik bij de site van Top Ticketschop terecht.
    Even getwijfeld want ik had van deze site nog niet van gehoord.
    Ik heb mijn tickets besteld en nadien verliep alles zoals het hoorde.
    De plaatsen waren zeer goed en ik heb een super genoten van het concert.
    Aan Top Ticketschop een gemeende dank je wel.
    groetjes Annita

    Sterke punten
    Alles klopte tot in de puntjes.
    supercontent

    Zwakke punten
    geen

    Door Annita op 2 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Top

    Wij zijn zeer tevreden, makkelijk kaarten te bestellen en betalen en de kaarten voor op tijd geleverd. Volgende keer bestellen wij zeker weer via deze site.

    Sterke punten
    overzichtelijke site
    makkelijk te bestellen

    Zwakke punten
    kan ze niet bedenken

    Door Hanneke op 29 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede plaatsen geregeld
    klantvriendelijkheid ze houden je op de hoogte

    Sterke punten
    Duidelijkheid
    Zekerheid van kaartjes

    Zwakke punten
    De kaartjes aan de late kant binnen

    Door Annet op 22 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I was really really nervous about buying from a reseller - especially since I knew how heartbroken my daughter would be if we were turned away at the doors for Taylor Swift - but TopTicketShop provided a seamless service from beginning to end. Tickets arrived the day they were expected, payment was smooth. Will definitely use them again

    Sterke punten
    Easy payment system, timeous delivery of tickets

    Door Bonni op 22 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij Topticketshop is het goed geregeld en duidelijk. Tickets zijn ruim op tijd binnen

    Sterke punten
    Duidelijk en ruim op tijd de tickets

    Zwakke punten
    Niet meegemaakt

    Door m.hengeveld op 17 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek TopTicketshop

Schrijf je eigen review over TopTicketshop