Ticket Tribune - 68 Reviews

Last updated: 8 mei 2017
Ticket Tribune Logo

5.4% aanbevolen, 68 Reviews

  1. Ticket Tribune
  2. Hoe werkt Ticket Tribune?
  3. Betrouwbaarheid Ticket Tribune
  4. Ticket Tribune Reviews
  5. Schrijf ook een review over Ticket Tribune

Niet tevreden over Ticket Tribune? Probeer dan eens StubHub.

Ticket Tribune

TicketTribune is een professionele wederverkoper van tickets en is gespecialiseerd in de wederverkoop van (uitverkochte) concerten en evenementen. TicketTribune biedt tickets aan voor sportwedstrijden, concerten, evenementen, toneel-, musical- en cabaretvoorstellingen.

TicketTribune koopt de kaarten in via door haar erkende handelaren en leveranciers.

Ook koopt TicketTribune kaarten van particulieren, zoals u. Via onze website kunt u uw tickets aanbieden. Indien dit voor ons bruikbare tickets zijn doen wij u graag een aanbod.

Doordat TicketTribune een commercieel ticketbureau is hangt de prijs van de tickets af van de markt van vraag en aanbod. Het zoeken van de kaarten van uitverkochte en/of populaire concerten en evenementen kost veel tijd en brengt extra kosten met zich mee

Ticket Tribune Details

Hits: 3498

URL: http://tickettribune.nl/

CategorieŽn: Algemene Ticketaanbieders

Reviews: 68

Hoe werkt Ticket Tribune?

Ticket Tribune is wederverkoper van tickets. Het bedrijf koopt dus tickets van evenementen, concerten, wedstrijden noem maar op. Vervolgens bieden zij deze tickets aan op de website van Ticket Tribune.

Ticket Tribune attendeert mensen bij de verkoop van tickets op de algemene verkoopvoorwaarden worden gehanteerd door de organisator van het evenement waarvoor mensen een ticket kopen.

Sommige organisators van evenementen verbieden de doorverkoop van tickets. Dit is te lezen in de algemene verkoopvoorwaarden van een evenement. Wanneer je een ticket koopt bij Ticket Tribune bestaat er een kans dat de organisator van het evenement jouw ticket annuleert. De toegang tot het evenement zal je dan geweigerd worden.

In het geval dat een gekochte ticket van Ticket Tribune geannuleerd door de organisator van het evenement, dan wordt de bedrag van het ticket, inclusief de service- en verzendkosten helemaal vergoed.

Betrouwbaarheid Ticket Tribune

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement.

Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen.

Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen.


Ticket Tribune Acties & Nieuws

  • 9 februari 2017 Kaartjes kopen bij Ticket Tribune
    Ticket Tribune is wederverkoper van toegangskaarten. Het bedrijf koopt dus kaartjes van (sport)evenementen, concerten, feesten, wedstrijden noem maar op. Ticket Tribune stelt vervolgens deze (gekochte) toegangskaarten beschikbaar op de website. Bij de verkoop van de kaartjes attendeert Ticket Tribune klanten op de algemene verkoopvoorwaarden die gehanteerd worden door de organisator van het evenem Lees verder

Ticket Tribune reviews (68):

Ticket Tribune - Geen tickets Simple Minds voor volgende week

0

Review:
In November 2016 2 kaarten bested voor Simple Minds van 14 mei 2017. Direct (dik) betaald en vervolgens niets. Ja, net een automatische mail ontvangen over vertragingen bij de leverancier, bla, bla, bla en dat zij tot 3 uur voor aanvang van het concert kunnen leveren. Na wat heen en weer gemaild uiteindelijk toch (geheel onverwacht) tickets ontvangen

Sterke punten:
goed in het doen van valse beloften

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

Edwin beveelt Ticket Tribune NIET aan bij vrienden/bekenden

Ticket Tribune - Oplichters

1

Review:
2 dagen voor het concert nog steeds geen kaarten. Bedrijf niet telefonisch bereikbaar wel al 300,00 betaald

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar
Niet telefonisch te bereiken
Oplichters ( als ik nog wel op tijd de kaarten krijg schrijf ik een nieuwe review waarbij ik oplichters zal schrappen

Richard va beveelt Ticket Tribune NIET aan bij vrienden/bekenden

Ticket Tribune - Ticket Tribune - oplichters?

0

Review:
In maart 2016 heb ik twee kaarten (Gold Circle) voor het concert van Waylon op 24 november 2016 in Ahoy besteld (en betaald). Vlak voor het concert zegt Ticket Tribune dat ze de kaarten waarschijnlijk toch niet kunnen leveren (dit kunnen ze volgens eigen zeggen pas 3 uur voor aanvang van het concert aangeven), maar dat ik wel kaarten kan krijgen voor 25 november 2016.

Als ik vervolgens alle moeite heb gedaan om op het laatste moment oppas af te zeggen voor donderdag en oppas te regelen voor vrijdag, krijg ik te horen dat de kaarten voor het concert op 25 november 2016 reguliere staanplaatsen zijn en niet de kaarten die wij hebben besteld.

