Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over ViaGoGo

een kaart besteld voor Borussia Dortmund-Hannover 96. Kaart weliswaar netjes geleverd door UPS maar dit bleek een farce: de kaart was bij het stadion niet geldig. Binnen een kwartier heb ik lotgenoten getroffen uit Duitsland, Zweden en Belgie, die zonder uitzondering hun kaarten hadden besteld bij Viagogo.
Het telefoonnummer in Nederland blijkt niet te werken en via het Engelse nummer krijg je na een stem op een bandje een CD te horen. Ik heb het vierde nummer daarvan maar niet afgewacht.
Als je via e-mail reclameert, krijg je een standaard antwoordmail terug waarin men vraagt of je in een andere taal wilt reageren. Deze zelfde mail ontvang je ook als je, na in het Nederlands te hebben gereageerd, ook als je ze vervolgens in het Engels en het Duits aanschrijft. Kortom: Viagogo is een strak georganiseerde oplichtersbende. Je krijgt zelfs nog een klanttevredenheidsonderzoek ! De uitkomst daarvan zal vast automatisch doorgestuurd worden naar de prullenbak, vandaar hier maar mijn advies: ga nooit met viagogo in zee !

Sterke punten
geen

Zwakke punten
totaal onbetrouwbaar

reacties: