Ticketmaster.nl staat garant voor optimale dienstverlening en service met een zo laag mogelijke drempel voor de consument. Hiervoor maakt Ticketmaster.nl gebruik van een uitgebalanceerd netwerk van directe en indirecte voorverkoopkanalen. De marktpositie van Ticketmaster.nl zal verder versterken door verbreding en verdieping van het assortiment en door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met gelieerde partijen in binnen en buitenland.

TicketMaster Reviews

  TicketMaster klantenservice

  De albekende 18e verjaardag kwam voor mij eraan en mijn lieftallige vriendin had me verrast me een geweldig cadeu namelijk 2 tickets naar Post Malone. Ik was ongeloofelijk blij maar helaas had ik I.V.M. mijn carrière bij Defensie een oefening op die datum. Mijn vriendin had haar hard verdiende geld verspild en onze gelukkig bui kwam snel tot een eind. Ik heb tot op de bodem uitgezocht hoe we een weg hierdoor heen konden vinden en de enige was door de kaartjes weer voor dezelfde waarde zien terug te krijgen. Met behulp van de geweldige werknemer genaamd Reinout hebben mijn vriendin en ik een geweldige oplossing gekregen. De organisatie heeft ons een grote dienst bewezen en daar zullen we erg dankbaar voor zijn. (Reinout, je verdient een flink schouderklopje) Ik wens de organisatie nog veel voorspoed en succes. Bedankt TM.

  Sterke punten
  Snelle service Duidelijke aanwijzingen Vriendelijk Erg begripvol

  Zwakke punten
  Geen, de werknemer die ons heeft geholpen heeft uitstekend zijn baan uitgevoerd.

  kuddedieren

  De meeste mensen zijn kuddedieren en als de media in koor roept dat een artiest goed is dan wordt men direct fan van de artiest. Als die artiest dan een concert geeft moet men niet gek op kijken dat het heel snel is uitverkocht en dat er op doorverkoopsites de tickets voor een veel te hoge prijs worden verkocht. Nog te veel mensen trappen daar in en kopen de veel te ure tickets. Ik loop niet achter de massa aan en ik heb een kaart gekocht voor een concert van Alan Parsons Project in Oldenburg bij ticketmaster. De voorverkoop is al maanden aan de gang en de kaarten zijn nog niet uitverkocht. Ik kreeg heel op tijd mijn kaart voor de originele prijs en ben dus zeer tevreden over ticketmaster.

  Sterke punten
  Eerlijk adres en originele prijzen Snelle levering van kaarten Betrouwbaar Ruime keuze aan concerten (bij buitenlandse concerten even bij de collega's in het betreffende land kaarten kopen)

  Zwakke punten
  Hoge verzendkosten

  Niet ontvangen kaartjes abn

  Kaartjes wel betaald niet ontvangen. Bellen en dan krijg je 2 opties waar dit onderwerp niet gekozen kan worden. (Mail maar dan krijgt u binnen 5 werkdagen of voor het evenement begint een reactie.) ik heb toen gewoon een optie gekozen omdat ik iemand wilde spreken en tot mijn grote verbazing werd ik keurig te woord gestaan en geholpen. Moest daarna toch nog mailen en bestandje van het bankafschrift bijvoegen maar uiteindelijk smiddags had ik de tickets binnen. De service vd de dames was uitstekend !

  Sterke punten
  Makkelijk en snel te bestellen.

  Zwakke punten
  Bij problemen niet makkelijk toegangkelijk. Bellen is absurt duur en je hebt ze zomaar 20 min ad telefoon (9,00 euro. Het is klant onvriendelijk om geen optie aan te bieden in het tel. Menu wat overige vragen betreft.

Bezoek TicketMaster

Schrijf je eigen review