Budgetticket is in bedrijf sinds 1996 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste en betrouwbaarste ticketbureau van Nederland. Gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tickets voor uitverkochte concerten, voetbalwedstrijden en evenementen, kunt u op Budgetticket.nl ook terecht voor moeilijk te verkrijgen tickets voor FC Barcelona, een Madonna concert in de UK of de finale van Euro 2008. Tevens garanderen we zelfs voor de officiƫle voorverkoop al uw tickets voor uw favoriete artiest of band. Kortom voor al uw concertkaarten, voetbal tickets en tickets voor alle andere evenementen bent u bij Budgetticket aan het juiste adres!

BudgetTicket.nl Reviews

 • Voor de laatste voorstelling van John Cleese namen wij de gok. Bij de theaters waren geen tickets meer verkrijgbaar.
  Ondanks negatieve (oude!) reviews bestelden wij 4 tickets op Budgetticket.nl. Ze werden afgeleverd op de beloofde datum. Op de tickets zelf staat Ticketmaster. Ze waren geldig en we hadden een probleemloze avond!

  Sterke punten
  Volgens belofte geleverd.

  Zwakke punten
  Alleen per set van 2 tickets te bestellen (terwijl ik 3 wilde).

  Door JDee op 8 mei 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Oplichterij! 3x zoveel betalen dan de waarde van een ticket. Mensen woorden echt genaaid.

  Sterke punten
  Het oplichten van mensen en de prijzen zijn veel te hoog! Mensen betalen veel meer dan dat ze zelf rechtstreeks bij een theater boeken!!

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen. Het is de reinste bedriegerij. Je betaald meer dan 3x de waarde van een ticket. Het is gewoon schandalig!!!!!!!!!

  Door Scooby Beau op 7 augustus 2012 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek BudgetTicket.nl

Schrijf je eigen review over BudgetTicket.nl