Reviews van deze auteur

Nooit meer Viagogo

Review over ViaGoGo

Helaas ook ik ben er ingetrapt. In mei kwam de aankondiging de Stones naar Amsterdam. Jippie eindelijk gaat het dan toch een keer gebeuren. Alle ander keren zat ik er naast of kwam er wat tussen.
Mijn sterke wens zorgde dat ook ik er in trapte. Viagogo bod een kaart aan voor 187.55 euro. Ik dacht wel wat duur maar dit wordt misschien wel de laatste keer. Dus een kaartje besteld. De bevestiging kwam in mei met de vermelding dat de kaartjes drie dagen voor aanvang gemaild zouden worden. En ja hoor dat klopte de mail met de aankondiging kwam en zat alleen geen kaartje bij. Daarvoor moets je nog even inloggen op zich ook geen probleem. En ja hoor daar was mijn langverwachte kaartje voor schrik niet 95 euro plus 9.50 service kosten. Verbazing alom, ik heb dus bijna via Viagogo het dubbele betaald. En was dit wel het kaartje waar ik mee binnen kon komen?
Gelukkig was dit verder geen probleem en ik heb een geweldig concert van de Stones meegemaakt, maar het mag duidelijk zijn nooit meer Viagogo. Ik vraag me ook af of deze praktijk niet strafbaar is en ga dat ook een uitzoeken.

Sterke punten
In het belazeren van klanten scoren ze hoog.

Zwakke punten
Note:
Ik ga mijn vrienden kring waarschuwen voor dit nep bedrijf

reacties: