Oplichterij

Via Google gezocht naar kaarten voor Herman van Veen in Carre. Deze site komt bovenaan in de zoekresultaten. Helaas ben ik zo dom geweest om te denken dat dit dan ook het officiele verkooppunt is. Niets blijkt minder waar. Ik heb voor bijna het dubbele bedrag kaarten gekocht. Dit voor een voorstelling die nog niet uitverkocht is, dus het argument vraag en aanbod gaat in dit geval niet op. Ik heb op de vraag of ik mijn bestelling kon annuleren een reactie gehad dat dit niet kon. Verder complete radiostilte. Ik ga proberen mijn betaliing te storneren en hoop dat er wat gedaan wordt aan deze louche praktijken zodat anderen in ieder geval voor hen behoed worden.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Niet meer reageren, mensen die niet goed opletten pakken op de kleine letters. Oplichterij noem ik dit, ook al opereren zij waarschijnlijk op het randje van de wet. Dit moet je naar mijn idee niet willen.

Bezoek Ticket Tribune Reviews over Ticket Tribune

1 reactie

Beste Cata,

Zojuist ben ik er helaas achter gekomen dat mijn ouders ook via tickettribune kaarten hebben besteld. Nietsvermoedend en helemaal blij dachten zij eindelijk de juiste tickets te hebben besteld voor het gewenste concert. Helaas kwam ik er te laat achter en heb ik het niet kunnen voorkomen..

Ik vroeg me af of bij u het storneren gelukt is en of u met een creditcard betaald heeft? Ik ga er morgen meteen achteraan bellen namelijk, maar vroeg me af hoe u het heeft opgelost.

Mvg

J.N.

Bezoek Ticket Tribune Reviews over Ticket Tribune

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Ticket Tribune
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden