OnlineTicketshop

Onlineticketshop.nl behoort tot een van de grootste onafhankelijke Nederlandse ticketbureaus op het internet. Dit bedrijf is sedert 1995 specialist in de aan- en verkoop van kaarten voor bijzondere evenementen, concerten, festivals, muziekshows, sport evenementen en voetbalwedstrijden. Deze shop heeft een uitgebreide netwerk van betrouwbare contacten en heeft sedert 1995 een goede reputatie weten neer te leggen. Dit zorgt er ook voor, dat dit bedrijf de beste plekken en de voordeligste tarieven aan de man kan brengen. Tevens beschikt Onlineticketshop.nl over een uitmuntende klantenservice, een brede selectie van wereldwijde evenementen, concerten en sportwedstrijden. Klanten hebben de mogelijkheid om hun kaarten middels een druk op de knop, snel en eenvoudig online te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om kaarten telefonisch met behulp van een van de medewerkers te bestellen. Ook in gevallen waar een evenement niet voorkomt op de site van dit bedrijf, kan onlineticketshop een kaart bemachtigen van dat evenement voor klanten die daarom vragen. Men kan dus hier terecht voor tickets van de beste bands of teams. Zelfs als een concert of wedstrijd al uitverkocht is, kan men hier terecht voor het verkrijgen van kaarten. De tickets worden dan gekocht van andere ticketaanbieder en of consumenten, die een dergelijk evenement niet meer kunnen bijwonen. In sommige gevallen moet men wel een beetje meer neertellen voor de tickets, maar dan is men wel verzekerd van een ticket van een show die men heel graag wilt zien c.q. niet mag missen. Ticketgarantie en een unieke beleving krijgt men alleen bij de onlineticketshop. Dit bedrijf bestaat uit ongeveer 30 medewerkers, die allen voor de klanten klaar staan. Deze zijn allemaal experts met de focus op service. Er wordt alles in het werk gesteld om tickets aan te kunnen bieden aan klanten. Dagelijks worden er ook daarom steeds nieuwe contacten gelegd op zowel nationaal als internationaal gebied.

OnlineTicketshop Reviews

  Tickets voor Black Sabbath

  Kaartjes besteld bij online ticketshop per internet ook betaald. Nou was prima geregeld ik kreeg een bevestiging per mail kreeg 2 weken voor het concert de kaartjes per aangetekend brief thuis gestuurd. In ziggodome had ik de beste plek die er was , wat wil ik nog meer perfect toch. Ja ze zijn iets duurder dan de officiėle prijs en dat weet je van te voren. Maar de service moet ook betaald worden , zoals aangetekend versturen enz de post doet dit ook niet gratis.Ik heb een fijne avond gehad. Rien van Rijn

  Sterke punten
  Alles perfect afgehandeld

  Zwakke punten
  geen

  Netjes afgehandeld: geld terug.

  Ondanks de negativiteit die ik snel las op het net na het niet ontvangen van de concertkaartjes (Bruce Springsteen Goffert, j.l.) heb ik snel mijn geld retour gekregen. Mijn eerste reactie was ook al een review op deze site. De maandag erop gebeld en toen werden de tel.nummers wel beantwoord.. Wat blijkt: zijn in het weekend gesloten en zou de site geen kaarten moeten verkopen voor in dat weekend. Enfin, keurig hun excuses gekregen en de zeggenschap mn geld terug. Volgende dag voor de zekerheid e.e.a. nog bevestigd verklaard per mail en ook daarop snel reactie. Twee dagen geld terug op mn rekening. Er is snel en professioneel gereageerd! Dus gaat er iets mis: wel contact gaan zoeken want dat loont dus! Gegroet, Mike.

  Sterke punten
  Snel en professioneel handelen.

  Zwakke punten
  Automatisering: website draait niet goed of slecht webbeheer.

  Tickets voor Barbra Streisand

  Twee dagen voor het concert op maandag 10 juni 2013 werd via RTL Boulevard duidelijk dat er voor deze dag nog kaarten beschikbaar waren voor het concert van Barbra Streisand. Via Online Ticketshop heb ik toen 2 kaarten besteld en mijn zuster 2 uur later ook twee tickets. De tickets werden, zoals in de bevestigingsmail aangekondigd, keurig voor maandag 13.00 uur gemaild. Wij hebben een fantastische en onvergetelijke avond gehad, we hadden prima plaatsen dus naar mijn mening heeft Online Ticketshop de transactie keurig afgehandeld. Ik vind het niet zo chique dat Ziggo Dome op hun eigen site schrijft dat je bij Online Ticketshop geen kaarten moet kopen, daarmee suggererend dat ze malafide zijn. Dit doen ze puur voor hun eigen winstbejag. We leven hier in een vrij land en iedereen heeft de vrije keuze om wel of niet tickets te kopen waar dan ook. Ik wordt dan ook een beetje moe van dat gezeur over de prijzen, je ziet toch wat het kost en wat je koopt als je op "bestellen" klikt, het hoeft niet! Het is iedereen zijn goed recht om zijn mening te ventileren positief of negatief en dat geldt dus ook voor mij, vandaar deze positieve review over Online Ticketshop. Beste mensen van Online Ticketshop, nogmaals bedankt!

  Sterke punten
  Prima service, correcte afhandeling.

  Zwakke punten
  Niet vastgesteld

Bezoek OnlineTicketshop

Schrijf je eigen review