TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht uit oprechte liefde voor het bijwonen van live-evenementen.

Informatie over TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen die vanuit een oprechte liefde voor het bijwonen van evenementen. De doelstelling van TopTicketshop is om mensen een top ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat men de eerste stap in de zaal zet, weet het bedrijf. Het plezier start reeds op het moment dat men op de hoogte is van het evenement. Je gaat uitzoeken of je de mogelijkheid hebt om te gaan zitten waar je wilt, bedenken met wie je naar het evenement wil gaan enzovoort. Deze beslissingen zijn allemaal onderdeel van wat de ervaring geweldig kan maken of juist, frustrerend. TopTicketshop heeft daarom alles uit de kast gehaald om de ervaring van het aanschaffen van kaartjes opnieuw te bedenken. Het bedrijf heeft de beste gereedschappen in de industrie om je op de hoogte te houden van de beste evenementen, je hebt de mogelijkheid om je eigen plaats te kiezen en je evenement ervaring te organiseren. TopTicketshop investeert constant in de functionaliteiten en informatie op hun website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de juiste informatie en heb je vanaf het begin tot eind een fijne ervaring tijdens het evenement. TopTicketshop heeft er hard aan gewerkt om de leider te zijn in het leveren een combinatie van lage prijzen met premium service.


Garantie TopTicketshop

TopTicketshop heeft er voor gezorgd dat hun website zo ontworpen is dat kaartjes op de meest veilige wijze online verkocht worden. De betalingen zijn vergrendeld en het bedrijf steunt alle bestellingen met 100% aankoopgarantie. Het bedrijf heeft geinvesteerd in het bestelproces en de infrastructuur, zodat je zonder zorgen tickets kunt kopen.


Tickets van TopTicketshop

TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van kaartjes die moeilijk te krijgen zijn. Op deze manier kan het bedrijf een breed aanbod aan tickets aanbieden. Dikwijls heeft TopTicketshop goede plaatsen op diverse locaties zoals stadiums en grote zalen. TopTicketshop kan nog wel wel begeerde kaartjes vaak nog aanbieden wanneer een evenement bij concurrenten al geruime tijd is uitverkocht. Op deze manier hoef je niet een jaar vooraf het besluit te namen of je naar dat ene concert of sportwedstrijd wil gaan. Bij TopTicketshop kun je op een later moment ook terecht voor tickets zonder wachtrijen. Je kunt gewoon tickets bestellen wanneer het je uitkomt. Voor de tickets vragen TopTicketshop vrijwel altijd een hogere prijs dan de officiŽle prijs. Maar ook komt het voor dat tickets onder de kostprijs worden aangeboden. Deze aanbiedingen zijn te vinden op de aanbiedingen pagina van website van TopTicketshop.


Betrouwbaarheid TopTicketshop

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen. Het bedrijf attendeert in de gebruikersovereenkomst erop dat bij de verkoop van kaartjes de algemene verkoopvoorwaarden van de organisator van het evenement van toepassing kunnen zijn, waarbij de organisator doorverkoop van tickets verbiedt. Een gevolg hiervan kan zijn dat de organisator jouw gekochte tickets annuleert en dat de toegang tot het evenement geweigerd wordt. In zo'n geval vergoed TopTicketshop 100% van de overeengekomen prijs, inclusief verzendkosten. Tevens attendeert het bedrijf dat zij tickets duurder verkopen van de originele prijs.


Artikelen over TopTicketshop

Tickets kopen bij TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht door mensen met een oprechte passie voor het bijwonen van evenementen. Het doel van TopTicketshop is om mensen een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De ervaring van het bezoeken van een evenement begint al lang voordat je de eerste stap in de zaal zet, weten de mensen bij TopTicketshop. Het plezier start al op het moment dat men op de hoogte is van het aankomend eve ...

TopTicketshop Reviews

  NOOIT DOEN

  Kaartjes voor Tineke Schouten gekocht. Normaliter kosten de kaartjes 36 euro pp. Wij hebben 75 pp!!!! betaald! Kaartjes als cadeau gekocht voor iemand op leeftijd. Ruim van te voren geprobeerd de kaarten te annuleren wegens ziekte.. kan niet, je krijgt geen gehoor, geen oplossing, tegoedbon, niets!! Nu ga ik met iemand waarvan het ook niet de favoriete show is.. 150 euro.. weg. Nooit meer, je wordt belazerd!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Nooit meer

  Ä72,50 extra op kaartjes terwijl achteraf bleek dat ze gewoon nog te koop zijn. Geven zich uit als officiŽle site ! voel me echt belazerd. Haal alsjeblieft deze site uit de lucht!!!!!

  Zwakke punten
  Je wordt belazerd!

  formule 1 show

  leuke show, goed geregeld met drankje al klaar staand in de pauze. Fijn dat de prijs inclusief drankje/ garderobe is.

  Sterke punten
  kaarten + beschrijving keurig op tijd.

  Zwakke punten
  heel bijzonder dat je een kaart krijgt op iemand anders zijn/haar naam. Tevens is het bedrag afwijkend ( lees lager) dan het bedrag wat ik betaald heb.

  Ben benieuwd

  Site doet erg professioneel aan en heb 2 kaarten besteld. Maar hoe dom ben ik, niet van tevoren verdiept en kom best veel negatieve reacties tegen. Ook positieve,waarvan ik niet weet of deze betrouwbaar zijn. Ik heb kaarten gekocht en wat ik betaalde is maar 5 euro boven de gewone prijs, dus in elk geval een prijs die prima is. Ik hou mijn hart vast, of ik ze inderdaad ga krijgen. Daar ben ik wel een beetje bang voor. 30 seconds to mars, wil er al zo graag heen en is ook een verassing voor een ernstig ziek vriendinnetje van me. Hoop niet dat ik teleurgesteld ga worden. Dus mijn ervaring wb zwakke en sterke punten kan ik nog niet geven.

  goed geregeld

  niets om op aan te merken. Tickets ruim van tevoren ontvangen. en geen toegangsproblemen

  nooit geen problemen

  vaker besteld, altijd goed gegaan, netjes de kaartjes via de mail. enige nadeel is dat er naar mijn mening te veel voor de kaartjes betaald moet worden. dit kan minder en dan maak je ook gewoon nog winst.

  Sterke punten
  snelle afhandeling

  Zwakke punten
  te hoge prijs

  Zeer tevreden

  De tickets goed op tijd in huis. Was voor ons de eerste keer, dus best spannend. Maar het is allemaal goed gegaan. Dank u wel.

  Sterke punten
  Alles goed!

  Zwakke punten
  geen

  Zij zijn een Topper voor het bestellen van tickets!

  Alles correct en prima geregeld! Toppie!

  Sterke punten
  Alles correct en prima geregeld! Toppie!

  Zwakke punten
  Zou ik niet weten!

  Goed geregeld

  Naar Symphonica in Rosso van Marco Borsato geweest. Via TopTicketshop kaarten gekocht, ging eenvoudig, afhandeling was gewoon goed. Top dag gehad

  Sterke punten
  Eenvoudige manier van kaarten bestellen, afhandeling was gewoon goed!

  Zwakke punten
  Volgens mij rekenen ze een toeslag op de kaartjes, maar bij een goede afhandeling is dat geen probleem. Vind ik!

Bezoek TopTicketshop

Schrijf je eigen review