Oplichterij

Kaartjes in januari gekocht voor concert Beyonce juli. Laatste dag een bericht van Viktor F. ontvangen (tijdens werktijd) dat we voor 17:00 moesten doorgeven akkoord te gaan met nieuwe stoelnummers, mocht dat niet zo zijn dan zouden we het geld terugkrijgen.
Net te laat en ja hoor geen kaarten meer, het geld zou teruggestort worden. Nog steeds niets ontvangen. Dit bedrijf heeft op deze manier een verkapte vorm van geld binnen halen, oplichten binnen de regels. Ze speculeren 6-8 maanden met ieders geld, doen alsof je kaarten ervoor krijgt en puntje bij paaltje leveren ze niets uit. Ook het geld retourneren ze niet(zijn er nog mee bezig). Bij enkelen doen ze het wel om een goede recensie te krijgen.
Wij gaan in ieder geval aangifte doen bij de politie in Nederland en Engeland. Tevens is Seatwave ook bij de Consumentenbond aangegeven als onbetrouwbaar.

Sterke punten
Als je naar de originele Ticketmaster site wilt gaan, pas op dat je niet bij Seatwave terecht komt. Je denkt dat je bij een originele betrouwbare site zit.

Zwakke punten
Onbetrouwbaar

Bezoek SeatWave Reviews over SeatWave

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SeatWave
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden