Pro Tickets is een professionele ticketservice en is gespecialiseerd in de wederverkoop van tickets voor (uitverkochte) concerten en evenementen. ProTickets biedt tickets aan voor sportwedstrijden, concerten, evenementen, toneel-, musical- en cabaretvoorstellingen.

Reviews over Pro Tickets

  • Tickets besteld voor 3 doors down, 2 dagen voor het concert worden de tickets geannulleerd. Het zal nog de vraag zijn of we ons geld terugzien.
    We nemen in ieder geval verdere stappen indien de terugbetaling niet binnen de 7 dagen weer op de rekening verschijnt.

    Bedriegers, absoluut af te raden om hier tickets te bestellen

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Op alle vlak zwak

    Door sofie op 14 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit kaartjes kopen hier, je betaalt minimaal het dubbele. Check www.weetwaarjekoopt.nl

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    te veel

    Door werner op 3 december 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • On 14 sept 2012 I ordered 6 tickets for Steel Panther at Melkweg (Amsterdam) on 1 Nov 2012. The confirmation e-mail mentioned that I should receive the tickets at the latest one week before the event. Since there was still nothing I called them today (29/10/2012) and they first told me they were looking at what was wrong with the order. Then I called them a bit later and they told me I wouldn't be able to get the tickets and would get my money back and an e-mail explaining this (that I should have received before 18:00, and I still haven't received). I had one of my Dutch friends call them and they confessed they never had the tickets. They actually said (by they I mean that employee called Saskia (I don't care if it's going to cost you your job, you shouldn't work with such dishonest people)) they order the tickets when someone places an order. They order them from a network of contacts who have those uitverkochte kaartjes. And this time (like the other times for the other reviewers) there were no tickets available anymore. In the end they just get money, they might invest it for some other stuff and keep it if people don't ask for the money back (I'm not 100% sure about that but I don't think they would have contacted me (and they still haven't) if I hadn't called them). I'm afraid by the other reviews and I hope I will get my money back...

    Sterke punten
    really good at beating around the bush

    Zwakke punten
    dishonest

    Door Julien op 29 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • kaarten besteld via pro tickets en vooruit betaald
    HAD IK NOOIT MOETEN DOEN
    Ten eerste btaalde ik € 42.50 euro per ticket dus 113.00 euro
    terwijl bij het Luxor theater de kaarten € 27.00 euro kostten
    ik heb nooit gekregen en kon het telefoon nummer in amsterdam
    niet bereiken en dus bij het Luxor theater opnieuw besteld.

    Sterke punten
    geld van geinteresseerden afhandig maken

    Zwakke punten
    onberiekbaar zijn als na betaling de kaarten nooit opgestuurd worden

    Door J van D op 28 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    GEEN ÉÉN.

    Zwakke punten
    telefoon niet aannemen
    zeggen terug te bellen en niet te doen.
    geld innemen en niet terug geven
    mooie dingen zeggen maar niks doen.

    Door bea op 16 oktober 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb in juli dit jaar kaarten voor Justin Bieber besteld.
    Ik heb al een jaar lang alle site's in de gaten gehouden.
    Toen ik te horen kreeg dat het concert in het Gelredome plaats ging vinden heb ik daar op gekeken. Als je op de site van het Gelredome keekt werdt pro-tickets daar aangegeven. Nu heb ik laatst weer gekeken, en nu hebben ze een andere ticket aanbieder genaamd Eventim. Ik vind het een beetje een rare zaak allemaal.
    Ik heb ook al een paar keer gebeld met pro-tickets, en elke keer krijg je te horen dat ze nog niet binnen zijn. Zodra ze binnen zijn zullen we ze versturen. Ook is niet elk personeelslid goed te verstaan. Zo had ik de laatste keer (afgelopen week) een vrouw aan de lijn, die dus gewoon echt NIET te verstaan was. Ze kon geen goed Nederlands spreken en volgens mij ook niet goed verstaan. Moest vaak dingen herhalen etc.
    En wat ik hier al eerder heb gelezen is dat op de site staat: 'Uw kaarten worden zo spoeding mogelijk na ontvangst van uw betaling verzonden. Bij uitzondering zult u de kaarten 1 week voor aanvang van het evenement ontvangen'. Naar mijn idee is dit niet waar.

    En tot mijn verbazing hoorde ik van een kennis dat die ook al eens kaarten via pro-tickets hadden besteld. Dit was voor Guus Meeuwes. Zij dachten ook dat het een betrouwbare site was, en hadden hier dus kaarten besteld. Toen ze eenmaal in de rij stonden om naar binnen, bleek dat hun kaarten al waren gebruikt. Ze konden dus niet met deze kaarten naar binnen, en moesten uit de rij om NIEUWE kaarten te kopen!!! Dit vond ik echt belachelijk!!!

    Zodra ik er lucht van krijg dat er iets niet goed is met mijn kaarten etc, ga ik ze wel aangeven bij de politie. Het gaat hier vaak om GROTE geldbedragen, wat je niet zomaar even weggooit.

    Dus mensen, let a.u.b. op waar u kaarten besteld!!!!

    Ik hoop dat het goed komt allemaal, anders heb ik een heel verdrietig zusje die ik moet teleurstellen.

    Sterke punten
    Vriendelijk aan de telefoon (tot nu toe)

    Zwakke punten
    1. Reageren niet op e-mails (wat zeer irritant is)
    2. Je krijgt geen duidelijke info
    3. Bepaald personeel is niet te verstaan
    spreekt geen duidelijk Nederlands
    verstaat niet alles in het Nederlands
    4. Het duurt te lang voor de kaarten binnen zijn
    5. Kaarten zijn VERSCHRIKKELIJK duur!!!

    Door Feikje de Ha op 12 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kaarten besteld voor Nieuw Luxor in Rotterdam. Kreeg bericht dat rang 1 niet meer te leveren was, maar wel een andere rang en we zouden geld terug krijgen. Later weer bericht, dat ze extra kaarten hadden gekregen en dus wel rang 1 konden leveren. Nu kaarten ontvangen en blijkt niet rang 1 te zijn maar balcon 1 rij 4 dus niet wat beloofd werd. Bovendien hebben we voor 2 kaarten dus zo\\\\\\\\\\\\\\\'n € 80 meer betaald,als op de kaarten vermeld staat. Dat is pas goed zaken doen, maar wel zeer teleurstellend voor de klant. Pro Tickets is dus niet voor herhaling vatbaar.

    Door Peter op 11 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door alle negatieve publiciteit maakte ik me zorgen over de levering van mijn kaartjes. Aan de telefoon door diverse medewerkers keurig behandeld. Kreeg wel te horen dat de kaartjes waarschijnljk niet leverbaar waren en zou teruggebeld worden over andere opties. Ben niet teruggebeld, moest zelf terugbellen, begrijp niet dat dat EUR 0,45 per minuut moet zijn. Vraag me af wanneer ik bericht had gekregen over niet kunnen leveren van kaartjes, als ik zelf geen contact had opgenomen. Geld is trouwens wel keurig teruggestort (EUR 600,00). en ja kaartjes zijn duurder maar dat wordt ook aangegeven op de site. Dus berichten over nooit terugzien van geld kloppen in mijn geval zeker niet.

    Sterke punten
    vriendelijke medewerkers
    geld direct retour

    Zwakke punten
    hoge telefoonkosten
    onduidelijkheid over beschikbaarheid kaarten

    Door D. Verhoek op 10 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb een tijdje terug kaarten bij protickets voor het justin bieber concert.Maar het viel me op dat de prijz abnormaal duur waten maar ik had niet zoveel ervaring met concerten dus ik dackht t zoel goed zittek. Nu heb ik de lkaaaaarten gekregen per email . verder had ik ze nog ge-emailt over de dure prijzen maar helaas geen antwoord. en op andere sitee zijn de kaarten veel goedkoper maar ik heb nu wel de kaarteb maar weet dus niet of ze fakw zijn. maar laatst was er op het nien ws dat protickers de kaarten niet gaan leveren dus ik heb de kaarten maar dat word afwachtem

    Sterke punten
    bevestiging email sturen
    veel keus

    Zwakke punten
    veel slechte recensies
    niet alle kaarten leveren (mijne wel)
    niet antwoorden op emails
    Hele dure prijzen

    Door Justin B.fan op 25 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ga nooit met dit bedrijf in zee. Leveren geen kaartjes, houden zich niet aan de afspraak negeren telefoontjes en emails. Zijn onbeleefd als het gaat over een klacht. IS EEN GROTE TERLEURSTELLING.

    Sterke punten
    vragen 45 eurocent per minuut als je ze probeert te bellen!!!!!!!!!!!!!
    onbeleefd
    komen afspraak niet na

    Zwakke punten
    beloven veel
    komen afspraken niet na
    wees gewaarschuwd

    Door dam op 22 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na het kopen van tickets voor Sting las ik veel negativiteit over Protickets op sites. Helemaal gerust was ik er dus niet op, maar de elektronische tickets deden het gewoon prima. Iets duurder, maar geweldige plaatsen en een top concert.

    Sterke punten
    Kaartjes van heel veel evenementen
    Goede plaatsen

    Zwakke punten
    Wel wat duurder (maar dat krijg je als je te laat bent!)

    Door Mario op 15 juli 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb kaartjes besteld maar ja weet njju al rd mat het niets word.veel beloven niets krijgen.dus aangifte doen.doe allemaal aangifte.

    Sterke punten
    Gladde praatjes

    Zwakke punten
    Kaartjes dubbel verkopen

    Door bieber op 12 juli 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb gisteren tickets gekocht bij Protickets.nl, naar mijn idee ging dat best goed, ik heb ze al iets van 6 keer telefonisch gesproken en een officiele bevestiging ontvangen. de kaarten die ik heb gekocht via hun waren voor het Justin Bieber concert (400 euro per kaartje) maar ik wil het zo graag, dat ik het wel gewoon heb gekocht, maar nu lees ik allemaal dit soort reacties op internet over dat ze niet betrouwbaar ofzo zijn.. daarom heb ik ze nog een keer gebeld om te vragen of ik ze wel kan vertrouwen.. ze zeiden dat het dan nu goed zat.. dus ik ga er vanuit dat het nu goed is, maar ik vind het wel heeeeeel erg dat ik straks geen kaartjes krijg voor dat concert want ik heb echt zolang gewacht... dan ga ik echt janken

    xxx Biggest Believer ALive

    Sterke punten
    ze nemen gewoon de telefoon op en ze hebben al vaker gezegd dat ik 100% zeker kan zijn dat ik de kaarten krijg.

    Zwakke punten
    op internet lees ik allemaal rare dingen erover..

    Door Someyya op 5 juli 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • weken geleden kaarten voor Marco besteld, heel suf niet goed opgelet, wel betaald, dubbelde van normale prijs en nooit ontvangen!!! ga nu aangifte doen wat een gemene oplichters zijn dit!!! koop geen kaarten want je krijgt ze nooit!!!

    Sterke punten
    oplichters

    Zwakke punten
    waarschuwing!!!

    Door hedy op 20 juni 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas kaartjes voor bauer concert in Breda gekocht a 69,- per stuk bij protickets + verzendkosten a 15,-. Op de ontvangen kaartjes staat dat 45,- . Emails helpt niets. ze verwijzen dat ze het recht hebben d eprijzen te verdubbelen. De telefoon nemen ze niet op. Ik heb 2 kaartjes maar we voor een dubbele prijs. Een onbetrouwbaar bedrijf dat proTickets

    Sterke punten
    gelikte site maar verder helemaal niks

    Zwakke punten
    contact

    Door Brabander op 18 juni 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden 2 tickets besteld voor de Ultimate Dance Battle van morgenavond, 22 april. Voor 2 tickets 113,- betaald.
    Tickets hebben we niet ontvangen. Gebeld en gebeld ,maar er werd niet opgenomen. Langs gegaan bij het kantoor in Zaandam, helaas ook daar niemand aanwezig. Uiteindelijk via een noodnummer, wat op de deur hing wel iemand gesproken. Ze gaf aan de de tickets nog niet geleverd waren en dat we een mail zouden krijgen of dat de tickets vandaag in de bus zouden liggen.
    niets ontvangen. Na een telefoontje met de ticket service van RTL-4 bleek dat Pro tickets niet bekend was bij hen en dat zij de tickest allang ana leveranciers hadden verzonden.
    We zijn dus genept en gaan aangifte doen bij de politie.

    Pas dus op !!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    OPLICHTERSBENDE !!

    Door Sylvia op 21 april 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • in december kaartjes besteld en betaald voor WK schaatsen. In Februari nog geen kaartjes ontvangen. Eind februari kontakt gehad. Geen zorgen, de kaartjes worden zsm verstuurd. maandag 19 maart bericht dat de kaartjes zijn verstuurd. Donderdag 22 maart nog steeds niets ontvangen. Blijkt dat ik bij aanmelding postcode van postbusnummer heb opgegeven. Aangetekende post kan niet op postbusnummer worden geleverd. Medewerkster was niet echt meewerkend in zoeken van oplossing. Fout lag immers bij mij. Dat wij al 3 maanden van te voren hadden besteld was niet van belang. Protickets mag volgens de kleine lettertjes tot 1 dag voor aanvang van evenement nog afleveren. Tenslotte zou ze haar best doen om de kaartjes alsnog op te sturen, Tevergeefs. Niets ontvangen. Ik krijg een hele rare smaak in de mond dat de kaartjes dubbel zijn verkocht.

    Was 1 keer maar nooit weer om dure kaartjes bij protickets te bestellen. Zeer onbetrouwbaar bedrijf.

    Sterke punten
    Mooie gelikte site

    Zwakke punten
    Niet doen wat ze beloven

    Bezorging:
    Uw kaarten worden zo spoeding mogelijk na ontvangst van uw betaling verzonden. Bij uitzondering zult u de kaarten 1 week voor aanvang van het evenement ontvangen.



    Door Touwen op 26 maart 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 3 maanden voor het WK schaatsen 2 zitplaats-tickets besteld. Alles in orde gemaakt en gewacht op de verzendin/binnenkomst van de tickets. week vooraf gebeld (vorige week) en kreeg de reactie dat het allemaal goed zou komen, maar even geduld.

    Afgelopen maandag (4 dagen voordat we naar het WK zouden gaan) een mail met het bericht dat de tickets niet leverbaar zijn.
    Alternatief was sta-plaatsen of annuleren.
    bij navraag bleken de prijzen van de staanplaatsen ook nog eens duurder dan de reguliere prijs die er voor gevraagd wordt.

    Heb de boel geannuleerd en hoop nu maar dat ik wel het bedrag gewoon terugkrijg.

    NB: geen reactie ontvangen op mijn mail met mijn klachten/vragen. wel direct een mail wanneer ik vroeg hoeveel de andere tickets dan kosten. Erg slecht.

    Sterke punten
    Leuke site, ziet er allemaal goed en betrouwbaar uit.

    Zwakke punten
    daar waar het om gaat: tickets leveren zoals ze besteld zijn (en al 3 maanden van tevoren besteld zelfs!!!)

    het niet reageren op vragen/klacht-mail.

    bijzonder slechte alternatieven bieden wanneer dat nodig bleek te zijn.

    Door Bouwers op 20 maart 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Pro Tickets