Worldticketshop is uw betrouwbare online bemiddelaar. Wij zorgen voor tickets voor zeer populaire, uitverkochte evenementen. Wij staan garant voor een makkelijke, zekere en snelle manier om tickets online te kopen en wij laten onze tickets wereldwijd bezorgen door FedEx. Of u nu Andre Rieu Tickets, Tina Turner Kaartjes, Guus Meeuwis Kaartjes of AC/DC Kaarten zoekt, Worldticketshop is your ticket to fun! Kaartjes

Reviews over WorldTicketShop.nl

 • Koop nooit je tickets bij deze oplichtersclub uit Groningen!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Door Ronald op 29 juli 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Hierbij wil ik iedereen waarschuwen tickets te kopen bij deze organisatie. In mijn geval bleken de tickets niet op tijd leverbaar, ik moest ze ergens afhalen op het laatste moment. Toen ik vroeg om een bewijs wilde ze dat niet leveren. Daar bleken het de slechtse tickets te zijn die ze hadden terwijl ik voor de duurste betaald had. Ondanks dat ze hadden aangegeven dat ze bereikbaar waren op laatste moment was er natuurlijk niemand bereikbaar. Bij het indienen van een klacht verscholen achter de kleine letters van de leveringsvoorwaarden. M.a.w. als je in de mailng wil worden genomen moet je zeker bij deze maatschappij tickets kopen, maar ik zou een betrouwbare partner zoeken.

  Door Lucas op 23 februari 2012 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • drie keer niets...
  120 procent levergarantie? laat me lachen...
  vijf keer te veel betalen, geen tickets en aan het einde van de rit 150 euro ( de gestorte som werd na drie maand terug betaald min de kosten..)er bij inschieten...

  voor mijn part kun je op deze manier zelfs audienties bij de paus verkopen en er nog een flinke cent aan over houden ..

  no more worldtickets voor mij

  Door tuytens op 1 februari 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Heb in september tickets aangekocht voor een concert van Coldplay en deze met credit kaart betaald ( aan een belachelijk hoge prijs maar wou het concert absoluut zien).3 dagen voor concert nog geen tickets ontvangen, dus gebeld naar de customer care dienst. Die vertellen mij dat de tickets diezelfde namiddag de deur uitgaan. 's Avonds ontvang ik een mail om te zeggen dat er geen tickets meer zijn en dat mijn geld 14 dagen later zal worden teruggestort!!!! Zij hebben mijn bedrag van 614? meer dan drie maanden in hun bezit gehad en uiteindelijk heb ik geen tickets!! Zijn dit nog normale praktijken ????? Aan iedereen u bent gewaarschuwd, ik wou dat iemand mij gewaarschuwd had dan had ik deze ticket provider NOOIT gebruikt!

  Door Marijke op 17 december 2011 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • koop nooit je tickets bij worldticketshop.nl

  heb mijn tickets voor een wedstrijd in Barcelona nooit mogen ontvangen, na een klacht heb ik maar 75 % van het bedrag terug gekregen.Zogezegd transactiekosten.
  Ook hun prijzen liggen dubbel zo hoog als de echte prijzen.

  Zwakke punten
  oplichting!!!

  Door Wim op 15 juni 2011 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over WorldTicketShop.nl