Bent u op zoek naar een online ticketshop? 4ALLtickets is de nummer 1 voor al uw concerttickets, voetbalkaarten en dancetickets. 4ALLtickets is gespecialiseerd in het leveren van de beste kaarten aan zowel particulieren als de grote evenementenbureaus. Staat uw evenement niet op onze website? Neem dan contact met ons op, grote kans dat wij aan uw vraag kunnen voldoen.

4AllTickets Reviews

  Ajax - FC Twente

  We via de app mooie plekken ontvangen. Super geregeld!

  Sterke punten
  Tijdig de tickets ontvangen in de Ajax app

  Zwakke punten
  Niets

  scam here!

  Booked tickets not received and refund not possible according to the website. That's cheating

  Feyenoord-Groningen

  Afgelopen zaterdag naar Feyenoord-Groningen geweest met mijn zoontje, het was zijn 1e keer en wil nu natuurlijk vaker gaan!
  Doe volle Kuip en de ontlading na de 1-0 was geweldig
  De kaarten waren precies de plaatsen die ik had besteld en waren netjes op tijd binnen.
  Ik heb mijn volgende kaarten alweer besteld bij 4alltickets

  Sterke punten
  4alltickets doet wat het beloofd

  Vrienden van Amstel live tickets

  Ik heb staanplaatsen besteld voor de Vrienden van Amstel en vandaag de kaarten ontvangen.
  Wij hebben er echt veel zin in.
  4alltickets bedankt voor de goede service!

  Sterke punten
  Komen afspraken keurig na

  Zwakke punten
  Geen

  ajax-psv kaarten

  Ik heb gisteren de wedstrijd ajax-psv bezocht met kaarten besteld bij 4ALLtickets, ik had prima plaatsen exact wat ik telefonisch besteld had.
  Prima geregeld door een vriendelijke medewerker.

  Sterke punten
  Eenvoudig bestellen en zeer vriendelijk te woord gestaan

  Depeche mode kaarten Antwerpen

  Best wel enige tijd geleden kaarten aangeschaft bij 4alltickets en ik heb prima plaatsen ontvangen.
  Ik kan niet anders zeggen dat deze mensen keurig de afspraken nakomen.
  Ik zal hier zeker vaker bestellen

  Sterke punten
  Komen afspraken na en leveren goede kaarten

  Toffler Indoor

  Ik was weer eens te laat met het bestellen van kaarten voor Toffler Indoor maar via Facebook kwam ik in contact met dit bedrijf. Ik kreeg snel een reactie en ben toen de kaarten gaan ophalen en pinnen in de winkel. Prima service en vriendelijke mensen.

  Sterke punten
  Snelle reactie op bericht en afhandeling

  Zwakke punten
  Niks

  Toffler

  Zaterdagmiddag nog tickets aangeschaft bij 4alltickets en supersnel geleverd via de mail.
  's avonds een top feestje mee kunnen maken.
  Bedankt Crew 4alltickets

  Sterke punten
  Super snelle service

  MAn City -Feyenoord tickets

  Net terug uit Engeland en geweldige dagen gehad mede door 4ALLtickets Rotterdam.
  Ik heb onze kaarten keurig ontvangen en we kregen er ook nog een sjaal bij.
  Goed bedrijf en volgende keer bestellen we hier weer.

  Sterke punten
  Komt afspraken na en heeft vakkennis.

  Queen kaarten

  Enige tijd geleden kaarten gekocht voor het uitverkochte concert van Queen en ik heb keurig op tijd tickets toegezonden gekregen en ook de plaatsen die ik telefonisch had toegezegd gekregen.

  Sterke punten
  Komt afspraken keurig na

  Queen and Adam Lambert

  Ik ben gisteren naar het concert van Queen and Adam Lambert geweest. Ik wou daar op het laatste moment nog heen en heb nog kaarten kunnen kopen bij 4alltickets. Dus bedankt voor de snelle service!

  Sterke punten
  Snelle service.

  Top service

  Ik koop graag bij deze mensen. Ik snap niet waarom iedereen over de prijs zeurt, je weet toch dat je iets extra’s moet betalen. Daar krijg je dan ook wel kaarten voor toegezonden, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.

  Sterke punten
  Kaarten aanbieden die op andere plekken niet meer te krijgen zijn en deze netjes opsturen

  Zwakke punten
  De verzendkosten zouden lager kunnen

  All cool

  All was fine. Went several times there and all the time the tickets came in time and were legit. The service is also good. I just can recommend. Grtz

  Kaarten Decibel

  Ik heb heel lang geleden kaarten besteld voor Decibel, aangezien ze op de orginele site uitverkocht waren! De kaarten zouden 1 week van te voren geleverd worden! Daar baalde ik nogakl van.. Maar ik heb vandaag netjes de kaarten ontvangen! Zelfs 3 weken voor het feest begint! Ik ben super blij! Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, altijd snelle reacties op de mail en hele vriendelijke mensen aan de telefoon!
  Super bedankt!

  Sterke punten
  Klantenservice/levertijd

  Slechte kaarten

  Premium kaarten gekocht tegen de hoofdprijs!

  2 kaarten voor Robbie Willams (€149 per stuk). Ontvang de kaarten staat er een kostprijs op van €129 (Ticketmaster kaarten).
  Uiteindelijk ook geen premium plek en zat naast mensen die €50 per persoon minder hadden betaald.

  Ontzettend teleurgesteld, ook over de service toen ik hierover belde.
  Ik ga hier nooit meer bestellen. Je kan veel beter direct bij Ticketmaster bestellen!

  Sterke punten
  GEEN

  Oplichters!

  Verkopen staanplaatsen tegen de hoogste prijs maar leveren de goedkoopste zitplaatsen! Oplossing zoeken ho maar. Je zoekt het maar uit is wat ze willen zeggen.

  Sterke punten
  Hebben ze niet. Ja goed in oplichten. Moeten mee doen aan oplichters gezocht

  Zwakke punten
  alles wat ze doen is zwak.

  Prima!

  Als verjaardagscadeau een vriend uitgenodigd om samen naar John Mayer te gaan. Bij 4alltickets de meest redelijke prijs gevonden en dus daar de kaartjes gekocht. Vervolgens een paar weken van tevoren netjes de kaarten (uitgeprinte e-tickets) ontvangen. Gisteren was ik onderweg naar A'dam en kwam ik er halverwege achter dat ik de kaarten vergeten was. Heel stom natuurlijk. Vanaf station Utrecht gebeld naar 4alltickets en een uiterst behulpzame medewerker heeft me per direct de e-tickets gemaild, zodat ik daar de kaartjes kon laten uitprinten. Superservice en een superconcert gehad.

  Sterke punten
  Snelheid van reacties
  Klantgerichtheid

  Andre Rieu super kaarten

  Afgelopen zaterdag naar het concert van Andre Rieu geweest en super kaarten ontvangen van 4alltickets. We hadden kaarten voor het b of c vak besteld en kaarten voor het a vak ontvangen, op rij 10 helemaal super. Ik was van te voren even bang dat ze vals zouden zijn omdat ik betere plaatsen had dan besteld, maar het is allemaal goed gegaan en een groot compliment voor 4alltickets!!!

  Defqon

  Ben naar de defqon geweest en dat was weer een gaaf feest! Had de kaarten pas een week van te voren besteld bij 4all tickets maar ze waren toch nog mooi op tijd binnen,dus bedankt voor de snelle service!

  Sterke punten
  snelheid.

  beyonce tickets nog niet ontvangen Ophalen in een cafe 2 uur voor begin?!

  as dinsdag is het concert in Antwerpen van Beyonce,,, de tickets worden normaal een week voor naar je thuis gestuurd.. dit is niet gebeurd. Telefonisch contact met 4 all tickets en daar zeggen ze dat ik de kaarten om 18.00 kan gaan halen in een cafe Backstage!!!! Hoe wazig is dit??? zijn er nog meer mensen met dit probleem of is het echt bezeikte boel???

  mumford en sons

  Heb vandaag de kaarten binnengekregen voor mumford en sons,het zijn de kaarten zoals we die besteld hadden en ze kosten wel wat meer maar dat wisten we voren,dus eigenlijk ben ik zeer tevreden over de service.

  Vrienden van Amstel live

  Kaarten zijn prima op tijd geleverd zoals aangegeven.
  Wij hebben een top avond gehad, met uitstekende zitplaatsen!!
  De prijs is wel veel hoger, maar die keuze hebben wij zelf gemaakt!!
  Heel erg tevreden!!

  Vrienden van Amstel Live

  Wij hebben 4 kaarten gekocht voor de vrienden van Amstel Live voor zaterdag 26/1, 1e rang. Kaarten keurig een week van te voren ontvangen met UPC.
  Het waren schitterende plaatsten, Vak Ci, rij 4. Kon eigenlijk niet beter.
  Je weet als je daar kaarten koopt dat ze duurder zijn dan dat je ze rechtstreeks koopt, maar die waren voor ons al niet meer beschikbaar. Dit was een prima oplossing en waren geheel tevreden.
  Het enige wat ze wellicht beter zouden kunnen doen wat voor dat je besteld duidelijk vermelden dat de kaarten pas een week van te voren geleverd worden, dat was voor ons ook eerst onduidelijk. Maar na de bestelling gebeld en keurig te woord gestaan.
  Kortom geheel tevreden.

  jennifer lopez

  Kaarten van 1e categorie gekocht a 99 euro stuk met melding plaatsen links van het podium vooraan. Dus dat is de eerste plaats na de VIP plaatsen. Wat hebben we gekregen KAARTEN: Kaarten van de laagste categorie. Voor het podium maar helemaal achteraan. Je zag een peulschil van jeniffer lopez.ECHT EEN RAMP. Kaarten zijn waarschijnlijk de goedkoopste geweest.\\r\\neen ECHTE teleurstelling.\\r\\nDit is een schande. Je betaalt je blauw om een goede kaart te hebben omdat zulke sterren misschien 1x om de 10 jaar langskomen en om ze duidelijk te zien en dan kom je dit tegen.SCHANDALIG.\\r\\n\\r\\nNiet normaal: prijs was gewoon weggedaan met wit.!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  geen

  Opgelicht

  Oplichters !!!!
  Tickets eerste categorie voor Marco Borsato gekocht (aan een veel hogere prijs) en uiteindelijk tickets van de derde categorie toegestuurd gekregen!
  Reactie: Op e-mail wordt niet gereageerd en telefonisch laat men weten dat dit wel eerste categorie is maar dat dit nergens is terug te vinden?

  Sterke punten
  De zaak oplichten

  Zwakke punten
  Mensen correct behandelen


Bezoek 4AllTickets

Schrijf een review