Mojo Concerts organiseert jaarlijks zo?n tweehonderd concerten en festivals, die goed zijn voor ruim ??n miljoen bezoekers.

Mojo Reviews

  Service van MOJO

  In 2020 tickets besteld voor het concert van Floor Janssen. Omdat mijn echtgenoot onverwacht na een ongeval in het ziekenhuis ligt kan hij niet mee naar het concert. Al 4 emails verzonden (voor restitutie of een ander persoon meenemen) naar MOJO en 2 referentienummers ontvangen blijft het stil. Dit alle 5 werkdagen voor aanvang van het concert. Nooit verdere antwoord gehad en bellen niet mogelijk. Mij is wel gevraagd om geduld te hebben omdat het concert werd uitgesteld i.v.m.corona maar nu een antwoord geven zit er niet in en kan ik fluiten naar mijn ticketgeld. Had ik toen maar geëist dat mijn geld teruggestort werd dan had ik het nu tenminste gehad. Wat een service. Zakken vullen dat kunnen ze wel. Dat zo'n organisatie overgenomen is begrijp ik wel.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  de klant laten verrekken en geen antwoord geven

  Geweldige service!

  Alle medewerking en service om op het laatste moment kaarten om te zetten naar kaarten voor bezoekers met een rolstoel! Je bereidwilligheid, snelle handelen, vriendelijke manier van helpen. Echt top!!

  Sterke punten
  Service

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Mojo

Schrijf je eigen review