Onlineticketshop.nl behoort tot een van de grootste onafhankelijke Nederlandse ticketbureaus op het internet. Dit bedrijf is sedert 1995 specialist in de aan- en verkoop van kaarten voor bijzondere evenementen, concerten, festivals, muziekshows, sport evenementen en voetbalwedstrijden. Deze shop heeft een uitgebreide netwerk van betrouwbare contacten en heeft sedert 1995 een goede reputatie weten neer te leggen. Dit zorgt er ook voor, dat dit bedrijf de beste plekken en de voordeligste tarieven aan de man kan brengen. Tevens beschikt Onlineticketshop.nl over een uitmuntende klantenservice, een brede selectie van wereldwijde evenementen, concerten en sportwedstrijden. Klanten hebben de mogelijkheid om hun kaarten middels een druk op de knop, snel en eenvoudig online te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om kaarten telefonisch met behulp van een van de medewerkers te bestellen. Ook in gevallen waar een evenement niet voorkomt op de site van dit bedrijf, kan onlineticketshop een kaart bemachtigen van dat evenement voor klanten die daarom vragen. Men kan dus hier terecht voor tickets van de beste bands of teams. Zelfs als een concert of wedstrijd al uitverkocht is, kan men hier terecht voor het verkrijgen van kaarten. De tickets worden dan gekocht van andere ticketaanbieder en of consumenten, die een dergelijk evenement niet meer kunnen bijwonen. In sommige gevallen moet men wel een beetje meer neertellen voor de tickets, maar dan is men wel verzekerd van een ticket van een show die men heel graag wilt zien c.q. niet mag missen. Ticketgarantie en een unieke beleving krijgt men alleen bij de onlineticketshop. Dit bedrijf bestaat uit ongeveer 30 medewerkers, die allen voor de klanten klaar staan. Deze zijn allemaal experts met de focus op service. Er wordt alles in het werk gesteld om tickets aan te kunnen bieden aan klanten. Dagelijks worden er ook daarom steeds nieuwe contacten gelegd op zowel nationaal als internationaal gebied.

OnlineTicketshop Reviews

 • Onlineticketshop (soms ook OnlineticketSShop) zijn OPLICHTERS Deze firma boodt kaartjes aan voor Soldaat van Oranje. Order geplaatst, Betaald en bevestiging ontvangen. Vervolgens vervoer, diner, hotel etc geboekt voor iedereen maar kaartjes werden nooit opgestuurd. Het bleek dat ze de kaartjes niet hadden en nooit gehad hadden. Stond verkeerd op hun site stelden ze....... Bedrag voor de kaartjes, nu 1 maand na datum, nog steeds niet terug ontvangen ondanks herhaalde beloftes. Schade wegens annulerings kosten hotel, diner en vervoer worden niet vergoed. BESTEL HIER GEEN KAARTJES! Je krijgt ze niet en bent je geld kwijt. Oplichters van de ergste soort.

  Sterke punten
  Zelf deze klachten site beheren: Rara wie de moderator is hier.... Zelf een 'branche-organisatie' oprichten: Hoezo keurt de slager zijn eigen vlees?

  Zwakke punten
  Tickets verkopen en bevestigen welke ze niet hebben Dit niet tijdig melden Schade wordt niet vergoed ondanks duidelijke wanprestatie Geld voor niet geleverde kaartjes niet terugstorten Niet inhoudelijk reageren op klachten

  Door Bernard op 3 januari 2015 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Woe 16 mei 2 tickets voor The Eagles "gekocht" voor 23 mei,a149 E p/st; duur, maar helemaal blij, zo spoedig mogelijk gestuurd zouden ze worden... Di 20 mei maar eens gemaild; "stagnatie bij de leverancier" [?] Woe 21 mei gemaild maar geen reaktie tot nu toe, telefonisch hoorde ik dat de kaarten nu gemaild zouden worden, deze dag of morgen. Do 22 mei weer gebeld;de kaarten zouden nu vrijdagmorgen gemaild worden. Vrij 23 mei vanaf 12:30h 3x gebeld; "de leverancier heeft ons in de steek gelaten en het is heel moeilijk om nu kaarten te vinden, maar voor 17:00 uur is er nog kans". Ik kon NU annuleren en het geld terugkrijgen of wachten tot de sluitingstijd, 17:00h, dan zou ik OF de kaarten nog krijgen, OF nog120% van het geld terug krijgen[+60 E] wegens geen levering. En dan praat ik niet over onze teleurstelling...... Voor ons was het te laat, het was dus OF het geld op het nippertje kwijt zijn aan kaartjes waar je geen gebruik meer van kunt maken OF na 3 uur stress 60E er aan over houden vanwege die 120%reclame, dus heb ik geannuleerd... Zo zijn dus de feiten, trek zelf maar conclusies.... Ikzelf ben pas gerust als mijn geld geretourneerd is, maar ik heb wel wat geleerd: Het is gewoon legitiem om over de rug van mensen die graag wat uitgeven aan iets leuks veel geld te verdienen zonder gevolgen als je niks levert! zwendel ?

  Sterke punten
  blij kunnen maken met een dooie mus

  Door Anja op 23 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Twee maanden voor het geplande concert kaartjes besteld bij onlineticketshop. Ja je betaald er meer voor en dat nam ik dit maal dan ook voor lief. Eerste ontvang datum werd niet nageleefd waarna ik telefonisch contact heb opgenomen. Bij de klantenserivce werd ik na 10 minuten wachten, en drie keer van de lijn gegooid te zijn te horen dat ik ze zsm zou krijgen. Vervolgens meerdere malen gebeld want ik begon me toch een beetje zorgen te maken. Van het kastje naar de muur gestuurd en niet serieus genomen. Drie dagen voor het concert werd ik via de e-mail o pde hoogte gesteld dat de kaartjes niet meer geleverd konden worden. Erg teleurstellend want het hotel was al geboekt. Het heeft me heel veel onnodige stress opgeleverd. Toen ging er eigenlijk vanuit dat ik recht had op 120% ticketgarantie... zoals je al verwacht zijn er natuurlijk een aantal voorwaarden waaronder ze mijn situatie kunnen schuiven waardoor ik geen recht heb op de 120% garantie. Vervolgens heb ik contact opgenomen met mijn bank om het via mijn creditcard terug te vorderen via een rechtelijke sanctie.. etc. etc. Al met al, niet betrouwbaar, veel stress en nog steeds wachtende op mijn geld...

  Sterke punten
  Niet.

  Zwakke punten
  - Slechte klantenservice - Slecht te bereiken - Onproffesioneel - REgels niet nakomen etc

  Door Simone op 7 mei 2014 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Afgelopen donderdag kaartjes voor Pinkpop (de dagkaart voor Zaterdag) besteld, ze stonden voor 249 euro op het moment dat ik ging bestellen waren ze plotsklaps 269 euro (dezelfde prijs als een geheel weekend) maar goed, toch gedaan aangezien ik graag naar dit evenement wou....wist ik veel wat dat kosttte! Nog geen uur later stonden ze weer online voor 249 euro na contact met online Ticketshop kreeg ik het nietszeggende antwoord "Tja.... de prijzen fluctueren nu eenmaal daar hebben wij geen invloed op." Ik vind dit echt stijlloos, en voel me genaaid, je wordt ten eerste door de zoekmachines als eerste naar Online Ticketshop geleid en denkt dat je goed zit en dan word je gewoon keihard bedonderd, ik heb gewoon 3x de normale prijs betaald! De kaartjes kosten 90 euro in voorverkoop! Sorry hoor, hier heb ik geen goed woord voor over!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Over de gehele linie!

  Door Sylvia op 14 maart 2014 Reageer (7 reacties)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Helaas, we zijn er ingetrapt. In de oplichtersbende onlineticketshop. Kaartjes van Michael Buble. SAMEN 300,-. Nu blijkt 60 euro per ticket te veel betaald. eerste concert tickets ooit. Helaas geen ervaring en site niet gegoogeld. DOM. Weten niet eens of we binnen komen met e ticket op naam van Raymond Glas. KOOP NOOIT IETS BIJ DEZE OPLICHTERS. WIJ HEBBEN LEERGELD BETAALD. TCKETS LIGGEN AL BIJ OUD PAPIER. GAAN RIT VAN 200KM NIET WAGEN OM TOEGANG GEWEIGERD TE KRIJGEN

  Door Salomon op 19 december 2013 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Al jaren wilden wij erg graag een concert van Robbie Williams bijwonen. Na lang wachten lezen we dat hij een concert geeft in Nederland. Twee kaarten aangeschaft, wel wat prijzig 150 euro p/st, maarja we wilde graag naar het concert. Zojuist de kaarten ontvangen. Vol ongeloof lezen we dat kaarten hebben gekregen van een W.J. Drost die ze ooit zou hebben aangeschaft voor 75 euro p/st. Met stijgende boosheid toch maar gebeld hoe het kan dat de prijs van een kaartje met 100% was gestegen. Krijg je van zo’n medewerkster een nietszeggend antwoord dat ze onze boosheid wel begrijpt maar er niets aan kan doen. Schandalig. MIJN ADVIES: KOOP NOOIT KAARTJES VIA ONLINETICKETSHOP

  Door Arco op 21 juni 2013 Reageer (3 reacties)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • dit bedrijf is inderdaad een wederverkoper die heel onbetrouwbaar is. je betaalt altijd te veel en vaak wordt niks geleverd. dus weg geld en een teleurstelling als je bij de kassa komt. Gisteren bij de kassa van de koninklijke schouwburg teleurgestelde mensen, wel kaarten betaald aan onlineticketing maar geen levering. Dus daar sta je dan heb je 2 uur in een auto gezeten en kom je aan en kan je weer 2 uur terug.

  Sterke punten
  geld vervreemden

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  Door josta keller op 13 mei 2013 Reageer (3 reacties)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • kaarten besteld bij onlineticketshop.nl voor essent isu world cup 3 en 4 maart 2012 voor 2 personen kaartprijzen 4 *99 euro totaal 396 euro kaarten ontvangen van 4 * 20 euro totaal 80 euro ik begrijp dat onlinetickshop ook iets moet verdienen, maar er zijn een week voor die wedstrijd nog volop kaarten te koop. 316 euro te veel betaald lijkt mij te gek !

  Sterke punten
  kloppen het geld uit je zak

  Door peter timmer op 26 februari 2012 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek OnlineTicketshop

Schrijf je eigen review