SeatWave - 16 Reviews

Last updated: 1 februari 2018
SeatWave Logo

29.4% aanbevolen, 16 Reviews

  1. SeatWave
  2. Informatie over SeatWave
  3. Betrouwbaarheid SeatWave
  4. SeatWave Reviews
  5. Schrijf ook een review over SeatWave

Niet tevreden over SeatWave? Probeer dan eens Ticket Tribune.

SeatWave

Seatwave.nl is een online marktplaats waar fans tickets voor concerten, theater, sport en zo ongeveer elk ander soort live evenement kunnen kopen en verkopen. Seatwave.nl is opgericht door een groepje mensen die van mening zijn dat het gewoon simpel en veilig moet zijn om aan tickets te komen.

SeatWave Details

Hits: 1196

URL: http://www.seatwave.nl/

Categorieën: Algemene Ticketaanbieders

Reviews: 16

Informatie over SeatWave

SeatWave is een ticketmaster bedrijf, een online marktplaats waar mensen terecht kunnen voor tickets voor (sport)evenementen, concerten, comedyshows, festivals, theater, attracties en allerlei andere soort live evenementen. Mensen hebben de mogelijkheid om bij SeatWave een ticket te kopen of verkopen.

Het ticketmaster bedrijf is opgericht door groepje mensen, die vinden dat het kopen en het verkopen van kaartjes eenvoudig en veilig moet verlopen. SeatWave is dus opgericht om op een gemis in de markt in te spelen, namelijk een betrouwbare ticketmaster bedrijf.

Betrouwbaarheid SeatWave

Er zijn verschillende bedrijven die kaartjes aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen en verkopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement.

Controleer altijd waar je een kaartje koopt voor een evenement.

Besluit je kaartjes te kopen bij SeatWave dan moet je er rekening mee houden dat je na de aankoop van je tickets zelf verantwoordelijk om voorafgaand aan het evenement het tijdstip, de datum, locatie en andere bijzonderheden van de ticket te verifiëren. Wanneer er na verificatie blijkt dat bepaalde informatie zoals het tijdstip, de datum en locatie van het evenement zijn gewijzigd, dan dien je zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice van SeatWave.

In de gebruikersovereenkomst van SeatWave staat dat het ticketmaster bedrijf niet verantwoordelijk voor het handelen of nalaten van een artiest, de organisator of met verband tot de locatie waar het evenement wordt georganiseerd. Alle verkopen zijn definitief bij SeatWave. In de gebruikersovereenkomst staat tevens dat het ticketmaster bedrijf niet verantwoordelijk is voor de handelingen of commissies van een artiest, organisator of locatie.

Seatwave biedt hiervoor echter een oplossing. Wanneer je een kaartje koopt, kun je ervoor kiezen om 'Ticketcover premium' toe te voegen aan je bestelling. Deze aanvullende verzekering biedt extra dekking voor een lijst aan oorzaken waardoor je het evenement niet kan bijwonen.

SeatWave belooft 100% veiligheid en garantie van tickets door bijvoorbeeld bij je bestelling 'Ticketcover premium' toe te voegen.

Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen.


SeatWave Acties & Nieuws

  • 5 februari 2017 Ticketmaster SeatWave
    SeatWave is een ticketmaster bedrijf, een online marktplaats waar mensen terecht kunnen voor toegangskaartjes voor (sport)evenementen, concerten, comedy shows, festivals, theater, attracties en allerlei andere soort live evenementen. Mensen hebben de mogelijkheid om bij SeatWave een ticket te kopen of verkopen. Het ticketmaster bedrijf is opgericht door groepje mensen, die vinden dat het kopen en Lees verder

SeatWave reviews (16):

SeatWave - Oplichterij

0

Review:
Kaartjes in januari gekocht voor concert Beyonce juli. Laatste dag een bericht van Viktor F. ontvangen (tijdens werktijd) dat we voor 17:00 moesten doorgeven akkoord te gaan met nieuwe stoelnummers, mocht dat niet zo zijn dan zouden we het geld terugkrijgen.
Net te laat en ja hoor geen kaarten meer, het geld zou teruggestort worden. Nog steeds niets ontvangen. Dit bedrijf heeft op deze manier een verkapte vorm van geld binnen halen, oplichten binnen de regels. Ze speculeren 6-8 maanden met ieders geld, doen alsof je kaarten ervoor krijgt en puntje bij paaltje leveren ze niets uit. Ook het geld retourneren ze niet(zijn er nog mee bezig). Bij enkelen doen ze het wel om een goede recensie te krijgen.
Wij gaan in ieder geval aangifte doen bij de politie in Nederland en Engeland. Tevens is Seatwave ook bij de Consumentenbond aangegeven als onbetrouwbaar.

Sterke punten:
Als je naar de originele Ticketmaster site wilt gaan, pas op dat je niet bij Seatwave terecht komt. Je denkt dat je bij een originele betrouwbare site zit.

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Eva van Dijk beveelt SeatWave NIET aan bij vrienden/bekenden

SeatWave - Corrupt zootje

0

Review:
Twee geldige Coldplay kaarten via Seatwave verkocht.
Na het concert kon ik fluiten naar mijn geld omdat zij beweren dat de tickets niet de orginele waren en dus niet geldig. Een volstrekte leugen.
Laat het iedereen weten die dit leest doe nooit zaken met of via Seat Wave.
Ze doen alles af door niet te reageren en te verwijzen naar hun voorwaarden.
Ik hoop van ganser harte dat dit soort personen van Seat Wave zich zelf een keer zo ontzettend tegen komen. Of iemand tegenkomen.
Van mij mogen ze beginnen met Louise Wanstall te verbouwen als ten minste t haar echte naam is. Zal wel niet want ze zijn nergens eerlijk in / mee.

Sterke punten:
Kunnen zeer goed de boel belazeren.Stelletje criminelen.

Zwakke punten:
Gewoon nooit zaken doen met deze club criminelen.

A.A.K. beveelt SeatWave NIET aan bij vrienden/bekenden

SeatWave - LET OP!!!!

0

Review:
Seatwave is een erg ontbetrouwbaar bedrijf. Bij een geslaagde koop of verkoop heb je veel te veel betaald voor het product door met name hoge "service"kosten. Let goed op; bij verkoop krijg je pas betaald na de datum van het evenement. Je tickets stuur je dus op en ben je kwijt, de koper betaald aan Seatwave en het kan zomaar zijn dat je een half jaar later pas de betaling ontvangt. Als er problemen optreden dan krijg je in eerste instantie te maken met een Nederlands sprekende medewerker die totaal geen kennis van zaken heeft en geen beslissingen kan en mag nemen. Bij de meest eenvoudige vragen zullen deze medewerkers je doorverwijzen naar slecht Engels sprekende "senior" medewerkers. Deze senior medewerkers luisteren slecht en mogen als antwoord enkel de tekst voorlezen zoals die in de algemene voorwaarden staat geschreven. Seatwave (en dus Ticketmaster!) mag zich schamen!

Sterke punten:
De manier waarop men hun telefoonnummer verbergt op de website om er maar voor te zorgen dat zo min mogelijk mensen telefonisch contact op nemen.

Zwakke punten:
Het hele bedrijf.

Joost beveelt SeatWave NIET aan bij vrienden/bekenden

SeatWave - OPGELICHT!!!!!!!!

0

Review:
Mijn vrouw schaft voor haar zoon, vanwege zijn verjaardag, een kaartje aan van de Foo Fighters, via Seatwave. Wel bijna € 122,-- betaald. 99 voor het ticket, zo'n 17 voor de servicekosten en bijna 5 voor de snelle levering. Veel geld, maar zo is mijn vrouw. Want tja, het is voor zijn verjaardag. Misschien had dat een teken moeten zijn, die prijs, hoewel dit Seatwave natuurlijk geen winstbejag tegen gaat.
Kaartje, zijnde een E-ticket, tijdig ontvangen, so far so good, leek niets aan de hand.
Tot gisterenavond. De lieve vent staat daar, letterlijk op zijn 19e verjaardag, als groot Foo Fighters fan (hij had ze al moeten missen op Pink Pop, i.v.m. afzegging), wordt hem de toegang ontzegt. Wat bleek, iemand was al binnen op dezelfde naam/ticket. Conclusie, E-tickets zijn blijkbaar makkelijk in meervoud door te verkopen. En de OPLICHTER genaamd ANTON DRIVES, had er overduidelijk geen moeite mee om van meerdere mensen hun zwaar verdiende centen te stelen. Elke denkbare gruwelijke trage dood wensen wij deze man toe, om zo van het vertrouwen van mensen misbruik te maken en op de meest laffe manier mensen te bestelen. ANTON DRIVES je bent een zielig excuus voor een mens!!!

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
ONVEILIG.
OPLICHTERS OP DEZE SITE ACTIEF.

Henk beveelt SeatWave NIET aan bij vrienden/bekenden

SeatWave - seatwave: betrouwbaar, goede service, een aanrader

0

Review:
al diverse malen tickets gekocht en verkocht via seatwave. Altijd goed gegaan en prima afgehandeld, zonder problemen dus. Echt een betrouwbare verkoper met een prima klantenservice, mochten er onverhoopt problemen zijn. Ook altijd netjes mijn geld gekregen na verkoop van kaartjes. Gewoon doen dus: kopen en verkopen via Seatwave. Een aanrader !!

Sterke punten:
Groot aanbod van alle belangrijke concerten met veel verschillende stoelen tegen variabele prijzen, goede (klanten)service, overzichtelijke site.

