Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. TicketSwap is tegen woekerprijzen. Je kan daarom niet meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je niet te veel betaalt voor een kaartje. TicketSwap is eind 2012 opgericht door Ruud, Hans & Frank. De drie oprichters ondervonden zelf alle problemen rond het kopen en verkopen van e-tickets en wilden dit voor eens en voor altijd opgelost hebben! Verkopers zijn zeker van hun geld en kopers zijn zeker dat ze een e-ticket ontvangen. Kopers rekenen namelijk direct af met iDeal, waarna zij het e-ticket per mail ontvangen.

Over TicketSwap

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook erg eenvoudig. Binnen enkele klikken heb je jouw tickets doorverkocht. Als koper kun je gemakkelijk online afrekenen. Nadat je hebt betaald, ontvang je direct je tickets.


Veilig en eerlijk kaartjes kopen

Ticket Swap is tegen woekerprijzen. Het is daarom niet mogelijk om meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je nooit te veel betaalt voor een kaartje. Door de strenge controles van Ticket Swap en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. Ticket Swap is veilig te gebruiken. Verkopers zijn verzekerd van hun geld, kopers ontvangen gegarandeerd hun gekochte kaartjes. Ticket Swap controleert namelijk de verkopers en de tickets op verschillende punten. Tevens kun je zien van wie je koopt, omdat het verplicht is om je als verkoper met jouw Facebook account aan te melden. Iedere moet inloggen met zijn Facebook account. Op deze manier kun je duidelijk hoeveel vrienden iemand heeft en een indruk krijgen van wie je eigenlijk koopt. Wanneer een verkoper vaker zonder problemen tickets heeft verkocht via Ticket Swap, wordt dit eveneens vertoond (in aantal) bij de advertentie van de verkoper. Betaal snel en eenvoudig online en ontvang direct na betaling jouw tickets. Verkopers zijn verplicht het kaartje naar Ticket Swap sturen voordat het beschikbaar op de website staat. Zodra jij betaald hebt, wordt jouw bestelling door TicketSwap opgestuurd. TicketSwap werkt samen met veel verschillende organisaties, waardoor je met Secure Swap 100% zeker bent van een geldige ticket.


Promoot je advertentie op Facebook

Vanzelfsprekend wil je natuurlijk jouw tickets zo snel mogelijk verkopen. Ticket Swap heeft het daarom erg gemakkelijk voor je gemaakt, door je te mogelijkheid te geven jouw advertentie te promoten op Facebook! Uiteraard kun je zelf bepalen wat wel en niet gedeeld wordt op Facebook. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen om je ticket te verkopen aan een koper die je zelf hebt gevonden. Zodra je ticket verkocht is, ontvang je een e-mail en SMS van Ticket Swap. De volgende werkdag wordt het geld direct overgemaakt. Ticket Swap heeft trouwens ook een handige app waar je gebruik van kunt maken. Met deze app heb je de mogelijkheid om overal tickets te kopen en verkopen. De Ticket Swap app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android. Download de app gratis in de Appstore of Google Playstore.


Artikelen over TicketSwap

Tweedehandse tickets kopen en verkopen

Op Ticket Swap kun je op een veilige manier kaartjes kopen en verkopen. Het is was nog nooit zo eerlijk en eenvoudig om tweedehandse tickets te kopen voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater, weekendjes weg, noem maar op. Kaartjes verkopen op de website van Ticket Swap is trouwens ook [...]

TicketSwap Reviews

  • 2 tickets te koop gezet die ik via een hoofdsponsor van het evenement had gekregen en vrij snel verkocht.

    Melding koper 13:53: tickets werken niet
    Reactie van mij 13:57: Balen, laten we het oplossen en even contact opnemen met de betreffende sponsor.
    (mijn ervaring leert dat dit dan direct opgelost kan worden)

    Melding koper: Ik heb maar zelf kaartjes ter plekke gekocht, hier een betaalbewijs.

    Had ondertussen wel al via Ticketswap mijn geld gehad.

    Nu blijkt dat ik het volledige bedrag moet terugbetalen, omdat de kaartjes niet werkten en omdat ze gratis zouden zijn.
    (vind ik persoonlijk erg raar want iemand heeft er gewoon voor betaald)

    Als ik dat van tevoren had geweten had ik wel iemand anders blij gemaakt met de kaartjes.

    Los van het feit dat de koper ook nog de boel beduveld zou kunnen hebben wil ik met deze review dus even waarschuwen. Verkoop niet gratis verkregen tickets.

    Na ook nog kinderachtig dreigen met de politie als ik niet terug zou betalen was ik wel klaar met deze site.

    Zwakke punten
    Communicatie
    Te weinig bescherming voor verkopers
    Constant schermen met algemene voorwaarden waar je akkoord mee bent gegaan.

    Door R. Boer op 16 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ticketswap lijkt in eerste instantie handig, je koopt een ticket die van te voren beoordeeld is op echtheid, en die word vervolgens door verkocht. Maar schijn bedriegt.

    Ik had een ticket gekocht via Ticketswap voor een optreden op 17-02. De naam van deze persoon was nog steeds zichtbaar op de ticket, dus het is sowieso NIET zo dat je een authentieke ticket krijgt zoals zij beweren.

    Eenmaal aangekomen die zaterdag van het even werd mij aan de deur verteld dat de optreden was gecanceld. Ik was natuurlijk behoorlijk teleurgesteld, om het maar netjes te zeggen. Ik had reiskosten gemaakt, tijd vrij genomen, en niemand.. NIEMAND die mij van te voren heeft aangegeven dat deze optreden was geannuleerd. Je hoeft dus niet te rekenen bij Ticketswap dat zij jou gaan inlichten mocht er iets mis gaan met het optreden. Zij vullen hun zakken met transactiekosten.. 5% van het gekochte ticketbedrag, maar als er iets gebeurt waardoor het misgaat laten ze niks horen.. Heel apart..

    Ik ging dus weer teleurgesteld terug naar huis. De volgende dag begon ik te mailen met ticketswap. Al snel werd duidelijk dat er in een geval als de mijne, zij geen ene verantwoording op zich nemen. Sterker nog, ze doen nog niet eens de moeite om je te helpen. Nog sterker... Ze helpen je TEGEN om je te helpen want na gesproken te hebben met ticketmaster, de originele verkoper van de ticket, was het enige wat ticketswap hoefde te doen is een verzoek bij hun aanvragen om mij de ticket en of reiskosten terug te betalen maar ook dit deden zij niet voor mij.

    Ik had de ticket gekocht. Dus ik was de originele nieuwe eigenaar, maar, volgens ticketswap zelf, was de vorige eigenaar de tickethouder en moest alles volgens hem gedaan worden.. Ik kreeg niet eens de prijs van de ticket die op ticket stond terug. Ik heb contact proberen te maken met de verkoper maar die had mij al snel geblokkeerd toen die door had hoe hij WINST kon maken op mijn geleden verlies.. Ik had namelijk, reiskosten, dag weggooid, tijd vrij genomen, frustraties. Maar hij die alleen een ticket aangeboden had kreeg al zijn geld terug.

    Ik heb zoveel moeite gedaan, zoveel contact gehad.. Ze praten elkaar allemaal tegen bij ticketswap. Zo had mijn vriendin 1 keer naar hun gemailt. 1 KEER. En toen werd haar al verteld dat zij geen mail contact meer mocht maken met Ticketswap. Is dit nou klantenservice..?

    Ticketswap heeft echt de slechste klantenservice die ik ooit van heb gehoord. Ik zal ook nooit meer gebruik van ze maken. Een waarschuwing voor iedereen die hier van plan is een ticket te kopen.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Slechste klantenservice ooit

    Door David op 22 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Originele ticket verkocht via ticketswap
    4 andere tickets in de sectie verkocht via een andere website waren geen problemen mee
    Behalve de 2 op ticketswap

    Koper zegt dat het stoelnummer niet bestond op de ticket
    Echter heb ik navraag gedaan bij de officiële ticketshop en de voetbalclub van het stadion en wat blijkt hij bestaat wel degelijk

    De koper vertelde dat hij uiteindelijk in een ander vak heeft gezeten
    Ik wilde nog 50 procent terug geven waar koper mee akkoord ging maar ticketswap heeft het hele bedrag terug gestort

    Het verhaal is sowieso raar want zonder geldig ticket kom je echt geen stadion in

    Ticketswap wil nergens naar luisteren terwijl ik al 3 bewijsstukken heb overlegt maar ze blijven de koper gelieve op haar verhaal

    Door Marco op 24 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In principe natuurlijk een heel goed idee deze website, maar de uitvoering kan veel beter. Het lijkt erop dat je zowel als koper als verkoper betaald voor schijn veiligheid. Ik lees hier veel verhalen over de risicos voor de kopers met slechte ervaringen, maar zelf heb ik dit als verkoper. Mijn kaartjes werden erg snel verkocht. Echter aan iemand waarvan z'n account meteen is geblokkeerd (dus geen naam) door Ticketswap. Ik navragen; en jahoor de persoon voldeed niet aan de eisen en is naar alle waarschijnlijkheid iemand met slechte intenties. Lees: hij/zij zal het e-ticket meerdere keren verkopen.

    PROBLEEM is dat het ticket reeds verkocht is; dus geen check voordat de verkoop rond is maar daarna. Nu heeft dus iemand mijn ticket, met mijn naam erop; die vervolgens dat ticket 10 x gaat verkopen.......het kan dus dat ik vervolgens benaderd zal worden door iemand met een vervelende ervaring terwijl ik niks aan het verkoop process kan doen.....niet echt een fijn gevoel. Zeker niet als je juist je ticket via deze site wilde verkopen om misbruik te voorkomen. Dan toch maar weer marktplaats de volgende keer, zodat ik zelf kan inschatten of de koper oprecht naar het concert wilt.

    Sterke punten
    Snelle verkoop (te snel dus eigenlijk)
    makkelijke site
    slikke app

    Zwakke punten
    Geen controle op aan wie er wordt verkocht
    niks zeggende feedback als je dit meld
    schijnveiligheid voor beide partijen

    Door Nelis op 12 februari 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al meer dan 30 tickets verkocht voor mijn vriendengroep. Weekje terug weer een hele zooi verkocht en kreeg een melding dat er eentje niet geldig zou zijn geweest. Aangezien ik de enige was die de tickets in handen had gekregen, gereageerd dat dit sowieso niet door een fout van mij gebeurd kon zijn. Deze ticket zat in een pdf file met nog drie andere tickets, die wel hadden gewerkt.

    Ineens bleek er nog een ticket geweigerd te zijn, maar die persoon kon wel naar binnen, na een goed gesprek met de beveiliging.
    Sterk verhaal. Heb zelf meerdere malen tickets gescand bij grote evenementen en zonder geldig ticket, kom je echt niet naar binnen.
    Uiteindelijk met de persoon die geklaagd had, overeengekomen dat wede schade zouden delen. Maar Ticketswap ging hier niet mee akkoord. Nadat ik mijn frustratie hierover uitsprak blokkeerde Ticketswap mijn account en gaf aan dat zij de klagende koper adviseerde aangfifte te doen van internetfraude.

    Echt een stelletje honden daar bij Ticketswap. Je wordt als verkoper niet geloofd. Als twee kopers bij eenzelfde verkoper tickets kopen en dan gaan klagen, hebben ze dus altijd gelijk volgens Ticketswap. Erg krom en kortzichtig.

    Nee aan mij verdienen ze geen cent meer en adviseer iedereen ook deze site te mijden!

    Sterke punten
    - kortzichtigheid

    Zwakke punten
    - luisteren niet
    - oordelen erg snel zonder uit te zoeken of het verhaal van een koper wel klopt
    - ronduit asociaal in contact met de klant

    Door Anne op 1 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb in mijn onschuld 2 tickets (samen) te koop gezet op TicketSwap (plaatsen in de Ziggo dome op de eerste ring, netjes naast elkaar). Maar wat blijkt nu? TicketSwap staat gewoon toe dat iemand 1 ticket koopt, waardoor ik met 1 ticket ben blijven zitten. Niemand wil natuurlijk 1 ticket kopen dus ik raak het niet meer kwijt. Ik heb mijn beklag gedaan maar het antwoord was 'wat jammer dat je onze algemene voorwaarden niet goed gelezen hebt, want daarin staat dat wij de tickets per stuk mogen verkopen..' . Ik heb de algemene voorwaarden er nog eens op nagelezen maar daar staat nergens iets genoemd over het apart verkopen van tickets. Ze hebben het in de algemene voorwaarden wel over al over 'het ticket' (enkelvoudig). Ze zullen het juridisch gezien wel hard kunnen maken, maar ik vind het op zijn minst zeer slechte service, ik heb het idee dat ze hier opzettelijk vaag over zijn. Er zou een waarschuwing gegeven moeten worden bij het te koop zetten van de tickets als je er meer dan 1 wilt verkopen. Maar dat doen ze niet, want zij cashen lekker hun aanzienlijke transactiekosten en het kan ze niets schelen dat jij met een ticket blijft zitten.

    Dus: verkoop nooit je tickets via TicketSwap, gelukkig hebben we nog het goeie ouwe Marktplaats!

    Zwakke punten
    Zonder toestemming een enkel ticket verkopen terwijl ik ze per 2 te koop heb gezet, en allles wat je krijgt als je klaagt is een plichtmatig emailtje. Deze mensen zijn erop uit om snel geld te verdienen zonder zich verder druk te maken om hun 'klanten'.

    Door Eva op 6 februari 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onlangs via Ticketswap kaartjes gekocht, blijkt dus dat de Ziggodome bij een onuitverkocht concert een reset zet op de kaarten?! Nog nooit van gehoord overigens, maar iedere koper krijgt dus de kaarten opnieuw in zijn mailbox. Via ticketswap dus niet, want die nieuwe kaarten heeft de originele koper... STA JE DAAR VOOR NIETS...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Eigenlijk zou TicketSwap veel meer priveegegevens moeten delen tussen de verkoper en koper.
    Ik heb uiteindelijk aangifte gedaan bij de politie voor een Facebook Profiel...

    Door swapper op 24 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit jaar voor een fikse prijs 90eu een ticket gekocht via ticketswap, blijkt mijn kaartje aan de deur nep te zijn, er staat letterlijk op de website; wij controleren de tickets voor upload, pas op koop niet via ticketswap! !! Bespaard je een hoop elende

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet naar binnen bij festival
    Lege portomonee
    Slechte communicatie

    Door Dennis op 4 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ten eerste: Het is belachelijk dat je een maximaal percentage bovenop de originele aankoopprijs mag vragen voor verkoop van het ticket. Ik heb met de maximale vraagprijs precies €1 winst gemaakt, ze vragen verdomme €5,50 aan kosten, ronduit debiel.

    Ten tweede: Ik had het idee om simpelweg te kijken of er mensen geïnteresseerd waren in mijn ticket, en voordat ik het wist was mijn ticket verkocht door ticketswap.nl en kon ik dus zelf niet bepalen of ik het daadwerkelijk wilde verkopen.

    Daarna probeerde ik dus de chat uit van ticketswap.nl en kreeg ik een meneer die mij vertelde dat ik akkoord was gegaan met deze voorwaarde. Uhm, ja, dat klopt, anders kan ik mijn ticket niet op de site zetten, hoe anders moet ik het doen?
    Hij bevestigde eigenlijk alleen maar dingen die ik al wist en kwam niet met bruikbare informatie.
    Alles goed en wel, ticket verkocht van Dominator een dag vantevoren. Ik wilde weten wanneer ik mijn geld voor dit ticket zou ontvangen, dit blijkt een werkdag na verkoop van het ticket te zijn.
    Laat ik even duidelijk zijn, 18 juli 2014 rond 12:00 heb ik dus mijn ticket verkocht, deze review schrijf ik op 24 juli 2014 om 13:44 en ik heb nogsteeds niks ontvangen op mijn rekening. Nu ben ik weer een chat gestart met een andere werknemer die op een nogal onprofessionele manier aan het praten is met mij, msn afkortingen die men liever niet ziet als het om een aanzienlijk bedrag gaat wat dus al 3 dagen te laat is.

    Sterke punten
    Simpele layout, makkelijk te gebruiken website en het zoeken naar tickets is heel makkelijk.

    Zwakke punten
    Slechte service, debiele 5% aan bemiddelingskosten, achterlijke voorwaarden, betaling duurt belachelijk lang, als ik er zelf niet achteraan was gegaan, had het waarschijnlijk nog veel langer geduurd voordat ik betaald zou worden.

    Door Connor op 24 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik ben opgelicht via ticketswap. Uit pure nood had ik een kaartje gekocht via Ticketswap. Bij het inchecken bleek het kaartje echter al gebruikt te zijn. Na contact te hebben gezocht via ticketswap bood Ticketswap niets meer dan een flut anoniem chatkanaal waar je achteraf aan de verkoper kunt vragen of je asjebliehiehieft je geld terug mag, wat uiteraard niet gaat gebeuren. Het kan ze verder geen zak interesseren.

    Ticketswap is een farce. Mocht je net zoals ik ook voor de praatjes van Ticketswap gevallen zijn, deel dan je slechte ervaringen op review sites en waarschuw anderen via Facebook en overige social media!

    Zwakke punten
    Ticketswap is fout bezig; het probeert hard te cashen op neppe kaarten en profileert zich als het fout gaat als een onschuldig doorgeefluik.

    Door michielh op 31 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ten eerste laat Ticketswap zowel de koper als de verkoper een flink bedrag aan transactiekosten betalen. Ten tweede voeren ze een zogenaaamde controle uit op de tickets maar dit voorkwam niet dat mijn ticket het niet deed. vervolgens doet Ticketswap niets anders dan mij de waardeloze (nep) gegevens verstrekken van de verkoper. Ben m'n geld dus kwijt en Ticketswap geeft niet thuis!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    -onbetrouwbaar
    -kosten voor zowel koper als verkoper
    -slechte klantenservice

    Door Otto op 21 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek TicketSwap

Schrijf je eigen review