Bij TicketsNederland.nl kun je altijd concertkaarten bestellen met de allerbeste plaatsen. Niet alleen kun je online concertkaartjes kopen voor scherpe prijzen, ook kaarten voor (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen kun je veilig online bestellen.

TicketsNederland.nl Reviews

  • Tickets besteld voor open air Amsterdam en dat ging snel. Betaling gedaan en dat ging ook snel. Factuur ontvangen en daar staat in dat tickets spoedig gestuurd gaan worden.
    Maand later nog niets, wel gebeld en ze zoeken het op. Weer gebeld en ze gaan het weer uitzoeken.
    Gezegd dat ze in herhalingen vallen. Ik moet niet zeuren want er staat dat de tickets een week voor aanvang gestuurd worden. Als dat zo is, is dat 5 maanden na betaling. Is dat spoedig? Denk ik dus niet.
    Kortom beste man die ik aan de lijn had, kom afspraken na en probeer je klanten niet af te schepen met loze beloften. Beloof niets dat niet kan nakomen of pas je informatie aan.

    Sterke punten
    Geen. Toegankelijkheid is net als alle andere verkoopsites

    Zwakke punten
    Zeggen dat je iets doet en dan niet nakomen en een eigen interpretatie geven aan "spoedig" (5 maanden later)

    Kijk voor elk concert of evenement of je niet rechtstreeks kan boeken. Dat scheelt je veel geld

    Gast aan de telefoon probeert je met kluitje het riet in te sturen en is zeker niet ontvankelijk voor kritiek.

    Ik hoop dat anderen een betere ervaring hebben

    Door Don B op 13 maart 2019 Reageer (1 reactie)
  • Weet niet waarom mensen over oplichting schrijven omdat ze de kaartjes te duur vinden. Het is toch vrij eenvoudig: Prijs staat erbij, kaarten zijn echt.... Wat is daar dan mis mee? Als je het te duur vindt dan koop je ze toch niet.
    Ik ben trouwens gisteren naar Rock Werchter geweest voor €35,- (reguliere prijs €100,-) dus soms is het ook veel goedkoper. Vraag en aanbod bepalen de prijs.
    Kaartje was geldig, dus alles top

    Sterke punten
    Snelle afhandeling, duidelijke kosten, goede site

    Door Erik Stuly op 2 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had voor awakenings 1 januari 2016 (dance event) 1 ticket voor 75 euro gekocht bij TicketsNederland. Vrij duur als je bedenkt dat de originele prijs 49,50 is, maar ik ben er alsnog heel blij mee! Het event was helemaal uitverkocht, en ticketsnederland verkopen doorverkochte kaarten. Dus dat de prijs hoog is, is te verwachten. Als je tickets voor de originele prijs wilt bestellen, zou ik dat gewoon doen bij de website van het event. Maar in dit soort situaties is het perfect! Service is snel (etickets) en betrouwbaar, klantenservice top (per ongeluk 2 x het bedrag overgemaakt, kreeg het dezelfde dag nog teruggestort.) zeker een aanrader in een gebied waar vooral louche sites actief zijn!

    Sterke punten
    -betrouwbaar
    -snel
    -goede klantenservice
    -waar voor geld

    Zwakke punten
    -duur, maar dat is logisch als je doorverkochtte tickets koopt.

    Door Pia op 24 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer positief over ticketsnederland. Wat mij betreft een betrouwbaar bedrijf met goede zitplaatsen. Had de tickets laatste besteld en snel ontvangen. Reacties waren keurig per telefoon en mail. Klantvriendelijk.

    Sterke punten
    Betrouwbaar

    Door Olivier op 7 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tickets snel ontvangen., betrouwbaar bedrijf. Mooie plaatsen voor het podium en goede klantenservice. Zeer tevreden dus. Volgende keer weer.

    Sterke punten
    Betrouwbaar

    Door Simon Alst op 3 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben tevreden. Dank voor de tickets. snelle levering en correct bedrijf.

    Sterke punten
    Snelheid

    Door R. Boer op 3 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Schofterig dure kaarten. Bijna het dubbele van wat kaartjes normaal kosten. Google ze maar eens......

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    De prijzen

    Door TicketsNL op 7 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben naar pinkpop geweest met tickets van tickets nederland. Tickets waren geldig en snel ontvangen. Elders waren ze uitverkocht, dus maar gekozen voor dit ticket bedrijf en ben tevreden. Klantenservice was goed en tickets zeker geldig. Wel een aanrader dus.

    Sterke punten
    Tickets geldig

    Door Ruben op 14 juli 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tickets Nederland betrouwbaar bedrijf. Tickets snel en keurig ontvangen. Waren zeker geldig. Veilig besteld.

    Sterke punten
    Betrouwbaar en snel

    Door Mike op 10 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er zijn een aantal onveilige ticketwebsites, maar tickets nederland is zeker veilig en betrouwbaar. Tickets goed ontvangen en waren ook zeker geldig.

    Sterke punten
    Betrouwbaar en snel

    Door Tom op 7 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tickets goed ontvangen en mooie zitplaatsen. Redelijke klantenservice

    Sterke punten
    Goede plaatsen

    Door Josje op 6 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bedankt voor de tickets. Ga weer genieten van Guus. altijd weer een feest

    Sterke punten
    Snel

    Door hannie op 2 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mooie zitplaatsen gekregen van tickets nederland. Zeer betrouwbaar bedrijf. tickets veilig en snel besteld. Goede webshop. Positieve ervaring dus.

    Sterke punten
    Betrouwbaar en snel

    Door sally op 30 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn ervaring bij ticketsnederland is positief. Tickets goed ontvangen en goede service. Een aanrader dus. Zitplaatsen voor Rieu waren ook top. Dank

    Sterke punten
    Snelheid en dienstverlening

    Door Nel op 30 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snelheid en klantenservice goed

    Sterke punten
    service

    Zwakke punten
    geen

    Door Marie op 29 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snelle levering en aardig personeel. Werd snel geholpen met mijn vragen. Was niet helemaal zeker of ik mijn tickets wel kreeg, maarja kreeg de tickets toch snel. Nogmaals dank.

    Sterke punten
    Snelheid

    Door Jose op 27 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede plaatsen voor alt-j en tickets gelijk binnen. aanbevolen hierbij. Prijs oke, kan wat goedkoper, maar goed, heb nu wel mooie plaatsen.

    Sterke punten
    Snelheid

    Door Piet op 26 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Positieve aanbeveling. Snel geleverd per etickets. en goed plaatsen. Volgende keer weer ticketsnederland.

    Sterke punten
    Snelheid en klantvriendelijkheid

    Zwakke punten
    Bereikbaarheid

    Door Jan op 26 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laatst tickets gekocht voor Awakenings en snel ontvangen. Ze waren telefonisch behulpzaam. Een aanrader dus. zeker voor uitverkochte festivals. Vaak heeft ticketsnederland nog wel wat tickets.

    Sterke punten
    Behulpzaam en klantvriendelijk

    Zwakke punten
    Niets

    Door Nico op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestel wel vaker bij ticketsnederland.nl en krijg altijd mooie plaatsen. Het is soms iets duurder maar daar krijg je dan wel wat voor terug. Ik vind het gewoon belangrijk dat ik goed zicht heb zeker bij zo'n topper als Paul McCartney.

    Sterke punten
    Mooie zitplaatsen voor Paul McCartney

    Zwakke punten
    -

    Door Ruud op 19 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dankjewel voor de madonna [email protected] Had ze weer snel binnen en goede plaatsen. Bestel vaker bij julli

    Sterke punten
    Snel en adequaat

    Zwakke punten
    Niet echt iets

    Door Jaap op 19 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik twijfelde eerst een beetje, maar toch besteld bij ticketsnederland.nl en heb top plaatsen gekregen voor het concert van Madonna. Best veel geld maar dan krijg je ook wat. Dank. Bestellen was overigens ook makkelijk enzo.

    Sterke punten
    Goede plaatsen

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten

    Door Maria op 18 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snelle levering en goede klantenservice. Bestelgemak was ook wel goed trouwens. Aanbeveling waard.

    Sterke punten
    Snelheid en bestelgemak

    Zwakke punten
    Informatie op website

    Door Henk op 18 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super snelle levering van ticketsnederland, waarvoor dank. Bestellen was echt makkelijk. Paar keer gebeld met tickets nederland en waren erg aardig. Belkosten wel een beetje duur.

    Sterke punten
    Snelheid, bestelgemak en klantenservice

    Door Dan op 14 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg tevreden over Tickets Nederland. Super leuk concert gehad en ik had fantastische plaatsen via www.ticketsnederland.nl. De klantenservice is ook zeer snel en adequaat. Zeker per email.

    Sterke punten
    - snelheid klantenservice
    - mooie zitplaatsen

    Door Bram op 14 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek TicketsNederland.nl

Schrijf je eigen review over TicketsNederland.nl