TopTicketshop is opgericht uit oprechte liefde voor het bijwonen van live-evenementen.

Informatie over TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen die vanuit een oprechte liefde voor het bijwonen van evenementen. De doelstelling van TopTicketshop is om mensen een top ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat men de eerste stap in de zaal zet, weet het bedrijf. Het plezier start reeds op het moment dat men op de hoogte is van het evenement. Je gaat uitzoeken of je de mogelijkheid hebt om te gaan zitten waar je wilt, bedenken met wie je naar het evenement wil gaan enzovoort. Deze beslissingen zijn allemaal onderdeel van wat de ervaring geweldig kan maken of juist, frustrerend. TopTicketshop heeft daarom alles uit de kast gehaald om de ervaring van het aanschaffen van kaartjes opnieuw te bedenken. Het bedrijf heeft de beste gereedschappen in de industrie om je op de hoogte te houden van de beste evenementen, je hebt de mogelijkheid om je eigen plaats te kiezen en je evenement ervaring te organiseren. TopTicketshop investeert constant in de functionaliteiten en informatie op hun website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de juiste informatie en heb je vanaf het begin tot eind een fijne ervaring tijdens het evenement. TopTicketshop heeft er hard aan gewerkt om de leider te zijn in het leveren een combinatie van lage prijzen met premium service.


Garantie TopTicketshop

TopTicketshop heeft er voor gezorgd dat hun website zo ontworpen is dat kaartjes op de meest veilige wijze online verkocht worden. De betalingen zijn vergrendeld en het bedrijf steunt alle bestellingen met 100% aankoopgarantie. Het bedrijf heeft geinvesteerd in het bestelproces en de infrastructuur, zodat je zonder zorgen tickets kunt kopen.


Tickets van TopTicketshop

TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van kaartjes die moeilijk te krijgen zijn. Op deze manier kan het bedrijf een breed aanbod aan tickets aanbieden. Dikwijls heeft TopTicketshop goede plaatsen op diverse locaties zoals stadiums en grote zalen. TopTicketshop kan nog wel wel begeerde kaartjes vaak nog aanbieden wanneer een evenement bij concurrenten al geruime tijd is uitverkocht. Op deze manier hoef je niet een jaar vooraf het besluit te namen of je naar dat ene concert of sportwedstrijd wil gaan. Bij TopTicketshop kun je op een later moment ook terecht voor tickets zonder wachtrijen. Je kunt gewoon tickets bestellen wanneer het je uitkomt. Voor de tickets vragen TopTicketshop vrijwel altijd een hogere prijs dan de officiële prijs. Maar ook komt het voor dat tickets onder de kostprijs worden aangeboden. Deze aanbiedingen zijn te vinden op de aanbiedingen pagina van website van TopTicketshop.


Betrouwbaarheid TopTicketshop

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. Het bedrijf attendeert in de gebruikersovereenkomst erop dat bij de verkoop van kaartjes de algemene verkoopvoorwaarden van de organisator van het evenement van toepassing kunnen zijn, waarbij de organisator doorverkoop van tickets verbiedt. Een gevolg hiervan kan zijn dat de organisator jouw gekochte tickets annuleert en dat de toegang tot het evenement geweigerd wordt. In zo'n geval vergoed TopTicketshop 100% van de overeengekomen prijs, inclusief verzendkosten. Tevens attendeert het bedrijf dat zij tickets duurder verkopen van de originele prijs.


Artikelen over TopTicketshop

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook [...]

Tickets kopen op TicketTack

Ben je op zoek naar een website waar je veilig online tickets kunt kopen? Dan ben je bij TicketTack op het juiste adres. Want TicketTack zorgt ervoor dat je op een simpele, maar vooral veilige manier online je tickets kunt kopen, maar ook verkopen! Het bedrijf controleert de tickets op meerdere p [...]

Kaartjes kopen bij Ticket Tribune

Ticket Tribune is wederverkoper van toegangskaarten. Het bedrijf koopt dus kaartjes van (sport)evenementen, concerten, feesten, wedstrijden noem maar op. Ticket Tribune stelt vervolgens deze (gekochte) toegangskaarten beschikbaar op de website. Bij de verkoop van de kaartjes attendeert Ticket Trib [...]

Tickets kopen bij TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen met een oprechte passie voor het bijwonen van evenementen. Het doel van TopTicketshop is om mensen een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat je de eerste stap in de zaal zet, weten de mensen [...]

Tickets kopen bij ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die [...]

Ticketmaster SeatWave

SeatWave is een ticketmaster bedrijf, een online marktplaats waar mensen terecht kunnen voor toegangskaartjes voor (sport)evenementen, concerten, comedy shows, festivals, theater, attracties en allerlei andere soort live evenementen. Mensen hebben de mogelijkheid om bij SeatWave een ticket te kope [...]

The Ticket Enterprise dupeert 6000 Formule 1-fans

Minstens 6000 autosportfans die een ticket hebben gekocht voor de Grote Prijs Formule 1 in het Belgische Spa-Francorchamps zijn hun ticket kwijt. Dat zou de schuld zijn van The Ticket Enterprise dat de tickets verkocht. Volgens de berichten staat het bedrijf The Ticket Enterprise dat kaartjes on [...]

Reviews over TopTicketshop

  • Ik was eerst even huiverig of het zou lukken met mijn ticket. Ik vond het letterlijk te mooi om waar te zijn. Op het laatste moment tickets voor Green Day vinden, 1e ring en voor een normale prijs..
    Maar niks dan lof! Ze hebben zich bewezen betrouwbaar te zijn. Ik ga er zeker vaker gebruik van maken.

    Sterke punten
    Duidelijke site, alles snel geregeld

    Zwakke punten
    Je moet even de 1e keer afwachten voor je het echt vertrouwt

    Door Bianca Pluim op 1 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Was de originele ticketverkoop van VVAL vergeten. Dankzij toptickets toch nog 2 kaarten weten bemachtigen. Uiteraard duurder, maar de lach van mijn vrouw was onbetaalbaar!!!

    Sterke punten
    goede communicatie. Geen negatieve punten op te merken.

    Zwakke punten
    zie goede punten

    Door Mark op 24 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na wat twijfel over de prijs toch maar tickets voor Youp van't Hek gekocht.
    Geen spijt van gehad. Alles ging als beloofd. Topavond gehad.

    Sterke punten
    Herken niets van de negatieve reviews.
    Alles was zoals beloofd.

    Zwakke punten
    Prijzig.

    Door Nelly Heeres op 19 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb kaartjes gekocht voor u2 behoorlijk duur en stom niet gelezen dat het een doorverkoopsite is,het is een verrassing voor m'n man die 50 word maar nu ben ik bang dat dat ik straks dus helemaal geen kaartje heb of niet binnenkom, stom zul je denken idd, en het lukt niet om het geld terug te boeken, baal hier erg van

    Door Ellen op 16 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op korte termijn mogelijk om een plekje te krijgen. Goede service, duidelijke uitleg.

    Sterke punten
    Snelheid van handelen

    Zwakke punten
    Je betaalt iets meer dan via de reguliere kaartverkoop

    Door R.Lonink op 9 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geboekt, betaald en gekregen. Goede service.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    -

    Door syl willems op 9 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • gewoon kaartje bestellen, mail, print en klaar. Geen gedoe. gewoon zoals het hoort.

    Door Laura Peetoo op 2 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Helaas bij het bestellen over het hoofd gezien dat het een doorverkoop site betreft. Slecht aangegeven dus, en helaas veel te dure kaarten voor de Lion King besteld. 120 Euro per kaartje, die slechts 77 euro per ticket kostten. Bij navraag bij Eventim werd bevestigd dat TopTicketshop op een malavide manier aan kaarten komt en zich voordoen als doorverkoop site. De naam die op mijn kaarten staat, heeft nooit die kaarten geboekt en gekocht. Geprobeerd tot een oplossing te komen met de klantenservice, maar u raadt het al. Van service geen sprake en degene die erover gaat, krijg je niet te spreken en je klacht wordt afgedaan met een standaard mail.
    We gaan proberen er alsnog een leuke avond van te maken, maar het plezier is grotendeels weg. Van die 167 teveel betaalde euro's hadden we ook nog andere leuke dingen kunnen doen deze kerstvakantie maar dankzij TopTicketsshop zit dat er niet meer in...

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Te dure kaarten;
    Slecht informatie op de website;
    Website is niet van echt te onderscheiden;
    Slechte klantenservice;

    Door F.S. op 27 december 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geweldige voorstelling. vriendelijk ontvangst .via mail prima contact over hoe wat en waar.

    Sterke punten
    prima contact na bestelling tickets. via mail.werd overal aan herinnert

    Zwakke punten
    zijn mij niet opgevallen

    Door Cornelia op 27 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • voor een kaartjes van euro 29,50 een prijs van euro 64 rekenen, te vermeerderen met euro 12,50 adminkosten.
    Zo snel mogelijk dit soort praktijken verbieden.

    Sterke punten
    geen

    Door Paul op 13 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Altijd goed en snel geregeld, ik heb nog nooit problemen gehad en ga toch regelmatig naar een concert

    Sterke punten
    Snel geregeld, heb nog geen problemen gehad

    Zwakke punten
    Weet niet ben tevreden, misschien alleen dat de prijzen af en toe hoger zijn.
    Als je even verder zoekt kan je af en toe even goedkoper uitzien.

    Door Peter van lo op 24 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit eerder geboekt via Top Ticketshow, uit nood geboren, wat negatieve opmerkingen zoon, MAAR alles ging prima en naar wens. Zodat we overal van konden genieten in apeldoorn.

    Sterke punten
    Houden je op de hoogte waarom verandering .correct en vriendelijk .ook voor mijn leeftijdsgroep vertrouwd.

    Zwakke punten
    eén dag geboekt, andere dag mail, uitverkocht en zoeken naar alternatief.

    beter uitgekochte datum gelijk vermelden.

    Door Cornelia op 24 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • duidelijke website, waar zonder problemen geweldige plaatsen geboekt konden worden

    Sterke punten
    duidelijk
    goede zitplaatsen

    Zwakke punten
    dure tickets

    Door Jos op 23 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De website is erg makkelijk en snel en erg handig. Alles was duidelijk en kreeg alles netjes optijd binnen zoals het hoort. Alles was duidelijk aangegeven wat je wat je moest Doen voor de tickets en dat kon niet mis gaan ! Volgende keer weer mooi via ticketshop !

    Sterke punten
    Optijd binnen
    Duidelijk
    Netjes
    Goed aangegeven

    Zwakke punten
    -

    Door Rico stap op 22 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jullie hebben je zaakjes mooi op orde.
    Goede hulp bij vragen etc, etc

    Sterke punten
    Ga zo door

    Zwakke punten
    Geen kunnen ontdekken

    Door D van Mullek op 18 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super concert en top gereld door toptickets. Hele goede informatievoorziening en tips. Ook in Ziggo dome alles super geregeld. Vriendelijk personeel, mooie ambiance en gezellige sfeer.

    Sterke punten
    Vriendelijkheid
    Behulpzaam
    Goede correcte informatie en alles op tijd binnen
    Tips voor concert zoals parkeren enz.

    Zwakke punten
    Geen gevonden

    Door Miranda op 14 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het was de eerste keer dat ik bij Topticketshop kaarten had besteld en vond het reuzespannend want zou het wel goed gaan...Het concert was namelijk stijf uitverkocht (natuurlijk) toen ik bij ticketmaster.nl keek en hun doorgeef-luik seatwave, daar ga ik maar geen woorden aan vuil maken of toch wel: oplichting!
    Enfin, voortaan ga ik meteen naar Topticketshop want hun service is fantastisch. Je betaalt wellicht wat meer maar dat is het dubbel en dwars waard.

    Sterke punten
    Het is een betrouwbare site en stellen de klant volledig op de hoogte. Zowel tijdens het bestellen, het moment dat de kaarten arriveren (week voor een concert) en de dag ervoor, zodat je weet waar je rekening mee moet houden.

    Zwakke punten
    Wat duurder dan wanneer de kaarten direct op de markt komen? Maarja, je uren lang groen ergeren op je beeldscherm omdat je in de wachtrij er weer uitgeknikkerd wordt bij de "reguliere" ticketmaster site, is toch veel erger.

    Door ALeeuwen op 14 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tickets besteld voor de red hot chilli peppers.
    Uiteraard even spannend of we ze zouden krijgen. Het is namelijk een door verkoper.

    Maar een paar dagen voor de genoemde datum stonden de tickets op m'n email.

    En we hebben een super avond geweest!

    Sterke punten
    Tickets waren ruim optijd binnen

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Sylpha mende op 10 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb twee kaartjes gekocht voor de RHCP in de Ziggo Dome en die zijn op tijd geleverd. Ik kreeg deze per mail met instructies opgestuurd én ook een losse mail met handige informatie. Ze waarschuwden voor drukte ook met parkeren vanwege een internationale voetbalwedstrijd in de Arena. Dit was een fijne waarschuwing, en hiermee kon ik een besluit nemen tussen het nemen van de trein of de auto.

    Sterke punten
    Complete levering van het product, mét goede service

    Zwakke punten
    Weinig invloed op lokatie van zitplek bij het kopen van je kaartje.

    Door Philip op 10 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Duidelijke en betrouwbare website. Eenvoudig in gebruik en de levering was supersnel, zelfs sneller dan de verwachte levertijd.

    Sterke punten
    Snel, betrouwbaar, overzichtelijk

    Zwakke punten
    /

    Door Jeske Vink op 9 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerlijk is eerlijk, ik heb niet goed gekeken naar de datum. Ik was niet beschikbaar op tijdstip van de show. Daar kwam ik 5 minuten na bestelling achter. Gelijk mailde ik het bedrijf op de bestelling te annuleren. Dit gebeurde op een vrijdagavond.
    De maandagochtend die er op volgde belde ik: geen gehoor. In de middag kreeg ik een mail retour dat mijn wens niet mogelijk was. Ik belde daarop het bedrijf. Ze kunnen niks voor mij doen. Ook niet omboeken naar een andere show. Op het moment van bellen duurde het nog anderhalve maand voordat de show plaatsvond. Waardeloos. Geen oplossing. €130,- weggegooid.

    Klantenservice nul; tsja ze reageren alleen beleefd. Vergeet juridische stappen, producten als deze zijn een uitzondering op de wet bedenktijd.

    Sterke punten
    Snelle erachter van bevestiging van bestelling

    Zwakke punten
    Zo'n beetje de hele klantenservice

    Door Bram op 6 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Echt geweldige plaatsen. Kon niet beter! Goed geinformeerd per mail en makkelijk te boeken. Dus met recht top tickets.

    Sterke punten
    Gemak en absoluut goede plaatsen

    Zwakke punten
    Wel prijzig, maar daar staat zekerheid qua mooie plaatsen tegenover.

    Door Robert O op 3 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heel goed

    Sterke punten
    Duidelijkheid

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jacob Post op 17 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Aanbieding via toptickets. Vlotte levering en goede afhandeling. Via de theaterkassa kon ik zelfs mijn theaterbonnen verzilveren

    Door Monique op 12 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super leuk

    Sterke punten
    Te vertrouwen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bockstal op 2 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek TopTicketshop

Schrijf je eigen review over TopTicketshop