TopTicketshop is opgericht uit oprechte liefde voor het bijwonen van live-evenementen.

Informatie over TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen die vanuit een oprechte liefde voor het bijwonen van evenementen. De doelstelling van TopTicketshop is om mensen een top ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat men de eerste stap in de zaal zet, weet het bedrijf. Het plezier start reeds op het moment dat men op de hoogte is van het evenement. Je gaat uitzoeken of je de mogelijkheid hebt om te gaan zitten waar je wilt, bedenken met wie je naar het evenement wil gaan enzovoort. Deze beslissingen zijn allemaal onderdeel van wat de ervaring geweldig kan maken of juist, frustrerend. TopTicketshop heeft daarom alles uit de kast gehaald om de ervaring van het aanschaffen van kaartjes opnieuw te bedenken. Het bedrijf heeft de beste gereedschappen in de industrie om je op de hoogte te houden van de beste evenementen, je hebt de mogelijkheid om je eigen plaats te kiezen en je evenement ervaring te organiseren. TopTicketshop investeert constant in de functionaliteiten en informatie op hun website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de juiste informatie en heb je vanaf het begin tot eind een fijne ervaring tijdens het evenement. TopTicketshop heeft er hard aan gewerkt om de leider te zijn in het leveren een combinatie van lage prijzen met premium service.


Garantie TopTicketshop

TopTicketshop heeft er voor gezorgd dat hun website zo ontworpen is dat kaartjes op de meest veilige wijze online verkocht worden. De betalingen zijn vergrendeld en het bedrijf steunt alle bestellingen met 100% aankoopgarantie. Het bedrijf heeft geinvesteerd in het bestelproces en de infrastructuur, zodat je zonder zorgen tickets kunt kopen.


Tickets van TopTicketshop

TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van kaartjes die moeilijk te krijgen zijn. Op deze manier kan het bedrijf een breed aanbod aan tickets aanbieden. Dikwijls heeft TopTicketshop goede plaatsen op diverse locaties zoals stadiums en grote zalen. TopTicketshop kan nog wel wel begeerde kaartjes vaak nog aanbieden wanneer een evenement bij concurrenten al geruime tijd is uitverkocht. Op deze manier hoef je niet een jaar vooraf het besluit te namen of je naar dat ene concert of sportwedstrijd wil gaan. Bij TopTicketshop kun je op een later moment ook terecht voor tickets zonder wachtrijen. Je kunt gewoon tickets bestellen wanneer het je uitkomt. Voor de tickets vragen TopTicketshop vrijwel altijd een hogere prijs dan de officiŽle prijs. Maar ook komt het voor dat tickets onder de kostprijs worden aangeboden. Deze aanbiedingen zijn te vinden op de aanbiedingen pagina van website van TopTicketshop.


Betrouwbaarheid TopTicketshop

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. Het bedrijf attendeert in de gebruikersovereenkomst erop dat bij de verkoop van kaartjes de algemene verkoopvoorwaarden van de organisator van het evenement van toepassing kunnen zijn, waarbij de organisator doorverkoop van tickets verbiedt. Een gevolg hiervan kan zijn dat de organisator jouw gekochte tickets annuleert en dat de toegang tot het evenement geweigerd wordt. In zo'n geval vergoed TopTicketshop 100% van de overeengekomen prijs, inclusief verzendkosten. Tevens attendeert het bedrijf dat zij tickets duurder verkopen van de originele prijs.


Artikelen over TopTicketshop

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook [...]

Tickets kopen op TicketTack

Ben je op zoek naar een website waar je veilig online tickets kunt kopen? Dan ben je bij TicketTack op het juiste adres. Want TicketTack zorgt ervoor dat je op een simpele, maar vooral veilige manier online je tickets kunt kopen, maar ook verkopen! Het bedrijf controleert de tickets op meerdere p [...]

Kaartjes kopen bij Ticket Tribune

Ticket Tribune is wederverkoper van toegangskaarten. Het bedrijf koopt dus kaartjes van (sport)evenementen, concerten, feesten, wedstrijden noem maar op. Ticket Tribune stelt vervolgens deze (gekochte) toegangskaarten beschikbaar op de website. Bij de verkoop van de kaartjes attendeert Ticket Trib [...]

Tickets kopen bij TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen met een oprechte passie voor het bijwonen van evenementen. Het doel van TopTicketshop is om mensen een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat je de eerste stap in de zaal zet, weten de mensen [...]

Tickets kopen bij ViaGoGo

ViaGoGo is de grootste online ticketmarktplaats wereldwijd. Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij ViaGoGo kunnen mensen ook hun toegangskaartjes verkopen op de website. De toegangskaarten die [...]

Ticketmaster SeatWave

SeatWave is een ticketmaster bedrijf, een online marktplaats waar mensen terecht kunnen voor toegangskaartjes voor (sport)evenementen, concerten, comedy shows, festivals, theater, attracties en allerlei andere soort live evenementen. Mensen hebben de mogelijkheid om bij SeatWave een ticket te kope [...]

The Ticket Enterprise dupeert 6000 Formule 1-fans

Minstens 6000 autosportfans die een ticket hebben gekocht voor de Grote Prijs Formule 1 in het Belgische Spa-Francorchamps zijn hun ticket kwijt. Dat zou de schuld zijn van The Ticket Enterprise dat de tickets verkocht. Volgens de berichten staat het bedrijf The Ticket Enterprise dat kaartjes on [...]

Reviews over TopTicketshop

  • Beyonce heeft een geweldige show weggegeven! Een ervaring om nooit te vergeten!

    Sterke punten
    Kwaliteit van haar stem en de mooie lichteffecten tijdens de show.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Anoniem op 18 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Weer genoten van een mooi concert

    Sterke punten
    Makkelijk en overzichtelijk
    Verrassend dat je toch weer leuke kaarten kan scoren , aangeboden worden

    Zwakke punten
    Laat telefonisch bericht bij verandering van de zitplaatsen . Kan problemen opleveren om het dan uitgeprint te krijgen ( niet iedereen heeft thuis een printer)

    Door T.P op 16 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De tickets goed op tijd in huis. Was voor ons de eerste keer, dus best spannend.
    Maar het is allemaal goed gegaan. Dank u wel.

    Sterke punten
    Alles goed!

    Zwakke punten
    geen

    Door Cor de Grauw op 11 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb kaarten voor Apocalyptica besteld, volgens topticketshop wegens een technische storing waren de kaarten op internet beschikbaar maar in werkelijkheid al uitverkocht, ik heb mijn geld terug gevraagd maar om administratieve redenen kunnen ze dit nog niet terug storten, ik heb gevraagd binnen welke termijn ik m'n geld terug krijg maar krijg hier geen antwoord op, zeer slechte klantenservice

    Sterke punten
    Mijn betaling naar hun toe ging zeer snel

    Zwakke punten
    Tickets niet geleverd, ik moet wachten op m'n geld, zeer onvriendelijk te woord gestaan

    Door Ron op 9 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor een vriendelijk goede en eerlijke service ga je naar topticketshop

    Door Monika op 20 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een goede ervaring met Top Ticketshop!! Bestellen ging vlotjes,
    de kaartjes op de afgesproken datum binnen en een gezellige avond!! Mijn twijfel is weg genomen en boek de volgende keer weer bij Top Ticketshop!

    Sterke punten
    Afspraken na komen!

    Zwakke punten
    Niets!

    Door Anita op 15 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geweldige show gezien en gehoord!!

    Sterke punten
    geluid en presentatie.

    Zwakke punten
    geen

    Door oosterom op 27 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Top ticketshop verkoopt op inzichtelijke wijze tickets. De website is eenvoudig te bereiken. Het is geheel duidelijk waar je komt te zitten en hoe het zicht is op het speelvlak. De afhandeling van de bestellingen verloopt goed. De tickets komen op tijd in je mailbox.
    Het aanbod aan tickets voor concerten is gevarieerd en interessant.

    Sterke punten
    gevarieerd aanbod en betrouwbare afhandeling

    Zwakke punten
    geen

    Door Warner op 25 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer goede service, kaarten kom ik koppelen zodat ik met de kinderen mee kon.

    Sterke punten
    Goede service, snel antwoord op je vragen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Nickie Diete op 23 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voelt geruststellend dat als je toch een behoorlijk bedrag hebt betaald voor een concert dat je ook weet dst je je tickets optijd krijgt en er geen fraudeleuse parktijken gebeuren! Zal dus nooit op Marktplaats gaan kopen..dan maar iets meer betalen maar dan heb je zekerheid dat je nasr het concert gaat!!

    Sterke punten
    Goede website, gemakkelijk tickets bestellen en snelle afhandeling van online downloaden tickets

    Zwakke punten
    Zou graag zien dat je plaatsen zou kunnen reserveren op zitplaatsen zoals nu bij vliegtickets het geval is. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.. Verder prima geregeld!

    Door nieke rauws op 17 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Men levert wat je vraagt. Veilige site. En niet duur.

    Sterke punten
    snelle service en veilig

    Zwakke punten
    geen

    Door Jennie Kah op 9 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Topticketshop is een vriendelijke betrouwbare organisatie.
    Ik heb ze gebeld voor informatie over wanneer ik de tickets zou krijgen. Ze hebben mijn vragen goed kunnen beantwoorden.


    Sterke punten
    vriendelijk
    duidelijke informatie
    betrouwbaar

    Zwakke punten
    geen

    Door aminameliani op 9 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloos bedrijf (TopTicketshop). Je kunt een bestelling niet annuleren. De prijzen zijn inderdaad aan de hoge kant en als je op hun site kijkt halen ze een 9.4 bij de reviews. Lage reviews worden gewoon weggehaald.
    Als je ze belt krijg je een kwakzalver aan de lijn die alleen maar controleert of het geld al wel binnen is.

    Zwakke punten
    - te hoge prijzen
    - annuleren niet mogelijk

    Door Michiel ... op 6 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • goede service, inderdaad 100 % ticketgarantie en tegen een goede prijs.

    Sterke punten
    e-tickets per email op afgesproken dag ontvangen.
    kaartjes waren gemakkelijk en tegen een goede prijs te bestellen.

    Zwakke punten
    geen

    Door Olga op 4 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • voortaan zal ik mijn tickets van concerten en musicals bestellen bij Ticketshop.

    Sterke punten
    goede informatie en ik word goed op de hoogte gehouden

    Zwakke punten
    ik heb geen zwakke punten

    Door anja zantboe op 31 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Duidelijke website, goed te boeken, snelle links voor bevestiging en goede ticketservice

    Sterke punten
    snel, overzichtelijk en duidelijk

    Zwakke punten
    Zou handiger zijn geweest als je de tickets gewoon op je smartphone kon laten staan, dus niet te hoeven uitprinten

    Door Alexandra op 30 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alles correct en prima geregeld! Toppie!

    Sterke punten
    Alles correct en prima geregeld! Toppie!

    Zwakke punten
    Zou ik niet weten!

    Door k.augustus op 22 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb voor de eerste keer gebruik gemaakt topticketshop.nl en stond er eerst wat sceptisch tegenover maar bij nader inzien en ervaring zal ik er zeker nog gebruik van maken.

    Sterke punten
    Betrouwbaar

    Door R. Van Hecke op 15 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij wisten nog niet zeker of we wel konden. Dus telkens kijken op de site of de tickets er nog wel waren. En soms waren ze weg maar als je dan de site opnieuw laade waren ze we weer.
    Voor de rest is het overzichtelijk, makkelijk / begrijpbaar en een snelle service.

    Sterke punten
    - snel; je hebt de kaarten erg snel
    - makkelijk / begrijpbaar; het is geen moeilijke site om te doorlopen.
    - alles staat duidelijk uitgelegd en anders kan je bellen.

    Zwakke punten
    - als je de site opnieuw laad kan het zijn dat de kaartjes er ineens wel weer zijn.

    Door Hannah Bakke op 15 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kaartjes bestellen gaat erg eenvoudig. Je betaalt zeker niet de hoofdprijs dus eerlijkheid staat voorop. Na betaling krijg je een keurige email terug en kan je de tickets daarna gemakkelijk uit printen. Kortom een TOP site!

    Sterke punten
    Eenvoudig en gemak.

    Zwakke punten
    Niet ontdekt.

    Door Marina op 4 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We bestelden tickets voor het concert van Andrť Rieu in de Ethias Arena in Hasselt. Niets aan te merken op de vlotte organisatie en de uitstekende communicatie. Dat laatste was ook wel nodig, want het oorspronkelijke concert moest wegens de terreurdreiging in november geannuleerd worden. TopTicketshop zorgde ervoor dat we efficiŽnt op de hoogte gehouden werden.

    Door Jan Thirť op 29 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Naar Symphonica in Rosso van Marco Borsato geweest. Via TopTicketshop kaarten gekocht, ging eenvoudig, afhandeling was gewoon goed.
    Top dag gehad

    Sterke punten
    Eenvoudige manier van kaarten bestellen, afhandeling was gewoon goed!

    Zwakke punten
    Volgens mij rekenen ze een toeslag op de kaartjes, maar bij een goede afhandeling is dat geen probleem. Vind ik!

    Door Nico Jacobs op 29 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mooie snelle handige site. Prima geregeld.

    Sterke punten
    Helder overzicht

    Zwakke punten
    Geen

    Door Annemiek op 25 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maanden geleden tickets besteld voor Mrco Borsato, de bestelling werd keurig bevestigd. Ruim op de tijd kreeg ik een melding dat de tickets geprint konden worden, Prima service!

    Sterke punten
    Goede overzichtelijke website

    Zwakke punten
    geen

    Door Donna Craane op 25 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alles helemaal goed

    Sterke punten
    Duidelijkheid

    Door Verbaandert op 22 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek TopTicketshop

Schrijf je eigen review over TopTicketshop