Oplichters

Helaas, we zijn er ingetrapt. In de oplichtersbende onlineticketshop. Kaartjes van Michael Buble. SAMEN 300,-. Nu blijkt 60 euro per ticket te veel betaald. eerste concert tickets ooit. Helaas geen ervaring en site niet gegoogeld. DOM. Weten niet eens of we binnen komen met e ticket op naam van Raymond Glas. KOOP NOOIT IETS BIJ DEZE OPLICHTERS. WIJ HEBBEN LEERGELD BETAALD. TCKETS LIGGEN AL BIJ OUD PAPIER. GAAN RIT VAN 200KM NIET WAGEN OM TOEGANG GEWEIGERD TE KRIJGEN

Bezoek OnlineTicketshop Reviews over OnlineTicketshop

reacties

Geachte heer Salomon,

Graag willen wij hierbij reageren op uw review. Wij betreuren het allereerst dat het voor u niet duidelijk is geweest dat wij een wederverkoper van tickets zijn. Dit staat weliswaar aangegeven op iedere pagina van onze website, maar helaas heeft u deze informatie over het hoofd gezien.

Omdat wij een wederverkoper zijn, zullen uw kaartjes altijd op een andere naam staan dan uw eigen. Wij verkopen namelijk doorverkochte tickets, die eerst al door iemand anders zijn gekocht maar die bijvoorbeeld verhinderd is voor het concert. De naam op het ticket is dus de naam van de eerste koper.

Wij kunnen u echter garanderen dat u authentieke en daarmee 100% geldige kaartjes krijgt geleverd. U kunt dus met een gerust hart naar het concert afreizen en genieten van de show van Michael Bublé. Wij waarborgen dit zelfs met onze unieke 120% ticketgarantie, welke ook voor u van kracht is. Hier kunt u zich dus altijd op beroepen in het uitzonderlijke geval dat er iets misgaat.

Indien u alsnog gebruik wenst te maken van uw tickets, dan vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij u een duplicaat van uw kaartjes nogmaals kunnen toesturen.

Vriendelijke groet,
Mirte van de Water
Onlineticketshop

Ik hoop dat ik hier nog op kan reageren..

Een tijdje geleden zag ik op tv dat de Toppers een kerst optreden gaan doen. De tickets zouden een week later om 10.00 uur in de verkoop gaan. Ik zit vóór 10 uur te wachten tot de tickets verkocht kunnen worden en kan ze meteen reserveren... Ik wilde graag op Rang 1 zitten... Betaal voor 2 tickets inclusief reserveringskosten meer dan 300 euro... De tickets worden mij later per e-mail verzonden... Wat schetst mijn verbazing... Er staat een bedrag van 75 euro per ticket op en de tickets staan op een andere naam... Even googlen hoe dit nu zat... Claimt onlineticketshop te beweren dat het een doorverkoop site is.... Dat kan helemaal niet want ik heb mijn tickets meteen gekocht toen de verkoop startte...

Ik had geen idee wat tickets voor rang 1 normaal koste maar dit was eens en nooit meer...
Een goede leermeester maar wat is dit balen...
We gaan het maar gezellig maken in december bij de toppers, maar met een naar smaakje...

Bezoek OnlineTicketshop Reviews over OnlineTicketshop

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over OnlineTicketshop
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden