Reviews van deze auteur

Nooit meer TicketSwap

Review over TicketSwap

Ticketswap lijkt in eerste instantie handig, je koopt een ticket die van te voren beoordeeld is op echtheid, en die word vervolgens door verkocht. Maar schijn bedriegt.

Ik had een ticket gekocht via Ticketswap voor een optreden op 17-02. De naam van deze persoon was nog steeds zichtbaar op de ticket, dus het is sowieso NIET zo dat je een authentieke ticket krijgt zoals zij beweren.

Eenmaal aangekomen die zaterdag van het even werd mij aan de deur verteld dat de optreden was gecanceld. Ik was natuurlijk behoorlijk teleurgesteld, om het maar netjes te zeggen. Ik had reiskosten gemaakt, tijd vrij genomen, en niemand.. NIEMAND die mij van te voren heeft aangegeven dat deze optreden was geannuleerd. Je hoeft dus niet te rekenen bij Ticketswap dat zij jou gaan inlichten mocht er iets mis gaan met het optreden. Zij vullen hun zakken met transactiekosten.. 5% van het gekochte ticketbedrag, maar als er iets gebeurt waardoor het misgaat laten ze niks horen.. Heel apart..

Ik ging dus weer teleurgesteld terug naar huis. De volgende dag begon ik te mailen met ticketswap. Al snel werd duidelijk dat er in een geval als de mijne, zij geen ene verantwoording op zich nemen. Sterker nog, ze doen nog niet eens de moeite om je te helpen. Nog sterker... Ze helpen je TEGEN om je te helpen want na gesproken te hebben met ticketmaster, de originele verkoper van de ticket, was het enige wat ticketswap hoefde te doen is een verzoek bij hun aanvragen om mij de ticket en of reiskosten terug te betalen maar ook dit deden zij niet voor mij.

Ik had de ticket gekocht. Dus ik was de originele nieuwe eigenaar, maar, volgens ticketswap zelf, was de vorige eigenaar de tickethouder en moest alles volgens hem gedaan worden.. Ik kreeg niet eens de prijs van de ticket die op ticket stond terug. Ik heb contact proberen te maken met de verkoper maar die had mij al snel geblokkeerd toen die door had hoe hij WINST kon maken op mijn geleden verlies.. Ik had namelijk, reiskosten, dag weggooid, tijd vrij genomen, frustraties. Maar hij die alleen een ticket aangeboden had kreeg al zijn geld terug.

Ik heb zoveel moeite gedaan, zoveel contact gehad.. Ze praten elkaar allemaal tegen bij ticketswap. Zo had mijn vriendin 1 keer naar hun gemailt. 1 KEER. En toen werd haar al verteld dat zij geen mail contact meer mocht maken met Ticketswap. Is dit nou klantenservice..?

Ticketswap heeft echt de slechste klantenservice die ik ooit van heb gehoord. Ik zal ook nooit meer gebruik van ze maken. Een waarschuwing voor iedereen die hier van plan is een ticket te kopen.

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Slechste klantenservice ooit

reacties: