SeeTickets

SeeTickets Reviews

  Mislukte boeking

  6 Tickets SvO betaald op 23 juni 2013 via Ideal aan See Tickets. Hiervan is niets terug te vinden in het systeem van See Tickets, feedback hierover heb ik na 4 dagen nog niet ontvangen en ook geen voorstel voor compensatie. De voorstelling gaat niet door. Jammer want het gaat hier om de viering van ons 25 jarig huwelijk met onze kinderen. In totaal hebben 6 werkende mensen door de week vrij genomen om hierbij te zijn.  Peter van Linschoten

  Erg klantonvriendelijk

  We hebben 6 kaartjes gekocht voor een voorstelling op 24 december 2013. Dit was een verrassing voor onze kinderen. Nu blijkt dat 2 kinderen die dag aan het kerstspel in onze kerk willen deelnemen. De verrassing zal dus niet het gewenste effect hebben en tot een teleurstelling bij deze kinderen leiden.

  Ik heb See Tickets benaderd om de tickets om te ruilen voor Tickets voor een andere voorstelling, maar daar is men niet toe bereid...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Erg klant onvriendelijk. Men verschuilt zich achter de regels en denkt niet mee met de klant.

  Geweldige service!

  De boeking welke wij gemaakt hebben op 1e kerstdag mislukte door een fout van onze kant, waarna ik de klantenservice tel. gecontacteerd hebben. Deze stonden zelfs op 1e kerstdag klaar, geen wachtrij, vriendelijk geholpen.

  Echter was de telefoniste slecht te verstaan (slechte verbinding). De volgende dag kwam ik er achter dat ik er blijkbaar een annuleringsverzekering bij afgesloten heb, waar ik niet om gevraagt heb (of dit niet heb kunnen verstaan) toen ik opbelde 2 dagen na het maken van de reservering en betaling, was het geen probleem de annuleringsverzekering nog af te zeggen, dit zonder vragen te hoeven beantwoorden, geen wachtrij, en weer zeer vriendelijk te woord gestaan.  Kortom; Topservice!

  Sterke punten
  -Snel te woord gestaan bij bellen klantenservice

  -Vriendelijk geholpen.

  -Juiste afhandeling

Bezoek SeeTickets

Schrijf je eigen review