Zwakke punten:
geen

H. Kluitma beveelt SeatWave aan bij vrienden/bekenden

SeatWave - Slechte service

0

Review:
Super onvriendelijk en slecht. Wilde tickets verkopen, krijg nu een boete van 99 euro omdat er iets niet goed is gegaan. Kan je sterk afraden met deze zakkenkloppers in zee te gaan.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Onvriendelijk, onbehulpzaam

Quirine beveelt SeatWave NIET aan bij vrienden/bekenden

SeatWave - prima deal maar wel met risico

0

Review:
Afgelopen maandag 2 juni naar kings of leon in ziggo dome geweest, het concert was geweldig!

in februari tickets via seatwave gekocht, erg veel negatieve reacties kunnen lezen op internet over oplichterij, slecht bereikbaar etc. Waardoor ik wel erg huiverig werd.

28 mei zou ik mijn tickets krijgen, dat vond ik nogal laat dus ik heb eerder al gemaild (in het Engels) dat ik de tickets graag eerder wilde ontvangen. Dezelfde dag meteen reactie dat de verkoper de tickets ging opsturen. 2 dagen later ontvangen, netjes op tijd dus. Tickets op een andere naam, nogmaals gemaild om te checken en weer direct antwoord. Ik raad echt aan om in het engels te communiceren met seatwave.

Maandag met goede hoop naar het concert gegaan met enige stress. We waren dolblij dat de tickets geldig waren. Legentimeren is niet nodig in ziggo dome.

Zelf ga ik geen tickets meer via seatwave boeken omdat ik niet meer in de stress wil zitten. Seatwave is een goede organisatie maar je weet niet zeker ofje de verkoper kunt vertrouwen. Maar indien er geen tickets meer verkrijgbaar zijn en je wilt toch graag naar het evenement gaan dan kun je het risico nemen.

Sterke punten:
Seatwave is een prima organisatie. Goed email contact, duidelijke uitleg op website.

Zwakke punten:
Geen zekerheid of de verkoper wel/niet te vertrouwen is.

Dekker beveelt SeatWave aan bij vrienden/bekenden

SeatWave - Oplichters

1

Review:
Op 7 januari 2014 kaartjes gekocht voor Jochem Myjer. Op 17 april 2014 treed hij op in het Chassé Theater. Dacht ik toch mooi kaartjes voor te hebben… Nou, niet dus.

Drie weken nadat we de 2 kaartjes hadden gekocht (welke trouwens 120 euro waren) zijn we begonnen met mailen (gezien Seatwave op geen andere manier te bereiken is) met de vraag wanneer wij deze kaartjes binnen zouden krijgen. Inmiddels zijn we 1 week voor de voorstelling en 14 weken na het bestellen en betalen van de kaarten en hebben we NOG GEEN STRAIGHT-FORWARD ANTWOORD GEHAD.

Na welgeteld 7 mailtjes van onze kant en 14 automatisch gegenereerde mailtjes in gebrekkig Nederlands van hun kant zijn we nog geen steek wijzer geworden. Iedere keer wordt ons beloofd dat ze het gaan onderzoeken en iedere keer krijgen wij geen terugkoppeling meer. Maar ons geld terug geven? Nee dat doen ze absoluut niet!

Al met al zijn het een stel dieven en wil ik absoluut niet meer met hun in zee gaan. 120 euro (excl. ‘servicekosten’) kwijt en zware frustraties rijker. Ik raad het iedereen ten strengste af om met deze dieven in zee te gaan!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slechte bereikbaarheid van de Klantenservice, gebrekkig Nederlands in antwoord op mails, geen duidelijke reactie, geen tijdsaanduiding, niet bereid om mee te werken, zien dossiers als 'behandeld' als ze een automatisch gegenereerde e-mail terug zenden, etc. etc.

Robin beveelt SeatWave NIET aan bij vrienden/bekenden

SeatWave - Bedrog

0

Review:
Kaarten gekocht depeche mode
Geleverd maar toegang geweigerd. Bleek dat tickets vergeld moesten zijn van copy ID naamhouder tickets en volmacht.
Beide hadden we niet dus mochten niet in sportpaleis.
Avond om zeep en hadden wel 400 € betaald voor kaarten van 63€
Volgens sportpaleis is dit probleem met seat wave gekend
Voor ons seat wave = bedrog

Zwakke punten:
Puur bedrog

Gielis beveelt SeatWave NIET aan bij vrienden/bekenden

SeatWave - malafide bedrijf

0

Review:
Wij hebben tickets gekocht voor vanavond 21 december, fors voor betaald (150 euro) via Seatwave. Koop geen tickets via dit bedrijf, het is een malafide bedrijf waar je geen contact mee krijgt!! Telefoonnummers werken niet, op mails wordt niet gereageerd. Ik vind het echt verschrikkelijk, het bedrag is wel van mijn rekening maar nooit de tickets ontvangen. NOOIT KOPEN BIJ SEATWAVE!!!!

Zwakke punten:
malafide en onbetrouwbaar.

Hopkins beveelt SeatWave NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SeatWave

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SeatWave aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SeatWave aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SeatWave