Oplichters

een kaart besteld voor Borussia Dortmund-Hannover 96. Kaart weliswaar netjes geleverd door UPS maar dit bleek een farce: de kaart was bij het stadion niet geldig. Binnen een kwartier heb ik lotgenoten getroffen uit Duitsland, Zweden en Belgie, die zonder uitzondering hun kaarten hadden besteld bij Viagogo.
Het telefoonnummer in Nederland blijkt niet te werken en via het Engelse nummer krijg je na een stem op een bandje een CD te horen. Ik heb het vierde nummer daarvan maar niet afgewacht.
Als je via e-mail reclameert, krijg je een standaard antwoordmail terug waarin men vraagt of je in een andere taal wilt reageren. Deze zelfde mail ontvang je ook als je, na in het Nederlands te hebben gereageerd, ook als je ze vervolgens in het Engels en het Duits aanschrijft. Kortom: Viagogo is een strak georganiseerde oplichtersbende. Je krijgt zelfs nog een klanttevredenheidsonderzoek ! De uitkomst daarvan zal vast automatisch doorgestuurd worden naar de prullenbak, vandaar hier maar mijn advies: ga nooit met viagogo in zee !

Sterke punten
geen

Zwakke punten
totaal onbetrouwbaar

Bezoek ViaGoGo Reviews over ViaGoGo

2 reacties

Mij is hetzelde overkomen, afgelopen weekend bij een bezoek aan Qlimax. De kaarten bleken vals te zijn, er werd meteen al gelachen toen ik de naam Viagogo zei. Dus dat zegt al genoeg. ook hetzelfde wat betreft de mail, in verschillende talen en telken hetzelfde geautimatiseerde bericht terug. Kan ook nergens een bestaan telefoonnummer van hun vinden. Koop nooit via Viagogo!
Je bent je geld kwijt.

Ik kocht 2 tickets voor AC/DC maar bleek dat ik dan op vakantie was, tot op de dag van het concert kreeg ik mijn tickets niet, dus kon ik ze niet verkopen, ik moest het via de Viagogo site doen dan kwam het in orde zei de contactpersoon maar de dag zelf van het concert (6maand later dan datum aankoop!) kreeg ik te horen dat de tickets niet leverbaar waren, en de oplichters hebben mij een boete aangerekend van 157,50 euro omdat ik mijn tickets die ik van hen niet kreeg niet doorverkocht heb!!!! onvoorstelbaar is dit toch? ze hebben gewoon via mijn visa kaart de 157,50 euro van mijn giro afgenomen, ik ben een claim gestart wegens onwettelijk verrichting, echte oplichters zijn het bij Viagogo!

Bezoek ViaGoGo Reviews over ViaGoGo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ViaGoGo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden