Reviews van deze auteur

Onlineticketshop = Oplichters

Onlineticketshop (soms ook OnlineticketSShop) zijn OPLICHTERS Deze firma boodt kaartjes aan voor Soldaat van Oranje. Order geplaatst, Betaald en bevestiging ontvangen. Vervolgens vervoer, diner, hotel etc geboekt voor iedereen maar kaartjes werden nooit opgestuurd. Het bleek dat ze de kaartjes niet hadden en nooit gehad hadden. Stond verkeerd op hun site stelden ze....... Bedrag voor de kaartjes, nu 1 maand na datum, nog steeds niet terug ontvangen ondanks herhaalde beloftes. Schade wegens annulerings kosten hotel, diner en vervoer worden niet vergoed. BESTEL HIER GEEN KAARTJES! Je krijgt ze niet en bent je geld kwijt. Oplichters van de ergste soort.

Sterke punten
Zelf deze klachten site beheren: Rara wie de moderator is hier.... Zelf een 'branche-organisatie' oprichten: Hoezo keurt de slager zijn eigen vlees?

Zwakke punten
Tickets verkopen en bevestigen welke ze niet hebben Dit niet tijdig melden Schade wordt niet vergoed ondanks duidelijke wanprestatie Geld voor niet geleverde kaartjes niet terugstorten Niet inhoudelijk reageren op klachten