Reviews van deze auteur

Waardeloos systeem

Review over Guts Tickets

Geprobeerd kaarten te kopen voor Jochem Myjer in Carre, netjes om 10:00 klaar zitten met het bericht dat de wachttijd circa 17 minuten is.

OK prima je moet er wat voor over hebben. Na meerdere keren de que op pauze te hebben gezet en dus ruim een uur verder (en niks anders te kunnen doen) eindelijk mijn kans om kaarten te kopen.

Kan ik niet eens een dag selecteren en zullen we het moeten doen met een maandag. OK prima ik schik wel want zover vooruit plan ik (normaliter) niet.

Kan het niet!!! Welke hoeveelheid kaarten ik ook invoer of het nou 1,2 of 3 kaarten zijn vanaf eerste rang tot buiten op de parkeerplaats zit ik over het maximale aantal heen, na 15X proberen de handdoek in de ring gegooid. Eeuwig zonde van mijn tijd en degene die niet ook nog de energie hebben om EN te wachten EN dan niet meer de energie hebben hierover te klagen.

Nou had ik het niet eens zo erg gevonden als er nog een fatsoenlijke manier was om snel support te krijgen bij dit bedrijf waar je gebruik kan van maken zolang je de claim nog hebt op de kaarten echter helaas niks van dit alles is van toepassing.

Eens maar dan ook nooit meer voor mij....

Sterke punten
Schijnbaar eerlijk systeem (als het werkt).

Zwakke punten
Ontbrekende support, slecht uitgewerkt systeem , lange wachttijden, wachttijden alles behalve accuraat.

reacties: