Ticket Tribune - oplichters?

Ticket Tribune - oplichters?

In maart 2016 heb ik twee kaarten (Gold Circle) voor het concert van Waylon op 24 november 2016 in Ahoy besteld (en betaald). Vlak voor het concert zegt Ticket Tribune dat ze de kaarten waarschijnlijk toch niet kunnen leveren (dit kunnen ze volgens eigen zeggen pas 3 uur voor aanvang van het concert aangeven), maar dat ik wel kaarten kan krijgen voor 25 november 2016.

Als ik vervolgens alle moeite heb gedaan om op het laatste moment oppas af te zeggen voor donderdag en oppas te regelen voor vrijdag, krijg ik te horen dat de kaarten voor het concert op 25 november 2016 reguliere staanplaatsen zijn en niet de kaarten die wij hebben besteld.

Ticket Tribune is heel vaag over de reden waarom de kaarten niet worden geleverd en is telefonisch niet te bereiken. Op email reageren ze heel traag en doen ze alsof dit de normaalste zaak van de wereld is.

Via de email heb ik aangegeven dat ik diep teleurgesteld ben in de wijze waarop Ticket Tribune met consumenten omgaat. Voor de goede orde wil ik iedereen waarschuwen: koop geen tickets via Ticket Tribune!

Nu wachten of mijn geld wordt teruggestort.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Gemaakte afspraken niet nakomen
Slechte communicatie
Slechte bereikbaarheid
Geen inlevingsvermogen
Bij problemen bieden ze geen of slechte oplossingen

Bezoek Ticket Tribune Reviews over Ticket Tribune

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Ticket Tribune
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden