Reviews van deze auteur

zeer betrouwbaar

Review over TopTicketshop

Het was de eerste keer dat ik bij Topticketshop kaarten had besteld en vond het reuzespannend want zou het wel goed gaan...Het concert was namelijk stijf uitverkocht (natuurlijk) toen ik bij ticketmaster.nl keek en hun doorgeef-luik seatwave, daar ga ik maar geen woorden aan vuil maken of toch wel: oplichting! Enfin, voortaan ga ik meteen naar Topticketshop want hun service is fantastisch. Je betaalt wellicht wat meer maar dat is het dubbel en dwars waard.

Sterke punten
Het is een betrouwbare site en stellen de klant volledig op de hoogte. Zowel tijdens het bestellen, het moment dat de kaarten arriveren (week voor een concert) en de dag ervoor, zodat je weet waar je rekening mee moet houden.

Zwakke punten
Wat duurder dan wanneer de kaarten direct op de markt komen? Maarja, je uren lang groen ergeren op je beeldscherm omdat je in de wachtrij er weer uitgeknikkerd wordt bij de "reguliere" ticketmaster site, is toch veel erger.

Bij Ticketmaster bestel ik niet meer

Review over TicketMaster

The Cure aanstaande november, natuurlijk wilden wij daar heen. Benieuwd of er nog kaarten waren dus hop meteen naar de meeste bekende en vertrouwde (dat dacht ik dan) verkoopsite gegaan, Ticketmaster. Helaas, geen kaarten meer, linksom rechtsom, niets meer te koop maar....wel op seatwave. Ik kijken en ja hoor daar waren genoeg kaarten te koop, helemaal blij maar toen ik de verschillende flink uiteenlopende prijzen zag van minimaal 3x tot 10x meer dan de normale prijs met nog eens extra 60 euro (voor 3 kaarten) servicekosten voor staanplaatsen voelde ik me vreselijk opgelicht. Drie keer op het punt gestaan om bijna 400 euro uit te geven...Toch verder gaan googlen en daar zag ik Topticketshop.nl en ik kon het niet geloven want zij hadden wel genoeg kaarten waar ik uit kon kiezen. Misschien een tientje? meer dan de oorspronkelijke prijs maar dat heb ik er heel graag voor over. Deze site was heel overzichtelijk en de afhandeling en op de hoogte houden per mail ging erg goed. Ik krijg de kaarten 2 weken voor het concert thuisgestuurd dus ik verwacht geen problemen. Kortom, ik ga door alle bad news nooit meer bij Ticketmaster bestellen en al helemaal geen moeite meer doen om via hun bij seatwave terecht te komen, hun monopolytijd is voorbij, dat is wel duidelijk.

Sterke punten
dat was vroeger...

Zwakke punten
geen kaarten aanbieden (zogenaamd uitverkocht) sowieso voor de normale ticketprijs maar meteen doorlinken naar seatwave. Een zwarte markt site (sorry maar ik kan het niet anders zien) waar de kaarten voor minimaal het dubbele worden verkocht met belachelijk veel servicekosten...dat kan echt niet.