Reviews van deze auteur

Belachelijke prijzen!

Review over TopTicketshop

Vandaag kaarten voor Symphonica in Rosso weten te vinden bij topticketshop, goede plekken namelijk 1e ring vak 111. Ik heb uiteraard eerst de officiƫle site die werd geadviseerd door het evenement bezocht, maar via Ticketmaster waren er alleen nog kaarten met beperkt zicht in de 2e ring beschikbaar.
Bij topticketshop dus toch maar besloten twee kaarten te bestellen a 119,- per stuk. Het geld is het me waard, is ook een bewuste keuze geweest, maar door verschillende slechte verhalen ben ik nu bang dat ik dat hele ziggo Dome niet in ga komen straks!

Sterke punten
Veel aanbod

Zwakke punten
Woekerprijzen
Kaarten worden pas 10 dagen voor aanvang opgestuurd?!

reacties:

Review: Belachelijke prijzen!

Het concert is 3 maart dus nog geen ervaring, wel heb ik topticketshop gebeld en navraag gedaan, en inmiddels staan er ook veel positieve ervaringen met de andere Symphonica concerten op de site, dus ik heb er wel vertrouwen in. Krijg 22 februari de kaarten.

Review: Betrouwbaar,gemakkelijk een avondje uit

Kreeg je de kaarten pas kort voor de aanvang in handen? En geen gedoe met valse kaarten? Ik heb vandaag kaarten besteld voor Symphonica in Rosso in maart maar vertrouw het niet helemaal na wat negatieve verhalen te hebben gelezen? Ben benieuwd naar jullie bevindingen.