PePe Tickets is een professioneel bedrijf op het gebied van in- en verkoop van toegangsbewijzen voor sport, theater, concerten en andere evenementen. En dan voornamelijk gericht op dat concert of evenement dat elders is uitverkocht. Voor particulieren groepen en bedrijven.

PepeTickets.nl Reviews

  • deze twee bedrijven zijn hetzelfde. oplichters.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichters

    Door Lisa op 23 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kaarten gekocht via Pepe Tickets voor Grootste Zwanenmeer in Congresgebouw Den Haag.Kosten betaald met creditcard ? 150,=. Bij aanvang van de voorstelling bleek, dat wij 5-hoog achter zaten. In de pauze geïnformeerd, of het wel klopte omdat wij voor die 150 euro betere plaatsen hadden verwacht. De Congresgebouw-receptie checkte onze kaartjes en toen bleek, dat het slechts kaartjes van 39 euro waren.
    Het ging om kaartjes die Pepe had ingekocht en aan ons weer had doorverkocht voor 4 maal de prijs.
    Pepe reageerde niet op uitnodiging om (gedeeltelijke) terugbetaling.

    Ik ben van mening, dat dit een malafide oplichtersbende is

    Sterke punten
    weten zich op internet zo te manoevreren, dat je bijna altijd op hun site komt

    Zwakke punten
    reageren nergens op
    verstoppen zich achter hun algemene voorwaarden
    verdienen hun goedbelegde boterham door list en bedrog
    en vinden dit nog normaal ook...

    Door P. van WIGCH op 25 juni 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hetzelfde als hierboven meegemaakt

    Sterke punten
    oplichten

    Zwakke punten
    service

    Door ennis op 29 april 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Moest bij Pepe tickets voor een kaartje 95 euro betalen voor eerste ring ahoy Justin Bieber.Toen ik de tickets kreeg stond er 40 euro als prijs op!!! en tweede ring. Maar de plaatsen waren uiteindelijk derde ring!!! wat een bedrog ik ga zeker hier nog een advocaat voor inschakelen. Koop nooit via internet bij Pepe tickets ze worden rijk met jouw geld.Zelfs bij de kassa van Ahoy was dit al bekend.

    Sterke punten
    geen,

    Zwakke punten
    zijn telefonisch niet te bereiken en antwoorden niet op je mail.

    Door Monique op 29 maart 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tickets gekocht voor ?89, terwijl ze op een andere site voor ?55 verkrijgbaar zijn en op de tickets staat ook de prijs: ?55! Owja, + 12,50 servicekosten.

    Ik heb ?190,50 betaald, terwijl dat ?112,- kon zijn!

    Als je het eenmaal betaald hebt, dan is het niet mogelijk om je bestelling te annuleren en om je geld terug te krijgen.

    Ik kreeg een mailtje terug via een g-mailacccount..

    Ik laat het niet hierbij..

    OPLICHTERS!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Dn. op 17 februari 2011 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • al op 6 juli 2010 tickets besteld voor een concert van Guus Meeuwis voor 11 december 2010. Een mail ontvangen van pepetickets dat ze de kaarten niet kunnen leveren en dat het geld zsm teruggestuurd zou worden. Jaja inmiddels een aantal mailtjes verder en nog geen geld gezien. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.

    MIJN ADVIES: NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT TICKETS KOPEN VIA PEPETICKETS.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    noem ze voortaan maar firma List en Bedrog.

    Door Loes den Hol op 30 november 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek PepeTickets.nl

Schrijf je eigen review over PepeTickets.nl