Ticketmaster.nl staat garant voor optimale dienstverlening en service met een zo laag mogelijke drempel voor de consument. Hiervoor maakt Ticketmaster.nl gebruik van een uitgebalanceerd netwerk van directe en indirecte voorverkoopkanalen. De marktpositie van Ticketmaster.nl zal verder versterken door verbreding en verdieping van het assortiment en door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met gelieerde partijen in binnen en buitenland.

TicketMaster Reviews

  Ticket parkeerkaart

  Ik heb net een parkeerkaart besteld. Het ging allemaal vrij makkelijk en voor 5,65 meer (18,15 normaal 12,50 (extra kosten is sws 5 euro meer en 65 cent via ideal verder kon je ook nog kiezen voor annuleringsverzekering van ongeveer 3,50 maar dat heb ik niet gedaan)) ben ik verzekerd van een parkeerplaats bij de show van peter pan. Ik heb totaal geen problemen gehad met bestelling en had de ticket letterlijk binnen 10 minuten (misschien zelfs minder) in me mail staan als pdf.

  Sterke punten
  Heel snel de tickets binnen en voor een als je een parkeerkaart besteld is de prijs nog prima te doen. Ik heb eigenlijk niks te klagen

  Zwakke punten
  Van wat ik kwa reviews heb gelezen moet je het wel allemaal in 1 keer goed doen want fouten zijn niet op te lossen

  Gereserveerd voor de Moody Blues, ging goed

  Ik heb net gereserveerd voor de Moody Blues. Dit is een concert met zitplaatsen, het was makkelijk om de betreffende zitplaatsen te selecteren en ter reserveren. je kan gratis de kaartjes uitprinten. Op laten sturen kost 3,- extra, en aangetekend verzenden 11 euro extra De prijs voor eerste rang was 59, ook kon je een annuleringsverzekering nemen, er staat dan niet de prijs met annuleringsverzekering bij alleen ook 59,- met annuleringsverzekering. Pas aan het einde zie je dat de annuleringsverzekering iets van 3 euro en nog wat per persoon kost (dus als je met 3 personen gaat 3 x 3 euro aan kosten). Dus ik ben weer terug gegaan en eheb de kaartjes daarna zonder annulerings verzekering besteld. Servicekosten vind ik vrij hoog meer dan 5 euro en dat dan 3x als je voor 3 personen reserveert. Beter is dat dan om dit bij de prijs in te calculeren. Dan is het schrikeffect voor mensen minder groot. reken dan 64,- bijvoorbeeld zonder steeds overal kosten extra voor te berekenen.

  Sterke punten
  Je kan snel reserveren, als je ze zelf uitprint heb je de kaartjes dezelfde dag nog in huis

  Zwakke punten
  hoge bijkomende kosten, annuleringsverzekering, service kosten en eventueel het opsturen van de kaartjes

Bezoek TicketMaster

Schrijf je eigen review