Onlineticketshop = Oplichters

Onlineticketshop = Oplichters

Onlineticketshop (soms ook OnlineticketSShop) zijn OPLICHTERS Deze firma boodt kaartjes aan voor Soldaat van Oranje. Order geplaatst, Betaald en bevestiging ontvangen. Vervolgens vervoer, diner, hotel etc geboekt voor iedereen maar kaartjes werden nooit opgestuurd. Het bleek dat ze de kaartjes niet hadden en nooit gehad hadden. Stond verkeerd op hun site stelden ze....... Bedrag voor de kaartjes, nu 1 maand na datum, nog steeds niet terug ontvangen ondanks herhaalde beloftes. Schade wegens annulerings kosten hotel, diner en vervoer worden niet vergoed. BESTEL HIER GEEN KAARTJES! Je krijgt ze niet en bent je geld kwijt. Oplichters van de ergste soort.

Sterke punten
Zelf deze klachten site beheren: Rara wie de moderator is hier.... Zelf een 'branche-organisatie' oprichten: Hoezo keurt de slager zijn eigen vlees?

Zwakke punten
Tickets verkopen en bevestigen welke ze niet hebben Dit niet tijdig melden Schade wordt niet vergoed ondanks duidelijke wanprestatie Geld voor niet geleverde kaartjes niet terugstorten Niet inhoudelijk reageren op klachten

Bezoek OnlineTicketshop Reviews over OnlineTicketshop

reacties

KOOP GEEN KAARTEN BIJ DEZE ORGANISATIE!!!

Helaas heeft Online Ticket Shop ons zeer teleurgesteld nadat wij kaartjes wilden kopen om met onze dochters van 3 en 5 naar Disney on Ice te gaan. We wilden de beste plekken voor hen en besloten de duurste (Platinum) kaarten te bestellen via de website van Onlineticketshop, De juiste plaatsen aangeklikt, betaald met creditcard en klaar. Dachten we....NIET DUS. Na 1,5 maand kreeg mijn man ineens een Sms-bericht van een 06 nummer, met een verhaal over de plaatsen die we hadden besteld, die waren niet beschikbaar en of we dan andere (mindere) plaatsen wilden. Er werd ook nog eens bij verzonnen dat ze ons mailtjes hadden gestuurd hierover maar wij geen antwoord gaven. En om het nog erger te maken werd ons wijs gemaakt dat we kaartjes in Utrecht hadden besteld i.p.v. Amsterdam, voor een hele andere datum. WAT EEN FLAUWEKUL. Het moge duidelijk zijn dat de kaartjes dus gewoon nooit beschikbaar waren op moment dat wij al met creditcard betaalden. En 1,5 maand later waren die fantastische plaatsen dichtbij het ijs natuurlijk helemaal niet meer beschikbaar.
We hebben besloten iets verder weg te zitten en de "GOLD" plaatsen te bestellen die ze ons als alternatief aanboden. Die kaarten waren € 30,- per stuk (x 4 = 120,-) goedkoper, en er zou een refund komen.
En natuurlijk: De refund die we kregen klopte niet, we kregen niet meer terug dan € 24,- met een heel verhaal dat de kaarten die wij nu hadden nou eenmaal wat duurder waren en ze een "wederverkoper" zijn. Dat wil zeggen dat ze dus pas kaarten kunnen verkopen als iemand anders deze aan hen verkoopt, en dan verkopen zij op dat moment de kaarten voor de prijs die zijn bepalen. Dikke pech voor ons dus.

Ronduit schandalig, hoe hier wordt omgegaan met geld dat wel direct geďncasseerd wordt. Wij hebben onze les geleerd: Eerst goed oriënteren waar je iets besteld online!

En op de kaarten die je krijgt staat dus ook een heel andere naam, waaruit blijkt dat je geen originele kaarten krijgt. Dit claimen ze dan ook als "Wederverkoper" en vinden zij verder heel normaal. Je komt dan ook wel binnen hoor met de kaarten van een ander.

Wij zien ons geld niet meer terug, maar veel erger nog: krijgen ook nul excuses van deze mensen. (of 1 man/vrouw wat ik vermoed, met het vage 06-nummer). Lekker geld verdienen zo, aan jonge ouders die hun kinderen eens willen verrassen met dure kaartjes en goeie zitplaatsen zodat ze ook wat kunnen zien!!!Bezoek OnlineTicketshop Reviews over OnlineTicketshop

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over OnlineTicketshop
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden