• Connor

  Review over TicketSwap

  Heel jammer

  Ten eerste: Het is belachelijk dat je een maximaal percentage bovenop de originele aankoopprijs mag vragen voor verkoop van het ticket. Ik heb met de maximale vraagprijs precies €1 winst gemaakt, ze vragen verdomme €5,50 aan kosten, ronduit debiel.

  Ten tweede: Ik had het idee om simpelweg te kijken of er mensen geïnteresseerd waren in mijn ticket, en voordat ik het wist was mijn ticket verkocht door ticketswap.nl en kon ik dus zelf niet bepalen of ik het daadwerkelijk wilde verkopen.

  Daarna probeerde ik dus de chat uit van ticketswap.nl en kreeg ik een meneer die mij vertelde dat ik akkoord was gegaan met deze voorwaarde. Uhm, ja, dat klopt, anders kan ik mijn ticket niet op de site zetten, hoe anders moet ik het doen?
  Hij bevestigde eigenlijk alleen maar dingen die ik al wist en kwam niet met bruikbare informatie.
  Alles goed en wel, ticket verkocht van Dominator een dag vantevoren. Ik wilde weten wanneer ik mijn geld voor dit ticket zou ontvangen, dit blijkt een werkdag na verkoop van het ticket te zijn.
  Laat ik even duidelijk zijn, 18 juli 2014 rond 12:00 heb ik dus mijn ticket verkocht, deze review schrijf ik op 24 juli 2014 om 13:44 en ik heb nogsteeds niks ontvangen op mijn rekening. Nu ben ik weer een chat gestart met een andere werknemer die op een nogal onprofessionele manier aan het praten is met mij, msn afkortingen die men liever niet ziet als het om een aanzienlijk bedrag gaat wat dus al 3 dagen te laat is.

  Sterke punten
  Simpele layout, makkelijk te gebruiken website en het zoeken naar tickets is heel makkelijk.

  Zwakke punten
  Slechte service, debiele 5% aan bemiddelingskosten, achterlijke voorwaarden, betaling duurt belachelijk lang, als ik er zelf niet achteraan was gegaan, had het waarschijnlijk nog veel langer geduurd voordat ik betaald zou worden.

  24 juli 2014

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.