Ticket Tribune is heel vaag over de reden waarom de kaarten niet worden geleverd en is telefonisch niet te bereiken. Op email reageren ze heel traag en doen ze alsof dit de normaalste zaak van de wereld is.

Via de email heb ik aangegeven dat ik diep teleurgesteld ben in de wijze waarop Ticket Tribune met consumenten omgaat. Voor de goede orde wil ik iedereen waarschuwen: koop geen tickets via Ticket Tribune!

Nu wachten of mijn geld wordt teruggestort.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Gemaakte afspraken niet nakomen
Slechte communicatie
Slechte bereikbaarheid
Geen inlevingsvermogen
Bij problemen bieden ze geen of slechte oplossingen

Slopsema beveelt Ticket Tribune NIET aan bij vrienden/bekenden

Ticket Tribune - Concert Waylon

2

Review:
Ca. een half jaar geleden 4 kaarten besteld en betaald concert Waylon op 24-11-2016. In plaats van de toegezegde levering van een week voor het concert kregen wij per mail door dat zij nog geen kaarten beschikbaar hebben en dat wij conform de leveringsvoorwaarden uiterlijk 3 uur voor aanvang van het concert zullen vernemen of de kaarten daadwerkelijk geleverd worden. Indien dit niet het geval is krijgen wij na 7 dagen geld terug. Ticket Tribune is alleen per mail bereikbaar.

Sterke punten:
Mooi verhaal op de website

Zwakke punten:
Blijken niet aan kaarten te kunnen komen en zij hebben het recht om pas 3 uur voor aanvang concert te annuleren.

Joop beveelt Ticket Tribune NIET aan bij vrienden/bekenden

Ticket Tribune - koop nooit tickets bij ticket tribune

0

Review:
Tricket Tribune is een ordinaire organisatie die alleen tickets aan je verkoop wanneer zij eraan kunnen komen, kunnen ze dat niet dan krijg je niets, misschien je geld. je kunt ze niet bellen, adres van hun op de website is fake, zijn dus niet traceerbaar, kortom koop niets van ze.

John beveelt Ticket Tribune NIET aan bij vrienden/bekenden

Ticket Tribune - slechte service totaal waardeloos ticket service,

0

Review:
vandaag 2 kaartje besteld ade loveland deze heb ik gelijk betaald met ideal.
verwacht eigenlijk na betaling e-ticket per mail worden verstuurd. wacht 4 uur totaal geen reactie.
na betaling geen email bevestigen, geen e-ticket en telefoon niet bereikbaar, wel een 0900 nummer waar je 1 euro moet betalen.
kortom oplichter.
op de website staat op nog beschikbaar ticket.
ik wil niet mijn dag laten verpesten door dit waardeloos bedrijf.

Sterke punten:
geen sterk punt.
belooft niet zoals aangeboden.

Ken Tang beveelt Ticket Tribune NIET aan bij vrienden/bekenden

Ticket Tribune - Gajes is het

0

Review:
Ik ben naarstig aan het zoeken naar kaarten voor n concert van Sela Sue in Groningen 04-12-2016. Uitverkocht, maar niet bij tickettribune!!! wowze bieden ze aan aan het dubbele van de originele prijs en nog 15,- administratiekosten. Ratten zijn het wens de oplichters een persoonlijk faillissement en dan kaalplukken!!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
oplichters, van die Harry Mens types.... kosten dus

Tom Robert beveelt Ticket Tribune NIET aan bij vrienden/bekenden

Ticket Tribune - Goed afgehandeld

0

Review:
Ik heb in november 2015 kaarten besteld voor Coldplay. Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en wat op de hoogte dat de tickets uiterlijk voor aanvang gestuurd zouden kunnen worden. Ook hield ik er rekening mee dat het niet zou lukken. Uiteindelijk is het inderdaad niet gelukt, maar ik heb netjes binnen een aantal dagen mijn geld teruggestort gekregen. Ik was blij dat ze geen valse tickets hebben geleverd en voor de rest vind ik dat men zelf de voorwaarden moet nalezen.

Sterke punten:
Snel geld ontvangen nadat tickets niet geleverd konden worden.

Zwakke punten:
Het is niet helemaal duidelijk hoe groot de kans is dat zij wel tickets kunnen regelen en vlak voor aanvang ontvangen kan lastig zijn voor mensen die ver weg wonen. Dus dat is niet ideaal.

Ticket Tribune - mrs

0

Review:
Did anyone got their money back from this fraud?

Ticket Tribune - Coldplay kaarten kunnen misschien 3 uur voor aanva

0

Review:
Hoe graag je ook een concert wil gaan bezoeken .. NOOIT in zee gaan met dit bedrijf omdat het OPLICHTERS zijn.
? 491.- betaald en men komt niet door met het beloofde product
Uiteraard krijg je een geautomatiseerd antwoord waar men refereert naar alg. voorwaarden bla bla bla..

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Google Tickettribune en je leest de reviews vanzelf ...

Schrijf ook een review over Ticket Tribune

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Ticket Tribune aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Ticket Tribune aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Ticket Tribune


Home Ľ Algemene Ticketaanbieders Ľ Ticket Tribune