TicketSwap Review: Twijfelachtig

 • In principe natuurlijk een heel goed idee deze website, maar de uitvoering kan veel beter. Het lijkt erop dat je zowel als koper als verkoper betaald voor schijn veiligheid. Ik lees hier veel verhalen over de risicos voor de kopers met slechte ervaringen, maar zelf heb ik dit als verkoper. Mijn kaartjes werden erg snel verkocht. Echter aan iemand waarvan z'n account meteen is geblokkeerd (dus geen naam) door Ticketswap. Ik navragen; en jahoor de persoon voldeed niet aan de eisen en is naar alle waarschijnlijkheid iemand met slechte intenties. Lees: hij/zij zal het e-ticket meerdere keren verkopen.

  PROBLEEM is dat het ticket reeds verkocht is; dus geen check voordat de verkoop rond is maar daarna. Nu heeft dus iemand mijn ticket, met mijn naam erop; die vervolgens dat ticket 10 x gaat verkopen.......het kan dus dat ik vervolgens benaderd zal worden door iemand met een vervelende ervaring terwijl ik niks aan het verkoop process kan doen.....niet echt een fijn gevoel. Zeker niet als je juist je ticket via deze site wilde verkopen om misbruik te voorkomen. Dan toch maar weer marktplaats de volgende keer, zodat ik zelf kan inschatten of de koper oprecht naar het concert wilt.

  Sterke punten
  Snelle verkoop (te snel dus eigenlijk)
  makkelijke site
  slikke app

  Zwakke punten
  Geen controle op aan wie er wordt verkocht
  niks zeggende feedback als je dit meld
  schijnveiligheid voor beide partijen

  Door Nelis op 12 februari 2016

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek TicketSwap Reviews over TicketSwap

reacties

 • Volgens mij kan dat niet wat jij zegt. De door jou aangeboden tickets worden ongeldig gemaakt. De koper krijgt een nieuw ticket. Dus ik neem aan dat jouw naam dan ook niet meer op het ticket staat. Ticketswap lijkt mij voor de koper toch een stuk betrouwbaarder dan Marktplaats.

  Door Naoom op 14 april 2016
 • Nelis heeft wel degelijk een punt: zojuist een ticket gekocht van een verkoper.. op het ticket staat niet eens haar naam maar zelfs die van iemand anders.. dus ja het oude ticket wordt onbruikbaar gemaakt, maar het nieuwe ticket kan nog altijd 10x worden doorverkocht met jouw eigen naam erop. Niet slim van Ticketswap; tickets op naam zou het veel betrouwbaarder maken!!

  Door Ivian op 12 juli 2016

Bezoek TicketSwap Reviews over TicketSwap

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over TicketSwap
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden