Oplichters

Op 7 januari 2014 kaartjes gekocht voor Jochem Myjer. Op 17 april 2014 treed hij op in het Chassé Theater. Dacht ik toch mooi kaartjes voor te hebben… Nou, niet dus.

Drie weken nadat we de 2 kaartjes hadden gekocht (welke trouwens 120 euro waren) zijn we begonnen met mailen (gezien Seatwave op geen andere manier te bereiken is) met de vraag wanneer wij deze kaartjes binnen zouden krijgen. Inmiddels zijn we 1 week voor de voorstelling en 14 weken na het bestellen en betalen van de kaarten en hebben we NOG GEEN STRAIGHT-FORWARD ANTWOORD GEHAD.

Na welgeteld 7 mailtjes van onze kant en 14 automatisch gegenereerde mailtjes in gebrekkig Nederlands van hun kant zijn we nog geen steek wijzer geworden. Iedere keer wordt ons beloofd dat ze het gaan onderzoeken en iedere keer krijgen wij geen terugkoppeling meer. Maar ons geld terug geven? Nee dat doen ze absoluut niet!

Al met al zijn het een stel dieven en wil ik absoluut niet meer met hun in zee gaan. 120 euro (excl. ‘servicekosten’) kwijt en zware frustraties rijker. Ik raad het iedereen ten strengste af om met deze dieven in zee te gaan!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Slechte bereikbaarheid van de Klantenservice, gebrekkig Nederlands in antwoord op mails, geen duidelijke reactie, geen tijdsaanduiding, niet bereid om mee te werken, zien dossiers als 'behandeld' als ze een automatisch gegenereerde e-mail terug zenden, etc. etc.

Bezoek SeatWave Reviews over SeatWave

1 reactie

Al geprobeerd een email in het engels te sturen? Bij mij reageren ze dan meteen.

Bezoek SeatWave Reviews over SeatWave

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SeatWave
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden