TicketTribune is een professionele wederverkoper van tickets en is gespecialiseerd in de wederverkoop van (uitverkochte) concerten en evenementen. TicketTribune biedt tickets aan voor sportwedstrijden, concerten, evenementen, toneel-, musical- en cabaretvoorstellingen. TicketTribune koopt de kaarten in via door haar erkende handelaren en leveranciers. Ook koopt TicketTribune kaarten van particulieren, zoals u. Via onze website kunt u uw tickets aanbieden. Indien dit voor ons bruikbare tickets zijn doen wij u graag een aanbod. Doordat TicketTribune een commercieel ticketbureau is hangt de prijs van de tickets af van de markt van vraag en aanbod. Het zoeken van de kaarten van uitverkochte en/of populaire concerten en evenementen kost veel tijd en brengt extra kosten met zich mee

Hoe werkt Ticket Tribune?

Ticket Tribune is wederverkoper van tickets. Het bedrijf koopt dus tickets van evenementen, concerten, wedstrijden noem maar op. Vervolgens bieden zij deze tickets aan op de website van Ticket Tribune. Ticket Tribune attendeert mensen bij de verkoop van tickets op de algemene verkoopvoorwaarden worden gehanteerd door de organisator van het evenement waarvoor mensen een ticket kopen. Sommige organisators van evenementen verbieden de doorverkoop van tickets. Dit is te lezen in de algemene verkoopvoorwaarden van een evenement. Wanneer je een ticket koopt bij Ticket Tribune bestaat er een kans dat de organisator van het evenement jouw ticket annuleert. De toegang tot het evenement zal je dan geweigerd worden. In het geval dat een gekochte ticket van Ticket Tribune geannuleerd door de organisator van het evenement, dan wordt de bedrag van het ticket, inclusief de service- en verzendkosten helemaal vergoed.


Betrouwbaarheid Ticket Tribune

Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tickets kopen bij zulke bedrijven. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen toegang geeft tot het evenement. Organisators van evenementen staan de doorverkoop van hun tickets niet toe omdat de prijzen van de tickets vaak vele malen hoger is dan de originele prijs. Organisators willen ook graag dat de prijzen van hun evenementen redelijk blijven en dat gaat niet wanneer tickets door andere bedrijven of particulieren worden opgekocht en vervolgens veel duurder worden doorverkocht aan mensen. Een organisator van een evenement kan namelijk altijd een door gekochte ticket annuleren omdat de organisator geen doorverkoop toestaat. De enige echte zekerheid die je hebt op een goede ticket, is om je ticket via de website van de artiest, locatie of bij de organisator te kopen.


Artikelen over Ticket Tribune

Kaartjes kopen bij Ticket Tribune

Ticket Tribune is wederverkoper van toegangskaarten. Het bedrijf koopt dus kaartjes van (sport)evenementen, concerten, feesten, wedstrijden noem maar op. Ticket Tribune stelt vervolgens deze (gekochte) toegangskaarten beschikbaar op de website. Bij de verkoop van de kaartjes attendeert Ticket Tribune klanten op de algemene verkoopvoorwaarden die gehanteerd worden door de organisator van het even ... [...]

Ticket Tribune Reviews

  Geen tickets Simple Minds voor volgende week

  In November 2016 2 kaarten bested voor Simple Minds van 14 mei 2017. Direct (dik) betaald en vervolgens niets. Ja, net een automatische mail ontvangen over vertragingen bij de leverancier, bla, bla, bla en dat zij tot 3 uur voor aanvang van het concert kunnen leveren. Na wat heen en weer gemaild uiteindelijk toch (geheel onverwacht) tickets ontvangen

  Sterke punten
  goed in het doen van valse beloften

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Oplichters

  2 dagen voor het concert nog steeds geen kaarten. Bedrijf niet telefonisch bereikbaar wel al 300,00 betaald

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar
  Niet telefonisch te bereiken
  Oplichters ( als ik nog wel op tijd de kaarten krijg schrijf ik een nieuwe review waarbij ik oplichters zal schrappen

  Ticket Tribune - oplichters?

  In maart 2016 heb ik twee kaarten (Gold Circle) voor het concert van Waylon op 24 november 2016 in Ahoy besteld (en betaald). Vlak voor het concert zegt Ticket Tribune dat ze de kaarten waarschijnlijk toch niet kunnen leveren (dit kunnen ze volgens eigen zeggen pas 3 uur voor aanvang van het concert aangeven), maar dat ik wel kaarten kan krijgen voor 25 november 2016.

  Als ik vervolgens alle moeite heb gedaan om op het laatste moment oppas af te zeggen voor donderdag en oppas te regelen voor vrijdag, krijg ik te horen dat de kaarten voor het concert op 25 november 2016 reguliere staanplaatsen zijn en niet de kaarten die wij hebben besteld.

  Ticket Tribune is heel vaag over de reden waarom de kaarten niet worden geleverd en is telefonisch niet te bereiken. Op email reageren ze heel traag en doen ze alsof dit de normaalste zaak van de wereld is.

  Via de email heb ik aangegeven dat ik diep teleurgesteld ben in de wijze waarop Ticket Tribune met consumenten omgaat. Voor de goede orde wil ik iedereen waarschuwen: koop geen tickets via Ticket Tribune!

  Nu wachten of mijn geld wordt teruggestort.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Gemaakte afspraken niet nakomen
  Slechte communicatie
  Slechte bereikbaarheid
  Geen inlevingsvermogen
  Bij problemen bieden ze geen of slechte oplossingen

  Concert Waylon

  Ca. een half jaar geleden 4 kaarten besteld en betaald concert Waylon op 24-11-2016. In plaats van de toegezegde levering van een week voor het concert kregen wij per mail door dat zij nog geen kaarten beschikbaar hebben en dat wij conform de leveringsvoorwaarden uiterlijk 3 uur voor aanvang van het concert zullen vernemen of de kaarten daadwerkelijk geleverd worden. Indien dit niet het geval is krijgen wij na 7 dagen geld terug. Ticket Tribune is alleen per mail bereikbaar.

  Sterke punten
  Mooi verhaal op de website

  Zwakke punten
  Blijken niet aan kaarten te kunnen komen en zij hebben het recht om pas 3 uur voor aanvang concert te annuleren.

  koop nooit tickets bij ticket tribune

  Tricket Tribune is een ordinaire organisatie die alleen tickets aan je verkoop wanneer zij eraan kunnen komen, kunnen ze dat niet dan krijg je niets, misschien je geld. je kunt ze niet bellen, adres van hun op de website is fake, zijn dus niet traceerbaar, kortom koop niets van ze.

  slechte service totaal waardeloos ticket service, niet aan te raden!!!

  vandaag 2 kaartje besteld ade loveland deze heb ik gelijk betaald met ideal.
  verwacht eigenlijk na betaling e-ticket per mail worden verstuurd. wacht 4 uur totaal geen reactie.
  na betaling geen email bevestigen, geen e-ticket en telefoon niet bereikbaar, wel een 0900 nummer waar je 1 euro moet betalen.
  kortom oplichter.
  op de website staat op nog beschikbaar ticket.
  ik wil niet mijn dag laten verpesten door dit waardeloos bedrijf.

  Sterke punten
  geen sterk punt.
  belooft niet zoals aangeboden.

  Gajes is het

  Ik ben naarstig aan het zoeken naar kaarten voor n concert van Sela Sue in Groningen 04-12-2016. Uitverkocht, maar niet bij tickettribune!!! wowze bieden ze aan aan het dubbele van de originele prijs en nog 15,- administratiekosten. Ratten zijn het wens de oplichters een persoonlijk faillissement en dan kaalplukken!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichters, van die Harry Mens types.... kosten dus

  Goed afgehandeld

  Ik heb in november 2015 kaarten besteld voor Coldplay. Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en wat op de hoogte dat de tickets uiterlijk voor aanvang gestuurd zouden kunnen worden. Ook hield ik er rekening mee dat het niet zou lukken. Uiteindelijk is het inderdaad niet gelukt, maar ik heb netjes binnen een aantal dagen mijn geld teruggestort gekregen. Ik was blij dat ze geen valse tickets hebben geleverd en voor de rest vind ik dat men zelf de voorwaarden moet nalezen.

  Sterke punten
  Snel geld ontvangen nadat tickets niet geleverd konden worden.

  Zwakke punten
  Het is niet helemaal duidelijk hoe groot de kans is dat zij wel tickets kunnen regelen en vlak voor aanvang ontvangen kan lastig zijn voor mensen die ver weg wonen. Dus dat is niet ideaal.

  mrs

  Did anyone got their money back from this fraud?

  Coldplay kaarten kunnen misschien 3 uur voor aanvang worden gemaild ???

  Hoe graag je ook een concert wil gaan bezoeken .. NOOIT in zee gaan met dit bedrijf omdat het OPLICHTERS zijn.
  ? 491.- betaald en men komt niet door met het beloofde product
  Uiteraard krijg je een geautomatiseerd antwoord waar men refereert naar alg. voorwaarden bla bla bla..

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Google Tickettribune en je leest de reviews vanzelf ...

  Ik wil mijn kaarten hebben.

  Guus meeuwis.
  Speelt volgende vrijdag in Eindhiven.
  Kaarten besteld nog steeds niks binnen.
  Wat ik nu allemaal lees ben ik bang dat ik niks krijg.
  Ik ben er dan ook in getrapt.
  ik dacht een leuke uitje te hebben met mijn dochter.
  Dan zorgen maar dat ik mijn geld terug krijg.

  Sterke punten
  Op dit moment geen .
  Mensen in onzekerheid laten.

  vanavond concert en nog geen kaarten binnen

  wij hebben vanavond concert van adele,maar nog steeds geen kaarten binnen.
  zijn er hier mensen die wel hun geld terug gekregen hebben nadat ze hun kaarten niet hebben gehad of moet er een actie komen dat we naar kassa gaan met deze oplichting ik heb echt geen vertrouwen in hun bedrijf,
  het zijn bedriegers en je praat over 600 euro voor 2 kaarten voor een goed plek.

  Sterke punten
  hebben geen sterke punten

  Zwakke punten
  niet telefonisch bereikbaar.
  als je mail stuurt krijg je belachelijk antwoord

  Volledig te mijden!

  Ik kocht zonder er erg in te hebben tickets voor het AC/DC concert in Werchter aan het dubbel van de prijs, terwij de officiele verkoop nog gaande was!
  Ze doen zich voor als officieel kanaal, maar zijn dat helemaal niet.
  Niet telefonisch bereikbaar natuurlijki, en nu er een terugbetaling voorzien wordt gezien de zanger er niet meer bij is doen ze daar uiteraard niet aan mee.
  Een bende fraudeurs, ik begrijp niet hoe deze mensen 's avonds kunnen slapen nadat ze de hele dag niets anders gedaan hebben dan mensen in de zeik gezet!

  Sterke punten
  Geen, het zijn een bende boeven

  Nooit meer

  zie onder, sluit mij geheel aan bij Pieter

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  * Ze doen voorkomen alsof je kaarten koopt, maar dat is niet zo (ze gaan alleen proberen kaarten te regelen)
  * Ze laten je tot vlak voor het in concert in onzekerheid
  * De algemene voorwaarden, waarmee ze zich indekken, zijn absoluut niet representatief voor het bestelproces.

  Do not buy tickets at TicketTribune!

  I "bought" two tickets for a Glen Hansard concert in Utrecht on March 14th 2016 without realizing a) it was a higher price than the official one (45€ instead of 27€) b) TicketTribune is not a official seller but a re-seller (I am German and in Germany professional re-selling is illegal, as I learned recently, so I was not aware of this possibility).

  Then the things happened that are described in many reviews:

  I received eMails, that there was 'unfortunately' a delay in delivering the tickets, they would send them to me one week before the concert, no, sorry, three hours before the concert. Actually, I got another eMail three hours before the concert - that my order was canceled. At this point a friend and me were standing in the Old Town of Utrecht, having booked a Bed & Breakfast for the night. As fast as possible we went to the venue and learned that the concert was sold out. We took a look at the website of TicketTribune: Now the tickets were announced with 85€. I am pretty sure that the guys of TicketTribune found enough people who were willing to pay more than 45€ for one ticket, so our order was canceled. They are betrayers, nothing less.

  We were lucky and found some people at the venue, who sold us two tickets they did not need any more - for 27€ each (and the concert was GREAT :-)). So we had a happy ending but it could have been a desaster.

  So: DO NEVER EVER GIVE ANY MONEY TO THESE HUSTLERS!

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  See above

  Oplichterij

  Via Google gezocht naar kaarten voor Herman van Veen in Carre. Deze site komt bovenaan in de zoekresultaten. Helaas ben ik zo dom geweest om te denken dat dit dan ook het officiele verkooppunt is. Niets blijkt minder waar. Ik heb voor bijna het dubbele bedrag kaarten gekocht. Dit voor een voorstelling die nog niet uitverkocht is, dus het argument vraag en aanbod gaat in dit geval niet op. Ik heb op de vraag of ik mijn bestelling kon annuleren een reactie gehad dat dit niet kon. Verder complete radiostilte. Ik ga proberen mijn betaliing te storneren en hoop dat er wat gedaan wordt aan deze louche praktijken zodat anderen in ieder geval voor hen behoed worden.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Niet meer reageren, mensen die niet goed opletten pakken op de kleine letters. Oplichterij noem ik dit, ook al opereren zij waarschijnlijk op het randje van de wet. Dit moet je naar mijn idee niet willen.

  Scam

  I've ordered tickets for a concert that I've paid double the price 2 months in advance. Never received any communication for any kind of delay. 10 days prior to the venue, I've sent them an email on which the response was that I would MAYBE receive my tickets 3 hours prior of the venue but I should give them my bank account details IF they wouldn't be able to send me the tickets. I went to the place where the concert took place 3 hours in advance on a Sunday, I had to wait hours outside until at the cashier desk they told me that tickettribue is set as being fraudulent. A chargeback has been done for my credit card payment, email sent to PayPal, police in Belgium and NL notified, Facebook account reported as fraudulent and online payment services such as Ogone / Cybersource notified. Never again, these fuckers are scammers. The worse part is that is was a gift.

  Sterke punten
  None.

  Zwakke punten
  Lack of communication and transparence.

  Duur, maar wel geleverd

  Kaarten voor Jim Jefferies besteld. Kosten ruim meer dan in de normale verkoop, maar daar kies ik zelf voor. Klagen over dure kaartjes vind ik dan ook gezeur. Koop ze dan niet. Maar goed, de kaarten zouden uiterlijk een week voor aanvang gestuurd worden. In plaats van de kaarten kreeg ik een mail waarin werd gezegd dat ze tot op 3 uur voor aanvang gestuurd zouden worden. Toen de reviews op deze site bekeken en daar schrok ik van. Maar een dag later werden ze netjes gemaild. Nu nog even kijken of we donderdag ook wel echt binnen gaan komen, maar daar ga ik nu nog even van uit.

  Sterke punten
  Snelle communicatie.
  Kaarten ook geleverd

  Zwakke punten
  Vaagheid over beschikbaarheid.
  Niet telefonisch bereikbaar (komt wat louche over)
  Duur uiteraard (maar is eigen keuze)

  Ordinaire oplichters, koop hier NOOIT kaarten

  In september kaarten gekocht voor een uitverkocht Bloc Party-concert in Brussel. Met grote tegenzin, want de kaarten waren al met al twee keer zo duur als normaal. Maar daar kon ik nog wel enigszins overheen komen, met de gedachte: "zij waren er op tijd bij, ik niet, dus ze waren gewoon wat slimmer".
  Al snel volgden verschillende mails met dat ze een heel gerenommeerd bedrijf zijn en dat de tickets maximaal een week van tevoren er zouden zijn. Een week van tevoren kreeg ik echter een mail dat er nog geen tickets zijn, en dat ze misschien wel en misschien niet gaan komen, met een vaag verhaal over allerlei "leveranciers". Tot drie uur voor aanvang van het concert zouden ze nog kaarten kunnen leveren.

  Dit is dus heel iets anders dan wat ze je wijsmaken tijdens het bestelproces! Daar doen ze voorkomen dat ze kaarten hebben, en dat je ze *op dat moment* koopt.

  Ze bedriegen dus de boel gewoon; wanneer je ze heel veel geld hebt betaald, gaan ze kijken of ze kaarten kunnen regelen. En jij zit tot het laatste moment in onzekerheid of dat lukt.

  Uiteindelijk heb ik voor de zekerheid via Ticketswap twee kaartjes gekocht, voor de normale prijs. Dat was maar goed ook, ik werd de dag *na* het concert ervan op de hoogte gesteld dat de kaarten niet meer komen. Het enige lichtpuntje was dat de volledige kosten binnen een week waren teruggestort, maar ik heb een enorm slechte nasmaak aan deze club overgehouden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  * Ze doen voorkomen alsof je kaarten koopt, maar dat is niet zo (ze gaan alleen proberen kaarten te regelen)
  * Ze laten je tot vlak voor het in concert in onzekerheid
  * De algemene voorwaarden, waarmee ze zich indekken, zijn absoluut niet representatief voor het bestelproces.

  Kaarten tickettribune zijn nep. OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS

  Ik heb kaarten gekocht voor een concert in Paradiso. Die bleken bij aankomst in Amsterdam niet geldig. Tickettribune doet alsof de neus bloed. Als ik een bewijs van weigering kan overleggen zouden ze terugbetalen. Moet wel binnen 5 dagen. Paradiso werkt niet mee aan bewijs van weigering. Dus ik ben voor dik 90 euro bestolen. Ik kan nergens terecht. Ik ga aangifte doen bij de Politie. Dat kost nog eens een berg tijd. Maar als je het niet doet gaan die dieven er mee door. tickettribune zijn oplichters.

  OPLICHTERS
  OPLICHTERS
  OPLICHTERS

  Sterke punten
  Je van het kastje naar de muur sturen en geen verantwoordelijkheid nemen.

  Zwakke punten
  dat het dieven zijn! OPLICHTERS

  KOOP HIER NOOIT KAARTEN, OPLICHTERS

  Kaarten Supertramp hier gekocht.
  Concert afgelast, helaas kan gebeuren.

  Servicekosten niet vergoed. Waarom moet ik het risico dragen voor hun.
  Terwijl concert word afgelast verdient Ticket Tribune gewoon hun geld over de ruggen van hun klanten.

  Voorwaarden zegt dat de ticketprijs vergoed word. Als ik Tickets koop dan betaal ik voor de tickets, dat daar een deel servicekosten in zit begrijp ik, maar voor mij is de ticketprijs de prijs die ik betaal en wil dit volledig terug.

  Ga mijn rechtsbijstand maar eens inschakelen!!!

  Wanneer doet iemand hier iets aan!!!!!

  Sterke punten
  verdienmodel, over de rug van de klant

  Walgelijke dieven zijn het!

  Ik heb met pech en niets wetende hier tickets besteld voor de concert van Marc Anthony. Deze tickets waren gewoon 50 euro duurder dan de normale standaard prijzen! En het ergste van alles was dat ze niet eens alle stages zetten op hun site, maar er 2 zodat je denkt dat je de goeie plaats hebt gekozen! Ik dacht dat ik super fan tickets had gehaald maar bleek dat ik golden tickets heb gekregen! Het verschil was enorm toen ik daar was! Ik ben nu gewoon 100 euro kwijt en heb niet van het concert kunnen genieten zoals ik wou!

  Walgelijke mensen zijn het en het zou verboden moeten worden! Vuile dieven!

  HAAL HIER NOOIT JE TICKETS!!!!

  Sterke punten
  Geen!!!!!

  Zwakke punten
  dat ze vuile ratten zijn!

  Geen levering van kaarten, Communicatie en afhandeling keurig

  Had via tickettribune kaarten gekocht voor North Sea Jazz 2015. De site suggereert dat de kaarten voorradig zijn. In de praktijk is TicketTribune een wederverkoper en zal zij naar verwachting trachten die kaarten in te kopen die zij heeft verkocht zonder deze vooraf in voorraad te hebben. Dat staat met zoveel woorden ook vermeld in de algemene voorwaarden.

  Uiteindelijk heeft TicketTribune de kaarten niet kunnen leveren. Communicatie en (volledige) restitutie van het aankoopbedrag was goed en was ruim binnen de gestelde termijnen uitgevoerd.

  Zie TicketTribune niet als garantie op kaarten maar als een bemiddelaar op de markt voor moeilijk te verkrijgen kaarten. Baat het niet, schaden doet het door de snelle terugbetaling ook niet.

  Sterke punten
  Communicatie, regelmatige update en afhandeling van de restitutie.

  Zwakke punten
  Niet kunnen leveren van de kaarten waar het uiteindelijk toch om gaat
  Telefonische bereikbaarheid.

  Oproep tot vervolging van tickettribune

  Graag zou ik iedere gedupeerde van tickettribune willen oproepen zich te melden. Ook wij hebben geen kaarten voor ariane grande voor 29 mei. Graag wil ik deze site voor de rechter dagen en de site van het internet willen halen.Indien zich genoeg mensen melden kunnen we een civiele procedure aanspannen zodat er niet nog meer gedupeerden ( vooral kinderen ) komen die een jaar wachten om hun idool te zien en teleurgesteld worden.Ik doe een oproep aan iedereen die mee wil werken deze praktijken te stoppen. Samen staan we sterk en winnen we dit.
  Mijn email adres is [email protected]

  Be careful!! Do not buy tickets from Ticket Tribue

  This review is for the people who read English: Don't make the mistake of ordering a ticket using this website.
  I bought very expensive tickets for the Sting concert in April- early in December.
  Despite that- they wrote me a mail, a week before the show, that unfortunately, they don't have the tickets yet, and they will be able to know if they have it or not- up to 3 hours before the show (!!!!). They don't have a phone number for incoming call, it's impossible to get a normal answer/service from them, and only after a lot of threats, I received my tickets- exactly 3 hours before the concert, and discovered that they charged more than the value of the real ticket.
  Do yourselves a favor and buy somewhere else!!!!

  Sterke punten
  non

  Zwakke punten
  see my review


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review