Bent u op zoek naar een online ticketshop? 4ALLtickets is de nummer 1 voor al uw concerttickets, voetbalkaarten en dancetickets. 4ALLtickets is gespecialiseerd in het leveren van de beste kaarten aan zowel particulieren als de grote evenementenbureaus. Staat uw evenement niet op onze website? Neem dan contact met ons op, grote kans dat wij aan uw vraag kunnen voldoen.

Reviews over 4AllTickets

  • Ik heb staanplaatsen besteld voor de Vrienden van Amstel en vandaag de kaarten ontvangen.
    Wij hebben er echt veel zin in.
    4alltickets bedankt voor de goede service!

    Sterke punten
    Komen afspraken keurig na

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theater Vers op 8 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb gisteren de wedstrijd ajax-psv bezocht met kaarten besteld bij 4ALLtickets, ik had prima plaatsen exact wat ik telefonisch besteld had.
    Prima geregeld door een vriendelijke medewerker.

    Sterke punten
    Eenvoudig bestellen en zeer vriendelijk te woord gestaan

    Door Joris op 11 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Best wel enige tijd geleden kaarten aangeschaft bij 4alltickets en ik heb prima plaatsen ontvangen.
    Ik kan niet anders zeggen dat deze mensen keurig de afspraken nakomen.
    Ik zal hier zeker vaker bestellen

    Sterke punten
    Komen afspraken na en leveren goede kaarten

    Door Aletta op 30 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was weer eens te laat met het bestellen van kaarten voor Toffler Indoor maar via Facebook kwam ik in contact met dit bedrijf. Ik kreeg snel een reactie en ben toen de kaarten gaan ophalen en pinnen in de winkel. Prima service en vriendelijke mensen.

    Sterke punten
    Snelle reactie op bericht en afhandeling

    Zwakke punten
    Niks

    Door Stan op 29 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zaterdagmiddag nog tickets aangeschaft bij 4alltickets en supersnel geleverd via de mail.
    's avonds een top feestje mee kunnen maken.
    Bedankt Crew 4alltickets

    Sterke punten
    Super snelle service

    Door Robert op 27 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Net terug uit Engeland en geweldige dagen gehad mede door 4ALLtickets Rotterdam.
    Ik heb onze kaarten keurig ontvangen en we kregen er ook nog een sjaal bij.
    Goed bedrijf en volgende keer bestellen we hier weer.

    Sterke punten
    Komt afspraken na en heeft vakkennis.

    Door Bob op 22 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enige tijd geleden kaarten gekocht voor het uitverkochte concert van Queen en ik heb keurig op tijd tickets toegezonden gekregen en ook de plaatsen die ik telefonisch had toegezegd gekregen.

    Sterke punten
    Komt afspraken keurig na

    Door Christa V op 16 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben gisteren naar het concert van Queen and Adam Lambert geweest. Ik wou daar op het laatste moment nog heen en heb nog kaarten kunnen kopen bij 4alltickets. Dus bedankt voor de snelle service!

    Sterke punten
    Snelle service.

    Door Mark van Rij op 14 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik koop graag bij deze mensen. Ik snap niet waarom iedereen over de prijs zeurt, je weet toch dat je iets extra’s moet betalen. Daar krijg je dan ook wel kaarten voor toegezonden, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.

    Sterke punten
    Kaarten aanbieden die op andere plekken niet meer te krijgen zijn en deze netjes opsturen

    Zwakke punten
    De verzendkosten zouden lager kunnen

    Door Remie op 11 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • All was fine. Went several times there and all the time the tickets came in time and were legit. The service is also good. I just can recommend. Grtz

    Door Florian Chev op 11 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb heel lang geleden kaarten besteld voor Decibel, aangezien ze op de orginele site uitverkocht waren! De kaarten zouden 1 week van te voren geleverd worden! Daar baalde ik nogakl van.. Maar ik heb vandaag netjes de kaarten ontvangen! Zelfs 3 weken voor het feest begint! Ik ben super blij! Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, altijd snelle reacties op de mail en hele vriendelijke mensen aan de telefoon!
    Super bedankt!

    Sterke punten
    Klantenservice/levertijd

    Door Pam op 30 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Premium kaarten gekocht tegen de hoofdprijs!

    2 kaarten voor Robbie Willams (€149 per stuk). Ontvang de kaarten staat er een kostprijs op van €129 (Ticketmaster kaarten).
    Uiteindelijk ook geen premium plek en zat naast mensen die €50 per persoon minder hadden betaald.

    Ontzettend teleurgesteld, ook over de service toen ik hierover belde.
    Ik ga hier nooit meer bestellen. Je kan veel beter direct bij Ticketmaster bestellen!

    Sterke punten
    GEEN

    Door Bosma op 5 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verkopen staanplaatsen tegen de hoogste prijs maar leveren de goedkoopste zitplaatsen! Oplossing zoeken ho maar. Je zoekt het maar uit is wat ze willen zeggen.

    Sterke punten
    Hebben ze niet. Ja goed in oplichten. Moeten mee doen aan oplichters gezocht

    Zwakke punten
    alles wat ze doen is zwak.

    Door Petra van Ro op 20 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als verjaardagscadeau een vriend uitgenodigd om samen naar John Mayer te gaan. Bij 4alltickets de meest redelijke prijs gevonden en dus daar de kaartjes gekocht. Vervolgens een paar weken van tevoren netjes de kaarten (uitgeprinte e-tickets) ontvangen. Gisteren was ik onderweg naar A'dam en kwam ik er halverwege achter dat ik de kaarten vergeten was. Heel stom natuurlijk. Vanaf station Utrecht gebeld naar 4alltickets en een uiterst behulpzame medewerker heeft me per direct de e-tickets gemaild, zodat ik daar de kaartjes kon laten uitprinten. Superservice en een superconcert gehad.

    Sterke punten
    Snelheid van reacties
    Klantgerichtheid

    Door René op 24 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen zaterdag naar het concert van Andre Rieu geweest en super kaarten ontvangen van 4alltickets. We hadden kaarten voor het b of c vak besteld en kaarten voor het a vak ontvangen, op rij 10 helemaal super. Ik was van te voren even bang dat ze vals zouden zijn omdat ik betere plaatsen had dan besteld, maar het is allemaal goed gegaan en een groot compliment voor 4alltickets!!!

    Door Anita Decker op 3 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben naar de defqon geweest en dat was weer een gaaf feest! Had de kaarten pas een week van te voren besteld bij 4all tickets maar ze waren toch nog mooi op tijd binnen,dus bedankt voor de snelle service!

    Sterke punten
    snelheid.

    Door Erik de Boer op 24 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • as dinsdag is het concert in Antwerpen van Beyonce,,, de tickets worden normaal een week voor naar je thuis gestuurd.. dit is niet gebeurd. Telefonisch contact met 4 all tickets en daar zeggen ze dat ik de kaarten om 18.00 kan gaan halen in een cafe Backstage!!!! Hoe wazig is dit??? zijn er nog meer mensen met dit probleem of is het echt bezeikte boel???

    Door nadine op 10 mei 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb vandaag de kaarten binnengekregen voor mumford en sons,het zijn de kaarten zoals we die besteld hadden en ze kosten wel wat meer maar dat wisten we voren,dus eigenlijk ben ik zeer tevreden over de service.

    Door arie op 24 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kaarten zijn prima op tijd geleverd zoals aangegeven.
    Wij hebben een top avond gehad, met uitstekende zitplaatsen!!
    De prijs is wel veel hoger, maar die keuze hebben wij zelf gemaakt!!
    Heel erg tevreden!!

    Door Door op 28 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben 4 kaarten gekocht voor de vrienden van Amstel Live voor zaterdag 26/1, 1e rang. Kaarten keurig een week van te voren ontvangen met UPC.
    Het waren schitterende plaatsten, Vak Ci, rij 4. Kon eigenlijk niet beter.
    Je weet als je daar kaarten koopt dat ze duurder zijn dan dat je ze rechtstreeks koopt, maar die waren voor ons al niet meer beschikbaar. Dit was een prima oplossing en waren geheel tevreden.
    Het enige wat ze wellicht beter zouden kunnen doen wat voor dat je besteld duidelijk vermelden dat de kaarten pas een week van te voren geleverd worden, dat was voor ons ook eerst onduidelijk. Maar na de bestelling gebeld en keurig te woord gestaan.
    Kortom geheel tevreden.

    Door Hans Blaauw op 27 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kaarten van 1e categorie gekocht a 99 euro stuk met melding plaatsen links van het podium vooraan. Dus dat is de eerste plaats na de VIP plaatsen. Wat hebben we gekregen KAARTEN: Kaarten van de laagste categorie. Voor het podium maar helemaal achteraan. Je zag een peulschil van jeniffer lopez.ECHT EEN RAMP. Kaarten zijn waarschijnlijk de goedkoopste geweest.\\r\\neen ECHTE teleurstelling.\\r\\nDit is een schande. Je betaalt je blauw om een goede kaart te hebben omdat zulke sterren misschien 1x om de 10 jaar langskomen en om ze duidelijk te zien en dan kom je dit tegen.SCHANDALIG.\\r\\n\\r\\nNiet normaal: prijs was gewoon weggedaan met wit.!!!!!!!!!!!!!

    Sterke punten
    geen

    Door A De Smet op 16 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Oplichters !!!!
    Tickets eerste categorie voor Marco Borsato gekocht (aan een veel hogere prijs) en uiteindelijk tickets van de derde categorie toegestuurd gekregen!
    Reactie: Op e-mail wordt niet gereageerd en telefonisch laat men weten dat dit wel eerste categorie is maar dat dit nergens is terug te vinden?

    Sterke punten
    De zaak oplichten

    Zwakke punten
    Mensen correct behandelen

    Door Stefan op 6 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tickets eerste categorie gekocht, aan een veel hogere prijs (115 euro ipv 84 euro), maar uiteindelijk tickets van 44 euro geleverd gekregen En DAT is dus derde categorie en geen eerste!! Reactie: onze categorien kunnen verschillen van die van de organisatie ... Dat is pure oplichting want dat staat nergens beschreven, en is trouwens volledig bij de haren gegrepen ... Stel je voor ! Op papier bestel je een Rolls Royce aan de prijs van een Rolls Royce, maar je krijgt wel maar een Dacia geleverd. Compleet illegaal !!!

    Sterke punten
    Mensen oplichten !
    Maar je moet het hen nageven, al zo lang woekerpraktijken uitoefenen, en nog steeds op de markt ... SChandalig !! Wie beschermt de consument ? niemand die al die negatieve kritieken leest ??

    Door Margot Bleye op 27 april 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 4ALLTICKETS.NL : U2 tickets Concert Brussel op 22/09/2010.is vraagt 5 keer de prijs van de prijs waaraan zij de kaartjes aankopen. SHANDE!!!

    Op 16/10/2009 kocht ik met mijn VISAkaart 2 tickets voor het U2 concert in Brussel. De verkoper 4ALLTICKETS.NL, beweerde op de site zitplaatsen schuin voor het podium in aanbieding te hebben voor 150 euro/zitplaats (300euro voor 2 tickets). Zij beweerden op de site dat het kaartjes waren in categorie 2 (van de 4 categoriën.) Toen ik 3 dagen voor het concert de kaartjes thuis kreeg ,was er zowel over de naam als over de prijs een kleefbriefje gekleefd zodat je niet kon zien op wiens naam het stond en wat de prijs was. Toen ik deze strookjes voorzichtig losmaakte, zag ik dat de tickets op naam van ?theuns maik? besteld waren en dus niet op mijn naam, noch op naam van 4ALLTICKETS.NL. De prijs was 30 euro per ticket (60 euro voor de 2 tickets). Bovendien kregen we zitplaatsen achter het podium wat niet overeenstemde met de plaatsen die in aanbieding waren. Hieruit besluit ik dat 4ALLTICKETS.NL tickets verkoopt aan SCHANDALIGE meerprijzen. Ze verkopen met een marge van 500%. 240euro meerprijs voor 2 tickets. Bovendien doen ze geloven dat je betere plaatsen koopt dan je effectief krijgt. Graag wil ik via u nagaan indien ik verdere stappen kan ondernemen om deze praktijken aan banden te leggen.

    Sterke punten
    Ze zijn zeer goed in het slecht gevoel geven eens je beseft wat je bij hen daadwerkelijk kocht!
    Ze zijn zeer goed in het om de tuin leiden!
    Ze zijn subliem mbt het vragen van woekerprijzen.
    Ze zijn uniek in bedrog! Ik heb de bewijzen!

    Door Vangompel op 24 september 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    je betaald veel geld voor een kaartje.
    wij zijn naar de toppers geweest.
    Kaartjes in 2009 al besteld om niet naast de pot te piesen en om een betere zitplaats
    te hebben dan het jaar ervoor(toen hadden wij 20,-- euro betaald voor een kaartje)
    Nu 79,-- euro betaald voor een kaartje en echt een kutplaats helemaal bovenaan in de nok.
    Had beter kaartjes kunnen bestellen bij het kruidvat voor 20,--. Die mensen zaten beter dan wij.
    Het is mij een raadsel wat hier de verklaring van is.
    Volgens mij wordt dit gewoon oplichterij genoemd!

    Door anita kuiper op 27 mei 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 4AllTickets

Schrijf je eigen review over 4AllTickets