Reviews van deze auteur

Zeer onbetrouwbaar

Review over Tickets4U

Jammer genoeg niet van tevoren even dit bedrijf gecheckt op Google.

In november 2 kaarten gekocht voor het concert van anouk. De kaarten zouden uiterlijk 7 dagen van tevoren worden geleverd. Echter het concert js vanavond en ik heb nog steeds geen kaarten binnen.

Meerdere keren gebeld deze week en dan krijg je een wazig verhaal over leveranciers die tickets nog niet hebben verstuurd.

Achteraf blijkt dat dit bedrijf kaarten verkoopt welke helemaal nog niet in hun bezit zijn. Zij gaan deze opkopen via de reguliere verkooppunten maar als ze daar uitverkocht zijn, kopen ze kaarten via marktplaats op. Echter, als zij 300 kaarten verkocht hebben en er maar 250 konden opkopen, hebben ze dus 50 kaarten tekort.

Zij reageren niet terug op mails waarin ik mijn geld terug eis en aan de telefoon iedereen keer een kutsmoes dat zij er ook niets aan kunnen doen omdat hun leverancier maar niet levert.

Op internet berichten gelezen dat je uiteindelijk je geld wel terug krijgt maar het concert waar ik al ruim drie maanden naar uitkijk, kan ik nu dus vergeten!

Sterke punten
Totaal niks

Zwakke punten
Onbetrouwbaar, onvriendelijk personeel aan de telefoon, tot op heden nog geen geld terug terwijl men al lang weet dat de kaarten niet geleverd gaan worden! Kortom: nooit bestellen bij deze oplichters!

reacties: